Καροτσάκι μωρού
Αν δείτε στον ύπνο σας καροτσάκι μωρού, σημαίνει ότι έχετε ένα φίλο που σας ταιριάζει και που θα επινοήσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για σας.

Καροτσάκι μωρού

43 σχόλια στο Καροτσάκι μωρού

 • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 10:42
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Ειδα απόψε ότι ήμουν με τη Σοφία, τη κουνιάδα μου και περπατούσαμε στο δρόμο . Της είχα δώσει να φορέσει μια δική μου φούστα , ανύπαρκτη μακριά με λουλούδια πολύχρωμη που τη κοιιτούσε και της άρεσε. Συναντήσαμε στο δρόμο 2 γνωστές της και μιλούσαν για ρούχα και συγκεκριμένα για κουστούμια Armani. Συνεχίσαμε στο δρόμο μας αυτή οδηγουσε ένα καροτσάκι που υποτίθεται ήταν ο γιος μου μέσα μωρό. Ο γιος μου είναι μεγάλος. Φτάσαμε σε μια πλατεία και θα μπαίναμε σε μια πολυκατοικία, όπου ήταν ο προορισμός μας. Αυτή πήρε το μωρό στα χέρια και κάποια πράγματα και μπήκε στη πολυκατοικία. Δεν είδα καθόλου το μωρό. Γύρισε με άδεια τα χέρια και της είπα ότι έπρεπε να πάρουμε και το καροτσάκι επάνω. Τη ρωτησα που είναι το μωρό και μου είπε ότι το άφησε μέσα στην οικοδομή, υποτίθεται στεκόταν όρθιο εκεί. Πήρα το καροτσάκι που ήταν παράδοξα ελαφρύ, το έσπασα στη μέση και το κουβάλησε μέσα. Το καροτσάκι έμοιαζε πολύ με αυτό που είχα για τα παιδια μου τους πρώτους μήνες, το βρεφικό δηλαδή.
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 10:56
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι πέθανε η βρεφική ηλικία του γιου σου. Σε λίγο καιρό θα ζητά την ανεξαρτησία του, αλλά θα τα καταφέρει μια χαρά

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 11:05
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστώ! Το γιο μου αφορά? Και η Σοφία τι ρόλο έχει στο όνειρο? Η αλήθεια είναι οτι στη πραγματικότητα δεν έχουμε κοινή κοινωνική ζωή, αλλα γιατί την είδα σε αυτό το όνειρο με το γιό μου?
    Η πολύχρωμη φούστα και τα ρούχα Armani συνδέονται καθόλου ή είναι σκεψεις ανακατωμένες?
    Συγγνώμη για τιις πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα να καταλάβω επειδή είναι αλήθεια ότι οι ερμηνείες σας με αφήνουν πολλές φορές άναυδη και επαληθεύονται κιολας.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 11:08
     Σύνδεσμος

     Η σοφία είναι η καλή σκέψη, η σωστή απόφαση επαληθεύεται με τα όμορφα ρούχα. Ήρθε ο καιρός να γίνει ανεξάρτητος. Το μωρό χάθηκε είναι πια ένας ώριμος άνδρας.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 11:25
      Σύνδεσμος

