Κουζίνα
Αν δείτε κουζίνα στ’ όνειρο σας, σημαίνει ότι θα υποχρεωθείτε να αντιμετωπίσετε ανάγκες που θα σας προκαλέσουν μελαγχολία.
Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί καθαρή και συγυρισμένη κουζίνα σημαίνει ότι θα πάρει ενδιαφέρουσα κληρονομιά.

Κουζίνα

19 σχόλια στο Κουζίνα

 • Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 στο 00:48
  Σύνδεσμος

  Δεν ξέρω που να είσαι Νεκταρια αλλά αν πετύχεις το όνειρο και μπορείς απάντησε μου στο προσωπικό μου εμαιλ, θα καταλάβεις ποια είμαι..

  Είδα όνειρο δεν είναι κυριακάτικο, ότι ήμουν σε ένα καινούριο διαμέρισμα και το ανακαίνιζα, μπήκε μέσα στο σπίτι η Αστροδια (προσέχει το παιδία μου), στο σαλόνι δεν είχε έπιπλα αλλά ο τοίχος ήταν βαμμένος άσπρος γυάλιζε και σαν να ήταν από πέτρωμα.
  Μπήκε στη κουζίνα η Αστροδια και πήδαγε από τη χαρά της. Στο πάγκο της κουζίνας είχε 2 , 3 περιοδικά με ιδέες για ανακαίνιση. Μου έλεγε η γυναίκα ότι πρέπει ο πάγκος να το πάμε πιο περα για να είναι πιο μεγάλη η κουζίνα και σκέφτηκα ότι ήταν καλή ιδέα. Είδα δυο φούρνους Έντιχισμενους και σκέφτηκα καλά αφού έχω δυο φούρνους γιατί έκανα να μαγειρέψω τόσες ώρες (στην πραγματικότητα έχω έναν φούρνο κ όχι εντοιχισμένο). Δίπλα είχε ένα πληντυριο πιατων και μου λέει η γυναίκα να εδώ είναι τα ποτηράκια του Βασίλη του γιου σου που έψαχνες και μου βγάζει ένα σαν λιλά με αλλά χρώματα ήταν το καπάκι. Εκείνη την ώρα τρέχω να ποιασω το Δημητράκη που βγήκε στο μπαλκόνι και τον φέρνω στο τραπέζι όπου εμφανίστηκε η μητέρα του αγοριού που είμαι τώρα σαν γιαγιά Νίτσα και μου έδωσε να φάω κάτι σαν διπλές αλλά ήταν πικρό δεν ήταν γλυκό και λέω μα καλά πως τα έφτιαξε έτσι. Έβαλα τα μποτάκια μου που φοράω για δουλειά και πήγα στη δουλειά.

  Μακάρι να μπορούσες να μου απαντήσεις

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 στο 16:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,
  Πριν από αρκετό καιρό είδα πως μία καλή μου φίλη είχε έρθει στο σπίτι μου και μου είχε τακτοποιήσει την κουζίνα. Μου είχε αδειάσει όλους του πάγκους, είχε καθαρίσει … έγω μόλις μπήκα στην κουζίνα μου και το είδα τρελάθηκα. Έλεγα ότι τα ήθελα όλα όπως ήταν πριν (χαμός) και αυτή επέμενε ότι έτσι είναι καλύτερα και ηταν πολύ χαρούμενη με την αλλάγή που μου είχε κάνει.
  Αφορά εμένα ή εκείνη;
  Διευκρινίσεις της κατάστασης:
  1ον αυτή παραιτήθηκε από την δουλειά της τωρα, αρκετά μετα το όνειρο
  2ον έχει έρθει για συνέντευξη εκεί που εργάζομαι και γω αλλά ακόμη δεν της έχουνε απαντήσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:12
   Σύνδεσμος

   Μπες στην κουβεντούλα. Το αστείο θα είναι να έχετε και την ίδια ηλικία.

   Το όνειρο αφορά εσένα. Είναι πρωτοβουλία της ψυχής ότι πρέπει να κάνεις αλλαγές. Δες κι έτσι κι αλλιώς και κρίνε μόνη σου πως είναι καλύτερα., Για να γίνει αυτό χρειάζονται αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 στο 16:59
  Σύνδεσμος

  Νομίζω ότι επιρρεαστηκα..Αλλά είδα την Δευτέρα ξημερώματα ότι βρισκόμουν σε μια κουζίνα που υποτίθεται ότι ήταν αυτού που ενδιαφέρομαι. Ήταν δυο Κινέζοι και σαν να κάνανε δουλειά μέσα στη κουζίνα! Μου είπανε ότι αυτος είναι στη κρεβατοκάμαρα με την πρώην του.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 10:14
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι έχεις αυτή τη φοβία ή κάνεις αυτή τη σκέψη. Δεν ξέρεις ποια είναι η αλήθεια.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 στο 20:23
  Σύνδεσμος

