Είναι οι υποτιθέμενες κατηγορίες που θα προστεθούν ή οι τωρινές που θα αφαιρεθούν, αφού πια δεν θα ισχύουν. Είναι οι κατηγορίες που σήμερα βλέπουμε ότι είναι κάτι θαμπό, δεν μπορούμε να το διαβάσουμε, δεν μπορούμε να το φτάσουμε, είναι λησμονημένο όνειρο. Είναι οι κατηγορίες που τις βλέπουμε ναι μεν σήμερα, αλλά δεν καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε και δεν μπορούμε να το αποδώσουμε σωστά. Είναι κάποια πράγματα που τα αποδίδουμε με τις σημερινές μας γνώσεις. Π.χ. κάποτε το αεροπλάνο κάποιος το έβλεπε για σιδερένιο αετό ή το ιπτάμενο αυτοκίνητο κάποιος μπορεί να το πει και ιπτάμενο δίσκο αν δεν ξέρει τι βλέπει και τι θα γίνει στο μέλλον. Τέλος είναι η κατηγορίες που βλέπουμε ότι κρατάμε ένα αντικείμενο μιας άγνωστης για σήμερα τεχνολογίας. Το P.O.S  εγώ το είχα ονειρευτεί το 1984 και έλεγα ότι σε ένα μακρινό μέλλον δεν θα χρησιμοποιούμε χρήματα, αλλά μια κάρτα για όλα.  Ένιωσα ότι αφορά το μέλλον. Ήταν όνειρο αυτής της κατηγορίας.

Αυτό θα είναι το αεροπλάνο του μέλλοντος.

Είναι οι κατηγορίες ονείρων που δεν έχουν σχηματιστεί ακόμα, αλλά η ψυχή τις γνωρίζει. Είναι καταστάσεις που δημιουργούνται από τη ψυχή του ατόμου, χωρίς την επέμβαση του υποσυνείδητου. Τότε νιώθουμε ότι αυτό που βλέπουμε είναι βίωμα και όχι όνειρο. Είναι μια άλλη αίσθηση. Τότε βλέπουμε το κανονικό μας μέλλον, αλλά θυμόμαστε μόνο τα ουσιώδη, όσα πρέπει να θυμόμαστε σκόπιμα για να μην επηρεαστούμε.  Αυτά τα όνειρα καταγράφονται στο υποσυνείδητο πια όταν συμμετέχει ο εγκέφαλος και γίνονται λειτουργικά όνειρα που μετά καθαρίζουν και καταλαβαίνουμε τι έχουμε δει. Πριν είναι κρυφά μηνύματα σαν γλώσσα μηχανής.

Τα όνειρα αυτά θα προσαρμοστούν και θα δημιουργηθούν ανάλογα με τον τρόπο ζωής του ατόμου. Αν σταματήσει να υπάρχει τεχνολογία και επιστρέψουμε στο φυσικό κόσμο, τα όνειρα τεχνολογίας και άγχους μπορεί να εκλείψουν. Αν όμως βρούμε νέα επιτεύγματα και προστεθούν νέες καταστάσεις, αυτές θα βλεπουμε, αφού πρώτα θα τις βιώνουμε. Κάθε τι νέο που μπαίνει στο υποσυνείδητο είναι σαν ένα νέο άρθρο που γράφεται στα είδη ονείρων. Γι΄ αυτό τα όνειρα θα τελειώσουν μόνο όταν πάψει να υπάρχει ο άνθρωπος και όσο υπάρχει άνθρωπος οι κατηγορίες θα προσθαφαιρούνται όπως τα δεδομένα. Αν θέλουμε να τα κρατήσουμε για ανάμνηση μέσα μας, το κάνουμε, φτάνει να μην επιβαρύνουμε τη μνήμη που έχει όριο με άχρηστες πληροφορίες  και πρέπει να εμπλουτιστεί με νέα δεδομένα για να μας δώσει νέα όνειρα.

Κατηγορίες ονείρων του μέλλοντος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.