Κλειδί
Αν δείτε στον ύπνο σας κλειδιά, προβλέπονται αναπάντεχες αλλαγές. Αν τα κλειδιά χαθούν, ανεπιθύμητες περιπέτειες θα σας κουράσουν. Το να βρείτε κλειδιά σημαίνει γαλήνη οικογενειακή και καλή τροπή των πραγμάτων για τις επιχειρήσεις σας.
Σπασμένα κλειδιά, στ’ όνειρο, προλέγουν χωρισμό από ζήλια ή θάνατο.
Για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι ξεκλειδώνει μια πόρτα με κλειδί, προβλέπεται νέος εραστής που θα του έχει εμπιστοσύνη. Αν είδε πως κλείδωσε την πόρτα με κλειδί, σημαίνει επιτυχία στην εκλογή συζύγου.
Αν δει ότι έδωσε τα κλειδιά της αλλού, σημαίνει ότι θ’ αστοχήσει στην κρίση της και με απερίσκεπτες συζητήσεις θα βλάψει την υπόληψη της.

Κλειδί

161 σχόλια στο Κλειδί

 • Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 στο 11:01
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,
  Προσπάθησα να ερμηνεύσω το παρακάτω όνειρό μου αλλά κάπου στη διαδικασία κόλλησα, και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε.
  Είδα τη μητέρα μου, η οποία έχει πεθάνει εδώ κι 1,5 χρόνο και δε με επισκέπτεται συχνά στον ύπνο μου. Στο όνειρό μου δεν είχα συναίσθηση του ότι έχει “φύγει” και είδα ότι έβγαινα από το σπίτι μας. Μόνο που αυτό δεν ήταν το πραγματικό μου σπίτι. Κι ενώ είναι πολύ ωραίο και το δικό μου σπίτι, αυτό που υποτίθεται ότι ζούσα με τη μαμά μου, ήταν πολύ φωτεινό, ευρύχωρο και πλούσια επιπλωμένο. Στην είσοδο του σπιτιού λοιπόν, είχε σταθμευμένο το όχημά του ένας γείτονας, ο οποίος με περίμενε για να πάμε βόλτα (ουδέποτε έχει περάσει κάτι τέτοιο σαν ιδέα από το μυαλό μου, αφού ο άνθρωπος είναι παντρεμένος κι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά). Του έδωσε, λοιπόν, η μητέρα μου 1 ή 2 κλειδιά – δεν είμαι σίγουρη – κι εκείνος τα έδωσε σε ‘μένα. Και τότε αποκρίθηκα στη μαμά μου: “Γιατί; Δεν έχω τα δικά μου κλειδιά;” Η μαμά μου δεν απάντησε, παρά με κοίταξε με νόημα και απάντησε ο γείτονας μας. “Είναι γιατί δεν έχεις κλειδιά για αυτήν την εξώπορτα. Πώς θα μπεις μετά; – δείχνοντας μου μια μεγάλη άσπρη γκαραζόπορτα, η οποία αν θα έκλεινε, θα απέκλειε πρόσβαση στην εξώπορτα του σπιτιού. Τα αποδέχτηκα και τότε μου είπε “Ωραία. Και που θέλεις να σε πάω τώρα;” Η μόνη εξήγηση που έδωσα είναι η εξής:
  Η μητέρα μου δεν ήθελε να μου δώσει εκείνη απευθείας τα κλειδιά και το έκανε μέσω τρίτου, άρα κάτι καλό. (;)
  Το επάγγελμα του γείτονα μας είναι στρατιωτικός και το όνομά του είναι Πέτρος. Άρα να υποθέσω ότι μου έδωσε τα κλειδιά μέσω του Άγιου Πέτρου;
  Κι επειδή τώρα τελευταία έχω συνέχεια στο μυαλό μου τη δόση για την εφορία του σπιτιού, να υποθέσω ότι είναι ένα καλό σημάδι ότι όλα θα πάνε καλά ή το μυαλό μου πάει σε αυτό που θα ήθελε να σκεφτεί ως πιθανή ερμηνεία;
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 στο 00:29
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα. Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν κάπου με την μητέρα μου. Κάποια στιγμή ήρθε ο πρώην μου να μου αφήσει τα κλειδιά του σπιτιού του για να πάω να πάρω κάτι δικό μου που είχα αφήσει. Στην συνέχεια του ονείρου τελικά τα κλειδιά τα είχα ήδη εγώ. Φτάνω σπίτι του και βλέπω ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του στην εξώπορτα. Δεν τα παίρνω μπαίνω σπίτι και πάω προς την κουζίνα να πάρω αυτό που ήθελα. Πριν πάω όμως σκέφτηκα να πάω στην κρεβάτοκαμαρα να δω αν έχει κρατήσει τα δώρα που του είχα κάνει. Ένα αρκουδάκι που του είχα πάρει λοιπόν ενώ στην πραγματικότητα το έχει σε ένα ράφι στο όνειρο είδα που το είχε στο κομοδίνο του δίπλα. Καποια στιγμή σηκώνω το μαξιλάρι και βλέπω το παλιό του κινητό και πάω λέει να το ψάξω αλλά μόλις το άνοιξα το ξανά κλείνω και πάω να το ξανά βάλω στην θέση του. Εκείνη την στιγμή ακούω την πόρτα και βλέπω τον πρώην μου να μπαίνει σπίτι. Ξανά βάζω λοιπόν γρήγορα το κινητό κάτω από το μαξιλάρι και μόλις μπήκε στην κρεβατοκαμαρα του έδειξα μια τσάντα μου και του είπα ότι θα την έφτιαχνα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019 στο 10:49
  Σύνδεσμος

  Είδα όνειρο πως βρισκόμουν με το αγορι μου σε ενα μεγάλο αδειανό σπιτι.Εκεινος μου ειπε “ψάξε το σπίτι να βρεις κάτι που έχω να σου δώσω”. Τελικά βρήκα 2 κλειδιά με μπρελόκ που έλεγε “για εσενα” …ξερω πως τα όνειρα με κλειδια σημαίνουν κάτι καλό…αυτο;
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 στο 23:47
  Σύνδεσμος

  Γειά σασ..
  Πάει καιρο που δεν σασ γράφω,
  Αλά για τα δύσκολα ξέρω είσαστε εδώ για μάς…
  Λοιπόν,,
  Ειδα ένα παράξενο όνειρο
  Καταρχάς βρίσκομαι στιν πατρίδα μου…επιστρέφω τα Χριστούγεννα στιν Ελλάδα…
  Ειδα ότι επέστρεψα εκεί,,και ξεκλειδώσα τιν εξώπορτα τισ πολυκατοικίας που μένουμε,,εγώ και ο σύντροφος μου…όποιος λοιποί και αυτός απο εκεί…
  Ειναε αλου…λόγο δουλειάς
  Και μπενοντασ βλέπω την
  σκάλα γεμάτη ξερά φύλα δέντρων…προχωρώντας ειδα ότι ο ιδιοκτήτης είχε φτιάξει τιν σκάλα ξύλινη…
  Και ενώ αναρωτιόμουν ποσ θα μπορέσουμε να ανέβουμε,,,είδα ότι για να παω πιο επάνω ήταν ι συνέχεια τισ σκάλας..σαν από χοντρό σκοινί…
  Και ανέβηκα..και έκατσα λιγο περιμένοντας κάποιος
  να μου δόση τιν τσάντα μου..δεν θυμαμαε αν πήρα τι τσάντα..όμως θυμάμαι πολι καλά οτι κάποιος μου έδωσε 5 μπουκάλια νερό..
  Και ήταν τοσο καθαρώς που άστραφτε,,,τόσα θυμαμαε ,,,
  Και μου τράβηξε τιν προσοχή…
  Σασ Ευχαριστώ εκ τον πρότερον…

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 στο 10:22
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία καλημέρα και πάλι.
  Χθες το βράδυ με είδα με την μάμα μου, η οποία είναι άρρωστη, σε ένα απροσδιόριστο χώρο, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν άσπρη, και ήμασταν αναστατωμένες και προβληματισμένες. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας άγνωστος άντρας και μου πετάει τα κλειδιά του, ήταν αρκετά κλειδιά, και εγώ επέλεξα το μεγαλύτερο κλειδί που ήταν κλειδί από ένα αυτοκίνητο παλαιό μοντέλο αλλά σαν τεθωρακισμένο, το οδήγησα και αισθανόμουν ασφαλής. Αυτός ο άνδρας έμεινε μαζί μας στο σπίτι και η παρουσία του μας έκανε να νοιώθουμε ασφάλεια. Μετά βρέθηκα σε ένα ζαχαροπλαστείο με μια φίλη μου και πήραμε από ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο με μπόλικη κάτασπρη κρέμα(δεν τρώω ποτέ γλυκά, δεν μου αρέσουν),έτρωγα το δικό μου κομμάτι αλλά δεν ένοιωθα την γλυκύτητα, βγήκαμε έξω και χωριστήκαμε με την φίλη μου.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 στο 10:33
   Σύνδεσμος

   Ό,τι είναι να γίνει θα το δεχτείς. Το όνειρο δείχνει ότι παρόλο το άγχος και την ανασφάλεια, θα δεχτείς τις καταστάσεις όπως έρθουν. Εδώ επειδή η ψυχή είναι μπερδεμένη είδες και την καλή και την κακή έκβαση. Αυτό δείχνει ότι είσαι έτοιμη για όλα.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 στο 11:42
  Σύνδεσμος

  Καλη σας ημερα και καλη Κυριακη!!! Τεταρτη βραδυ. Βρισκομουν σε δασος μαζι με φιλους και η αισθηση που ενιωθα ηταν πολυ ωραια.Το συγκεκριμενο σημειο ηταν καπως υπερυψωμενο κι απο κατω υπηρχε δρομος με αυτοκινητα παρκαρισμενα.Ολο το σκηνικο θυμιζε κατι απο υπαιθριο πικ νικ. Αναμεσα μας υπηρχε ενα μεγαλο ξυλινο τραπεζι,οπου επανω υπηρχαν 3-4 ζευγαρια κλειδια αυτοκινητων κι εγω κοιταζοντας τα,σκεφτομουν ποια κλειδια αυτοκινητου να διαλεξω να παρω,γιατι ηθελα καπου να παω….τοτε ερχετε ενας ” φιλος ” μου απο την παρεα και μου λεει ” παρε τα δικα μου κλειδια,γιατι το δικο μου αυτοκινητο ειναι καινουργιο και γρηγορο ”. Ετσι λοιπον κι εγω,πηρα στα χερια μου τα δικα του κλειδια.Η αισθηση που ειχα οταν ξυπνησα,ηταν αρκετα ευχαριστη. Τι μπορει να συμβολιζει ολο αυτο ? σας ευχαριστω για πολλοστη φορα !!!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 στο 12:34
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο αυτό δείχνει ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση και ζητάς από τους άλλους να σου πουν τι θα κάνεις. Σου αρέσει να φτάνεις στον προορισμό σου γρήγορα και σίγουρα. Αν ήσουν ανεξάρτητος, δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσεις καν ποια κλειδιά θα χρησιμοποιούσες. Θα ήξερες την απάντηση. Για μια στιγμή στάθηκες θεατής μόνο και μόνο για να κάνεις αυτή την ερώτηση, εξετάζοντας από ψηλά παράλληλα την κατάσταση. Βρήκες πιο βολική την απάντηση του φίλου σου και αυτήν ακολούθησες. Αυτό σου δίνει ασφάλεια και σιγουριά ότι κάνεις το σωστό. Κάποια στιγμή χρειάζεται να πάρεις μόνος σου μια πρωτοβουλία.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 στο 13:38
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία. Ευχομαι να σαι καλά και πάνω απόλα υγεία σ’ αυτούς που αγαπάς.
  Αλλο ένα όνειρο, χθες, είδα στον ύπνο μου ότι βρισκόμουν κάπου με έναν άγνωστο άντρα. Εκείνος κρατούσε στα χέρια του ασημένια κλειδιά και προσπαθούσε με το ένα να ανοίξει μια πόρτα. Ενώ είχε βάλλει το κλειδί στην κλειδαριά δεν μπορούσε να το γυρίσει γιατί κολλούσε. Τότε του λέω θες να σε βοηθήσω; Ξέρω πως ανοίγει. Και μου απαντάει όχι άστο. Μετά κρατούσα κι εγώ κλειδιά ασημένια στο χέρι μου και ανοίγω μια πόρτα και μπάινω σε έναν χώρο που ήταν λέει το σπίτι μου (ήταν διαφορετικός από το σπίτι μου), και μου άρεσε πολύ. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 στο 12:52
   Σύνδεσμος

