Κίτρινο

Αν δείτε λουλούδια κίτρινα, αυτό σημαίνει πως ο σύντροφο σας, σας απατά. Αν δείτε τον σύντροφο σας να σας προσφέρει κίτρινα λουλούδια, τότε σίγουρα σας απατά, αν του προσφέρετε εσείς θα τον απατήσετε αλλά και στις δυο περιπτώσεις θα έλθει μεταξύ σας το μίσος μετά απ’την απιστία, δεν πρόκειται ποτέ ο ένας να συγχωρήσει τον άλλον.
Αν δείτε πως το χρώμα του σπιτιού σας ήταν ή το βάψατε κίτρινο, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε πολύ δυσάρεστα πράγματα και θα σας ντροπιάσουν.
Αν δείτε πως τα ρούχα που φορούσατε ήταν κίτρινα και σας έκανε εντύπωση αυτό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλες στεναχώριες από λόγια που θα κάνουν εις βάρος σας και θα τα μάθετε.
Αν δείτε πως σας έκαναν εντύπωση καρποί ή δένδρα με κίτρινο χρώμα, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δυσάρεστες μέρες γιατί θα διαπιστώσετε πως οι προοπτικές σας ήταν άσχημες.
Αν πάλι δείτε ότι βάφετε κάτι με χρώμα κίτρινο, αυτό σημαίνει πως θα σας φαει η ζήλια αυτές τις μέρες.

Κίτρινο

45 σχόλια στο Κίτρινο

 • Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο 02:12
  Σύνδεσμος

  Ονειρεύτηκα πως πήγα στο φαρμακείο να αγοράσω μια οδοντόβουρτσα και πως έψαχνα να βρω μεσα σε ενα τεράστιο μπολ και όλες έδειχναν παλιές και αγόραζα μια οδοντόβουρτσα με έντονο κίτρινο χρωμα

  Απάντηση
   • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 στο 15:56
    Σύνδεσμος

    Γιατί συγνώμη το μεγαλύτερο ποσοστό που γράφει στον ονειροκριτη αναφέρει ποτε το είδε; εγω το είδα Παρασκευή

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο 09:33
     Σύνδεσμος

     Τα άτομα που γράφουν όνειρο την Κυριακή, είναι υποχρεωμένα από την σελίδα του ονειροκρίτη να γράφουν πότε το είδαν. Όχι τις άλλες μέρες, δεν είναι απαραίτητο. Αυτό γίνεται γιατί τα όνειρα εκείνης της ημέρας δεν έχουν ερμηνεία. Για να ξέρω αν θα δώσω απάντηση ή όχι. Αν προσέξεις και άλλοι που γράφουν την Κυριακή όνειρο και δεν διευκρινίζουν πότε το είδαν τους κάνω την ίδια παρατήρηση. Γράφεις όχι κυριακάτικο ή το είδα την Παρασκευή.
     Το όνειρο δείχνει ότι για να είσαι πραγματικά καλά και ευτυχισμένη, χρειάζεται να βρεις νέες λύσεις στα παλιά σου προβλήματα. Να τακτοποιηθείς.

     Απάντηση
    • Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 στο 14:10
     Σύνδεσμος

     Είδα ότι συμμετείχα σε μια παρέλαση που δεν ήξερα ποιος είναι ο σκοπός της, αλλά μας χώρισαν σε ομάδες ανάλογα το χρώμα των ρούχων που φορούσε το κάθε άτομο. Ξαφνικά βλέπω ότι φοράω μια κιτρινη μπλούζα ενώ νόμιζα ότι φορούσα κόκκινη και απογοητεύτηκα κάπως που με έβαλαν με τα άτομα που φορούσαν κίτρινα ρούχα. Λίγο πριν αρχίσει η παρέλαση κοίταξα την μπλούζα μου και είδα ότι φορούσα την κόκκινη που είχα στο νου μου από την αρχή. Τι μπορεί να σημαίνει;

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:59
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα σήμερα ενα όμορφο κίτρινο λεμόνι…ειχε ενα εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα.. δεν το είδα πάνω σε δέντρο. Επίσης, αν σχετίζεται με τον γάμο η ερμηνεία, να σας πω οτι ειμαι παντρεμένη.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:10
   Σύνδεσμος

