Αυτή η σελίδα ανοίχθηκε για να συζητάμε κάποιο θέμα που είναι έξω από τα κοινωνικά προβλήματα και τα όνειρα. Οτιδήποτε άλλο θέλετε να ρωτήσετε έξω από το αντικείμενό της σελίδας μας. Θα είναι ένα μικρό καφενείο για θέματα άσχετα, καιρού, ζωδίων, εμπειριών, επικαιρότητας κ.λ.π. Το θέμα θα το επιλέγετε εσείς.

223 σχόλια στο Κοινωνικά σχόλια

 • Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 στο 00:49
  Σύνδεσμος

  Γεια σας θα ηθελα μια εξηγηση για το ονειρο που ειδα : ειδα λοιπον τον αγιο Παϊσιο ο οποιος καθοταν γλυκος και ηρεμος και με κοιτουσε τον πλησιασα και του φιλησα το χερι , στο οποιο χερι καθως το φιλησα επειτα ειδα οτι κρατουσε ενα μεγαλο κομποσχοινι. Κι ετσι ξυπνησα εφοσον φιλησα το χερι βλεποντας το κομποσχοινι και τον αγιο να με κοιταει με ηρεμια μπορω να πω

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 στο 10:15
  Σύνδεσμος

  Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλη την ομάδα “Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση”
  Υγεία σε όλους!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 7 Απριλίου 2018 στο 18:47
   Σύνδεσμος

   Επίσης wing!!! Χρόνια πολλά με υγεία, χαμόγελα και αγάπη πάντα στη ζωή σου!!! Καλό Πάσχα να έχουμε όλοι!!!! Και να θυμόμαστε πάντα ότι τα καλύτερα είναι μπροστά!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 18:16
  Σύνδεσμος

  επειδή εδώ βλέπω ανθρώπουσ που έχουν χαρίσματα θα ήθελα να ρωτήσω με αγωνια μια και είμαι ένα άτομο μονο με την μάνα του πως θα εξελιχθεί αυτό με τους τούρκους ??? είναι πολύ επίκαιρο θέμα και ζητω να βρω γνώμες και συζήτηση σάyτο πάνω με ανθρώπους που έχουν γνώσεις και μιλούν εύστοχα σε κάποια πράγματα. έχω μια αγωνια γιατί έχω κι την ευθύνη της μάνας μου τι θα γίνει αν γίνει καμια στραβή μαυτούς απέναντι μας ??? και αυτούς τους αλλοδαπούς που ζουν στην χωρα μας ??? ότι σπείραμε θα θερίσουμε σίγουρα μα δε φταίν όλοι σάyτο . υπάρχει καμια ελπίδα στον ορίζοντα η φτάσαμε στο τέρμα κι οποιος σωθεί σώθηκε σάyτο που έρχεται ??? δυστυχώς δε έχω συγγενείς στα δύσκολα να τρέχω να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον είμαι μονη εγώ και η μάνα μου . ξέρω σαυτα όλοι θα κοιτάξουν να σώσουν τους δικούς τους να κρυφτούν να πανε εδώ εκεί κι να τα βολέψουν . εγώ που θα παο ??? εγώ είμαι πρόθυμη αν βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν όλοι μαζί να κάνουμε ότι μπορούμε να επιβιώσουμε όπου μπορούμε . το θέμα είναι πως θα γίνει κι σε τι κατάσταση θα είμαστε ???

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 18:32
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα θέμα, το οποίο πάντα με απασχολούσε και δεν έπαψε ποτέ να με απασχολεί. Κάποτε φοβόμουν για πόλεμο. Όμως, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Έχουν πάρα πολλά αεροπλάνα, αλλά δεν έχουν πολλούς πιλότους. Δεν μπορούν να κάνουν λογικά τίποτα. Είναι μόνο φοβέρες. Εμείς, είμαστε σαν μια εταιρία με τους υπόλοιπους 25, διότι η Αγγλία δεν είναι πια μέλος. Όταν η Ελλάδα έχει πόλεμο, τότε έχει με όλη την Ευρωπαϊκή ένωση, διότι είμαστε μια γροθιά. Μπορεί να κάνει πόλεμο μαζί μας μόνο αν γίνουμε ένα μεμονωμένο Κράτος, διότι δεν θα έχουμε καμία στήριξη. Όπως είδες, από τη στιγμή που μπήκανε δύο Έλληνες σε ξένο έδαφος ο Πρωθυπουργός έκανε τις απαραίτητες κινήσεις με τα υπόλοιπα μέλη και φυσικά φρόντισε οι φαντάροι να έχουν καλή μεταχείριση μέσα στη φυλακή. Από εδώ να καταλάβεις ότι μοιάζουν σαν τα παιδιά που απειλούν. Δεν τολμούν να κάνουν τίποτα στην πράξη. Φτάνουν μέχρι εκεί που τους παίρνει. Εμείς τους απειλήσαμε ότι θα κάνουμε πόλεμο αν προχωρήσουν. Προχωρούν, αλλά μέχρι εκεί που τους παίρνει. Έτσι η κατάσταση μένει στάσιμη. Γιατί νομίζεις ότι μένουμε στην ΕΕ και στο Ευρώ; Για να έχουμε προστασία. Μην ανησυχείς για την μαμά σου. Θα έχει την ίδια τύχη με τις δικές μας μητέρες. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Κάποτε φοβόμουν, αλλά δεν ήξερα. Πόσες φορές είπαν να κάνουν πόλεμο. Δεν γίνεται αυτό. Δεν θα τους αφήσει η Μέρκελ και όλοι οι υπόλοιποι. Όταν γίνει κάτι τέτοιο θα διαλυθούν και δεύτερη αποβολή από την ΕΕ δεν την σηκώνουν. Εν τω μεταξύ οι Τούρκοι θέλουν να μπουν στην ΕΕ. Όταν προχωρήσουν σε πόλεμο, τότε χάνουν αυτή τη δυνατότητα. Εμείς είμαστε ακριβώς δίπλα τους και δεν φοβόμαστε. Λίγα μίλια μας χωρίζουν και δεν ανησυχούμε. Ο Ερντογάν όταν ήταν στην Τουρκία ήθελε να τα πάρει όλα τα εδάφη. Από τη στιγμή που είδε πως είναι τα πράγματα άλλαξε γραμμή πλεύσης. Η αντιπολίτευση δημιουργεί αυτό το κλίμα. Όχι, δεν θα σου έλεγα ποτέ ό,τι σπείρεις θα θερίσεις, διότι η ζωή τα φέρνει αλλιώς και χάνεις κι αυτά που θέρισες. Θα σου έλεγα μάζεψε όσα μπορείς κι ας είναι και ρόγες. Οι αλλοδαποί που ζούνε στη χώρα μας είναι σαν τους Έλληνες που ζουν στην Αυστραλία. Οι πιο πολλοί νιώθουν την Ελλάδα πατρίδα τους, ενώ τα παιδιά τους δεν ξέρουν την γλώσσα τους. Μαθαίνουν Ελληνικά. Εμείς συμπορευόμαστε με μουσουλμάνους στη Ρόδο και είμαστε σαν αδέρφια. Οι πιο πολλοί αναγνωρίζουν την Ελλάδα σαν πατρίδα τους γιατί δεν γνώρισαν άλλη. Μην φοβάστε λοιπόν. Αν υπήρχε ο παραμικρός κίνδυνος θα τους είχαμε διώξει. Είναι πια μέρος της ζωής μας. Ακίνδυνοι. Ηρέμησε λοιπόν. Αυτό θα σε κάνει να χάσεις την ηρεμία σου και θα σου μειώνει τα χρόνια σου. Αν σκέφτεσαι το ένα και το άλλο θα πεθάνεις ή θα γεράσεις γρήγορα. Υπάρχουν χειρότερα. Σημασία έχει να είσαι καλά. Τίποτε άλλο.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 18:50
    Σύνδεσμος

    αμήν μακάρι να γίνει έτσι !! οι άγιοι είπαν πάντως ότι οι τούρκοι θα κτυπήσουν την ελλάδα θα αρπάξουν δυο νησιά και θα πέσει πολύ πίνα στην ελλάδα και θα πεθαίνουμε . ότι θα είναι χειρότερα από του 40 τον πόλεμο . μακάρι να είναι “οπως τα” λέτε “καλη μου” νεκταρία όμως . οι άγιοι μήπως αλληγορικά λέγαν όλα αυτά ??? με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας . έχω στείλει κι ένα μήνυμα με εξήγηση για όνειρο στο lima σχολειο . οποτε μπορείτε παρακαλώ ” μια ερμηνεία είναι πολύ σημαντικό για μένα . έχω ανησυχήσει. χίλια ευχάριστο.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 18:53
     Σύνδεσμος

     Όχι, αυτό ήδη έχει γίνει. Πήραν την Ίμβρο και την Τένεδο. Είναι παλιές προφητείες. Μην μπερδεύεσαι. Αν πρόκειται για τωρινές είναι κάτι αλληγορικό ή κάτι πολύ μακρινό. Μπορεί να μην ζούμε όταν γίνει αυτό. Η ισχύς εν τη ενώσει. Η ΕΕ μας κρατάει. Αν βγούμε κάποτε απ’ αυτήν θα επαληθευτούν όσα φοβάσαι.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 18:57
      Σύνδεσμος

      χίλια ευχάριστω , εδώ νιώθω πως μπορώ να μιλώ με φίλους μια και δε έχω φίλους και η μόνη επαφή μου είναι να επικοινωνώ με διαδικτυακούς φίλους 🙂

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 16:31
  Σύνδεσμος

  Κορίτσια, αυτή την εβδομάδα απέκτησα το βιβλίο “Το θέμα είναι οι άνδρες” θα το διαβάσω το Σαββατοκύριακο. Κατά 90% πρόσεξα ότι στο φόρουμ μας, το θέμα είναι οι άνδρες!!!! Τυχαίο;

  https://www.politeianet.gr/books/9789607919892-bertola-stefania-empeiria-ekdotiki-to-thema-einai-oi-antres-67158

  Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:42
  Σύνδεσμος

  Γεια σας κορίτσια,,,νεκταρια θά ήθελα να σας γράψω κατι,,δε ξέρω πώς θα το πάρετε ,,,
  έχει να κάνει με το φλουρί της πρωτοχρονιάς,,,ξερετε κατι πάνω σε αυτό τι να σημενει άν κερρδισει Κάπιος το φλουρί της πρωτοχρονιάς,,,εγώ φέτος κέρδισα ενα 2ευρο,,π ειχε βαλει η μανα μ στη βασιλόπιτα,,,απόρησα τι να σημενει ο αριθμός 2, τύχη ή κάτι καλύτερο,
  Η είναι άσχετα αυτο με το φλουρί δε σημαίνει τιποτα…Εσείς γνωριζετε κάτι για αυτό η όχι?
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 στο 16:31
  Σύνδεσμος

  Χριστούγεννα ευτυχισμένα δεν γίνονται χωρίς εσένα!

  Ο καθένας μπορεί να απευθύνει το συγκεκριμένο λόγο σε οποιοδήποτε πρόσωπο! Φίλο, σύζυγο, αδερφό, γονέα συγγενή… Κανείς όμως, δεν θα τον απεύθυνε στο πρόσωπο που θα έπρεπε να το πούμε!

  Στο πρόσωπο που η συγκεκριμένη πρόταση εκφράζει ακριβώς το νόημά της και βρίσκει πλήρη ανταπόκριση στην έννοια της!

  Στο πρόσωπο που χωρίς αυτό, πραγματική ευτυχία δεν πρόκειται να γνωρίσουμε!

  Στο πρόσωπο που αν μη τι άλλο, η συγκεκριμένη μέρα του ανήκει καθώς μιλάμε για τη Γέννησή Του! Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Ιησού Χριστό μας!

  Δεν μπορούμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι αν δεν έχουμε στην καρδιά μας τον Χριστό! Μπορεί να γευόμαστε προσωρινές στιγμές ευτυχίας, που τη μια στιγμή υπάρχουν και την άλλη γίνονται παρελθόν! Γίνονται, στην καλύτερη περίπτωση, ανάμνηση! Η ευτυχία, όμως, που προσφέρει ο Κύριός μας σε όσους πιστεύουν σε Αυτόν κι ενεργούν σύμφωνα με το θέλημα Του, είναι αιώνια!

  Όλοι μας, έχουμε συνδέσει την ευτυχία με επίγεια πράγματα και καταστάσεις! Ακούς παντρεμένα ζευγάρια που χώρισαν επειδή δεν ήταν ευτυχισμένα, φίλους που «χάθηκαν» επειδή δεν περνούσαν καλά, οικογένειες που διαλύθηκαν γιατί δεν υπήρχε αγάπη στα μέλη της!

  Ο λόγος που συμβαίνουν όλα αυτά είναι γιατί στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχει πια ο Χριστός! Για να ευτυχίσεις με κάποιον άλλον, πρέπει να βλέπεις τον Θεό μέσα σε αυτόν! Τότε τα αισθήματα είναι γνήσια και η ευτυχία στερεή και πραγματική!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 στο 15:25
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου ευχαριστώ για την απάντησή σου στο λημα Δαχτυλίδι την Παρασκευή 8 Δεκέμβριου …

  extract from Ecclesiastes
  ‘to everything there is a reason and a time to every purpose under the heaven”

  Εκκλησιαστής Κεφ. 3
  1 υπάρχει για κάθε τι, και καιρός για κάθε πράγμα κάτω από τον ουρανό.
  2 Καιρός να γεννιέται κανείς, και καιρός να πεθαίνει· καιρός να φυτεύει, και καιρός να ξεριζώνει το φυτεμένο·
  3 καιρός να φονεύει, και καιρός να γιατρεύει· καιρός να καταστρέφει, και καιρός να οικοδομεί·
  4 καιρός να κλαίει, και καιρός να γελάει· καιρός να πενθεί, και καιρός να χορεύει·
  5 καιρός να διασκορπίζει πέτρες, και καιρός να μαζεύει πέτρες· καιρός να εναγκαλίζεται, και καιρός να απομακρύνεται από τον εναγκαλισμό·
  6 καιρός να αποκτήσει, και καιρός να απολέσει· καιρός να φυλάττει, και καιρός να απορρίπτει·
  7 καιρός να σχίζει, και καιρός να ράβει· καιρός να τηρεί σιγή, και καιρός να μιλάει·
  8 καιρός να αγαπήσει, και καιρός να μισήσει· καιρός πολέμου, και καιρός ειρήνης.
  9 Ποια είναι η ωφέλεια στον εργαζόμενο από όσα αυτός μοχθεί;
  10 Είδα τον περισπασμό, που ο Θεός έδωσε στους γιους των ανθρώπων για να μοχθούν μέσα σ’ αυτόν.
  11 Όλα τα έκανε καλά, το καθένα στον καιρό του· και έβαλε τον κόσμο κάτω από τη διάνοιά τους, χωρίς ο άνθρωπος να μπορεί να εξιχνιάσει από την αρχή μέχρι το τέλος το έργο που ο Θεός έκανε.
  12 Γνώρισα ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο καλό γι’ αυτούς, παρά να ευφραίνεται κανείς, και να κάνει καλό, στη ζωή του.
  13 Κι ακόμα, το να τρώει κάθε άνθρωπος, και να πίνει, και να απολαμβάνει καλό από ολόκληρο τον μόχθο του, είναι χάρισμα του Θεού.
  14 Γνώρισα ότι, όλα όσα έκανε ο Θεός, τα ίδια θα είναι για πάντα· δεν είναι δυνατόν να προσθέσει κανείς σ’ αυτά ούτε να αφαιρέσει απ’ αυτά· και ο Θεός το έκανε αυτό για να έχουν φόβο μπροστά του.
  15 Ό,τι έγινε, ήδη υπάρχει· και ό,τι θα γίνει, ήδη έγινε· και ο Θεός ανακαλεί τα περασμένα.
  16 Και είδα, ακόμα, κάτω από τον ήλιο τον τόπο τής κρίσης, και εκεί υπάρχει η ανομία· και τον τόπο τής δικαιοσύνης και εκεί η ανομία.
  17 Είπα εγώ στην καρδιά μου: Ο Θεός θα κρίνει τον δίκαιο και τον ασεβή· επειδή, για κάθε πράγμα, και για κάθε έργο υπάρχει καιρός εκεί.
  18 Εγώ είπα στην καρδιά μου για την κατάσταση των γιων των ανθρώπων, ότι ο Θεός θα τους δοκιμάσει, και θα δουν ότι αυτοί οι ίδιοι είναι κτήνη.
  19 Επειδή, το συνάντημα των γιων των ανθρώπων είναι και το συνάντημα του κτήνους· και ένα συνάντημα είναι γι’ αυτούς· όπως πεθαίνει αυτό, έτσι πεθαίνει κι εκείνος· και η ίδια πνοή είναι σε όλους· και ο άνθρωπος δεν υπερτερεί σε τίποτε από το κτήνος· επειδή, τα πάντα είναι ματαιότητα.
  20 Τα πάντα καταντούν στον ίδιο τόπο· τα πάντα έγιναν από το χώμα, και τα πάντα επιστρέφουν στο χώμα.
  21 Ποιος γνωρίζει το πνεύμα των γιων των ανθρώπων, αν αυτό ανεβαίνει προς τα επάνω, και το πνεύμα τού κτήνους, αν αυτό κατεβαίνει κάτω στη γη;
  22 Είδα, λοιπόν, ότι δεν υπάρχει καλύτερο, παρά το να ευφραίνεται ο άνθρωπος στα έργα του· δεδομένου ότι, αυτή είναι η μερίδα του· επειδή, ποιος θα τον φέρει για να δει εκείνο που θα γίνει ύστερα απ’ αυτόν;

  Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017 στο 13:11
  Σύνδεσμος

  Δείτε αυτό: Ίσως σας ενδιαφέρει.

  https://www.youtube.com/watch?v=yUR9pnoYCWw

  Μην γίνεστε υπό για κανέναν. Δεν το αξίζουν. Θαυμάζουν την δυναμική γυναίκα. Σας τα λέω και τα πιστεύω. Όλοι μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας. Ανταπόκριση βρίσκουν οι δυναμικές γυναίκες. Όσο τον φτύνεις κολλάει. Δεν του αρέσει να τον παρακαλάς, να γίνεσαι σκουπίδι. Θέλει την δυναμική γυναίκα. Γίνε αυτό που είσαι. Μην γίνεις κάτι άλλο. Είναι σίγουρο ότι θα χάσεις πολλά. Να μην είναι η μοναδική σου σκέψη. Χρειάζεται να έχεις άλλα ενδιαφέροντα. Να είναι αγάπη, όχι πάθος και ανάγκη. Όταν το συνειδητοποιήσει αυτό έφυγε!!!

  Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 στο 22:40
  Σύνδεσμος

  “Της αδικιας τα δακρυα τα κανει ο Θεος διαμαντια “

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 στο 17:29
  Σύνδεσμος

  Είχα πει πριν μέρες σε μια κοπέλα από τη Γερμανία ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές, θα φτιάξει η οικονομία της. Σήμερα επαληθεύτηκα. Πριν από λίγη ώρα έμαθα ότι κάναμε μεγάλη πρόοδο. Από σήμερα η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές. Το πιστοποίησε ο Νταίσεμπλουμ. Το άκουσα στο ραδιόφωνο. Τελικά οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάσανε τόπο. Ελπίζω η φίλη από τη Γερμανία Ράνια λοιπόν να σκεφτεί την επιστροφή στην Ελλάδα. Είναι η δεύτερη φορά που επαληθεύομαι σε μια εβδομάδα.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 στο 13:07
  Σύνδεσμος

  Έχω κάνει μια ανακάλυψη στον ύπνο μου και έχω πάθει σοκ. Κάθε όνομα έχει υποσυνείδητα να μας δώσει ένα μήνυμα. Ο πρωθυπουργός κρύβει ένα μήνυμα κοφτερό. Της κοφτερής ανατολής. Σαρπιστ. Διαβάστε το ανάποδα!!!!

  Με έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο βρήκα αυτό:

  http://ellinikahoaxes.gr/2015/01/29/agios-paisios-tsipras/

  Αν είναι φάρσα ή αλήθεια δεν ξέρω, ένα ξέρω ότι το ψέμα βγαίνει μέσα από την αλήθεια.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 12:09
  Σύνδεσμος

  Θα γίνουν δύο συνεχόμενες αποχωρήσεις στο SURVIVOR. Λένε ότι στο ξενοδοχείο μένουν δύο άτομα. Ποιοι πιστεύετε ότι είναι;

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 12:06
  Σύνδεσμος

  Σκέφτηκα κάτι την ώρα που έδινα τις ερμηνείες μου. Πάντα είχα μια απορία. Θα ήθελα να δω κάτι. Διαβάζετε πάντα τις ερμηνείες που σας δίνω στα όνειρά σας. Άραγε κοιτάζετε ποτέ τι απαντώ στα άλλα παιδιά; Έχετε δει κατά πόσο βγαίνουν οι ερμηνείες τους σε σχέση με τις δικές σας; Θα ήθελα να μου πείτε αν θέλετε ποια ερμηνεία σας άρεσε, εκτός από το δικό σας όνειρο και ποια σας φόβισε ή σας κλόνισε λίγο. Δεν θα το έλεγα δεν σας άρεσε. Περιμένω απαντήσεις σας.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο 13:14
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και από εμένα εγώ ψήφισα Σάρα με 10, Μάριο με 10 και Μισθοφόρο με 10 αντιπαθώ Ντανο Ευριδίκη για αυτό δε ψήφισα κανέναν ;πο την ομάδα τους…

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο 12:47
  Σύνδεσμος

  Θα ήθελα να δω την γνώμη σας για τους παίκτες του survivor γράψτε αν θέλετε από κάτω ποιους ψηφίσατε; Εγώ έδωσα 20 ψήφους στο Σπαλιάρα, 10 στον Μάριο και στον πρώην μισθοφόρο 30. Εσείς; (Οι 2 από τους 3 μπορούν στον τελικό να νικήσουν τον Αγγελόπουλο, ανάλογα με το αγώνισμα. Ποντάρω σ’ αυτούς. Χθες έκανε το θαύμα και ο Σπαλιάρας. Όλα γίνονται σ’ αυτή τη ζωή).