   Αν άνοιγε την πόρτα θα ήταν καλό να είσαι μαζί του. Καλύτερα την ανοίγεις μόνη σου παρά μ’ αυτόν. Μην δεχτείς μια νέα σχέση ή μια νέα δουλειά που θα σου παρουσιαστεί τώρα.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 στο 14:42
    Σύνδεσμος

    Σκέφτομαι ότι μπορεί να συμβολίζει και τη νεα κατάσταση στην δουλειά, γιατί σύντομα θα μέινουμε ξεκρέμαστοι και μόνοι μας κυριολεκτικά.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 στο 07:46
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα και Χριστός Ανέστη! Είδα σήμερα το βράδυ ότι ήμουν με την μαμά μου σε ένα εστιατόριο και μου έφεραν ένα πιάτο με αυτό που είχα παραγγείλει, δεν θυμάμαι όμως τί ήταν, και έτσι όπως άνοιξα το στόμα μου να φάω ένιωσα κάτι παράξενο μέσα στο στόμα μου από το φαγητό. Τα δόντια μου χτύπησαν σε κάτι σκληρό και το βγάζω από το στόμα μου και ήταν 2 κλειδιά. Ήταν γυαλιστερά ολοκαίνουργια το ένα χρυσό και το άλλο ασημένιο. Ιδιαίτερα το χρυσό ήταν πολύ ωραίο σκαλιστό. Φώναξα τον σερβιτόρο και του έκανα παρατήρηση ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί με τα φαγητά γιατί θα μπορούσα να πνιγώ. Μετά σηκώθηκα και έφυγα δεν θυμάμαι όμως τί έγινε με τα κλειδιά αν τα πήρα ή όχι. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 19:27
   Σύνδεσμος

   Λάθος κίνηση. Δεν έπρεπε να αντιδράσεις. Το φαγητό είναι η τροφοδοσία που δίνουμε στον εαυτό μας να δείξει πόσο ενεργητικός είναι, να δουλέψει. Τα κλειδιά εδώ είναι αυτά που βάζουν μπροστά τη μηχανή για να γίνει σωστά αυτή η κίνηση. Έπρεπε να τα πάρεις χαρούμενη και να φύγεις. Κάτι καινούριο ξεκινάει για σένα και έχει δύο μορφές. Έχει σημασία ποιο κλειδί θα χρησιμοποιήσεις. Εσύ δεν θυμάσαι αν τα χρησιμοποίησες καν. Αυτό δείχνει ότι δεν έχεις καταλάβει την παρουσία τους εδώ. Είναι φυσικό να αντιδράσεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 στο 21:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είδα ότι βρισκόμουν στο σπίτι του Γιώργου, ξαπλωμένη στο κρεβάτι του (μένουμε μαζί εδώ κι ένα μήνα στο σπίτι του). Ο Γιώργος μου έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού δεν κράτησε γι αυτόν. Το δωμάτιο ήταν λίγο σκοτεινό και μου έκανε εντύπωση ένα λευκό τραπέζι που έδινε φως μέσα στο δωμάτιο, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στο 12:54
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι σου έχει εμπιστοσύνη, αλλά εσύ προσπαθείς ακόμη να διακρίνεις εις βάθος τις προθέσεις του. Ψυχικά, μετά από τα δύο ερωτικά λάθη του παρελθόντος, ψάχνεις κάτι εξαιρετικό και το έχεις βρει. Αυτό δίνει ένα φως στην ψυχή που διώχνει κάθε σκοτεινιά ή αμφιβολία.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 στο 16:14
  Σύνδεσμος

  Νομίζω ότι το όνειρο της Παρασκευής προς Σάββατο , ήταν ένας σύνδεσμος από αυτό που έγραψα στο ονειροδρόμιο. Τελευταία εξηγώ μόνη μου τα όνειρα. Είδα ένα μπλε οβάλ κουτί και υπήρχε ένα χάλκινο κλειδί που το άνοιξα και το έκλεισα . Μου είπαν ότι εκεί πλέον θα βάζω ότι αρνητικό μου έρχεται.
  Και ξύπνησα με μια υπέροχη διάθεση.
  Μάλλον ότι με πληγώνει να το βάζω εκεί , να το ανοίγω , να το λύω και μετά να το ξανακλειδώνω μέχρι να έρθει η σειρά του επόμενου.
  αυτό μου άφησε .
  ΗΡΩ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 στο 12:06
   Σύνδεσμος

   Ξέρεις πόσο όμορφο είναι να ερμηνεύουμε οι ίδιοι τα όνειρά μας, όταν ξέρουμε καλά τον εαυτό μας!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 στο 11:21
    Σύνδεσμος

    Ξεκίνησε με όταν έβλεπα ένα συγκεκριμένο όνειρο , την επόμενη μέρα , παρατηρούσα τι έκανα και τι μου συνέβαινε και εκεί υπήρχαν τα αντίστοιχα παράλληλα ταυτοποιημένα στοιχεία του ονείρου που λάμβαναν χώρα στην πραγματικότητα.
    Εδώ έγινε το αντίθετο . Στην πραγματικότητα έγραψα κάτι και μέσω ονείρου ήρθαν τα ταυτοποιημένα στοιχεία της πραγματικότητας στο όνειρο.
    Η βοήθεια που ζητούσε το πουλί στο ονειροδρόμιο , ήρθε στο όνειρο.
    Το θέμα είναι πώς το λύνεις το πρόβλημα;
    Καλημέρα Νεκταρία. (σύμπτωση πάλι το ίδιο τραγούδι).

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 στο 18:48
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!
  Είδα το βράδυ ότι ήμουν στο κανονικό μου σπίτι, ενώ
  είμαι στο εξοχικό μου. Προσπαθούσα να μπω αλλά είχα
  ξεχάσει τα κλειδιά μέσα. Στο τέλος βρήκα άλλα κλειδιά
  και άνοιξα. Η αλήθεια είναι ότι είχε γινει κάτι
  τέτοιο πιο παλιά, απλά ήταν ζωντανό το όνειρο. Τι σημαίνει;
  Ευχαριστώ!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 στο 18:54
   Σύνδεσμος

   Είναι υποσυνείδητο το όνειρο και παραστάσεων. Επηρεασμένο από εξωτερικά ερεθίσματα.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 στο 21:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Είδα χθες βράδυ πως κοιμόμουν στο κρεββάτι των γονιών μου οι οποίοι έλειπαν. Τότε τους άκουσα να προσπαθούν να μπουν στο σπίτι αλλά είχα τα κλειδιά στη κλειδαριά μισά κ δε μπορούσαν. Σηκώθηκα από το κρεβάτι τα έσπρωξα εντελώς μέσα στην κλειδαριά κ ξανάξάπλωσα κ αυτοί από την άλλη έβαλαν το δικό τους κλειδί έσπρωξαν το δικό μου κ άνοιξαν. Παράλληλα έβλεπα να είμαι κ ξύπνια κ να λαμβάνω συνεχώς μηνύματα στο κινητό μου.
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 στο 18:04
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Καλλιόπη!
   Είναι ψυχολογικό το όνειρό σου. Από τη μία δείχνει ότι έχεις επαναπαυθεί στην οικογενειακή θαλπωρή, πρέπει να βασίζεσαι πολύ στους γονείς σου, αλλά παράλληλα θα ήθελες να είσαι περισσότερο ανεξάρτητη. Όμως δεν κάνεις προσπάθεια να ανεξαρτητοποιηθείς. Αντίθετα κρατάς όλη την ασφάλεια που σου παρέχουν ενώ προσπαθείς να τους απομακρύνεις την ίδια στιγμή. Από την άλλη κι εκείνοι ίσως ανακατεύονται στη ζωή σου περισσότερο από όσο θα ήθελες. Έχεις ανάγκη από επικοινωνία αλλά όχι με εκείνους.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 στο 20:33
  Σύνδεσμος

  Καλα Χριστουγεννα κ Χρονια πολλα κ. Νεκταρια! Ξερω οτι ειστε σε διακοπες, απλα γραφω το ονειρο μου που ειδα σημερα ανημερα για να μην.το ξεχασω. Ειδα λοιπον στον υπνο μου τον συντροφο μου ,οτι εχασε το κλειδι του. Ηταν ενα και μοναδικο κλειδι και λεει ηταν αγχωμενος και το εψαχνε. Εγω ημουν εκει διπλα του ,καπως απαθης , σαν να συνεβη κατι αναμενομενο και τον ρωταγα ,καπως απροθυμη να βοηθησω ” εσυ πρεπει να θυμηθεις που το αφησες”. Περισσοτερα δεν θυμαμαι να σας πω. Μονο οτι το κλειδι αυτο ηταν απο παλια πορτα, οχι απο συχρονες κλειδαριες . Επισης το κλειδι αυτο ειχε σχεση με αυτον ,αλλα και με τη σχεση μας. Εγω ειχα το δικο μου, αλλα ηξερα στον υπνο μου οτι ειναι διαφορετικο κ δεν γινεται να βγαλουμε αντικλειδι. Αρα σαν να ηταν δική του αποκλειστικα ευθυνη. Ελπιζω να ξετυλιχτει το κουβαρι. Εν τω μεταξυ καλα να περνατε!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 στο 18:00
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ράνια!
   Το όνειρό σου δεν είναι τόσο καλό για τη σχέση σας. Δείχνει ότι έχει παλιώσει, έχει φθαρεί και δεν είστε πλέον στο ίδιο σημείο. Εκείνος ίσως έχει χάσει το ενδιαφέρουν αλλά προσπαθήσει. Εσύ από την πλευρά σου, ρίχνεις όλη την ευθύνη μόνο σε εκείνον, δεν είσαι πρόθυμη να προσπαθήσεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 14:32
  Σύνδεσμος

  Όχι, είμουνα σίγουρη ότι είναι δικά του κι απλά είπα θα περάσει να τα πάρει μετά. Δικά μου δεν ήταν σίγουρα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:31
   Σύνδεσμος

   Τότε δεν είναι καλό όνειρο. Αν τα πάρει, δεν υπάρχει περίπτωση να είστε μαζί.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:19
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κυρία Νεκταρία! Είδα ότι ήταν βράδι και στην κουζίνα, μέσα σε ένα δίσκο σερβιρίσματος, υπήρχε ένα μπρελόκ με ασημένια κλειδιά και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι ή δεν είδα καθαρά. Λέω: “είναι του (αυτού που μ’ενδιαφέρει), θα περάσει να τα πάρει μετά”. Μάλλον το ότι ήταν βράδι, δεν είναι καλό. Το τελευταίο διάστημα όλο τέτοια όνειρα βλέπω, ότι είναι βράδι σκοτάδι και δεν ξέρω αν είναι λόγω κακής ψυχολογίας ή αν είναι κουρασμένο το υποσυνείδητο. Σας ευχαριστώ για όλες τις ερμηνείες!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:23
   Σύνδεσμος

