Κρεμμύδια
Το να δείτε ποσότητες κρεμμυδιών στ’ όνειρο σας σημαίνει πως θα συναντήσετε έχθρα και φθόνο λόγω της επιτυχίας σας.
Αν δείτε πως τρώτε κρεμμύδια, σημαίνει πως θα ξεπεράσετε κάθε αντίθεση.
Αν δείτε κρεμμύδια να μεγαλώνουν, σημαίνει πως θ’ αντιμετωπίσετε τόσες αντιθέσεις στη δουλειά σας όσες είναι απαραίτητες για να έχει η δουλειά ενδιαφέρον.
Μαγειρεμένα κρεμμύδια προλέγουν ηρεμία και μικρά κέρδη στις επιχειρήσεις.
Αν ονειρευτείτε πως κόβατε κρεμμύδια και καίγανε τα μάτια σας, σημαίνει πως θα νικηθείτε από τους εχθρούς σας.

Κρεμμύδια

19 σχόλια στο Κρεμμύδια

 • Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 στο 11:52
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας.ειδα απόψε βράδυ Στον ύπνο μού, πως Ήμουν τάχα μεσα σε ενα γνωστό μου σπίτι, από ότι θυμάμαι, κ ηταν εκεί μια άγνωστη γυναίκα νομίζω,,εγώ καθώς ήμουν έτοιμη να φύγω, αυτή Μ ειπε να κόψω πρωτα ενα κρεμμύδι σε φετες κ μετα, η όταν γυρίσω να το κόψω. Τό κρεμμύδι νομίζω τό εβλεπα καθαρίσμενο,,μετα ετρεχκα γρηγορα στις σκαλες, ηταν βαθύ καφε χρωμα κ ξυλινες, εγώ ΤΙΣ κατέβαινα γρηγορα. Τι να σημαίνει αυτό το όνειρο?Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 στο 12:21
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι πρέπει να κόψεις το κρεμμύδι, να αντιληφθείς αυτή την κίνηση, να κλάψεις και μετά να φύγεις, να νιώσεις τον αληθινό πόνο. Όταν βρίσκεις έτοιμες τις καταστάσεις δεν χρειάζεται να ψάχνεις αφορμές να κλαις και να πέφτεις ψυχολογικά.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 12:41
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κορίτσια! Είδα στον ύπνο μου να κάθομαι σε ένα τραπέζι με την φίλη μου την Αγγελική και τρώγαμε χωριάτικη σαλάτα. Έτρωγα κρεμμύδια με ψωμί και το βουτούσαν στο λάδι. Μετά έφυγα από εκεί και περπατούσα στο δρόμο κρατώντας δύο κούπες… Ήθελα κάπου να τις δώσω τελικά στις έδωσα. Η μία κούπα ήταν μέσα λευκή και η άλλη είχε λιγο κατακάθι απο ελληνικό καφέ. Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 13:10
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι προσπαθείς να τροφοδοτήσεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο και να μεταδώσεις αυτή την κατάσταση στην ίδια σου την ψυχή. Προσπαθείς να αποβάλλεις τα καλά και τα κακά του παρελθόντος, διότι έχεις αποφασίσει να χαράξεις μια νέα πορεία στη ζωή σου. Αυτή η νέα πορεία θα σε γεμίσει με νέες συγκινήσεις. Τις παλιές δεν τις χρειάζεσαι.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 στο 18:22
  Σύνδεσμος

  Για σας! Είδα ότι άνοιξα το ψυγείο και σε μια γωνία υπήρχαν πολλά μεγάλα κρεμμύδια εκτός σακούλας αλλά πιάνοντάς τα ήταν μαλακά και τα άφησα ως είχαν και δεν τα χρησιμοποίησα καθόλου. Μετά αν δεν κάνω λάθος είχα και κάποια εκτός ψυγείου και ήταν καλύτερα. Άρχισα να καθαρίζω ένα αλλά ήταν μαλακό ή σχετικά σάπιο και ξαφνιάστηκα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016 στο 19:21
   Σύνδεσμος

   Είναι κάποιες στεναχώριες που έχουν εξασθενήσει και δεν θα σε απασχολήσουν πια και κάποιες άλλες που έχουν σαπίσει και δεν μπορούν πια να σε κάνουν να κλάψεις. Είναι παλιές καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια και κάποιες που έχουν σαπίσει πια και χρειάζονται να πεταχτούν αλληγορικά στα σκουπίδια και να φύγουν από μέσα σου. Να απαλλαγείς απ’ αυτές πρέπει. Μπορεί να είναι και όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα. Ότι κάτι μαγειρεύεις, κάτι ετοιμάζεις, όχι με τα καταλληλα υλικά όμως.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016 στο 18:26
  Σύνδεσμος

  Eίδια ονειρο οτι έκοβα ένα κρεμμύδι αλλα δεν έκλαιγα..

