Κρεβάτι
Ένα καθαρό και λευκό κρεβάτι σημαίνει ειρηνικό τέλος σε στενοχώριες. Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της ότι στρώνει κρεβάτι, σημαίνει καινούργιο εραστή και ευχάριστη απασχόληση.
Αν δείτε πως είσαστε σε κρεβάτι, αλλά σε ξένο δωμάτιο, θα έχετε επίσκεψη φίλων που δεν τους περιμένατε. Αν ένα άρρωστο άτομο ονειρευτεί πως είναι στο κρεβάτι, νέες επιπλοκές θα παρουσιαστούν και ίσως ο θάνατος.
Αν δείτε πως κοιμάστε σε κρεβάτι στο ύπαιθρο, θα πρέπει να περιμένετε γοητευτικές εμπειρίες και ευκαιρία για να βελτιώσετε την περιουσία σας. Αν δείτε μαύρους να περνούν κοντά στο κρεβάτι σας, σημαίνει πως θα προκύψουν άσχημα περιστατικά που θα επηρεάσουν τα σχέδια σας.
Αν δείτε πως κάποιος φίλος σας κοιμόταν σε κρεβάτι και ήταν πολύ χλωμός, σημαίνει ότι παράξενες και θλιβερές περιπλοκές θα βασανίσουν φίλους σας, φέρνοντας δυσαρέσκεια και σε σας τον ίδιο.
Για μια μητέρα που θα δει ότι το παιδί της «βρέχει» το κρεβάτι του, είναι προμήνυμα ότι την περιμένει ασυνήθιστη ανησυχία, και άρρωστα πρόσωπα δε θα αναρρώσουν τόσο γρήγορα όσο ίσως αναμενόταν. Για κάποιον που θα δει ότι «έβρεξε» το κρεβάτι του, σημαίνει αρρώστια, ή ότι κάποια τραγωδία θα παρεμβληθεί στην καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς του.
Αν δείτε πως το πρόσωπο με το οποίο κοιμόσαστε στο ίδιο κρεβάτι δε σας αρέσει, είναι προμήνυμα ότι κάποιος που έχει απαιτήσεις από εσάς, θα σας επικρίνει και θα κάμει το περιβάλλον σας γενικά δυσάρεστο.
Αν δείτε πως έχετε σύντροφο στο κρεβάτι κάποιον ξένο, η δυσφορία σας θα ενοχλεί καθένα που θα σας πλησιάζει. Αν δείτε πως είχατε στο κρεβάτι σας κάποιο ζώο, απεριόριστη κακοτυχία θα κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας.

Κρεβάτι

200 σχόλια στο Κρεβάτι

 • Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 στο 01:14
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν στο σπίτι μου το παλιό που έζησα με τον πρώην άντρα μου. Είδα ότι το αγόρι μου ήταν στη κουζίνα η στο σαλόνι με έναν και κουβέντιαζαν για δουλειές, εγώ προσπαθούσα να κρυφό ακούσω τι λένε. Πήγα για τα προσκλητήρια του γάμου μας τα οποία γράφτηκαν με χρυσό χρωμα. Ήμουν στο κρεβάτι και βλέπω το αγόρι μου να μπαίνει μέσα κρατώντας το κουτί με τα προσκλητήρια αλλά δεν συμφώνησε στην ημερομηνία , το ήθελε πιο μετά. Ήρθε στο κρεβάτι ως Νίκος και είμασταν μαζί .

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 στο 20:17
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα το εξής όνειρο Παρασκευή μεσημέρι.
  Υποτίθεται πως ήταν Πάσχα (δεν είδα κάτι που το υποδήλωνε, είχα απλώς την αίσθηση). Λεει πως μπήκα στο δωμάτιο μου στο πατρικό μου σπίτι και είδα στρωμένο ενα κρεβάτι στο πάτωμα και επίσης στρωμένο το κρεβάτι των γονιών μου. Πήγα στην κουζίνα και βρηκα την μητέρα μου η οποία έστρωνε τραπέζι ποιος θα κοιμηθει στο δωμάτιο μου και ειναι στρωμένο το πτώμα. Μου ειπε πως θα κοιμηθεί η ιδια διότι στο μεσα δωμάτιο θα κοιμόταν η γιαγιά μου με τον πατέρα μου. Να σημειώσω πως ο πατέρας μου δεν βρίσκεται στη ζωή.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 στο 11:42
   Σύνδεσμος

   ΄Αν ήταν βραδυνό αυτό το όνειρο, θα πέθαινε η γιαγιά σου.

   Απάντηση
    • Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 στο 18:17
     Σύνδεσμος

     Αυτό λέμε, ότι δεν έχει ερμηνεία γιατί είναι μεσημεριανό. Αν το ίδιο όνειρο ήταν βραδινό, τότε θα είχε πεθάνει η γιαγιά σου. Το ξέρω, το πρόσεξα!

     Απάντηση
 • Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 στο 13:17
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα σπίτι που έμοιαζε σαν σε αυτό που μένω τώρα. Ήμουν στο σαλόνι και στο αλλ σαλόνι είχε άτομα και μέσα εκεί ήταν κ ο πατέρας μου . Στην κουζίνα είχε 2 πόρτες. Από την μια μπήκα εγώ και έκλεισα λόγο την πόρτα, μετά πήγα σε ένα υπνοδωμάτιο και είδα έναν Σπύρο που πρόσφατα είχε κάνει τατουάζ «κίνημα αλλαγής». Του λέω δείξε μου το τατουάζ σου και στο μυαλό μου είχε το όνομα Δημήτρης ότι είχε κάνει τατουάζ αλλά στην πραγματικότητα είναι αυτό που σου είπα. Ξανά σηκώθηκα πήρα τηλ τον πατέρα μου και μου έλεγε ότι εγώ θα έρθω να σε πάρω να πάμε στης μητέρας σου γιατί δεν γελώ να ακούω φωνές. Πήγα στη κουζίνα κλείδωσα τη πόρτα, μπήκα στο υπνοδωμάτιο και αρχίσαμε να κάνουμε έρωτα με τον Σπύρο. Με ρώταγε που μένω κοντά και με ρώταγε διεύθυνσης κοντά να μάθει που κοντά μένω. Και γω του έλεγα. Ξαφνικά συνηδητοποιω ότι δεν είναι το αγόρι μου και προσπαθούσα να ξυπνήσω από το όνειρο. Τελικά ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 στο 17:44
   Σύνδεσμος

   Ο Δημήτρης είναι το πρόσωπο που θέλεις; Ο Σπύρος, τι ρόλο παίζει στη ζωή σου; Λογικά, αν θέλεις τον Σπύρο, δεν έχεις ελπίδες και δεν πρόκειται να αλλάξει. Όμως, με το Δημήτρη έχεις περισσότερες πιθανότητες να είστε μαζί.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 στο 17:50
    Σύνδεσμος

    Δεν θέλω κανέναν από τους δυο. Και τον Σπύρο δεν τον ξέρω καθόλου.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 στο 17:53
     Σύνδεσμος

     Το όνειρο δείχνει ότι ο Σπύρος είναι μια νέα κατάσταση που φυτρώνει σαν το σπυρί (είναι ένας νέος ορισμός που ανακαλύψα τις τελευταίες μέρες για το όνομα αυτό), και ο Δημήτρης δείχνει ότι όλα πάνε καλά, ευνοϊκά. Αυτό είναι μόνο στη σκέψη. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Μια κατάσταση που πίστευες ότι θα αλλάξει μορφή, δεν θα αλλάξει, αντίθετα θα πάρει άσχημη τροπή.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 στο 10:25
  Σύνδεσμος

  Καλημερα. Ειδα οτι ημουν ξαπλωμενη σε ενα αγνωστο κρεβατι με λευκα σεντονια. Κατι σκεφτομουν κ ξαφνικα γυρισα να κοιταξω διπλα μου. Τοτε ειδα αυτον που μου αρεσει, να κοιμάται. Ηταν σκεπασμενος απο τη μεση και κατω, αλλα απο τη μεση κ πανω ηταν γυμνος. Τι σημαινει αυτο;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 στο 12:45
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι δεν έχετε προς το παρόν σχέση, αλλά θα ήθελες να το επιδιώξεις αυτό. Το όνειρο δείχνει ότι είναι δύσκολο να γίνει εφικτό αυτό.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018 στο 21:09
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!Το όνειρο το έχω δει εδώ και καιρό αλλά θέλω την βοήθεια σας!!Την περίοδο εκείνη μιλούσα με ένα παλικάρι και είδα το ακόλουθο όνειρο:είδα το δωμάτιο μου έτσι όπως είναι τώρα φωτεινό και το κρεβάτι το μονό που έχω με ένα πάπλωμα κόκκινο το οποίο το έχω κι αυτό στην πραγματικότητα,από κάτω από το κρεβάτι υπήρχε ένα γνουδι το οποίο το πήρα στα χέρια κάτι σαν να καθάριζα το δωμάτιο!!Το ειδα και ήθελα να το πάρω από κάτω που βρισκόταν!!!Θυμάμαι επίσης ότι το χνουδι το κράτησα στο αριστερό μου χέρι!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 στο 12:48
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι μπέρδευες ε,κείνη τη στιγμή την φιλία με τον έρωτα. Δεν ήξερες τι ακριβώς ένιωθες. Ήσουν μπερδεμένη και όλα τα συναισθήματα γίνονταν ένα χαρμάνι. Δεν ήξερες να αξιολογήσεις τι νιώθεις. Σου άρεσε πολύ. Θα ήθελες λοιπόν όσο ωραία κι αν νιώθεις να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου και να ξέρεις τι είναι αυτό που ακριβώς νιώθεις τη στιγμή που ονειρεύεσαι.

   Απάντηση
   • Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 στο 20:54
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας!!να σας πω την αλήθεια καιρό μετά μας είδα όνειρο να είμαστε σε ένα διπλό κρεβάτι εκείνος ήθελε να με φιλησει αλλά εγώ τραβηκτηκα και του γύρισα την πλάτη!!!Για αυτό και σας έστειλα μνμ έχω την εντύπωση ότι το όνειρο με το μόνο κρεβάτι συνεχίστηκε και έγινε διπλό!!Δεν ξέρω μπορεί να λέω και ανοησίες!!!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 στο 19:50
     Σύνδεσμος

     Όχι, απλά τώρα ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και τι νιώθεις. Όμως φέρθηκες σωστά. Τώρα επεδίωξε σχέση μαζί του.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 στο 11:19
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου 2 ραντζα στο δωματιο του αγοριου μου, ενα με πρασινο σεντονι και ενα με φουξια απη την μια πλευρα ηταν το ενα και απο την αλλη το αλλο, το κανονικο του κρεβατι ελειπε, και λεει εκεινος το κρεβατι του ηταν με το ραντζο με το πρασινο σεντονι, τι σημαινει ??

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 στο 19:11
   Σύνδεσμος

   Αν πήγαινε στο φούξια η σχέση σας θα ήταν επιπόλαια. Όμως, με την επιλογή που έκανε αποκτά ουσία. Ίσως προχωρήσει σε πρόταση γάμου.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 στο 22:16
    Σύνδεσμος

    εκεινος δεν ηταν στο δωματιο οποτε δεν ηταν και στο ραντζο με το πρασινο σεντονι αλλα ηξερα οτι κοιμαται σε αυτο <3 η ιδια ερμηνεια ειναι ετσι η αλλαζει κατι??

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 στο 15:20
  Σύνδεσμος

  Καλημερα Νεκταρια!!! Ειδα σημερα στον υπνο μου το αγορι για το οποιο ενδιαφερομαι. Ειδα οτι φορουσε μαυρα ρουχα και οτι ξαπλωνωνε σε δυο κρεβατια που αν τα ενωνες γινονταν ενα κρεβατι. Στο ενα κρεβατι ειχε το κεφαλι του και στο αλλο το σωμα του. Τοτε αναρωτηθηκα πως κοιμαται και δεν πιανετε η μεση του αφου το κρεβατι οπου βαζει το κεφαλι του ειναι πιο χαμηλο απο το κρεβατι που εχει το σωμα του. Ειμουν εκει μαζι με την μαμα μου μετα ηρθε μια κοπελα ψυλη αδυνατη με μακρυ μαλλι μελαχρινη με πολυ ωραια ματια νομιζω ηταν μπλε και φορουσε στο κεφαλι της μπαντανα, στο ονειρο ηταν η κοπελα του, αλλα δεν αισθανθηκα ζηλεια για αυτη την κοπελα. Να σου πω οτι το αγορι σε αυτο το ονειρο ειναι το ιδιο με το αγορι στο λημμα ξαπλωνω κ στο λημμα κερασμα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 στο 10:08
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι τον απασχολούν κάποια ζητήματα, κάποιες καταστάσεις έξω από τον έρωτα. Ασχολείται παράλληλα με δύο που ο έρωτας δεν είναι αυτή τη στιγμή στα ενδιαφέροντά του. Βαθιά μέσα σου έχεις αντιληφθεί τι του συμβαίνει, ίσως να γνωρίζεις κιόλας. Για να ασχοληθεί με τον έρωτα πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Όμως, ξέρεις καλά ότι υπάρχει φόβος αυτά που περνάει να τον ρίξουν, να μην έχει στήριγμα. Να υποφέρει. Θα δεχτεί τον έρωτα όταν κάποιος του συμπαρασταθεί σαν φίλος. Όχι αν του πει απότομα θέλω να είμαι μαζί σου.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 στο 11:02
    Σύνδεσμος

    Τον ειδα να σηκωνεται απο τα κρεβατια λες να του πατησω κανενα λικε στ φβ;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 στο 11:23
     Σύνδεσμος

     Πολύ καλή ιδέα. Έτσι σαν φίλη θα βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση. Μην δείξεις ακόμη το ερωτικό πρόσωπο. Σηκώθηκε, αλλά φοβόσουν για την μέση του. Έχει σημασία να τον στηρίξεις σωστά, ώστε να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα.