  Η μητέρα μου είδε όνειρο Κυριακή προς Δευτέρα οτι ήμασταν στη κουζίνα του σπιτιού της και η ξαδέρφη της Δέσποινα κρατούσε μια πράσινη Τσάντα. Εγώ πήγαινα κάπου Και η μητέρα μου της είπε να μου την δώσει και εκείνη είπε εντάξει. Άδειασε την πράσινη τσάντα πανω στο τραπέζι και είχε πολλά πράγματα μέσα σαν κουτιά και της μητέρας μου της έκανε εντύπωση πως χώρεσαν όλα αυτά σε μια τσάντα. Και μετα μου την έδωσε.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:50
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι μέσα στην τσάντα της ελπίδας και της πίστης όλα χωράνε.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο 22:53
  Σύνδεσμος

  Τι να δεις οτι μπαινεισ Σε ενα σπιτι καινούριο, και μου έκανε εντύπωση το ποσό άσπρη ηταν η κουζίνα του

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:49
   Σύνδεσμος

   Είναι η νέα σου ζωή με το μωρό που έρχεται και η χαρά που θα σου δώσει η ευθύνη του.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 στο 16:50
  Σύνδεσμος

  Είδα ένα μπερδεμένο όνειρο.  Ήμουν σε άγνωστο σπίτι άσπρο όλο με λιγοστά έπιπλα.  Μέσα ήταν 3 γυναίκες άγνωστες κ χτύπησε το κουδούνι.  Μπήκε ένας άντρας άγνωστος (στηντο πραγματικοτητα)  λίγο μεγαλύτερος από μένα κ άρχισε να μου λέει γιατί ο γιος ο δικός μου δε πήγε στο νοσοκομείο να δει τον γιο του που είναι άρρωστος.  εγώ τότε του έκανα νοήματα ότι οκ κατάλαβα κ του είπα δυνατά “από αυτά που λέγαμε τα αντίθετα θα γίνουν τελικά.  Τα αντίθετα θα γίνουν” κ τον εδιωξα διακριτικά έξω από την πόρτα του διαμέρισματος.  Αυτό το έκανα για να μη μας καταλάβουν οι άγνωστες γυναίκες για το θέμα που μιλαγαμε διότι υποτίθεται ότι ήταν μάγισσες κ τις φοβόμουν.  Μετά πήγα στην κουζίνα κ με ένα μωρομαντηλο ξεκίνησα να ξεσκονιζω τις οικιακές συσκευές (καφετέρια,  κουζίνα κ στο τέλος τον φούρνο μικροκυμάτων).  Άνοιξα τον φούρνο κ έβγαλα από μέσα ένα ταμπλετ κ άρχισα να βλέπω βίντεο.  Τότε πέτυχα ένα όπου έδειχνε έναν ελέφαντα μωρό αγκαλιά με ένα μωρό καμηλοπαρδαλη κ υποτίθεται πως η καμηλοπαρδαλη μεγαλώνε αλλά γινόταν ανθρώπος.  Ολοι λέγανε “την καημένη που κατάντησε άνθρωπος”  κ γω σκεφτόμουν “μα καλά πιστεύουν αυτά τα ψέμματα;;”.  Η καμηλοπαρδαλη έγινε μοντέλο (μελαχρινή όμορφη με κοντό μαύρο καρέ). Ξαφνικά βρέθηκα σε ένα αεροπλάνο κ κοντά πετούσε κ ένα ζεπελιν.  Τότε εγώ είπα ότι δε πιστεύω το άρθρο κ ο ίδιος άντρας βρέθηκε δίπλα μου,  μου έπιασε το χέρι κ μου λέει “ούτε εγώ”.  Αλλά εγώ δεν ήθελα να με πιάνει γιατί στο όνειρο ήταν ο άντρας μιας που πετούσε και μας κ φοβόμουν ότι θα με κατηγορησει πως τον θέλω. 

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 09:27
   Σύνδεσμος

   Είναι πολλά όνειρα μαζί. Χώρισέ τα!!!

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 09:31
    Σύνδεσμος

    Μα σε ένα όνειρο τα είδα. Απλά από το σπίτι βρέθηκα ξαφνικα μεσα στο αεροπλάνο. Δεν ξέρω που να το χωρίσω.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 09:39
     Σύνδεσμος

     Κατάλαβα! Θα το πάρουμε λοιπόν σαν ένα που άλλαξε σκηνικό. Είναι μια κατάσταση περίεργη που δείχνει ότι δεν αναγνωρίζεις κάποιες καταστάσεις. Για να το ερμηνεύσουμε πρέπει να ξέρω αν εργάζεσαι εκτός σπιτιού.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 09:45
      Σύνδεσμος

      Ναι εκτός. Σε μια εταιρεία, δουλειά γραφείου.

