θεός
Αν ονειρευτείτε πως είδατε το θεό, σημαίνει πως θα σας καταπιέσει μια τυραννική γυναίκα που θα φοράει ράσο. Αυτό το όνειρο δεν είναι καλό οιωνό.
είναι προάγγελος προβλημάτων υγείας.
Αν δείτε πως προσεύχεστε στο θεό, σημαίνει πως θα δημιουργηθούν προβλήματα από δικό σας λάθος. Ρίξτε μια ματιά στις δέκα εντολές μετά από αυτό το όνειρο.
Το να δείτε ότι ο θεός σας δίνει προνόμια, σημαίνει πως ένα σπουδαίο πρόσωπο θα χρησιμοποιήσει την δύναμη του για να σας βοηθήσει.
Αν ονειρευτείτε ότι ο θεός σας στέλνει τη θεία Χάρη, σημαίνει πως θα γίνουν αλλαγές στα πιστεύω σας. Μετά από αυτό το όνειρο πρέπει να είστε πιο προσεκτικός στις ιδέες σας, γιατί ίσως σημαίνει πως είστε ο ευνοούμενος του θεού.

θεός

34 σχόλια στο θεός

 • Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 στο 18:02
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα σήμερα το πρωί ενα παράξενο όνειρο κ ζητω την ερμηνεία σας.είδα ότι ήμουν μέσα σε ένα άγνωστο σπίτι, ήταν κ αλοι εκεί, δε θυμάμαι πιοί, κ σε κάποια στιγμή είδα ότι ο νεκρός πατέρας μ μαζί με καποιυσ άλλους προσπαθουσαν να δειξουν εάν υπάρχει θεός η καποια δύναμη, οι αλοι αποτυχεναν συνεχώς, ενώ σε κάποια στιγμή ο πατέρας μ,η δε θυμάμαι πιοσ, ειπαν να φέρουν κάτι τυλιγμενο μέσα σε αλουμινοχαρτο νομίζω κ κουβερτες, κ ξαφνικά όλοι είπαν με δυνατή φωνή γεμάτοι έκπληξη, ότι αυτό εδώ είναι ένα πόδι ολόκληρο ατοφιο, όχι λιωμενο κ όλοι φοβηθηκαν κ δοξαζαν το θεο, κ ξαφνικά μου φάνηκε ότι είδα κάπου εκεί, γύρω στους αλους, εναν ανθρωπο με μαύρα ράσα, εμένα μ φάνηκε ότι ήταν ο Χριστός, γιατί άκουσα κ μια βροντερη φωνή, π δε θυμάμαι τι έλεγε, αυτο το άκουσαν όλοι, κ μετά μείναμε αναυδοι από αυτό που έγινε, δε μπορουσαμε να μιλήσουμε, κ ο πατέρας μ νομίζω έλεγε, ότι πράγματι υπάρχει θεός..μετά έβλεπα ότι έξω από το σπίτι μασ υπήρχε μια λίμνη μ θάλασσα, εγώ έλεγα αυτό είναι λιμνοθαλασα,μ θύμιζε κάτι σαν από εικονες από Βίβλο π δείχνουν τη λιμνοθαλασα ζωγραφισμενη. Έβλεπα κ κάτι δεντρα κ είδα κ ένα σπιτάκι πολι ομορφο κ είπα κοίτα τι είναι αυτό που έγινε δω πέρα. Εννοούσα αυτό που είδαμε ολιοι μέσα στο σπίτι. Κάπως μπερδεμένο όνειρο, μετά είδα ότι εμείς οι άλλοι, εγώ κ ο αδερφός μ,λέγαμε υστοριες κ γεγονότα από την ζωή μασ, ότι είδαμε το Χριστό μιλήσαμε μαζί του, νομίζω,ότι έβλεπα εμένα με το Χριστό μαζί, αλλά δε το θυμάμαι κ καλά. Με ανησύχησε λίγο αυτό το όνειρο, τι μπορεί να σημαίνει;επίσης θέλω να σημειώσω ότι τώρα τελευταία ακούω πολους βιουσ αγιουσ από το ίντερνετ, κ ακούω ύμνους Του Χριστού κ των Αγίων. Προσπαθώ να ενωθω με το Χριστό, κ μ φάνηκε ότι το όνειρο έχει να κάνει με αυτό. Μπορεί να κάνω κ λάθος δε ξέρω. Εσείς τι λετε.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στο 11:14
   Σύνδεσμος

   Ναι, θα πετύχεις να βρεις την ίαση μέσα από όλα αυτά. Πρόσεξε όμως, δεν είναι όλα αθώα. Υπάρχουν και αιρετικά κείμενα.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:50
    Σύνδεσμος

    Τι ενοειτε με το τελευτεο, Υπάρχουν Κ αιρετικα κείμενα?Δεν ασχολούμαι με αιρέσεις,,
    η με άλλη θρησκεία,,σας το λεω για να ξέρετε,, Ο Άντρας μέ τα ράσα ήταν αληθεια οΧριστος?