     Απάντηση
      • Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 στο 11:30
       Σύνδεσμος

       Αυτος ομως τοσο καιρο ενα λικε δεν μου πατησε. Εστειλε ομως αιτημα στν αδερφο μου χωρις να γνωριζονται πρισωπικα. Την πρωτοχρονια ηταν στο σπιτι της αδερφης μ ενω θα μπορουσε να βγει με φιλους του . Πιστευω οτι θελει αλλα κατι τον κραταει

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 στο 12:36
        Σύνδεσμος

        Πίστεψέ με ότι όταν θέλει κάποιος και ντρέπεται δεν το κάνει. Όπως λες, κάτι τον κρατάει. Όμως, μπορεί να πατήσει κι όταν ενδιαφέρεται. Πάτησε εσύ σ’ αυτόν, για να δεις πως θα αντιδράσει.

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 17:40
         Σύνδεσμος

         Μολις πατησε αυτος λαικ χωρις να πατησω εγω πρωτη η να κανω κατι αλλο.

         Απάντηση
         • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 18:01
          Σύνδεσμος

          Κάνατε την ίδια σκέψη την ίδια στιγμή. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Αφού το έκανε αυτός δηλώνει ότι ήρθε πιο κοντά με τον αδερφό σου και πήρε θάρρος. Κάνει κινήσεις. Δεν έχεις παρά να μπεις στη δική του συχνότητα και να γίνεις φίλη του. Είναι καλό αυτό. Μίλησε στον αδερφό σου γι’ αυτόν. Ίσως σου δώσει μια σωστή συμβουλή. Πρόσεξε όμως αν αυτό το λικε είναι φιλικό και δεν έχει σκεφτεί την πιθανότητα να τον θέλεις. Μέσα από αυτή τη φιλία θα μάθεις πολλά. Το καλό είναι ότι έκανε εκείνος πρώτος το βήμα αυτό. Άρα, αυτό κάτι μπορεί να δείχνει.΄Αν όμως έκανες εσύ πρώτη το λικε τότε ανταπέδωσε την κίνησή σου και δεν σημαίνει κάτι. Αυτό θα το ανακαλύψεις στην πορεία.

          Απάντηση
          • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 18:58
           Σύνδεσμος

           Οχι εγω δεν εκανα τπτ. Αυτος πατησε λικε πρωτος. Με τον αδερφο μου δν εχουν επικηνονια για να ερθει πιο κοντα του δν γνωριζονται καν. Γνωριζαι ομως οτι ειναι ο αδερφος μου. Σε λιγες μερες εχω γεννεθλια λες να στειλει;

          • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 19:01
           Σύνδεσμος

           Τέλεια! Όλα πάνε καλά λοιπόν. Εκπέμπετε στην ίδια συχνότητα. Κάνατε την ίδια σκέψη την ίδια ακριβώς στιγμή. Μπορεί να πρόκειται για καρμικό έρωτα. Χαίρομαι για σένα. Αν ξέρει ότι έχεις γενέθλια μπορεί κάτι να κάνει. Αν δεν κάνει, μην τον παρεξηγήσεις. Αρχή είναι. Δεν έχετε σχέση για να παραπονεθείς!!! Όλοι οι ιχθύες τελικά είναι ανυπόμονοι. Καλά λένε. Χρόνια σου πολλά και να περάσεις καλά, μακριά από σκέψεις και έγνοιες.

          • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 19:04
           Σύνδεσμος

           Οχι ειμαι στις πρωτες μερες του κριου με ωροσκοπο κριο!!!

          • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 19:09
           Σύνδεσμος

           Κριός με ωροσκόπο Κριό; Εσύ μιλάς για 8-10 μέρες μετά! Δεν είναι εδώ κοντά!!! Δέκα μέρες περίπου θα σκέφτεσαι αν σου απαντήσει και σου ευχηθεί; Τις τελευταίες 3 μέρες το σκεφτόμαστε. Γι’ αυτό μίλησα για ιχθύ. Που να φανταστώ!!! Τελικά, σχεδόν όλα τα ζώδια έχουν κάτι κοινό, είναι ανυπόμονα. Οι σκορπιοί είναι η εξαίρεση. Την δική μας υπομονή δεν την έχει κανείς.

          • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 19:21
           Σύνδεσμος

           Θα περιμενω αν στειλει θα κανω κινηση. Αν ειναι να γινει θα γινει!

         • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 19:24
          Σύνδεσμος

          Πολύ σωστά σκέφτεσαι. Αν κάνεις, έχασες τα πάντα. θα τον πανικοβάλλεις. Πιο καλά να το ξεχάσει και να είστε μαζί, παρά να του το θυμίσεις και να τα χαλάσεις όλα. Στο χέρι σου είναι να κάνεις το σωστό.

          Απάντηση
          • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 19:26
           Σύνδεσμος

           Αυτο πιστευω και εγω! Σ ευχαριστω για τον χρονο σου!

 • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 14:09
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι βρισκομουν στο δωματιο που μεγαλωσα και το κρεββατι ηταν υπερβολικα στενο, υπερ μονο δηλαδη, μου εκανε εντυπωση, επισης δεν αισθανομουν ανετα στο δωματιο γιατι ενιωθα οτι δεν ηταν το σπιτι μου πια αλλα το ειχε νοικιασει μια φιλη μου (απο το εξωτερικο μεγαλυτερη στην ηλικια που εζησα στο σπιτι της για λιγους μηνες), και μετα κατι πολυ περιεργο συνεβη, και καλα μια αλλη φιλη μου μου εκανε τατουαζ απο τον υπολογιστη στο αριστερο μου στηθος κι εγω μετα ενω βρισκομουν στο δωματιο εβλεπα το σχεδιο στον καθρεφτη και γινοταν πολυδιαστατο σαν 3D…με προβληματισε που μου κανε τατουαζ στο στηθος χωρις να το θελω

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 17:00
   Σύνδεσμος

   Αυτό είναι κακό όνειρο, διότι δείχνει ότι το άτομο που ονειρεύεται, δηλαδή εσύ, έχεις κάποια πράγματα να κρύψεις και φοβάσαι μην βγουν στην φόρα από το διαδίκτυο. Δεν αισθάνεσαι καλά για κάποια πράγματα που έχεις πει, ακούς την ιστορία σου να συζητιέται ή κάποιος δημοσιεύει προσωπικά σου δεδομένα. Άρα, κατά βάθος φοβάσαι μήπως γίνουν γνωστά κάποια πράγματα που εμπιστεύτηκες στο άτομο αυτό. Κατά μικρό ποσοστό μπορεί να σε προδώσει με τον τρόπο αυτό. Κατά μεγάλο ποσοστό φοβάσαι μήπως και βγάλει στη φόρα φωτογραφίες ή προσωπικά δεδομένα που της έχεις εμπιστευτεί.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 23:07
    Σύνδεσμος

    Καταλαβα… σ ευχαριστω πολυ… οντως γνωριζει προσωπικα μου θεματα.. να σαι καλα καλο βραδυ

    Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:09
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα στον ύπνο μου έναν τύπο που μου άρεσε παλιά. Αυτός ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι με την δικιά του (αυτή που ήταν τότε μαζί, τώρα δεν ξέρω τι υπάρχει). Εγώ ήμουν μπροστά στο κρεβάτι με μια κοσμηματοθήκη ορθογώνια ξύλινη στα χέρια που είχε μέσα διάφορα σκουλαρήκια. Αυτός σηκώνεται απτο κρεβάτι και κάθεται δίπλα μου και κοιτούσαμε μαζί τα σκουλαρήκια σαν κάποια από αυτά να μου τα είχε χαρίσει. Ξαφνικά σηκώνεται η δικιά του απτο κρεβάτι τραβάει το κουτί με νεύρα και μου πετάει ένα ζευγάρι σκουλαρήκια κόκκινα κάπως έμοιαζαν σε σχήμα καρδιάς και μου λέει αυτά είναι δικά σου. Ήταν όντως δικά μου και τα πήρα. Επειδή τράβηξε το κουτί με δύναμη και μου το πέταξε πίσω κάποια σκουλαρήκια έπεσαν κάτω κ εγώ τα μάζευα. Το κουτί είχε και κάποια λούτρινα κουκλάκια μέσα και μου δίνει και ένα ζευγάρι φάλαινες, της λέω ναι αυτές είναι δικές μου. Έπειτα είχε μια φώκια και της λέω αυτή πρέπει να ναι δικιά σου, ναι μου λέει και της την δίνω. Το όνειρο τέλειωσε κάπου εκεί. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
    • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:18
     Σύνδεσμος

     Ότι θα τακτοποιηθείς όπως πρέπει, ανάλογα με τις επιλογές σου.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 11:15
      Σύνδεσμος

      Υπαρχει περιπτωση να κανει κινηση προς εμενα η ειναι γενικο το όνειρο;

      Απάντηση
      • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 11:17
       Σύνδεσμος

       Γενικό. Αν δεν κάνει, κάνε εσύ. Οι άνδρες σήμερα θέλουν οι γυναίκες να παίρνουν την πρωτοβουλία. Πάνε οι άνδρες κυνηγοί που ξέραμε!!!!

       Απάντηση
       • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 20:26
        Σύνδεσμος

        Έχεις απόλυτο δίκιο. Επειδή όμως κάποτε τον ήθελα πολύ και ξέκοψα επειδή είχε σχέση, δεν θα κάνω κίνηση. Τι θέλει κ έρχεται στα όνειρα μου, μου λες…;

        Απάντηση
        • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:40
         Σύνδεσμος

         Υπήρξε στη ζωή σου. Πάντα θα τον βλέπεις όσο τον έχεις στο μυαλό σου και δεν βρίσκεις άλλο. Πρέπει να μην τον σκέφτεσαι για να πάρει το δρόμο της λήθης.

         Απάντηση
 • Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 στο 12:28
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας!ξερω οτι δεν ειναι παντρεμενος αλλα ειναι με καποια αλλη!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:42
   Σύνδεσμος

   Σε κάλυψε η Κατερίνα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο. Το είδε στο όνειρο σου και σε ενημέρωσε γι’ αυτό. Τώρα πια είσαι σίγουρη και θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 στο 04:03
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα ότι έμαθα ότι ο πρώην μου είχε κάποια άλλη γυναίκα και τώρα και όταν ήμασταν μαζί και αιφνιδιαστηκα που το ανακάλυψα και στενοχωρήθηκα! Και μετά είδα ότι τον βρηκα και είμαστε μ’ αυτόν ξαπλωμένοι στο διπλό κρεβάτι του σπιτιού του (ήταν μέρα και ήταν φωτεινό το δωμάτιο) και έτσι όπως ήμασταν, κρατούσαμε ο ένας το χέρι του άλλου (νομίζω τα αριστερά μας χέρια). Και όταν ξεκίνησα να τον ρωτάω για την άλλη μου είπε «Δεν είναι ακόμα η ώρα να σου πω γι’ αυτό»! Και το όνειρο μου τελείωσε με μένα να σκέφτομαι τι θα γίνει από δω και κάτω, αφού δεν μου λέει τι συμβαίνει. Τι σημαίνει???? Να σημειώσω ότι έχουμε κάποια επικοινωνία εδώ και λίγες μέρες, αλλά προσπαθεί μονίμως να με κάνει να ζηλεύω με διάφορες, χωρίς να κάνει κάτι ουσιαστικό.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 16:53
   Σύνδεσμος

   Έχεις ανασφάλειες και φοβίες και από την άλλη ελπίζεις απλά να σε πειράζει για να ζηλέψεις. Είναι αντιφατικό όνειρο που δηλώνει ότι αυτό σε βασανίζει.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 στο 05:33
  Σύνδεσμος

  Τωρα που το ξανασκεφτομαι το ονειρο,νομιζω οτι το αρχικο ηταν χ και η ημερομηνια πρεπει να ξεκιναγε απο 21.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 στο 04:22
  Σύνδεσμος

  Καλη σας ημερα! Ειδα μολις τωρα ενα πολυ περιεργο ονειρο!
  Ειδα αυτον που με ενδιαφερει να φορα βερα στο δεξι του χερι κ να συζητα με καποιο αλλο ατομο,δε φαινοταν αν ηταν αντρας η γυναικα. Εγω τον κοιταξα για λιγο κ εφυγα. Μπηκα σε ενα δωματιο που υποτιθεται ηταν το δωματιο του. Οχι ιδιαιτερα περιποιημενο αλλα ουτε κ βρωμικο. Ειχε δυο τρια επιπλα σχετικα παλια. Ξαπλωσα στο κρεββατι του. Δεν ηταν καλα στρωμενο. Σαν καποιος να ειχε ξαπλωσει πριν απο μενα.Κατω απο το μαξιλαρι του ειχε τη βερα του. Δεν ηταν χρυση. Αλλο μεταλλο μου φανηκε οτι ηταν. Ηθελα να δω τι γραφει απο μεσα η βερα αλλα φοβομουν μην μπει μεσα κ με πιασει. Πρεπει να εγραφε ενα αρχικο κ μια ημερομηνια. Δεν φαινοταν καθαρα.Γυρω απο το μαξιλαρι,ηταν μια αλυσιδα χρυση,σαν αυτες που φορανε στο λαιμο. Εκει ξυπνησα. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 στο 20:29
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Λένα!
   Υπάρχει περίπτωση αυτός να είναι στ’αλήθεια παντρεμένος; Το όνειρο δείχνει ότι έχει ήδη κάτι άλλο στη ζωή του. Κάποιος είχε ήδη ξαπλώσει πριν από σένα, ο χώρος δεν σου άρεσε ιδιαίτερα μπαίνοντας… κάτι υπάρχει στη ζωή του.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 στο 16:39
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα πριν λιγες μέρες πως ημουν στο ιδιο κρεββάτι με έναν που έχουμε ερωτικές σχέσεις (Νεκταρία αν θυμάσαι αυτος με τα προσφορα). Άγνωστο δωμάτιο κ ειμασταν ντυμένοι. Εγω καθιστη κ κατι έτρωγα που δε θυμάμαι κ αυτός διπλα μου ξαπλωμένος γύρισε κ μου είπε νεύριασμενος “δε καταλαβαίνεις οτι δε σε θέλω; φύγε σου ειπα! ΦΥΓΕ!”. Αλλα εγώ τον κοιτουσα ατάραχη κ δεν έφευγα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:10
   Σύνδεσμος