   Το βράδυ δηλώνει καθυστέρηση ή ότι πρέπει να μην κάνεις καμία κίνηση τώρα, να σκεφτείς καλύτερα. Το όνειρο είναι της σκέψης, διότι είχες την εντύπωση ότι ήταν δικά του,. Μπορεί όμως να ήταν και δικά σου.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017 στο 23:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα .
  Είδα πως πήγαμε με τον γείτονα μου να βγάλουμε καινούργια κλειδιά ο καθένας για το σπίτι του. Οταν μας τα δώσανε τα κλειδιά ηταν μαύρα και εγω παίρνω ενα. Ο γείτονας μου μου δίνει άλλο ενα και του λέω κράτα τα όλα καλυτερα γιατι είστε μεγάλη οικογένεια. Αυτός αρνήθηκε και στο τέλος κράτησα και το δεύτερο. Τι σημαίνει ;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο 12:08
   Σύνδεσμος

   Τα μαύρα κλειδιά έπρεπε να τα πετάξεις. Δείχνει ότι τα τσάκρα σου δεν λειτουργούν σωστά είναι ανύπαρκτα. Έπρεπε να αλλάξεις κλειδιά να απαλλαγείς απ’ αυτά. Το όνειρο δείχνει ότι φορτώνεσαι τα προβλήματα των άλλων, χωρίς να μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου. Ένα μαύρο κλειδί είναι πάντα πρόβλημα και χαλάει αυτό το υπέροχο όνειρο, διότι το κλειδί είναι καλό αν δεν είναι μαύρο. Είναι η δική σου μοίρα που αλλάζει από το καλό στο κακό και μάλιστα φορτώνεσαι και θέματα άλλων και αντί να τα πετάξεις τα επιβαρύνεσαι. Δύσκολη στιγμή για κάτι καλό, δεν υπάρχει ηρεμία αλλά άγχος που ενώ μπορεί να ανοίξει την πόρτα της ψυχής σου δεν σε οδηγεί στη λύση του προβλήματος, αλλά σε χώνει βαθιά. Καλό είναι να μην ανοίξει η πόρτα. Έτσι το κακό θα μείνει έξω, δεν θα εισχωρήσει. Βλέποντας αυτό το όνειρο αποδεικνύω ότι δεν υπάρχουν καλά και κακά σύμβολα σε όλα τα όνειρα. Πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση αν το κλειδί δεν είχε χρώμα!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 στο 09:50
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου ενα κοντινο μου ανθρωπο να ειναι στη φυλακη(που οντως ειναι).Ημουν και εγω εκει και προσπαθουσα να βρω δυο μεγαλα κλειδια.Μου ειπε οτι αν τα βρω θα ελευθερωθει.Επισης μου ειπε οτι το ενα κλειδι το ειχε καποιος φιλος του.Τι να σημαινει αραγε?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 19:47
   Σύνδεσμος

   Δηλώνει ότι είναι φυλακισμένος ψυχικά και σωματικά. Για να τον απελευθερώσεις θα πρέπει να τον βοηθήσεις να απελευθερωθεί και ψυχικά. Ο φίλος του είναι κάθε τι που θα του δώσει δύναμη να αντέξει. Αυτό τον φίλο ίσως τον βρεις εσύ. Ίσως είναι η δύναμη που θα του δώσεις να ανοίξει την κλειδαριά της ψυχής του να πιστέψει ξανά, έπειτα θα βρεθεί ο τρόπος να ελευθερωθεί και σωματικά, να αθωωθεί, να ανοίξει η φυλακή του.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:15
  Σύνδεσμος

  Είσαι καταπλικτηκή πραγματικά και απωτυπώνεις την πραγματικότητα, έχεις δίκιο σε όλα ναι είμαι ανεκτική ναι δέχομαι τη φιλία του την επίσκεψη του γιατί μένει σε άλλη πόλη αλλά δε θέλω το ερωτικό κομμάτι μαζί του γι αυτό και όταν άνοιξε η πόρτα δυσαρεστήθηκα και ξαφνιάστηκα με το χώρο που είδα γιατί περιμενα κάτι άλλο…

  Μη σε κουράζω άλλο σε ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 17:07
   Σύνδεσμος

   Αφού μένει σε άλλη πόλη τι θέλει; Αγάπη από απόσταση; Όχι γλυκιά μου, ακου την καρδιά σου και το ενστικτό σου εκείνα ξέρουν. Δεν τον θέλεις, φύγε μόνο αν γίνει πιεστικός. Με την πρώτη αφορμή διέλυσε τη φιλία. Φιλία με ένα άτομο που δεν μας ενδιαφέρει δεν καταλήγει καλά. Παίρνει ελπίδες και στο τέλος θα πει γιατί ερχόσουν μαζί μου, γιατί διατηρούσες αυτή τη φιλία; Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να κάνει σχέση μαζί σου θα διστάζει, διότι θα νομίζει ότι είστε ζευγάρι και χάνεις ευκαιρίες έτσι.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:58
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία μου και σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά αυτό που δε καταλαβαίνω είναι ότι το αντικειμένο που μου έδωσε και κρατουσα και το το επεστρεψα πίσω και μετεπειτα εκεινος το χρησιμοποιησε για να ανοιξει την πορτα δεν ήταν κλειδί το χρησιμοποίησε ως κλείδι.Τι σημαίνει αυτό γιατί δεν είδα κλειδί πραγματικό? Επισεις θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν η επιστροφή αυτού του αντικειμένου πίσω στο κάτοχο του σημαίνει και λήξη κάποιας στιγμής αυτής της επικοινωνίας?

  Ελπίζω να μη σε κουράζω με απορρίες και ερωτήσεις, αλλά εγώ γενικά σαν άνθρωπος το εχω αναλύω τα πράγματα…
  Σε ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:08
   Σύνδεσμος

   Σωστή παρατήρηση. Το επέστρεψες, αλλά άνοιξε η πόρτα. Αυτή η διάλυση θα επιτευχθεί σε άλλο όνειρο. Αυτό είναι η αρχή, εφόσον το περιεχόμενο της πόρτας δεν σου άρεσε. Δεν είδες κλειδί, διότι αυτό το άτομο κάνει τα πάντα για να ανοίξει την κλειστή σου πόρτα. Είναι παθιασμένος μαζί σου. Τα καταφέρνει, αλλά εσύ βλέπεις ότι αυτό που είδες δεν σου αρέσει. Κακό είναι να αρέσει σ’ αυτόν, θα γίνει πιο πιεστικός, με αποτέλεσμα να διαλυθεί από μόνη της η φιλία. Αυτό εννοείται!!! Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Αν έδινες κλειδί θα ήταν να σαν να εγκρίνεις να ανοίξει την πόρτα. Όμως με το αντικείμενο αυτό δεν μπορεί να πάει το μυαλό σου στις μηχανορραφίες αυτού του ατόμου. Εγώ μπορώ να τις διαβάσω. Όμως εσύ όχι, κι αυτό εκμεταλλεύτηκε ακόμη και στο όνειρό σου.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 στο 23:51
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας και καλη Σαρακοστή σε όλους. Είδα ενα όνειρο και θυμάμαι μόνο το ένα κομμάτι του, ότι ειμουν κάπου με κάποια άτομα και με το παιδί πού σας έχω πει αρκετές φορές ότι μιλάω( σχέση δεν έχουμε) να μου δίνει ένα μικρό κιτρινο στρογγυλό αντικείμενο να του το κρατησω εγώ κάποια στιγμή του το επιστρέφω και εκείνος το χρησιμοποίησε για να ανοίξει μία γυάλινη πόρτα αυτή η πόρτα δεν άνοιγε με κλειδί δεν είχε κλειδαριά άνοιξε και καλά με αυτό το αντικείμενο( είχε υποδοχή που χωρούσε αυτό το αντικείμενο και άνοιγε) πράγμα που μου κάνε εντύπωση στο όνειρο.Αυτο που θυμάμαι είναι ότι όταν άνοιξε η πόρτα ήταν κάτι σαν γυμναστήριο και δε μου άρεσε γιατί εγώ πίστευα ότι θα πάμε σε ένα άλλο χώρο είχαμε ξεκινήσει για να παμε σε άλλο χώρο και αλλού μας πήγε.

  Ευχαριστώ θερμά για άλλη μία φορά….

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:44
   Σύνδεσμος

   Είναι αυτός που δεν θέλεις ερωτικά, αλλά όλο βρίσκει τρόπο να μπει στα όνειρά σου. Το όνειρο δείχνει ότι έχεις το κλειδί της καρδιάς του και το κρατάς. Περίεργο, πολύ περίεργο. Το όνειρο δείχνει ότι ταιριάζετε ερωτικά. Αλλιώς δίνει αντίθετο νόημα. Ταιριάζει στην πόρτα αυτή. Το περιεχόμενο δεν σου άρεσε όμως κι αυτό με βάζει σε σκέψεις ότι η αξιολόγηση που έκανες είναι σωστή. Ξέρεις τι σου προσφέρει αυτή η σχέση και την απορρίπτεις. Δεν αρνείσαι να κρατήσεις το κλειδί, δεν αρνείσαι να ανοίξεις την πόρτα, τη φιλία του, αλλά ξέρεις ότι αυτό που θα βρεις μέσα δεν είναι αυτό που πραγματικά θες.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:35
  Σύνδεσμος

  “Ειδα οτι πηγαινα στην δουλεια ετσι οπως παω καθε μερα και παω στην κλειδαρια και βαζω τα κλειδεια να ξεκλειδωσω και οταν το βγαζω ειχε σπασει”να επισημανο οτι στην πραγματικοτιτα εχω προβλημα με την κλειδαρια διοτι ειναι χαλασμενη και παντα φοβομουν μην μου σπασει το κλειδει …..σας το επησιμανο διοτι καμθα φορα τα ονειρα συμβολιζουν και τους φοβους μας…

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:34
   Σύνδεσμος

   Υποσυνείδητο, φοβίας και από εξωτερικά ερεθίσματα είναι το όνειρό σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:32
  Σύνδεσμος

  ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ …ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ….ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΗ ΚΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ….