      Τι ωραια που τα ερμηνεύετε! Ευχαριστώ και πάλι

      Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 10:46
  Σύνδεσμος

  Λοιπόν, αποψε είδα ότι είχα πάει στη πόλη που σπουδάζει η κόρη μου. Υποτίθεται ήμουν κάτω στον εσωτερικό διάδρομο της εισόδου της πολυκατοικίας , που δεν έμοιαζε με την πραγματική . Ηρθε τότε η κόρη μου με το αγόρι της. Το αγόρι της εμοιαζε και δεν έμοιαζε με τη πραγματική του εμφανιση, η αλήθεια είναι όμως πως το εχω δει λίγες φορές. Γελούσε συνέχεια και μου έκανε νοήματα για τη κόρη μου, Αυτη καθόταν σε ένα πάσο και μου είπαν ότι θα πήγαιναν εκδρομή σε ένα ορεινό χωριό, μου είπαν και όνομα, που δεν το θυμάμαι, αλλά σίγουρα έιναι ανύπαρκτο. Μετά είδα εκει τις φίλες της, απο τη σχολή, που ξέρω ότι εχουν αποξενωθεί κάπως. Η μια μάλιστα με χαιρέτησε χαρούμενη με χειραψία και με είπε με το χαϊδευτικό όνομα που με αποκαλεί καμιά φορά η κόρη και που στη πραγματικότητα έτσι με αποκαλούσαν κι αυτές. Μετά είδα ότι ανέβηκα στη πολυκατοικία και άνοιξα τις πόρτες απο τα δωμάτιά τους και κοίταξα μέσα, ενώ κανονικά στην ίδια πολυκατοικία μένει η μία μόνον απο αυτές, σε ξεχωριτά διαμερίσματα. Στο ένα δωμάτιο που άνοιξα είδα άστρωτα σεντονια σε χρωμα κόκκινο, λευκό και ίσως και λίγο μαυρο, γεωμετρικά σχήματα και δίπλα ένα καροτσάκι μωρού. Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν το δωμάτιο της φίλης που με χαιρέτησε, αφού υποτίθεται είχε κάνει μωρό! Κλείνοντας τη πόρτα είδα στο διάδρομο κάτω στο πάτωμα ένα μωρό, μικρό που έμοιαζε με κούκλα , με λευκό σκουφάκι και λευκά ρουχαλάκια και λευκή κουβερτούλα. Μετά βρέθηκα πάλι στο ισόγειο, όπου η κόρη μου ήταν ακόμη εκεί και διπλα της τώρα ήταν μια άλλη φίλη της απο τη πόλη μας όμως, η Δήμητρα. Μου είπε η κόρη μου για μια συρταριέρα πραγματική δική μου, που της άρεσε και κάποια στιγμή μου την είχε ζητήσει για το σπίτι της αλλά τελικά δεν τη πήρε ποτέ ότι την είχε δώσει στη Δήμητρα. Εγώ φαίνεται διαμαρτυρήθηκα και η Δήμητρα μου απάντησε ότι για τη συρταριέρα αυτή είχε δώσει στη κόρη μου 20 ευρώ. Εγω τοτε για να τη πάρω πίσω έβγαλα ένα 20ευρο και το έδωσα στη Δήμητρα και καθώς το έδινα ,είδα το χέρι της να το τραβάει με δύναμη.
  Στη πραγματικότητα έχω στο μυαλό μου να πάω για να τη βοηθησω με τη καθαριότητα, αν και αυτή μου λέει ότι δεν με χρειάζεται
  Πες μου σε παρακαλώ Νεκταρία μου ότι δεν θα κάνει μωρό!!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 στο 18:21
   Σύνδεσμος

   Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Η βοήθεια όμως από σένα θα γίνει στην κοπέλα, άλλωστε την υποσχέθηκες. Όσον αφορά τις φοβίες που έχεις με την κόρη σου κατοικούν στο μυαλό σου. Είναι ακόμη μικρή. Δεν σκέφτεται να κάνει οικογένεια από τώρα. Για εκδρομή μίλησε. Το μέρος ανύπαρκτο. Άρα, δεν είναι κάτι σοβαρό. Μην ανησυχείς λοιπόν. Σ’ αυτή την ηλικία οι σχέσεις είναι παιχνίδι περισσότερο. Τα σοβαρά έπονται τα επόμενα χρόνια.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 στο 19:02
    Σύνδεσμος

    Το όνειρο τι ερμηνεία έχει? Το καροτσάκι, το μωρό και οι φίλες της που είδα?
    Στη πραγματικότητσ δεν έχω σκεφτει ότι μπορει να κάνει μωρό, το όνειρο με ανησύχησε .

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 στο 19:05
     Σύνδεσμος

     Αν δεν το σκέφτηκες δηλώνει κάτι νέο που γεννιέται αλληγορικά και οδηγεί τη σχέση της σε άλλους δρόμους. Οι φίλες είναι εκείνη σώμα- πνεύμα- ψυχή. Ίσως να γίνει πιο ουσιαστική. Θα μπορούσε, διότι η εκδρομή είναι ανύπαρκτη. Θα μπορούσε να σοβαρέψει η κατάσταση, αλλά δεν φαίνεται κάπου ότι θα γεννήσει πραγματικά. Αυτή η σχέση της έχει χαρίσει πολλές συγκινήσεις. Όμως, πάντα κάτι έχει να της προσφέρει και παραμένει ζωντανή. Το θέμα είναι εκείνος αισθάνεται το ίδιο;

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 στο 19:20
      Σύνδεσμος

      Αυτό είναι! Ξέρω ότι την αγαπάει πολύ και η σχέση μαζί του την έχει ωριμάσει και τη κάνει πολλή χαρούμενη!
      ……..” Θα μπορούσε να είναι ο μελλοντικός της σύντροφος που θα βιώσει μαζί του όλες τις χαρές που λαχταρά μια ανθρώπινη ψυχή κοντά σε ένα σωστό σύντροφο. ” Αυτη είναι η ερμηνεία σου απο ένα δικό της όνειρο που έγραψα πέρυσι το Σεπτέμβρη. Εισαι απίστευτη? ??

