Καπέλο
Αν ονειρευτείτε πως χάσατε το καπέλο σας, σημαίνει ανεπιτυχείς προσπάθειες και αδυναμία ορισμένων προσώπων να κρατήσουν τις συμφωνίες τους.
Για τον άντρα που θα ονειρευτεί πως φορά καινούργιο καπέλο, είναι σημάδι πως θ’ αλλάξει θέση και δουλειά με καλύτερες προοπτικές.
Για τη γυναίκα που θα δει πως φορά καινούργιο όμορφο καπέλο, προβλέπεται πως πλησιάζει τον πλούτο και πως θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού.
Αν δείτε πως ο άνεμος παίρνει το καπέλο σας, σημαίνει πως θα γίνουν αλλαγές στη ζωή σας που θα είναι κατά κάποιο τρόπο για κακό σας.

Καπέλο
Ετικέτες:

28 σχόλια στο Καπέλο

 • Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο 15:39
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία καλησπέρα και πάλι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα!Σου γράφω πάλι τόσο σύντομα ,γιατί είδα ένα όνειρο σήμερα τα ξημερώματα και είχα μια επαγγελματική πρόταση λίγες ώρες μετά. Ονειρεύτηκα πως είχα επιστρέψει στην παλιά μου δουλειά και φορούσα ένα ροζ καπέλο και μια ροζ μπλούζα.Ειχα την αίσθηση πως ήταν αρχές φθινοπώρου.Ξαφνικα σηκώνομαι από την καρέκλα και βγαίνω έξω όπου υπήρχαν τραπέζια δίπλα στη θάλασσα και κάθονταν διάφορα ζευγάρια.Βρεθηκα να ατενίζω ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα αλλά αισθανομουν λίγη μοναξιά.Εκεινη τη στιγμή βρέθηκε δίπλα μου μια όμορφη κοπέλα με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια και με ρώτησε να είδα την πισίνα και αν πληρώνουμε το ποσό των 20 ευρώ για να κολυμπήσουμε . Τότε είδα με την άκρη του ματιού μου την πισίνα την οποία αρχικά δεν είχα δει. Το νερό στην πισίνα ήταν ταραγμένο και κάπως θολό και μέσα σε αυτή κολυμπούσε μια χαρούμενη οικογένεια.Οταν είδα το νερό στην πισίνα δεν ήθελα να κολυμπήσω ενώ η ξανθιά κοπέλα επέμενε.Της είπα πως μόνο η χαρούμενη οικογένεια έχει δικαίωμα να κολυμπήσει στην πισίνα και αληθινά πίστευα κάτι τέτοιο στο όνειρο μου. Προβληματίζομαι γιατί η πρόταση έγινε από άλλη εταιρεία με παρόμοιο αντικείμενο εργασίας ενώ ενδέχεται να μου κάνει πρόταση και η εταιρεία που δούλευα παλιά από τον Οκτώβριο και μετά.Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια στην ερμηνεία και συγγνώμη αν έγινα κάπως κουραστική αυτές τις μέρες!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 στο 10:06
   Σύνδεσμος