   Θυμάμαι ότι δεν σε ήθελε πραγματικά. Επειδή είδες άγνωστο σπίτι κι όχι το πραγματικό, σου λέει την αλήθεια. Σταμάτα να τον σκέφτεσαι!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 14:40
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα Νεκταρία Είδα ενα δωμάτιο που στο όνειρό μου ήταν δικό μου. Ηταν σαν το δωμάτιο στο πατρικο που μεγάλωσα με 2 μονά κρεβάτια. Ηταν πολυ όμορφα στρωμενα σε ροζ με λουλουδακια αποχρωσεις. Υποτίθεται οτι περίμενα το αγόρι μου να έρθει. Καποια στιγμή μπηκε η μαμα μου και εγκρινε ποσο όμορφα στρωμένο ηταν.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:52
   Σύνδεσμος

   Δεν θα έμπαινε το αγόρι σου. Αφορά τον αδερφό ή την αδερφή σου. Αναφέρεται στο παρελθόν. Άρα, θα τα τακτοποιήσεις όλα με την βοήθεια της μητέρας σου. Έχει σημασία για το παρόν και το μέλλον.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017 στο 11:01
  Σύνδεσμος

  Καλημερα Νεκταρία, ειδα οτι ήμουν με το αγόρι μου πηγαμε σε ενα αγνωστο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι που ήταν η μάνα μου πάνω. Και σαν να τη σήκωσε αυτός και ξέστρωσε όλα τα σεντόνια που ήταν ξαπλωτή η μάνα μου(ήταν λευκά) και σηκώθηκε να πάει αλλού η μάνα μου. Και έστρωσε αυτός κάτι αλλα σεντόνια χρώματος πορτοκαλί ανοιχτό νομιζω (μου θύμισαν κατι σεντόνια που εχω σπιτι μου) για να ξαπλώσουμε μαζί.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 17:55
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου λέει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 19:09
    Σύνδεσμος

    Με τον συγκεκριμένο; Με τα προσωπικά; Με τί;

    Απάντηση
     • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 19:24
      Σύνδεσμος

      Ηταν ξεθωριασμένο πορτοκαλί… θα μου χαλάσει την ηρεμία μου δηλαδη αυτός…

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 19:29
       Σύνδεσμος

       Ούτε θα σου χαλάσει την ηρεμία, ούτε πρέπει να επαναπαύεσαι. Απλά, θα πρέπει κάθε κίνηση μαζί του να είναι συνειδητή και μελετημένη. Να μην αφήνεσαι.

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 21:50
        Σύνδεσμος

        Η ερμηνεία με το δεύτερο τσάκρα δεν ισχύει εδώ;

        Απάντηση
        • Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 στο 09:00
         Σύνδεσμος

         Θα έπρεπε για να ισχύσει το δωμάτιο να ήταν γνωστό και φυσικά να μην ξαπλώσετε μαζί.

         Απάντηση
         • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 στο 12:35
          Σύνδεσμος

          Τα πράγματα δεν ειναι εύκολα με αυτόν, εχει σοβαρά προβλήματα. Αποφάσισα να κάνω πίσω, καλά λες το πορτοκαλί εδω ηταν προειδοποιητικό.

          Απάντηση
          • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 στο 12:37
           Σύνδεσμος

           Ναι, στην δική σου περίπτωση ήταν φανερά όλα αυτά. Θα μπορούσες να του συμπαρασταθείς να λύσει τα προβλήματα ή να λακίσεις, ώστε να βρεις κάτι άλλο. Βλέπω, προτίμησες το δεύτερο. Άρα, μέσα σου αυτό θέλεις.

 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 21:20
  Σύνδεσμος

  Ξέχασα να αναφέρω ότι ήταν άλλης εθνικότητας (και στην πραγματικότητα). Δείχνει κάτι άλλο αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:32
   Σύνδεσμος

   Απλά, η ψυχή δανείστηκε το πρόσωπό του για να μην σου δείξει άγνωστο. Μόνο αυτό.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 στο 08:20
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα όνειρο ότι είμουνα σε ένα άγνωστο υπνοδωμάτιο, στο οποίο υπήρχε ένα κρεβάτι με λευκά σεντόνια και στο οποίο ήταν ξαπλωμένος ένας νεαρός, μελαχρινός άνδρας, ο οποίος με ήθελε στο παρελθόν ενώ εγώ όχι, (ήταν παντρεμένος), τον συμπαθούσα όμως πολύ. Ήταν χαρούμενος, χαμογελαστός και κάτι μιλούσαμε. Εγώ μόλις είχα κάνει μπάνιο και χτένιζα τα μαλλιά μου. Μετά εγώ πήγα να ακουμπήσω τη χτένα μου σε ένα έπιπλο που ήταν εκεί κοντά στο κρεβάτι, και αυτός μου έπιασε χαμογελαστός τον αριστερό καρπό, όπου ένιωσα το χέρι του πολύ ζεστό, λες και με ακουμπούσε στην πραγματικότητα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 18:07
   Σύνδεσμος

   Απλά το ερέθισμα είναι παλιό, διότι αντί να δεις άγνωστο άνδρα, είδες εκείνον. Θα μοιάζει πολύ με εκείνον και θα σε κάνει ευτυχισμένη στο μέλλον.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017 στο 10:56
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ειδα την μητερα μου ξαπλωμενη σε κρεβατι του νοσοκομειου σκεπασμενη μεχρι το λαιμο με το ασπρο σεντονι, δεν ηταν αρρωστη . Εκει ηταν και ο γιος μου ( 14 χρονων)με το αριστερο του χερι κομμενο και υποτιθετε οτι ετοιμαζονταν να του κοψουν και το αλλο. Εγω ρωταγα την μητερα μου γιατι αφησε να το κοψουν αφου με μια ενεση μπορουσαν να το σωσουν . Εγω προσπαθουσα να βρω την ενεση με το φαρμακο για να του την κανουν και να μην κοπει και το δεξι του χερι . Ολα αυτα ενω βρισκομασταν στο νοσοκομειο. ( ισως κανει μια εγχειρηση στο γονατο η μητερα μου μετα τις 25 αυγουστου).

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:39
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δεν αναφέρεται σ’ αυτή την εγχείριση. Μια στεναχώρια που αφορά τον γιο σου θα την ρίξει ψυχολογικά στο κρεβάτι.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 στο 08:52
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξαναείδα πάλι ονειρο με τον πρώην. Είμαι στο δωμάτιο μου λέει, που όμως ειναι διαφορετικό απο οτι στην πραγματικότητα. Και δίπλα μου στο διπλό κρεβάτι εχει έρθει και εχει ξαπλώσει ο πρώην μου! Δεν μιλάμε κάν, δεν γίνεται τίποτα μεταξύ μας! Αυτός απλά υπάρχει εκεί και εγώ τον κοιτάζω και είμαι καπως ενοχλημένη. Μετά ειμαι εξω απο το δωμάτιο, βλεπω ενα φίλο του. Σε κάποιον με δείχνει και λέει οτι τα είχα με τον Κ, εγώ το αρνούμαι. Μου λέει οτι χτες βράδυ βγήκανε, είχε ερθει για το σαβ/κο ο πρώην μου (μένει σε άλλη πόλη). Και του απαντώ “και καλά σε εμένα ήρθε να κοιμηθεί; απο πού και ως πού;; (μου φάνηκε περίεργο γιατι ο πρώην μου εχει σπιτι να μείνει και εδώ) δεν του το λές να φύγει;” Ο φίλος αυτός κούνησε το κεφάλι σαν να συμφώνησε μαζί μου και μετά τον βλέπω κάτι να του λέει και ο πρώην να ετοιμάζεται να σηκωθεί να φύγει απο το κρεβάτι μου.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 στο 18:07
   Σύνδεσμος

   Δείχνει την προσπάθεια της ψυχής και του υποσυνείδητου να τον στείλουν στον κάδο ανακύκλωσης του εγκεφάλου. Ο φίλος εδώ είναι η προσπάθεια να συμβιβαστείς με κάτι νέο. Να ξεπεράσεις αυτόν για να είσαι έτοιμη όταν βρεθεί κάτι άλλο στη ζωή σου και να πάρει τη θέση του.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 στο 07:28
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Ειδα πως ημουν στο υπνοδωματιο μου και φιλοξενουσα δυο φιλους. Ο ενας ειναι διασημος, οχι φιλος στη πραγματικοτητα και μια κοπελα. Τους αφησα να κοιμηθουν , προηγουμενως ομως τους εδωσα και προφυλακτικο -ακουσον ακουσον- γιατι το θεωρησα δεδομενο οτι θα κανουν σεξ, και η αληθεια ειναι με δυσαρεστουσε καταβαθος, πανω στο κρεβατι μου να γινει κατι τετοιο. Αλλα επειδη δεχτηκα να φιλοξενηθουν οφειλα να ειμαι ευγενικη. Το αγορι ειναι τραγουδιστης – ελεος το σκεφτομαι και γελαω- ο μουζουρακης , χαχα, η κοπελα ομως, αφου ξυπνησα ειχα την αισθηση πως ειναι η παλια συντροφος του συζυγου μου. Δεν την εχω δει ποτε απο κοντα. Το δευτερο ανησυχητικο που το συνιδειτοποιω τωρα, ειναι οτι ο συζυγος μου λογω κριση; γυρισε στο νησι του να δουλεψει και ειμαστε προσωρινα μακρια. Εκει μενει και η κοπελα. Τελος, να τονισω πως αφου εφυγε δεν ειχα συνηδειτα και κυριως αυτες τις μερες καμμια αμφιβολια για εκεινον κ την αφοσιωση του. Δεν ειχα προβληματισμους τετοιας φυσης….Να σας πω με καθε μετριοπαθη διαθεση πως δυστυχως τα ονειρα μου βγαινουν συνηθως και το 60% τους το αντιλαμβανομαι, το ερμηνευω οδηγουν σε κατι στη πραγματικοτητα. Σε αυτο το ονειρο, θα ηθελα και τη βοηθεια σας γιατι οι συνειρμοι μου δεν ξερω εαν ειναι σωστοι. Ευχαριστω πολυ…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 στο 11:11
   Σύνδεσμος

   60 με 70% βγαίνουν τα όνειρα των διορατικών ατόμων. Όπως είπα, τα όνειρα των ανθρώπων που αγιάζουν βγαίνουν 100%. Θα πρέπει να ξέρω τι είναι για σένα ο Μουζουράκης, είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής; Ακούς τα τραγούδια του για να γεμίσει τα κενά της ψυχής, τώρα που λείπει ο άνδρας σου;

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 στο 12:57
    Σύνδεσμος

    Γεια σου…..σε ευχαριτω για το χρονο σου….οχι δεν τον ακουω, ακουω μεταλ και ροκ….αλλα μου ειναι συμπαθης…..γιατι ειναι καπως τρελλος και δημιουργικος….θα ηθελα να ειναι φιλος μου μιας και φοιτησα σε σχολη εφαρμοσμενων τεχνων και ειχα πολλους φιλους ετσι.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 στο 10:55
     Σύνδεσμος

     Άρα, έχεις την ανάγκη από έναν καλό φίλο, να του πεις τον πόνο σου, αλλά να είναι ανιδιοτελής και να μην εκμεταλλεύεται την φιλία σου. Θέλεις κάπου να μιλήσεις, να ξεσπάσεις, νιώθεις τόσο μόνη.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 στο 20:02
      Σύνδεσμος

      Αυτο συμπερανα και εγω, ισχυει…….:) να εισαι καλα καλη συνεχεια!!!

      Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 στο 10:07
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας, ήθελα να σας γράψω ένα όνειρο που είδα χτες.
  Είδα αυτόν που μου αρέσει να είναι στο σπίτι που μεγάλωσα (εγώ δεν μένω πια εκεί) και πως ήταν σαν καλεσμένος μου… είδα πως κοιμόταν στο κρεβάτι μου και γω χάμω… Το βράδυ λοιπόν που πέσαμε να κοιμηθούμε τον άκουγα που μίλαγε και με άλλο ένα άτομο, ο οποίος ήταν εκεί χωρίς να τον έχω καλέσει εγώ και ήταν σαν φίλος αυτού που μου αρέσει και μάλιστα ήταν ψηλός και παχύς, ογκώδης, αν και δεν μπορούσα να δω το πρόσωπό του δεν ξέρω γιατί!!
  Το πρωί είδα πως μιλούσαμε χαλαρά, αυτός τελείως φιλικός μαζί μου, εγώ πιο πολύ του μιλούσα και ένιωθα πως τον αγαπώ πολύ… Επίσης για να τον ευχαριστήσω βγήκα στη γειτονιά μαζί με τον φίλο του να αγοράσω τυρόπιτες κλπ. Στο δρόμο όλο κάτι γινόταν και καθυστερούσαμε να γυρίσουμε σπίτι και εγώ είχα άγχος να γυρίσω για να τον δω φοβόμουν μη φύγει…. Δεν τον ξαναείδα στο όνειρο.
  Το πρωί που ξύπνησα συνειδητοποίησα πως αυτός ο φίλος του σαν φιγούρα μου ήταν γνώριμη, και έχω την εντύπωση πως μπορεί να ήταν ο αδερφός του, με τον οποίο και συγκατοικούν, αν και πιο χοντρός στο όνειρο από ότι είναι στην πραγματικότητα…
  Σημαίνει κάτι το όνειρό μου έχει κάποια ερμηνεία??
  Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για τη μεγάλη περιγραφή…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στο 18:18
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι τον κράτησες όπως κρατάς ένα παρελθόν μέσα σου ή είναι μια σχέση που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, εφόσον δεν θα κατοικήσεις πια σ’ αυτό το σπίτι. Αυτός που είδες να αγοράζεις τυρόπιτα είναι ένας άλλος, αλλά ο αδερφός του ήταν πιο παχύς για να σε βεβαιώσει ότι είναι ένας άλλος.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 στο 14:13
  Σύνδεσμος