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο 12:56
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα εγώ έδωσα 10 στο Μάριο και 10 στο Αναγνωστοπουλο από διάσημους δεν ψήφισα κανέναν τους θεωρώ πιο υποκριτές…

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο 13:07
    Σύνδεσμος

    Μπράβο! Είναι αληθινοί. Ξέρω ότι η Κύπρος θα υποστηρίξει πολύ το Μάριο και περιμένω ένα καλό αποτέλεσμα γι’ αυτόν. Γι’ αυτό έδωσα περισσότερες ψήφους στα άλλα παιδιά.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017 στο 11:59
  Σύνδεσμος

  Τα μάθατε; Το Survivor έρχεται στη Ρόδο. Από τις 21/06 – 30/6 θα φιλοξενήσει το νησί μου τους φιναλίστ και τα 1000 άτομα της παραγωγής. Θα γίνει ο τελικός και ο ημιτελικός. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε σε ζωντανή μετάδοση.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017 στο 16:26
   Σύνδεσμος

   Χαχαχα! Θα βουλιάξει το νησί!!! Αν έχει και κοινό τότε νομίζω πρέπει να πας τον ανιψιό σου σε αυτό!!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017 στο 16:48
    Σύνδεσμος

    Ευτυχώς που είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Ελλάδος (4ο σε μέγεθος) και έχουμε δύναμη και σε ξενοδοχεία και σε εξυπηρέτηση. Κλείσανε 400 δίκλινα δωμάτια, απ’ ό,τι άκουσα. Έχει κανονιστεί. Όλοι μαζί θα πάμε οικογενειακώς. Ευτυχώς τότε δεν θα υπάρχουν διάσημοι και μαχητές. Φαντάζομαι όμως όπως το λες ότι θα βουλιάξει, διότι πολλοί θα ταξιδέψουν με σκοπό να το δουν από κοντά. Τότε μόνο έχει ισχύ αυτό που λες. Δεν ξέρω αν αντέξει τόσους πολλούς, διότι θα έχουν κλείσει τα δωμάτια με τουρίστες του εξωτερικού. Ήδη οι πρώτοι κάνανε την εμφάνισή τους από το Πάσχα μέχρι σήμερα.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017 στο 20:52
     Σύνδεσμος

     Ναι αυτό εννοούσα! Αν είναι ανοιχτοί οι αγώνες για το κοινό, που λογικά θα είναι, φαντάζομαι πολύ θα ταξιδέψουν για να τους δουν live. Είναι και καλή εποχή για διακοπούλες τέλος Ιούνη, αρκεί να βρουν δωμάτιο να μείνουν!!!

     Απάντηση
     • Σάββατο, 6 Μαΐου 2017 στο 09:32
      Σύνδεσμος

      Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο το ανακοίνωσα κι εγώ από τώρα, για να προλάβετε να εξασφαλίσετε δωμάτιο από τώρα όσοι θέλετε να τους δείτε από κοντά, πριν γεμίσουν τα ξενοδοχεία.

      Απάντηση
  • Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 στο 19:22
   Σύνδεσμος

   Νεκταρια, τελικα ο τελικος θα γινει 5 Ιουλιου στην Αθηνα

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 στο 19:36
    Σύνδεσμος

    Τίποτα δεν έχει βασιμότητα ως το ξημέρωμα εκείνης της ημέρας. Αλλάξανε 100 σενάρια μέχρι να καταλήξουν. Μέχρι και το Πρασονήσι είχαν κλείσει. Την Ρόδο δεν την απέρριψαν αυτοί. Εμείς τους προκαλέσαμε με τη στάση μας να πάρουν αυτή την απόφαση, αφού τα ξενοδοχεία ζήτησαν πολλά χρήματα για τη διαμονή τους. Τους φάνηκε ακριβή. Αν το ήθελαν πραγματικά, θα κατέβαζαν την τιμή. Όμως αν σκεφτείς με τη λογική είναι δύσκολο να πάρουμε μια τέτοια διοργάνωση, αφού το νησί θα βουλιάζει ήδη από τουρίστες εκείνη την εποχή. Ζητήσανε λοιπόν πολλά και δεν τους συνέφερε. Έτσι κατέληξαν εκεί. Θα δούμε όμως πόσο θα κρατήσει αυτό και δεν θα αλλάξει ως το τέλος. Η Λέσβος καιροφυλαχτεί. Η Ρόδος απορρίφθηκε δεν πειράζει!!! Εις άλλους με υγεία!!! Θα επιστρέψω αύριο το πρωί στις ερμηνείες.

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 στο 10:18
  Σύνδεσμος

  ΤΑ ΕΙΔΗ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ

  1) Εναλλακτική πραγματικότητα
  2) Φυτά, λουλούδια, καρποί, κήποι, δέντρα στα όνειρά μας
  3) Όταν γνωρίζουμε κάποιον αλλά στο όνειρο δεν είναι οικείος
  4) Όταν δεν γνωρίζουμε κάποιον αλλά στο όνειρο είναι οικείος
  5) Όνειρα επιβίωσης
  6) Ωτοστόπ
  7) Όνειρα χωρισμού
  8) Όνειρα χρεοκοπίας
  9) Η αύρα και το φωτοστέφανο στα όνειρά μας
  10) Φιγουρατζής
  11) Όνειρα φιλοφρόνησης
  12) Όνειρα φαγούρας
  13) Όνειρα με υπότιτλους
  14) Όνειρα υπογραφής
  15) Τσίμπημα στα όνειρα
  16) Τρομοκρατία
  17) Τραυλίζω στα όνειρα
  18) Μεγέθυνση
  19) Σμίκρυνση ή συρρίκνωση
  20) Συντρίμμια, αρχαιολογικοί χώροι και ερείπια
  21) Όνειρα συνάντησης
  22) Όνειρα στείρωσης
  23) Δίνουμε ζωή και μορφή στα άψυχα
  24) Όνειρα σιωπής
  25) Πυροβολισμός και δολοφονία στα όνειρα.
  26) Μια πρώην σχέση στα όνειρά μας (ελπίδα ή παγίδα;)
  27) Όνειρα προγραμματισμού
  28) Η προδοσία στα όνειρά μας
  29) Ο προβολέας στα όνειρά μας
  30) Όνειρα προαγωγής
  31) Όνειρα πρηξίματος
  32) Όνειρα περιστροφής
  33) Όνειρα παράλυσης
  34) Όνειρα παραίτησης
  35) Παραδίνομαι στα όνειρα
  36) Όνειρα μετ’ εμποδίων
  37) Οιωνοί, κόκκινο φεγγάρι
  38) Μηνύματα σώματος
  39) Halloween
  40) Μιμητικά όνειρα
  41) Παλίρροια και Άμπωτη
  42) Επιθανάτιες εμπειρίες
  43) Παγιδευμένος στα όνειρα
  44) Υιοθεσία και Ορφάνια
  45) Όρκος
  46) Ξεχνώ στα όνειρα.
  47) Όνειρα οπισθοδρόμησης και οπισθοχώρησης
  48) Όαση
  49) Όνειρα γυρισμού
  50) Όνειρα αποχαιρετισμού
  51) Όνειρα αυτοπαγίδευσης ή αυτοτιμωρίας (Μαζοχιστικά)
  52) Όνειρα ξενάγησης
  53) Όνειρα ικανοποίησης
  54) Κρίση πανικού την ώρα του ύπνου
  55) Η αστυνομία και ο νόμος στα όνειρά μας
  56) Πέφτει η αυλαία
  57) Ναρκοπέδιο
  58) Δράση και αντίδραση
  59) Η φωτογραφία και η φωτοτυπία στα όνειρά μας
  60) Μπουρμπουλήθρες
  61) Ειδικά Εφφέ, τρισδιάστατη εικόνα
  62) Πασχαλινά όνειρα
  63) Εκπτώσεις
  64) Όνειρα μετάνοιας και συγνώμης
  65) Οι τσιγγάνοι στα όνειρά μας
  66) Όνειρα εκ πεποιθήσεως
  67) Όνειρα απόγνωσης
  68) Όνειρα κατολίσθησης
  69) Όνειρα παρακολούθησης και κατασκοπίας
  70) Κανίβαλος
  71) Ο Κέρβερος στα όνειρά μας.
  72) Ιστορικά όνειρα
  73) Στον ιστό της αράχνης
  74) Όνειρα ιδιοφυίας
  75) Θορυβώδη όνειρα
  76) Νηνεμία
  77) Όνειρα παραβίασης ιδιωτικού χώρου
  78) Η επίσκεψη στο όνειρο
  79) Επιδημίες, μολύνσεις- πληγές του Φαραώ.
  80) Όνειρα επιβράβευσης
  81) Όνειρα επιβίβασης
  82) Εκρηκτικά όνειρα
  83) Ψυχωσικά όνειρα
  84) Εκλογικά όνειρα
  85) Έκλειψη ηλίου ή σελήνης, λάμψεις, φωτιές στον ουρανό, πυροτεχνήματα
  86) Εγκεφαλικό επεισόδιο στο όνειρο
  87) Ο εγγαστρίμυθος στο όνειρο.
  88) Έγκαυμα
  89) Τα δώρα στα όνειρά μας
  90) Όνειρα δυσφήμισης
  91) Μουσική στη διαπασών
  92) Η διγαμία στα όνειρά μας
  93) Διάσημοι και όνειρα
  94) Γέφυρα η σύνδεση με άλλους κόσμους
  95) Όνειρα αποδοκιμασίας (γιουχάισμα)
  96) Όνειρα γενεθλίων
  97) Βόθρος και λάσπη στα όνειρά μας
  98) Όνειρα βλάβης ή ζημιάς
  99) Όνειρα βοήθειας ή ανάγκης
  100) Όνειρα ενέργειας
  101) Βασανιστικά όνειρα
  102) Νεκρά φύση στα όνειρα
  103) Η αυτοκτονία στα όνειρά μας.
  104) Όνειρα αποτέφρωσης
  105) Όνειρα αποστείρωσης και απολύμανσης
  106) Εικονικό φάρμακο (φαινόμενο placebo) στα όνειρά μας
  107) Η αντιπάθεια και το μίσος στα όνειρα
  108) Όνειρα του λαθρεπιβάτη
  109) Όνειρα συναγερμού
  110) Έχασα το πλοίο
  111) Εσχατολογία, τέλος του κόσμου
  112) Όνειρα μοιχείας
  113) Κρυφά μονοπάτια ονείρου μέσα από τα ακασικά αρχεία
  114) Αμαρτία και πειρασμός (σκουπίδια και μάνα αρχέτυπο)
  115) Όνειρα αναισθησίας
  116) Όνειρα ακρωτηριασμού
  117) Αιρετικά όνειρα
  118) Όνειρα αθανασίας
  119) Μπλοκαρισμένα τσάκρα
  120) Όνειρα του πόνου και των ασθενειών
  121) Όνειρα ποιον θα παντρευτώ;
  122) Όνειρα αρμονίας και ισορροπίας από το σύμπαν.
  123) Καταθλιπτικά όνειρα.
  124) Ναυάγια
  125) Όνειρα διάσωσης
  126) Πνεύμα Χριστουγέννων, το όνειρο του Σκρουτζ.
  127) Κοινή εμπειρία αστρικού ταξιδιού
  128) Συνειδητό αστρικό ταξίδι
  129) Όνειρα στο χείλος του γκρεμού
  130) Το σπίτι στα όνειρά μας
  131) Ειρηνικά όνειρα
  132) Χλιδή και αριστοκρατία στα όνειρα
  133) Ύπνος
  134) Σωστό ένστικτο, μην ακούς κανένα.
  135) Μουσικοθεραπεία – χαλαρωτικά όνειρα
  136) Μεσαιωνικά και ρομαντικά όνειρα
  137) Όνειρα βυθού
  138) Εποχιακά όνειρα
  139) Αναγκαστικής ή ανώμαλης προσγείωσης
  140) Όνειρα του κόσμου που πάνε οι νεκροί
  141) Όνειρα του Γολγοθά
  142) Όνειρα του ανώμαλου δρόμου
  143) Χρονικά παράδοξα, το όνειρο του χρονοταξιδιώτη
  144) Η εξαφάνιση στα όνειρα
  145) Όνειρα του αόρατου ανθρώπου
  146) Όνειρα και συμπτώσεις
  147) Όνειρα ναυτίας
  148) Όνειρα ξεριζωμου
  149) Όνειρα ξεριζώματος
  150) Όνειρα αστάθειας και ανισορροπίας
  151) Όνειρα υψοφοβίας και Ιλίγγου
  152) Όνειρα πνιγμού
  153) Όνειρα εναλλαγής σκοταδιού και φωτός
  154) Όνειρα θωράκισης ψυχής
  155) Αγχωτικά όνειρα
  156) Όνειρα χαμαιλέοντα
  157) Όνειρα μαγείας
  158) Όνειρα ταχυδακτυλουργού
  159) Όνειρα φιλαυτίας
  160) Όνειρα εγκατάλειψης του παρελθόντος- νέα πορεία
  161) Όνειρα αποκαλύψεων
  162) Όνειρα ανακαλύψεων
  163) Ριψοκίνδυνα Όνειρα
  164) Όνειρα κατάρρευσης
  165) Αντίδοτο
  166) Μοιραία όνειρα
  167) Όνειρα ορειβασίας
  168) Όνειρα extreme sport
  169) Όνειρα κάθαρσης της ψυχής
  170) Βαρετά όνειρα
  171) Όνειρα Αρωματοθεραπείας
  172) Λογοτεχνικά ή ποιητικά όνειρα
  173) Η επίδραση των πλανητών στα όνειρα
  174) Όνειρα του αιώνιου παιδιού
  175) Ονειρικά αρχέτυπα
  176) Όνειρα της ελεύθερης ψυχής
  177) Όνειρα διαλογισμού
  178) Όνειρα ερωτικών φαντασιώσεων
  179) Όνειρα γεώτρησης
  180) Όνειρα αντικειμένων που βγαίνουν στο φως
  181) Όνειρα αφηρημένης τέχνης
  182) Όνειρα θησαυρού
  183) Όνειρα σε πολλές τοποθεσίες ταυτόχρονα
  184) Όνειρα ρόλων
  185) Ρατσιστικά όνειρα
  186) Τα αγχωτικά όνειρα του επαγγελματία
  187) Οι νόμοι του Μέρφυ στα όνειρά μας
  188) Όνειρα της διχασμένης προσωπικότητας
  189) Όνειρα ψυχογνωσίας
  190) Όνειρα της παράλληλης ζωής
  191) Μπουμερανγκ
  192) Όνειρα Αδράνειας
  193) Όνειρα Νέας σελήνης
  194) Όνειρα έχει σημασία πως το ζητάς
  195) Όνειρα απροσδιόριστα
  196) Το ανικανοποίητο στο όνειρο
  197) Όνειρα με κοινή ερμηνεία
  198) Όνειρα προδοσίας
  199) Όταν ο χρόνος γυρίζει πίσω στα όνειρα
  200) Όνειρα παραβίασης κανόνων
  201) Όνειρα Επικοινωνίας
  202) Όνειρα Στρατηγικής
  203) Όνειρα Στοχοποίησης
  204) Όνειρα Επαιτείας
  205) Όνειρα Δημιουργίας
  206) Όνειρα με ψηφίδες παζλ
  207) Όνειρα απώλειας
  208) Όνειρα με αγχίνους μνήμη
  209) Όνειρα Συνειρμικά
  210) Όνειρα του ουρανού
  211) Όνειρα εστίασης της ματιάς
  212) Θεόσταλτα όνειρα
  213) Προστατευτικά όνειρα
  214) Τα όνειρα που προσπερνάμε
  215) Όνειρα κολάζ
  216) Όνειρα συνήθειας
  217) Κατηγορίες ονείρων του μέλλοντος
  218) Όνειρα της προσωπικότητας
  219) Η βαρύτητα στα όνειρα
  220) Όνειρα προσωποποίησης
  221) Υπεράνθρωπα όνειρα
  222) Όνειρα μακάβρια
  223) Όνειρα της νοσηρής φαντασίας
  224) Όνειρα του γάμου
  225) Όνειρα ώθησης
  226) Όνειρα προβολής
  227) Όνειρα παραβολής
  228) Όνειρα πάλης με τους άλλους
  229) Όνειρα πάλης με τον εαυτό μας
  230) Όνειρα σεισμού
  231) Όνειρα ληστείας
  232) Αδιάφορα όνειρα
  233) Ό,τι αφήνουμε πίσω μας στο όνειρο
  234) Τα όνειρα του ορίζοντα ή του πλάτους
  235) Όνειρα του βάρους
  236) Όνειρα τακτοποίησης
  237) Όνειρα του τόπου και του χώρου
  238) Πεσιμιστικά ή απαισιόδοξα όνειρα
  239) Όνειρα καθοδήγησης χωρίς το θρησκευτικό στοιχείο
  240) Όνειρα αυτοϊασης
  241) Όνειρα ίασης
  242) Όνειρα αυτοκαταστροφής
  243) Όνειρα του περιεχομένου
  244) Ο χρόνος στα όνειρα
  245) Όνειρα περιοριστικά
  246) Γενικά όνειρα
  247) Όνειρα αγοράς και πώλησης
  248) Όνειρα ψυχεδέλειας
  249) Όνειρα αυτογνωσίας
  250) Όνειρα παρομοίωσης
  251) Όνειρα παραμόρφωσης
  252) Όνειρα της ταύτισης
  253) Όνειρα τεχνολογίας
  254) Όνειρα με καιρικά φαινόμενα
  255) Υπαρξιακά όνειρα
  256) Το ανοικτό και το κλειστό στα όνειρα μας
  257) Όνειρα υποβολής
  258) Όνειρα ανασφάλειας
  259) Όνειρα της οικονομικής κρίσης
  260) Όνειρα παραπλάνησης
  261) Όνειρα περιπλάνησης και λαβύρινθου
  262) Ονειροθεραπεία επαναφοράς μνήμης μετά από αμνησία
  263) Όνειρα της κρεβατομουρμούρας
  264) Υπολογιστικά όνειρα
  265) Όνειρα παύσης
  266) Κινητικά όνειρα
  267) Τα όνειρα του συνδρόμου του σωσία
  268) Η γεροντοφιλία στα όνειρα
  269) Τα όνειρα του συνδρόμου τερατοφιλίας
  270) Το σύνδρομο μπόνι και κλάιντ στα όνειρά μας
  271) Ευχητικά όνειρα
  272) Όνειρα διακτινισμού ή κβαντικής τηλεμεταφοράς
  273) Όνειρα αναδρομής στο παρελθόν
  274) Όνειρα επίδρασης της σκοτεινής πλευράς του εαυτού μας
  275) Όνειρα εκτός ελέγχου
  276) Τα όνειρα του κατά φαντασίαν ασθενή
  277) Τα όνειρα του συνδρόμου μινχάουζεν
  278) Το σύνδρομο της Στοκχόλμης στα όνειρα
  279) Όνειρα συναισθησίας
  280) Όνειρα με άλλο πρωταγωνιστή
  281) Αδιέξοδα όνειρα
  282) Όνειρα σκουπίδια
  283) Το όνειρο τελειώνει ο χρόνος δεν προλαβαίνω
  284) Όνειρα συσσώρευσης
  285) Όνειρα απομόνωσης
  286) Αμφίδρομα όνειρα
  287) Καρμικά όνειρα
  288) Όνειρα της δύσπνοιας
  289) Όνειρα πάλης του καλού με το κακό
  290) Όνειρα κοιμισμένου ενστίκτου ή σύγχυσης
  291) Όνειρα του συνδρόμου της ωραίας κοιμωμένης
  292) Τα όνειρα της ταχύτητας
  293) Τα όνειρα του μεθυσμένου
  294) Όνειρα του τρελού ή της τρέλας
  295) Όνειρα της αντίληψης
  296) Όνειρα παρακοής
  297) Όνειρα αντανακλαστικά ή ασφάλειας
  298) Όνειρα επίτευξης στόχων
  299) Όνειρα ανάπτυξης και προόδου
  300) Όνειρα της σκέψης ή προσέλκυσης
  301) Όνειρα κουρασμένου υποσυνείδητου
  302) Επιμορφωτικά όνειρα
  303) Όνειρα αντικατάστασης
  304) Αποφασιστικά όνειρα
  305) Αλληγορικά όνειρα
  306) Κυριολεκτικά όνειρα
  307) Όνειρα Διασκέδασης
  308) Όνειρα επιλογής και συνδυασμού
  309) Όνειρα συγγραφικά και σκηνοθετικά
  310) Όνειρα χαρμολύπης
  311) Τραγελαφικά όνειρα
  312) Κωμικοτραγικά όνειρα
  313) Όνειρα επηρεασμένα από τις δραστηριότητες κάποιων άλλων την ώρα που κοιμόμαστε
  314) Αντιφατικά όνειρα
  315) Σημάδια θανάτου στα όνειρα
  316) Παρελθοντικά
  317) Αισθαντικά
  318) Όνειρα μετακίνησης ή μετακόμισης
  319) Όνειρα συμφιλίωσης
  320) Υπερβολικά όνειρα
  321) Όνειρα προσανατολισμού ή πορείας
  322) Όνειρα μεταμόρφωσης
  323) Αηδιαστικά όνειρα
  324) Όνειρα με φως
  325) Όνειρα με άσχημο τέλος
  326) Όνειρα ένωσης δύο αγαπημένων γεύσεων
  327) Αλχημικά όνειρα
  328) Αντιληπτικά όνειρα ή αισθητικά
  329) Όνειρα αλλοίωσης των τροφίμων και δηλητηρίασης
  330) Γευστικά όνειρα
  331) Όνειρα λάθος εποχής ή εκτός τόπου και χρόνου
  332) Όνειρα χωρίς επιστροφή
  333) Ακουστικά όνειρα
  334) Όνειρα προόρασης
  335) Οσφρητικά όνειρα
  336) Απτικά όνειρα
  337) Όνειρα με αριθμούς
  338) Τα αυτοκίνητα στον ονειρικό κόσμο
  339) Η κόλαση στα όνειρά μας
  340) Ο παράδεισος στα όνειρά μας
  341) Ενοχικά όνειρα
  342) Το όνειρο του επαγγελματία
  343) Λειτουργικά όνειρα
  344) Όνειρα αγωνίας
  345) Όνειρα στη σφαίρα του φανταστικού
  346) Υποσυνείδητα όνειρα
  347) Εμμονικά όνειρα
  348) Όνειρα αφύπνισης
  349) Βαθιά και λησμονημένα όνειρα
  350) Απογειωτικά βαθιά όνειρα ΄
  351) Όνειρα από άλλες διαστάσεις
  352) Όνειρα αντικατοπτρισμού
  353) Κρυφά όνειρα
  354) Μεταφυσικά όνειρα
  355) Φυτρωτικά όνειρα
  356) Όνειρα με φωτιά
  357) Όνειρα με νερό
  358) Η εγκυμοσύνη στα όνειρα
  359) Το άγνωστο στα όνειρα
  360) Ο θάνατος και ο νεκρός στα όνειρά μας
  361) Όνειρα ανώτερα πνευματικά
  362) Όνειρα επιστροφής
  363) Βαθιά όνειρα
  364) Τα όνειρα των διδύμων αδερφών και μητέρας κόρης
  365) Ατομικά όνειρα
  366) Τα όνειρα των χαζογονιών, των χαζοπαππούδων της χαζοθείας κ.λ.π.
  367) Ιδιαίτερα όνειρα
  368) Όνειρα ανησυχίας
  369) Όνειρα δοκιμασίας
  370) Όνειρα αυθυποβολής
  371) Όνειρα με κακές συνήθειες
  372) Έλλειψη ελευθερίας στα όνειρα
  373) Όνειρα με πόλεμο, βία, επιθέσεις και εχθροπραξίες
  374) Όνειρα της κόπωσης
  375) Ημιτελή όνειρα
  376) Όνειρα με ομίχλη
  377) Όνειρα παραστάσεων
  378) Όνειρα με ιστορίες άγνωστων άσχετων με μας ανθρώπων
  379) Όνειρα με έντονα ή εξασθενημένα χρώματα
  380) Όνειρα θανάτου, γέννησης, ανάστασης
  381) Όνειρα γύμνιας και ντροπής
  382) Όνειρα με πλήθος
  383) Όνειρα με σκοτάδι
  384) Όνειρα καθόδου, ολισθηρότητας ή πτώσης
  385) Όνειρα της έμπνευσης
  386) Σειριακά όνειρα
  387) Κοινωνικά όνειρα
  388) Τα όνειρα με στοιχεία θρίλερ
  389) Όνειρα επιστημονικής φαντασίας
  390) Όνειρα με ανοιχτά μάτια
  391) Άτομα που δεν βλέπουν καθόλου όνειρα
  392) Κουραστικά όνειρα
  393) Άσχετα όνειρα, εικόνες που δεν δένουν μεταξύ τους
  394) Συμβουλευτικά
  395) Βιώσεις προγόνων καταγεγραμμένες στο DNA μας
  396) Όνειρα déjà vu
  397) Απελευθερωτικά όνειρα
  398) Σεξιστικά όνειρα, όνειρα ανά φύλο
  399) Αστρολογία και όνειρα
  400) Τα καταστροφικά όνειρα
  401) Τα λησμονημένα όνειρα
  402) Παιδικά όνειρα
  403) Τα όνειρα που οφείλονται σε έλλειψη βιταμινών
  404) Τα όνειρα του ναρκομανή
  405) Τηλεπαθητικά όνειρα
  406) Το όνειρο του υπνοβάτη
  407) Υγρά όνειρα
  408) Όνειρα Στέρησης
  409) Όνειρα εμπνευσμένα από ταινίες, βιβλία, συζητήσεις.
  410) Όνειρα φοβίας
  411) Όνειρα ερμηνείας ονείρου μέσα σε όνειρο
  412) Όνειρα εγκατάλειψης
  413) απαγορευμένα όνειρα
  414) Όνειρα ψυχαναγκαστικά
  415) Όνειρα επιθυμίας ή ευσεβούς πόθου
  416) Κριτικά ή εκδικητικά όνειρα
  417) Θεραπευτικά όνειρα
  418) Νοσταλγικά όνειρα
  419) Όνειρα από την απέναντι όχθη
  420) Ήπια καταδικαστικά όνειρα
  421) Σοβαρά καταδικαστικά όνειρα
  422) Εμπύρετα όνειρα
  423) Όνειρα ψευδαίσθησης ή οράματα.
  424) Όνειρα παραίσθησης
  425) Οπτικά και βουβά όνειρα
  426) Ηχητικά όνειρα
  427) Ασπρόμαυρα όνειρα
  428) Υπνική παράλυση, μόρα
  429) Φοιτητικά ή μαθητικά όνειρα
  430) Ταξιδιωτικά όνειρα
  431) Εξεταστικά όνειρα
  432) Εφιάλτης ή βραχνάς
  433) Ψεύτικος ύπνος ή όνειρο μέσα σε όνειρο
  434) Όνειρα διαφυγής
  435) Όνειρα συγχρονικότητας ή συγχρονισμού
  436) Προειδοποιητικά όνειρα
  437) Συμβολικά όνειρα
  438) Χαμένες ώρες
  439) Αποτελεσματικά όνειρα
  440) Όνειρα με εξωγήινους
  441) Όνειρα ο άλλος μου εαυτός
  442) Σαδομαζοχιστικά όνειρα
  443) Όνειρα με αλλαγή διάθεσης
  444) Όνειρα διεκδίκησης
  445) Όνειρα με ατυχήματα
  446) Αμφίρροπα όνειρα
  447) Μικτά όνειρα
  448) Όνειρα από εξωτερικά ερεθίσματα
  449) Πολυδιάστατα όνειρα
  450) Πολιτικά όνειρα
  451) Όνειρα με συμπρωταγωνιστές τα καρτούν ή άλλους ήρωες
  452) Αστεία όνειρα
  453) Οικολογικά όνειρα
  454) Όνειρα με τη γη άνω κάτω, εικονική πραγματικότητα
  455) Όνειρα από κάποιο παράλληλο σύμπαν
  456) Ζωντανά, χαρούμενα ή επικά όνειρα
  457) Διαυγή όνειρα ή συνειδητά
  458) Επαναλαμβανόμενα όνειρα, επαναληπτικά ή εξακολουθητικά
  459) Διαβολικά όνειρα
  460) Διαστροφικά όνειρα
  461) Σεξουαλικά όνειρα
  462) Ειδικά όνειρα
  463) Όνειρα σκιές
  464) Ημερήσια όνειρα
  465) Θρησκευτικά όνειρα ή καθοδήγησης
  466) Αντίθετα όνειρα
  467) Προφητικά όνειρα
  468) Προγνωστικά όνειρα
  469) Μεσημβρινά όνειρα ή μεσημεριανά (σιέστα)
  470) Όνειρα βράδυ Σαββάτου προς ξημέρωμα Κυριακής
  ————————————————–
  ————————————————–

