Είναι τα όνειρα που βλέπει ένα άτομο που είναι υπερκινητικό, κινητικό και ανάπηρο, όχι εκ γενετής. Τα εκ γενετής ανάπηρα άτομα δεν βλέπουν κινητικά όνειρα. Μπορεί να δουν μόνο ότι κινούν τα μάτια ή τα χέρια, όχι όμως τα πόδια.

Βλέπουν το πλοίο που κινείται, αλλά δεν μπορούν να πάνε. Βλέπουν ό,τι μπορεί να κινηθεί από ένα αεροπλάνο έως ένα πουλί. Μόνο οι ίδιοι τεχνικά δεν μπορούν να το κάνουν.

Ένα άτομο λοιπόν που έπαθε ατύχημα με αποτέλεσμα να διαλύσει το ιερό οστούν της σπονδυλικής στήλης που μας κρατάει όρθιους, μένοντας ανάπηρο βλέπει ότι περπατάει. Δεν είναι όνειρο επιθυμίας ή ότι θα ξαναπερπατήσει, αλλά το όνειρο δηλώνει ότι περπατούσε κάποτε. Μπορεί να γίνει καλά, όχι όμως από το όνειρο αυτό.

Το υπερκινητικό παιδί δεν ησυχάζει ούτε στον ύπνο του. Δεν κάνει ήσυχο ύπνο. Κινείται και συνεχώς ξεσκεπάζεται.

Ο χορός, το τρέξιμο, η γρήγορη κίνηση, η αργή κίνηση είναι καταστάσεις που βιώνουμε άλλος λίγο, άλλος πολύ. Ο χορός στο όνειρο ενεργοποιεί όλο τον σωματικό και ψυχικό μας κόσμο και τα συναισθήματα αλληγορικά χορεύουν με αποτέλεσμα το άτομο να είναι πολύ μπερδεμένο.

Η κίνηση στους δρόμους και το μποτιλιάρισμα είναι κακό όνειρο. Δείχνει ότι το άτομο είναι μπλοκαρισμένο. Δεν μπορεί να προχωρήσει.

Όταν βλέπουμε να χορεύουν άλλοι είναι κακό όνειρο λένε. Ναι, επειδή δεν χορεύουμε εμείς. Το έχουμε συνδέσει με το θάνατο επειδή εμείς αδρανούμε και βλέπουμε άλλους να χορεύουν. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση όλο αυτό. Δεν το έχω ερευνήσει ακόμη. Επειδή ο χορός είναι το κάλεσμα ενός νεκρού να τον ακολουθήσουμε όταν δούμε ότι χορεύουμε με το αγαπημένο μας πρόσωπο είναι χωρισμός για το δικό μας κόσμο.

Όταν τρέχει το άτομο ασταμάτητα σαν τον Βέγγο είναι σημάδι ότι έχει πολύ ενέργεια μέσα του να ξοδέψει ή ότι βιάζεται ή ότι έχει άγχος.  Διάφορες κινήσεις δίνουν την ανάλογη κίνηση και την ανάλογη ερμηνεία. Ο δείκτης δείχνει, ο αντίχειρας προς τα πάνω είναι η έγκριση και η απόρριψη είναι προς τα κάτω. Η κίνηση της νίκης είναι το  V όταν δείχνουν τον μέσο  και τον δείκτη.  Όταν  ο μέσος και ο παράμεσος είναι κλειστοί και τα άλλα δάκτυλα ανοικτά είναι το σημάδι του σατανά.

Όταν παίζουμε όργανα που δεν γνωρίζουμε είναι όνειρο επιθυμίας ή ειδικό όνειρο.  Ίσως αν δοκιμάσουμε να κάνουμε πράξη αυτό που μας προτείνει η ψυχή να μας δείξει ένα νέο ταλέντο που δεν ξέρουμε ότι είχαμε.

Όταν κινείται το τρένο, το πλοίο το αεροπλάνο χωρίς εμάς, τα έχουμε χάσει. Όταν είμαστε μέσα βαδίζουμε εκεί που πρέπει.

Όταν γυμναζόμαστε δείχνει ότι αυτό έχουμε ανάγκη να κάνουμε ή το κάνουμε υπερβολικά και χρειάζεται μέτρο. Γενικά, το κάνουμε επειδή είναι τρόπος ζωής.

Γενικά το τρέξιμο δείχνει ότι το άτομο βιάζεται, βιάζει καταστάσεις, δεν θα προλάβει, σκέφτεται και ενεργεί γρήγορα. Η κίνηση γενικά δείχνει δραστήριο άτομο. Όταν το άτομο πάει αργά απολαμβάνει περισσότερο τη ζωή, αλλά είναι αργόστροφο, μπορεί πιο εύκολα να διορθώσει ένα λάθος. Και οι δύο καταστάσεις έχουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματά τους.

Η κίνηση των μορίων, των υγρών, των αερίων είναι καταστάσεις που αφορούν κάποια άτομα που ασχολούνται με την φυσική και τη χημεία. Δεν απασχολούν ένα απλό  άτομο και δεν θα δει ποτέ τέτοια όνειρα.

Για την κίνηση του αέρα θα μιλήσουμε σε άλλη κατηγορία.

Γενικά, η κίνηση και η αδράνεια δείχνει πως βαδίζουμε στην ζωή, πως πρέπει να βαδίζουμε και σπάνια τι δεν πρέπει να κάνουμε.

Κινητικά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.