Ψυχολογική Ερμηνεία:

Το όνειρο δείχνει διστακτικό άτομο ή πολύ κουμπωμένο. Ψυχολογικά είναι ένα περιοριστικό όνειρο που μας δείχνει ότι πρέπει να τα σπάσουμε για να χαλαρώσουμε και να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας.  Αν ράβουμε κουμπιά σημαίνει ότι εμείς περιορίζουμε κάποιον άλλο.

Κουμπί

4 σχόλια στο Κουμπί

 • Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015 στο 12:59
  Σύνδεσμος

  είδα ότι βρισκόμουν σε μια ταράτσα πολυκατοικίας και εκεί υπήρχαν κάτι σαν κουμπιά που τα ενεργοποιούσες και εκεί βρισκόμουν και με κάποιον άλλον και του είπα ότι κανονικά έπρεπε να ειδοποιήσω για τα κουμπιά που ενεργοποιήσα . Απλά του είπα εάν έπρεπε να ειδοποιήσουμε θα μας ειδοποιήσουν αυτοί ότι έπρεπε να ενημερώσουμε . Τα κουμπιά συνδυάζονταν με κάποια ενεργοποίηση ένδειξης φωτός. δεν θυμάμαι καλά αλλά είχαν τα κουμπιά σχέση με φως.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015 στο 18:17
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα πολύ καλό όνειρο. Δείχνει μια συναισθηματική άνοδο, η οποία όμως από τη μεριά σου δεν σε καλύπτει. Θέλεις να το ψάξεις περισσότερο αν θα έχει διάρκεια ή οδηγεί στο φως. Φοβάσαι κατά βάθος την πτώση ή τον χωρισμό. Θέλεις να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Δείχνει ότι είσαι διστακτικό και κουμπωμένο άτομο. Φαίνεται ότι έχεις καεί στο παρελθόν και ο φόβος έχει παραμείνει. Γι’ αυτό το λόγο διάλεξα το συγκεκριμένο λήμμα να μεταφέρω το όνειρο που έγραψες στο φτερό.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015 στο 08:44
    Σύνδεσμος

    σε ευχαριστώ για την εξήγηση του ονείρου. Και πάλι συγνώμη για την αναστάτωση που δημιούργησα στο σιτε. Πάντως έπεσες μέσα για το κουμπωμένη και για το ότι έχω όντως καεί στο παρελθόν.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015 στο 08:58
     Σύνδεσμος

     Καμία αναστάτωση. Ήταν η αφορμή να δω αν δουλεύει το κουμπί της μεταφοράς. Πιο πολύ με βοήθησες σ’ αυτό. Αν δεν ξέρεις που μπαίνουν γράφε τα στην ονειροπαγίδα. Χαίρομαι που για μια ακόμη φορά έπεσα μέσα στην ερμηνεία. Θα σε συμβούλευα να χαρείς την ευτυχία που ζεις. Όταν καιγόμαστε μια φορά δεν γίνεται πάντα αυτό. Έρχεται μια στιγμή που η ζωή μας χαμογελά. Προσπάθησε να μην το ψάχνεις πολύ. Όταν ψάχνεις, πάντα κάτι βρίσκεις και δεν το χαίρεσαι.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.