  Aν θέλετε να ρωτήσετε κάτι σχετικό με τη λίστα, μπορείτε να το κάνετε εδώ:

  Απάντηση
  • Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 στο 21:07
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Νεκταρια! Τα αρθρα σου που αφορούν στα είδη ονείρων ειναι ιδιαίτερα διαφωτιστικα και μου αρεσει πολυ να τα διαβάζω, αφού εχω καταλάβει μεσα απο τις σελίδες σου οτι εχεις χάρισμα, τοσο στην ερμηνεια των ονείρων, όσο και στην προσέγγιση της ψυχικής και της προσωπικής καταστασης που βρισκεται το άτομο που σου ζητά ερμηνεια. Όμως δυσκολευομαι προσπαθώντας να βρω το συγκεκριμένο είδος ονείρων που με ενδιαφέρει καθε φορα. Μήπως θα ηταν πιο εύχρηστο να βρίσκεις το καθε είδος ονείρων μεσα απο τον παραπάνω κατάλογο, πατώντας δηλ. Πανω στον παραπάνω κατάλογο, στο σχετικο λημμα, να ανοιγει και η αντίστοιχη σελιδα? Το λέω αυτο αν και μια εντελώς άσχετη με το στήσιμο μιας σελίδας..

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017 στο 10:05
    Σύνδεσμος

    Τα έχω βάλει με αλφαβητική σειρά. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που λες εν καιρώ διότι είναι πολλές οι σελίδες και θα μου φάνε πολύ χρόνο. Δεν σε βοηθάει η αλφαβητική σειρά;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017 στο 13:21
     Σύνδεσμος

     Η αλφαβητική σειρα σίγουρα βοηθαει, αφού πρώτα βέβαια ανατρέξεις στη λίστα, γιατι κάποια εμφανίζονται με αλφαβητική σειρα έχοντας το αρθρο μπροστα. Για παράδειγμα, η εξαφανιση στα ονειρα. Όμως κάποια απο τα είδη ονείρων, παρότι εμφανίζονται στη λίστα, δεν τα βρισκω στην αντίστοιχη στηλη με τα είδη ονείρων, τουλαχιστον με αλφαβητική σειρα. Για παράδειγμα, δεν μπορω να δώ απο τα αναγραφομενα, στον ιστό της αράχνης, ονειρα παραβίασης ιδιωτικού χώρου, νηνεμια κλπ. Επίσης το ίδιο προβλημα με την Καλλιόπη εχω κι εγω με το επισκεπτηριο και τα τελευταια σχολια.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017 στο 16:53
      Σύνδεσμος

      Η Νηνεμία βρίσκεται στην σελίδα 11 στα είδη ονείρων στο Ν. Στον ιστό της αράχνης βρίσκεται στο Σ στην σελίδα 36 κλπ. Μετράει το πρώτο γράμμα του τίτλου. Αλλάζει σελίδα όταν μπουν νέες κατηγορίες, εφόσον μεταβάλλεται η σελιδοποίηση. Όταν ολοκληρώσω τα είδη ονείρων, θα βάλω περιεχόμενα και θα γραφτούν στο μεμονωμένο άρθρο που βρίσκεται στα άρθρα όλες μαζί σε ένα κείμενο. Όλα θα γίνουν σιγά- σιγά.

      Απάντηση
     • Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο 12:52
      Σύνδεσμος

      Μπες στη σελίδα 5 στα είδη ονείρων. Υπάρχουν 2 άρθρα που λέγονται είδη ονείρων. Μπορεί να χρειαστεί να ανοίξω ακόμη ένα. Εκεί γράφονται με σειρά δημοσίευσης όλα τα άρθρα συγκεντρωτικά. Είναι πιο εύκολο να τα βρείτε. Δεν το έχω όμως ακόμα ολοκληρώσει. Είναι 470 οι κατηγορίες και υπολείπονται 236 κατηγορίες. Έγραψα τις 234 Καταλαβαίνετε ότι μένει άλλο τόσο για να ολοκληρωθούν. Μ’ αυτές θα ασχοληθώ αύριο, όπως και να δώσω ερμηνείες στα όνειρα σας. Αυτό το είχα κάνει αρχικά, αλλά η ομάδα του ονειροκρίτη μου είχε ζητήσει να το κάνω μια ιδιαίτερη κατηγορία για να βρίσκετε πιο εύκολα τα όνειρα. Ποιος τρόπος σας βολεύει, θα τον διαλέξετε εσείς. Στην κατηγορία είδη ονείρων είναι με αλφαβητική σειρά. Στα 2 ή 3 άρθρα με σειρά δημοσίευσης.

      Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 στο 00:46
  Σύνδεσμος

  Μάθε ότι:

  Ο μεγαλύτερος και καλύτερος φίλος είναι : Ο Θεός.
  Οι καλύτεροι σύντροφοι είναι : Οι γονείς.
  Το καλύτερο σπίτι είναι : Το σπίτι σου.
  Η καλύτερη ευτυχία είναι : Η καλή συνείδηση.
  Η ωραιότερη ημέρα είναι : Η σημερινή.
  Ο καλύτερος χρόνος είναι : Τώρα.
  Η καλύτερη μέθοδος για να νικήσεις είναι : Η πειθαρχία.
  Η καλύτερη ασχολία είναι : Η εργασία.
  Η καλύτερη διασκέδαση είναι : Η μελέτη.
  Η πλουσιότερη συλλογή είναι : Η συλλογή των καλών πράξεων.
  Ο πιο εύκολος δρόμος για να είσαι ευτυχής είναι : Η ευθεία οδός.
  Η μεγαλύτερη χαρά είναι : Το εκπληρωθέν καθήκον.
  Η μεγαλύτερη δύναμη είναι : Το καλό.
  Η καλύτερη συμπεριφορά είναι : Η φιλοφροσύνη.
  Ο μεγαλύτερος ηρωισμός είναι : Το θάρρος να είσαι καλός.
  Το μεγαλύτερο σφάλμα είναι : Το ψέμα.
  Η χειρότερη φτώχεια είναι : Η τεμπελιά.
  Η μεγαλύτερη καταστροφή είναι : Η αποθάρρυνση.
  Ο μεγαλύτερος εχθρός είναι : Το κακό.
  Το καλύτερο σπορ είναι : Να κάνεις το καλό.

  Και αν θέλεις ακόμα μια συμβουλή, θέτε στον εαυτόν σου, κάθε βράδυ, έπειτα από την προσευχή σου,
  αυτή την ερώτηση :
  Τι καλό έκαμα σήμερα; . .

  Μακάριο το σπίτι, που όλοι προσεύχονται.

  😉

  Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 στο 13:12
  Σύνδεσμος

  Χιόνι στη Ρόδο.

  Είχα δει ένα παλαιότερο όνειρο. Πριν 3 χρόνια είχα δει χιόνι στη Ρόδο, ήταν κάτασπρη και προχθές είδα ένα όνειρο με χιόνι που δεν ερμήνευσε κάποιος από σας. Εκείνο το παλαιότερο όνειρο έλεγε ότι αν χιονίσει στη Ρόδο θα κάνω δεσμό. Πάντα θεωρούσα ότι είναι αντίθετο όνειρο. Όμως ήταν κυριολεκτικό. Χιόνισε στη Ρόδο, στην ορεινή Ρόδο. Δεν ξέρω όμως αν θα βγει το άλλο κομμάτι να κάνω δεσμό. Όταν ήμουν 3η λυκείου, το 1987 έριξε λίγο, όμως φέτος στο χωριό Έμπωνα, στο μεγαλύτερο όρος μας, τον Αττάβυρο αυτό έγινε. Το έστρωσε κυριολεκτικά. Όλοι πιστεύουν ότι θα ασπρίσει και η πόλη της Ρόδου. θα γίνει ό,τι δεν έχει ξαναγίνει τόσα χρόνια που ζω. Εγώ το έμαθα από το Ραδιόφωνο, αλλά έχω δει τόσο χιόνι στα ταξίδια που έχω κάνει που δεν χρειάστηκε να πάρω τα βουνά για να το δω. Όσοι πήγαν, το μετάνιωσαν γιατί αποκλείστηκαν εκεί. Δεν μπόρεσαν να φύγουν άμεσα. Για τη Ρόδο είναι γεγονός μεγάλο, για τους υπόλοιπους είναι ρουτίνα. Τελικά, όλα γίνονται σ’ αυτό τον κόσμο. Όλα γίνονται! Μένει να δούμε χιόνι και στη Σαχάρα. Αυτό θα γίνει, αν δεν έχει γίνει ήδη!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017 στο 11:43
  Σύνδεσμος

  Υπάρχει μια εκπομπή που προβάλεται κάθε Κυριακή στις 1 το μεσημέρι στο κανάλι του ΑΡΤ. Το παρουσιάζει η Μαρία Ζώη ψυχολόγος και δασκάλα ευ ζειν. Όσοι θέλετε να το βλέπετε και δεν έχετε αυτό το κανάλι μπορείτε να το βλέπετε εδώ.

  http://www.arttv.info/2015/05/blog-post_6.html

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 στο 14:35
   Σύνδεσμος

   μπορείς να γράψεις το τίτλο, γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το ytube ;εάν το ξέρω θα σου γράψω τα σχόλια μου.. Αλλά άσχετο άκουσα χτες ένα νέο τραγούδι της Γαλάνης την εκδρομή. Φοβερό κομμάτι . σήμερα το ψιλοτράγουδουσα και μόλις έφτασα το άκουσα και στο ράδιο.
   τι στίχοι ,,θεϊκοί

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 στο 17:59
    Σύνδεσμος

    Σε μένα ανοίγει, Πατρίδα, το τραγουδάει ο Μητσιάς.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016 στο 22:03
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ. ΕΙΔΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΗΝΟ ΣΑΝ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΙΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΧΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΡΥΜΕΝΗ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΡΟΖ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΟ ΠΑΤΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΤΑΞΑ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΞΑΝΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΑΤΑ ΑΠΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ή ΕΚΛΛΙΣΙΑ ΗΤΑΝ Ή ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΣΚΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΕΙ ΗΡΘΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΑΝΘΟΠΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΟΠΟΛΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 στο 10:25
   Σύνδεσμος

   Εδώ δεν ερμηνεύουμε όνειρα. Σχολιάζουμε οτιδήποτε θέλετε εκτός από όνειρα και προβλήματα. Περί ανέμων και υδάτων. Ξαναγράψε το στο λήμμα σπίτι για να πάρει απάντηση και ενημέρωσέ με ότι είσαι εσύ που το ξαναγράφεις για να σβηστεί από εδώ.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο 11:49
  Σύνδεσμος

  θα σχολιάσω αυτό που έγραψες στο ονειροδρόμιο σχετικά με το ταξίδι σου.
  κοίτα σύμπτωση , τα μοναστήρια που δεν μπορείς να επισκεφτεί μια γυναίκα είναι στο σύνολο 12, σαν τους δώδεκα αποστόλους..
  και για τους γλάρους τους πήρες μαζί σου στο ταξίδι και έμειναν εκεί…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:28
   Σύνδεσμος

   Πραγματικά, είναι μόνο 8 τα μοναστήρια που μας επιτρέπουν να δούμε μέσα από το πλοίο σε μακρά απόσταση. Με γυμνό μάτι, φαίνονται πολύ μακριά. Εγώ μπόρεσα να τα δω καλύτερα, με λεπτομέρεια μέσα από το ζουμ της κάμερας, όταν πήγα. Μέσα από το φακό μπόρεσα να τα δω καλύτερα. Ναι, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Να φανταστείς, μου είχε τελειώσει η μπαταρία της κάμερας στο τελευταίο μοναστήρι, αφού πρόλαβα να το τραβήξω κι αυτό, και έδωσα στην κοπέλα μέσα στο πλοίο να μου την φορτίσει. Είχα το φορτιστή μαζί μου. Μόλις έφτασα στην ουρανούπολη, στην επιστροφή, είχε γεμίσει η μπαταρία. Έτσι την επιστροφή την είδα με γυμνό μάτι και μπόρεσα να κάνω τη σύγκριση. Ίσως είναι αυτός ο λόγος που τα κανόνισαν έτσι. Οι γλάροι δεν ελέγχονται, διότι την φύση δεν την ελέγχεις. Μόνο αυτά που πετάνε είναι ελεύθερα. Πράγματι, δεν τους είδα στην επιστροφή. Γάτες όμως και σκύλοι θηλυκοί δεν μπαίνουν. Οι γλάροι είναι ελεύθεροι. Πώς να τους απαγορεύσεις κάτι τέτοιο; Βρες τον τρόπο!!! Όσοι πετούν είναι ελεύθερες ψυχές.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:14
    Σύνδεσμος

    αν σου πω το βρήκα , τον τρόπο να μιλώ με τους γλάρους …
    απλά αχ αυτήν η επιβεβαίωση ξαναπαίρνει μορφή..
    σε ελεύθερη “μετάφραση” απαντούν και αυτοί με την σειρά τους ελεύθερα πετούν εκεί που η καρδιά τους επιθυμεί…

    Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 στο 17:06
  Σύνδεσμος

  Η Νεκταρια μου ζήτησε να σας ενημερωσω ότι ο υπολογιστής της επαθε μία σοβαρη βλάβη και δεν γνωρίζει πόσο διάστημα θα χρειαστεί για την αποκατάσταση του.Αυτος είναι ο λόγος της απουσίας της.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:45
   Σύνδεσμος

   Σ’ ευχαριστώ πολύ, και συγνώμη για την επιμονή και την ακατάλληλη ώρα που σου τηλεφώνησα, αλλά είχα πανικοβληθεί. Εντάξει, είχε μπλοκάρει και ήταν εύκολη η επιδιόρθωσή του ευτυχώς. Χθες βρήκα τον τεχνικό. Σήμερα μου το έφερε διορθωμένο. Οι ανακοινώσεις σκέφτηκα να γίνονται πια στο επισκεπτήριο, άφού όλα τα τεχνικά θέματα εκεί τα γράφουμε. Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα; Τελικά όταν δεν έχεις ρεύμα ή υπολογιστή σου δένονται τα χέρια.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 στο 14:51
    Σύνδεσμος

    Κανένα πρόβλημα Νεκταρια μου.
    Ωραία.οι ανακοινώσεις μας θα γίνονται στο επισκεπτηριο.Ειναι καλύτερα ετσι.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 στο 15:12
     Σύνδεσμος

     κατηγορία πνεύμα και ρεύμα με υπολογιστή μερικές φορές δεν μπορούν να συνυπάρχουν..

     ααα
     ωραία εικόνα αετέ..

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 στο 17:17
      Σύνδεσμος

      Μπες στην κατηγορία των άρθρων πνεύμα και δες ότι όλα γίνονται εκεί.

      Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:15
  Σύνδεσμος

  Ενημερώνω την φίλη Πασχαλία ότι μπορεί πια να γράφει με το όνομά της. Τώρα πια διαβάζω την ιστορία μου και δεν νιώθω ότι την έχω βιώσει, σαν να ανήκει σε άλλη. Το ταξίδι αυτό με βοήθησε να πατήσω delete και να ξεχάσω ό,τι με πλήγωσε.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 στο 19:58
  Σύνδεσμος

  Πολλές φορές υπάρχει λόγος που δεν γίνονται αλήθεια οι επιθυμίες μας. Κάτι διδάχτηκα μέσα από το παραμύθι αυτό. Δεν το έγραψα στην παιδική γωνιά, διότι είναι δυσνόητο για τα παιδιά. Δεν ξέρετε ότι στα παραμύθια των μεγάλων κρύβονται οι μεγαλύτερες αλήθειες;

  https://www.youtube.com/watch?v=csTdRCbHlms

  Απάντηση
  • Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 στο 13:29
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αετός είναι το ψευδώνυμο του σκορπιού.Η Αναγέννηση τους είναι ένα από τα κοινά στοιχεία!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 στο 11:30
  Σύνδεσμος

  Από σήμερα τις αγγελίες,ανακοινώσεις, αναγγελίες, ευχές για γιορτές κλπ θα τις γράφετε στο επισκεπτήριο. Τα κοινωνικά σχόλια θα ανοίξουν μόνο για άσχετες συζητήσεις με το θέμα του ονειροκρίτη.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 14:03
  Σύνδεσμος

  https://www.youtube.com/watch?v=q7UZcircdQg

  Απάντηση, δεν θα το έκανα γιατί δεν ξέρω το ποιόν του ανθρώπου που θα έκανα αυτή τη θυσία αν το εκτιμούσε ή όχι. Αν ήξερα ότι το εκτιμάει, τότε ναι. Αλλά δεν ξέρεις που κρύβεται αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος. Παραμένω στο όχι λοιπόν. Άρα, αν δώσεις τα μάτια σου σε έναν αχάριστο και εγωιστή, είναι σαν να τα πετάς στα σκουπίδια. Συμφωνείτε; Περιμένω τις απόψεις σας.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 12:16
   Σύνδεσμος

   θυσιάζεσαι όταν δεν θες τον άλλον να τον δεις να βυθίζεται . Κανείς δεν είναι κτήμα κανενός , θες όμως τον άνθρωπο αυτό να τον δεις να χαμογελά , να ζει την ζωή του ελεύθερα , αδέσμευτος να βρει τον αληθινό του εαυτό του.
   Όταν τον αγαπάς παραμερίζεις τα θέλω σου , όταν τον αγαπάς τον αφήνεις.
   αν σε αγαπά πραγματικά αυτός θα γυρίσει ,
   άρα ότι και θυσία κι αν κάνεις θα ξέρεις ότι έφτασες στην υπέρβαση και την ξεπέρασες.
   δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχει επιβράβευση αρκεί που τον βοήθησες και τον έκανες να δει την ζωή με άλλη ματιά.
   η ευτυχία του , η λύτρωση σου.