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 στο 19:23
       Σύνδεσμος

       Πίστευα ότι ήταν δική σου σκέψη γι’ αυτό έστρεψα το όνειρο εκεί. Όμως, όταν μου εξήγησες, είδα πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, επαληθεύτηκε και το παλιό όνειρο. Ναι, αυτό είναι λοιπόν! Κάνω ό,τι μπορώ. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εύχομαι να κάνει κάποτε παιδί, όταν θα είναι έτοιμη γι’ αυτό. Όλα γίνονται. Τύχη και διάθεση να υπάρχει.

       Απάντηση
       • Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 στο 12:25
        Σύνδεσμος

        Νεκταρια πηγα τελικα να βοηθησω. Ειδες που εγραφα στο ονειρο οτι θα πηγαιναν εκδρομη σε ενα ορεινο χωριο? Θα πανε οντως ενα ταξιδι μαζι στο εξωτερικο σε 2 χωρες βορεια. Με αυτο το δεδομενο τι επιπλεον λεει το ονειρο για το μελλον? Τα χρηματα που εδωσα στη Δημητρα ειναι κατι κακο? Κι ακομη στην ερμηνεια σου για ποιο λογο γραφεις ευχομαι να αποκτησει καποτε ενα μωρο – ολα γινονται? Προκυπτει απο καπου οτι δεν θα μπορεσει στο μελλον να αποκτησει παιδι?
        Γινομαι κουραστικη που επιμενω , αλλα ευελπιστω την κατανόησή σου . Τωρα τελευταια βλεπω κατι και σε λιγες μερες γινεται!

        Απάντηση
        • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:16
         Σύνδεσμος

         Δεν είναι κακό το όνειρο. Ευχή έδωσα. Να γίνει κάποτε αυτό όχι τώρα. Αλίμονο, αυτό που φοβάσαι, δεν φαίνεται πουθενά. Το όνειρο δείχνει ότι έδωσες τα χρήματα εκεί που πρέπει. Όλα καλά θα πάνε.

         Απάντηση
         • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:27
          Σύνδεσμος

          Ευχαριστώ πολύ και Καλή σου μέρα γλυκό μου κορίτσι!

          Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 στο 17:58
  Σύνδεσμος

  Ειδα κατι πολυ περίεργο… Καλησπέρα κιόλας…. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι κρατούσα ενα χάμστερ το οποιο ειχε παγώσει και ηταν σα νεκρό και επειτα το εβαλα στο κλουβί του και άρχισε να τρεχει στη ροδα και χαιρόμουν.δεν εχω χάμστερ… Τοτε ηρθε η φίλη Μου που κατοικεί στο Βερολίνο και ειμασταν μαζι στο δρομο με ενα καροτσάκι μωρού το οποίο ηταν κατακόκκινο… Μεσα ειχε ενα παιδάκι μωράκι τεσπα οχι νεογέννητο και κοιτούσε καμια φορα εξω. Θυμάμαι οτι το εσπρωχνα εγω και δε το άφηνα, χαιρόμουν παρόλο που η φιλη μου εχει παιδάκι κ:ι περιμενει το δευτερο τώρα. Τι μπορεί να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 11:52
   Σύνδεσμος

   Θέλεις να κάνεις παιδί; Σκοπεύεις να γίνεις μάνα;

   Απάντηση
   • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 15:23
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα ! Ναι θα ήθελα, αλλα Δεν εχω σταθερό σύντροφο και γ μενα ο σύντροφος ειναι σημαντικό. Με το ατομο που ειμαι ερωτευμένη είμαστε σε διάσταση και δεν τον εχω σκεφτει ποτέ έτσι.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 15:26
     Σύνδεσμος

     Βασικα τον ειχα σκεφτει αλλα μετα απο αυτά σταμάτησα

     Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 15:27
     Σύνδεσμος

     Μήπως αυτός ο σύντροφος ζει στο Βερολίνο; Μήπως είναι αυτός το Χάμστερ που ενώ φαίνεται νεκρή σχέση εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να πάρει μπροστά; Τίποτα δεν αποκλείεται. Αν δεν γίνει όμως μ’ αυτόν, θα γίνει με κάποιον άλλο που μπορεί η νεκρή αισθηματική σου ζωή να πάρει ζωή μαζί του.

     Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 15:29
     Σύνδεσμος

     Τίποτα μην δέχεσαι και τίποτα μην αποκλείεις. Η μοίρα θα πει την τελευταία λέξη. Μπορεί να έρθει κάτι άλλο στη ζωή σου και να γίνεις μάνα. Κάτι έρχεται ή άλλος ή αυτός. Δεν ξεκαθαρίζεται, αλλά μόνη δεν μένεις. Το χάμστερ πήρε ζωή. Όλα είναι σε μια πορεία που τον προορισμό αγνοείς.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 15:48
      Σύνδεσμος

      Ευχαριστω πολυ πολυ… Δηλαδη δείχνει οτι θα γινω μητέρα; καποτε λεμε τωρα… η φιλη μου θα γινει μάνα παντως αν κι εγώ το έσπρωχνα

      Απάντηση
      • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 20:41
       Σύνδεσμος

       Το όνειρο μπορεί να δείχνει λοιπόν ότι μπορεί να γίνεις κι εσύ μάνα όπως η φίλη σου.

       Απάντηση
       • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 01:35
        Σύνδεσμος

        Ευχαριστω πολυ πολύ ☺μακάρι! Η ελπιδα στο χαμστερακι! Φιλια Νεκταρία μου

        Απάντηση
       • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 14:49
        Σύνδεσμος

        Μακαρι να ειναι έτσι… Ευχαριστώ παρα πολύ Νεκταρία μου

        Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 στο 15:17
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα και πάλι!Είχα ένα όνειρο που δυσκολεύομαι να το ερμηνεύσω.,εάν μπορείτε να με βοηθήσετε κάπως θα είμαι ευγνώμων..Είδα σήμερα ότι με είχε φέρει μέχρι έξω απο το σπίτι μου ένα μωρό σε καρότσι(σαν να ήταν ταξιτζής και καλά).Αυτό ήταν στο κήπο και εγω ακριβώς έξω και μας χώριζαν τα κάγκελα του σπιτιού και ήθελα να το πληρώσω που έκανε το κόπο να με φέρει σπίτι αλλά αυτό μου χαμογελούσε και ευγενικά δε τα δεχότανε.Μετά από λίγο βρέθηκα ακριβώς έξω απο την εξώπορτα για να μπω σπίτι (μένω σε τριώροφη πολυκατοικία) και το μωρό με το καρότσι 2-3 μέτρα μπροστά μου.Προσφέρθηκα πάλι να του δώσω έστω 1 ευρώ για το κόπο του αλλά δε το δέχόταν και απλά μου χαμογελούσε γλυκά.Τι εναλλακτικές ερμηνείες υπάρχουν για κάτι τέτοιο άραγε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 στο 17:17
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι οι ευθύνες σου θα τελειώσουν και θα επιστρέψεις στην ηρεμία και στη γαλήνη σου. Θέλεις με κάποιον τρόπο να ευχαριστήσεις την ψυχή σου που άντεξε τόσα πολλά, αλλά δεν θέλει τίποτα. Το μόνο που θέλει είναι να είσαι καλά. Άρα, με λίγα λόγια τελειώνουν τα βάσανά σου και επέστρεψες εκεί που ήσουν πριν περάσεις μια έντονη ζωή. Όλα καλά θα πάνε λοιπόν.

   Πες μας τώρα, πότε θα δούμε ερμηνεία σου; Είσαι μέλος πια της ομάδας μας. Είσαι έτοιμη για ερμηνείες; Προσπάθησε να ερμηνεύεις εύκολα όνειρα στην αρχή μέχρι να μάθεις.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 στο 22:09
    Σύνδεσμος

    Από που μπορώ να βλέπω τα καινούργια όνειρα για να κάνω προσπάθεια να τα ερμηνεύω; Μακάρι να είναι έτσι για το όνειρο.Υπάρχει κάποια εναλλάκτικη ερμηνεία ή είναι μόνο αυτη που είπες;(Εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει οτί ονειρεύομαι συχνά σοκολάτες ή σοκολατένια γλυκά ή γλυκά γενικώς..χαχα..Και σήμερα είδα.)