   Όχι, τα άνθη λεμονιάς δηλώνουν γάμο. Το λεμόνι είναι μια κατάσταση στη ζωή σου που φαίνεται βατή και εύκολη και σε δελεάζει να ασχοληθείς μαζί της. Μόλις πας να ασχοληθείς μαζί της σου βγαίνει ξινή και λόγω του κίτρινου χρώματος σε ταλαιπωρεί. Κάποιες στιγμές δεν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, ενώ κάποιες άλλες δέχεσαι αυτή την ξινίλα, διότι την έχεις συνηθίσει. Όμως η καλή όψη του κίτρινου δείχνει το φως και την αισιοδοξία, ενώ όταν σταφούμε στο λεμόνι και δεν προσέξουμε το χρώμα δηλώνει αυτή την κατάσταση χωρίς αυτό΄ που αφήνει η υπερλειτουργία ή υπολειτουργία των τσάκρα.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:21
    Σύνδεσμος

    Αν καταλαβα καλα Νεκταρία μου, αυτο που μου λες ειναι οτι εχω συνηθίσει να μην μου «βγαίνουν» κάποιες καταστάσεις ομως το ωραίο κίτρινο δείχνει την θετική μου διαθεση να προσπαθήσω χωρις ομως πάντα το επιθυμητό αποτελεσμα. Καταλαβα σωστα;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:30
     Σύνδεσμος

     Ναι, δεν φτάνει η θετική σου ενέργεια για να σε κάνει να νιώσεις καλά. Αυτό μπορεί να γίνει όταν συνηθίσεις αυτές τις καταστάσεις, εφόσον δεν μπορείς να τις διώξεις. Μόλις πετάξεις το λεμόνι θα απαλλαγείς. Αν το φας όμως και σου αρέσει είσαι μαζόχα. Τα θέλεις όλα αυτά και τα γεύεσαι.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:35
      Σύνδεσμος

      Κατάλαβα…Σ´ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση… Καλή εβδομαδα. x

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:44
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.Το σημερινό όνειρο δεν ξέρω εάν κατατάσσεται στα ψυχολογικά ή τα προφητικά.Δε μπορώ να το καταλάβω.Είδα ότι ήμουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και είχα αγοράσει και φόραγα ένα κίτρινο μπλουζάκι και ένα τζιν και τα κοίταζα στον καθρέφτη.Ήταν και ένας άγνωστος άντρας στο δωμάτιο και φόραγε και αυτός κίτρινη μπλούζα και μου έλεγε ότι και αυτός φοράει το ίδιο χρώμα μπλούζας δείχνοντας μου το.Θα ήθελα ερμηνείες όλων των ονειρομαντών αν γίνεται.Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Δύο ονειρομάντεις μείναμε. Θα ενημερώσω τον αετό σχέτικά. Το όνειρο δείχνει ότι είναι μπλοκαρισμένο προσωρινά το τρίτο τσάκρα σου.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017 στο 21:40
    Σύνδεσμος

    Δύο έχετε μείνει;Ποια έμεινε;
    Και ο άντρας που είδα που κολλάει;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 18:24
     Σύνδεσμος

     Ο άνδρας είναι συμβολικά η άλλη μισή σου προσωπικότητα που προσπαθεί να ξεμπλοκάρει και να γίνει μία.

     Απάντηση
   • Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017 στο 19:04
    Σύνδεσμος

    Αετέ μόνο εσύ έμεινες;Σου είναι εύκολο μία ερμηνεία ή συμφωνείς και εσύ με την Νεκταρία;Εγώ απλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει ο άντρας…

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 12:47
     Σύνδεσμος

     Συμφωνώ με την Νεκταρία.Σου εξήγησε τι αντιπροσωπεύει ο άντρας.Διαβασε για το τρίτο τσάκρα και θα καταλάβεις.

     Απάντηση
    • Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 στο 12:16
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστώ.Για κάποιο λόγο όμως αν προσέξεις τα σχόλια έχουν μπει ανάποδα,το δικό μου(6/3) που ρωτάω που κολλάει ο άντρας μπήκε μετά της Νεκταρίας(17/3) που μου εξηγεί.Δεν ρώτησα δηλαδή αφότου μου εξήγησε.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 στο 11:57
      Σύνδεσμος

      Είχα δει την ερώτηση, είχε μπει διπλή φορά και αφαίρεσα το ένα, γι’ αυτό το βλέπεις έτσι. Κατάλαβα το ερώτημα και σου απάντησα.

      Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 στο 21:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα.Θα ηθελα να σας ρωτησω το κιτρινο ρουχο γενικως τι δειχνει;Ειδικα αν στο δινει για να το φορεσεις ενας αντρας;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:02
   Σύνδεσμος

   Θα σε στεναχωρήσει ή θα σε απατήσει. Το κίτρινο είναι το 3ο τσάκρα. Σε διακατέχει μια έντονα εσωτερική ανησυχία και δυσαρέσκεια για το άτομο αυτό. Πιθανόν στην παιδική σου ηλικία να μην υπήρχε αποδοχή εύκολη με το άλλο φύλο και έτσι δεν αναπτύχθηκε η αίσθηση της αξίας σου, με αποτέλεσμα να αναζητάς τώρα την αναγνώριση και την ικανοποίηση που δεν βρίσκεις.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 στο 15:06
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα !ειδα οτι ειχα κίτρινα ματια και φορουσα κιτρινο μπλουζακι πολυ φωτεινο.Επίσης φορουσα και ενα καπελο με κερατα και αισθανομουν πολύ αυτοπεποίθηση με αυτη μου την εμφάνιση.. τι σημαίνει?

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 στο 13:15
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Είδα στον ύπνο μου ότι ο φίλος μου σταμάτησε να βάλει βενζίνη και αγόρασε και μια κίτρινη ανθοδέσμη για την πρώην γυναίκα του . Της έδωσε την ανθοδέσμη αργότερα και εκείνη την πήρε . Οταν τον ρώτησα που είναι η δικιά μου ανθοδέσμη μου είπε ότι δεν υπήρχε άλλη μόνο αυτή η κίτρινη . Τι σημαίνει αυτο ;;;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 στο 19:27
   Σύνδεσμος

   @Ροζα33,

   Η βενζίνη είναι η ζωή του μαζί σου. Για να κινηθεί σωστά πρέπει να ξεπεράσει την πρώην γυναίκα του. Φίλη μου η κίτρινη ανθοδέσμη δηλώνει την ισορροπία του εγώ του, άρα την έχει ξεπεράσει, και του το ανταπέδωσε κι αυτή αφού τη δέχτηκε. Εφόσον είναι μαζί σου, αν σου έδιδε κι εσένα ανθοδέσμη οποιουδήποτε χρώματος θα είχατε χωρίσει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015 στο 00:49
  Σύνδεσμος

  Είδα πως χαμογελουσα και όλα μου τα δόντια ήταν ολόισια αλλά κίτρινα

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 στο 19:28
   Σύνδεσμος

   @Matina,

   Αυτό δείχνει ότι κάπου κάνεις λάθος. Διόρθωσέ το!!!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 στο 14:31
  Σύνδεσμος

  Εγω ειδα πως η μανα του αρραβωνιαστικου μου ερχοταν στο πατρικο μ μαζι με την συνυφαδα μ το βραδυ και φορουσε κιτρινη μπλουζα και λεει μ εκανε μεγαλη εντυποση…

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 στο 19:32
   Σύνδεσμος

   @Σια,

   Άρα, κάτι συμβαίνει με το τσάκρα αυτό. Ενημέρωσε την συνυφάδα σου.

   Tρίτο τσάκρα: μανιπούρα τσάκρα

   Θέση : Hλιακό πλέγμα.
   Xρώμα : Kίτρινο.
   Που επιδρά : Aφαλός, κοιλιά, λεπτό έντερο.
   Προβλήματα υγείας: Δυσπεξία, έλκος, αίσθημα κόπωσης, ηπατική δυσλειτουργία, προβλήματα στα επινεφρίδια, στο πάγκρεας και στα νεφρά.
   Συνδέεται με: Tη δύναμη, τη ζωτικότητα, τη θέληση, την ανεξαρτησία, την αυτοπεποίθηση, την επιβεβαίωση και το δυναμισμό.
   Σε κατάσταση ισορροπίας : Προσφέρει ζωντάνια, ενισχύει τις υπάρχουσες ικανότητες και την πρακτικότητα, συμβάλλει στη σωστή διαμόρφωση του Eγώ, προάγει τη συνεργασία, τη ρεαλιστική αντίληψη και το αίσθημα ισότητας.
   Όταν υπερλειτουργεί : Παρατηρούνται φαινόμενα αυταρχισμού, επιθετικότητας, αλαζονείας, έπαρσης και υπερβολικής φιλοδοξίας.
   Όταν υπολειτουργεί: Eνισχύει την παθητικότητα και το αίσθημα αβεβαιότητας, το άτομο τείνει να κατηγορεί και να τιμωρεί τον εαυτό του.
   Aσκήσεις εξισορρόπησης : Bαθιές αναπνοές, σωματικές ασκήσεις και τεχνικές που μειώνουν το στρες.