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:59
     Σύνδεσμος

     Εννοώ ότι υπάρχουν στο διαδίκτυο και αιρετικά κείμενα που μιλάνε για το Χριστό. Καλό είναι να ακούς ή να διαβάζεις τα σωστά μηνύματα. Να ξέρεις που πρέπει να ψάχνεις. Δεν είπα ότι είσαι αιρετική. Ναι, αυτός ήταν.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στο 21:48
      Σύνδεσμος

      Τωρα εγώ δε γνωρίζω πια είναι αυτα τα αιρετικα βιντεακια,,,ουτε μπορώ να τα ξεχωρίσω,,,μήπως τα γνωρίζετε εσείς, έχετε καπια ιδέα,?δλπ το όνειρο έχει σχέση με αυτα τα βιντεακια Π βλέπω?ήταν θεϊκό το όνειρο?

      Απάντηση
      • Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:12
       Σύνδεσμος

       Ναι ήταν. Δες αυτά που σε προτρέπω να δεις. Και εγώ πολλές φορές δεν τα ξεχωρίζω, αλλά ξέρω ποιες είναι οι σελίδες της ορθοδοξης πίστης. Δες για τον άγιο Παίσιο, τον άγιο Πορφύριο, τον Ανδρεα Κονάνο όπως σου είπα χθες και τον Πάτερ Νεκτάριο. Αν τα βάλεις στο youtube αυτά τα ονόματα θα σε βοηθήσουν να βρεις τη γαλήνη που ζητάς. Έχουν πλήθος βιντεάκια με το θέμα που σε απασχολεί. Για να διαβάσεις ορθόδοξα μηνύματα βάλε στο google τις λέξεις ψήγματα ορθοδοξίας.

       Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 στο 17:35
  Σύνδεσμος

  Κυρία Νεκταρία, μπορώ να ζητήσω την ερμηνεία σας σε ένα όνειρο παράξενο που είδα πριν λίγες μέρες;
  πολλές φορές μπορώ να τα εξηγήσω πάνω κάτω, αλλά επειδή έχετε δει τόσα ειπα να ρωτήσω και εσας για μια γνώμη, Όποτε έχετε την ευκαιρία βέβαια.
  Ήμουν λέει σε ένα αμάξι μαύρο και καθόμουν πίσω, μπροστά η μαμά μου και
  οδηγούσε ο μπαμπάς μου ο οποίος έχει πεθάνει… εγώ πίσω φώναζα οτι πρέπει
  να κατεβουμε με τη μαμά μου, φώναζα πολύ! και ο πατερας μου μας έπαιρνε απο στροφες
  επικίνδυνες και κάποια στιγμη απο τις φωνές και σταμάτησε το αμάξι και έριξε μια βροχή.. και όλα ηρέμισαν… και προχωρουσα με τη μαμά μου και συναντάμε τον πάπα μπροστά μας.. οχι παπά, τον πάπα!! και μου χαμογελούσε.. δεν μου ειπε κάτι, μόνο χαμογελούσε. δίπλα του ήταν ένας μαζί του
  και κρατούσε ένα μωρό και μας ειπε με τη μητέρα μου πως κανείς δεν το βαφτίζει γιατί έχει κάποιο πρόβλημα και μας ρώτησε αν δεχόμασταν εμείς να το βαφτίσουμε. και η μαμα μου ειπε και βεβαια
  θα το βαφτισουμε, όλα πλάσματα του θεού είναι! και ο πάπας μας έδωσε το χέρι και πιαστήκαμε όλοι μαζί και προσευχόμασταν.. και ξαφνικά έγινε φως… και ένιωθα μια γαλήνη μεσα μου. το καλύτερο είναι πως μόλις τελείωσε η προσευχή εμφανιστηκε στον ουρανό ένας άγιος. δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος, αλλα ένιωθα οτι ήταν αγιος. στεκόταν μακριά πάνω απο μια εκκλησία. ψάχνοντας όταν ξύπνησα βρηκα οτι είναι η εκκλησία του αγίου ιωάννη εκεί (μηπως έχει να κάνει με τη βάφτηση;)
  μόλις τον είδα να εμφανίζεται εκει, γίνεται μέρα και εμφανίζεται μια μορφή που ένιωθα οτι ήταν ο θεός.. υψώθηκε στον ουρανό και δείχνοντας ψηλά έγινε μέρα και ένα φως με γέμισε… φως χρυσό και ειλικρινά δεν έχω νιώσει ξανά έτσι!! δεν ξέρω τξ δική σας ερμηνεία, αλλά επειδή μετά απο λίγες μέρες ένιωθα χαζη που σκεφτόμουν οτι είδα τον θεο, έψαξα στο ιντερνετ για μορφες του θεου σε εικόνες και έμοιαζε η εικόνα απο την ζωγραφιά του μιχαήλ άγγελου τη στιγμη της γέννησης του φωτός… μόνο που είδα η νυχτα να γινεται μερα και μάλιστα ήταν ένα χρυσοκόκκινο φως στον ύπνο μου,ένιωθα μια απίστευτη γαλήνη και ευφορία.. πολύ όμορφα.. πιστεύετε οτι είναι καλό όνειρο; ευχαριστώ πολύ πολύ!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 στο 12:13
   Σύνδεσμος