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 10:06
       Σύνδεσμος

       Έτσι εξηγείται η αλλαγή σκηνικού. Βγαίνει άκρη! Αν ήσουν νοικοκυρά, θα έλεγα να σου ερμηνεύσει το όνειρο ο αετός, δεν θα έβγαινε άκρη. Όμως, έπρεπε να το γνωρίζω. Θα έχεις κάποια προβλήματα με το αφεντικό, το οποίο θα σου κάνει κάποια παράπονα. Επειδή αφορά το μέλλον, είδες άγνωστη κουζίνα. Η κουζίνα, ως γνωστόν, είναι ο επαγγελματικός χώρος στα όνειρα. Το θέμα του παιδιού κάπως σε δυσκολεύει κάποιες στιγμές όταν εργάζεσαι, άλλα πάντα το τακτοποιείς. Δεν θα γίνουν τα αντίθετα, αλλά αυτά ακριβώς που είδες. Οι άγνωστες γυναίκες είναι πρόσωπα που θα γνωρίσεις στο μέλλον ή κάποιες φοβίες σου ενσαρκωμένες, επειδή το μέλλον σε φοβίζει. Το σκηνικό θα αλλάξει, το ίδιο και η κατάσταση στην εργασία. Θα σου ανατεθούν λοιπόν νέες αρμοδιότητες, στις οποίες θα δείξεις το ταλέντο σου, θα έχεις μικρό κέρδος, αλλά μεγαλύτερο από το σημερινό και φυσικά μπορεί να πάρεις προαγωγή. Εσύ δεν πιστεύεις στα θαύματα. Όμως εκτός από την επαγγελματική επιτυχία θα κάνεις σχέση. Όμως ακόμα δεν θα το πιστεύεις. Ο φόβος και η ανασφάλεια δεν θα σε βοηθήσουν να το χαρείς όσο θα ήθελες. Όλα καλά θα σου πάνε Καλλιόπη. Στην αρχή όμως, μέχρι να γίνουν αυτά, το τοπίο θα είναι εχθρικό. Μην τρομάξεις, το σκηνικό θα αλλάξει. Υπομονή, έρχονται καλύτερες μέρες.

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 στο 11:41
        Σύνδεσμος

        Νεκταρία Καλημέρα.
        Χρειάζομαι την βοήθειά σου για αυτό το όνειρο. Υπάρχει έστω κ η παραμικρή περίπτωση να είναι όπως φαίνεται; Κ να σου εξηγήσω…
        Συναντήθηκα με κάποιον (που γνώριζα από παλιά αλλά τώρα εξελίχθηκε σε ερωτικό – κ αφορά αυτόν στον όνειρο που μου είχες εξηγήσει με το μαύρο αυτοκίνητο). Αυτός είναι γκριζομάλλης κ λίγο μεγαλύτερος από μένα κ έχει κ ένα γιο. Στο όνειρο εδώ ο τύπος που ήρθε κ μου χτύπησε την πόρτα ήταν γκριζομάλλης (το θυμάμαι). Επίσης ο τύπος που συναντήθηκα είναι μεν χωρισμένος αλλά ακόμη δεν βάζει η γυναίκα του την υπογραφή εδω κ 3 χρόνια. Δλδ στην ουσία θεωρείται απλά εν διαστάσει.
        Κ η ερώτηση που κάνω είναι… Υπάρχει η περίπτωση να είναι το όνειρο με την κουζίνα όπως ακριβώς το είδα;;

        Απάντηση
        • Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο 16:01
         Σύνδεσμος

         Ναι, αυτά τα όνειρα είναι προόρασης, προγνωστικά ή προφητικά, ανάλογα με το περιεχόμενο. Θα τα βρεις στα είδη ονείρων. Εγώ πάντα τα ερμηνεύω σαν ονειρικό κώδικα κυριολεκτικά, μεταφορικά ή αλληγορικά. Αν αποδειχθεί κάτι άλλο θα το βρεις στις 470 κατηγορίες των ειδών ονείρων. Αυτές μπορούμε να τις φανταστούμε ή μπορεί και όχι.

         Απάντηση
         • Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο 16:38
          Σύνδεσμος

          Σε ευχαριστώ.
          Από αυτό το όνειρο όμως δεν μπορούμε να δούμε την κατάληξη έτσι; Πιστεύεις ότι κάτι θα βγει όταν θα μπορέσεις να ερμηνεύσεις το άλλο που έχω στο “πρώην σύντροφος”;

          Απάντηση
          • Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο 16:45
           Σύνδεσμος

           Θα είναι το πρώτο που θα δω. Έχω ακόμη 50 εύκολα όνειρα. Μόλις τα ολοκληρώσω θα μπω στα δύσκολα. Από τη Δευτέρα θα ερμηνεύω δύσκολα. Τα εύκολα τώρα θα περιμένουν. Θα βρίσκομαι σε βαθιά περισυλλογή και τα εύκολα δεν απαιτούν τόση σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.