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:26
   Σύνδεσμος

   Αν ήταν δική του θα ήταν καλό όνειρο. Δεν ήταν όμως!!!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 στο 09:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Σήμερα είδα ότι ήμουν με τον αδερφό μου σε ένα κτίριο και για να μπούμε στο ασανσέρ έπρεπε να ξεκλειδώσουμε ένα λουκέτο. Ο αδερφός μου κρατούσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου και προσπαθούσε να το ξεκλειδώσει με αυτό. Του έλεγα να μην το προσπαθεί αφού δεν γίνεται όμως εκείνος επέμενε και το άνοιξε. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 20:01
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι γίνονται και θαύματα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 στο 23:58
  Σύνδεσμος

  Εντάξει, Νεκταρια ευχαριστώ. Ηδη κατι γίνεται 🙂

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο 15:08
  Σύνδεσμος

  Έχω γράψει ένα όνειρο στο λήμμα γλυκά…. Γράφω εδώ την συνέχεια του ονείρου, γιατί αφορά το λήμμα κλειδί.. ελπίζω να πράττω σωστά. Μετά απο το όνειρο που σέρβιρα το μελομακάρονο, είδα να βρίσκομαι στο γραφείο μου, είχα αργήσει να κλείσω γιατί είχα πολύ κόσμο.. Προσπαθούσα να κλειδώσω μια απο τις πόρτες. Ένωσα να παιδεύομαι γιατί πήγα να κλειδώσω την πόρτα και τα κλειδιά ήταν πάνω στην κλειδαριά έξω απο την πόρτα, τα παίρνω και πήγα να κλειδώσω απο μέσα, στο μπρελόκ ήταν δυο κλειδιά, ενώ κλείδωνα μετά η πόρτα ήταν πάλι ανοιχτή, εγώ πάλι κλείδωνα και ενώ έκλεινε την έβρισκα πάλι ξεκλείδωτη, κάπου ήταν χαλασμένη, προσπαθούσα να την φτιάξω με κάθε τρόπο…αυτό. Δεν ξέρω αν έχει ερμηνεία όλο αυτό.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:40
   Σύνδεσμος

   Η ερμηνεία αυτού του ονείρου κρύβεται σε μια λέξη ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑ.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο 02:23
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, είδα όνειρο( όχι Κυριακής) τον πατέρα μου ο οποίος έχει πεθάνει και μου έδωσε ένα κλειδί…μετά από λίγο προσπαθούσα να κλειδώσω την πόρτα του σπιτιού ( όχι με το ίδιο κλειδί) γιατί φοβόμουν μη μπει κανείς και είχε 2 κλειδαριές…Περιμένω νέα σας..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:43
   Σύνδεσμος

   Μπράβο! Δεν έπρεπε να το πάρεις καν αυτό το κλειδί, αλλά αφού δεν το χρησιμοποίησες είναι σαν να το πέταξες. Η δεύτερη κλειδαριά δείχνει την ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια. Ξέρεις ότι ο πατέρας σου δεν μπορεί να σου τη δώσει από εκεί που βρίσκεται. Όμως παλεύεις μόνη σου γι’ αυτό.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 στο 17:53
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,
  Ειδα χθες το βράδυ οτι ημουν εξω απο μια πορτα που πανω ειχε ενα κλειδι στη κλειδαρια,με τετράγωνο σχημα. Μου εκανε εντύπωση που ειχε πανω το κλειδι,το γυρισα μια φορα κ ανοοξε η πορτα. Υπηρχαν καποια προσωπα μεσα,οχι πολλά, αλλά δε μπορώ ν θυμηθώ ποιοι ηταν.
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:46
   Σύνδεσμος

   Είναι η προσπάθεια ενός λειτουργικού ονείρου όταν καθαρίζει. Η είσοδός σου σε μια νέα πορεία στη ζωή σου. Ακόμα δεν φαίνεται το αποτέλεσμα, αλλά θα φανεί εν καιρώ.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 στο 17:39
  Σύνδεσμος

  Άγνωστη, εσύ δηλαδή που ζήτησες να μη δημοσιευτεί το όνειρό σου, η εξήγηση του ονείρου είναι αυτό ακριβώς που κέρδισες. Κατά κάποιο τρόπο ανοίγει ο δρόμος της επιτυχίας στα οικονομικά. Όταν γίνει μια φορά, δεν είναι δύσκολο να ξαναγίνει. Αυτό θα σε ανεβάσει πολύ ψηλά. Δεν αποκλείεται να κάνεις και σχέση.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 06:57
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα….εκτός οτι είδα οτι μιλούσα με μια που ουτε καν να το σκέφτομαι . ηταν νύχτα είχε βρέξει εγώ ήμουν ξυπόλητη και είδα μια φιλη μου να βγαίνει ντυμένη νύφη απο Ενα αυτοκίνητο αλλά θυμομουν οτι είναι ηδη παντρεμένη…μετα απο αυτό και ενώ ήταν νύχτα σ όλο το όνειρο είδα οτι άρχισα να τρέχω μες στον δρόμο και βρήκα μέσα σε μία λακκούβα με νερά δύο χοντρά ασήμι κλειδιά κσι τα πήρα…εξαιρετικά μπερδεμένο όνειρο!!!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 11:21
   Σύνδεσμος

   Μετά από μία ψυχολογική κατάπτωση και ανασφάλεια θα βρεις το θάρρος να τρέξεις αλληγορικά και να βρεις δύο λύσεις για τα προβλήματα σου.Αν εβρισκες χρυσά κλειδια,θα ήταν οι καλύτερες λύσεις όμως και τα ασήμι κλειδιά θα σου δώσουν το έναυσμα να προχωρησεις με καλύτερες προοπτικές.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:12
    Σύνδεσμος

    Οντως ψυχολογικη κατάπτωση… Επεσες μέσα εύχομαι να τα καταφέρω σύντομα και να βγω απο όλο αυτό…σευχαριστω πολύ!!!

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο 04:58
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!το όνειρο που γράφω δεν είναι κυριακάτικο,το είδα πριν λίγες μέρες.είδα οτι ήμουν σε ένα γραφείο με αυτόν που μ ενδιαφέρει και έπρεπε να χαιρετίσουμε τις κοπέλες π ήταν εκεί,αλλά εγώ δεν το είχα κάνει ακόμη.εγώ φαινόμουν εμφανισιακά σαν να είχα κάνει αλλαγές,να είχα ανανεωθεί.τότε πήραμε κι οι δύο από ένα κλειδί,ο καθένας το δικό του,και φύγαμε από κει χώρια.μετά εγώ είδα ότι περιπλανιόμουν στο δρόμο απόγευμα κι επειδή υποτίθεται στο όνειρο ότι συγκατοικούσα με μια φίλη μου,κοίταξα να τακτοποιήσω τον εαυτό μου και να φάω μέχρι εκείνη να σχολάσει από τη δουλειά της για να την πάω κι εκείνη να φάει.και στη διαδρομή είχα ένα όπλο στα χέρια μου και σκότωνα κάποια σαν τέρατα και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου 3 φορές ο μητσοτάκης σε 3 διαφορετικές ηλικίες (νεαρός,μεσήλικας,ηλικιωμένος)!και τις 3 φορές τον πυροβόλησα στην καρδιά και τον σκότωσα.μετά απ’ αυτό,μπήκα σε ένα δωμάτιο που φωτιζόταν μόνο με πολλά αναμένα κεριά,κάθισα στο πάτωμα και άρχισα να ασχολούμαι με το κινητό μου. λίγο μετά σήκωσα το κεφάλι και είδα να μπαίνει στο δωμάτιο και να έρχεται προς το μέρος μου αυτός που με ενδιαφέρει και ξαφνιάστηκα και σκεφτόμουν αν θα τον αγνοήσω ή οχι!

  Να σημειώσω ότι με αυτόν που με ενδιαφέρει,το τελευταίο διάστημα έχουμε κόψει επαφές…τι μπορεί να σημαίνει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:36
   Σύνδεσμος

   Τον πατέρα Μητσοτάκη εννοείς φαντάζομαι, οχι τον Κυριάκο. Το όνειρο δείχνει ότι για να είσαι τυχερή πρέπει να ανανεωθείς, να βγάλεις όσα σε βαραίνουν και να αφαιρέσεις από πάνω σου τη γρουσουζιά. Το όνειρο δείχνει ότι η ψυχή σου αυτόματα δολοφόνησε αυτόν που θέλεις. Το όνειρο δείχνει επίσης κομμάτια από την καθημερινότητά σου. Στο όνειρο δείχνει ότι δεν ξέρεις τι να κάνεις με το άτομο αυτό. Δεν ξέρεις τι νιώθεις. Ενώ η ψυχή ξεκαθαρίζει την θέση της απέναντί του, το πνεύμα σου εχει μπερδευτεί.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 16:28
    Σύνδεσμος

    Ναι,τον πατερα εννοω!Συγκεκριμενα,το ονειρο το ειδα λιγες μερες πριν κοψουμε επαφες,αρα μηπως τα κλειδια ειναι οι χωριστοι δρομοι π πηραμε?ξερω τι νιωθω και το εχω αποδεχθει,οπως επισης ομως,εχω αποδεχθει και το γεγονος οτι πρεπει να παψω να ασχολουμαι

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 17:12
     Σύνδεσμος

     Έχετε τύχη και οι δύο, αλλά όχι κοινή.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016 στο 18:36
      Σύνδεσμος

      Αρα αυτο που στο τελος ερχεται στο ιδιο δωματιο που ειμαι,δεν σημαινει καποια επικοινωνια ξανα? :/ γιατι κατι τετοιο νομιζα….οταν το ειδα,σκεφτηκα οτι θα απομακρυνθουμε,οπως και συνεβη λιγες μερες μετα,αλλα οτι και καπως θα ξανασυναντηθουμε,και απλα επειδη ημουν σε διλημμα στο ονειρο αν θα τον κοιταξω ν τ δωσω σημασια,οτι και στην πραγματικοτητα δεν θα ξερω αν θα εχει νοημα (πραγμα το οποιο πιστευω δυστυχως κιολας)….

      Απάντηση
      • Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 στο 15:59
       Σύνδεσμος

       Ναι, διαφορετική πορεία δείχνει και για τους δύο. Ο καθένας κρατάει την τύχη στα χέρια του, αλλά δεν είναι κοινή. Το λες και η ίδια θα απομακρυνθείτε. Δεν έχει νόημα πραγματικά. Ή θα τον κοίταζες ή δεν θα τον κοίταζες. Το δίλημμα στα όνειρα είναι άρνητικό τις περισσότερες φορές, βάσει του υπόλοιπου ονείρου αυτό ισχύει κι εδώ.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 στο 16:47
        Σύνδεσμος

        Το ειπα απο την αποψη οτι ξαφνιαστηκα που τον ειδα στο δωματιο π ημουν μονη μου.και τα κερια τα αναμμενα?

        Απάντηση
        • Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 στο 16:51
         Σύνδεσμος

         Ναι, όταν ξαφνιάζεσαι στο όνειρο είναι σαν να του λες, ακόμα υπάρχεις μέσα μου δεν έχεις φύγει; Τα αναμμένα κεριά είναι μια άλλη τύχη για σένα. Το έχουμε πει αυτό. Θα έχεις τύχη, αλλά όχι μαζί του. Κατάλαβες τώρα;

         Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 στο 21:45
  Σύνδεσμος

  Γεια σας…ειμουν αγκαλια με το παιδι μου κ κρατουσα στα χερια μου πολλα κλειδια κ ενα απο αυτα ηταν μπλε σκουρο.οπου αυτο ειπα σε εναν αγνωστο ..αλλα στο ονειρο μου ηταν φιλος του αντρα μου .οτι αυτο το μπλε ειναι του αντρα μου το κλειδι με.αυτο μου ειπε να ξεκλειδωσουμε..πηγαμε να ξεκλειδωσω κατι.πορτα η δεμα ηταν δε καταλαβα κ διπλα σε ενα κουτι πεταχτηκαν κουνουπια….τα σκοτωνα οχι ολα ομως κ μετα αυτα δε με ενοχλουσαν πια τα αδιαφορησα κ αυτα πεταγαν ηρεμα .οσα μεινανε δυο τρια..ευχαριστω

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 στο 20:08
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι ενοχλητικές σκέψεις ή καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου με τον άντρα σου.Καποιες από αυτές θα τις εξαλειψεις και για κάποιες θα αδιαφορησεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 στο 07:21
  Σύνδεσμος

  Ευαγγέλια
  Για σας. Είδα στον ύπνο μου ότι καθώς περπαταγα σε έναν δρόμο πέρασε ένα αυτοκίνητο ενός φίλου και μου εδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του του άλλου. Αλλά ήταν πολλά τα κλειδιά. Τι σημαίνει αυτό.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 στο 20:04
   Σύνδεσμος

