Κορίτσια
Αν ονειρευτείτε πως είδατε ένα όμορφο νεαρό κορίτσι, προμηνύονται ευχάριστες προοπτικές και οικογενειακές χαρές. Αν το κορίτσι ήταν αδύνατο και χλωμό, σημαίνει ότι κάποιος συγγενής σας θα μείνει ανάπηρος και θα έχετε πολλές φασαρίες.
Για έναν άντρα που θα ονειρευτεί πως είναι κορίτσι, σημαίνει πως θα έχει προβλήματα αντίληψης ή πως θα γίνει ηθοποιός και θα παίζει γυναικείους ρόλους.

Κορίτσια
Ετικέτες:

12 σχόλια στο Κορίτσια

 • Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020 στο 04:40
  Σύνδεσμος

  Γειά σας είδα ένα όνειρο το οποίο με ταρακούνησε αρκετά. Είμαι έφηβη κανονικά δεν ξέρω αν η ηλικία παίζει κάποιο ρόλο για το όνειρο αυτο.Ηταν ένα μικρό κοριτσάκι με πολύ όμορφα αλλά ρούχα βικτωριανης εποχής, είχε πολύ όμορφα κατσαρα μαλλιά και το δέρμα της ήταν σχετικά κάπως χλωμό και δεν ήταν πολύ αδύνατη ήταν όπως ένα κανονικό 6 χρονο παιδί. Ήμασταν στο σπίτι που μέναμε πριν μετακομισουμε έξω με τον μικρότερο αδερφό μου και την είδαμε να λέει “θέλω να σας τραγουδήσω” ο αδερφός μου άρχισε να κλαίει πολύ και να φοβάται και εγώ τον σήκωσα και έτρεξα μέσα στο σπίτι μαζί του. Αυτό συνεχίστηκε για 3 με 4 φορές και γω κάθε φορά έλεγα στον αδερφό μου ότι δεν τρέχει κάτι να μη φοβάσαι αλλά εγώ ήμουν αρκετά ανήσυχη. Στην τελευταία φορά την είδαμε στην αυλή και της είπα να φύγει ότι δεν πρέπει να είναι εδώ και εκείνη μπήκε θυμωμένη στο σπίτι μας και βρήκε την μαμά μου που έφτιαχνε πίτες. Η μαμά μου ρώτησε τι θέλεις εδώ μικρό κορίτσι και τη σήκωσε στην αγκαλιά της και η μικρή είπε θέλω να έρθεις μαζί μου και η μαμά μου της είπε άκου να δεις δεν γίνεται αυτό. Εγώ τα άκουγα αυτά από την πόρτα και έτρεξα και έβγαλα το κεφάλι και όλα τα μέλη της μικρής και την πέταξα μακριά. Αν ξέρεις κάποιος τι σημαίνουν όλα αυτά ας μου εξηγήσει καθώς όπως είπα και στην αρχή με έχει αναστατώσει αρκετά το όνειρο το είδα ξημερώματα Πέμπτης αν αυτό παίζει ρόλο

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 στο 16:00
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία, εύχομαι να είσαι καλά.
  Χρειάζομαι τη βοήθεια σου για την ερμηνεία ενός ονείρου που είδα χτες ,Τρίτη βράδυ.
  Ονειρεύτηκα ένα μικρό μελαχρινό κοριτσάκι που έκλαιγε και ερχόταν στην αγκαλιά μου ενώ εγώ προσπαθούσα να το απομακρύνω. Στη συνέχεια το σκηνικό άλλαξε εντελλώς!! ήμουν στο διάστημα και πλησίαζα σε έναν αστερισμό κάτι σαν μαύρη τρύπα (σαν μικρό Milky way) και ότι ετοιμαζόμουν να μπω εκεί μέσα. Το σκηνικό άλλαξε όμως, κατέληξα σε έναν άλλο πλανήτη με το διαστημόπλοιο, που λέγεται ότι ήταν η αφροδίτη. Eτοιμαζόμουν να πατήσω στο νέο αυτό έδαφος το οποίο όμως φαινόταν έρημο, με ξηρασία και σκόνη. Απορρούσα που ήμουν η πρώτη που πάτησε σε έναν άλλο πλανήτη και ότι μπορούσα εκεί να αναπνεύσω, να επιζήσω. Ο νέος αυτός πλανήτης θα ήταν πλέον το νέο μου σπίτι. Να σημειώσω ότι στο διαστημόπλοιο πρέπει να μην ήμουν μόνη γτ ενώ εγώ κατέβηκα και πάτησα στο νέο αυτό έδαφος περιμενα ότι θα κατέβει και κάποιος άλλος από τα σκαλιά. Τι θα μπορούσε να σημαίνει όλο αυτό πλην της μεγάλης φαντασίας που διαθέτω?