    Απάντηση
    • Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 στο 09:57
     Σύνδεσμος

     Πάνω δεξιά της σελίδας θα δεις δύο κουτάκια με μπλε αστέρι, θα πατήσεις αυτό που λέει συζήτηση. Εκεί θα δεις πολλές επιλογές. Θα επιλέξεις αυτή που λέει τελευταία σχόλια. Κάνε ένα κλικ εκεί. Μπροστά σου θα φανούν όλα τα σχόλια. Όσα έχουν κυριακάτικη ημερομηνία τα ανέλαβε η Ντόρα. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα απαντήσεις άνετα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

     Στην ονειρογνώση αν πατήσεις είδη ονείρων, μπορείς να μάθεις περισσότερα για τα όνειρα.

     Τα τελευταία σχόλια βρίσκονται εδώ:

     http://www.ονειροκριτησ.gr/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/

     Απάντηση
     • Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 στο 10:00
      Σύνδεσμος

      Αλλη ερμηνεία δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, θα την έγραφα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Αφού σου αρέσει η ερμηνεία. Δεν ξέρω αν η υπόλοιπη ομάδα έχει άλλη γνώμη. Αετέ, Ντόρα, Έλενα κ.λ.π. μήπως έχετε καμιά άλλη έμπνευση για το όνειρο αυτό;

      Απάντηση
      • Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 στο 12:32
       Σύνδεσμος

       Δεν υπάρχει άλλη ερμηνεία…το μωρο εδώ έχει θετικό συμβολισμό….θέλει να συνεχίσει την ζωή της! !!

       Απάντηση
  • Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 στο 12:36
   Σύνδεσμος

   Όσον αφορά τις σοκολάτες υπάρχουν πολλές ερμηνείες. Καλές και κακές. Εξαρτάται αν τις φτιάχνεις, αν τις τρως, αν τις μαζεύεις από κάτω, αν τις πετάς. Αν τις έχεις στο μυαλό σου είναι όνειρο ανάλογο. Πίκρα είναι γενικά αν τις φας. Όνειρο στέρησης αν κάνεις δίαιτα ή δεν πρέπει να τις φας. Επίσης θα πρέπει να μετρήσεις το ζάχαρό σου σαν θεραπευτικό όνειρο. Από εξωτερικό ερέθισμα αν έφαγες πολλές κ.λ.π.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 στο 21:11
    Σύνδεσμος

    Και εγώ συμφωνώ με την ερμηνεία της Νεκταριας.
    Οι στεναχώριες,οι ευθυνες και τα προβλήματα σου Νέμεσι,επεξεργάστηκαν απο την ψυχή σου και είναι αυτές που σε παραδίδουν στο σπίτι σου!δηλαδή στην αποδέσμευση σου απο αυτά!σας χωρίζουν πλεον καγγελα!!!είστε σε απόσταση γιατί τα ξεπερασες!δεν δέχθηκαν την πληρωμή που προσεφερες διότι δεν θέλεις εσωψυχα να τα τροφοδοτησεις εκ νέου!!!αν δεχόντουσαν την πληρωμή,ουσιαστικά θα επανερχοντουσαν στο προσκήνιο!
    Μείνε ήσυχη δεν έχει αλλη ερμηνεία!ισχυει αυτή της Νεκταριας!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 στο 15:05
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας.Νεκταρία μέχρι στιγμής δεν είδα κάποιο εύκολο όνειρο για να μπορέσω να το ερμηνεύσω,δώσε μου λίγο χρόνο γιατί είμαι καινούργια σε αυτά και θέλω να δίνω σωστές ερμηνείες στον κόσμο και όχι βεβιασμένες.
     Όνειρο:Σήμερα είδα οτί μου είχαν προσφέρει καινούργια δουλειά δευτέρα με παρασκευή με ωράριο 6 το πρωί με 9 το πρωι(3 ώρες δηλαδή) και σκεφτόμουν οτί έχω δουλειά και ψάχνω περισσότερες ώρες και όχι λιγότερες.Να σημειώσω οτί στην πραγματικότητα έχω παρτ ταιμ δουλειά (4ωρη) και ταυτόχρονα ψάχνω για κάτι καλύτερο (ψάχνω 8ωρη και να μ άρέσει αυτό που κάνω,να το κάνω με χαρά.) Όνειρο ατομικό,αντίθετο,επιθυμίας ή τι;Οι αριθμοί επίσης συμβολίζουν κάτι;Μου παιρνάνε πολλά από το μυαλό.. Thank you.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 στο 17:38
      Σύνδεσμος