   αναρρώνω τάχιστα, όπως λέει και το ρητό “θα περάσει και αυτό”

   Απάντηση
   • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 12:20
    Σύνδεσμος

    Όχι, εγώ δεν το βλέπω έτσι.
    Δίνεις φίλη μου τα μάτια σου για να χαρεί, να ευτυχήσει. Όταν όμως δεν είσαι μέρος της ευτυχίας του; Αν μετά απ’ αυτό σε δει τυφλή και σ’ αρνηθεί, δεν θα φύγει; Δεν θα πάει με μια άλλη να ζήσει αυτή την ευτυχία; Ποιο το όφελος; Το είδατε στο βίντεο. Αν έδινε το ένα μάτι, θα έβλεπαν και οι δύο. Πολλές φορές η υπερβολή μας κάνει κορόιδα. Μιλά έτσι ένας πονεμένος. Ένας άλλος θα έχει άλλη γνώμη. Ηρώ είσαι σπάνιο άτομο. Λίγοι σκέφτονται όπως εσύ. Εγώ ανήκω στους πολλούς ότι για να δώσω πρέπει να πάρω ή να το αξίζει. Έχω ακούσει για έναν ηθοποιό που πέθαινε και η γυναίκα του του έδωσε το ένα της νεφρό να ζήσει. Μετά απ’ αυτό, η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να χωρίσουν κι εκείνος βρήκε άλλη. Αν ήμουν στη θέση της πραγματικά θα μετάνιωνα γι’ αυτό που έκανα.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 12:54
     Σύνδεσμος

     εάν φύγει είναι σαν να μην τον είχες ποτέ σου. Ίσως και αυτό είναι μια είδους δοκιμασία για να δεις εάν πραγματικά σε αγαπά έτσι όπως είσαι.
     ποτέ δεν ξέρεις.
     το κόστος είναι πολύ μα εάν δεν ρισκάρεις δεν κερδίζεις.
     αλλά τέτοιου είδους ανθρώπους είναι πολύ λίγοι , μετρημένοι με τα δάκτυλα των χεριών.
     και εάν χάσεις θα βρεις ή θα σε βρει η απόλυτη ευτυχία.
     όλα στην ζωή περαστικά είναι , υπομονή και όλα θα βρούν το δρόμο τους.
     η πραγματική ευτυχία κατ εμέ είναι να βρεις τον τρόπο να δίνεις χωρίς να περιμένεις να σου δώσουν.
     εκεί βρίσκεται ένας μυστικός κώδικας που σου ανοίγεται στην θέαση των ματιών.
     και η ευτυχία έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις.
     έστω και τυφλός κάποιος θα σου δώσει και πάλι το φως σου.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 13:00
      Σύνδεσμος

      Όταν κάποιος σου πάρει την ελπίδα και σε αποθαρρύνει είναι σαν να σε αφήνει τυφλή φίλη μου. Αλληγορικά με άφησε τυφλή, διότι για μένα ήταν το φως και έσβησε. Ναι, το αλληγορικό φως μπορεί να σου το δώσει κάποιος άλλος πολύ αργότερα, όταν σε κάνει να πιστέψεις ξανά, όταν σε πείσει ότι δεν σε βλέπει μόνο φιλικά, όταν γίνει το φως σου… Το είπες και μόνη σου. Λίγοι είναι αυτοί που εκτιμούν αυτό που τους δίνεις. Οι περισσότεροι σε γεμίζουν πόνο. Ναι, πιστεύω ότι σε ανυποψίαστη στιγμή θα έρθει η ευτυχία. Τότε θα βλέπουμε αλληγορικά, ο ένας στα μάτια του άλλου το φως της αγάπης. Ναι, θα μου το δώσει το φως μου και μέσα απ’ αυτό θα παίρνει κι αυτός ζωή. Αυτό θέλω να το πιστέψω για να γίνει μια μέρα, αλλά με έναν που θα εκτιμήσει τη γυναίκα, όχι τη φίλη. Έχει σημασία αυτό που σου λέω Ηρώ.

      Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 09:52
  Σύνδεσμος

  https://www.youtube.com/watch?v=Flx8eCOruPE

  Δείτε το με προσοχή. Θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τοξικότητες που διαλύουν την ψυχή. Εγώ βοηθήθηκα πολύ απ’ αυτό. Ελπίζω κι εσείς.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 στο 09:45
  Σύνδεσμος

  Τελικά, είναι ωραίο να διεκδικούμε κάποιον, να τον έχουμε φυλακισμένο; Δείτε τι ανακαλυψα. Είναι όμορφο να έρχεται με τη θέλησή του σε μας. Θα τον αγαπάμε περισσότερο, διότι η επιθυμία θα είναι αληθινή.

  https://www.youtube.com/watch?v=LObZ6wqhYC4

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016 στο 14:31
  Σύνδεσμος

  Όπως εσείς έτσι και εμείς,περνάμε στεναχώριες,θλίψη,χαρά ρουτίνα…Υπάρχουν καταστάσεις που μας αποσπούν από τα θέλω μας και τον στόχο μας.Δουλευουμε και έχουμε υποχρεώσεις πέραν του ονειροκριτη.Χρειαζόμαστε στήριξη και ηρεμία.
  Σήμερα κατεγραψα τα αναπάντητα όνειρα στα λημματα έτσι ώστε να μην χαθούν και ξεχαστούν.Σιγά σιγά θα λάβετε όλοι ερμηνεία.Ευχαριστουμε για την κατανόηση σας και την στήριξη σας!
  Η ομάδα μας θα επανέλθει γερή και δυνατή.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 στο 10:01
  Σύνδεσμος

  Σήμερα είναι μια μέρα θλίψης για όλη την Ευρώπη. Σήμερα οι Βρετανοί ψήφισαν την έξοδό τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.Το Brexit είναι γεγονός. Αυτό θα φέρει μεγαλύτερες ζημιές στην οικονομία των κρατών, αλλά μεγαλύτερο πλήγμα θα είναι για τους Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στις βρετανικές πόλεις, όπου τα δίδακτρα θα τριπλασιαστούν και μεγάλο πλήγμα θα είναι για τον τουρισμό. Ομολογώ, ότι δεν το περίμενα, αν και οι δημοσκοπήσεις το έφερναν μπροστά. Έλεγα, ότι κάτι θα αλλάξει την τελευταία στιγμή. Φοβάμαι τα χειρότερα από εδώ και πέρα. Κάποιος μάτιασε όλη την Ευρώπη. Δεν εξηγείται αλλιώς. Εκεί που λέγαμε ότι θα βγούμε στις αγορές και ο Τσίπρας πανηγύριζε, τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα πλούσια κράτη, φαντάσου τα φτωχότερα όπως εμείς. Τελικά, ψήφισαν το σωστό για την χώρα τους; Εσείς τι λέτε; Εγώ, αν ήμουν βρετανίδα, θα ψήφιζα το Bremain εσείς;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 στο 11:23
   Σύνδεσμος

   Κανένας δεν μάτιασε την Ευρώπη. Οταν συστήθηκε η ΕΕ , στον απόηχο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου η Ευρώπη ήταν μια κατεστραμμένη ήπειρος και συνηδειτοποίησε ότι πρέπει να πάρει το μέλλον στα χέρια της με σκοπό να προωθήσει τους δεσμούς συνεργασίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στα κράτη μέλη της και να διασφαλίσει την ασφαλή διαβίωση των πολιτών δημιουργώντας ένα ενιαίο εσωτεικό χώρο δικαιωμάτων και προστασίας. Μέσα απο την ΕΕ η μορφή της Ευρώπης άλλαξε. Υπήρξε περίοδος ισχυρής οικονομικής άνθησης , όλα τα κράτη είχαν οικονομικά συμφέροντα για τη στήριξη της ΕΕ. Απο τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά πράγματα . Η νέα δεκατεία ξεκίνησε με σοβαρή χρηματοπιστωτική κρίση. Τα ισχυρά κράτη μέλη, που αναδείχτηκλαν μεσα απο την ΕΕ διεκδικούν τη μερίδα του λέοντος. Τα κριτίρια πλέον είναι αμιγώς οικονομικά. Οπως οι άνθρωποι ξεχνούν έτσι και τα κράτη αποκτώντας οικονομική ευρωστία ξέχασαν τους αρχικούς στόχους τους. Ειδαμε το σκληρό και παγωμένο πρόσωπο της Ευρώπης. Η Βρετανία έκανε το πρώτο βήμα, πιστεύω θα υπάρξει συνέχεια. Οι εξελίξεις θα μας γυρίσουν πίσω, ας ελπίσουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να διαφυλαχτεί η ειρήνη σε αυτή την ήπειρο που δοκιμάστηκε τόσο σκληρά.
   Ναι, αν ήμουν Βρετανίδα θα ψήφιζα κι εγώ Bremain, ευελπιστώντας όμως στο ανθρώπινο πρόσωπο της Ευρώπης, ελπίζοντας ότι η Ευρώπη μεσα απο τη κρίση που περνάει αυτή τη στιγμή θα έψαχνε να βρεί τη ταυτότητά της , που έχασε στη πορεία των χρόνων.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 στο 12:19
  Σύνδεσμος

  σε κάθε απάντηση που κάνει ξεχωριστά ο καθένας από εμάς εμφανίζεται μια εικόνα σαν λογότυπο που καθιστά ότι είναι ο χρήστης που γράφει το μήνυμα του.
  παρατήρησα ότι ανάλογα με τον κάθε χρήστη έχει το ανάλογο χρώμα και σχήματα που παίρνουν σαν κώδικες γνωστοποίησης της ταυτότητας του καθενός μας.
  το κάθε χρώμα έχει την αντίστοιχη ερμηνεία , επίσης και το ανάλογο σχήμα.
  ίσως έχουν σχέση και με τα όνειρα που βλέπουμε .
  ίσως είναι και σύμπτωση , αν και πιστεύω δεν υπάρχουν συμπτώσεις .
  όλα έχουν την εξήγηση τους που επιβεβαιώνουν το ποιόν του καθένας μας.
  μια σκέψη είναι , μια μικρή παρατήρηση . Αναρωτιέμαι εάν αυτήν η σκέψη που μας ήρθε στο κατώφλι μας χρειάζεται να δώσουμε σημασία ή να την αφήσουμε να χαθεί στα σοκάκια της ανάμνησης.

  http://texni-zoi.blogspot.gr/2012/01/blog-post_18.html
  εδώ σε αυτήν την ιστοσελίδα εξηγεί τους όρους των χρωμάτων και των σχημάτων μέσα στην ζωή μας.
  αξίζει να την επισκεφτείτε.

  μια όμορφη καλήμερα από εμένα
  ΗΡΩ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 στο 12:26
   Σύνδεσμος

   Δεν αφορά τον χρήστη, αλλά το ε-μαιλ κάποιου. Αυτό το σύστημα παλιά δεν υπήρχε. Όταν γράφτηκα μέλος ήθελα να βάλω ένα σχήμα να ξεχωρίζω. Μου είπαν η ομάδα του ονειροκρίτη ότι γίνεται αυτό και διάλεξα το τριαντάφυλλο. Από εκείνη τη στιγμή το σύστημα δούλεψε για όλους και έτσι ξεχωρίζουμε ποιο ε-μαιλ είναι. Π.χ. ο αετός έχει το μπλε σταυρό, παλιά είχα τον πράσινο σταυρό, όταν έχασα το άλλο τριαντάφυλλο το μονό που είχα βάλει, αλλάζοντας λογαριασμό. Τώρα έχω το διπλό τριαντάφυλλο, Εσύ το πράσινο οικόσημο. Είμαι η μόνη που πήρα σχέδιο κατ’ επιλογή. Όλα τα άλλα τα δημιουργεί μόνο του το σύστημα. Νομίζω ότι μας βοηθά όλους. Έχω κάνει πολλές αλλαγές εδώ για να διευκολύνουμε τη ζωή μας. Έτσι το δικό μου επειδή είναι σκόπιμο δεν δείχνει αυτό τον κανόνα. Το πρώτο σχήμα όταν έγραψα για πρώτη φορά ήταν ένας κόκκινος χιαστί σταυρός σε άσπρο πλαίσιο. Άρα, 3 σχήματα με χαρακτηρίζουν. Δεν μας συμφέρει να ισχύει αυτό που λες, διότι η φίλη μας Ντόρα έχει μωβ σχήμα. Μακάρι να μην ισχύει. Τρέχει το μυαλό σου!!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 στο 12:50
    Σύνδεσμος

    όταν τρέχει , τρέχει…
    αλλά και στην Ντόρα που της αντιστοιχεί το χρώμα αυτό καλή σημασία έχει.
    κόκκινο και μπλε κάνει το μοβ .
    άρα έχει και κόκκινο και μπλε.
    και πρέπει να έχει περιεκτικότητα σε μπλε χρώμα περισσότερο γιατί η απόχρωση βγαίνει ποιο ανοικτή.
    και ρόμβος που έχει είναι δύο τρίγωνα
    και ένα σταυρό που τα ενώνει .
    στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα στα πάνω και στα κάτω.
    διείσδυση σαν τον χάρτη που είχα πει ότι βγάζει και βρίσκει.
    σαν μια σκέψη που ήρθε μόλις τώρα.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 στο 12:54
     Σύνδεσμος

     Ναι το μωβ εκτός από πένθιμο χρώμα στα όνειρα έχει και την καλή πλευρά, κρύβει το ψυχρό και το ζεστό. Είναι μια άλλη πιθανότητα που μας συμφέρει να την κρατήσουμε. Ευχαριστώ φίλη μου.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στο 11:48
  Σύνδεσμος

  Αετέ, αυτό το μήνυμα αφορά εσένα. Άκουσα στις ειδήσεις ότι έγινε σεισμός στην Κρήτη. Λένε ότι έγινε αισθητός και στη Ρόδο, αλλά εμείς δεν νιώσαμε τίποτα. Ίσως εννοούν στη θαλάσσια περιοχή. Όλα καλα; Έγιναν ζημιές στο νησί σας; Θα μου πεις γιατί σε ρωτώ. Στις ειδήσεις τα λένε πολύ φουσκωμένα. Μαθαίνεις την αλήθεια από κάποιο που ζει εκεί.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 στο 15:59
   Σύνδεσμος

   Ναι ήταν ενας δυνατος σεισμός.Έγιναν μικρες ζημιές. Εγώ ήμουν στην δουλειά μου εκείνη την ώρα.Όλοι παραμειναμε ψύχραιμοι ευτυχώς και το θέμα ξεχάστηκε γρήγορα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016 στο 09:08
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!!!!!
  Δεν κοιμαμαι καλα λογω του οτι δε βολεύομαι στριφογυρίζω συνέχεια και βλεπω ολο όνειρα άσχετα.
  Ειναι και άνοιξη και έχει φουσκωοδεντριες που έλεγε και η γιαγιά μου….. για να καταλαβεις χτες εβλεπα κατι σε εκκλησια… δε θυμαμαι τι. Απλα θελω να παω λογικα για αυτό…. εσυ πως εισαι???

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016 στο 17:29
   Σύνδεσμος

   Dum spiro spero (Όσο ζω ελπίζω) είναι η απάντηση στο ερώτημά σου. Εγώ να δεις μπερδεμένα όνειρα που βλέπω! Το αποψινό ήταν πολύ περίεργο. Να φανταστείς είδα το αφεντικό μου που δούλευα κάποτε γραμματέας να ζει και να με φωνάζει στο γραφείο να του κάνω μια εργασία, διότι ήταν Ανάσταση και δεν θα προλάβαινε να την παραδώσει αν μου έδινε άδεια. Θα πήγαινε στην εκκλησία της περιοχής μου να παρακολουθήσει ανάσταση. Δεν είδα το αληθινό του γραφείο, αλλά ένιωσα ότι κάθε φορά στην εκκλησια της περιοχής μου πάει να παρακολουθήσει ανάσταση και το ένιωσα σαν βίωμα. Μου έδωσε κλειδιά να κλείσω όταν πάω εκκλησία. Κατάφερα και εκκλησία να πάω και να διεκπεραιώσω την εργασία που μου ανέθεσε. Δεν ένιωσα καθόλου ότι είναι νεκρός. Ότι πήγα διακοπές. Κατάλαβα, χωρίς να περιμένω ερμηνεία, ότι βρίσκεται στη ζωή σε κάποιο άλλο παράλληκλο σύμπαν και είμαι υπάλληλός του. Λόγω φόρτου εργασίας εκεί δεν πήγα ταξίδι. Όλα αντίθετα ήταν. Γι’ αυτό σου λέω ότι τα περισσότερα όνειρα τα κάνουν οι επιλογές μας και οι καταστάσεις που ζούμε αντίθετα. Όταν δεν είναι σημαντικά τα ξεχνάμε ή δεν ήρθε ακόμα η ώρα να είναι σημαντικά για ερμηνεία. Στα κοινωνικά σχόλια δεν ερμηνεύουμε όνειρα, γι’ αυτό δεν περιμένω ερμηνεία. Θέλω να σου πω ότι κάπως έτσι όλοι σκεφτόμαστε, όπως εσύ. Πάντως πέρασα ένα δύσκολο Πάσχα με αναποδιές, διότι κατάφερα να βρω υποκατάστατα του γάλακτος και όλων των τροφών. Π.χ. νηστίσιμο τυρί, σόγια και μανιτάρια αντί για κρέας, γάλα από καρύδα κ.λ.π., με αποτέλεσμα να καταφέρω να νηστέψω όλες τις μέρες. Ο σατανάς με δόλια μέσα με εμπόδισε και να κοινωνήσω και να πάω εκκλησία. Με δυσκολία βγήκα νικήτρια. Την Κυριακή του Πάσχα ένιωσα ελεύθερη. Όλα πήγαν καλά. Από την Μ. Δευτέρα έως το Σάββατο το βράδυ πέρασα την εβδομάδα των παθών.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 στο 14:37
  Σύνδεσμος

  Σήμερα ανατρίχιασα, καθως κοιτούα Μενεγάκη και μια τυχερή κέρδισε ένα αυτοκινήτο, έλεγε γιατί επέλεξε τον αριθμό 18 όπου ήταν το μεγάλο δώρο, είδε απο οτι κατάλαβα στο ονειρό της τον Διάβολο δεν ξέρω σε τι μορφή, που της έλεγε τον συγκεκριμένο αριθμό και εγώ πάγωσα οταν το άκουσα αυτό, γιατί ο συγκεκριμενός αριθμός δεν ξέρω γιατί αλλά βγαίνει συνέχεια μπροστά μου αλλά και συμβαίνουν πολλά πράγματα όταν ο μήνας θα έχει 18!!!! Εκείνη η γυναικα έλεγε ότι έβλεπε το αμάξι απο τη τηλεόραση και το ένιωθε δικό της, νόμος της έλξης και επίφυση και το ενιωθα και εγώ αυτό για εκείνη παρόλο που μου είναι παντελώς άγνωστη. Ακόμη η Μενεγάκη έλεγε τα όνειρα της μητέρας της που έδειχναν τη μεγάλη καριέρα παρόλο που η Ελένη στην αρχή ούτε η ίδια το πίστευε διότι οι συνθήκες τότε δεν της άφηναν πολλά περιθώρια. Η Ελένη συνέχισε και με άλλα όνειρα που σημάδεψαν τη καριέρα της και τα έβλεπε όχι η ίδια αλλά η μητέρα της, μετά απο όλα αυτά έχω μείνει στήλη άλατος, πραγματικά!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 στο 18:49
   Σύνδεσμος

   Αν διαβάσεις την παλαιά διαθήκη θα δεις ότι ο θεός λέει ότι τα αγαθά αποκτούνται με κόπο. Το ίδιο ισχυρίζονται και οι αρχαίοι. Όλα αυτά που δίδουν στα τηλεπαιχνίδια δεν αποκτούνται με κόπο. Άρα, δεν μπορεί να τα στέλνει ο θεός!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 στο 08:54
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία μου!!!
  Εξαφανιστηκα λόγω διαφόρων…
  Ολα πάνε κατ ευχήν..μεγαλωνουμε … Έχουμε καιρό να μιλήσουμε και δεν ήξερα που να σου στείλω. ….
  Εισαι καλά???

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 στο 09:21
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα μέλλουσα μανούλα μιας υπέροχης κορούλας που θα έρθει και θα δώσει χρώμα στην ευτυχία σου. Καλά είμαι. Λοιπόν, εδώ θα μου γράφεις ό,τι θέλεις. Είναι η σελίδα συζητήσεων περί ανέμων και υδάτων. Η κουβεντούλα είναι σελίδα της πραγματικότητας. Είναι μόνο για σοβαρούς προβληματισμούς. Ανάμεσα σε μας και σε σας. Εδώ, στα κοινωνικά σχόλια, θα γίνεται συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, εκτός από όνειρα και προβληματισμούς. Δεν πειράζει που εξαφανίστηκες. Σημασία έχει ότι είσαι εδώ. Δεν μας ξεχνάς. Να είσαι καλά!!!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο 17:13
  Σύνδεσμος

  Το ανέκδοτο της ημέρας. Προσέξτε έχει πολύ γελιο.

  – Ερώτηση: Πως λέγεται ένας ωραίος άνδρας πάνω σε μια μηχανή;

  – Απάντηση: Ο από μηχανής θεός!!!

  Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Απριλίου 2016 στο 12:25
  Σύνδεσμος

  Ντόρα σου απαντώ εδώ στο ερώτημα που μου έθεσες στο λήμμα σχολείο. Ο Σεφερλής παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι το Σαββατοκύριακο με θέμα το ραντεβού στα τυφλά. Δυο άγνωστοι μέχρι χθες γνωρίζονται με ερωτήσεις στο παιχνίδι και ο Σεφερλής προσπαθεί να τους ενώσει. Στο τέλος πάνε κάποιο ταξίδι μαζί και ό,τι προκύψει. Μέσα στην ώρα αυτή ό,τι πουν τα σχολιάζει και λέει καλό ε; Με το καλό που είδα και είπες μου τον θύμισες. Είναι κάθε Σαββατοκύριακο στις 6.50 το απόγευμα στο Σταρ. Δες το μια φορά. Θα θέλεις να το βλέπεις. Έχει πολύ γέλιο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016 στο 17:08
  Σύνδεσμος

  Καλό μήνα σε όλους!

  https://www.youtube.com/watch?v=enqbQJTE0k0

  Δεν ξέρω αν κοροϊδέψατε κάποιον. Όμως το έθιμο αυτής της μέρας το απαιτεί. Έτσι κι εγώ θα δώσω μια λανθασμένη ερμηνεία. Αύριο το μεσημέρι θα δώσω τη σωστή. Για να δούμε, θα μπορέσετε να τη βρείτε; Πέρσι το βρήκε ο αετός. Για να δούμε φέτος.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 στο 13:19
  Σύνδεσμος

  Σήμερα θα σας αφιερώσω αυτό το τραγούδι. Είναι πολύ όμορφο και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Το ανακαλύψα τυχαία. Ελπίζω να σας αρέσει κι εσάς.

  https://www.youtube.com/watch?v=lP8b_s9v8Ao

  Μπορείτε να βρείτε τη μετάφραση εδώ:

  https://www.youtube.com/watch?v=icDU65-mmgw

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:44
  Σύνδεσμος

  Έχω πραγματικά συγκλονιστεί. Ο Παντελής Παντελίδης προαισθάνθηκε το άδικο τέλος του. Ανακάλυψα αυτό το τραγούδι. Προσέξτε το!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=girhxLIY5F0

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:15
  Σύνδεσμος

  ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

  Αυτό το τμήμα φτιάχτηκε για να φτιάξουμε το διαλυμένο υποσυνείδητό σας και θα απαρτίζεται μόνο από κωμωδίες. Ας δουμε την πρώτη:

  Κλέαρχος Μαρίνα και κοντός.

  https://www.youtube.com/watch?v=xWCiJluzGuM

  Καλη θέαση.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 στο 12:40
  Σύνδεσμος

  Το ανέκδοτο της ημέρας: Το βρήκα σε ένα περιοδικό με σταυρόλεξα.

  Ένα ζευγάρι είναι καθισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πίνει τον καφέ του. Απέναντι ένα άλλο ζευγάρι κάνει ερωτικές περιπτύξεις κι αυτό έκανε τη σύζυγο να ζηλέψει. Λεει στον άνδρα της:
  -Εσύ δεν θα κάνεις τέτοια;
  -Ντροπή, ξένη γυναίκα είναι, θα με παρεξηγήσει ο άνδρας της!!!

  Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 στο 10:53
  Σύνδεσμος

  Το ανέκδοτο της ημέρας: Το άκουσα από το ραδιόφωνο το πρωί:

  Ένας άνδρας έφτιαχνε τα φωτάκια τα εξωτερικά που βάζουν στον μπαλκόνι για στολισμό τώρα τα Χριστούγεννα. Έστειλε τη γυναίκα του για να δει αν ανάβουν τα λαμπάκια. Εκείνη του απάντησε: Ναι, Οχι, Ναι, Όχι…..

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:52
  Σύνδεσμος

  Το ανέκδοτο της ημέρας:

  -Τι είναι η έκφραση “Τα παιδία παίζει;”
  -Αττική σύνταξη.
  -Και οι γέροι πεινάει;
  -Σύνταξη του ΙΚΑ.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 στο 10:12
  Σύνδεσμος

  Χρόνια πολλά Κατερίνα (Mairilyn) για τη γιορτή σου και ό,τι επιθυμείς με υγεία και χαρά.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 στο 10:37
   Σύνδεσμος

   Χρόνια πολλά κατερινακι!καθε ευχη σου να γίνει πραγματικοτητα!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 01:23
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κ. Νεκταρία και eagle, να είστε καλά αι πάντα με χαμόγελο. Συγνώμη για την αλλαγή ονόματος, αλλά ήθελα να το αλλάξω.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 στο 12:21
     Σύνδεσμος

     Κανένα πρόβλημα. Μια γοργόνα, ένα ξωτικό, μια δούκισσα, μια κόμισσα, και μια βασίλισσα μας λείπει. Αντε κορίτσια σας βρήκα ψευδώνυμα. Διαλέξτε!!! χαχα. Καλύτερο είναι αυτό το ψευδώνυμο από το προηγούμενο, αλλά καλό θα είναι ένα ψευδώνυμο να είναι μόνιμο, να μην αλλάζετε συνέχεια και μπερδευόμαστε.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 στο 18:40
  Σύνδεσμος

  Μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα για βασανισμένους.
  Για κάθε πρόβλημα που έχετε πατάτε το ανάλογο τεστ και βλέπετε τα αποτελέσματα.

  http://www.psychomed.gr/psychological-tests/index.htm

  Απαγορεύεται αυστηρά για χαρούμενους, ξέγνοιαστους και ευτυχισμένους, διότι θα μελαγχολήσουν, ενώ οι βασανισμένοι αν δουν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο βαριά όσο πίστευαν, θα νιώσουν καλύτερα.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 στο 10:30
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Ντόρα μου και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ.
  Χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς, να σου συμβεί. Σου αφιερώνω αυτό το τραγούδι με αγάπη:

  https://www.youtube.com/watch?v=-TkKk-qxkww

  Πολλές ευχές για χρόνια πολλά και καλά και να περάσεις ωραία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με υγεία και χαρά.
  Ελπίζω να μπορέσεις να δεις το μήνυμά μου.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 στο 11:56
   Σύνδεσμος

   Σε ευχαριστω παρα πολυ Νεκταρια μου για τις ομορφες ευχες σου και το ομορφο τραγουδι!!!!!!!!
   Ανταποδιδω και ευχομαι τα καλυτερα και για σενα!!!!!!!!!
   Οσο μπορω να δανειζομαι για λιγο κανενα υπολογιστη θα βλεπω τι γινετε στο φορουμ!!!!!!!!
   Σε ευχαριστω και παλι!!!!!!!!!!!!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 στο 20:48
    Σύνδεσμος

    Ας ευχηθούμε να φτιάξει γρήγορα, ώστε να ξαναδούμε ερμηνείες σου.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 στο 13:18
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα αετέ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ.
  Ο αετός σήμερα έχει γενέθλια. Χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς, να σου συμβεί. Σου αφιερώνω αυτό το τραγούδι με αγάπη:

  https://www.youtube.com/watch?v=-TkKk-qxkww

  Πολλές ευχές για χρόνια πολλά και καλά και να περάσεις ωραία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με υγεία και χαρά.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 στο 19:20
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστω πολυυυυυυυ!!!!!! Σου χαρίζω ενα χαμόγελο και ανταποδιδω τις ευχές! 🙂

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 στο 13:08
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα καλημέρα!!Μπορεί να μην έχω υπολογιστή και να δανείζομαι(θέλω να πιστεύω για λίγο καιρό)αλλά δεν ξεχνώ!!!Χρόνια πολλά Αετε…πολύχρονη!!!Σου εύχομαι υγεία,χαρα και ευτυχία!!!Πάντα τα καλύτερα…και σύντομα να σου πραγματοποιηθούν όλα σου τα ονειρα!!Να περνάς όμορφα!!!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 στο 19:22
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ πολύ ντορα μου!να σαι καλά και να σου τύχουν τα καλυτερα και σένα! 🙂

   Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στο 14:01
  Σύνδεσμος

  Χρόνια πολλά κ. Νεκταρία, εαν και καθυστεριμένα μια μέρα, ότι επυθιμείς, με πολλά ταξίδια γιατί όπως έχω καταλάβει σου αρέσουν, με ακόμη περισσότερη γνώση σε συνδιασμό με κουλτούρα. Επίσης σου εύχομαι να βρεις το άλλο σου μισό και να βαδίσεις στο μαγικό και παραμυθένιο μονοπάτι του Έρωτα! Πάντα με υγεία και πολλά πολλά πάρα πολλά χαμόγελα. Σε ευχαριστώ που με βοήθισες να μάθω ότι έχω κάτι ξεχωριστό γιατί χωρίς εσένα εγώ δεν θα ήξερα οτι μπορώ να ερμηνεύω όνειρα. Είσαι μοναδική, να το ξέρεις αυτό!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015 στο 19:15
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου σου εύχομαι χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή ότι επιθυμείς να σαι πάντα καλά φιλάκια

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015 στο 18:22
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου χρόνια σου πολλά! ΝΑ εισαι ευτυχισμένη, υγιέστατη και να νιώθεις κάθε μέρα πόσο ευλογημένη είσαι! Εύχομαι να δίνεις και να παίρνεις ατελείωτη αγάπη!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 στο 22:04
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά!!! Ανταποδίδω τις ευχές σου.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015 στο 07:48
  Σύνδεσμος

  Χρόνια πολλά Νεκταρία μου!
  Ευχομαι να βλέπεις όμορφα όνειρα με ερμηνείες που μονο χαρά θα σου δίνουν!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015 στο 11:04
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ πολύ φίλη μου να είσαι καλά.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015 στο 11:22
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα Νεκταρία!!!Χρόνια σου πολλά….πολύχρονη!!!Να χαίρεσαι το όνομα σου..να έχεις πάντοτε υγεία,χαρά και ευτυχία!!!Και σύντομα τα όνειρα σου να πραγματοποιηθούν!!!!
    Άσε να ηρεμήσω λιγάκι και θα προσπαθήσω να δώσω μια εξήγηση…για να καταλάβεις γιατί ανήμερα της γιορτής σου είδες τέτοιο όνειρο!!!

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015 στο 15:02
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σε ολους!Ειναι πολύ ωραια αυτή η ενοτητα που σκεφτηκατε οπου μπορει ο καθενας να γραφει τις αποψεις του.Θα ηθελα λοιπον ν μου πειτε βρίσκετε το επαγγελμα του δημοσιογραφου αξιολογο; Θα θελατε να βλέπετε κατι πιο ξεχωριστο και πανω από όλα ανθρωπινο στη τηλεοραση;Να μιλουν δηλαδή ανθρωποι ασημοι και διάσημοι για την ζωη και τα βιωματα ζωης τους που μπορει αν ειναι θεμα υγειας, οικονομικο, ερωτικο κλπ.Να βοηθουν με καποιο τροπο τους ανθρώπους και να ακούγετε η φωνη τους , να θιγει θεματα ταμπου; Να υπαρχει και χιουμορ. Για πειτε μου την αποψη σας.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015 στο 12:44
  Σύνδεσμος

  Λοιπόν θα ήθελα την γνώμη από όλους σας!!!Τις προάλλες άκουσα μία συζήτηση και έπεσαν πολλές και διαφορετικές γνώμες!!!Κατά την γνώμη σας ποια επαγγελματα πιστεύετε ότι έχουν κύρος και ποια θεωρούνται αξιώματα;;;;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015 στο 12:57
   Σύνδεσμος

   Που άκουσες αυτή τη συζήτηση; Εξαρτάται. Για μένα τα μειονεκτικά επαγγέλματα είναι 4. Του νεκροθάφτη, του σκουπιδιάρη, του βοθρατζή και της ιερόδουλης. Όλα έχουν τη βρομιά σαν βασικό σημείο. Όμως τα τρία πρώτα έχουν την χρησιμότητά τους και δεν τα κατακρίνω. Καταλήγω λοιπόν στο τέταρτο και το αρχαιότερο επάγγελμα ότι είναι το πιο άχρηστο για μένα. Καλά επαγγέλματα είναι όλα τα υπόλοιπα. Όλα έχουν την χρησιμότητά τους. Τα πιο όμορφα είναι της νηπιαγωγού, του ιερέα, του εκπαιδευτικού, της ψυχολόγου, της αισθητικού, του γιατρού και της διαιτολόγου, γιατί βοηθούν το σώμα, το πνεύμα και τη ψυχή να είναι υγιή. Κάποια άλλα επαγγέλματα θέλει αντοχές και δύναμη να τα κάνεις. Το πιο όμορφο είναι του γιατρού, αλλά με τα συμφέροντα, τα φακελάκια το έχουν βρομίσει. Όπου υπάρχει μπόχα και δυσωδία για μένα είναι κατακριτέο, ακόμα κι αν είναι χρήσιμο. Αυτή είναι η άποψή μου. Όταν είσαι λεφτάς και κρεβάτι στο νοσοκομείο θα βρεις, και θα σε εξετάσουν ιατρικά και θα εγχειριστείς. Έχετε ακούσει ποτέ επώνυμος καλλιτέχνης να περιμένει στην ουρά για να εξεταστεί, να μείνει σε ράντζο. Όλες οι πόρτες γι’ αυτούς είναι ανοικτές. Δρόμοι κλείνουν για να περάσουν άνετα, να μην στριμωχθούν στο πλήθος, ακόμα και θέσεις σε εκδηλώσεις βρίσκουν άδειες, όταν οι υπόλοιποι είναι όρθιοι, και δεν σηκώνονται να την δώσουν σε άρρωστο και γέρο άνθρωπο ή σε εγκυμονούσα, επειδή είναι ο τάδε. “Ο ΚΑΠΟΙΟΣ”. Γι’ αυτό αηδιάζω όλους αυτούς τους καλλιτέχνες, που με μέσο κατόρθωσαν να έχουν πλεονεκτικότερη θέση από τους άλλους στα μαγαζιά, στα ξενοδοχεία, στο δρόμο, τη στιγμή που πριν μια πεντακονταετία αν ήσουν τραγουδίστρια ή ηθοποιός ήσουν βρόμικη στην ψυχή. Τη θεατρίνα θα πάρεις; Λέγανε οι μάνες στους γιους. Τώρα τον ωθούν να την πάρει τη θεατρίνα. Όλα αλλάζουν όμως, όλα μεταβάλλονται. Γι΄αυτό οι γνώμες δεν μένουν στα θέματα αυτά σταθερές. Αύριο κάτι θα αλλάξει. Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι καλλιτέχνες το ίδιο. Έχω σταμπάρει ποιοι είναι οι καθαροί και οι γνήσιοι κι αυτούς θαυμάζω. Γι’ αυτό δεν το έγραψα στα επαγγέλματα που αηδιάζω. Επαγγέλματα με αξιώματα θεωρούνται του εργοστασιάρχη, του πολιτικού, του εφοπλιστή κ.λ.π. Σήμερα θεωρούνται του τραγουδιστή, του ηθοποιού του παρουσιαστή του δημοσιογράφου και του ποδοσφαιριστή, διότι πληρώνονται περισσότερο σε σχέση με τους άλλους. Όμως, τους μισθούς που έπαιρναν τη δεκαετία του 80 δεν τους παίρνουν τώρα, αλλά είναι πάλι ευνοούμενοι σε σχέση με άλλους κλάδους.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 στο 19:23
  Σύνδεσμος

  Μόλις σχολασα απο την δουλεια.ήθελα να μπω στο φόρουμ γιατί θυμομουν τα γενέθλια σου καλη μου φιλη.θα το δεις έστω την δεύτερα…
  Μέσα απο την καρδιά μου σου εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα αγάπη!!!!
  ενα γλυκό μωρακι δικο σου να γεμίζει την αγκαλιά σου και κάθε ευτυχια να απλώνεται διάπλατα στο διάβα σου!
  Να χαμογελας και να αισιόδοξεις!!!!!!

  Απάντηση
 • Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 στο 10:57
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα καλημέρα

  Ήρθε η ημέρα που σε κάποια πρέπει να ευχηθώ….
  Νεκταρία χρόνια σου πολλά, πολύχρονη!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα…να έχεις πάντοτε υγεία,χαρά και ευτυχία!!Μέσα από την ψυχή μου σου λέω πως θέλω πολύ να σου πραγματοποιηθούν όλα σου τα ονειρα!!!Να μην το βάζεις κάτω….να στέκεσαι πάντα όρθια και στα εύκολα και στα δύσκολα!!Θέλω επίσης να σου πω μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ αν κάποιες φορές σε στεναχώρησα και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την πολύτιμη βοήθεια σου στις δυσκολίες που αντιμετώπισα και συνεχίζω να αντιμετωπίζω!!!

  Με αγάπη και εκτίμηση
  Ντόρα

  Απάντηση
  • Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 στο 11:01
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες!!!
   Δεν με στεναχώρησες. Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Να είσαι καλά. Αν απορείτε οι υπόλοιποι γιατί μου ευχήθηκε η Ντόρα, σας ενημερώνω ότι έχω σήμερα τα γενέθλιά μου. Εσύ Ντόρα τα έχεις στις 21 του Νοέμβρη έτσι; Καλά θυμάμαι; Άραγε πότε να τα έχει ο αετός; Σκορπιός είναι, κάπου εδώ κοντά τα έχει.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 στο 11:09
    Σύνδεσμος

    19 Νοεμβρίου τα έχω!!!Χωρίς να είμαι σίγουρη γύρω στον Οκτώβριο πρέπει να τα είχε!!!

    Απάντηση
    • Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 στο 11:10
     Σύνδεσμος

     Ωραία. Εγώ πιστεύω ότι τα έχει το Νοέμβριο. Για να δούμε, ποια έπεσε μέσα;

     Απάντηση
     • Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 στο 19:25
      Σύνδεσμος

      Τα γενέθλια μου είναι 18 Νοέμβρη!κοντά κοντά τα έχουμε Ντόρα μου.

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015 στο 14:43
       Σύνδεσμος

       Νεκταρια επεσες μεσα!!!!!!!!!!Αετε μια μερα διαφορα!ΧΙΧΙΧΙ!!!!

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015 στο 14:56
        Σύνδεσμος

        Σ΄ ευχαριστώ κι εσένα αετέ μου. Ευτυχώς, δεν είναι Κυριακή τα γενέθλιά σας και έτσι θα σας ανταποδώσω εγκαίρως τις ευχές σας, διότι την Κυριακή απέχω πάντα από τον ονειροκρίτη. Θα επιστρέψω αύριο με τις ερμηνείες γιατί σήμερα δεν έχω ελεύθερο χρόνο. Απ’ αυτή τη στιγμή έχω άλλες ασχολίες. Αύριο λοιπόν. Τα λέμε!!!

        Απάντηση
   • Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015 στο 22:29
    Σύνδεσμος

    Χρόνια σου πολλά, Νεκταρία! Αγάπη, υγεία κι ευτυχία να γεμίζουν την ζωή σου! Το φως που υπάρχει στην ψυχή σου και μας το μοιράζεις αφειδώς εύχομαι να το βρεις στο πολλαπλάσιο όπου εσύ επιθυμείς και χρειάζεσαι!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015 στο 10:56
     Σύνδεσμος

     Να είσαι καλά. Σ’ ευχαριστώ και ανταποδίδω. Επίσης, σου εύχομαι να βλέπεις καλά όνειρα. Στις 9 του μήνα που έχω τη γιορτή μου πάλι εδώ θα είμαστε. Όσοι δεν πρόλαβαν να ευχηθούν στα γενέθλια έχουν ακόμη μια ευκαιρία να το κάνουν χαχα!!!

     Απάντηση
  • Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015 στο 17:44
   Σύνδεσμος

   Μου άρεσει πολύ καλη μου φιλη.μου εχετε λειψει!!!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 στο 16:36
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, ένεκα καλοκαιριού και κατόπιν επιβεβλημένης ανάγκης για ανάπαυση έλειψα για περίπου δέκα ημέρες για διακοπές με τα παιδάκια μου. Μου έλειψε όμως όλη παρέα του site αν και απ’ότι κατάλαβα δεν έλειψα μόνο εγώ. Καλή επάνοδο λοιπόν εύχομαι σε όσους και όσες επιστρέψουν. Όπως καταλάβατε 10 ημέρες δεν πέρασαν χωρίς όνειρα και θα αρχίσω να στέλνω σε λίγο τρία τέσσερα που αξίζουν να ασχοληθώ (όχι κυριακάτικα). Όταν με το καλό επιστρέψετε ή όποτε έχετε όρεξη μου απαντάτε! Καλά να περνάτε όπου κι αν βρίσκεστε!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 στο 12:32
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρια μου , γεια σε ολη την υπεροχη παρεα ,

  επιτελους βρηκα χρονο να ξαναμπω στην αγαπημενη μου σελιδα.Νεκταρια μου εισαι καλα; Σε σκευτομαι συχνα το ξερεις οτι σε εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια.

  Νεκταρια μου στο τελευταιο ονειρο που εγραψα με την κουκλα ειχες αναφερει τα αλληγορικα ονειρα.Εγω βλεπω συχνα τετοιο ειδος ονειρων.

  * Ο συνχορεμενος πατερας μου αντι για εμενα στολιζε την κουκλα

  * σε ενα παλια ονειρο με πορτοκαλι τριανταφυλλα ειδα την φιλη μου ευτηχισμενη για την σχεση της με τον κυπουρο , ο συντροφος μου ειναι κυπουρος,ειχες πει οτι η φιλη μου αντιπροσωπευει εμενα.

  *το μωρο μου γελουσε και το περιποιομουν και τελικα δεν ηταν δικο μου και ακουστηκε η φωνη της Αγιας(αλλαξε ο συντροφος προς το καλο την γνωμη του για παιδια δεν ειμαι εγκυος αλλα ελπιζω συντομα)

  *ο παιδιαγιατρος στο νοσοκομειο βαρια συνκινιμενος για τα δωρα μου , και αυτος ειμουν εγω

  Βλεπεις οτι υπαρχουνε παραδειγματα αρκετα.

