Είναι τα όνειρα που έχουν περισσότερες πόρτες από την πραγματικότητα. Είναι τα όνειρα που σε οδηγούν σε μυστικούς κόσμους. Είναι τα όνειρα που σε βάζουν πολύ βαθιά να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, είναι τα όνειρα που σε μεταφέρουν σε ένα πρόβλημα και σε αφήνουν να σταθείς απέναντί του, ώστε να δεις από που πηγάζει και που καταλήγει. Για να γίνει αυτό πρέπει το άτομο να εξερευνήσει πρώτα τα ακασικά αρχεία, να βρει ό,τι του χρειάζεται, ώστε να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά και να μάθει περισσότερο τον εαυτό του και τον τρόπο που σκέφτεται ή λειτουργεί.

Σύμφωνα με τον Έντγκαρ Κέισι, τα Ακασικα Αρχεια μπορούν να θεωρηθούν ως ο Υπερ-Υπολογιστής του Σύμπαντος, μία κεντρική μονάδα αποθήκευσης όλων των πληροφοριών για κάθε ζωντανό ον που πέρασε ποτέ από τον Κόσμο μας. Ξέχωρα από την καταγραφή των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στη ζωή μας, τα αρχεια καταγράφουν κάθε πράξη, σκοπό, λέξη, σκέψη,συναίσθημα, αίσθηση και πρόθεση. Προφανώς τα αρχεία εμπεριέχουν ολόκληρη την ιστορία της κάθε ψυχής από την απαρχή της Δημιουργίας.

Βρίσκει λοιπόν μυστικά περάσματα και χωρίς να ξέρει που πάει, με βοηθό το ένστικτο προχωράει μέχρι να δει που καταλήγει. Πολλές φορές αυτό που βρίσκει είναι η έξοδος, άλλες φορές παγιδεύεται περισσότερο στο πρόβλημα. Ζητά μια αλλαγή, μια ανεξαρτησία και όταν την βρει γνωρίζει τις δυσκολίες της ζωής και θέλει να φύγει. Προσπάθειες να επιζήσει στη νέα του ζωή κάνει, αλλά σκέπτεται πως ζούσε και πως ζει τώρα, κάνεις συγκρίσεις και προχωράει. Όσο βρίσκει τον δρόμο της επιστροφής είναι πεπεισμένος ότι τα πράγματα θα είναι όπως πριν, όμως αυτό δεν γίνεται πάντα.

Κρυφά μονοπάτια ονείρου μέσα από τα ακασικά αρχεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.