   Ο Πάπας ανήκει στο καθολικό δόγμα. Εσύ φαντάζομαι είσαι ορθόδοξη χριστιανή. Κάτι μας το χαλάει. Ήταν κακό που οδηγούσε ο πατέρας σου το αυτοκίνητο. Καλά έκανες και φώναξες. Το όνειρο δείχνει ότι κάποιο λάθος υπάρχει σε όλα. Νομίζετε ότι προσευχηθήκατε, ότι εμφανίστηκε άγιος, αλλά αυτό δεν έγινε σωστά. Δεν έγινε με τον ορθόδοξο τρόπο.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 στο 14:35
    Σύνδεσμος

    ναι βέβαια χριστιανοι… δεν ξέρω, δεν ένιωσα κάτι άσχημο, ίσα ίσα, ενιωθα γαλήνη..
    είναι κακό πιστευετε; αυτο με το μπαμπά μου πάντως μας βγήκε, περάσαμε οικογενειακά μια αναστάτωση που οφειλόταν εν μέρη στον πατέρα μου, αλλά το διορθώσαμε και μπήκαν όλα σε σειρά.
    πιστευετε οτι ήταν κακό; ευχαριστώ πολύ! ειλικρινά!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 στο 18:25
     Σύνδεσμος

     Ναι, λειτούργησε αντίθετα. Εκεί οφείλεται και η αναστάτωση που περάσατε. Ελπίζω τώρα να είναι όλα καλά και η διόρθωση να είναι οριστική. Κι αυτή είναι προσευχή, κι αυτή δίνει γαλήνη, αλλά δεν είναι η δική μας. Δεν μας ανήκει. Δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με το ορθόδοξο δόγμα. Γι’ αυτό δεν μπόρεσε να σε εμποδίσει να γλιτώσεις την αναστάτωση. Αφού λες ότι τώρα όλα είναι εντάξει, μπόρα είναι και πέρασε. Υπάρχουν πολλά γιατρικά. Αυτό που είναι για μας είναι η δική μας πίστη, το δικό μας δόγμα. Όλα τα φάρμακα γιατρεύουν, ένα είναι αποτελεσματικό. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 στο 19:23
      Σύνδεσμος