      Ψάξε τα μικρά των 5-6 γραμμών και με τον καιρό θα έρθει η πείρα. Κάνε προσπάθειες κι ας κάνεις λάθος. Έτσι έκαναν όλοι. Αν σου αφήσω κάποιο περιθώριο δεν θα μάθεις ποτέ. Πρέπει να μπεις στον κόσμο των ονείρων για να μάθεις. Όλες αυτό έκαναν από την στιγμή που μπήκανε στην ομάδα. Αν μείνεις απ’ έξω δεν θα αποφασίσεις να μπεις ποτέ. Είχες δώσει ωραία ερμηνεία στο όνειρό σου και θεώρησα ότι έχεις τα κότσια να τα καταφέρεις, αλλά δεν έχεις τόλμη. Αν πεις μαύρο π.χ. και είναι άσπρο τι έγινε; Θα παρέμβω και θα κάνω την διόρθωση. Με τον καιρό αυτό δεν θα γίνεται. Αυτό έγινε και με τους άλλους. Δεν θα σε κρεμάσει κανείς αν κάνεις λάθος. Όλοι ξέρουν ότι είσαι καινούρια. Η Babalou ερμήνευσε 3 όνειρα και είναι όλα σωστά. Ούτε αυτή ήξερε από όνειρα, αλλά έδωσε σωστές ερμηνείες. Πήρε το ρίσκο και μπήκε μέσα στο χορό. Αν πραγματικά σου αρέσει αυτό που ανέλαβες κάνε την προσπάθεια. Ακόμα και λάθος να είναι θα σε ευχαριστήσω για την προσπάθειά σου.

      Το όνειρό σου είναι το φόρουμ μας που σου ζητά να ασχοληθείς με την ερμηνεία ονείρων. Μπορείς φίλη μου. Θα τα καταφέρεις. Δεν σου είπα να ερμηνεύσεις κατεβατά και δύσκολα, αλλά ένα απλό που μπορείς να σκεφτείς. Στο όνειρο είναι αντίθετο. Εμείς δεν σου λέμε ωράριο. Ούτε σε περιορίζουμε σε 4 μέρες. Όσο θέλεις γράφεις. Όμως είναι ωραίο να δούμε ερμηνείες σου. Μόνο να μην έχει κυριακάτικη ημερομηνία. Όλα τα άλλα είναι εντάξει.

      Απάντηση
      • Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 στο 01:05
       Σύνδεσμος

       Νέμεση δεν πρεπει να ανησυχεις!όταν ξεκίνησα εγω ήξερα ελάχιστα για τα όνειρα.εκανα λάθη και ακόμα κάνω!η Νεκταρία παντα με ομορφο τροπο με διορθώνει η προσθέτει κάτι στην ερμηνεία μου!το σημαντικό είναι να απαντας με ηρεμία και καθαρό μυαλό…χωρίς άγχος!δεν σε κρίνει κανεις!

       Απάντηση
       • Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 στο 12:58
        Σύνδεσμος

        Καλημέρα σε όλους!Είδα ένα όνειρο με αριθμούς και φοβάμαι μην είναι σημαντικό γι’αυτο θα ήθελα βοήθεια εάν γίνεται..Δεν θυμάμαι σε ποιο κομμάτι του ονείρου αλλά θυμάμαι ξεκάθαρα τον αριθμό 836.Και επίσης την (μάλλον) ημερομηνία 14-02-14 ή 14-10-14 δεν είμαι σίγουρη..(δε θυμάμαι τι έκανα τότε,παει καιρός..)Θυμάμαι οτί είδα μια παλιά συμφοιτήτρια μου αφότου είχαμε γράψει εξετάσεις να θέλει να φύγει με μοτοσυκλέτα και της λεώ να πάρει και μένα εφόσον περνάει κοντά από την περιοχή μου,για να με άφηνε λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου.Οπότε κάθομαι από πίσω της και κάποια στιγμή κατεβαίνει με την μηχανή μια σκάλα και ενώ εγώ δεν έπαθα τίποτα(δε χτύπησα) αυτήν γυρίζω και την βλέπω να κατρακυλάει από τα σκαλιά.Μετά θυμάμαι οτί είδα ένα άτομο (δε θυμάμαι ποιος ήταν) να φοράει στο λαιμό του σταυρό και να πέφτει με τα ρούχα στην θάλασσα(με σχετικά σκούρα νερά)και θυμάμαι όταν κοίταξα στην θάλασσα είχε μείνει μόνο τα ρούχα του και ο σταυρός,δεν υπήρχε σώμα μέσα.Μετά υπήρξε ένα ψεύτικο ξύπνημα και έλεγα στην γιαγιά μου το όνειρο με το σταυρό.Μπήκα σπίτι της και θυμάμαι να είδα κάπου την ημερομηνία που προανέφερα. (έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά θέλω να σιγουρευτώ..χιχι)Ευχαριστώ.

