Καμπαναριό
Αν ονειρευτείτε καμπαναριό, είναι προάγγελος αρρώστιας και αντιθέσεων.
Ερειπωμένο καμπαναριό σημαίνει θάνατο γνωστού ή φίλου.
Το ν’ ανεβαίνετε, στ’ όνειρο σας, σε καμπαναριό προμηνά σοβαρές δυσκολίες, που όμως θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε. Αν δείτε ότι πέσατε από καμπαναριό, είναι σημάδι κακής υγείας και απώλειας στις επιχειρήσεις.

Καμπαναριό

2 σχόλια στο Καμπαναριό

 • Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 στο 13:39
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Καλό μήνα! Το δικό μου όνειρο ήταν λίγο εκτός εποχής. Ονειρεύτηκα λοιπόν ότι σχόλασα από το μαγαζί που δουλεύω και ότι αυτός που μου αρέσει πολύ έκανε κίνηση επιτέλους κ μου πρότεινε να φύγουμε μαζί. Καθώς βγαίνω από το μαγαζί για να τον βρω στο αμάξι του , βλέπω ότι είχε χιονίσει, μου έκανε εντύπωση. Κάναμε μια στάση να φάμε κ ήταν ψυχρός και όλο μου την έλεγε.
  Τελικά πάμε σπίτι μου, και έμενε μαζί μας ένα ζευγάρι του οποίου μόνο τη φωνή και τα γέλια άκουγα. Τράβηξα τη κουρτίνα για να βγάλω μια φωτογραφια κ από το παράθυρο ξεπροβαλλε μια λευκή εκκλησίτσα από το οποίο μόνο το λευκό καμπαναριο φαινόταν και δίπλα ήταν ένα πολύ ψηλό καταπράσινο έλατο και το τοπίο χιονισμενο καθώς ξημέρωνε. Χτύπησαν κάτι παιδιά το κουδούνι πήγε αυτός που μου αρέσει πήγε να ανοίξει και έλεγαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων τα παιδιά στη πολυκατοικία, όχι σε κεινον προσωπικά, απλά περιφερόντουσαν τραγουδιστά. Άφησε τα παιδιά να συνεχίσουν τα κάλαντα κ ήρθε ξανά στο δωμάτιο, εγώ καθόμουν στο πάτωμα κ κοίταζα το τοπίο χαρούμενη και αυτος ήρθε κ έκατσε στο κρεβάτι κ ακούμπησε το κεφάλι του πάνω από το δικό μου. Και ενώ σε όλο το όνειρο ήταν ψυχρος και μου την έλεγε εκεί γλυκανε κ χαμογέλασε και συνεχίσαμε να κοιτάμε έξω το χιονισμένο τοπίο. Μου άφησε τόσο ωραίο συναίσθημα που δεν ήθελα να ξυπνήσω μόλις αντιλήφθηκα πως ήταν απλά ένα όνειρο. Σε κανένα όνειρο δεν αλληλεπιδράμε μεταξύ μας, πάντα τον βλέπω να φεύγει αυτή ήταν η πρώτη φορά που υπήρχε επικοινωνία και γεγονότα.
  Αυτά τα λίγα…
  Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 στο 20:02
   Σύνδεσμος

   Απλά η ψυχή σου είναι μπερδεμένη. Είναι ένα αντιφατικό όνειρο. Από τη μια δείχνει επιτυχία από την άλλη αποτυχία, από την μια δείχνει ζεστασιά, από την άλλη παγωνιά. Αν σου άφησε στο τέλος καλά συναισθήματα βγαίνει η άκρη. Για να γίνει αυτό χρειάζεται χρόνος. Είναι κάτι καινούριο στη ζωή σου αυτός ο άνθρωπος;

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.