      Καλησπέρα! ναι έχετε δίκιο! φυσικά και καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε.
      Αν ήταν γιατρικό, τότε δεν θα ερχόταν αναστάτωση στην οικογένεια μου. ευτυχώς όλα πέρασαν, αλλά τα χρειαστήκαμε οικογενειακά!
      Έχω δει άγιο στον ύπνο μου και μπορώ να ξεχωρίσω τη διαφορά, όπως λέτε και εσείς σε αυτό το όνειρο ήταν διαφορετικά όλα. Κάτι δεν ήταν σωστό! ένιωθα μεν όμορφα, αλλά στα πιο παλιά όνειρα που έτυχε να δω την παρουσία αγίου ήταν όλα αλλιώς, πολύ διαφορετικά..
      πιστεύω πολύ στο Θεό και στους αγίους μας, πάντα πίστευα και όποτε χρειάστηκα βοήθεια, δεν ξέρω πως αλλά πάντα κάτι καλό έρχόταν, σαν να με άκουγαν, σαν να άκουγαν την προσευχή μου..
      ευχαριστώ πολύ για τον πολύτιμο χρόνο σας! εξαιρετική σελίδα!!
      αν κάποιος διαβάζει αυτό το σχόλιο, ας μπει σε μερικές διαφημίσεις, μερικά κλικ και ολη η εκπληκτική δουλειά των ανθρώπων πίσω απο τον ονειροκρίτη θα συνεχίζει να μας συντοφεύει! φιλιά <3

      Απάντηση
      • Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 στο 19:30
       Σύνδεσμος

       Όλα αυτά που λες είναι όμορφα. Ελπίζω να διαβάσουν όλοι το μήνυμά σου και να κάνουν όσα λες.

       Απάντηση
 • Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:46
  Σύνδεσμος

  Καλημερα.Ειδα πως με κυνηγουσε ενα σκυλι μεγαλο κ λευκο.Τριγυρω υπηρχε πολυς κοσμος.Ανεβηκα σε μια ελια για να ξεφυγω ομως τα καταφερε κ ανεβηκε.Εγω ζητουσα βοηθεια μα κανενας δεν εκανε τιποτα μονο μια κοπελα ειπε στον ιδιοκτητη του μαζεψε το σκυλι θα φαει την κοπελα αλλα τιποτα κανενας αδοθαφορουσαν ολοι.Μετα με γρηγορες κοινησεις ανεβαινω σε μια εκλησσια που πραγματι υπαρχει κ στην πραγματικοτητα(Η Αγια Βαρβαρα)κ σκαρφαλωσα στα κεραμιδια της κ σηκωσα το κεφαλι μου προς τον ουρανο λεγωντας:Θεε μου σου ορκιζομαι πως δεν θα ξανακανω κανενα κακο μονο παρε το σκυλι γιατι θα με φαει.Το σκυλι μετα απο αυτο που ειπα εφυγε κ ενιωσα γαληνη.Εχω κατατρομαξει μαυτο το ονειρο.Τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:01
   Σύνδεσμος

   Διάβασε στα ειδη ονείρων για τα κυριακάτικα ονειρα

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 στο 09:59
  Σύνδεσμος

  Καλή μέρα σας ξύπνησα πριν λίγο και με έχει αναστατώσει πολυ το όνειρο που είδα…ήμουν λέει σε ένα μέρος με άλλες 5 κοπέλες και μας κρατούσαν μια συμμορία 3 ατόμων που το σήμα τους είχε μέσα το τριφύλλι εκ των οποίων τους 2 τους γνωρίζω.είχα την εντύπωση πως ήθελαν να μας κακοποιησουν και τέτοια αλλά αυτοί μας εξηγούσαν πως σε δις χρόνια από τώρα όλοι θα έπρεπε να πάνε μαζί τους και για μια ανώτερη δύναμη που δεν λέγανε για τον Θεό δεν μπορούσαν να το πουν γιατί και καλά έπρεπε να το καταλάβουμε μόνες μας.βγαίνω λοιπόν κάποια στιγμή έξω και ασυναίσθητα νιώθω την ανάγκη να κοιτάξω ψηλά σαν να ήθελα να καταλάβω τι συμβαίνει ..και εκεί που το κάνω αυτό,ανάβει ένα περίεργο γαλάζιο-άσπρο φως στις φτερνες μου νιώθω μια γαλήνη και εκσφενδονίζομαι πάνω στον ουρανό συναντώντας τον Θεό φάτσα κάρτα.Ήταν όσο μπόρεσα να δω με αυτό το πιρούνι που κρατάνε καθιστοι με μούσια και μανδύα στο κάτω μέρος και μου είπε κάτι που δεν κατάλαβα με αυτή την παχιά φωνή όπως τις ταινίες.Μετα είδα μια σαν καλόγρια να μου λέει πως θα γεννήσω κοριτσάκι ενώ περιμένω αγόρι,και πως αν βάλω το χέρι μου θα το καταλάβω κ εγώ ..αυτά..