   Δες λοιπόν στη ζώνη αυτή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που αφορά τα συγκεκριμένα σημεία. Εξέτασέ τα! Αν είναι καλά, τότε τα συγκεκριμένα υπερλειτουργούν ή υπολειτουργούν. Διάβασε καλά αυτά τα σημεία. Όλα θα πάνε καλά όταν λυθεί το πρόβλημα, διότι για πρόβλημα πρόκειται.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 στο 07:50
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα
  Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σ ένα δρόμο κ περπατούσα κ ότι αγόρασα μια σκούπα σ κόκκινο χρώμα κ ξαφνικά με σταματάει μια γνωστή στ δρόμο κ μου λέει ότι δεν είναι καθόλου ωραία μετά βρέθηκα σ ένα αυτοκίνητο κ ήμουν με τ πρώην αγόρι μου κ τ μάνα του κ συζητούσαμε για τ σκούπα κ μου έλεγε ότι έχει μια που πήρε 50€ κ της είπα ότι έχουμε κ εμείς στο σπίτι μας τέτοιαά κ μετά μου έλεγε συνέχεια για ένα κίτρινο φορούσα κάτι κίτρινο κ μου έλεγε κίτρινο κ κίτρινο συνέχεια εγώ όμως δεν έβλεπα τίποτα κίτρινο κ έβλεπα ότι δεν φορούσα κίτρινο χρώμα
  Μετά κάτι μου είπε με σοβαρότητα κ ο πρώην μου γελούσε
  Κάπως έτσι τελείωσε τ όνειρο
  Τ μπορεί να σημαίνει; Έχω ακούσει ότι τ κίτρινο χρώμα είναι πολύ καλό αλλά δεν τ είδα η μάνα του τ είδε κ μου τ έλεγε
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
   • Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 στο 17:42
    Σύνδεσμος

    @Ειρήνη,

    Είναι κακό αν το δεις. Σου φωνάζανε όμως ότι φοράς κίτρινο χωρίς να το βλέπεις. Άρα, κάτι συμβαίνει με το τσάκρα αυτό.

    Tρίτο τσάκρα: μανιπούρα τσάκρα

    Θέση : Hλιακό πλέγμα.
    Xρώμα : Kίτρινο.
    Που επιδρά : Aφαλός, κοιλιά, λεπτό έντερο.
    Προβλήματα υγείας: Δυσπεξία, έλκος, αίσθημα κόπωσης, ηπατική δυσλειτουργία, προβλήματα στα επινεφρίδια, στο πάγκρεας και στα νεφρά.
    Συνδέεται με: Tη δύναμη, τη ζωτικότητα, τη θέληση, την ανεξαρτησία, την αυτοπεποίθηση, την επιβεβαίωση και το δυναμισμό.
    Σε κατάσταση ισορροπίας : Προσφέρει ζωντάνια, ενισχύει τις υπάρχουσες ικανότητες και την πρακτικότητα, συμβάλλει στη σωστή διαμόρφωση του Eγώ, προάγει τη συνεργασία, τη ρεαλιστική αντίληψη και το αίσθημα ισότητας.
    Όταν υπερλειτουργεί : Παρατηρούνται φαινόμενα αυταρχισμού, επιθετικότητας, αλαζονείας, έπαρσης και υπερβολικής φιλοδοξίας.
    Όταν υπολειτουργεί: Eνισχύει την παθητικότητα και το αίσθημα αβεβαιότητας, το άτομο τείνει να κατηγορεί και να τιμωρεί τον εαυτό του.
    Aσκήσεις εξισορρόπησης : Bαθιές αναπνοές, σωματικές ασκήσεις και τεχνικές που μειώνουν το στρες.