        Απάντηση
        • Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015 στο 13:56
         Σύνδεσμος

         Η συμφοιτήτρια σου,αλληγορικά είναι ο παλιός εαυτός σου,αυτός που κουβαλούσε τις στεναχώριες.δώσατε εξετάσεις αρα περασες μια διαδικασία ψυχολογικής αντοχής.
         Ανέβηκες μαζί της στην μοτοσυκλέτα για να σε παει σπίτι σου.αυτό δείχνει οτι όλα όσα πέρασες,έχουν διαμορφώσει τον σημερινο σου χαρακτηρα.στην πορεία εσύ εμεινες ανέπαφη ενω αυτή κατρακύλησε.αρα οι στεναχώριες σου πεθαίνουν και μενει ζωντανός ο τωρινός εαυτός σου.
         Ο άντρας που χάθηκε στα σκούρα νερά είναι ειτε μια σχέση ειτε ενα πρόβλημα τα οποια αλληγορικα πεθαινουν.επέπλεαν μονο τα ρούχα και ο σταυρός διότι ο Θεός σε βοήθησε να απαλλαγείς απ όλα αυτα(σταυρός) αλλά η ανάμνηση αυτής της καταστασης(ρούχα) παραμένει για να μην ξανάκανεις τα ίδια λάθη.
         Η γιαγιά σου ίσως είναι το άτομο στο οποίο στρέφεται και σε βοηθάει στα προβλήματα σου.
         Οσον αφορα την ημερομηνία που ειδες,ψάξε μήπως τα προβλήματα που είχες,εμφανίστηκαν η διογκοθηκαν εκείνη την περίοδο.ο άλλος αριθμός 836 ειλικρινά δεν μπορω να σκεφτώ τι συμβολίζει.σκέφτηκα μήπως είναι κατάληξη απο αριθμο τηλεφώνου κάποιου άντρα.ίσως αυτου που χάθηκε στα σκούρα νερά.εσύ θα βρεις την σωστη ερμηνεία.

         Απάντηση
         • Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 στο 13:21
          Σύνδεσμος

          Γενικά αετέ έπεσες μέσα σε αρκετά σημεία.Ο σταυρός όμως εγώ νομίζω ότι συμβολίζει τα πάθη του Χριστου και στην δική μου περίπτωση τη στενοχώρια και τις δυσκολίες οπότε όταν το άτομο πήδηξε στη θάλασσα (που συμβολίζει τα άβατα του υποσυνειδήτου μιας και ήταν σκούρα τα νερά-ο φόβος για το αγνώστο)και εξαφανίστηκε αφήνοντας το σταυρό και τα ρούχα σημαίνει οτί αυτά τα αφήνω πίσω μου και μένουν μια ανάμνηση στο βάθος του υποσυνειδήτου για να ξέρω ποια είμαι τώρα.Επίσης στην γιαγιά μου δεν λέω τα προβληματά μου,ίσως την είδα επειδή ξέρω οτί μ’αγαπάει και με νοιάζεται.Η ημερομηνια δεν ξερω ακόμα τι είναι δε μου λέει τίποτα..Επίσης όσο για τον αριθμό θα ήθελα να το δουν αυτό και τα άλλα μέλη έψαξα και βρήκα οτί είναι λέει αγγελικός αριθμος και έχει σχέση με το κάρμα, με το σκοπό που εκπληρώνεις σε αυτή τη ζωή κτλ κτλ.Ρίξτε μια ματιά αν θέλετε είναι στα αγγλικά και δεν είναι μεγάλο κείμενο: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.gr/2012/01/angel-number-836.html

          Απάντηση
          • Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015 στο 19:23
           Σύνδεσμος