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:50
   Σύνδεσμος

   Μην πιστέψεις, δεν ήταν ο θεός. Είναι δαιμονικό όνειρο. Το ψέμα που σου είπε το αποδεικνύει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 στο 12:46
  Σύνδεσμος

  Εγώ χθες είδα τον Θεό ΔΙΑ, είχε πέσει σε ύπνο, αλλά είναι νοήμον οργανισμός, αντιλαμβάνεται τα πάντα γύρο του και μιλά με ένα είδος τηλεπάθειας. Έτσι και εγώ του μιλούσα, ας ήταν σε ύπνο. Γράφω ότι ειναι ο ΔΙΑΣ διότι μοιάζει, αν και πιο παππούλης…

  Πάλι τις προάλλες (φέτος) είδα τον ναό του, με τεράστιες χρυσές πόρτες, πόρτες γιγάντων, όχι φυσιολογικές για ανθρώπινο μέγεθος. Καθόταν στο θρόνο του και πάλι μιλήσαμε και με ευλόγησε με ένα χρυσαφένιο φως στα χέρια του, στο τέλος, με ακουμπησε σαν παιδι του. Αν και θυμάμαι κάτι που μου είπε για την γη και έναν καθοριστικό πόλεμο, δεν θα το αναφέρω.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 στο 21:50
   Σύνδεσμος

   Πιστεύεις στο δωδεκάθεο? Γενικά το όνειρο σου ανήκει στα επαναλαμβανόμενα όνειρα.διάβασε γι αυτά στα ειδη ονείρων!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 στο 10:11
    Σύνδεσμος

    Το πιστεύω κι εγώ από το ψευδώνυμό του. Είναι δωδεκαθειστής. Όμως, επειδή πιστεύει στο Δία, είναι επίσης καθοδηγητικό το όνειρο. Ανάλογα τι πιστεύουμε βλέπουμε. Άλλοι βλέπουν τον θεό, άλλοι τον βούδα, άλλοι το Δία. Αν είναι όμως Χριστιανός και δει ότι τον ευλογεί ο Δίας, αυτό δείχνει ότι αυτό που θέλει δεν είναι αρεστό στο θεό μας και προσπαθεί να βρει κάποιον άλλο να του κάνει αυτό που θέλει ή να πιστέψει σε κάποιον άλλο σαν ειδικό όνειρο.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 στο 08:34
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!
  Είδα στο όνειρο μου 2 φορές το θεό με την μορφή ενός γλυκού παππού ο οποίος καθόταν σε στάση διαλογισμού κ αιωρούνται. Κ τις 2 φορές με βοήθησε προστατευοντας με από το να μην πάθω κακό. Κ αυτό μου το έδωσε να καταλάβω την 2η φορά που τον είδα στο ίδιο όνειρο. Ήμουν σε μια πλαγιά ενός βουνού όπου κάποια στιγμή ξέχνα πρόβατα κ από μπροστά τους κατέβαινε κατρακυλοντας ένα μικρό μελαχρινό αγοράκι 2-3 χρονών κ από πίσω του φώναζε ένα μικρό κοριτσάκι καστανοξανθο να κόψει ταχύτητα. Το αγόρι χτύπησε σε μια πέτρα αλλά δεν έπαθε απολύτως τπτ.εγω τρόμαξα κ εκεινη την στιγμή πετάγονται 3 σκυλιά 1 μικρό ξανθό αρσενικό, ένα κόκκινο θηλυκό και ένα μεγάλο αρκετά ασπρόμαυρο. Το θηλυκό ήθελε να του ξεφύγει αλλά εκείνος την έπιασε κ την κουτουπωνε ενώ από δίπλα το μικρό του γαβγιζε για να την αφήσει κ έτσι προσπάθησα να επέμβω αλλά εκείνη τη στιγμή ο σκύλος ο μεγάλος μου μίλησε λέγοντας μου να μην ανακατευτώ. Έτσι είδα για δεύτερη φορά το θεό αλλά δεν θυμάμαι τι μου είπε όμως τότε ήταν που μου έδωσε να καταλάβω ότι με είχε βοηθήσει κ την πρώτη φορά κ άλλη μια χωρίς να έχει την μορφή που τον είδα αυτήν την φορά.
  Αυτό το όνειρο με έκανε να πεταχτώ από τον ύπνο μου…τι μπορεί να σημαίνει?
  Περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση σας