  Ειδα χτές μεσα σε άλλα οτι ήμουν σε ενα σπίτι άγνωστο, κατευθυνθηκα σε ένα διπλό κρεβάτι και ήθελα να ξαπλώσω, είδα ήταν και ο αδερφός μου ξαπλωμένος δίπλα . Υπήρχε εκεί ενας άγνωστος άντρας, καμια πενηνταριά χρονών ο οποίος σαν να μη με άφηνε να κοιμηθώ, μου μίλαγε, φλυαρούσε, φαινόταν ενοχλητικός και εγώ είχα νευριάσει και ήθελα να τον ξεφορτωθώ για να κοιμηθώ στο κρεβάτι με τον αδερφό μου δίπλα ο οποίος απλά παρακολουθούσε. Γενικά ήμουν δυσαρεστημένη στο όνειρο και ήθελα να τον διώξω και να ξαπλώσω.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 στο 12:17
   Σύνδεσμος

   Αν έχεις σύντροφο, το όνειρο είναι αντίθετο. Αν είσαι μόνη δηλώνει ότι όπως αγαπάς τον αδερφό σου και νιώθεις ασφάλεια κοντά του θέλεις κι ονειρεύεσαι μια τέτοια σχέση να αποκτήσεις. Δεν είσαι από τα άτομα που θα ξάπλωνες με οποιονδήποτε σου παρέχει ανασφάλεια. Στις σχέσεις βάζεις κόκκινες γραμμές με ορισμένες προϋποθέσεις. Άρα, θέλεις ένα άτομο που θα το εμπιστεύεσαι και θα νιώθεις μαζί του καλά, όπως αισθάνεσαι με τον αδερφό σου. Ίσως κάποιος σε έχει πονέσει στο παρελθόν και τώρα είσαι πιο προσεκτική στις επιλογές σου.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 στο 12:26
    Σύνδεσμος

    Εχω σύντροφο. Τι σημαίνει ως αντίθετο;;;

    Απάντηση
     • Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 στο 12:34
      Σύνδεσμος

      Τότε εγώ γιατι νιώθω το αντίθετο και δεν τον εμπιστεύομαι; και εχω χάσει τον ύπνο μου

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 στο 12:37
       Σύνδεσμος

       Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά όνειρα. Βλέπεις την πραγματικότητα όπως είναι. Για να γίνει αυτό η ψυχή σου αγανάκτησε. Σου ζητά να χωρίσεις. Σε γενικές γραμμές είναι αντίθετο όνειρο. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις όπως η δική σου βλέπεις την αλήθεια. Έχεις σπάσει την ύλη κι αυτό θα σε βοηθήσει μέσα από την αντιύλη να βλέπεις την πραγματικότητα όπως είναι και να μαθαίνεις πολλά μέσα από τα όνειρά σου. Αυτό για να γίνει 100% πρέπει να είσαι αγία. Όμως έχεις ξεφύγει από την ύλη.

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 στο 12:44
        Σύνδεσμος

        Πάντως και η πρώτη σου ερμηνεία σωστή ειναι. Εχω περάσει άσχημα στο παρελθόν και δεν θέλω πάλι τα ίδια.

        Απάντηση
       • Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 στο 14:57
        Σύνδεσμος

        μια ερώτηση: το όνειρο δείχνει αν όντως έχω δίκιο που δεν τον εμπιστεύομαι;;; ή εχω φοβίες και εμμονές ; (πολλά σου ζητάω ε;;)

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 20:20
         Σύνδεσμος

         Μου είπες μετέπειτα ότι χώρισες. Άρα, είχες δίκιο που δεν τον εμπιστευόσουν. Φαντάσου λοιπόν πόσο μέσα έπεσε η διορατική σου φίλη.

         Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:08
  Σύνδεσμος

  ειδα κατω απο ενα κρεβατι οτι ειχε 2 κερια αυτα που υπαρχουν στις εκκλησσιες. το ενα ηταν κοκκινο χρωμα και το αλλο το χρωμα ηταν το ιδιο οπως εχουν αυτα στην εκκλησια. ηταν και τα 2 κερια σβησμενα και δεν τα πηρα. τα αφησα κατω απο το κρεβατι.τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:01
   Σύνδεσμος

   Είναι άσχημο όνειρο γιατί τα άφησες κάτω από το κρεβάτι. Μεγαλύτερη στεναχώρια θα ήταν αν τα έπαιρνες μαζί σου. Θα κουβαλούσες μαζί σου αυτή την στεναχώρια, αλλά την αφήνεις εκεί που βρίσκεται. Αυτό θα γίνει πολύ γρήγορα. Το άλλο κερί δείχνει ότι αυτό πόυ θα συμβεί είναι θέλημα θεού και πρέπει να το δεχτείς.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:41
    Σύνδεσμος

    το κρεβατι δεν ηταν δικο μου, μου ηταν αγνωστο.εκανα κακα που αφησα τα κερια κατω απο το κρεβατι. ισχυει η ιδια ερμηνεια που μου δωσατε;

    Απάντηση
    • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:57
     Σύνδεσμος

     Εξαρτάται ποιανού ήταν το κρεβάτι. Δεν έχει κακή ερμηνεία, ούτε καλή αν δεν ήξερες σε ποιον ανήκει το κρεβάτι ή ανήκει σε κάποιον άγνωστο. Μόνο τότε!!!

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 στο 15:03
  Σύνδεσμος

  Ειδα ενα πολυ περιεργο ονειρο
  ειδα οτι στο δωματιο μου υπηρχαν πολλα κρεβατια και εκει ξαπλωναν κατι ηλικιωμενες κυριες ,ενας παπας και εγω
  εγω ημουν στο τελευταιο κρεβατι διπλα στον παπα
  ο παπας λοιπον σε μια στιγμη αρχισε να μου την πεφτει αλλα εγω δεν ενεδιδα και αμεσως μετα νιωθω να ακινητοποιειται το σωμα μου και ενα πνευμα να μου μιλαει και ενιωθα αυτο το απαισιο συναισθημα που δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να σωσεις τον εαυτο σου και εισαι ακινητοποιημενη.προσπαθησα να κανω τον σταυρο μου και δεν μπορουσα και μετα ελεγα απο μεσα μου μια προσευχη
  δεν θυμαμαι παντως τι μου ελεγε το πνευμα

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 στο 19:33
   Σύνδεσμος

   Είναι η υπνική παράλυση, η μόρα, συνάμα είναι δαιμονικό όνειρο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 στο 17:25
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας, είδα στον ύπνο μου ότι ήταν μέρα, μπροστά μου με γυρισμένη την πλάτη ήταν ένας άντρας που δεν ήξερα ποιός ήταν και δεν μπορούσα να δω το πρόσωπο του, μπροστά μας ήταν μια μελαχρινή νέα γυναίκα γύρω στο 30-40 με λευκό πρόσωπο που μας κοίταγε, είχα μια συνομιλία με την γυναίκα την οποία δεν την θυμάμαι, θυμάμαι την τελευταία της φράση στο τέλος που μου είπε αυτολεξεί «τον παίρνω, θέλω όμως και εσένα!», μετά βγάζει ένα ξύλο – ρόπαλο χτυπάει τον άντρα στο κεφάλι και τον φορτώνει στην πλάτη της! Το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο βρίσκομαι στο κρεβάτι μου ξαπλωμένη, όπως ήμουν όταν ξάπλωσα το βράδυ, στο όνειρο μου ήμουν ξύπνια και ήθελα να σηκωθώ να βγω έξω αλλά δεν μπορούσα, πάλευα να σηκωθώ απο το κρεβάτι τα κατάφερνα για λίγο να σταθώ όρθια αλλά δεν μπορούσα να φτάσω μέχρι την πόρτα, ξαναγύρναγα απότομα στην αρχική μου στάση ξαπλωμένη στο κρεβάτι, αυτό έγινε 4-5 φορές συνεχόμενες, στο όνειρο μου έλεγα στον εαυτό μου να μη κοιμηθεί γιατί θα πάθει κάτι κακό και πάλευα συνέχεια να σηκωθώ, το δωμάτιο ήταν σκοτεινό και στην κλειστή πόρτα και στους τοίχους όταν κατάφερνα να σηκωθώ έβλεπα σκιές μαύρες και μερικές φορές έβγαινε φευγαλέα απο την σκιά και λίγη φωτεινή – κίτρινη λάμψη, που δεν μπορούσα να προσδιορίσω, ξαφνικά μετά απο πολύ προσπάθεια ξύπνησα και ήμουν στην ίδια στάση ξαπλωμένη που ήμουν και στο όνειρο μου. Παρόλο που δεν μπορούσα να σηκωθώ, δεν είχα αγωνία στο όνειρο μου, ούτε φόβο

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:11
   Σύνδεσμος

   Διάβασε για την υπνική παράλυση ή μόρα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016 στο 18:56
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Σημερα τα ξημερωματα ειδα πως ημουν σε ενα σπιτι που εμενα πιο μικρη με την οικογενεια μου και στον υπνο μου το σπιτι αυτο ηταν του πρωην μου. Ειδα λοιπον οτι κοιμομασταν στο ιδιο διπλο κρεβατι ενω εχουμε χωρισει (και στο ονειρο, ενω βρισκεται σε αλλη σχεση), συνεχιζαμε να κοιμομομασταν μαζι κανονικα χωρις να συνεβη κατι ερωτικο. Να ξυπναει, να τον βλεπω και να μη μου δινει σημασια, σαν να μην υπαρχω δηλαδη και να φευγει. Το παραξενο είναι οτι εγω στον υπνο μου ενιωθα οτι απο τοτε που εγινε ο χωρισμος τοτε ανοιξα τα ματια μου και επισης οτι δεν ειχα σηκωθει καν απο το κρεβατι (σαν να ημουν στον πρωτο διμηνο του χωρισμου, αυτη την αισθηση ειχα). Επισης ενα αλλο παραξενο στο ονειρο αυτο ηταν οτι ειχε μια αδελφη -μελαχρινη ηταν- (στην πραγματικοτητα δεν εχει αδελφια). Μιλησα με την αδελφη του και της ελεγα το παραπονο μου γιατι δεν μου δινει καθολου σημασια και ποσο μαλλον οτι κοιμομαστε στο ιδιο κρεβατι αφου ειναι με αλλη. Το ιδιο αναρωτιοταν και εκεινη.
  Εκτος ονειρου στην πραγματικοτητα ο πρωην μου εδω και 4-5 μηνες με τσιγκλαει για καποιο λογο. Δεν του δινω καθολου σημασια και προσπαθει να μου μπει το ματι/να μου την σπασει με την νυν του επειδη αδιαφορω και επισης εκεινος με χωρισε.
  Ευχαριστω 🙂

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 10:39
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο λέει καθαρά ότι θα τον ξεπεράσεις και θα έρθει άλλος στη ζωή σου. Με προβληματίζει που σε τσιγκλάει για να τον δεις με την καινούρια. Αυτό δείχνει ότι είναι σκορπιός. Εμείς οι σκορπιοί το κάνουμε μόνο αυτό. Κανένα άλλο ζώδιο δεν το κάνει. Όμως, το κάνουμε στην αντίθετη περίπτωση όταν μας χωρίσει αυτός. Για να δει πόσο πονέσαμε τότε κι αν αισθάνεται κάτι να πονέσει.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:28
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία εχει ωροσκοπο σκορπιο. Εχω τρελαθει τους εφιαλτες με αυτον και την νυν του και τις περισσότερες φορες ξυπναω με χαλια διαθεση. Αλλες φορες βλεπω φωτο τους να ειναι χαμογελαστοι, αλλες φορες να δείχνει μονο σε μενα οτι με θέλει ακομα και μπροστά σε αλλους να κάνει τον αδιαφορο λες και δεν εγινε κατι. Αλλες να να είμαστε αγκαλια και να ειναι ερωτευμένος και να ειναι με την νυν του οπως το ονειρο που εγραψα πιο πανω, και μπροστά της να αρνείται τα παντα. Να λογομαχω εγω με εκεινη οτι την απατησε με εμένα και εκεινος να της απανταει στα μηνυματα οτι μαζι είναι ερωτευμενοι και εκείνος να τα παίρνει μαζι μου. Και το πιο παράξενο ειναι να βλεπω να συνομιλω με την μητέρα του, με αλλη μορφή ομως, να λεει οτι “του εχω πει οτι τον αγαπας και τον νιαζεσαι. Και αυτος σε θελει ακομα αλλα δεν το παραδεχεται. Με εκεινη ταιριάζει περισσότερο”. Άλλες παλι να με εχει αγκαλιασμενη και να με κοιταει τοσο γλυκα χωρις να λεει κατι και να μου δινει ενα φιλι στο μαγουλο και να αναρωτιεμαι εγω απο μεσα μου γιατι δεν ζηλευει πλεον.
    Βασανιζομαι καθε φορα που τον βλεπω και δεν μπορω να τα καταλαβω. Αν εσυ Νεκταρια μου μπορεις να βγαλεις κάποιο συμπέρασμα θα με βοηθουσες παρα πολυ.
    (Και κατι τελευταιο. Οταν χωριζαμε και εγραφα ονειρα εκεινη την περιοδο μου δινονταν ερμηνειες οριστικου χωρισμου, αλλα στην πραγματικότητα καθε φορα τα βρισκαμε ξανα).