           Α! Εσύ είσαι ταλέντο. Μια χαρά το ερμήνευσες. Τι φοβάσαι λοιπόν; Πίστεψέ με ότι η δική σου ερμηνεία με άφησε με το στόμα ανοικτό. Λοιπόν από αύριο θα ερμηνεύεις όνειρα. Πολύ καλά τα πας. Άσε τα δεν ξέρω κι εσύ και η Έλενα, δεν με πείθετε.
           Το 836 είναι η γραμμή του τρένου στην πλατεία Κουμουνδούρου. Μήπως κατοικείς εκεί κοντά; Μήπως το άκουσες στις ειδήσεις και το αποτύπωσε το υποσυνείδητό σου; Αυτό που λες με το κάρμα δεν αποκλείεται, αλλά εγώ σ’ αυτά δεν πιστεύω. Όμως αυτά που δεν πιστεύω, ποτέ δεν αποκλείω την επικράτηση και την ύπαρξή τους, απλά εγώ δεν τα πιστεύω. Ούτε σε κάρμα πιστεύω, ούτε σε μετεμψύχωση, αλλά μπορεί να υπάρχει. Τίποτα δεν αποκλείεται. Απλά είπα μια άλλη πιθανότητα αυτού του αριθμού.

           http://www.oasa.gr/xmap.php?id=p836

           Επίσης 836.000.000 άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

          • Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015 στο 15:51
           Σύνδεσμος

           Δεν μένω καν κοντά πλατεία Κουμουνδούρου..Όσο για το όριο της φτώχειας γιατί να ονειρευτώ τον αριθμό,σε τι με βοηθάει;Μπορεί κάπου να το πήρε το αφτί μου αλλά δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να το δω στο όνειρο μου.Επίσης η επιστήμη της φυσικής λέει:”Η ενέργεια δεν καταστρέφεται ούτε δημιουργειται,απλά αλλάζει μορφές.”Τι κινεί το σώμα;Η ενέργεια.Άρα όταν πεθάνει το φυσικό σώμα κάτι πρέπει να υπάρχει αλλά και εγώ δεν είμαι σίγουρη για τίποτα,απλά έχω ανοιχτό μυαλό και δέχομαι κάποια άποψη διαφορετική από τη δική μου.

          • Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015 στο 17:27
           Σύνδεσμος

           Σου είπα πιθανές περιπτώσεις που θα άκουσες αυτό τον αριθμό. Δεν σημαίνει ότι ισχύουν κιόλας. Το υποσυνείδητο συγκρατεί πολλά και τα πετάει όπου να’ ναι στα όνειρά μας. Δεν είναι αυτή η άποψη μου. Τα ανέφερα μήπως και ισχύουν.
           Ναι, έχεις δίκιο η ενέργεια ψυχή υπάρχει, αλλά κανείς δεν μας βεβαιώνει αν μπαίνει σε άλλα σώματα. Στην ενέργεια ψυχή πιστεύω. Στην μετεμψύχωση όχι. Αυτό δεν το λέει πουθενά ο νόμος της φυσικής.

 • Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 στο 19:27
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα!Ειδα οτι ημουν σπιτι μου και εβλεπα τηλεοραση και ξαφνικα μπηκε η μαμα μου απο την πορτα με ενα καροτσακι μωρου(νομιζω οτι ηταν αδειο) και βγηκε στο μπαλκονι.Εξω ηταν σκοταδι.Μολις βγηκε προσπαθησα να κλεισω τις μπαλκονοπορτες για να μεινει εξω αλλα ηταν χαλασμενη και ειχα δυσκολια να την κλεισω.Δα θυμαμαι αν μπορεσα τελικα.Τι σημαινει αυτο;
  Ευχαριστω.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 στο 10:18
   Σύνδεσμος

   @natalia, αν όντως ηταν άδειο το καροτσάκι,πρόκειται για την αίσθηση που εχεις οτι η μητέρα σου,σου φέρνει ευθύνες και προβλήματα και εσύ προσπαθείς να τα αποφυγεις.Σκέψου όμως πως οτι και αν σου λέει,τα λέει για το καλό σου.
   αν όντως σου δημιουργούσε προβλήματα στην πραγματικοτητα,στο ονειρο θα υπήρχε μωρο στο καρότσι.
   αφού δεν είσαι σίγουρη αν υπήρχε μωρο,πρόκειται για ευθύνες που εσυ τις βλέπεις βαρος αλλά μπορεί κ να μην είναι.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.