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016 στο 18:29
   Σύνδεσμος

   Θα πρέπει να είναι λοιπόν από εξωτερικά ερεθίσματα. Όταν κόβεις κρεμμύδι και δεν κλαις κάτι μαγειρεύεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στο 10:01
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,έβλεπα στον ύπνο μ ότι βρέθηκα σε ένα χωράφι με κρεμμυδάκια φρέσκα τα οποία ήταν για μάζεμα,το χωράφι δεν ξέρω αν ήταν δικό μ,νομίζω πως Όχι,ημουν με τον φίλο μ κ ξεκινήσαμε να μαζεύουμε,ήμασταν νευριασμένος,κ εκει υπήρχε μια γυναίκα που έκανε παρατηρήσεις συνέχεια,Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στο 10:06
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει φθόνος. Κάποιοι φθονούν και κακολογούν τη σχέση σας.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 στο 00:27
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, κυρία Νεκταρία, θα ήθελα να ρωτήσω αν τα όνειρα του μεσημεριού έχουν ερμηνεία. Αν ναι, τότε είδα το εξής: ήμουν σε ένα μεγάλο χώρο που ήταν η κουζίνα του σπιτιού μου, άδειο εκτός από τα ντουλάπια και τις συσκευές, τον πάγκο της κουζίνας δηλαδή. Είχε πράγματα καθημερινά πάνω και μεταξύ αυτών τρία τεράστια αφράτα ψωμιά που είχε φέρει ο σύζυγος-εδώ να πω ότι πριν λίγο καιρό είδα ότι αγόραζα ψωμιά φρεσκοψημένα από ένα φούρνο πλανόδιο-κυριολεκτικά, ήταν στημένος στο πεζοδρόμιο, στον τόπο καταγωγής μου. Ξαφνικά, ήμουν με το σύζυγο και την πεθερά μου σε ένα χωράφι οργωμένο και η πεθερά μου μου έδινε σκόρδα και κρεμμύδια, τα χτυπούσα κάτω για να τα καθαρίσω από τις φλούδες και τα πετούσα σε ένα λάκκο με χώμα. Και, εκεί κάπου, άρχισα να κλαίω με λυγμούς γιατί δε με καταλάβαιναν, πόσο κουρασμένη ήμουν και ότι δε μπορούσα άλλο να κάνω πράγματα-ένιωθα σωματικό πόνο στα χέρια και την πλάτη. Και ξύπνησα από το τράνταγμα αλλά χωρίς δάκρυα. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 στο 11:00
   Σύνδεσμος

   Για τα μεσημβρινά όνειρα διάβασε το άρθρο μου στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 στο 07:27
    Σύνδεσμος

    Είδα ότι κουβαλούσα μια σακούλα με ξερά κρεμμύδια..κ στο τέλος φτάνω κάπου που έβλεπα μια επιφάνεια σαν τεράστια ψησταριά γεμάτη με καλαμπόκια που θα έψηνε κάποιος.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013 στο 09:39
  Σύνδεσμος

  an kapoios fernei sto spiti s kremmydia ksera kai ta topothetisei se meros tou spitioy (manabhs) ti shmainei? ta topothetise h idia kai den ta kratisa kai enw exei penthos forage leykh mplouza kai emprime fousta me kokkino. eyxaristw.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 στο 17:45
  Σύνδεσμος

  kai egw eida oti ekova kremmydi alla den ekaigan ta matia mou apla to miso kremmydi itan sapio! ti simainei aytooo???

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010 στο 11:57
  Σύνδεσμος

  εγώ είδα ότι έκοβα κρεμμύδια σε κυβάκια αλλα δεν με εκαιγαν τα ματια μου

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.