   .
   Τι χρώμα ειναι το αυτοκίνητο του?Ποιο είναι το μικρό του όνομα?Θέλω να δω τον συμβολισμό.Ειστε μόνο φίλοι έτσι?Δεν τον βλέπεις ερωτικά.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:11
  Σύνδεσμος

  Αυτο το όνειρο το είδα μια καθημερινη της προηγούμενης εβδομάδας.
  Ειδα λοιπον ότι ήμουν σε ένα ορεινό χωριό , όπου υπήρχε ένα παλιαό πέτρινο διώροφο σπίτι και μια συγγενής,η Σταυρούλα, που έχει πεθάνει, εγω όμως την έβλεπα κανονικά όπως ήταν ζωντανή μου έδωσε τα κλεδιά του σπιτιού, που υποτιθεται πλεον θα ήταν δικό μου , αντι κάποιου άλλου παλαιού σπιτιού, που έχω στη πραγματικότητα στο χωριό αυτό και το οποίο πραγματικό σπίτι είναι ερειπωμένο και το είχα πάρει απο το σύζυγό της, θείο μου.
  Εγω σκεφτόμουν ότι για το συγκεκριμένο σπίτι δεν θα έχει αντίρρηση ο ανδρας μου να το ανακαινίσουμε , καθόσον βρισκόταν μπροστά σε δρόμο μεγαλο και θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε τα υλικά.(Αυτή η σκέψη δεν έγινε ποτέ, στη πραγματικότητα , επειδή δεν σκεφτήκαμε ποτέ στα σοβαρά να ανακαινίσουμε αυτό το σπίτι)
  Στη πραγματικότητα με τη συγγενή αυτή δεν είχαμε καλές σχέσεις.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:21
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι αντί8ετο. Στην πραγματικότητα, λόγω αυτής της έχθρας, βασανίζεται εκεί που βρίσκεται και ζητά να την συγχωρήσετε για όσα έχει κάνει. Ίσως αυτή η έχθρα την εμποδίζει να πάει στην απέναντι όχθη. Αν της δώσετε την συγχώρεσή σας να μπορέσει να προχωρήσει πιο πέρα. Από εσάς εξαρτάται. Φωτεινή, επειδή σε ξέρω σίγουρα θα το κάνεις. Εσύ έχεις καλή καρδιά. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει που είναι πεθαμένη, αλλά μου κάνει εντύπωση ότι βασανίζεται τώρα. Αν π.χ. έχει 10 έτη πεθαμένη, γιατί τώρα; Αν όμως πέθανε αυτό το έτος, είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο. Εκτός, αν κάθε φορά βασανίζονται για κάθε κρίμα και όχι όλα μαζί. Αυτά τα γνωρίζει μόνο ο νεκρός και ο θεός, όχι εμείς.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:38
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου έκανε εντύπωση η απάντησή σου. Αυτο τον τομέα τον αγνοώ παντελώς. Εχει 3 χρόνια πεθαμενη και καλά το κατάλαβες. Οχι, δεν κρατάω κακιες για κανέναν, θεωρώ πολυ μικρά αυτά που χωρίζουν τους ανθρώπους και τις περισσότερες φορές τους δικαιολογώ. Εχω ελαφριά τη καρδιά μου κι αυτό με κάνει χαρούμενο άνθρωπο. Αφου όμως δεν της κρατάω κακια , γιατί μου το ζητάει αυτό?

    Απάντηση
    • Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:55
     Σύνδεσμος

     Ίσως λοιπόν το όνειρο να είναι αμφίρροπο. Το κλειδί να είναι η ευχαριστία που δεν της κρατάς κακία. Το εξετάζω τώρα από άλλο πρίσμα. Να εγκρίνει να το ανακαινίσεις. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι το ονειρεύεσαι συνέχεια. Μήπως ήρθε ο καιρός να το ανακαινίσεις; Ίσως γι’ αυτό βλέπεις αυτό το επαναλαμβανόμενο. Πιστεύω ότι αν κάνεις μια ανακαίνιση θα πάψεις να το ονειρεύεσαι. Ίσως η ψυχή σου το ζητάει. Αφού το εγκρίνει και η Σταυρούλα, μήπως ήρθε πια ο καιρός; Να είναι μια ικεσία της ψυχής σου;

     Απάντηση
     • Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016 στο 20:01
      Σύνδεσμος

      Αυτο είναι αλήθεια που λές. Επιθυμώ να το φτιάξω, μου δόθηκε πολλές φορές η ευκαιρία να το πουλήσω και δεν θέλησα. Αυτο που με κρατάει είναι η δέσμευση των σπιτιών, πιστεύω ότι ίσως λίγο αργότερα να τα καταφέρω.

      Απάντηση
 • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 13:58
  Σύνδεσμος

  Σασ εφκαριστο…βασικα με τον πατερα μου δεν εχο απο επιλογει του…καποτε μου εχει πει…οτι χρεασομαε να στειρειζομαε σαφτον….αλα εγο προτιμο τιν αποστασι

  Απάντηση
 • Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 στο 10:47
  Σύνδεσμος

  ειδα στον υπνο μου οτι πηγα να δω το σπιτι του πεθερου μου και ηταν ενα παλιο και εγκαταλελλειμενο σπιτι με βαρια αλυσιδα και λουκετο σε μια τεραστια σιδερενια καγκελοπορτα. Δεν ειχα κλειδι να μπω μεσα και εφυγα. Τοτε ειδα οτι παρεα μου ειχα ενα μεγαλο κατασπρο σκυλο που με προσεχε και μου ανοιγε τις πορτες για να μπω στο δικο μου σπιτι που ηταν πιο περα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016 στο 13:42
   Σύνδεσμος

   Ο πεθερος σου ζει?Γενικά είναι καλό όνειρο.Δείχνει οτι εχεις εναν προστάτη.Εναν φιλο,σύντροφό η φύλακα άγγελο.Σου δείχνει τον σωστό δρόμο.Αν όμως το ειδες ξημερώματα κυριακης,τοτε διάβασε το άρθρο για τα κυριακάτικα ονειρα στα ειδη ονειρων.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 στο 13:21
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!!
  Είδα ότι ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου (έχει πεθάνει), και ήθελα να μπω μέσα όμως η πόρτα ήταν κλειστή. Δεν ήταν το κλειδί από έξω όπως συνήθως. Εκεί την στιγμή γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω πίσω μου την ξαδέρφη της μητέρας μου (σοφία) η οποία έχει πεθάνει πριν λίγα χρόνια (πολύ νέα λόγω προβλημάτων υγείας) και της λέω “Α,Γειά σου Σόφια, τι κάνεις ?Μήπως έχεις το κλειδί ?” και εκείνη το είχε στο χέρι της και μου το έδωσε για να ανοίξω να μπω. Είναι κακό σημάδι το ότι πήρα κάτι από νεκρό ?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 στο 16:14
   Σύνδεσμος

   Ναι Παρασκευή μου,δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα από νεκρούς.Ειδικά όταν τους βλέπουμε αποκοσμους και όταν πριν πεθάνουν είχαμε καλές σχέσεις μαζί τους.Γενικά αυτό το όνειρο δηλώνει στεναχώρια.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016 στο 17:13
    Σύνδεσμος

    Το ότι αυτό που μου έδωσε ήταν συγκεκριμένο κλειδί, παίζει ρόλο ?

    Απάντηση
    • Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 στο 20:48
     Σύνδεσμος

     Ίσως δηλώνει το κλειδι-εναυσμα αλληγορικά για την είσοδο σε κάποιο τέλος.Ένα αλληγορικό θάνατο.Έναν χωρισμό ισως βάση της σοφίας σου.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 στο 13:57
  Σύνδεσμος

  εγο ειδα οτι…το σπιτι του πατερα μου ειτανε απεναντι απο το δικο μου….μενουμε Αθινα και δυο…αλα οχι κοντα…και απο απεατι μου ριχνει ενα μαζο κλειδια και μου λει κρατα να ερθισ μονι σου εδο…εχο πολι να τον δο…γιατι εχει αλι ικογενια..και δεν θελανε να εχουμε επαφι….τι σιμενι αφτο το ονειρο

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 στο 19:40
   Σύνδεσμος

   Επειδή τα σπίτια δεν είναι κοντά στην πραγματικοτητα,αυτό που ειδες είναι κάτι που δεν θα συμβεί.Ίσως δηλώνει την υποσυνειδητη επιθυμία σου να σου δοσει τα κλειδιά της ζωής του ο πατέρας σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 στο 08:00
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα ότι ήμουν σε ένα φιλικό σπίτι και μου είχαν δώσει τα κλειδιά του σπιτιού για να μπαινοβγαίνω. Σε κάποια φάση μου τα ζήτησε ο πατέρας μου με πιεστικό τρόπο (σχεδόν μου φώναζε) αλλά δεν του τα έδινα και του εξηγούσα πως δεν ήταν δικά μου και δεν γίνεται να του τα δώσω αφού είναι ξένα και πρέπει να ρωτήσω. Τελικά φεύγει ο πατέρας μου, περιφερόμουνα εγώ σε αυτό το σπίτι με γενικά αρκετό κόσμο μέσα ώσπου με βλέπει η σπιτονοικοκυρά και μου τα παίρνει χωρίς καν πριν να μου ζητήσει να τα επιστρέψω. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 στο 15:49
   Σύνδεσμος

   Καποιος σου έχει δοσει το δικαίωμα να μπαινοβγαίνεις στην ζωή του η πιο απλα,να ασχολεισαι με ενα θεμα που τον αφορα.Αυτό ενοχλεί τον πατέρα σου.Εν τέλη η ιδιοκτήτρια της κατάστασης αυτής θα σου πάρει πίσω το δικαίωμα που σου εδοσε.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 στο 11:43
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουνα λέει σε ένα άγνωστο ξενοδοχείο,στην αυλή του και ήταν και ένας σχετικά παχύς άντρας και νομίζω ήθελε το κλειδί του δωματίου μου ή νόμιζε ότι ήταν δικό του(ή κάτι τέτοιο,δεν είμαι σίγουρη).Είχα λέει στα χέρια μου μια αρμαθιά κλειδιά και δεν ήμουν σίγουρη ποιο από όλα ανοίγει το δωμάτιο μου.Ήταν πολλά κλειδιά.Έβαλα ένα κλειδί και με το που το έβαλα στην κλειδαριά της πόρτας,η πόρτα άνοιξε.Ήταν το σωστό κλειδί.Δεν είχε τα δοντάκια που έχουν τα περισσότερα κλειδιά,αλλά ήταν ίσιο και λεπτό.Αφότου το έβγαλα από την πόρτα είχε λίγο στραβώσει προς την άκρη του. Ο άγνωστος άντρας είχε κάτσει ακριβώς απέξω από την πόρτα σε ένα παγκάκι και με κοίταζε. Πως το ερμηνεύεις Νεκταρία;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 στο 11:54
   Σύνδεσμος

   Θα βρεις μια παροδική εργασία και ενώ θα σε πάρουν στη συνέντευξη μπορεί η συμπεριφορά ή ο τρόπος που δουλεύεις να στραβώσει λίγο τη σχέση σου με τους άλλους, αλλά δεν θα σε διώξουν, γιατί δεν έσπασε το κλειδί. Πρόκειται για κερδοφόρα δουλειά, που στο χέρι σου είναι να γίνει μόνιμη.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 στο 12:10
    Σύνδεσμος

    Όταν λες κερδοφόρα εννοείς μισθό καλύτερο από τον βασικό; Από που φαίνεται στο όνειρο ότι θα είναι κερδοφόρα; Και επίσης ο άγνωστος άντρας τι ρόλο παίζει;