   Είναι καλό που δεν κολύμπησες σ’ αυτή την πισίνα. Δεν είναι σωστό να περιμένουμε μια πρόταση που μπορεί να γίνει, μπορεί και όχι. Δοκιμάζουμε να κάνουμε ένα βήμα στην νέα πρόταση που είναι σίγουρη. Το θέμα είναι αν είσαι δεμένη με την άλλη εταιρία και συνειδησιακά δεν μπορείς να πας αλλού. Αυτό είναι άλλο θέμα. Αν δεν έχεις πρόβλημα, καλό είναι να πεις ναι. Στο όνειρο σου ανοίγονται πολλοί δρόμοι. Η πισίνα συμβολίζει το προσωρινό, ενώ το θολό το αβέβαιο. Εφόσον δεν κολύμπησες εκεί, οι προτάσεις είναι σοβαρές και μόνιμες, ενώ εξαρτάται από σένα που θα πας και τι θα κάνεις.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 στο 01:28
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου χίλια συγγνώμη.ψαχνω την απάντηση στο λήμμα λουλούδια αλλα ενω εχεις στειλει δε μου τη δείχνει.Τη δευτέρα προς Τρίτη (μια νύχτα πριν το όνειρο με τις μωβ ορχιδεες) έιδα ότι φορεσα ένα μεγαλο καπέλο ωραιο με τουλι αλλα ήταν μωβ και μολις το έβαλα είδα ότι το λέρωσα με το μακιγιάζ μου και το πέταξα απο πάνω μου.δηλαδη 2 νύχτες είδα το μωβ μία με το καπελο (το πεταξα αλλα το φορεσα 🙁 ) και μία με τις ορχιδέες.και παλι σε ευχαριστώ για όλα ξέρω ότι είναι δύσκολο αυτό που κάνεις. Συγγνωμη για τις ερωτήσεις μου.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 στο 12:25
   Σύνδεσμος

   Τότε κάτι μοβ έχει αποσπάσει το υποσυνείδητο ή αναφέρεται στο 7ο τσάκρα. Είναι μια περίπτωση που ισχύει όταν το μοβ επαναλαμβάνεται. Διάβασε στα είδη ονείρων για τα μπλοκαρισμένα τσάκρα, και δες το 7ο τσάκρα.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 στο 18:05
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,
  χθές βράδυ είδα μια κοπελιά, που την γνωρίζω στην πραγματικότητα, βγαίναμε αλλά έγινε μια παρεξήγηση, να φορά ένα καπέλο γυναικείο σε χρώμα μπέζ, να εφαρμόζει καλά στο κεφάλι της, να με κοιτά και να είναι….. έτσι χαμογελαστή. Εγώ της είπα … δεν πιστεύω να βγεί με άλλη παρέα και σαν να ταράχθηκα, βέβαια απάντηση απο την κοπέλα στην ερώτησή μου δεν έλαβα……..

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 στο 19:05
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι δεν επικοινωνείτε. Ντύθηκε φανταχτερά στο όνειρο για να την προσέξεις. Πάντα το καπέλο τονίζει την επιθυμία να κοιτάξουμε και δεν μας ξεφεύγει το άτομο. Όμως, όταν της έθεσες την ερώτηση δεν έλαβες απάντηση. Είδες μάλλον τον χαρακτήρα της. Θέλει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά όταν την συμφέρει δεν συμμετέχει.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 στο 19:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Το καπέλο στον άντρα το προφυλακτικό δεν συμβολίζει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 20:03
   Σύνδεσμος

   Εξαρτάται πως είδες το όνειρο. Δεν βλέπουμε με σύμβολα όλα τα όνειρα. Όπου χρειάζεται γίνεται αυτό. Δεν ήξερα αυτή την ερμηνεία. Πολύ αστεία ερμηνεία δίνεις.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 20:11
    Σύνδεσμος

    Και όμως.Αυτή την ερμηνεία έχει κάποιες φορές.Όχι πάντα.Όταν π.χ μία γυναίκα στην πραγματικότητα θέλει να κάνει παιδιά και ο άντρας δεν θέλει τότε ονειρεύεται ότι κρατάει ένα μωρό και έρχεται ο άντρας της με καπέλο και της το παίρνει.Είναι ένα κλασσικό όνειρο που το έχω ακούσει πολλές φορές.Άλλα όπως είπα δεν έχει πάντα αυτή την ερμηνεία.Εξαρτάται τι βλέπεις.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 στο 00:04
  Σύνδεσμος

  ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑς ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΙΒΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ. ΗΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΤΖΟΚΕΙ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΓΩΣΕΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΩ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΤΟ ΟΝΕΙΡΟ?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 20:09
   Σύνδεσμος