  Υ.Γ. Από μικρή με γοήτευε και ταυτόγχρονα μου προκαλούσε φόβο το άγνωστο και ότι είχε να κάνει με το διάστημα και τους πλανήτες.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 13:09
   Σύνδεσμος

   Μην το χαίρεσαι, θα τρελαθείς. Πρέπει να γυρίσεις σε άλλο όνειρο αμέσως στη γη.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 στο 11:42
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κορίτσια!!! Ειδα απόψε 3 κορίτσια ηλικίας μέχρι 13 ετών να κάθονται σε ένα τραπέζι κι εγω σα να τα σερβιριζα να φάνε, χωρις να θυμάμαι κάποια χαρακτηριστική κίνηση και ένα απο αυτά το αποκάλεσα Ντορίτα κι αυτό μου λεει – Δε με λένε Ντορίτα, Θυμιαμένη με λένε. Διπλα τους στεκοταν όρθια μια νέα γυναίκα, ίσως μητέρα του κοριτσιου και τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό και αυτή μου απάντησε ότι το κορίτσι της είπε ότι απο δω και πέρα θέλει να τη λένε Θυμιαμένη (έτσι το θυμάμαι το όνομα αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει τέτοιο) και όχι Ντορίτα.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:54
   Σύνδεσμος

   Ντορίτα είναι στα ξένα το δώρο του θεού, αν βγαίνει από το θεοδώρα. Νομίζω ότι Ντόρα είχες πει ότι λένε την κόρη σου;

   Απάντηση
   • Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 στο 13:26
    Σύνδεσμος

    Θεοδώρα, όπως και τη φωνάζουμε. Ειναι λίγο παλιό το όνειρο, αλλά θα ήθελα , όποτε βρεις χρόνο, την ερμηνεια του Νεκταρία μου.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 11:58
     Σύνδεσμος

     Η θυμιαμένη είναι από τη λέξη θυμίαμα. Το όνειρο σου δίνει το δώρο του θεού και σου υπενθυμίζει το θυμίαμα. Αυτό έχει αλληγορική μορφή και δηλώνει ότι πρέπει να θυμάσαι το θεό και να τον ευγνομωνείς για όσα σου έχει δώσει. Μένει όμως μυστική η ταυτότητα του τρίτου κοριτσιού. Αυτό που κρύβεται και θα πρέπει να το ανακαλύψεις αλληγορικά πάντα. Η ψυχή σου δεν το γνωρίζει. Για μένα είναι το μέλλον, αυτό που κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Έχεις άλλη γνώμη;

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 13:37
      Σύνδεσμος

      Οχι, δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο, αλλά στο όνειρο το ίδιο κορίτσι που αποκάλεσα Ντορίτα , μου απάντησε ότι το λένε Θυμιαμένη και όχι Ντορίτα , αρα μένουν 2 άγνωστα πρόσωπα.
      Εμένα να σου πω με ανησυχησε τότε λίγο αυτό το όνειρο, για τη κόρη μου κυριως, γιατί να δω το Δώρο του Θεού (Θεοδώρα) με ξένη λέξη, Και η μητέρα του κοριτσιού, τι συμβολισμό θα μπορούσε να έχει?

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 13:49
       Σύνδεσμος

       Έτσι τις φωνάζουν τώρα τις Θεοδώρες, Ντόρα, Ντορίνα, Ντοριτάκι. Δεν είναι λοιπόν ξένο, είναι η εποχή μας που τα κάνει όλα αλλιώς. Η μητέρα του κοριτσιού είσαι εσύ. Το όνειρο δείχνει λοιπόν κατά μια άλλη έννοια ότι δεν ξέρεις όλες τις πλευρές της κόρης σου και προσπαθείς μία- μια να τις ανακαλύψεις. Δεν αναγνωρίζει το Ντορίτα επειδή δεν την φωνάζετε έτσι. Δείχνει ότι είναι σεμνό άτομο και διατηρεί το όνομά της το βαφτιστικό. Έτσι είδε την θυμιαμένη. Αυτή η ερμηνεία μου ήρθε τώρα.
       Η Κατερίνα ψήφισε το δικό σου όνειρο σαν καλύτερη ερμηνεία.

       Απάντηση
 • Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 στο 09:41
  Σύνδεσμος

  Σας παρακαλώ είναι σημαντικό να μάθω τι σημαίνει. Είχα δει ότι καθόμουνα με τους γονείς μου και βλέπαμε τηλεόραση. Έξω στην αυλή, από την παραθυρόπορτα, φαινόταν μια κούνια να πηγαίνει πέρα δώθε μόνη της και ένα κορτίτσι άγνωστο που δεν το έχω δει πότέ στη ζωή μου να στέκεται στην πόρτα και να μου ζητά επίμονα να της ανοίξω να μπει μέσα. Σαν θρίλερ ένα πράγμα. Τι να σημαίνει;

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011 στο 02:07
  Σύνδεσμος

  Εγώ για δεύτερη φορά βλέπω ένα κορίτσι γύρω στα 10-11 όμορφο αγνό και λεπτό. Το θέμα είναι από ότι κατάλαβα καλά πως το κακομεταχιριζοντε οι γονιός του. Το κορίτσι το βλέπω για δεύτερη φορά… Αλλά μόνο στο ονοιρο….είμασταν μαζί δίπλα από ένα πολύ-ιατρείο ,θα έλεγα. Είμασταν σε ένα θαλαμακι τζαμαρία όπου είχα δουλειά εγώ κ της έκανα παρέα. Μέχρι π ένας αλήτης πέρασε από εκει που είμασταν κ ρώτησε αν είχε οδοντοιατρειο. Το κορίτσι είπε ναι κ ο άλλος έφυγε. Μετά απο λίγο ακούσαμε τζαμαρία να σπαζει κ φωνές κ πεταχτικαμε έξω. Εκει την πήραν οι κοιδεμονες της κ την χτηπουσαν γιατί τ είπε πως υπήρχε κ οδοντοιατρειο.. Έσωσαν το κορίτσι με το να καλέσω την αστυνομία μετά ξύπνησαν ταραγμενος κ σας μοιράστηκαν το ονοιρο μου… Παρακαλώ βοιθηστε με!…

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.