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 στο 12:13
     Σύνδεσμος

     Θα είναι αξιοπρεπής δουλειά που θα έχει καλό μισθό δείχνει ο παχουλός κύριος. Ο κύριος είναι αυτός που σου δίνει τη δουλειά. Η τύχη σου. Το καλό είναι ότι βρήκες το σωστό κλειδί.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 στο 14:43
  Σύνδεσμος

  Τί σημαίνει αν δεις ότι βρίσκεις κλειδιά στο δρόμο και τα παίρνεις; Μετά είδα ότι τα κλειδιά που βρήκα κάποια αγόρια τα είχαν αφήσει επίτηδες στον δρόμο για να δουν ποιός θα τα κλέψει και αισθάνθηκα ντροπή γιατί αποκαλύφθηκε ότι τα πήρα εγώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 στο 16:40
   Σύνδεσμος

   Τα κλειδιά στο όνειρο συμβολίζουν το έναυσμα που μας δινεται, την ευκαιρία και την δίοδο για να πετύχουμε η να αποκτησουμε κάτι.Αφού όμως τα κλειδιά δεν ήταν δικά σου τότε φαίνεται πως ο τρόπος αλληγορικά που σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις κάτι,είναι λάθος.δεν είναι ο σωστός τρόπος ίσως κιόλας να μην είναι καθαρά δική σου σκέψη!ίσως είναι μία σκέψη που κακόβουλα άτομα την έθεσαν στο προσκήνιο.ευτυχώς καταλαβες ότι δεν είναι δικά σου κλειδιά,σκέψεις και δεν τα χρησιμοποιησες.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 13:00
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα.Ειδα οτι ειχα καινουργια κλειδια για το σπιτι,1 σε χρυσο χρωμα και 1 σε ασημι χρωμα.Θυμαμαι επισης να τα βαζω στην πορτα(στην κλειδαρια εννοω).Τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 13:13
   Σύνδεσμος

   ποιο έβαλες στην κλειδαριά; Ελπίζω να έβαλες το χρυσό. Και το ασημί δεν είναι χαμένη επιλογή. Είναι η δεύτερη. Είναι δύο νέες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στη ζωή και θα εκμεταλλευτείς την ανάλογη που άνοιξες το σπίτι σου. Σαν προειδοποιητικό όνειρο σε ενημερώνει να αλλάξεις κλειδαριά.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 13:15
    Σύνδεσμος

    Το χρυσο νομιζω.Τι σημαινει ομως; (Με ενημερωνει να αλλαξω κλειδαρια;)

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 13:19
     Σύνδεσμος

     Αν ήταν το χρυσό είναι μεγάλη τύχη για σένα. Θα εκμεταλλευτείς την καλύτερη ευτυχία. Αυτό που λέγανε οι παλιές μια χρυσή τύχη, αν δεν είναι προειδοποιητικό όνειρο. Πρόσεξε γιατί ξημέρωμα 7 προς 8 Απριλίου το φεγγάρι ήταν νέα σελήνη. Μπορεί επειδή μας το είπες να μη βγει αυτή η ερμηνεία. Σήμερα δεν λένε τόσο όμορφα όνειρα. Να το έχεις κι αυτό υπόψη σου αν δεν βγει.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 13:26
      Σύνδεσμος

      Δε το ειδα σημερα το ονειρο αυτο.Ξημερωματα δευτερας η τριτης το ειδα. (Εχω δει πολλα ονειρα που μιλανε για μεγαλη τυχη οπως αυτο που βραβευσες πριν καιρο). Δεν ξερω εαν εχει σχεση αλλα ημουν μεσα στο σπιτι οχι απεξω.Δεν ειναι οτι προσπαθουσα να μπω δηλαδη για να ειναι προειδοποιητικο.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 13:40
       Σύνδεσμος

       Χαίρομαι πολύ που βλέπεις τέτοια όνειρα. Κάποια στιγμή θα επαληθευτούν.

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 13:50
        Σύνδεσμος

        Δειχνει πραγματι μια λαμπρη τυχη ε; Σε ποιο τομεα, φαινεται;

        Απάντηση
        • Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 στο 13:55
         Σύνδεσμος

         Δεν φαίνεται αυτό γιατί δεν μου είπες τι αντίκρυσες όταν άνοιξες την πόρτα. Ό,τι και να’ ναι, καλό είναι. Μην το ψάχνεις.

         Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Απριλίου 2016 στο 22:11
  Σύνδεσμος

  Γειά σας. εγω είδα στον υπνο μου οτι ημουν με καποιον που ειχαμε σχεση αλλα τον θελω ακομα οτι ηρθε ντυμενος με τα στρατιωτικα του ρουχα απο τη δουλεια και μου ειπε ελα να παμε σπιτι.τον ακολουθησα και πηγαμε καπου δεν ξερω που και τον περιμενε κασμος και καποιος του ειπε σε περιμεναμε να φαμε αλλα δεν φαγαμε φυγαμε και μετα εβγαλε ενα κλειδι και ανοιξε την πορτα του σπιτιου του και μπαινοντας ηταν 3 ατομα. μου ειεπ οτι θα παμε μεσα εμεις και εγω ρωτησα αν θα φυγουν και ειπε οχι εμεις θα παμε μεσα δεν θα μας ενοχλουν.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016 στο 20:10
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Μαρία!!Μαρία εδώ αυτό το άτομο στην ουσία είναι καποιος άγιος!!Το όνομα αυτού του ανθρώπου ποιο είναι;;;
   Τα τρία άτομα είναι η Αγια τριάδα!!Ο πατήρ ο υιός και το αγιο ππνεύμα!!Έχεις προστάτες!!Ο θεός σε προστατεύει!!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 στο 07:47
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα…είδα όνειρο ότι βρέθηκα στο σπίτι μιας θείας μου μεγάλης ηλικίας κ είχε κόσμο. Εγώ της ζήτησα να βγω έξω από το σπίτι αλλά από μια κρυφή πόρτα που είχε και τότε μου έδωσε κάτι μεγάλα κλειδιά για να ανοίξω την πόρτα…Όταν πήγα να βρω την πόρτα δεν ήταν κανονική πόρτα αλλά καγκελόπορτα την οποία τελικά και άνοιξα…περίεργο όνειρο και την θεία αυτήν εχω να την δω αρκετά χρόνια

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 στο 20:02
   Σύνδεσμος

   Προφανώς το όνομα της θείας σου έχει συμβολικό χαρακτήρα.αν θες πες μας το μικρο της όνομα η διάβασε τον συμβολισμό του στο άρθρο για τους συμβολισμούς των ονομάτων.ο συμβολισμός λοιπον του ονόματος της είναι το κίνητρο,το κλειδί για να ανοίξεις αλληγορικα μια πόρτα στην ζωή σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 στο 12:28
  Σύνδεσμος

  Καλημερα ! θα αρχισω να αναρωτιεμαι αραγε μονον εγω θυμαμαι εστω και λιγο το ονειρα σχεδον καθε νυχτας ??? χαχ
  Λοιπον … ξημερωνοντας Τριτη ειδα ενα ονειρο που απο το οποιο δεν θυμαμαι πολλες Λεπτομεριες !… βρισκομουν λεει σε ενα χωρο με μερικους ανθρωπους της ηλικιας μου πανω κατω( οχι πολυ ισως 5 ατομα ακομη) ηθελα ομως να φυγω και εψαχνα να συγκεντωσω τα πραγματα μου στην αρχη νομισα πως ειχα χαμμενο το πορτοφολι μου αλλα αυτυχως ηταν κατω απο τη τσαντα μου ! Συνειδιτοποιω ομως οτι τα κλειδια μου ειναι εξαφανισμενα …(υποθετω καποιος τα πηρε) μεσα στα νευρα εγω δεν αφηνω κανενα αλλο να φυγει εαν πρωτα δεν βρισκαμε τα κλειδια μου !Οι υπολοιποι αρνουνταν καποια σχεση με το γεγονος … και μου εδειχναν κλειδια που ειχαν πανω τους η εβρικαν κατωω μην τοιχον και ηταν καποιο απο τα δικα μου ! αλλα εγω παρεμενε νευριασμενη διοτι κανενα εξαυτων δεν ηταν ! μετα με καποια κηνηση ( δεν θυμαμαι δικια μου, καποιου αλλου ή του αερα ) και τα βλεπω χωμενα ανεμασε σε κατι ζακετες τα κλεδια μου ..! ξαφνικα ηρεμω ! Μου την ειπαν ομως οι λοιποι θυμαμαι οτι τους κρατουσα εκει αδικως ενω δεν τα εβλεπα .. και τους απαντησα θυμαμαι οτι δεν εφτεγα απλα καποιος τα ειχε χωσει εκει..τελος καλο ολα καλα!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 στο 20:47
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει οτι ψαχνεις να βρεις σε λάθος τόπο και με λάθος τροπο την ουσία της ζωής σου.ψάχνεις ποιοι φταίνε και που οφείλονται όλα όμως εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι στον ίδιο σου τον εαυτό και στις δικές σου σκέψεις και πράξεις βρίσκεται το κλειδί.το οτι δεν ήσουν σίγουρη όμως εν τέλη πως βρέθηκαν εκεί τα κλειδιά,δείχνει την υποσυνείδητη αμφιβολία σου για όλα.
   Εγώ θα σου πω να σκεφτείς οτι όλα τα αισθήματα μας δεν προκαλούνται απο αλλους.επιτρέπουμε στον εαυτό μας να θυμοσουμε,να χαρουμε,να στεναχωρεθουμε να ζηλεψουμε κτλ…οι άλλοι έχουν ευθύνη για τις πράξεις τους και εμείς έχουμε την ευθύνη για το αν θα τους αφήσουμε να μας επηρρεάζουν.τίποτα δεν είναι αναπόφευκτο.ο αυτοέλεγχος είναι ο καλύτερος σύμβουλος.αν θέλεις μίλησε μας στην κουβεντουλα.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 στο 21:54
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα ονειρεύτηκα ότι ήμουν στην πόλη την οποία πριν μερικές μέρες ήρθα για σπουδές και είχα πάει στο σπίτι που εμένε ένα ζευγάρι μαζί κι εγώ (θα έφευγαν μάλλον μετά από λίγες μέρες) αυτός χτυπούσε την κοπέλα του κι εγώ έφυγα από το σπίτι όταν μου το είπε ή κοπέλα πηρα τα κλειδιά και πήγα να πάρω εισιτήριο για το λεωφορείο όμως δεν είχα λεφτά και έβαλα το κλειδί γτ έβγαζε και με αυτό το τρόπο εισιτήρια το μηχάνημα εσπασε το κλειδί μου εκει μεσα και άρχισαν να βγαίνουν λεφτά ήταν 3-4 20€ και αρκετά ψιλά Εγω όμως δεν ήξερα αν θα μου έφταναν για κάτι που ήθελα να κάνω και δεν ήθελα οι γονείς μου να μάθαιναν για το κλειδί που έσπασε το είχα μεγάλο άγχος μετα ξύπνησα

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 στο 20:34
   Σύνδεσμος

   Αν καταλαβα καλα,θα συγκατοικουσες με αυτο το ζευγαρι αλλα εκεινοι λιγες μερες μετα θα εφευγαν ετσι?το όνειρο δείχνει οτι το νεο ξεκίνημα σου σε αυτήν την πόλη,θα σου προκαλέσει στεναχώρια.ο άνδρας αυτός,αντιπροσωπεύει τη στεναχώρια και η γυναικα την ψυχολογία σου.αρα θα νιώθεις οτι βαλλεσαι.θα θελήσεις να φύγεις όμως δεν θα μπορείς και δεν θα φυγεις κυρίως για να μην στεναχωρησεις τους γονεις σου σταματώντας τις σπουδες σου.ο όνειρο δείχνει οτι αργότερα θα νιώθεις καλυτερα.θα φύγει η στεναχώρια.
   Αν θέλεις μίλησε μας στην κουβεντουλα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:04
  Σύνδεσμος