   Αυτό μοιάζει με μεσημεριανό όνειρο. Το όνειρο δείχνει ότι είναι οι ανησυχίες σου για το παιδί σου. Είναι μια χαρά, απλά έχεις ανασφάλεια και φοβάσαι την κακή είδηση με τόσα που ακούς να γίνονται έχεις επηρεαστεί.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017 στο 13:03
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
  ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΦΟΡΑΓΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ, ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ
  ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 14:12
   Σύνδεσμος

   Ονειρο εξωτερικών ερεθισμάτων.Αν δεν μας ελεγες οτι ειναι το αγαπημένο σου χρωμα θα έλεγα οτι στην ψυχή σου υπάρχει βαθειά θλίψη.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 στο 00:48
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.Το όνειρο είναι προχθεσινό της πέμπτης προς παρασκευης! Είδα ότι μας κυνηγούσαν οικογενιακος και εγώ πηγενα μπροστά είδα κάτι μαύρα βράχια με νερά διάλεξα να παω από εκεί με τον ξάδερφο μου βρήκαμε θάλασσα η υπόλοιπη οικογένεια εξαφανίστηκε κολιμπουσαμε ξαφνικά αμέριμνοι εγώ ο ξάδερφος μου και η θεία μου την οποια εέχουμε χάσει πρόσφατα από την ζωή ενώ ένα τεράστιο καπέλο όσο ένα τραπέζι θα έλεγα ψάθινο και φθαρμένο το επερνε ο αέρας από κεφάλι σε κεφάλι μια εμένα μια στη θεία ώσπου ένα ψάρι προσπάθησε να με φάει εξίσου τεραστιο και η θεία μου φώναξε να ανέβω επάνω στο καπέλο δεν ξέρω πως αλλα όταν ανέβηκα αυτό με εξφεντονισε και το ψάρι δεν με εφαγε! Μα τι σημενουν όλα αυτα? με έχει ταράξει ερμηνεία δεν βρίσκω… Μήπως μπορείτε να βοηθεισετε? Ευχαριστώ εκ τον πρότερον!! Κατερίνα!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 στο 21:36
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο που δείχνει πως αισθάνεσαι. Νιώθεις ανασφάλεια, έχεις φοβίες, άγχος και η ψυχή σου βασανίζεται. Είναι κακό που σε έσωσε όμως μια νεκρή. Να είσαι έτοιμη για όλα. Φοβάσαι για σένα και την οικογένειά σου. Βλέπεις εμπόδια και καθυστερήσεις. Ο άνεμος σηκώθηκε και το μόνο που σε σώζει είναι ένα καπέλο. Αυτό που προστατεύει το κεφάλι από τις δυνατές ακτίνες του ήλιου. Αυτό που προστατεύει το κεφάλι, αρα προστάτεψε κι εσένα. Η μόνη μου ανησυχία είναι η βοήθεια της νεκρής. Αυτό κάπου αποσκοπεί. Εκτός, αν είναι το άτομο που πάντα εν ζωή σε προστάτευε και την έφερες με αυθυποβολή κοντά σου σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή ή επενέβην το πεπρωμένο και πήρε τη μορφή της, επειδή είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 στο 08:59
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα ειδα εναν τον αντρα που με ενδειαφερει να φοραει ενα κοκκινο καουμποιστικο καπελο. Τι σημενει ? Αυτον τον ανθρωπο απλα τον γνωρειζω .

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 στο 20:55
   Σύνδεσμος

   .