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:38
     Σύνδεσμος

     Έχεις δίκιο, υπάρχουν και οι ωροσκόποι. Ίσως ο ωροσκόπος σκορπιός να λειτουργεί αντίθετα. Θα σου πρότεινα κάθε Κυριακή στις 1 το μεσημέρι να βλέπεις στο κανάλι του Καρατζαφέρη το ΑΡΤ, αν εκπέμπει στην περιοχή που ζεις, την Μαρία Ζώη. Με την δύναμη των αριθμών λέγεται. Ίσως σε βγάλει από το αδιέξοδο ο λόγος της. Εγώ έχω δυναμώσει από τη μέρα που την ανακάλυψα. Μας μαθαίνει να σκεφτόμαστε σωστά για να ζήσουμε μια καλύτερη ζωή. Είπες ότι σε κάποιο όνειρο είχα πει είναι οριστικός ο χωρισμός. Όταν τα φτιάχνουμε με κάποιον, δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε για πάντα μαζί του. Όταν χωρίσουμε μια φορά, δύσκολα μένει για πάντα ορθή, όσες επανασυνδέσεις κι αν κάνουμε, όταν μια σχέση είναι καταδικασμένη κάποτε θα διαλυθεί. Το όνειρο έδειξε το τελικό αποτέλεσμα ως φαίνεται και βγήκε τώρα η ερμηνεία που έδωσα σωστή. Όταν σπάσει ένα βάζο και το κολλήσεις, κολλάει μεν, αλλά μένουν τα σημάδια. Έρχεται μια στιγμή που σπάει σε τέτοιο σημείο, που η κόλλα δεν βοηθάει. Ένα όνειρο κρατάει μέχρι 3 χρόνια. Βλέπεις λοιπόν πόσο σωστή βγήκα που μίλησα για οριστικό χωρισμό; Όλα αυτά τα όνειρα είναι ειδικά. Αφού έζησες μαζί του θα τον ονειρεύεσαι. Για να τον ξεχάσεις, θα πρέπει να αηδιάσεις αυτό το όνειρο ή να μην του δώσεις σημασία. Επίσης, δεν πρέπει να τον σκέφτεσαι.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:47
      Σύνδεσμος

      Εχεις μεγάλο δικιο Νεκταρια μου! Το σκεφτηκα και γω ετσι! Μακαρι καποια στιγμή να απαλλαγω απ ολα οσα τον θυμιζουν, να ησυχασω και να μη βασανιζομαι τοσο αδικα χωρις λογο εξαιτιας του. Γιατι ουτε τωρα αξιζω να το περναω και αυτο. Μακαρι αυτο το νεο προσωπο που λες οτι θα εμφανιστει να ειναι σωστο και να σταθω και λιγο τυχερη και ευτυχισμενη!
      Σε ευχαριστώ πολυ ♥

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:55
       Σύνδεσμος

       Στο εύχομαι!!! Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι για σένα η καλύτερη. Στην εκπομπή αυτή είπε ότι θα αποκαλύψει με αριθμολογία τις επόμενες Κυριακές τι μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Αν δεν έχεις κάτι να κάνεις, δες το!!!

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 16:03
        Σύνδεσμος

        Ενταξει Νεκταρια μου! Μακαρι να σταθω τυχερη απο δω και περα, το εχω πραγματικα αναγκη! Οπως και να εχει σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ομορφες ευχες σου και ανταποδιδω με ολη μου την καρδια! <3

        Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 στο 10:07
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα άσχημο όνειρο που είδα και έχω κατατρομάξει.
  Είδα πως ήμουν με το αγόρι μου στο προηγούμενο σπίτι που νοικιάζαμε, και πάνω από το κρεβάτι μας στον τοίχο μια μέρα όταν ξυπνήσαμε είχε κάποιος ζωγραφίσει δαιμονικά πράγματα, από πάνω και των 2 τα κεφάλια, ήταν ζωγραφισμένη μια πόρτα και έλεγε με αγγλικά γράμματα door of abyss (δηλ. πόρτα της αβύσσου), ενώ επίσης πάνω από το κεφάλι του αγοριού μου που είχε ένα κάδρο ήταν ζωγραφισμένο με πεντάλφες και τέτοια.
  Επίσης έβλεπα μια μορφή χωρίς να καταλαβαίνω ποιος ήταν, ένιωθα πως τον-την ήξερα όμως, που είχε πιάσει κουβά με νερό για να σβήσει τις πεντάλφες και τα σχέδια πάνω απο τα κεφαλια μας!!
  Τέλος, το όνειρο ήταν σκοτεινό, μια μαυρίλα διάχυτη, και πως έρχονταν κάποιοι να μας βάψουν τους τοίχους (οι οποίοι ήταν βαμμένοι σε πολύ σκούρα χρώματα, μαύρα μπλέ καφέ), και εγώ έλεγα να βάψουμε κάποιους τουλάχιστον σε μπεζ ανοιχτό να φωτίσει το σπίτι.
  Σας παρακαλώ πείτε μου μια γνώμη!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 10:45
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δείχνει ότι αυτή η σχέση έχει κακή κατάληξη. Έχει επιλεγεί από το σατανά. Πάει για διάλυση. Οι ψυχές σας το έχουν αντιληφθεί. Εδώ εστιάζουμε στο κακό, όχι στη σχέση που έχεις με το άτομο αυτό. Από τη στιγμή που σβήσετε τα κακά σημάδια καταφέρνετε να υπερισχύσετε. Οι σχέσεις που έχουν επιλεγεί να διαλυθούν από το σατανά έχουν άσχημη κατάληξη. Κάποιος από τους δύο δολοφονείται. Εσάς σας προειδοποίησε το όνειρο και μπορείτε να το προλάβετε. Αυτό δεν γίνεται σε όλους δυστυχώς.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 στο 16:06
    Σύνδεσμος

    Η αλήθεια είναι πως τρόμαξα τώρα!!
    Οταν λετε ‘δολοφονειται’ εννοειτε στην πραγματικοτητα ή μεσα στην σχεση??
    Επισης πως μπορουμε να το προλαβουμε… μηπως η φιγουρα που δεν εβλεπα και ηθελε να σβησει τα συμβολα ήμουν εγω?

    Συγνωμη για τις ερωτησεις μου… αλλα εχω μπερδευτει…

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 στο 18:13
     Σύνδεσμος

     Στην πραγματικότητα φυσικά. Κάποιος λατρεύει τη γυναίκα του πώς άραγε τη σκοτώνει με 18 π.χ. μαχαιριές. Πού βρέθηκε το μεγάλο μένος; Αυτό δεν ισχύει σε σένα. Το πρόλαβες. Το έσωσες. Άρα, άδικα σε τρόμαξε. Π.χ. λέει ότι ο τάδε σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα του εν βρασμώ ψυχης και μετά δεν το μετανοιώνει. Η αφορμή είναι μιικρή, αλλά ο τρόπος θανάτου υπερβολικός. Αυτά τα γεγονότα επαληθεύονται και κανένας δεν τους ενημερώνει ή τους προετοιμάζει. Σε σένα αυτό έγινε. Άρα, άδικα ανησύχησες. Το προλάβατε με την κατάληξη που είχε το όνειρο. Το έσβησε το πεπρωμένο σου κι αυτό που σε προειδοποίησε για το κακό. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Όλα είναι υπό έλεγχο τώρα. Από τη στιγμή που σβήστηκαν τα σύμβολα δεν κινδυνεύετε πια. Ξέχασε το!!!

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 στο 22:16
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, ξημερώντας η σημερινή μέρα είδα στον ύπνο το υπνοδωμάτιο στο εξοχικό μου. Ήταν μάλλον καλοκαίρι είχε πολύ φώς. Στο κρεβάτι μου που ήταν κάθετα στο χώρο θα κοιμόταν η μητέρα μου η οποία στεκόταν μπροστά του. Σε ένα μονό κρεβάτι οριζόντια και μπροστά στη πόρτα καθόμουν πάνω εγώ κια λέγαμε ότι περιμέναμε τον πατέρα μου κια τη γιαγιά μου για να κοιμηθούμε στα κρεβατια μας. Το κρεβάτι της γιαγιάς μου ήταν οριζόντια κολημένο στην ντουλάπα και του πατέρα μου σχεδόν κολητά δίπλα του κια ήταν και τα 2 ή διπλά ή ημίδιπλα. και΄υπήρχε χώρος και για ένα ακόμα κρεβάτι οριζόντια ακριβώς δίπλα στο παράθυρο και το δως έπεφτε περίεργα λαμπερά πάνω σε εκείνο το σημείο. Η απορία μου ήταν γιατί δεν υπήρχε εκεί κρεβάτι. όλα τα κρεβάτια ήταν πολύ όμορφα, καθαρά, φροντισμένα και με λευκά κλινοσκεπάσματα. Μια σημείωση η γιαγιά μου έχει πεθάνει απο το 2009 και ο πατέρας μου πριν 6 μήνες κια νομίζω ότι και εγώ και η μητέρα μου φορούσαμε μαύρα. Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:04
   Σύνδεσμος

   Αν είναι νοσταλγικό είναι καλό όνειρο. Κακό όνειρο είναι, αν δεν είναι.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 στο 09:40
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Είδα πως ήθελα να στρώσω το κρεββάτι μου. Επάνω ήταν ο υιός μου κ δεν έφευγε. Τότε εγώ ξεκίνησα να το στρώνω με αυτόν επάνω. Έβαλα ένα σεντόνι εκρού/ζαχαρί. Το τραβούσα να το στρώσω καλά κ όλη την ώρα ήταν πάνω ο μικρός κ γελούσε. Στο τέλος που το έστρωσα σηκώθηκε κ στάθηκε στα πόδια του κρεβατιού κ εγώ δίπλα στο κεφαλάρι κρατώντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου.
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:31
   Σύνδεσμος

   Μην ξεχάσεις να πατήσεις τουλάχιστον ένα κλικ στις διαφημήσεις για να παραμείνει ζωντανός ο ονειροκρίτης.

   Δηλώνει πως όσα εμπόδια και να σου βάζει ο μικρός στη ζωή σου, ο,τι κι αν κάνει να σε ακινητοποιεί, πάντα βρίσκεις τρόπο να κάνεις τη ζωή σου όπως εσύ πιστεύεις σωστά. Άλλωστε, έχεις τα κλειδιά στα χέρια σου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Φρόντισε να τα αξιοποιήσεις όπως μπορείς.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο 10:39
  Σύνδεσμος

  Καλημερα. Ειδα ξημερώνοντας σήμερα οτι στο παλιο σπίτι που μεγάλωσα που μοιραζόμουν το δωμάτιο με τον αδερφό μου( είχε δυο κρεβάτια), φιλοξενούσα τον συγκάτοικο που ειχα στην Αγγλία με τον οποίο είχαμε φιλία. Στο δικό του κρεβάτι ειχα κοιμηθεί εγω και ξυπνώντας ειδα οτι είχε λεκέδες στο στρώμα κ στο σεντόνι σαν απο εμετό, όπου βλέποντας καλύτερα μετα είχε εμετό κ κατω απο το κρεβάτι. Πάτησα πάνω του συγκεκριμένα κ το πρόσεξα

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο 11:49
   Σύνδεσμος

   .

   Χρειάζομαι τα μικρα ονοματα του συγκατοικου και του αδερφού σου.Παντως το όνειρο αναφέρεται στην απελευθέρωση ενός θέματος από το παρελθόν σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 12:50
  Σύνδεσμος

  Ειδα απόψε να κουβαλαω ενα διπλο μεταλλικο κρεβάτι, χωρις στρωμα. Εγω το ειχα απο τη μια πλευρα, νομίζω απο τη κάτω και πήγαινα μπροστά και καποιος άλλος απο την άλλη. Δε θυμαμαι κάτι άλλο, μονον αυτό σαν εικόνα. Τι σημαίνει.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 στο 12:54
   Σύνδεσμος

   .
   Είναι μια κατάσταση που αφορά την πορεία του γάμου σου. Δείχνει ότι κάποιες καταστάσεις σε έκαναν λίγο να το ξεχάσεις. Να βάλεις κάποιες άλλες προτεραιότητες στη ζωή σου. Άρα, ακούμπησε κάτω το κρεβάτι, βάλε στρώμα και ξάπλωσε.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 στο 16:13
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ήμουν εγω και ένας που δεν έχουμε καλές σχέσεις μαζι στο σπίτι μιας φίλης μου! Υποτίθεται οτι το σπίτι γταν αυτού νου. Είμασταν στο υπνοδωμάτιο μαζι και μετα πήγαμε σε άλλο υπνοδωμάτιο και γενικά περνάγαμε πολυ όμορφα. Ηρθε ένας Γιώργος και έπρεπε να του κάνει παρέα και γω έψαχνα το σουτιέν μου! Ντύθηκα και ηρθε και μου λέει εντάξει δεν θα πει τίποτα! Εκείνη την ώρα βγήκαμε στο μπαλκόνι και απέναντι οι γειτόνοι κάτι θελανε και εκείνος δεν ηθελε να παει να τους το δώσει επόμενος τους πέταξε ενα μαχαίρι απο το δικο μας μπαλκόνι στο δικό τους και το μαχαίρι καρφώθηκε στον άσπρο τοίχο τους και ο άνθρωπος ήταν χαρούμενος και το πήρε

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 στο 11:10
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Άννα!!!Το όνειρο σου συμβολίζει τις προσωπικές σου σχέσεις μ!!Είναι ένα όνειρο υποσυνείδητου!Δηλαδή ότι το μυαλό σου και η ψυχή σου έχουν την ανάγκη από μία συντροφιά!!!Επιθυμείς την γέννηση μιας νέας και ευχαριστης κατάστασης!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 στο 23:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,ειδα την πραγματικη μου κρεβάτοκαμάρα ροζ τοίχοι,σιδερένιο διπλό κρεβατι ,ροζ σεντόνια ,ροζ κουβερλι …πάνω στο κρεβατι μου ειχανε ξαπλώσει κ σκεπαστεί με το κουβερλι 2 κοπέλες…η μια η ξαδέλφη μου ονοματη μαριά κ η άλλη μια άσπονδη φιλη μου ονοματη νεκταρία..εγω αν θυμαμαι καλά ημουν μαζι τους στο κρεβατι μετα ομως σηκώθηκα από αυτό κ εμειναν μόνες τους κάτω από τα σκεπασματα….