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 στο 11:02
   Σύνδεσμος

   @elena1988,

   Είναι προστατευτικό όνειρο. Μην φοβάσαι τίποτα, βρίσκεται κοντά σου. Ευλογημένος όποιος δει τέτοιο όνειρο. Για να διαπιστώσουμε αν ήταν πραγματι ο Θεός, γιατί πολλές φορές ενα δαιμονικό όνειρο έχει αυτή τη μορφή, θα σου πω πώς νιώθει ένας που βλέπει το Θεό:

   Νιώθεις μια γαλήνη μέσα σου.
   Νιώθεις δυνατή.
   Νιώθεις ανύπαρκτες, ευχάριστες μυρωδιές στο χώρο.
   Ένα φως λάμπει γύρω σου.
   Έχεις αυτοπεποίθηση.

   Έστω και ένα να ένιωσες, είδες το θεό.

   Αν ήταν δαιμονικό:
   Νιώθεις μια μαχαιριά να σου τρυπά το στήθος.
   Έχεις την ανάγκη να προσευχηθείς και πολλές φορές η προσευχή δεν βγαίνει από μέσα σου ή δεν ολοκληρώνεται.
   Θέλεις να κλάψεις.
   Νιώθεις μια κατάθλιψη, μια σκοτεινιά, ένα βάρος.
   Έχεις ταχυκαρδίες.
   Είσαι απαισιόδοξη.
   Νιώθεις μια ανύπάρκτη μυρωδιά θειαφιού στο χώρο.

   Τώρα πια ξέρεις τι είδες!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 στο 04:16
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα πριν μέρες είδα ενα όνειρο όπου δεν έδωσα βάση τωρα όμως με κάποια σχόλια που εχεις απαντήσει ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ, πρώτα ήθελα όμως να αναφέρω πως 2 με 3 μέρες νωρίτερα πριν δω το όνειρο είχα μια συζήτηση εάν υπάρχε η όχι θεός και αν πιστεύω σε αυτόν. Λοιπόν στο όνειρο δεν ήμουν εγω η πρωταγωνίστρια εγω ήμουν απλά παρατηρητής κάποιου που βρισκόταν κάπου αλλά δεν τον έβλεπα ήταν σαν να βλέπω μέσα απο τα ματια του ξαφνικά το δωμάτιο άρχισε να γεμίζει με μαύρο καπνό σαν να μπαίνουν περίεργα πνεύματα στο δωμάτιο και θυμάμαι το νούμερο 2 ξαφνικά το σκοτάδι το δια πέρασε ενα λευκό φως και μετά απο λίγο εμφανίστηκε ενα δεύτερο λευκό φως και εκεί κατάλαβα ότι ήταν ο θεός Και έλεγα στον εαυτό μου πόσο τυχερός ήταν που εμφανίστηκε ο θεός εκεί άρχισα να νιώθω γαλήνη αλλά και πριν δεν φοβήθηκα καθόλου παρότι ήμουν παρατηρητής και εκεί εμφανίστηκε ο θεός με την μορφή ενός άντρα ντυμένος στα λευκά μέσα στο φως εκεί με ξύπνησε το τηλέφωνο α το παράξενο ήταν ότι ο θεός είχε την μορφή ενός ηθοποιού που τον εχω δει δυο με τρεις φορές στην ζωή μου.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 στο 10:35
   Σύνδεσμος

   @Ελένη,

   Μυστήριο πράγμα πραγματικά. Πρόσεξε όμως διότι το πρώτο κομμάτι ήταν σατανικό. Όμως η δύναμη του θεού το κατέλυσε. Θα τα πούμε στην κουβεντούλα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 στο 13:52
  Σύνδεσμος

  είδα στον ύπνο μου τον ΔΙΑ.Καθόταν σε πολυθρόνα και φορούσε λευκό μανδύα ( δεν κρατούσε κάτι ) τα μαλλιά και τα γένια του ήταν κυματιστά και χρυσά. Ημουν σε ψυχική αναστάτωση αλλά αυτός ήταν σιωπηλός και μου χαμογελούσε