    Δες λοιπόν στη ζώνη αυτή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που αφορά τα συγκεκριμένα σημεία. Εξέτασέ τα! Αν είναι καλά, τότε τα συγκεκριμένα υπερλειτουργούν ή υπολειτουργούν. Διάβασε καλά αυτά τα σημεία. Όλα θα πάνε καλά όταν λυθεί το πρόβλημα, διότι για πρόβλημα πρόκειται. Το πρώτο σου τσάκρα, το κόκκινο, λειτουργεί κανονικά.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 στο 21:04
  Σύνδεσμος

  Ειδα στο ονειρο μου πως ειχα παει για ψωνια με τη μανα μου κ τη θεια μου κ βρηκα ενα πολυ ωραιο κιτρινο φορεμα μακρυ με μαυρη δαντελα λιγο απο πανω.εμοιαζε με νυφικο στο σχεδιο.επειδη εκανε μονο 70ευρω ηθελα να το παρω για να το βαλω ισως στον αρραβωνα μου ελεγα κ το δοκιμαζα.δεν καταλαβα αν τοαγορασα η οχι.ειμαι αρραβωνιασμενη.εχω κανει αρραβωνα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 στο 09:52
   Σύνδεσμος

   @Αντα,

   Αν δεν το αγόρασες όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς. Αν όμως το αγόρασες και δεν το θυμάσαι πρόσεξε τον αρραβώνα σου μη διαλυθεί. Κάτι θα κάνει ο αρραβωνιαστικός σου που θα σε απογοητεύσει και θα φανεί φτηνός στα μάτια σου. Αν αντέξει αυτός ο αρραβώνας ξέρεις να συγχωρείς. Ελπίζω να μην πρόκειται για απιστία. Έπειτα έρχεται ο φόνος, τα τυχερά παιχνίδια, αν αλλάξει χαρακτήρα και γίνει βίαιος, τα ναρκωτικά, ο αλκοολισμός και φυσικά αν δεν είναι όσο στρέιτ φαίνεται. Όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 στο 09:32
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα στον ύπνο μου ότι φορούσα κίτρινη μπλούζα (την οποία ουτως ή αλλως έχω κ στην πραγματικότητα) κ ότι ήμουν με παρέα κ θέλαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με χρώματα κ εγώ ήθελα οπωσδήποτε να ξεκινήσουμε με το κίτρινο αλλά κανείς άλλος δεν ήθελε… (Σημειώνω ότι όντως στην πραγματικότητα με έχει φάει η ζήλια για μια φίλη του φίλου μου να υποθέσω ότι είναι υποσυνείδητο το όνειρο? αν κ δεν ήξερα την ερμηνεία του κίτρινου πριν το δω στο όνειρο)

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 στο 08:26
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα στον ύπνο μου ότι έκοψα κίτρινα λουλούδια

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 στο 12:42
   Σύνδεσμος

   @maria,

   Είναι καλό όνειρο. Δείχνει ότι είσαι ένα ενεργητικό άτομο που σφύζεις από υγεία και ζωή. Θα διαφωνήσω εδώ με την ερμηνεία του ονειροκρίτη μας. Το λουλούδι δείχνει την προσωπικότητα τη δική μας και όχι των άλλων.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 στο 21:37
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΑΓΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΗΤΑΝ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ,Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΗ ΑΛΛΑ ΘΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ 2 ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΑΧΟΥΝ.ΤΟ ΕΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΤΗ.ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 στο 11:42
   Σύνδεσμος

   @marianthi89,

   Είναι μια ανησυχία ότι δεν είσαι καλή σύζυγος. Στα βραδινά όνειρα βρίσκεται η απάντηση.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012 στο 14:20
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι μ χαρισαν ενα κιτρινο παντελονι αλλα δν τ φορεσα!Γλιτωσα τπτ?:-D

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 στο 10:05
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα μέσα από μαύρα σύννεφα κίτρινους κεραυνούς… τι σημαίνει αυτό???

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011 στο 20:15
  Σύνδεσμος

  αν δεις οτι εχεις σπασμενα,σαπια,κιτρινα δοντια τι σημαινει??

  Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Απριλίου 2010 στο 17:28
  Σύνδεσμος

  ειδα το αγορι μου να μου δινει ενα κιτρινο τριανταφυλλο… τι σημαινει??? οτι με απατα???? δεν νομιζω…

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.