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 στο 10:54
   Σύνδεσμος

   Προσπαθεί μέσα σου η ψυχή να ισορροπήσει τις καταστάσεις αυτές και να δεχτεί και να ταξινομήσει την αξιολόγηση γι’ αυτές τις δύο κοπέλες. Η μια συμβολίζει την αρμονική ζωή, την τακτοποίηση με σύμβολο την Παναγία και η άλλη την ευτυχία. Αυτές οι καταστάσεις ακόμα κι αν ξεφύγεις θα υπάρχουν στην ζωή σου. Δεν πρόκειται να γλιτώσεις. Μακαρι αυτό να ίσχυε για όλους μας, πίστεψέ με!!! Καλό θα ήταν αν ξάπλωνες μαζί τους και δεν έφευγες. Όμως αυτές έμειναν εκεί, δεν σε εγκατέλειψαν.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 στο 14:43
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ (Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΕΝΤΟΝΙ….ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΣΚΟΥΠΙΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ… ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 στο 19:54
   Σύνδεσμος

   Αυτά είναι δύο όνειρα.Το πρώτο δείχνει ότι φοβάσαι ότι θα αρρωστήσει η μητερα του αγοριου σου.Αν είναι ήδη άρρωστη αυτό δείχνει το όνειρο.
   Το δεύτερο δεν έχει ερμηνεία.Αν είχε θα σου ζητούσα να το γράψεις ξεχωριστά για να πάρεις απάντηση.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 στο 17:48
  Σύνδεσμος

  Κοριτσια Καλησπερα!!! Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η ερμηνεια του διπλου κρεβατιου οταν ειναι ξυλινο και γενικα υπαρχει πολυ ξυλο μεσα στη κρεβατοκαμαρα?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 στο 18:00
   Σύνδεσμος

   Το ξύλο είναι μια ενδιάμεση κατάσταση στη σχέση σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις όμως κάποιες αλλαγές θα έχουν το αποτέλεσμα που περιμένεις. Σ’ αυτό θα συμβάλλει πολύ και ο παράγοντας τύχη. Το ίδιο συμβαίνει όταν το κρεβάτι είναι σιδερένιο, αλλά υπάρχει πιο μεγάλη σταθερότητα.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 στο 18:05
    Σύνδεσμος

    Νεκταρια δεν το καταλαβα, αλλα και να διευκρινισω οτι το ειδα στο δωματιο της κορης μου, οπου σπουδαζει. Αυτο το διαστημα δεν εχει καποια σχεση.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 στο 18:11
     Σύνδεσμος

     Πες το βρε κοπέλα μου, τα λέει αυτά ο κόσμος. Άρα, είναι η δεύτερη ερμηνεία ότι μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης ίσως την οδηγήσει να πετύχει αυτό που θέλει. Το διπλό κρεβάτι είστε εσείς οι γονείς της συμβολικά εδώ. Δεν είστε σταθεροί στις αποφάσεις σας. Πότε συμφωνείτε, πότε διαφωνείτε μαζί της και δεν την βοηθάτε να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της. Όχι όμως ότι σας ακούει και κατά γράμμα, αλλά την επηρεάζετε πολύ.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 στο 18:22
      Σύνδεσμος

      Η αποφαση για τη ζωη της εχει να κανει με τον ερωτικο τομεα ή γενικα? Πριν λιγες μερες αν θυμασαι ειχα γραψει για ενα άλλο ονειρο που ειδα παλι με διπλο ξυλινο κρεβατι και ξυλινη επενδυση στους τοιχους σε δωματιο σε σπιτι που θα νοικιαζε ο γιος μου.Κι εκει ειμαστε εμεις το διπλο κρεβατι?
      Μπερδευτηκα τωρα, εγω νομιζα οτι εχει να κανει με τη δικη τους ερωτικη ζωη.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 στο 18:36
       Σύνδεσμος

       Δεν θα έβλεπες εσύ την ερωτική τους ζωή. Είναι το δικό σου όνειρο, όχι το δικό της. Οι μάνες δεν βλέπουν ποτέ τέτοια όνειρα συμβολικά για τα παιδιά τους. Βλέπουν ξεκάθαρα ότι αρραβωνιάζεται η κόρη τους με ένα παλικάρι. Όμως δεν έχει αυτή την ερμηνεία πάντα. Μπορεί να θέλουν να την δουν παντρεμένη με κάποιον, σαν όνειρο επιθυμίας. Εδώ είναι ένα υπαρκτό δωμάτιο. Το δωμάτιο του γιού σου είναι ένα που επρόκειτο να νοικιασει. Βλέπουμε το δωμάτιο σαν κύριο σύμβολο και όχι το κρεβάτι επειδή δεν του ανήκει. Ξέρω τι λέω. Δεν τα έχασα ακόμη. Τελικά θα σας κάνουμε όλους ονειρομάντεις εδώ. Όλα τα όνειρα με το ίδιο σύμβολο δεν έχουν την ίδια ερμηνεία πάντα. Αυτό είναι το λάθος που κάνανε οι παλιοί ονειροκρίτες. Εξαρτάται ποιος είδε το όνειρο και ποιον αφορά. Ποιες είναι οι συνθήκες κ.λ.π.

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 στο 19:12
        Σύνδεσμος

        Σε ευχαριστω πολυ Νεκταρια, δεν σου κρυβω οτι γελασα λιγο με την αγανακτιση σου! Εχεις δικαιο, αλλα δε φταιμε κι εμεις, βλεπουμε διπλο κρεβατι ο γαμος σου μας λετε, μονό μοναξιες , εχουμε γινει ασπουδαστοι δικηγοροι, που ελεγε και ο πατερας μου, αλλα απο ότι φαινεται η ουσια ειναι στα ψιλα γραμματα.Γι αυτο εχουμε εσενα, εισαι αχτυπητη!

        Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 στο 19:14
   Σύνδεσμος

   Αυτά ισχύουν όταν τα βλέπουν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι, όχι οι γονείς και οι συγγενείς αυτών. Σπάνια γίνεται να τα βλέπουν γονείς και συγγενείς. Πέσαμε στην περίπτωση!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 στο 16:18
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ήμουν στο κρεβάτι, εγω και η μητέρα μου και μου έλεγε να μη πάω στην Ελλαδα αλλα να πάω στη καλιφορνια γιατί εκει έχει δουλειές με περισσότερα χρήματα. Στο δωμάτιο ήταν 2 κορίτσια παιδιά και τους έδεσα τα κορδόνια και της λέω εσύ είσαι η Ελένη (γιατι έμοιαζε της φίλης μου της Ελένης). Μετα ειδα τη τριτη μου ξαδέρφη την Αννα ντυμένη νύφη σε ένα σπίτι και της τραγούδαγαμε και ήμασταν κοντά στη πόρτα της εξώπορτας, η μητέρα της η Μαρία ήταν μαυροφορεμένη (γιατι ειναι χυρα) αλλα φορούσε καφέ ανοιχτό αντρικά παπούτσια. Και το άλλο που μου έκανε φοβερή εντύπωση είπαμε οτι σημερα παντρεύεται η κόρη της που….νας.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 2 Απριλίου 2016 στο 17:14
   Σύνδεσμος

   Αννα,ή μητέρα σου συμφωνεί με την άποψη να ξαναπαντρευτεις η την προβληματίζει αρνητικά ή σκέψη αυτή?

   Απάντηση
    • Σάββατο, 2 Απριλίου 2016 στο 17:51
     Σύνδεσμος

     Αυτό λοιπόν είναι ένα αντίθετο όνειρο.ή μητέρα σου θέλει να μείνεις στην Ελλαδα αλληγορικά δηλαδή στην ευτυχία και όχι στο εξωτερικό όπου υπάρχουν χρήματα(δηλαδή στεναχώρια).ουσιαστικά θέλει να μην γυρίσεις στο εξωτερικό κυριολεκτικά επειδή όπως έχεις πει ζουσες εκει αλλά και αλληγορικά εννοώντας τον πρώην άντρα σου.
     Η ελενη που της εδεσες τα κορδόνια,ήταν παιδί όμως σαν αντίθετο όνειρο δείχνει την ώριμη πλευρά σου που εσύ την σταθεροποιεις.
     Το νυφικό ως γνωστόν δεν είναι καλό στο όνειρο συνηθως.εδώ όμως δείχνει το αντίθετο.η ξαδέρφη σου αντιπροσωπεύει εσένα και δείχνει την υγιή ψυχολογία που θα εχεις πλέον.η μητέρας της δείχνει την μητέρα σου η οποία χαίρεται για εσένα και θέλει να φτιαξεις την ζωή σου.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 στο 17:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας!
  Είδα στον υπνο μου (δευτερα προς τριτη) οτι ημουν ξαπλωμενη στο δωματιο μου,σε κρεβατι με λευκα καθαρα σεντονια στην αγκαλια ενος αντρα. ηταν χαμογελαστος μαζι μου αλλα το προσωπο του δεν το θυμαμαι, ομως θυμαμαι οτι ενιωθα ομορφα σαν να τον ηξερα καλα. Υποτιθεται οτι ηταν πρωι κ μολις ειχαμε ξυπνησει κ οι δυο. Κ καθως με κρατουσε, με φιλησε. Κ το δωματιο ηταν αρκετα φωτεινο. Είναι καλο ονειρο?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 στο 22:30
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Μιράντα!!Μιράντα αν δεν έχεις σχέση ίσως να υπάρξει κάποιον ενδιαφέρον!!Αλλιώς υπάρχει και περίπτωση να είναι και όνειρο επιθυμίας!!

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:13
    Σύνδεσμος

    Οχι δεν εχω σχεση, δεν εχω τιποτα… 😛
    Μακαρι να ναι το πρωτο…. 🙂
    Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Ντόρα!!

    Απάντηση
 • Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στο 21:21
  Σύνδεσμος

  Είδα (Δευτέρα προς Τρίτη) ότι ήμουν σε ένα δωμάτιο με τέσσερα κρεβάτια. Υπήρχαν κάτι ροζ κουβέρτες ή πετσέτες, δεν είμαι σίγουρη που τις δίπλωνα. Το δωμάτιο ήταν μεγάλο αλλά εκτός από κρεβάτια δεν είχε άλλη επίπλωση. Απλώς τέσσερα κρεβάτια.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:47
   Σύνδεσμος

   Ειρήνη εχεις ενα παιδι μονο?θέλεις να κανεις δεύτερο?οι πετσέτες που διπλωνες ηταν παιδικές?αν οι απαντήσεις εδώ είναι ναι,το όνειρο δείχνει οτι θα μεγαλώσει η οικογένεια σου κατα ενα μέλος.θα γίνετε 4.εκτός αν αυτό είναι απλα η επιθυμία σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 στο 15:42
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα ειδα ονειρο πως ημουν σε μια παραλια υπηρχαν 3 μαυροι σκυλοι φιλικοι,κολυμπησα στη θαλασσα οπου καποια στιγμη ο ουρανος σκοτεινιασε και αρχισα να κολυμπαω προς την ακτη γιατι τα ρευματα με ειχαν παει παρακατω .Οταν βγηκα απο την θαλασσα ειδα μεγαλα κυματα αλλα οχι αφρισμενα και ο ουρανος ξαναεγινε γαλαζιος.περπατησα για να γυρισω πισω περασα απο την κουζινα ενος εστιατοριου οπου υπηρξε μια ερωτικη περιπτυξη με ατομο ιδιο φυλου(ειμαι ετεροφυλη).συνεχισα για το σπιτι μου ανεβηκα σκαλες μπηκα στο σπιτι και ανακαλυψα πως καποιος κοιμοταν στο κρεβατι μου ,οπου αυτος ο ανθρωπος υποτιθεται πως ηταν καποιος συγγενης που δεν εχω γνωρισει ποτε.Να σημειωσω πως ολα τα τοπια που ειδα ,οπως και οι χωροι δεν μου ειναι γνωριμοι

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 στο 20:02
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι προσπαθείς να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και άλλοτε τα καταφέρνεις, άλλοτε όχι. Όμως αυτό δεν σε χαλάει. Ακούς και βλέπεις γύρω σου να συμβαίνουν πολλά πράγματα, αλλά από το ένα αφτί μπαίνουν κι από το άλλο βγαίνουν. Έχεις αποφασίσει τι θέλεις και είσαι προετοιμασμένη γι’ αυτό. Κάποιον περιμένεις να έρθει στη ζωή σου, αλλά για να τον αγαπήσεις θα πρέπει να τον νιώσεις οικείο σου να τον δεχτείς. Μόνο έτσι θα προχωρήσεις μια σχέση, διότι έχεις μάθει από το παρελθόν κι έχεις γίνει πιο επιφυλακτική.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 στο 13:49
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και πάλι, επειδή δεν ξέρω τι κάνω λάθος και δεν βλέπω τι έχω γράψει το ξαναγράφω και ζητώ συγνώμη. Είδα οτι καθόμουν στο σπίτι μου και σκεφτόμουν ένα φίλο μου (με τον οποίο έχουμε μαλώσει άσχημα πριν πολύ καιρό ξαναβρεθήκαμε πριν λίγο καιρό αλλά δεν τα ξαναβρήκαμε. Επισης τον είχα δει την Κυριακή στη βάπτιση της ανιψιάς του και είμασταν ολοι σε τρελή αμηχανία)ο οποίος είχε πάρτι. Πήγα σπίτι του να τον παρακολουθήσω γιατί δεν με είχε καλέσει, και όταν μπήκα το σπίτι ήταν αναστατωμένο αν και με κλειστό το φως το κατάλαβα (είχε και έναν τεράστιο Αγιο Βασίλη αλλά φαντάζομαι λόγω των ημερών επηρρεάστηκα). Τον είδα ότι καθόταν σε κρεββάτι και έπαιζε με το κινητό του και έφυγα στις μύτες για να μην με καταλάβει. Γύρισα σπίτι μου ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και σκεπάστηκα με το πάπλωμα. Τότε αυτός άνοιξε τη πόρτα του δωματίου μου και μου είπε ” Άντε έλα έφυγαν όλοι τελείωσε το πάρτι” Εγώ σηκώθηκα και πήγα στο σπίτι του το οποίο όταν μπήκα ήταν τακτοποιημένο πλέον και κοίταξα στα αριστερά μου και είδα το κρεββάτι του στρωμένο με κόκκινα σεντόνια χωρίς τίποτα άλλο πάνω. Και ξύπνησα. Ευχαριστωωωωωώ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 11:20
   Σύνδεσμος