   Έτσι τον βλέπει το υποσυνείδητο σου.Σαν καουμπόι.Δηλαδη σαν άντρα που παίρνει ρίσκο και κυνηγάει τα θέλω του.Αν είναι προγνωστικό το όνειρο,συντομα θα σε κυνηγήσει.Σαν αντίθετο,δηλωνει την επιθυμία σου μόνο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 12:32
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία καλημέρα!Είδα ότι κοίταζα ένα αντρικό καπέλο με ένα στρογγυλό κομάτι ύφασμα στην κορυφή του,νομίζω στην κουζίνα το είδα εάν έχει κάποια σχέση(έχω την αίσθηση ότι ήταν για μένα κιόλας).Ξέρεις τι είναι;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 12:36
   Σύνδεσμος

   Αν το φόρεσες έρχεται κάτι για σένα. Μια νέα εργασία ή ένας νέος σύντροφος αλληγορικά. Αν το κράτησες απλώς θα έρθει λίγο αργότερα.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 12:48
    Σύνδεσμος

    Αχ αχ αχ.Όλο στην προετοιμασία είμαι.Το καπέλο τι συμβολίζει γενικά;Και επίσης το στρογγυλό κομμάτι ύφασμα που είχε επάνω του τι ήταν; Ευχαριστώ.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:08
     Σύνδεσμος

     Δεν έχει μια συγκεκριμένη ερμηνεία. Είναι γενική η ερμηνεία. Είναι η κατάσταση που καπελώνεις, που πιάνεις μια ευκαιρία. Αυτό γίνεται όταν το φοράς. Όταν το πιάνεις είσαι πολύ κοντά στο να το φορέσεις ή να το πετάξεις, ανάλογα τι θα βρεις μπροστά σου. Όμως κάτι όμορφο δεν το πετάνε. Άρα, είσαι πολύ κοντά να το φορέσεις. Αντίθετα, αν ένας άνδρας φορέσει γυναικείο καπέλο είναι γελοιοποίηση κι αν φορέσει ανδρικό δηλώνει ότι δεν έχει τρόπους.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:12
      Σύνδεσμος

      Ήταν αντρικό κιόλας,όχι γυναικείο.Το στρογγυλό κομάτι ύφασμα που είχε επάνω του τι ήταν;

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:22
       Σύνδεσμος

       Δεν ερμηνεύουμε το πράγμα, αλλά την πράξη. Γι’ αυτό σου είπα ότι μπορεί να είναι άνδρας. Επειδή κατάλαβα ότι ήταν ανδρικό, αλλιώς θα μιλούσα για φίλη ή συνεργάτη!!!

       Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 03:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,
  Είδα στον ύπνο μου οτι έψαξα μεσα στη ντουλαπα μου και καπου βαθια βρηκα ενα μεγάλο καπελο,μπορει να ηταν και της γιαγιας που εχει πεθανει, εβγαλα με αυτο καποιες φωτογραφιες και μετα πηγα στο πατρικο μου. Οταν το εδειξα στη μαμα μου μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο για το σχολειο και οτι θα ψαξει στα καλοκαιρινα να μου βρει το κασκετο που φορουσα στη παραλια να το πλυνει και να μου το δωσει να το βαλω. Ετσι και εγω το εβγαλα. Τι μπορει να σημαινει αυτο;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 12:37
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο που δείχνει την παλιά σου ζωή. Αναμνήσεις που δεν έχουν ξεθωριάσει μέσα σου και υπάρχουν να σου θυμίζουν ότι κάποτε υπήρξες παιδί.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 στο 19:09
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα χθές το βράδυ είδα ότι είχε έρθει ο φίλος μου και μπήκε στο δωμάτιο μου φορώντας ένα καπέλο ολο πράσινο έντονο πράσινο και χαμογελούσε.περισσότερο εντύπωση μου έκανε το χρώμα αλλα δε βρίσκω κάποια ερμηνεία για έντονο πράσινο και μάλιστα σε καπέλο.ήταν χαρουμενος και εγώ ένιωσα μια αγαλίαση μόλις τον είδα να μπαίνει μεσα με το καπέλο.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016 στο 12:12
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ο σύντροφός σου θα αλλάξει δουλειά με καλές συνθήκες και μισθό ή σαν όνειρο επιθυμίας, αυτό θα επιθυμούσες.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.