  Φιλακια

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 στο 12:50
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που ξαναβλέπω μήνυμά σου. Εμαθα τα νέα σου. Μου τα είπε ο Αετός. Παντρεύεσαι!!! Χαίρομαι, γιατί βασανίστηκες πολύ και σου αξίζει να ευτυχήσεις. Όπως βλέπεις η ομάδα μου μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς εμένα μια χαρά. Έχουν καταφέρει να βρουν ότι παντρεύεσαι πριν το ανακοινώσεις. Αυτό με έκανε να τους εκτιμήσω περισσότερο. Εσένα σε έχω βάλει στην ομάδα μου να απαντάς στην κουβεντούλα όποτε μπορείς. Σε είχα ρωτήσει τότε και ήθελες. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Είσαι το πρώτο μέλος της κουβεντούλας. Δες λοιπόν κάποια προβλήματα της κουβεντούλας που σε ενδιαφέρουν και δώσε την απάντησή σου όπου θέλεις και μπορείς, αν βρεις χρόνο. Έδινες σοφές απαντήσεις. Τώρα που ανήκεις στις ευτυχισμένες, θα θέλεις να κάνεις κι άλλες ευτυχισμένες. Ναι, βλέπω ότι στα όνειρα που αναφέρεις έπεσα μέσα. Ναι, αν σε έντυνε ο πατέρας σου θα χώριζες. Όμως το έκανε σε ένα ομοίωμά σου για να χαρείς τον έρωτά σου. Δεν επενέβην, διότι ο αετός σου έδωσε σωστή ερμηνεία. Τι ωραία!!! Χαίρομαι για σένα. Πότε είναι ο γάμος; Ή μήπως έγινε; Όπως και να έχει, σου εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους. Όσο για την κόρη σου θα αγωνίζεσαι πάντα για την κηδεμονία. Κάποτε θα μεγαλώσει και θα είναι σε θέση να επιλέξει. Κάνε την να σε αγαπήσει. Δείξε της πόσο παλιάνθρωπος είναι ο πατέρας της, που κατάφερε με δόλο να πάρει την κηδεμονία, ενώ ανήκει στην μητέρα. Τώρα παντρεύεσαι ένα καλό παιδί και δεν θα περάσεις τα ίδια. Έχεις μάθει πια. Τα ίδια λάθη δεν πρέπει να γίνονται. Σίγουρα θα πουν και οι άλλοι την άποψή τους, διότι στην κουβεντούλα απαντάνε πολλοί. Σίγουρα, δεν θα απέχει πολύ από τη δική μου, όμως δεν έχω πάντα δίκιο. Σ’ αυτή την περίπτωση νιώθω ότι πάνω κάτω τα ίδια με μένα θα σου πουν και οι άλλες. Να ζήσεις καλά με τον άνδρα σου και να μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Το παιδί σου κάποτε θα σε καταλάβει. Είμαι σίγουρη, όταν δεν θα το επηρεάζει πια ο πατέρας της. Ο Θεός είναι μαζί σου γιατί τον πιστεύεις. Βρήκες δουλεια, παντρεύεσαι, γιατί να χάσεις το παιδί σου; Θα ήταν άδικο. Κάποτε θα τιμωρηθεί από το θεό για όσα σου έχει κάνει. Ξέρω ότι δεν θα χαρείς γι’ αυτό, γιατί είσαι άνθρωπος του θεού. Θα νιώσεις όμως την ικανοποίηση ότι θα πάρεις πίσω το παιδί που βάσει του νόμου σου ανήκει. Ναι είναι αλληγορικά όνειρα που στην προκειμένη περίπτωση λέγονται όνειρα αντικατάστασης. Ναι, βλέπεις πολλά τέτοια εσύ. Τα περισσότερα είναι συμβολικά. Ο κάθε άνθρωπος ονειρεύεται με το δικό του τρόπο. Γι’ αυτό τα είδη ονείρων ποτέ δεν τελειώνουν. Εμπλουτίζονται συνέχεια με νέες κατηγορίες. Σου εύχομαι λοιπόν να κρατήσεις όσα είναι χρήσιμα από το παρελθόν και να προχωρήσεις τη ζωή σου, γιατί σου αξίζει. Να είσαι καλά!!!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 στο 19:08
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου,σου απανταω εδώ γιατί στο ονειροδρομιο δεν γίνονται συζητήσεις.
  Ειλικρινά μέσα απο την καρδιά μου στο εύχομαι!!!!σου εύχομαι να γευτεις αυτό το βαθύ και ειλικρινές συναίσθημα με αμοιβαιότητα και δυναμη!!!!το εύχομαι σε ολες μας!στην Ντόρα στην Κατερίνα και σε όλες!!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 στο 10:48
   Σύνδεσμος

   Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κι εγώ το εύχομαι σε όλους μας. Τα όνειρα δεν τα κάνει μόνο ένας. Όλοι έχουμε τα δικά μας όνειρα, τα όποια είναι κοινά και διαφορετικά ανάλογα το άτομο και τις ανάγκες του. Είναι ωραίο όλος ο κόσμος να αποκτήσει αυτό που θέλει πραγματικά για να είναι ευτυχισμένος και να λάμπει ο κόσμος γύρω του.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 στο 13:23
  Σύνδεσμος

  Αετέ απευθύνομαι σε σένα γιατί αυτό που θα δεις είναι το στοιχείο σου. Ένας αετός επιτέθηκε σε έναν γλάρο. Ένας άλλος που το είδε αυτό έτρεξε να σώσει το φίλο του. Όμως, φαγώθηκαν και οι δύο από τον ισχυρό αετό.

  http://www.newsbeast.gr/files/1/2015/07/sbcldybn-656×410.jpg

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 στο 13:38
   Σύνδεσμος

   Τώρα για να καταλάβεις ποσο ρομαντική είμαι,βλέποντας την εικόνα σκέφτηκα “τον καημενο τον γλαρο” αυτό δείχνει οτι δεν θέλω να πληγωσω κανέναν και ας μην “φάω” αλληγορικα! Αυτο πρεπει να αλλάξω παντα με την αλληγορική ερμηνεία!οταν δω οτι ειναι γλαρος θα πρεπει να πεταξω μαζι του κόντρα στο κατεστημενο!στο τέλος ξέρω οτι θα επιβιωσω!!!!αν μου έδειχνες μια φωτογραφία με μια αλεπού η οποία προσπαθει να πειράξει εναν αετό,θα σκεφτόμουν διαφορετικά!
   υπεροχή η σκέψη που μου προκαλέσες!!!καλη σου μέρα!!!

   Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 στο 13:50
     Σύνδεσμος

     Τωρα μάλιστα!!!η αλεπου χαρακτηρίζεται για την πονηριά της!αυτους τους ανθρώπους πρεπει να τους “σκοτωνουμε” μεσα μας αλληγορικά! Κάπως έτσι ξεκινά δυναμικά η μέρα μας!!!!!!

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 στο 13:55
      Σύνδεσμος

      Τελικά, ό,τι θες υπάρχει στο ίντερνετ. Έγραψα στο google εικόνες αλεπού και αετός και το πέτυχα. Κοίταξε όμως στην εικόνα. Όσο πονηρή κι αν είναι, ο αετός την έβαλε κάτω και την ποδοπάτησε. Άντε 1-2 φορές να περάσει η πονηριά της. Όταν όμως το παρακάνει ο δυνατός αετός την βάζει κάτω και της αλλάζει τα φώτα. Άρα, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι νικάει ο πονηρός όσο δεν γνωρίζεις τους σκοπούς του. Όταν τον μάθεις όμως καταβάλλοντας προσπάθεια και δύναμη μπορείς να τον εξοντώσεις, διότι η πονηριά του δεν περνάει πια κυριολεκτικά και αλληγορικά. Χάρηκα πολύ που σου άρεσαν.

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 στο 14:09
       Σύνδεσμος

       Έτσι είναι!το όλο θέμα είναι να ξεχωρίσεις τον γλάρο απο την αλεπού!!!!

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 στο 18:38
        Σύνδεσμος

        Αυτό μπορεί να γίνει πριν φαγωθούν. Όσο είναι στο στόμα του αετού μεζές γίνεται το ένα, μεζές και το άλλο. Δεν υπάρχει διαφορά. Τότε είναι αδύνατον να καταλάβεις τι τρώει. Η αναγνώριση γίνεται μέχρι να το φάει. Έτσι γίνεται και στην ζωή. Όταν κάποιοι φαγωθούν δεν φαίνεται ποιος ήταν ο άδολος ή ο πονηρός. Έχουν την ίδια μοίρα. Όταν κάποιος καταφέρει να ξεφύγει, τότε φαίνεται η αξία του.

        Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 στο 11:09
  Σύνδεσμος

  Αυτό που πρόκειται να διαβάσετε δεν είναι όνειρο. Δεν είναι κάποια συνηθισμένη συζήτηση, ούτε κοινωνικό πρόβλημα. Δεν το λέει κανείς διήγημα, αλλά μια απλή συνέντευξη που έκανε ένα παιδί της φαντασίας μου. Ένας δημοσιογράφος. Ο Άρης

  Θέλω να προειδοποιήσω ότι το γέλιο θα είναι αβάσταχτο. Όσοι έχετε πρόβλημα καρδιάς σταματήστε εδώ την ανάγνωση.

  Ο Άρης ανακάλυψε ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα τα έχουν ανακαλύψει και τα έχουν προβλέψει άλλοι. Θα δείτε μερικές υποσυνείδητες αλήθειες που υπάρχουν στο υποσυνείδητο κάθε έλληνα, αλλά μας φαίνονται και αβάσταχτες. Χθες το βράδυ καθώς έβλεπα την ψηφοφορία στη Βουλή, μου γεννήθηκε η ιδέα. Απολαύστε λοιπόν αυτή τη συνέντευξη. Ελπίζω να σας κάνει να γελάσετε. Το έχουμε όλοι ανάγκη στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

  Ο Άρης λοιπόν βρήκε τον Θανάση Βέγγο και τον ρώτησε. Τι έχετε να πείτε στους Γερμανούς;

  https://www.youtube.com/watch?v=eHUs8JjvycI

  Ο Άρης χαμογέλασε και χαιρέτησε εγκάρδια τον κ. Βεγγο. Τώρα είδε τον κύριο Παπαγιαννόπουλο να έρχεται. Πείτε μας τι λέει η Μέρκελ όταν βλέπει το Τσίπρα σε περισυλλογή;

  https://www.youtube.com/watch?v=W9fm6lrUfoc

  Ο Άρης είδε τον κ. Καλογήρου και τον κ. Κούρκουλο. Ά, μια ερώτηση θέλω να σας κάνω. Τι γνώμη έχετε για τα 80 δισεκατομμύρια που θα πάρουμε;

  https://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s

  Ο Άρης κοιταξε τον κ. Παπαγιαννόπουλο που δεν είχε φύγει ακόμα. Τον είδε σε περισυλλογή.

  https://www.youtube.com/watch?v=I_DvSxs5VNA

  Με ποιον τα έχετε;
  Αφήστε με να φανταστώ. Με τον κ. Βαρουφάκη που ψήφισε χθες ΟΧΙ το βρήκα;
  Για να σωπαίνετε αυτή είναι η φοβερή αλήθεια.

  Βλέπω ότι και ο κ. Κούρκουλος δεν έχει φύγει ακόμη. Κύριε Κούρκουλε πώς σας φαίνονται τα νέα μέτρα;

  https://www.youtube.com/watch?v=kleoinBTNqo

  Όμως δεν μπορεί να γίνει αλλιώς κ. Κωνσταντίνου. Εξηγήστε στον κόσμο τι θα γίνει αν πάμε στη δραχμή.

  https://www.youtube.com/watch?v=g6Jd2FsVxrg

  Η κ. Νοταρά με το αυστηρό της ύφος έμαθε τι έγινε χθες μέσα στη βουλή. Ο Άρης ήθελε τη γνώμη της για το ΟΧΙ των συριζαίων. Ήθελε να μάθει τι βγάζει προς τα έξω. Εκείνη με την βροντερή της φωνή απάντησε:

  https://www.youtube.com/watch?v=5RM_SgzqB2o

  Κ. Βέγγο ο κ. Σόιμπλε δεν εμπιστεύεται την Ελλάδα. Ξέρετε τι λέει για μας;

  https://www.youtube.com/watch?v=mbVmtuaDMTA

  Τις 17 ώρες που συνεδρίαζαν τι σκέφτηκαν όλοι την ώρα του συνεδρίου; Κύριε Ηλιόπουλε εσείς ξέρετε την απάντηση:

  https://www.youtube.com/watch?v=i_hP4ZycbFU

  Ο Άρης ήθελε να μάθει κι άλλα για την κρίση. Είδε τον κ. Μακρόπουλο να τραγουδάει. Θα μας πείτε ένα τραγουδάκι, έτσι για να ευθυμίσουμε λιγάκι και να κάνουμε ένα διάλειμμα.

  https://www.youtube.com/watch?v=KJMTIVoLctI

  Ωραία, ευθυμίσαμε αρκετά φτάνει. Συνεχίζουμε τώρα.

  Τότε είδε τον κ. Ρίζο να μονολογεί και να λέει

  https://www.youtube.com/watch?v=5gnhLJqx7TE

  Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Κατάλαβα κύριε Ρίζο σε ποιαν αναφέρεστε. Ο νοών νοείτο.

  Τότε είδε τον κ. Βέγγο για ακόμη μια φορά. Τι έχετε να μας πείτε λίγο πριν φύγετε;

  https://www.youtube.com/watch?v=Uw6iFmjzaGc

  Κύριε Αυλωνίτη εσείς πως βλεπετε αυτή την κατάσταση;

  https://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE

  Τι λέει ο Τσίπρας στο Σόιμπλε κ. Χορν;

  Εγώ να ζηλέψω εσένα; Μα εγώ είμαι νέος! Ζηλεύει η άνοιξη τη βαρυχειμωνιά; (Αλίμονο στους νέους)

  Μετά από όλα αυτά αν το γέλιο πέφτει άφθονο σημαίνει ότι για λίγο ξεχάσατε όσα περνάμε. Αν δεν σας έκαναν να γελάσετε, ανησυχητικό. Διαβάστε το βιβλίο πως να διώξετε την κατάθλιψη. Είναι αναγκαίο κακό δυστυχώς!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 στο 12:52
   Σύνδεσμος

   Όλα είναι ατμός εκτός απο τον ερωτα!!!! Ερωτευτειτε γιατί χανομαστε!!!!!χαχαχαχαχαχα καλήμερα!!!!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 στο 17:26
    Σύνδεσμος

    Απ’ όσα έγραψα αυτό συγκράτησες; Στο στοιχείο σου έτσι; Δυστυχώς ο έρωτας εκείνη την εποχή ήταν αληθινός. Σήμερα, πέφτεις σε λάθος επιλογές. Έτσι αυτό δεν ισχύει. Ήθελα να απομονώσω το όλα είναι ατμός. Αυτό δεν γινόταν και πήρα όλο το κομμάτι. Ο έρωτας δεν είναι όπως παλιά. Όταν ήθελες κάποιον σε ήθελε. Ήταν μαγικός και δεν έσβηνε. Τώρα το πολύ πολύ να βρεις μια στο εκατομμύριο έναν ελεύθερο ή διαθέσιμο. Οι άλλοι σε πληγώνουν. Δύσκολοι καιροί για έρωτες σήμερα. Τίποτα όμως δεν αποκλείεται!!! Οποιος θέλει και τον θέλουν ανήκει στους τυχερούς και όταν είναι σωστή η επιλογή ο έρωτας διαρκεί. Είναι θέμα τύχης που θα πέσεις.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 στο 17:36
     Σύνδεσμος

     Δεν έχω αντίθετη άποψη καλη μου!!!νομιζω στα 32 πλεον το έχω καταλάβει! Χρησιμοποίησα αυτό το σχόλιο όχι γιατί δεν κατάλαβα την ευστοχία των βίντεο αλλά γιατί η πολιτικη κατασταση της χώρας με πληγώνει και δεν θέλω να την σχολιαζω γενικά.όπως θα εχεις παρατηρήσει γενικά εξέφρασα και εδώ στο φορουμ την γνώμη μου αλλά οχι επεκταμενα!και ο έρωτας με έχει πληγώσει αλλά η χώρα μας είναι πιο σημαντική για μένα απο τις προσωπικές συγκυρίες της ζωής μου!ηταν αστεία τα βίντεο αλλά αν τα καλοσκεφτεις εύστοχα και κρύβουν μια δόση αλήθειας!

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 στο 19:34
      Σύνδεσμος

      Χαίρομαι που σου άρεσαν και τα άλλα βίντεο. Ήθελα να γίνει περισσότερη αναφορά γι’ αυτά. Πήρε άλλη τροπή το θέμα. Όμως τρομάζετε με τη σκέψη πόσο αληθινά είναι. Εγώ να δεις! Την ώρα που έβλεπα τη βουλή τα σκέφτηκα. Έτσι, ήρθαν αυτές οι ατάκες από το πουθενά στο μυαλό μου και για να δικαιολογήσω το είναι πολλά τα λεφτά Άρη βρήκα αυτό το δημοσιογράφο. Ηλία είναι της φαντασίας μου γι’ αυτό δεν είναι πουλημένος. Είναι αυτό που δεν μπορεί να γίνει. Όλα αυτά τα λόγια και άλλα πολλά θα τα βρείτε στο youtube. Υπάρχουν μέσα στο υποσυνείδητό μας και πάντα θα είναι επίκαιρα και διαχρονικά.

      Απάντηση
  • Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 στο 22:55
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία πρέπει να είσαι περιπτωσάρα! χαχαχα Να βλέπεις κάτι σαν την χθεσινή ψηφοφορία και να σκέφτεσαι να κάνεις κάτι τέτοιο! Ευχαριστούμε για την θετική αντιμετώπιση και την όμορφη ενέργεια. Το μόνο θέμα ήταν ότι υπέθετα από πριν τις απαντήσεις μια και είμαι φαν των Ελληνικών ταινιών. Αγαπημένος μου βέβαια ο Θρασύβουλας!Ωραίο πράγμα ο έρωτας και δεν έχει ηλικία συμφωνώ. Γλυκές και χαρούμενες καλησπέρες σε όλους!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 στο 10:00
    Σύνδεσμος

    Εμένα ο αγαπημένος μου εδώ είναι ο Παπαγιαννόπουλος που βόσκεις βρε!!! Όλοι κάπου βόσκουμε φίλη μου!!! Είδα τον Τσίπρα αφηρημένο και μου το θύμισε. Ήταν η πρώτη ατάκα που θυμήθηκα. Τις έγραψα με λογική σειρά όμως.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 στο 12:07
  Σύνδεσμος

  Βρήκα μια ιστοσελίδα που σε όλους σας θα δώσει χαρά. Διαβάζετε γενικότητες αν ταιριάζετε με το ταίρι σας. Βρήκα κάτι πολύ σημαντικό για όλους που θα σας γεμίσει χαρά. Μεγάλη χαρά. Επιτέλους θα μάθετε βάσει των στοιχείων σας πόσο αληθινά ταιριάζετε με το ταίρι σας.

  http://www.astrologos.gr/astrologia/synastria

  Ελπίζω να σας αρέσει και εύχομαι σε όλους το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν το έγραψα στο ονειροδρόμιο για να μας πείτε αν θέλετε τις εντυπώσεις σας.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 στο 02:33
   Σύνδεσμος

   Είναι ωραίο να βλέπεις τον χαρακτήρα σου να καθρεφτίζεται στα αστέρια!Μπορείς να μάθεις πολλά!
   Τι ζώδιο είστε παιδιά? Εγώ ταύρος με ωροσκόπο δίδυμο!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 στο 11:22
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα Παρασκευή!εγώ είμαι σκορπιός με ωρόσκοπο τοξότη…

    Απάντηση
   • Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 στο 12:43
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα Παρασκευή!!!Εγώ είμαι σκορπιός με ωροσκόπο ζυγό!!!!

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 στο 14:42
     Σύνδεσμος

     Αλήθεια,όλες???
     Ξέρετε,ο ταύρος είναι το απέναντι ζώδιο του σκορπιού.Σταθερά και τα δύο.Γη και νερό.Ωραία!

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 στο 00:19
      Σύνδεσμος

      Ζυγος με ωροσκοπο υδροχοο… Ηρθα για να φερω επανασταση!!!! Χιχιχι 😉

      Απάντηση
     • Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 στο 12:38
      Σύνδεσμος

      Ταύρος: Γήινο ζώδιο, πρόσχαρο, εργατικό και πιστό.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 στο 15:53
       Σύνδεσμος

       Από πίστη άλλο τίποτα…Και υπομονή στο φουλ!Εντάξει υπάρχει και ο εγωισμος ή υπήρχε τουλάχιστον παλιότερα γιατί μπορώ να πω ότι έμαθα να τον βάζω στην άκρη όταν χρειάζεται..

       Απάντηση
 • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 στο 11:31
  Σύνδεσμος

  Όποιος άλλος θέλει να μάθει το ζώδιο, τον ωροσκόπο και τον αστρολογικό του χάρτη μπορεί να βάλει τα στοιχεία του στην παρακάτω φόρμουλα και όλα θα εμφανιστούν μπροστά του:

  http://www.astrologos.gr/zodia/astrologikos-hartis

  Προσέξτε να βάλετε σωστά τα στοιχεία. Πριν έβαλα αντί 13.45, 12.45 και με έβγαλε αιγόκερω. Τρόμαξα!!! Είναι μικρές οι διαφορές. Μόνο το ζώδιο και ο ωροσκόπος είναι διαφορετικοί. Οι οίκοι και οι θέσεις των πλανητών δεν αλλάζουν. Γι΄ αυτό ταιριάζανε όσα διάβασα με το προφίλ μου. Προσέξτε το αυτό για να είστε ακριβείς.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015 στο 19:20
  Σύνδεσμος

  Κ. Νεκταρία βρήκατε τι ωροσκόπο έχω τελικά; Περιμένω νεότερα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015 στο 19:26
   Σύνδεσμος

   Για να βρώ τον ωροσκόπο ακριβώς θέλω τόπο γέννησης και ημερομηνία. Π.χ. 15-10-1997 τόπος Αθήνα και ώρα γέννησης 14.55. Αυτό είναι ένα μοντέλο. Θα μου πεις το δικό σου. Μόνο με την ώρα δεν κάνουμε τίποτα.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 στο 11:15
    Σύνδεσμος

    Πιστεύω εκείνοι να καταφέρουν να σου στείλουν το μήνυμα. Το εύχομαι!!! Ναι, θα το κάνω αμέσως. Ελπίζω να το δούν και να σου απαντήσουν άμεσα. Θα περιμένεις ένα τεταρτάκι να κανω τον υπολογισμό και θα σου απαντήσω.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015 στο 11:17
     Σύνδεσμος

     Κατερίνα μου είσαι ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΥΔΡΟΧΟΟ.

     Αν ο ωροσκόπος σου είναι ζώδιο του αέρα
     Τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος, φημίζονται για τις επικοινωνιακές τους ικανότητες. Αν ο ωροσκόπος σου είναι ζώδιο του αέρα είσαι με τους άλλους φιλικός και κοινωνικός, αλλά από την άλλη ανεξάρτητος και ίσως λίγο αποστασιοποιημένος.

     Αν έχεις Υδροχόο σου αρέσει να κάνεις ωραία σχέδια για τον εαυτό σου και τους άλλους, έστω κι αν στο τέλος δεν τα φέρνεις όλα εις πέρας.

     Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:

     Ωροσκόπος Υδροχόος

     Σου αρέσει να ζεις έντονα την κάθε στιγμή και να εκφράζεσαι ανεξάρτητα, ελεύθερα και δημιουργικά. Φημίζεσαι για τις πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες σου, ενώ ο τρόπος σκέψης σου είναι σύγχρονος και προσαρμοσμένος στις ανάγκες της εποχής. Για σένα δεν υπάρχουν ταμπού και προκαταλήψεις, ζεις την κάθε στιγμή ακριβώς όπως τα φέρνει η ζωή! Μεγάλη αξία στη ζωή σου έχει η φιλία, διατηρείς ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο και μακρόχρονες φιλικές σχέσεις. Σου αρέσει η διασκέδαση, η επικοινωνία, αλλά και το φλερτ! Φροντίζεις πάντα για το κοινό καλό και έχεις αρκετές κοινωνικές ευαισθησίες.
     Ο Κρόνος είναι κυρίαρχος πλανήτης του ωροσκόπου
     Ζώδιο Ζυγός

     Αντιμετωπίζεις τα πάντα με ένα χαμόγελο και δεν χάνεις ποτέ την γλυκύτητα αλλά και την ευγένειά σου. Είσαι ένα πρόσχαρο και κεφάτο άτομο, που θέλεις να τα έχεις καλά με όλους. Αποφεύγεις τους καβγάδες, τις εντάσεις και τις διαφωνίες και συμπεριφέρεσαι με μεγάλη διπλωματία προκειμένου να μην διαταράξεις την αρμονία της ζωής σου. Μερικές φορές παρα είσαι το “καλό παιδί”, για αυτό και παίρνεις το ρόλο του θύματος και πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν! Σου αρέσουν τα λούσα, η καλοπέραση και ακολουθείς πιστά όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
     Η Σελήνη μου στον Τοξότη

     Η ζωή θέλει κέφι, περιπέτεια και γιατί όχι και ρίσκο, αυτή είναι η άποψη σου για τη ζωή. Είσαι ένα αισιόδοξο και χαμογελαστό άτομο γεμάτο ενέργεια και διάθεση για δράση αλλά και για γνώση. Μπορείς να αρκεστείς στα λίγα, δεν σε ενδιαφέρουν οι πολυτέλειες και οι ανέσεις. Έχεις τύχη στη ζωή σου για αυτό και πολλές φορές θα δεις ότι ενώ πιάνεις «πάτο», εντελώς ξαφνικά γίνεται κάτι που σε βγάζει από τον βούρκο που έχεις βυθιστεί. Ωστόσο είσαι της άποψης ότι την τύχη μας πρέπει να την κυνηγάμε και για αυτό δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκο και να τα παίξεις όλα για όλα, προκειμένου να ζήσεις και πιο όμορφες μέρες. Σου αρέσει η γνώση, η εξέλιξη και θέλεις να αναπτύσσεις πολλές γνώσεις γύρω από τη φιλοσοφία, την ιστορία, την γεωγραφία και γενικότερα γύρω από θεωρητικές μελέτες. Πάνω απ’ όλα, έχεις ανάγκη να νοιώθεις ελευθερία και να δίνεις λογαριασμό μόνο στον εαυτό σου , ακόμα κι αν χρειαστεί να ζήσεις μοναχικά για καιρό, κάποιες φορές. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι που έχεις βγάλει από το μυαλό σου, ωστόσο, δεν αποτελεί για σένα πρώτη προτεραιότητα.
     Ο Ερμής μου στo Ζυγό

     Θέλεις να τα έχεις καλά με όλους για αυτό και πολλές φορές θα περιορίσεις την γνώμη σου και δεν θα εκφράσεις όλα όσα επιθυμείς, προκειμένου να μην απογοητεύσεις. Πιάνεις κουβέντα με όλους, είσαι το άτομο που από το πρωί που θα βγει από το σπίτι του, μέχρι το βράδυ που θα γυρίσει θα συναντάς και θα επικοινωνείς με ανθρώπους. Είσαι πολύ συμπαθής στον κοινωνικό σου κύκλο , έχεις πολλές φιλίες και γνωριμίες και προσπαθείς να διατηρείς και επαφές με άτομα που μπορούν να σε υποστηρίξουν και να σε βοηθήσουν με κάποιο τρόπο. Ακόμα και με τους πιο δύσκολους και ιδιόρρυθμους ανθρώπους , εσύ μπορείς να κρατήσεις επαφές και να τους χαλαρώσεις με τη φιλική σου διάθεση. Μπορείς να μεσολαβείς και να επιλύεις ακόμα και καβγάδες που προκύπτουν σε τρίτους, αφού φημίζεσαι για τις διπλωματικές σου ικανότητες αλλά και για την ευγένειά σου! Είσαι η ήρεμη δύναμη!!!
     Η Αφροδίτη μου στην Παρθένο

     Αρκετά καχύποπτα και επιφυλακτικά λειτουργείς στην αισθηματική σου ζωή και δεν αφήνεις περιθώρια αυθορμητισμού, ώστε να βιώσεις τη χαρά του έρωτα σε όλο της το μεγαλείο. Η προτεραιότητά σου είναι να γνωρίσεις ένα άτομο που θα είναι άξιο σεβασμού και εμπιστοσύνης και θα ζήσεις μαζί του μία σταθερή σχέση στην οποία δεν θα έχει καμία θέση το ψέμα. Στη αρχή κάθε γνωριμίας «κοσκινίζεις» το άτομο που συναντάς, προσπαθώντας να μάθεις τα πάντα για αυτό. Κάνεις ερωτήσεις «παγίδα», για να δεις αν σου λεει όλη την αλήθεια και κριτικάρεις δίχως όρια. Όταν είσαι σε μία σχέση, δεν μπορείς ούτε στιγμή να χαλαρώσεις, διαρκώς είσαι σε επιφυλακή προκείμενου να πιάσεις κάποιο «στραβό» που κάνει το ταίρι σου. Με την κτητική σου τη διάθεση αργά ή γρήγορα δημιουργείς πρόβλημα στη σχέση σου. Τα διαστήματα που περνάς ερωτική απογοήτευση, επικεντρώνεσαι στη δουλειά σου και δεν δίνεις σημασία σε οτιδήποτε άλλο. Εκτός από τα αισθηματικά σου ζητήματα η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σε κάνει να θέλεις να διατηρείς το κορμί σου υγιές και καθαρό και να προσέχεις και τη διατροφή σου!
     Ο Άρης μου στον Λέοντα

     Έχεις τέτοιο κέφι και τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που ακόμα και όταν δεν το επιδιώκεις γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής και η ψυχή της παρέας! Αποπνέεις έναν αέρα περηφάνιας και έχεις τόσο μεγάλη εκφραστικότητα που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, τη χαρά σου, τον έρωτά σου και γενικά όλα τα συναισθήματά σου! Δείχνεις την συμπάθεια και την αντιπάθειά σου με τρόπο έντονο και εκφραστικό και σίγουρα όλοι σε περιγράφουν σαν συναισθηματικό χείμαρρο! Ωστόσο τις περισσότερες φορές τα θέλεις όλα δικά σου και εκδηλώνεις αρκετά καταπιεστική αλλά και εξουσιαστική συμπεριφορά! Θέλεις να ζεις την κάθε στιγμή όσο πιο έντονα γίνεται, για αυτό και φροντίζεις με εκκεντρικό τρόπο ή με ξέφρενες δραστηριότητες να ανεβάζεις την αδρεναλίνη σου. Ποτέ δεν νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου, έστω και αν φαίνεται ότι έχεις αρκετό εγωισμό, θα νοιαστείς τα πρόσωπα που αγαπάς και θα συμπεριφερθείς πολύ γενναιόδωρα! Είσαι ένα φιλικό και πιστό άτομο, λατρεύεις τα παιδιά και αγαπάς πολύ τα ζώα. Μια καριέρα δασκάλου, εκπαιδευτή ή προπονητή θα σου πήγαινε πολύ.
     Ο Δίας μου στον Αιγόκερω

     Είσαι ο ιδανικός μάνατζερ: συντηρητικός όσο πρέπει και με άψογο επαγγελματισμό σε όλα. Η καριέρα σου είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής σου, για αυτό και την θέτεις πάντα σε προτεραιότητα, παραμελώντας αρκετές στιγμές την προσωπική σου ζωή, που έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Δεν σου αρέσουν τα πολλά λόγια και οι μεγάλες δηλώσεις, προτιμάς μέσα από τις πράξεις σου να δείχνεις τις προθέσεις σου αλλά και την αξία σου! Δεν χάνεις ποτέ την ψυχραιμία σου, καταφέρνεις ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές να προσπαθείς με την ευστροφία και την αμεσότητά σου να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου, προκειμένου να ξεπεράσεις τα εμπόδια! Είναι δεδομένο πως στον τομέα της καριέρας σου θα έχεις μία σταθερή, ανοδική πορεία και θα δεχτείς αναγνώριση αλλά και επιβράβευση από τις προσπάθειές σου.
     Ο Κρόνος στον Κριό

     Έχεις πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά και μεγάλο εγωισμό, η επιθυμία σου είναι να κινείς εσύ όλα τα νήματα για αυτό και προσπαθείς με απόλυτο τρόπο να επιβάλλεσαι και να παριστάνεις τον «αρχηγό»! Όλη αυτή την δυναμικότητά σου την εκφράζεις καθημερινά στο σπίτι και την οικογένεια, στη δουλειά σου, στους φίλους σου αλλά και στον έρωτα. Πιστεύεις ότι η γνώμη σου είναι πάντα σωστή, προσπαθείς να την επιβάλλεις στους γύρω σου και δεν παραδέχεσαι ποτέ τα λάθη σου. Άλλες πάλι φορές οι πράξεις σου είναι λανθασμένες και αντί να κάνεις κάτι για να διορθώσεις την κατάσταση, συνεχίζεις και επιμένεις. Όλες αυτές οι αντιδράσεις σε οδηγούν στην μοναχικότητα γιατί οι άνθρωποι γύρω σου δεν μπορούν να αντέξουν τον «ξεροκέφαλο» τρόπο σου! Μήπως έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσεις και να δεις πιο υποχωρητικά κάποια ζητήματα της ζωής σου;
     Ο Ουρανός μου στον Υδροχόο

     Είσαι ένα πρωτότυπο, εκκεντρικό και εντελώς απρόβλεπτο άτομο, που επιθυμείς διαρκώς αλλαγές στη ζωή σου. Έχεις πολύ εύθυμο και εξωστρεφή χαρακτήρα, έχεις πολλούς φίλους και σου αρέσει η συλλογικότητα. Οι ιδέες και οι αντιλήψεις σου είναι προοδευτικές, ριζοσπαστικές και ανατρεπτικές. Υποστηρίζεις πολύ τις δημοκρατικές αξίες και δείχνεις αφοσίωση στα ανθρωπιστικά ιδεώδη. Δραστηριοποιείσαι σε κοινωνικά ζητήματα και παθιάζεσαι υπερασπίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στα αισθηματικά σου ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, ζεις πολύ έντονες στιγμές, ωστόσο δεν αντέχεις την δέσμευση και σου αρέσουν οι πιο φιλελεύθερες σχέσεις. Ακόμα και ένας δεσμός σου να τελειώσει, διατηρείς πάντα φιλικές επαφές.
     Ο Ποσειδώνας μου στον Αιγόκερω

     Καλή η φαντασία και τα όνειρα όμως εσύ θέλεις να λειτουργείς πάντα προσγειωμένα και δεν παραφέρεσαι με σκέψεις που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα παραμείνουν μόνο σχέδια στο μυαλό σου. Θέλεις κάθε όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα, για αυτό και όταν έχεις μία μεγάλη επιθυμία θα ξεκινήσεις αργά αλλά μεθοδικά να κάνεις τα πάντα για να την κάνεις πραγματικότητα. Είσαι ένας πρακτικός άνθρωπος που θέτεις στόχους και τους υλοποιείς. Το όνειρό σου είναι να κινείς εσύ τα νήματα και να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων στις οποίες εμπλέκεσαι και πράγματι τα καταφέρνεις πολύ καλά σε αυτό! Μπορεί οι ιδέες σου να είναι αρκετά συντηρητικές και παραδοσιακές, αλλά όλος ο κόσμος έχει να πει ένα καλό λόγο για το ήθος σου.
     Ο Πλούτωνας στον Τοξότη

     Δεν απατάσαι από τα φαινόμενα, από την εντύπωση που δίνουν τα πράγματα και οι άλλοι –αυτά δεν τραβούν καν την προσοχή σου. Αυτό που σε συγκινεί και σε κινητοποιεί είναι το τι κρύβεται πίσω από τη βιτρίνα και ποια είναι η ουσία και η βαρύτητα ενός πράγματος. Η αναλυτική σου σκέψη είναι το όχημά σου στην πορεία αυτής της αναζήτησης. Η τάση σου αυτή και η ευθύτητα στους τρόπους σου μπορεί να φέρνει κάποιους σε δύσκολη θέση και, ως εκ τούτου, να μη σε συμπαθούν ιδιαιτέρως.
     Ο Ήλιος στο όγδοο Οίκο

     Έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων και αντιλαμβάνεσαι τα πάντα γύρω σου με τρόπο ξεχωριστό και διαφορετικό από άλλους ανθρώπους. Δεν μένεις ποτέ στην επιφάνεια και στην εξωτερική εικόνα των ανθρώπων και δεν βγάζεις ποτέ γρήγορα συμπεράσματα. Σε νοιάζει η ουσία, για αυτό και αναζητάς να βρεις τι κρύβεται πίσω από έναν άνθρωπο ή μία κατάσταση. Γνωρίζεις καλά ότι τα συμπεράσματα δεν βγαίνουν εκ πρώτης όψεως για αυτό και διαθέτεις όλη την υπομονή, το χρόνο και την διάθεση που απαιτείτε, προκειμένου να αποκομίσεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και γνώσεις. Οι προσπάθειες που κάνεις στη ζωή σου για την αναζήτηση της αλήθειας τις περισσότερες φορές δικαιώνονται.
     Η Σελήνη στο δέκατο Οίκο

     Είναι πολύ σημαντικό για σένα να κατέχεις μια πολύ καλή κοινωνική αλλά και επαγγελματική θέση. Θέλεις να σε σέβονται και να σε εκτιμούν και κάνεις πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να κάνεις πραγματικότητα την επιθυμία σου. Τα όνειρα που έχεις για τη ζωή σου είναι μεγάλα και δεν συμβιβάζεσαι ποτέ με κάτι λιγότερο από αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Στον επαγγελματικό σου τομέα διακρίνεσαι για τις άριστες διαχειριστικές σου ικανότητες αλλά και για τις επιτυχημένες συνεργασίες σου. Το αρνητικό σου στοιχείο είναι ότι θέλεις μονομιάς να φτάσεις ψηλά, δεν έχεις την υπομονή να ακολουθήσεις σε αργούς ρυθμούς όλα τα στάδια της επαγγελματικής σου ανέλιξης. Στη ζωή σου θα προκύψουν πολλές αλλαγές στο επάγγελμα σου.
     Ο Ερμής στο όγδοο Οίκο

     Ο τρόπος σκέψης σου είναι αναλυτικός, ερευνητικός και σχεδόν μαθηματικός! Ακόμα και αν κάποιες στιγμές εύχεσαι να μπορούσες να αντιλαμβάνεσαι πιο απλά κάποια πράγματα γύρω σου, είναι στη φύση σου να έχεις πολύπλοκο τρόπο σκέψης. Έχεις την ικανότητα να διεισδύεις με ευκολία στην ουσία των πραγμάτων και να βρίσκεις άμεσα πρακτικές λύσεις για να διορθώσεις μία κατάσταση. Σου αρέσει να αποκτάς γνώσεις γύρω από τη μεταφυσική, την αστρολογία και τον αποκρυφισμό.
     Η Αφροδίτη στο έβδομο Οίκο

     Η συντροφικότητα είναι εξαιρετικά σημαντική στη ζωή σου, γιατί απεχθάνεσαι τη μοναξιά και επιθυμείς κάθε ώρα και στιγμή να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς. Με την θερμή και καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου, κάνεις το πρώτο βήμα και να δημιουργείς μία πολύ ζεστή και συναισθηματική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου. Ακόμα και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, φροντίζεις να διατηρείς ένα ευχάριστο και συντροφικό κλίμα, για αυτό και η παρουσία σου στον εργασιακό σου χώρο είναι αγαπητή και περιζήτητη. Ανταποκρίνεσαι με χαρά και προθυμία στις απαιτήσεις που είναι απαραίτητες για να διατηρηθεί μία σχέση ζωντανή και αρμονική και νιώθεις ικανοποίηση και ηρεμία όταν με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρονται και τα άτομα που αγαπάς. Ωστόσο μερικές φορές φοβάσαι τις ευθύνες και όταν προκύπτουν προβλήματα προσπαθείς να τα «κουκουλώνεις»!
     Ο Άρης στο έβδομο Οίκο

     Δεν σου αρέσει να συμβιβάζεσαι, θέλεις να λειτουργείς ελεύθερα και αυθόρμητα, δίχως όρια και κανόνες. Δεν μπορείς να αντέξεις τα ασφυκτικά δεσμά μίας μόνιμης σταθερής σχέσης, γιατί δεν μπορείς να περιορίζεσαι, αλλά προτιμάς να λειτουργείς αυτόνομα. Στέκεσαι γερά στα πόδια σου, στηρίζεσαι αποκλειστικά και μόνο στις δικές σου δυνάμεις και αρκετές φορές λειτουργείς ανταγωνιστικά απέναντι σε σχέσεις ή συνεργασίες σου. Στη ζωή σου θα δώσεις μεγάλο αγώνα για να γεφυρώσεις το χάσμα σε σχέσεις ή συνεργασίες σου. Θα επιμείνεις αρκετά για να φτάσεις τις καταστάσεις γύρω σου, στο σημείο που εσύ θέλεις. Τις στιγμές όμως που οι προσπάθειές σου δεν θα βρίσκουν ανταπόκριση, θα αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι στη μέση ενός αγριεμένου πελάγους παλεύοντας με τα κύματα!
     Ο Δίας στο ενδέκατο Οίκο

     Θέλεις να αποκτήσεις μία πολύ καλή κοινωνική θέση και να κερδίσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Είσαι ένας φιλόδοξος άνθρωπος, γεμάτος ιδέες και υψηλά ιδανικά. Έχεις κοινωνικές ευαισθησίες και η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να ζεις σε έναν κόσμο που επικρατεί η ευτυχία, η ισότητα και η δικαιοσύνη. Θέλεις να βοηθάς, να προσφέρεις και να μοιράζεσαι και στην πορεία της ζωής σου θα κάνεις πολλές αγαθοεργίες.
     Ο Κρόνος στο δεύτερο Οίκο

     Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους στη ζωή σου είναι να αποκτήσεις οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια. Για να κατακτήσεις το στόχο σου θα δουλέψεις σκληρά, θα υποστείς στερήσεις – που εσύ θα επιβάλλεις στον εαυτό σου
     Ο Πλούτωνας στο ένατο Οίκο

     Αναζητάς την αλήθεια, υπερασπίζεσαι την δικαιοσύνη και δεν πείθεσαι εύκολα με λόγια! Οι απόψεις σου είναι αποτέλεσμα γνώσης και εμπειρίας και προσπαθείς να τις μεταδώσεις και να τις επιβάλεις με ισχυρά επιχειρήματα. Έχεις την ικανότητα να διακρίνεις εύκολα και γρήγορα την ρίζα ενός προβλήματος και με την αναλυτική σκέψη, το δυναμισμό αλλά και την αποφασιστικότητά σου βρίσκεις άμεσα τις ιδανικές λύσεις. Δεν κρύβεσαι ποτέ πίσω από το δάχτυλό σου, ούτε προσπαθείς να κουκουλώνεις τα προβλήματά σου. Είσαι ένας ντόμπρος άνθρωπος και η αμεσότητά σου είναι που σε κάνει είτε πολύ συμπαθή είτε πολύ αντιπαθή στους γύρω σου!
     Ο Ήλιος μου σε εξάγωνο με τον Άρη μου

     Η τόλμη και ο δυναμισμός σου σε βοηθούν να έχεις το προβάδισμα σε κάθε προσωπική σου υπόθεση. Θέλεις να είσαι πάντα νικητής, γι’ αυτό και δεν το βάζεις ποτέ κάτω, συνεχίζεις να προσπαθείς μέχρι να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στόχο. Διαθέτεις μεγάλες ψυχικές και σωματικές αντοχές, δεν κουράζεσαι ποτέ, ενώ σπάνια ηρεμείς και χαλαρώνεις, γιατί διαθέτεις μεγάλη ενέργεια. Χρησιμοποιείς τα συναισθήματά σου παραγωγικά. Όταν νοιώθεις στεναχώρια, φροντίζεις να καταπιάνεσαι με δραστηριότητες που ξέρεις ότι θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις τα αρνητικά συναισθήματα. Ενώ, όταν αισθάνεσαι χαρά, θα λειτουργείς πιο δημιουργικά.
     Ο Ήλιος μου σε τετράγωνο με τον Ουρανό μου

     Δεν συμβιβάζεσαι ποτέ και για τίποτα, σου αρέσει να προχωράς με τις επιλογές σου και να μην λογαριάζεις τίποτα και κανέναν. Κανείς δεν μπορεί να σου αλλάξει άποψη και φυσικά κανείς δεν μπορεί να σου υποδείξει τίποτα. Αυτό έχει ως συνέπεια να παρασύρεσαι σε λάθη, γιατί πολύ απλά δεν ακούς συμβουλές και συμπεριφέρεσαι αντιδραστικά και ξεροκέφαλα! Είσαι άνθρωπος του ρίσκου και έστω και αν κάποιες στιγμές σου έχει βγει σε καλό, υπάρχουν και άλλες στιγμές που τα ρίσκα σε οδηγούν σε ανεπανόρθωτα λάθη! Με τον μοντέρνο και φιλελεύθερο τρόπο σκέψης, αλλά και ζωής σου, θα προκαλέσεις και θα νοιώθεις ότι δεν μπορείς να συμβαδίσεις εύκολα με άλλους ανθρώπους!
     Ο Ήλιος μου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μου

     Η πραγματικότητα σου φαίνεται πολύ σκληρή, γι’ αυτό και αρκετές φορές αρνείσαι να την αντιμετωπίσεις. Προτιμάς να χάνεσαι μέσα στο δικό σου φανταστικό κόσμο των ονείρων και δεν θέλεις κανείς να σε ξυπνήσει από αυτό τον λήθαργο. Αποφεύγεις τις εντάσεις, τους καβγάδες και τους χωρισμούς και προτιμάς να διατηρείς την ηρεμία, τη γαλήνη και την αρμονία στις σχέσεις σου, ακόμα και αν αυτό κάποιες στιγμές είναι αυταπάτη. Είσαι από τη φύση σου ένας ευαίσθητος και υποχωρητικός άνθρωπος, γι’ αυτό και πολύ συχνά μπορούν οι γύρω σου να σε κάνουν ότι θέλουν. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τα ταλέντα σου, δείξε μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές σου και προφύλαξε τον εαυτό σου από τις ευαισθησίες σου. Με μια πιο πρακτική προσέγγιση στη ζωή, μπορείς να ανατρέψεις την αρνητική επίδραση που σου μεταδίδει το τετράγωνο του Ήλιου σου με τον Ποσειδώνα σου.
     Η Σελήνη μου σε εξάγωνο με τον Ερμή μου