   Αν πρόσεχες τα κόκκινα γράμματα και τις ανακοινώσεις μου δεν θα είχες αυτή την απορία.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 11:26
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα και καλή χρονιά 😀 , εάν αναφέρεσαι στην ανακοίνωση σου ότι θα λείπεις το είδα, απλά τις προηγούμενες φορές που είχα γράψει πάντα έβλεπα το κείμενο άσχετα με το εάν είχες απαντήσει. Τώρα όσον αφορά τα κόκκινα γράμματα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς έχει να κάνει με την ερμηνεία ή με την επανάληψη του μνμ? (είμαι και ξανθιά οπότε…) Anyway, καλή χρονιά με υγεία 🙂

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 11:39
     Σύνδεσμος

     Ανταποδίδω τις ευχές σου.
     Μην υποτιμάς τον εαυτό και την νοημοσύνη σου. Είναι λάθος. Όλες μελαχρινές βαμμένες κατά 95% είστε. Είχα γράψει ότι θα απέχω από τον ονειροκρίτη λόγω διακοπών. Όλα τα μηνύματα δεν εγκρίθηκαν, όχι μόνο το δικό σου. Επίσης, στα κόκκινα γράμματα γράφουμε: Τα σχόλια σας θα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας πριν δημοσιευτούν. Αφού έλειπα, πως να το εγκρίνω; Σήμερα ενέκρινα 130. Μείνε ήσυχη λοιπόν. Δεν έκανες κανένα λάθος και δεν χρειαζόταν να το γράψεις 3 φορές. Με τη μία έρχεται στην σελίδα αξιολόγησης, εγκρίνεται και δημοσιεύεται την στιγμή που είμαι διαθέσιμη.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 στο 17:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα λοιπόν ξημερώνοντας σήμερα Τετάρτη ότι ήμουν στο σπίτι μου και σκεφτόμουν έναν φίλο μου (στην πραγματικότητα έχουμε μαλώσει και μετά από αρκετούς μήνες μιλήσαμε σχετικά πρόσφατα χωρίς να τα έχουμε “ξαναβρεί” και τον ξανασυνάντησα την Κυριακή στην βάφτιση της ανιψιάς του αλλά δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερο από την επαφή μας, παρά μόνο αμηχανία μεταξύ μας και της οικογένειας του) και αποφάσισα να πάω στο σπίτι του,να τον παρακολουθήσω γιατί έκανε πάρτι υποτίθεται και εμένα δεν με είχε καλέσει όμως. Πήγα λοιπόν και ήταν σκοτεινά και ο χώρος αναστατωμένος (είχε και έναν τεράστιο Άγιο Βασίλη αλλά φαντάζομαι λόγω εορτών έχω επηρεαστεί) είχε τελειώσει το πάρτι και αυτός υποτίθεται καθόταν ξαπλωμένος σε ένα κρεββάτι και έπαιζε με το κινητό του. Όταν αντιλήφθηκα ότι ήταν ξύπνιος έφυγα στις μύτες για να μην με καταλάβει και πήγα σπίτι μου και ξάπλωσα και σκεπάστηκα με ένα πάπλωμα. Στη συνέχεια αυτός ήρθε στο δωμάτιο μου χαμογελαστός και άνοιξε την πόρτα και μου είπε “Άντε έλα τελείωσε το πάρτι, έφυγαν όλοι” και έφυγε. Εγώ σηκώθηκα ντύθηκα και πήγα και ανοίγω την πόρτα του σπιτιού του και ήταν όλα τακτοποιημένα αν και δεν ήταν αναμμένα τα φώτα απλά το κατάλαβα. Και κοιτάω στα αριστερά μου και βλέπω το κρεββάτι του στρωμένο με κόκκινα σεντόνια. Χωρίς κουβέρτες και οτιδήποτε άλλο. Και εκεί ξύπνησα. Ευχαριστωωω και να πω ότι μέχρι στιγμής οι ερμηνείες βγαίνουν αν και αρκετούς μήνες μετά. Συγκεκριμένα για ένα όνειρο που είδα τον Απρίλιο ή Μάιο η βγήκε πριν κανένα μήνα. Ήταν πολύ ζωντανό και έντονο το όνειρο γι αυτό το θυμάμαι και είχε πάλι να κάνει με αυτό το άτομο. Φιλιααα

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 11:34
   Σύνδεσμος

   Τα είπαμε αυτά. Προς γνώση και συμμόρφωση όσων λένε ότι δεν βγήκε το όνειρό μου. Πρέπει να περιμένουν το αύριο. Όσοι δεν προσέχουν τα όνειρά τους και δεν μελετούν την ερμηνεία που έδωσα αυτό θα γίνει, αυτο θα γίνει, οι ερμηνείες βγαίνουν. Όσοι όμως το σκέφτονται παγιδεύουν το όνειρο και δεν βγαίνει. Από το ένα αφτί όμως μπαίνουν, από το άλλο βγαίνουν όσα λέω. Μη σκέφτεστε μετά την ερμηνεία τα όνειρα και μην τα μελετάτε για να επαληθευτούν οι ερμηνείες όπως έγινε με την Κωνσταντίνα. Λοιπόν αυτό το όνειρο δείχνει ότι το πάρτι πράγματι τελείωσε. Η φιλία σας έχει διαλυθεί μεν, αλλά κάτι καινούριο θα σου φέρει η νέα χρονιά στον ορίζοντα και θα αναπληρώσει αυτό το κενό.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 στο 13:11
  Σύνδεσμος

  Ξεχασα , υπαρχει και συνεχεια. Η αδελφη μου με τον γαμπρο μου ηταν στο μπαλκονι και περιμεναν να ερθει το φαγητο που ειχαν παραγγειλει. Χτυπησε το τηλεφωνο το σηκωσα εγω και ο καταστηματαρχης μου ελεγε οτι ο γαμπρος μου εδωσε λαθος τη διευθυνση. Ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 στο 18:32
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο αυτό δείχνει ότι ήταν λάθος η διεύθυνση γι’ αυτό δεν υπήρχε χώρος για σένα. Μην ψάχνεις να πιέσεις μια κατάσταση που δεν σε χωρά, ούτε είναι δική σου. Άρα, δείχνει ότι όταν πιέζεις καταστάσεις μένεις να στεναχωριέσαι. Μπορούσες να φύγεις από εκεί, να βρεις το δικό σου κρεβάτι που θα σε χωράει, τις δικές σου συνθήκες ζωής. Όμως ενώ σου είπε το παιδάκι να κοιμηθείς δεν έμεινες. Πού να μείνεις; Σε ένα παιδάκι που θα σου έδινε βάρος στο όνειρο και βάσανα, όπως γίνεται με ένα φυτρωτικό όνειρο, μια πεθαμένη συγγενή που θα μπορούσε να σε πάρει μαζί της; Οι δικοί σου άνθρωποι δεν ξάπλωσαν σε κρεβάτια. Άρα, μπορουσες να φύγεις από εκεί και να καθίσεις μαζί τους. Πιο ευτυχισμένη θα ήσουν. Άρα, το πεπρωμένο σου εμποδίζει την ελεύθερη βούληση να κάνεις κάποια λάθη για να περνάς καλά. Για το καλό σου ήταν αυτό. Αν έπαιρνες ράντζα θα βιωνες αυτές τις καταστάσεις και θα ήσουν ένα με τα άτομα αυτά. Όμως το πεπρωμένο σε απομάκρυνε για το καλό σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 στο 13:06
  Σύνδεσμος

  Καλημερα κοριτσια!Χθες βραδυ ειδα 2 συνεχόμενα όνειρα. Αυτο ειναι το δευτερο. Τα γραφω χωριστα επειδη νομιζω οτι ετσι μου εχει υποδειξει η Νεκταρια. Ειδα λοιπον οτιωκ ημουν υποτιθεται στο σπιτι της μητερας μου σε καποιο χωριο και εκει θα φιλοξενουσε για το βραδυ πολυ κοσμο
  επειδη θα επρεπε να παραβρεθουμε σε
  καποιο γεγονος ( μαλλον γαμο χωρις να ειμαι σιγουρη) . Σε ολα τα δωματια υπηρχαν κρεβατια και κοσμος σε αυτα, οχι ξαπλωμενοι, αλλα θα κοιμοντουσαν για τη νυχτα 2-2. Εγω δεν εβρισκα που να κοιμηθω και ειδα το κρεβατι που θα κοιμομουν πιασμενο. Ρωτησα ενα παιδακι ( δεν ξερω αν ηταν αγορι η κοριτσι)που καθοταν σε ενα απο τα κρεβατια αν ηθελε να κοιμηθουμε μαζι αφου το κρεβατι που καθοταν ειχε ηδη 2 ατομα και μου απαντησε καταφαυικα. Το πηρα απο το χερι και ψαχναμε στα δωματια να βρουμε αδειανο κρεβατι. Θυμαμαι οτι σε ενα κρεβατι ειδα καθιστη μια συγγενη της μητερας μου που εχει πεθανει απο χρονια ( Σταυρουλα). Δεν βρισκαμε κρεβατι ελευθερο ρωτησα τη μητρρα μου που να κοιμηθω και μαλλον μου ειπε να στρωσουμε να κοιμηθω κατω. Εγω δεν ήθελα με τιποτε να κοιμηθω κατω κι αρχισα να της φωναζω και της ελεγα ας μου το ελεγε τουλαχιστον νωριτερα που ηταν ανοιχτα τα μαγαζια να αγοραζα ενα ρατζο 30 η 60€ θα εκανε.
  Ευχαριστω

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:13
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία καλημέρα! Αυτο είναι το δεύτερο όνειρο με εκείνο στο “λιβάνι”. Σου το θυμιζω αν μπορεσεις να τα δεις μαζί, όποτε μπορεέσεις. Σ’ ευχαριστώ

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 00:25
  Σύνδεσμος

  καλησπερα σας… πολλα ονειρα βλεπω τελευταια…ο ανθρωπος που αγαπησα και αγαπω περισσοτερο στην ζωη μου, εδω και 3 χρονια εχει παντρευτει μια αλλη,αλλα ειναι πολυ δυστυχισμενος.Ομως λογο παιδιου δεν χωριζει..Ειδα στον υπνο μου να ειναι στο σπιτι του ,στο μπαλκονι με την γυναικα του κι’εγω με μια φιλη μου απο κατω και να τους βλεπουμε, να ειναι ξαπλωμενοι σε ενα κρεβατι με κατασπρα σεντονια αγκαλιασμενοι, να φιλιουνται και να λενε ο ενας στον αλλον ποσο αγαπιουνται και ποσο ευτυχισμενοι ειναι και μακαρι ολοι να ειναι στον γαμο τους τοσο ευτυχισμενοι οσο αυτοι (ενω δεν ειναι ετσι)

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 16:07
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα Ευαγγελια!!!!!Ευαγγελια το ονειρο ειναι ειτε προγνωστικο..δηλαδη στην πραγματικοτητα να βρισκονται σε αυτην την φαση και να ειναι καλα…..ειτε αντιθετο και στην πραγματικοτητα να μην ειναι καλα στην σχεση του!!!!!!!!

   Να ξερεις ομως οτι η ζωη ειναι μεγαλη και εσυ θα πρεπει να την συνεχισεις!!!!!!!Μια συμβουλη απο μια παθουσα!!!!ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ,ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ!!!!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 στο 18:31
    Σύνδεσμος

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΤΟΡΑ ΜΟΥ…
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΚΡΑΘΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩ!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 στο 18:35
     Σύνδεσμος

     Κακώς, η αλήθεια πονάει, αλλά έρχεται μια στιγμή που βρίσκεις άλλη αγάπη και αποζημιώνεσαι και όλα αυτά σου φαίνονται μακρινά, ότι δεν τα ένιωσες ή τα έζησες ποτέ. Σου λείπει κάτι ουσιαστικό, γι’ αυτό έχεις κολλήσει. Όταν το βρεις είμαι σιγουρη ότι θα σκέφτεσαι αλλιώς.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015 στο 11:05
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου είδα χτες το βραδυ οτι κοιμόμουν στο κρεβατι με τον άνδρα μου και ήταν νύχτα. Ακουσα να κτυπαει το κουδούνι επίμονα και σηκώθηκα με μεγάλο κόπο επειδή ήμουν κοιμισμένη να ανοίξω. Προσπάθησα να δω απο το ματάκι της πόρτας ποιος ήταν αλλά απο κάποια δύναμη δε μπορούσα να πλησιάσω. Κατάλαβα οτι ήταν ο κουνιάδος μου, που μένει στον επάνω όροφο, του άνοιξα και μπήκε μέσα. Κρατούσε δίσκο με φαγητο και μπήκε μέσα στο δωμάτιό μας και κάθισε ανάμεσα σε μένα και τον άντρα μου που λαγοκοιμόταν ( ο αντρας μου ) και έτρωγε. Εγω έψαχνα να βρω να του δώσω ένα δίσκο – τραπεζάκι για να βάλει το φαγητο στο κρεβάτι. Τον ρώτησα που ειναι η γυναικα του και λίγο απαξιωτικά μου είπε οτι ειναι πάνω βλέπει τηλεοραση και τρώει. Μετά είδα ότι στο ίδιο δωμάτιο καθόταν απέναντί μας σε καρέκλες και τα δυο μου παιδιά. Για τη κόρη μου δεν είμαι σίγουρη δεν την είδα αλλά αισθανόμουν ότι ήταν εκεί. Ο γιός μου γελούσε με αυτά που έλεγε ο κουνιάδος μου , ο οποίος στη πραγματικότητα συνήθως μιλάει πολύ και μονοπωλεί τις συζητήσεις.
  Τι να σημαίνει αυτό άραγε Νεκταρία μου? Να σου πω ότι ο κουνιάδος μου αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015 στο 19:36
   Σύνδεσμος