  Καλό μεσημέρι σε όλους!!!! Τώρα τελευταία, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες βλέπω συνέχεια όνειρα με κλειδιά: παίρνω κλειδιά, μου δίνουν, μου επιστρέφουν. Και βλέπω ότι τα κρατάω.Χθες πχ είδα ότι είχαν δώσει κλειδιά του σπιτιού μου σε έναν άγνωστο και επειδή δεν τον ήθελα σπίτι ζήτησα και μου επέστρεψαν τα κλειδιά και τα κρατούσα στο χέρι μου. Την άλλη φορά είδα ότι μου έδωσαν το κλειδί ενός μαγαζιού. Γενικά τέτοιου είδους όνειρα. Βγάζετε νόημα ή μήπως πρέπει να καλέσω κλειδαρά;;;;;;Αστείο!!!
  Καλή σας και ηλιόλουστη μέρα σε όλους!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:08
   Σύνδεσμος

   Χαχαχα πολύ αστείο. Αυτό το επαναλαμβανόμενο έχει μια ερμηνεία συγκεκριμένη. Να ξεκλειδώσεις το συναισθηματικό σου κόσμο και να βγάλεις από μέσα σου όσα κρύβεις. Σε ένα προηγούμενο όνειρο σου είπα να μιλήσεις σε εκείνον που θέλεις, να του πεις αυτά που αισθάνεσαι. Αν δεν το έκανες, το όνειρο αυτό σε ωθεί να ξεκλειδώσεις αυτή τη μυστικότητα και να εκφραστείς ελεύθερα. Μπορεί κι αυτός να αισθάνεται το ίδιο.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:27
    Σύνδεσμος

    Έχετε δίκιο!!!! Τουλάχιστον γλίτωσα το έξοδο του να καλέσω κλειδαρά!!!!!
    Να έχετε μια ηλιούλοστη και πανέμορφη μέρα!!!!

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 στο 12:11
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κορίτσια! Απόψε είδα στον ύπνο μου μια (περιστασιακή) συνεργάτιδά μου (το όνομά της Μαρία) να είναι μισοξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι , δηλαδή μόνον το σώμα της και με σηκωμένο το κεφάλι και μου έδωσε κάποια κλειδια (ήταν 2-3 μαζί), το ένα ήταν μεγαλύτερο και σαν κλειδι παλιάς πόρτας , μακρύ και σκαλιστό και μου είπε να πάω στη Κέρκυρα και να κάνω “απογραφή” και “εξωσωματική” (???). Να πω, αν βοηθάει , ότι η Κέρκυρα αν και δεν είναι κοντά, θεωρείται προορισμός απο την πόλη μου και ότι η φύση της συνεργασίας μας, είναι να μου αναθέτει περισταιακά εργασίες αλλά όχι να μου δίνει εντολές και ακόμη ότι λόγω εργασίας μας και μόνον με το τυπικό μέρος της διαδικασίας θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με την εξωσωματική (σε καμία περίπτωση δεν θα μας αφορούσε προσωπικά).Τι ερμηνεία θα δίνατε?

  Απάντηση
   • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 19:32
    Σύνδεσμος

    Μπερδεμένο, δεν βγάζω νόημα. Θέλω ένα ιστορικό.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 23:55
     Σύνδεσμος

     Τι εννοεις ιστορικο ? Ειδα τη Μαρια που ειναι γνωστή μου και περιστασιακη συνεργατιδα στη πραγματικοτητα μου εδωσε τα κλειδια και μου ειπε να παω στη Κερκυρα και να κανω απογραφη και εξωσωματικη. Αυτα που μου ειπε στο ονειρο δεν εχουν να κανουν με τη φυση της εργασιας μας

     Απάντηση
     • Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 στο 12:53
      Σύνδεσμος

      Δυστυχώς, αυτό το όνειρο δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Δεν ξέρω αν μπορεί η Ντόρα, ο Αετός ή κάποιος άλλος. Δεν βγάζω άκρη.

      Απάντηση
      • Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 στο 13:12
       Σύνδεσμος

       Είναι όντως πολύ μπερδεμένο!!Ίσως αυτή η συνεργάτης να να αντιπροσωπεύει στην ουσία την κοπέλα!!Ή την Παναγία….Να πρέπει να καταγράψει γεγονότα και καταστάσεις και στη συνέχεια να τα εξωτερικεύσει!!

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 στο 19:47
  Σύνδεσμος

  γεια σας,ειδα οτι ημουν στο δρομο και καθως περνουσα απο το δημοτικο σχολειο απεξω ειδα ακουμπισμενα διπλα στα καγκελα ενα δαχτυλιδι δικο μου που το εχω στην πραγματικοτητα,ενα κλειδι αγνωστο και ενα αλλο χρυσο χοντρο δαχτυλιδι.νομιζω οτι ηταν και λιγο σκονισμενα.τι ερμηνεια του δινεις Νεκταρια;

  Απάντηση
   • Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 στο 13:28
    Σύνδεσμος

    Έτσι όπως νιώθεις το παρόν δεν σε αφήνει να ελπίζεις για το μέλλον. Υπάρχει ένα εμπόδιο, κάποια κάγκελα που δεν σ’ αφήνουν να νιώσεις ελεύθερα και να χαρείς το μέλλον που σου υπόσχεται μια πρόοδο στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερη ο τρόπος σκέψης δεν σου δίνει το περιθώριο να ελπίζεις. Όμως όταν φύγουν αυτά τα κάγκελα, τότε ο δρόμος θα ανοίξει.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 στο 13:33
     Σύνδεσμος

     Μα τα αντικείμενα δεν ήταν μέσα από τα κάγκελα,ήταν ακουμπισμένα εκεί στο πεζούλι,δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο..

     Απάντηση
     • Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 στο 13:35
      Σύνδεσμος

      Τότε η ερμηνεία είναι αντίθετη. Ήρθε ο καιρός να χαρείς.

      Απάντηση
      • Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 στο 14:57
       Σύνδεσμος

       Μακάρι!!!Τα αντικείμενα που βρήκα τι δείχνουν δηλαδή;

       Απάντηση
       • Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 στο 15:05
        Σύνδεσμος

        Ότι για σένα είναι μια χρονιά ορόσημο. Αν είσαι μόνη θα βρεις την αγάπη, αν είσαι άνεργη θα βρεις δουλειά, αν είσαι άρρωστη την υγεία σου…

        Απάντηση
 • Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 στο 23:49
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα!ειδα εμενα να στεκομαι διπλα σε ενα λευκο μικρο τραπεζακι και το παλικαρι που με ενδιαφερει να ερχεται εκει φορωντας σκουρη κοκκινη μπλουζα,να παιρνει ενα κοκκινο βιβλιο απο το τραπεζακι που ειμαι,να το ανοιγει και να φευγει για να το διαβασει (να σημειωσω οτι το βιβλιο δεν το ειχα παρατηρησει πριν το παρει). Φευγοντας,τον ειδα να πηγαινει σε ενα δωματιο με το βιβλιο ανοιχτο απορροφημενος και καποια στιγμη,χωρις να γυρισει,μου πεταξε ενα χρυσο κλειδι υπνοδωματιου,το οποιο κι επιασα.μετα μπηκε μεσα στο δωματιο κι εγω περιμενα λογικα να κλεισει την πορτα,αλλα εκεινος αφησε μια χαραμαδα ανοιχτη.κι το ονειρο τελειωσε με μενα να σκεφτομαι τι ακριβως θα κανω με το κλειδι,που μου χρησιμευει,αφου η πορτα ηταν μισανοιχτη.τι σημαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 στο 21:33
   Σύνδεσμος

   Επειδή ειδες αυτον για τον οποίο ενδιαφερεσαι ,είναι αντίθετο όνειρο και δεν θα συμβεί κάτι μεταξύ σας.έπρεπε να δεις κάποιον άλλο…σύντομα όμως θα βρεις το χρυσο κλειδί για μια σχέση με κάποιον άλλο!

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 στο 01:42
    Σύνδεσμος

    Και το βιβλιο μου που το πηρε και το διαβαζε? Υπαρχει πιθανοτητα να αφηνει ολη την κατασταση στα χερια μου? Γιατι ετσι δειχνει απο τα γεγονοτα των ημερων. Επισης, το κλειδι ηξερα οτι ανοιγε το δωματιο στο οποιο θα πηγαινε. Απλα εν τελει δεν εκλεισε την πορτα. Συνηθως σε ολες τις σχεσεις ή φλερτ που εχω βλεπω ονειρα με γεγονοτα των ημερων και βλεπω τα προσωπα ακριβως με τα οποια εμπλεκομαι! Υπαρχει δευτερη ερμηνεια σ’ αυτο το ονειρο?

    Απάντηση
    • Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016 στο 09:35
     Σύνδεσμος

     Βλέπεις τα πρόσωπα με τα οποία εμπλεκεσαι αυτό όμως απο μονο του δεν αναιρεί οτι ενα όνειρο είναι αντίθετο.αν βλέπεις συχνα προγνωστικά όνειρα τοτε ίσως και αυτό να είναι ενα προγνωστικό και όχι αντίθετο.σαν προγνωστικό φαίνεται οτι δεν έχει χαθεί η ελπίδα μεταξύ σας.σου έδωσε το κλειδί για να κανεις εσύ την επόμενη κινηση.
     Διάβασε το άρθρο της νεκταριας για τα προγνωστικά ονειρα στα ειδη ονείρων.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015 στο 13:44
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν στη παραλία εγώ με μια φίλη μου, μια άλλη και ένας πρώην μου! Η όλοι παρηγκηλαν κάτι να πιουν εκτός από μένα, η άλλη κοπέλα δοκίμαζε το ποτό του πρώην μου και γω δοκίμασα το ποτό της κοπέλας που ήταν δίπλα μου ήταν κόκκινο και είχε κομμάτια από νεκταρινια! Μετά η άλλη κοπέλα άρχισε να φιλάει στο μαγουλο τον πρώην μου αλλά συνέχεια (όχι στο στόμα ) ! Μετά πήγα στη δουλειά και ο ιδιοκτήτης κρατούσε 2 μπρελοκ με κλειδιά, και μου έδωσε το Μπερλοκ με τα περισσότερα κλειδια! Νεκταρια σε παρακαλώ πες μου τι σημαίνει!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 στο 19:34
   Σύνδεσμος