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 στο 13:23
   Σύνδεσμος

   @Αθηνά Παλλάς,

   Ο θεός αυτός εκπροσωπεί τον επιτυχημένο άντρα που η κοινωνία μας προβάλλει σαν πρότυπο, εκείνον που κυριαρχεί στον κόσμο των υλικών αγαθών, εκτείνει διαρκώς τον «κύκλο εργασιών του» αλλά παραβλέπει άλλες σημαντικές πλευρές της ζωής. Μπορεί να περάσει όλη του τη ζωή δέσμιος της δουλειάς και της επιτυχίας, με στόχο να αποκτήσει ό,τι μπορεί με το χρήμα, ενώ παραμελεί τις συναισθηματικές του σχέσεις και την εσωτερική του καλλιέργεια. Όμως συχνά είσαι «νικητής» όταν βλέπεις τον Δία, καθώς χρησιμοποιείς αποτελεσματικά τα όπλα σου, όπως ο Δίας τον κεραυνό του, αλλά πρέπει να περάσεις σε μια λιγότερο υλιστική διάσταση και να αξιολογείς διαφορετικά την αξία και τη δική σου, αλλά και των προσώπων γύρω σου. Αλλιώς μπορεί να περιβάλλεσαι από άτομα που αποσκοπούν αποκλειστικά στο συμφέρον.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 στο 05:25
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Είδα στον ύπνο μου την θεότητα νεφελη. Ηταν μελαμψη με σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους κ μου χαμογελαγε. Τι να σημαίνει;;;???

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014 στο 12:28
   Σύνδεσμος

   @Μακης,

   Η Νεφέλη ήταν μια παρειδωλία. Την έπλασε ο Δίας για να ξεγελάσει τον Ιξίονα.

   Σύμφωνα με το μύθο ο Ιξίονας ερωτεύτηκε την θεά Ήρα. Ο σύζυγος της Ήρας, ο Δίας εξοργίστηκε με τον Ιξίονα. Τότε Ο Ζευς, έδωσε σε ένα νέφος την μορφή της Ήρας. Ο Ιξίονας νόμισε ότι ήταν η Ήρα και έσμιξε μαζί της. Από αυτήν την ένωση γεννήθηκαν οι Κένταυροι.

   Το νέφος αυτό με την μορφή της Ήρας, ονομάστηκε Νεφέλη.

   Η Νεφέλη όμως συνέχισε να υπάρχει και απέκτησε κι άλλα παιδιά το Φρίξο και την Έλλη από την οποία πήρε το όνομά του ο Ελλήσποντος όταν έπεσε από το ιπτάμενο κριάρι. Αυτά θυμάμαι από την μυθολογία αυτή.

   Άρα δείχνει ότι κάποιος/α θέλει να σε ξεγελάσει και πρέπει να προσέξεις να μην μπλεχτείς, γιατί θα πάθεις ό,τι έπαθε ο Ιξίονας.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 στο 20:30
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Είδα στον ύπνο μου την θεότητα νεφελη. Ηταν μελαμψη με σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους κ μου χαμογελαγε. Τι να σημαίνει;;;

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 στο 08:51
  Σύνδεσμος

  ego eida oti eimoun se apelpistikh katastash prospathousa gia kath kai den mporousa na antapexeltho kai akousa kapoia foni na mou leei oti einai o theos ksi oti opu edose thn dynamh na antapexelhoume s ayta pou den mporousa

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012 στο 01:11
  Σύνδεσμος

  ειχα δει μια φορα οτι με κοινιγουσαν καποια προιστορικα ζωα και εγω να τρεχω και να τρεχω ωσ που βλεπω ενα βουνο.αρχιζω να το ανεβαινω οσο ποιο γρηγορα.φτανοντας στη κορυφη του βουνου ειδα τον θεο στα λευκα,ασπρο μακρυ μαλλι και γενειαδα,μυωδεις και ψυλος.αμεσος τα ζωα που με κοινιγουσαν εξαφανιστηκαν.απο το βλεμα του καταλαβα πως ηταν καπως απογοιτευμενος και καθοτας σε μια σταση στοχασμου

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012 στο 19:42
   Σύνδεσμος

   @aris,

   Ασχολείσαι με αποκρυφισμό; Ίσως η βαθιά σου διείσδυση σε θέματα να μην τον ευχαριστούν. Πάντως βλέπω ότι σ’ αγαπά διότι εξαφάνισε όσους παλιούς κινδύνους σε απειλούσαν. ΒΛέπω ότι είχες πολλά προβλήματα που βγήκαν στην επιφάνεια. Όμως ο θεός θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτά και θα τα καταφέρεις

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.