   Θα έλεγα ότι είναι ένα κοινωνικό όνειρο χωρίς σημσσία, αλλά ότι έχει πρόβλημα υγείας είναι σημαντικό. Έχει την ανάγκη σας. Όμως έπρεπε να του δώσετε εσείς τροφή, όχι να σας φέρει αυτός. Όλο το όνειρο είναι αντίθετο. Η γυναίκα του έπρεπε να νοιαστεί. Άρα, είναι αντίθετο. Χρειάζεται τη φροντίδα σας. Όσα σσς έκανε στο όνειρο τα ζητά από σας να του τα κάνετε. Τα έχει ανάγκη για να γίνει καλά.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 στο 08:17
  Σύνδεσμος

  Καλημερα είδα τον άντρα μου να εχει βάλει δυο αγνώστους άντρες να ξηλώνουν τα ξύλα του κρεβατιού για να βάλουν καινούργια και τσακωνόμασταν για αυτό τι σημαίνει ?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 στο 12:37
   Σύνδεσμος

   Αφού είστε παντρεμένοι,αυτό δείχνει οτι θα υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στη σχέση με τον άντρα σου.οι 2 άγνωστοι άντρες κ ο άντρας σου είναι αλληγορικά ο ίδιος.το σωμα η ψυχή κ το πνεύμα του επιζητούν αυτήν την αλλαγή.αν είστε παντρεμενοι με θρησκευτικό γαμο ίσως αυτή η αλλαγή να αφορα την λύση προβλημάτων και την επανεκκίνηση της σχέσης σας εκ νέου.αυτό μπορεί να επέλθει ειτε απο χωρισμό ειτε απο συνέχιση του γάμου με νέες βάσεις.και στις δυο περιπτωσεις εσενα δεν θα σου αρεσει η αλλαγη γι αυτο τσακωνοσασταν.αν προκειται για θετικη εκβαση ισως ακομα δεν βλεπεις οτι προκειται για το καλο σας.αν όμως είστε παντρεμένοι με πολιτικο γαμο,δείχνει διαζύγιο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 20:08
  Σύνδεσμος

  Ειμαστε απο διαφορετικους σακους αλλα μοιαζουμε πολυ..χαχα ειμαστε σαν μια γροθια παντα αγαπημενες περα απ το φυσιολογικο.κ η μανα μου μας εχει τρελη αδυναμια κ οντως νοσταλγει εκεινες τις εποχες μεσα της μου ειπε..κυρια νεκταρια σας ευχαριστω παρα πολυ 🙂 🙂

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 19:49
  Σύνδεσμος

  Τα πραγματα ειναι καλα γενικα…βεβαια εκεινη λιγο πιεσμενη λογω φορτου εργασιας κ γενικα μας εχει αδυναμια μεγαλη επειδη ειμαστε κ διδυμες

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 19:52
   Σύνδεσμος

   @μαργαριτα,

   Μπορεί λοιπόν να την έπιασε η νοσταλγία ή να νιώθει πως είστε ακόμη τα μικρά της κοριτσάκια. Τι ωραία, διδυμούλες. Ζωή να έχετε. Ελπίζω να μην μαλώνετε στα αισθηματικά. Ελπίζω να επιλέγετε διαφορετικούς συντρόφους. Πλάκα κάνω! Μοιάζετε σαν δυο σταγόνες νερό που λένε; Ντύνεστε το ίδιο; Τα όνειρά σας είναι κοινά; Συγνώμη που ρωτώ πολλά. Θαυμάζω τις διδυμούλες.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 17:38
  Σύνδεσμος

  Σημειωστε λαθος..μας ειδε η μητερα μου μικρες εξω στην εξοχη καταλευκα σεντονια το κρεβατι που υπηρχε εκει και γυρω μας λουλουδια κ πρασιναδες ομορφες λεει και εμεις παιζαμε και εκεινη απορουσε που θα κοιμομασταν μες στην εξοχη

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 18:24
   Σύνδεσμος

   @μαργαριτα,

   Αν ήσασταν στην ηλικία που βρίσκεστε τώρα, θα ήταν καλό όνειρο. Η μητέρα σας θυμάται και αναπολεί εκείνα τα ξέγνοιαστα χρόνια. Θα ήθελε πάλι να ξανάρθουν. Σήμερα τα πράγματα πώς είναι; Πώς την έκανε να σας δει μικρές; Κάτι δεν της αρέσει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 στο 13:02
  Σύνδεσμος

  Επίσης είδα εναν πολυυυυ παλιό πρωην μου…καθομασταν ντυμένοι κανονικα στο κρεβάτι του το οποίο ηταν καλόστρωμένο,ειχαμε κανει ερωτα και είμασταν χαρούμενοι.σκεφτομασταν όμως οτι αυτή η σχέση πρεπει να μείνει κρυφή.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 στο 14:46
   Σύνδεσμος

   @eagle,

   Τώρα ήρθε η ώρα να τον ξεπεράσει η ψυχή σου. Αν σου άρεσε αυτό που είδες θα τον ξαναονειρευτείς. Αν σε άφησε αδιάφορη αυτή η θέα ή τον αηδίασες, ήταν η τελευταία φορά.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 στο 17:30
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα χθες το βραδυ ειδα στον ύπνο μου τη μητερα μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι αλλα σε ενα ασχετο μεροος με πολλους γνωστούς τριγύρω η οψη της ειναι διαφορετική απ’οτιν συνηθως!Τι σημαινει αυτο;Η μητέρα μου εχει μια αρρωστια εδω και χρόνια αλλα ζει κανονικα τη καθημερινοτητα της

  Απάντηση
  • Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 στο 13:21
   Σύνδεσμος

   @Βασια,

   Δεν θα μπορούσα να ερμηνεύσω απόλυτα αυτό το όνειρο, αν δεν έδινες τις διευκρινίσεις. Γι’ αυτό το όνειρο δεν έχω έμπνευση, αλλά θα με βοηθήσει στην ανάλυση αυτό που μου είπες για εκείνη. Απλά νιώθει ότι είναι άλλος άνθρωπος. Αυτή την ασθένεια εσωτερικά προσπαθεί να μην την σκέφτεται και έχει συνειδητοποιήσει μέσα της ότι δεν την έχει για να μην δείχνει ή να μην σκέφτεται αυτό που πραγματικά υπάρχει, καρκίνος φαντάζομαι! Όμως δεν θα αντέξει πολύ αυτή την πίεση που ασκεί στον εαυτό της. Πρέπει να μιλήσει και να ξεσπάσει. Το όνειρο γενικά δεν είναι καλό.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 στο 18:31
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία καλησπέρα, είδα ότι το πρωί που πήγα στο δωμάτιο μου (στην πραγματικότητα κοιμήθηκα στο σαλόνι χτες!) το κρεβάτι μου ήταν πολύ καλά στρωμένο με καινούρια σεντόνια εκ των οποίων το πάνω ήταν ενα απαλό ροζ. Υποτίθεται ότι μου το χε στρώσει κάποια που φιλοξένούσα-δεν έχω ιδέα ποια- και χάρηκα που θα κοιμηθώ σε καθαρά και δεν χρειαζόταν να μπω στον κόπο!
  Τι σημαίνει??

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 στο 17:33
   Σύνδεσμος

   Επίσης να πω πως δεν είδα κάνεναν να κοιμαται απλά ήξερα πως κάποια γνωστή/φίλη είχε περάσει εκεί το βράδυ της

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 στο 14:25
    Σύνδεσμος

    @Άρτεμις,

    Επειδή σήμερα δεν πήγες στο κρεβάτι σου, δημιουργήθηκε αυτό το όνειρο. Γενικά, όταν αλλάζουμε κρεβάτι ή περιβάλλον αυτά τα όνειρα μας ταλαιπωρούν. Είχαμε συνηθίσει το κρεβάτι μας και όλα τα άλλα μας φαίνονται ξένα. Αφού δεν κοιμήθηκες εκεί είδες ότι κάποια άλλη κοιμήθηκε. Πολύ φυσικό. Ειδικά, αν κοιμηθείς σε ξενοδοχεία να δεις όνειρα που σε ταλαιπωρούν! Όταν αύριο πας στο δωμάτιό σου όλα θα είναι καλύτερα.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 στο 10:09
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν μαζι με την μαμα μου και την θεια μου ταξιδι και κοιμηθηκαμε σε ενα παλιο και κρυο δωματιο με τρια παλια,σκουριασμενα και σιδερενια κρεβατια.. Τι να σημαινει;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 στο 10:47
   Σύνδεσμος

   @πενυ,

   Κάποια αλλαγή που σκέφτεστε να πράξετε στη ζωή σας ή μια απόφαση που πήρατε, από κοινού και οι τρείς, να μην τα πράξετε διότι δεν θα σας βγουν σε καλό. Το παλιό σημαίνει κάτι που είναι δοκιμασμένο από παλιά, απέδιδε, αλλά σήμερα άλλαξαν τα πράγματα και δεν αποδίδει πια τα βέλτιστα. Το σιδερένιο είναι ασφάλεια, αλλά η σκουριά το μετατρέπει σε εικονική ασφάλεια. Δηλαδή παλιά αυτό θα είχε επιτυχία. Όμως σήμερα ο κόσμος θέλει καινούρια πράγματα. Κάθε άνοιγμα σχετικό αυτό τον καιρό λοιπόν θα είναι μια αποτυχία. Φταίει ο ανάδρομος Ερμής. Πού θα πάει; Θα αλλάξει η κατάσταση!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014 στο 09:37
  Σύνδεσμος

  ειδα στον υπνο μου οτι ξαπλωσα σε ενα κρεβατι ειχε ασπρα σεντονια και μαζι μου ηταν ξαπλωμενο ενα ζευγαρι και η γυναικα που ηταν στο κρεβατι μου την επεσε κανονικα και εγω δεν ενδωσα και μετα μου ζηταγε τον λογο που δεν ενδωσα τι σημενει αυτο

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014 στο 10:49
   Σύνδεσμος

   @giannis,

   Μπράβο! Δεν ήταν καλό όνειρο αν ενέδινες. Αυτό δείχνει ότι είσαι ένα σωστό και προσγειωμένο άτομο που ξέρεις να ξεφεύγεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 στο 12:14
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι κοιμόμουν στο ίδιο ( μονό )κρεβάτι με μια κοπελα , είχε μαυρα μαλλια αλλα δεν θυμαμαι το προσωπο της . Θολα θυμαμαι οτι αγκαλιαζομασταν και φιλιωμασταν αλλα για μικρα διαστηματα

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014 στο 10:49
   Σύνδεσμος

   @Πάρης,

   Έπρεπε να ήσουν σε διπλό κρεβάτι. Αυτό δηλώνει πως δεν σε γεμίζει η ζωή που κάνεις και ακόμα κι αν έχεις δεσμό νιώθεις μόνος.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 στο 17:05
  Σύνδεσμος

  Είδα να κοιμάμαι στο κρεβάτι μου με ένα μικρό κροκόδειλο. Όπως άλλαζα πλευρό τον αισθάνθηκα και ξύπνησα φοβήθηκα τον έβλεπα να περπατάει πάνω κάτω. Μέτα πάλι αλλαξα πλευρό και ήταν σαν να τον είχα λιώσει με την πλάτη μου και αυτή την φορά όταν τον κοίταξα έβλεπα την πίσω όψη του και τα αίματα του….
  Περιμένω πως και πως την απάντηση σας ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 στο 09:15
   Σύνδεσμος

   @Μαρία,

   Έχεις λιώσει την κακή σου τύχη και πολύ γρήγορα θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014 στο 10:39
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα.Είδα σήμερα στον ύπνο μου ότι έστρωνα ένα κρεβάτι(δεν θυμάμαι αν ήταν το δικό μου) με την διευθύντρια μου από την δουλειά. Τι σημαίνει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 στο 18:38
   Σύνδεσμος

   @nina,

   Είναι πολύ σημαντικό να θυμηθείς αν είναι το δικό σου γιατί θα πάρεις προαγωγή, αλλιώς άλλος θα την πάρει με τη δική σου βοήθεια.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 στο 11:37
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου πως το κρεβάτι μου ήταν πεταμενο σε μια θάλασσα και ήταν νύχτα..τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 στο 09:18
   Σύνδεσμος

   @ktc,

   Είχα ζητήσει να μην γράφετε τα κυριακάτικα όνειρα και αν δεν είναι κυριακάτικα να το λέτε.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 στο 08:36
  Σύνδεσμος

  ειδα τον συντροφο μου να ερχεται σπιτι μου μετα απο εξοδο μασ και ξαπλωσε σε ενα απο τα παιδικα κρεβατια τα οποια ηταν μικρα και ενα τον εχωραγε.κοιμηθηκε και μετα εβαλα και το γιο μου σε ενα να κοιμηθει.Βεβαια το πρωι μπαινοβγαινανε το προσωπικο και τουσ φωναζα να μην τον ξυπνησουν.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014 στο 12:11
   Σύνδεσμος

   @ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,

   Είστε παντρεμένοι με το σύντροφό σου; Έχετε παιδί μαζί; Δεν είμαι αδιάκριτη, απλά θα ήθελα να μου δώσεις απαντήσεις σ’ αυτά για να ερμηνεύσω πιο σωστά το όνειρο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 στο 18:12
  Σύνδεσμος

  Με ειδε καποιος στο κρεβατι να ειμαι αρρωστος, τι σημαινει αυτο; δε θυμαται αν ημουν χλωμος.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 στο 15:19
   Σύνδεσμος

   @baggelhs,

   Όχι το αντίθετο. Πρόκειται για ευτυχισμένο ζευγάρι.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 στο 09:54
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα μία φίλη μου, να κοιμάται και την ρώτησα αν θέλει να κοιμηθούμε μαζί κ απάντησε θετικά.Απλώς πρέπει να ήμασταν σε εκδρομή με σχολείο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010 στο 09:55
  Σύνδεσμος

  ειδα τη μαμα μου να ειναι ξαπλωμένη στο κρεβατι μιας αποθηκησ μας κ να γεναει ενα αγοράκι.μου ειχε γυρισει πλατη. η μαμα μου ειχε πριν 2 χρονια καρκινο στο στηθοσ.ειναι κακο αυτο που ειδα.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.