     Έχεις φοβερή ικανότητα στην επικοινωνία και στο να διασκεδάζεις τους γύρω σου. Έχεις το χάρισμα της ευφράδειας του λόγου. Είσαι άτομο αισιόδοξο, με καλή κρίση και ανοικτό σε νέες ιδέες. Συνιστάται γενικώς η συνεργασία με άλλους ή η διδασκαλία και η πνευματική επικοινωνία. Με τα λόγια σου ταξιδεύεις όλους όσους σε ακούν γι’ αυτό και έχεις τον τίτλο του αυθεντικού και αυθόρμητου αφηγητή!
     Η Σελήνη μου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη μου

     Δεν εκτιμάς την συγκίνηση και το συναίσθημα, ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι μέσα σε μια κοινωνική ομάδα. Παρόλα αυτά όμως ίσως νοιώσεις ότι και τα δικά σου συναισθήματα περνούν απαρατήρητα. Η περιφρόνηση που δείχνεις για οποιαδήποτε επίδειξη αγάπης, σου δημιουργούν μεγάλη εγκράτεια και δεν μπορείς να δείξεις αγάπη σε κάποιον κοντινό σου άνθρωπο που σε υποστηρίζει και σε φροντίζει. Ότι πιστεύεις, τείνει να πηγαίνει ενάντια στους κανόνες και τις αξίες του συνόλου, και ορισμένες φορές ίσως να ενοχλεί κάποιους. Θα αντιμετωπίσεις προβλήματα σε σχέσεις, οικονομικά και επαγγελματικά. Χρειάζεται να αυξήσεις την αυτοεκτίμηση σου σου, και αυτό θα το κάνεις μόνο με τη συμπαράσταση των άλλων, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μάθεις να “ακούς” αυτά που θέλουν να σου πουν και είναι για το καλό σου.
     Ο Ήλιος μου σε τετράγωνο με τον Δία μου

     Δεν σπαταλάς και πολύ χρόνο στο να σκέφτεσαι τα προβλήματά σου ή για να ψάχνεις για λύσεις για τα θέματα που σε απασχολούν. Αρκετές φορές μάλιστα οι μεγάλη σου αισιοδοξία δεν σε αφήνει να δεις τα προβλήματα που σε απειλούν και αντιμετωπίζεις τα πάντα ανάλαφρα και επιπόλαια! Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, ωστόσο θέλεις κατευθείαν να μπορέσεις να φτάσεις στα «ψηλά», χωρίς να έχεις περάσει πρώτα όλα τα στάδια για να πετύχεις τους σκοπούς σου, γι’ αυτό και πολλά από όσα βάζεις στο μυαλό σου είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθούν. Έχεις την τάση να παρασύρεσαι εύκολα γι’ αυτό και δεν θα αποφύγεις την εξαπάτηση μέσα από επικοινωνίες, αλλά και φιλίες που θα υπάρξουν στη ζωή σου. Με την επιπολαιότητα που σε διακρίνει, θα έχεις αρκετές αποτυχίες που θα σε μάθουν να συμπεριφέρεσαι πιο συνετά!
     Η Αφροδίτη μου σε τρίγωνο με τον Δία μου

     Έχεις μια έμφυτη αγάπη για τον νόμο και να ξεπερνάς καταστάσεις. Δεν σε σταματάνε τα προβλήματα και τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις. Αντιθέτως, ανυπομονείς να τα λύσεις. Έχεις την δυνατότητα να συνεργάζεσαι με άλλους, ιδίως όσον αφορά τον προορισμό σου ή τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Δίνεις εύστοχες και επιτυχημένες συμβουλές και σου αρέσει να καθοδηγείς τους γύρω σου σε όλους τους τομείς της ζωής τους, ιδίως όμως αυτούς που αφορουν την καριέρα. Για τους άλλους είσαι ένα γενναιόδωρο και αγαπητό πρόσωπο. Πάντα μοιράζεσαι αυτό που βρίσκεις και θεωρείσαι τυχερό άτομο.
     Ο Κρόνος μου σε εξάγωνο με τον Ουρανό μου

     Σου λείπουν οι στιγμές ενθουσιασμού και αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου. Όσο και να προσπαθείς να περιορίζεσαι, υπάρχουν περίοδοι που σπας τα δεσμά της ρουτίνας σου και εκφράζεσαι με τρόπο δημιουργικό και φιλελεύθερο. Ωστόσο γρήγορα επανέρχεσαι στην τάξη και στην οργάνωση προσπαθώντας να κάνεις το σωστό και το καθήκον! Έχεις κάποιες ιδέες για το πώς να βελτιώσεις την κοινωνική σου υπόσταση, για τους τρόπους πώς να εκμεταλλευτείς μια κατάσταση για να εξυπηρετήσει τις νέες ανάγκες σου. Είσαι άνθρωπος της εφεύρεσης και επινόησης, των ηλεκτρονικών και υπολογιστών.

     Όταν πρόκειται για την ψυχολογία έχεις μεγάλη διορατικότητα, και πάντα καταλαβαίνεις πώς να φτάσεις στο κέντρο του θέματος. Σου αρέσει να δουλεύεις με τις ευαίσθητες και ευάλωτες περιοχές του μυαλού, να αναζητάς και να καθορίζεις τα σημεία αυτά που μεταμορφώνουν, τους τομείς για ανάπτυξη. Θα μπορούσες ακόμα και να διδάξεις ή να καθοδηγήσεις άλλους πάνω σε αυτούς τους τομείς. Δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις και τις πιο δύσκολες καταστάσεις, και πάντα καταλήγεις να ανακαλύπτεις την ουσία των θεμάτων.

     Έχεις μια πνευματική ή ψυχολογική διορατικότητα πρώτης τάξης. Κατά καιρούς σου γίνονται κάποιες κοινωνικές ή και πολιτικές αποκαλύψεις. Μπορείς να βλέπεις μέσα από τις εσωτερικές διεργασίες του μυαλού και της ψυχής. Σου αρέσει να συζητάς και να ανταλλάσσεις νέες και πρωτότυπες απόψεις μέσα από την κοινωνική σκηνή. Ξέρεις να διαβάζεις την ψυχολογία της μάζας και να κινείσαι με το ρεύμα. Υπάρχει μια έντονη φλόγα στη ζωή σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μη χάσεις αυτό το πάθος για ζωή.
     – See more at: http://www.astrologos.gr/zodia/astrologikos-hartis#sthash.IVUji5rr.dpuf

     Απάντηση
   • Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 στο 06:42
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστω παρα πολυ κ. Νεκταρια, ομως σε μερικα σημεια ειναι λιγο αντοφατικο, δηλαδη απο τη μια λεει οτι κουκουλωνω τα προβληματα και απο την αλλη οτι δεν τα κουκουλωνω και οτι απο τη μια ειμαι δυνατος χαρακτηρας και απο την αλλη ευαισθητη που μπορει να εξαπατηθω. Ακομη εχω γραψει σχολιο στο ασανσερ, εαν μπορειτε βοηθηστε με στην ερμηνεια του γιατι το εγραψα απο 20 Ιουνιου.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 στο 13:47
  Σύνδεσμος

  Αετέ περιμένω την άποψη σου για το άρθρο που σου έταξα. Είναι αφιερωμένο σε όλους τους σκορπιούς του φόρουμ. Καλά δεν το είπα; Αναφέρεται στο 1/12. Τα πλάγια γράμματα έιναι αποσπάσματα από το ίντερνετ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 στο 19:11
   Σύνδεσμος

   @Νεκταρία, Καλησπερα Κ.Νεκταρια!!Συγνωμη που επεμβαινω..γνωριζω οτι απευθυνεστε στην Εagle!!!Απλως θελω να σας συγχαρω για το αρθρο που γραψατε για τους σκορπιους!!!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 στο 09:35
    Σύνδεσμος

    @Ντορα,

    Σκορπιός είσαι κι εσύ; Θυμόμουν ότι ήταν η Eagle. Χίλια συγνώμη. Νόμιζα ότι ήσουν ζυγός. Άρα, αν δεν είσαι εσύ ζυγός, είναι η Κατερίνα. Ωραία λοιπόν, απευθύνεται και σε σένα και σε όλους τους σκορπιούς. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Δεν έγινε σκόπιμα. Συγνώμη!!!

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 στο 10:33
     Σύνδεσμος

     @Νεκταρία, Καλημέρα Κ.Νεκταρία!! Κανένα πρόβλημα!! Προς θεού!!! Εγώ για το άρθρο μίλησα.. Μην ζητάτε συγνώμη!!!

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 στο 10:44
  Σύνδεσμος

  Κ. Νεκταρία θέλω να σας συγχαρώ!! Τα άρθρα σας είναι υπέροχα!! Έχετε όμορφο και εκλεπτυσμένο λόγο!! Τα διαβάζω τα ξαναδιαβάζω!! Είστε καταπληκτική… Μπράβο σας!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 στο 10:52
   Σύνδεσμος

   @Ντόρα,

   Ευχαριστώ πολύ. Φαντάσου ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Ευτυχώς, το μυαλό μου λειτουργεί την ώρα που κινούμαι. Σκέφτομαι την επόμενη κίνηση όταν κάνω κάτι και δεν αδρανώ. Σκέφτομαι γρήγορα, και σε λίγο χρόνο βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό είναι μια ικανότητα που πάντα είχα. Πολλοί με ρωτάνε. Πότε προλαβαίνεις να σκεφτείς; Τρέχει το μυαλό μου γρήγορα. Δεν χρειάζεται να ελέγξω κάτι που γράφω. Δεν σπαταλώ το χρόνο μου πολύ σ’ αυτό. Ποιο σου άρεσε πιο πολύ;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 στο 10:56
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία, θέλετε να σας πω την αλήθεια???Όλα.. Το καθένα έχει το δικό του νόημα!! Το καθένα εκφράζει κάτι διαφορετικό!! Κ. Νεκταρία τα έχουμε πει!! Είστε ιδιαίτερος άνθρωπος.. Για αυτό τα προλαβαίνετε όλα!!!

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στο 11:24
  Σύνδεσμος

  Θα δώσουμε ευκαιρία και σε παλαιότερα όνειρα να απαντηθούν. Όσοι βρίσκονται εν ζωή σήμερα και από το 2010 έχουν γράψει ένα όνειρο εδώ που δεν πήρε απάντηση και φυσικά δεν έκανε ακόμη τον κύκλο του, αν ακόμη μας παρακολουθούν, ας μας ενημερώσουν για να λάβουν ερμηνεία. Θα γράψουν όνομα, λήμμα και ημερομηνία. Εγώ στο αλφαβητικό ευρετήριο μέχρι το Γ έχω απαντήσει όλα όσα αναπάντητα όνειρα αφορούν το 2014 και 2015 μέχρι τις 7 Μαίου. Εσείς κορίτσια συνεχίστε να ερμηνεύετε τα τελευταία σχόλια που είναι αναπάντητα. Θα συνεχίσω με το Δ κάποια άλλη στιγμή. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας. Δεν απαντώ παλαιότερα γιατί δεν ξέρω αν βρίσκονται στη ζωή, μας παρακολουθούν, μην πάει άδικα η απάντηση, μην πέσω έξω λόγω παλαιότητας του ονείρου ή δεν έχει κάνει τον κύκλο του, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια σε όσους διακαώς το θέλουν αυτό και νιώθουν αδικημένοι που δεν έχουν απαντηθεί τα όνειρά τους.

  Απάντηση
  • Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 στο 20:19
   Σύνδεσμος

   @Νεκταρία, πραγματικα δεν είχα παρατηρήσει αυτή την δημοσίευση.γενικά ψάχνω στο λεξικό του ονειροκριτη και διαβαζω διαφορα όνειρα.ψάχνω κυρίως για τα ψυχολογικά όνειρα…ωστόσο έδωσα απάντηση σε αρκετά όνειρα που έβλεπα αναπαντητα αλλα ηταν όλα της χρονιας που διανυουμε.!ελπίζω να μην παρεξηγηθω…εδώ λες οτι θα τα απαντήσεις εσυ…

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 στο 09:49
    Σύνδεσμος

    @eagle,

    Επειδή είναι παλιά και μπορεί να πέσετε σε λάθος ερμηνείες, λόγω της μεγάλης παλαιότητας, δεν ήθελα να σας απογοητεύσω τώρα που προσπαθείτε να επιτύχετε κάτι να πέσετε σε λανθασμένες και να τα παρατήσετε. Γι’ αυτό επιμένω αρχικά να ερμηνεύετε εσείς τα πρόσφατα. 2014-2015 Ναι, υπάρχουν μέσα στα αλφαβητικά ευρετήρια όνειρα αναπάντητα από το 2010-2013. Αυτά θέλω να τα αναλάβω εγώ μόνο γι’ αυτό το λόγο. Για το καλό σας!!!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 στο 09:57
     Σύνδεσμος

     @Νεκταρία,καλημέρα!!! εγώ έχω απαντήσει σε όσα είναι του 2015 μονο! απο τον Γενάρη κ μετα.με αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι?είναι απόλυτα κατανοητό παντως να μην απαντήσουμε τόσο παλιά όνειρα.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 11 Απριλίου 2015 στο 20:46
  Σύνδεσμος

  Ευχομαι σε ολους καλη Ανασταση να εχετε.Καλο Πασχα!

  Νεκταρια μου σε φιλω!!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 στο 19:23
   Σύνδεσμος

   @Pasxalitsa,

   Ευχαριστώ για τις ευχές σου και ανταποδίδω. Σου εύχομαι χρόνια πολλά για την γιορτή σου έστω και ετεροχρονισμένα. Έλειπα ταξίδι και δεν ήμουν συνεπής. Δεν σε ξέχασα.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 στο 19:49
    Σύνδεσμος

    Μόνο που φέτος αυτό έγινε, Σε ξέχασα. Συγνώμη Πασχαλία. Χρόνια πολλά έστω και ετεροχρονισμένα.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015 στο 10:44
  Σύνδεσμος

  Σήμερα είναι πρωταπριλιά. Καλό μήνα σε όλους! Όπως γνωρίζετε, όλοι λέμε ψέματα σήμερα. Έτσι κι εγώ έκανα μια λάθος ερμηνεία σκόπιμα. Όποιος καταφέρει να βρει ποια είναι, τότε θα είναι ο νικητής. Διαβάστε τις ερμηνείες που έδωσα σε όλους και εντοπίστε την. Αύριο το πρωί θα γράψω τη σωστή ερμηνεία. Θα την γράψω πιο γρήγορα μόλις εντοπιστεί, αν γίνει αυτό. Για να δούμε, ποιος μπορεί να με ψυχολογήσει σωστά.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015 στο 10:49
   Σύνδεσμος

   @Νεκταρία,

   Φαίνεται ότι σας δυσκόλεψα. Η λάθος ερμηνεία λόγω της μέρας είναι το όνειρο που είδε μια φίλη μας ότι ήταν με τους γονείς μέσα σε ένα αυτοκίνητο και έβλεπε μαύρα φέρετρα στα μπαλκόνια. Σε λίγα λεπτά θα δει την σωστή ερμηνεία. Καλό μήνα να έχει!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 στο 21:39
  Σύνδεσμος

  Αύριο εσείς οι ερωτευμένοι θα γιορτάσετε τον ξενόφερτο άγιο της αγάπης τον Βαλεντίνο. Όμως αυτός ο άγιος δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη. Απλά είναι η Παγκόσμια μέρα της αγάπης και συνεορτάζει με τον Βαλεντίνο. Έτσι τα σύνδεσαν μαζί.
  Η αληθινή γιορτή των ερωτευμένων κατά την ορθόδοξη πίστη μας είναι σήμερα. Γιορτάζει ένα ερωτευμένο ζευγάρι που τελικά αγίασε. Ο Ακύλας και η Πρισκίλλα. Διαβάστε γι’ αυτούς.

  http://www.matia.gr/7/72/7203/7203_1_12.html

  http://www.madata.gr/epikairotita/social/400554.html

  Άρα, η πραγματική μέρα εορτής των ερωτευμένων για τους ορθόδοξους Χριστιανούς είναι σήμερα και όχι αύριο.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015 στο 19:32
  Σύνδεσμος

  Αγαπητοί φίλοι,

  Σας ενημερώνω ότι από σήμερα είμαι διαχειρίστρια με την πρόσθετη δυνατότητα να επιλέγω ποιες απαντήσεις θα δέχομαι και να απορρίπτω διπλά σχόλια ή ανεπιθύμητα μηνύματα. Θέλω να πιστεύω ότι τέτοια προβλήματα στο μέλλον δεν θα υπάρξουν. Επίσης όταν κάποιος έχει κάνει κάποιο λαθάκι και θέλει να γράψει κάτι άλλο απ’ αυτό που έγραψε μπορεί να μου ζητήσει να το φτιάξω. Όπως καταλαβαίνετε μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματά σας και να δω τα ε-μαίλ όλων. Αυτή τη στιγμή η διαχειριστική μου δυνατότητα είναι ολοκληρωμένη. Τώρα ανήκω κι εγώ στην ομάδα του ονειροκρίτη. Θα εγκρίνω ή θα απορρίπτω μηνύματα όπως εκείνοι. Τα δικά μου μηνύματα θα τα λαμβάνετε πιο γρήγορα και θα διαβάζετε τις απαντήσεις τη στιγμή που τις γράφω, διότι ό,τι γράφω από εδώ και πέρα δημοσιεύεται άμεσα χωρίς έγκριση.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 στο 16:11
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου τιμή μου που με θεωρείς καλή σου φίλη.. Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015 στο 22:45
  Σύνδεσμος

  Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία αγάπη και χαρά.Νεκταρία μου ευχαριστώ που με συνόδεψες όλο το 2014.εύχομαι η καινούργια χρόνια να σου φέρει αυτο που επιθυμείς και αξίζεις

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 στο 10:56
   Σύνδεσμος

   @πασχαλιά,

   Ευχαριστώ πολύ Πασχαλία μου. Ανταποδίδω τις ευχές σου. Εύχομαι φέτος να παντρευτείς!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014 στο 13:39
  Σύνδεσμος

  Πως τα χριστούγεννά μας μπορούν να μετατραπούν σε κόλαση;

  Μέρες χαράς και γιορτής. Είμαστε σε σπίτια φίλων και γιορτάζουμε αυτή την χαρμόσυνη γιορτή. Το σπίτι μας λάμπει από καθαριότητα. Το δέντρο μας στολισμένο και φωταγωγημένο και εμείς ήσυχοι πια, μετά από ένα υπέροχο βράδυ, επιστρέφουμε σπίτι.
  Τότε αρχίζει η πραγματική κόλαση για μας, που κανένας δεν σκέφτηκε ποτέ ότι θα μπορούσε να του συμβεί. Κι όμως έγινε!
  Για να προλάβετε ένα τέτοιο κακό κοιτάξτε καλά αυτα τα βίντεο. Εμείς λείπουμε και…

  https://www.youtube.com/watch?v=hMtjGfr0tYs

  https://www.youtube.com/watch?v=ZLHhG65fLeY

  Ναι, αυτό μπορεί να συμβεί όταν αφήνουμε αναμμένα τα φωτάκια του δέντρου μας και εμείς λείπουμε από το σπίτι ή κοιμόμαστε σ’ αυτό. Για να αποφευχθεί αυτό το κακό, μια είναι η λύση. Κλείστε τα φωτάκια. Έτσι δεν θα χρειαστεί να μείνετε χωρίς σπίτι. Άλλωστε το κρύο είναι τσουχτερό. Ποιος θα ήθελε να του συμβεί αυτό το κακό; Αυτά ήταν για άλλες εποχές. Η ΔΕΗ έχει γίνει τόσο ακριβή! Δεν συμφέρει να ανάβουν όλη τη νύχτα, ακόμα κι αν κοιμόμαστε. Άλλωστε, αυτή την χαρά πρέπει να την βλέπουμε μόνο εμείς. Εφόσον λείπουμε γιατί να είναι αναμμένα άσκοπα κατά την απουσία μας;

  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014 στο 17:36
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου σου ευχομαι για την εορταστικη σου εορτη χρονια πολλα και οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις.Φιλακια πολλα

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 στο 13:41
  Σύνδεσμος

  Επειδή προέκυψε ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, όχι κάποιος θάνατος, αλλά πολύ σημαντικό, που δεν ξέρω πότε θα τα ξαναπούμε, σας εύχομαι να είστε καλά. Θα σας βοηθήσουν πολύ να ερμηνεύσετε τα όνειρά σας μέχρι να επιστρέψω ερμηνείες που έδωσα σε πολλά παιδιά και τα άρθρα μου.

  Απάντηση
  • Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014 στο 08:21
   Σύνδεσμος

   @Νεκταρία, Εύχομαι να ξεπεράσετε γρήγορα και επιτυχώς κάθε πρόβλημα σας Νεκταρία!!Να είστε καλά!!!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014 στο 09:37
    Σύνδεσμος

    @Lina 23,

    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Καλό μήνα. Σου γράφω με το ένα χέρι. Με έπιασε ένας οξύς πόνος στην παλάμη του χεριού που πάντα γράφω, του δυνατού όπως λέμε χεριού, τις προηγούμενες μέρες. Χρειάζεται ξεκούραση κάποιες μέρες γύρω στις 10-15 ανάλογα πως θα πάει. Είναι πολύ δύσκολο να γράφω με το ένα χέρι. Όπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι σοβαρό και χωρίς τη θέλησή μου, πρέπει να απέχω για λίγο καιρό.

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 στο 14:29
  Σύνδεσμος

  Επειδή είναι κουραστικό να λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια θα ήθελα να γράψω τους τέσσερις κανόνες που έχω θέσει για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας.

  1) Όνειρα βραδινά Σαββάτου προς Κυριακή δεν θα μου τα γράφετε για ερμηνεία. Το ίδιο ισχύει με τα μεσημεριανά αν δεν είστε άτομα που ξενυχτάτε το βράδυ. μπαρόβιοι, καλλιτέχνες ή νυχτοφύλακες. Γι’ αυτούς ο μεσημεριανός ύπνος είναι ο βασικός. Αυτό θα ήθελα να μου το τονίζετε. Όταν ποστάρετε Κυριακή θα γράφετε ότι αυτό το όνειρο το είδα μια άλλη μέρα, αλλιώς θα θεωρείται Κυριακάτικο.

  2) Μην γράφετε διπλή φορά ένα όνειρο. Δεν δημοσιεύονται άμεσα. Πρέπει να εγκριθούν πρώτα από τους διαχειριστές.

  3) Τα Greeklish δεν εγκρίνονται

  4) Αν θέλετε να ερμηνεύσω δύο όνειρα θα τα γράφετε σε δύο μηνύματα. Αν γράφετε δύο όνειρα σε ένα μήνυμα από εδώ και πέρα θα επιλέγω σε ποιο όνειρο θα δώσω απάντηση. Το άλλο θα το γράφετε σε άλλο μήνυμα.

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.