   Οι δύο φίλες σου είναι η ψυχή και το πνεύμα σου οι οποίες ζητάνε να πιουν το ποτό της ευτυχίας, αλλά φαίνεται ότι εσύ διστάζεις να το παραγγείλεις. Η ψυχή σου δοκίμασε πόσο αντέχει τον πρώην σου, ενώ εσύ με τη λογική σου προσπαθείς να ξεπεράσεις τα ταμπού που έχεις. Τον ξεπέρασε και τον αποχαιρετά με φιλικό τόνο. Φαίνεται ότι έχετε ακόμα επαφές ή είστε φίλοι. Αυτός ο χωρισμός δεν ήταν καταλυτικός για σένα. Ο ιδιοκτήτης εδώ είναι ο θεός που σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις καθε κλειστή κλειδαριά στη ζωή σου και να την ξαναφτιάξεις.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στο 09:09
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, επέστρεψα για λίγο. Είδα ένα όνειρο που με ενθουσίασε εάν και μου είναι δύσκολο να το πιστέψω. Ήμουν στο σπίτι μου και η μητέρα μου έφευγε με την οποία δεν έχουμε καθόλου καλές σχέσεις και μου είπε να κλείσω την πόρτα. Εγώ όταν πήγα να κλείσω την πόρτα βρήκα επάνω της μια αρμαθιά κλειδιά, την άνοιξα γιατί ήταν κλειδωμένη, έφυγε η μητέρα μου που φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα και ήταν πιο αδύνατη και εγώ ξανά κλείδωσα. Όμως παρατήρησα παρόλο που η πόρτα ήταν κλειστή έμπαινε από ένα χάραγμα ένα άσπρο λαμπρό φως και εγώ η αλήθεια είναι φοβήθηκα πώς ήταν δυνατό αυτό αφού την είχα κλειδώσει. Νομίζω είναι καλό όνειρο, εσείς τι πιστεύετε;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στο 12:52
   Σύνδεσμος

   Ακόμη να αναφέρω πως η μητέρα μου στο όνειρο είχε μακριά σκούρα μαλλιά ενώ στη πραγματικότητα είναι κοντά και άκουσα τον ήχο των κλειδιών όταν κλείδωνα. Σας παρακαλώ απαντήστε μου επειδή νομίζω είναι καλό όνειρο και θέλω να ηρεμήσω λίγο.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στο 12:57
    Σύνδεσμος

    @Marilyn,

    Αυτό το όνειρο δηλώνει ότι θα συγχωρήσεις την μητέρα σου αν δείξει πρώτη αδυναμία και έρθει και σου ζητήσει συγνώμη. Εσύ δεν θα πάρεις καμιά πρωτοβουλία πάνω σ’ αυτό. Σκέφτεσαι να της κλείσεις την πόρτα, αλλά ο καλός σου χαρακτήρας και η σκέψη ότι είναι μάνα σου θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στο 13:31
     Σύνδεσμος

     Μάλιστα. Δεν είναι κάποιο προμήνυμα ευτυχίας ή επιτυχίας ή εύρεσης κάποιου ιδανικού συντρόφου; Ξέρω ότι τα κλειδιά αυτό συμβολίζουν.

     Απάντηση
   • Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015 στο 13:34
    Σύνδεσμος

    @Marilyn,

    Κάθε κανόνας έχει την εξαίρεσή του. Εδώ το κλειδί είναι η σχέση σου με τη μητέρα σου. Αν είχες καλή σχέση με τη μαμά σου αυτό θα ίσχυε. Ας πρόσεχες!!! (Πλάκα κάνω!!!) Το κλειδί είναι μια γενική επιτυχία. Επίσης αν στην θέση της μητέρας σου έβλεπες άνδρα, τότε θα ίσχυε. Τα όνειρα δεν έχουν μια σταθερή σημασία. Γιατί μια μητέρα που δεν έχετε σχέση μαμάς- κόρης να σου φέρει σύντροφο; Είναι άτοπο αυτό. Τα όνειρα έχουν άμεση σχέση με την λογική, αλλά δεν την ακουμπά σε όλες τις περιπτώσεις. Γενικά τα όνειρα με κλειδιά είναι η ώθηση να ανοίξουμε μια κλειστή πόρτα, να μάθουμε ένα μυστικό, να κινήσουμε μια σχέση που οδεύει προς την ανυπαρξία. Έχει 1000 ερμηνείες.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 στο 08:03
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα σήμερα οτι στην εταιρεία που δουλεύω (στην οποία έχουμε προβλήματα τελευταία) είχαμε χάσει διάφορα κλειδιά. Ψάχναμε πολύ και μέσα σε μεγάλη ακαταστασία, θυμάμαι ότι ψάχναμε και σε μια σκάλα που οδηγούσε σε υπόγειο στην οποία ήταν αφημένα κούτες, πράγματα κλπ. Γενικά πολλή ακαταστασία, και ψάχναμε όλοι, υπάλληλοι και αφεντικό. Τελικά τα κλειδιά τα βρήκαμε και είχαμε όλοι ανακούφιση. Θυμάμαι ότι στην αρχή είχα δει κάτι κλειδιά πεταμένα απο μακριά και τα άφησα, νόμιζα ότι δεν ήταν με τίποτα αυτά που ψάχναμε. Μετά από λίγη ώρα όμως μάλλον τα δοκίμασα, δεν το θυμάμαι αυτό, αλλά βρήκα ότι τελικά ήταν δύο από αυτά που ψάχναμε. Όταν τέλειωσε το ψάξιμο επιτυχώς, κράταγα τα δικά μου κλειδιά, στα οποία λέει είχα ένα καινούριο μπρελόκ, κάτι σα φιγούρα κινουμ. σχεδίου και μου άρεσαν πολύ και τα χάζευα. Έχουμε ξαφνικά σοβαρό πρόβλημα στη δουλειά αλλά όλοι ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει τίποτα κακό τελικά, πάντως υπάρχει ανησυχία. Τις τελευταίες μέρες βέβαια σκέφτομαι έντονα τη δουλειά. Τι λέτε τελικά θα το “κλείσουμε το μαγαζί” ή θα φτιάξει το πράγμα; Αν λέει κάτι το όνειρό μου τελικά… Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ερμηνεία.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 στο 09:45
   Σύνδεσμος

   @Στεφανία, Καλημέρα Στεφάνια!!Η απώλεια των κλειδιών δείχνει την κατάσταση η οποία επικρατεί..το γεγονός ότι τα βρήκατε σημαίνει την αλλαγή επομένως και την βελτίωση των καταστάσεων!!Ίσως εσύ είσαι εκείνη που θα δώσει την λύση!!Από την άλλη επειδή σκέφτεσαι πολύ το συγκεκριμένο ζήτημα το όνειρο σου λειτουργεί ως υποσυνείδητο!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 στο 12:56
  Σύνδεσμος

  ειδα να μου δινουν ενα κουτι…ενα πουγγι…τελοσπαντων (ισως κοκκινο δεν θυμαμαι κ καλα) που μεσα ειχε κατι κλειδια…κ κατι γαντια κ εγω τα κοιταζα τα επιανα…κλπ…)…..δεν ανοιξα ουτε εκλεισα πορτα παντως..εμοιζαν σαν κλειδια αυτοκινητου…

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 στο 13:09
   Σύνδεσμος

   @Ρουλα,

   Είναι καλό όνειρο. Μια λύπη πολύ γρήγορα θα γίνει χαρά. Επειδή δεν θυμάσαι καλά δεν παίρνει βραβείο, αλλά έχει καλή εξήγηση.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014 στο 16:16
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα!!! Το αγορι μου με τον οποιο ειμαστε μαζι πολλα χρονια και συζουμε ειδε στον υπνο του οτι βρηκε το δευτερο ζευγαρι απο τα κλειδια του αυτοκινητου μας ( τα οποια τα ειχαμε χασει στην πραγματικοτητα 3 χρονια πριν) σε μια τσεπη απο το χειμωνιατικο μπουφαν του, ενω εγω βρισκομουν ακριβως διπλα του και με αγκαλιασαι και χαρικαμε παρα πολυ. Να σημειοσω οτι δεν ειχαμε αναφερει τιποτα το τελευταιο διαστημα για τα κλειδια και ειναι κατι που δεν μας απασχολουσαι. Τι σημαινει αυτο, εχει σχεση με την αισθηματικη ή την επαγγελματικη μας ζωη? Που και τα δυο ειναι μια χαρα αλλα εγω τωρα πηρα το πτυχιο μου και εχουμε το ιδιο επαγγελμα και εχουμε αρχισει να ψαχνομαστε!!!
  Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!

  Απάντηση
 • Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 στο 11:50
  Σύνδεσμος

  είδα στο όνειρο μου ότι βρισκόμουν σε ένα χώρο μεγάλο που μαζεύονται πόλι άνθρωποι σε ένα κλειστό σαλόνι πόλι μεγάλο, πάρα πολύς κόσμος , ένας χορός με πολλές μπόρες που κάθε μπόρα μέσα είχε και κάτι να δείξει η να παρουσιάσει βρισκόμουν εκεί με τον αδελφό μου και αλλά δυο πρόσωπα ακόμα ένα αγόρι και ένα κορίτσι δεν θυμάμαι τα πρόσωπα τους άλλα ήταν γνωστά άτομα στην πραγματική μου Ζώη. Ήμασταν και ι τέσσερις στην τρίχα με τα κοστούμια μας το ίδιο και ο υπόλοιπος κόσμος που ήταν εκεί και κάναμε βόλτες , ξαφνικά ο αδελφός μου και ι αλί δυο χώρισαν από εμένα όταν συνειδητοποίησα ότι φύγαν χωρίς να με προειδοποιήσουν μέσα στο πλήθος έτρεξα να τους προλάβω, τους ιδα που φεύγαν βιαστικά σαν να με απόφευγαν και ι τρις τους είχαν χωριστή σε διαφορετικές κατεύθυνσή εγώ ήρεμα και πολιτισμένα ακολούθησα τον αδελφό μου, και όταν κόντεψα δίπλα του άπλωσα την παλάμη μου χωρίς να του πω τίποτα και έβγαλε και μου έδωσε το κλειδί του αυτοκινήτου μου του πρώην και προσπαθούσε να δικαιολογηθεί για τι το είχε και για τι προσπάθησαν να φύγουν από έμενα , εγώ χωρίς να του δώσω σημασία σε αυτά που έλεγε τον αγνόησα και προχώρησα μπροστά και μπήκα σε μια μπόρα και βρέθηκα σε μια αίθουσα που ήταν να δεξί όπερά ι κάποιος να τραγουδήσει κάτι τέτοιο εγώ έψαξα να βρω ένα χορό να κάτσω … πως εξηγείτε αυτό το όνειρο ?

  Απάντηση
 • Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 στο 20:50
  Σύνδεσμος

  eida ston upno mou oti enas antras (ton opio ton gnwrizw, einai proistamenos mou !! )mou xarise to kleidi tou spitiou tou kai egw to dextika !!!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011 στο 12:38
  Σύνδεσμος

  To na sou zhthsoun ena kleidi pou to krathses kata lathos k to epestrepses, alla dinontas to, ayto to kleidi htan apo ayta ta kitrinismena k me ena mavro kartelaki/mprelok, ti shmainei?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Μαΐου 2011 στο 07:52
  Σύνδεσμος

  An deis oti kratas spasmeno kleidi aytokinhtoy alla me to miso poy exeis sta xeria sou mporeis kai to anoigeis??? ti mporei simainei??

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011 στο 10:28
  Σύνδεσμος

  το να κρατασ στν υπνο σ το κλειδι κ να μν μπορεισ ν κλειδωσεισ τι ειναι?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 στο 08:22
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα,εχθές το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ και όντως ήμουν ,γιατί εκεί αποκοιμήθηκα και ανοίγει η εξώπορτα του σπιτιού μου απότομα,κοιτάζω αλαφιασμένη και είναι η γειτόνισσα που μένει στον πάνω όροφο,την λένε Έλλη και μου δείχνει 1 ή 2 κλειδιά δεν θυμάμαι ακριβώς,λέγοντας μου,ότι βρήκε τα κλειδιά μου.Κοιτάζοντας τα κλειδιά βλέπω ότι μαζί είναι και ένα μπρελόκ πλαστικούλι πράσινο,το οποίο στην πραγματικότητα είναι της πόρτας της αποθήκης στο υπόγειο του συγκροτήματος.Εκεί αναρωτιέμαι πότε έχασα τα κλειδιά αυτά και ξύπνησα.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.