θεία Κοινωνία
Αν ονειρευτείτε πως παίρνετε μέρος σε θεία Κοινωνία, είναι προειδοποίηση ότι θα απαρνηθείτε τις ιδέες ανεξαρτησίας που έχετε για ν’ απολαύσετε κάποια άνομη επιθυμία σας.
Αν ονειρευτείτε πως δεν υπάρχει ούτε ψωμί, ούτε κρασί στο τραπέζι σας, σημαίνει πως θ’ απογοητευτείτε από τις προσπάθειες σας να φτάσετε στο σκοπό σας.
Αν δείτε πως αρνηθήκατε τη μετάληψη, και αισθανθήκατε άξιος, σημαίνει πως υπάρχει ελπίδα να πάρετε κάποια θέση που στην αρχή σας φαινόταν άπιαστη λόγω των ισχυρών αντιπάλων σας. Αν όμως αισθανθήκατε ανάξιος, σημαίνει πως θα συναντήσετε δυσκολίες.

θεία Κοινωνία

24 σχόλια στο θεία Κοινωνία

 • Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 στο 08:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας, είδα σήμερα το πρωί στον ύπνο μου ότι ήμουν εδώ στην εκκλησία τη δικιά μου στη Γερμανία κ περίμενα σειρά να μεταλάβω..δεν ήταν πολλοί μπροστά από μένα,αν θυμάμαι καλά κάτι παιδιά ήταν.. μόλις ήρθε η σειρά μόυ νά μεταλάβω,μεταλαβα κ νομίζω ενοιωσα την θεία κοινωνία στο στόμα μου.. έχω κάμποσα χρόνια να μεταλάβω κ μου ήρθε παράξενο πού μεταλαβα στον ύπνο μόυ..όταν πήγα νά μεταλάβω σκεφτόμουν κ έλεγα από μέσα μου, πόσο καιρό έχει να με δει ο παπάς να μεταλαβαινω..ο παπάς φορούσε χρυσά άμφια, όχι μαύρα..τι να σημαίνει το όνειρο;

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 στο 17:48
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας.ειδα χτες το βράδυ στον ύπνο μου ενα παράξενο όνειρο που δεν ήξερα που να το γράψω κ το έγραψα εδώ στη θεια κοινωνία.ειδα ότι ήμουν έξω σε ενα μέρος άγνωστο, εκεί είδα έναν άγνωστο άνθρωπο πού ήταν μέσα σε ενα μικρό σπιτάκι, αλλά ήταν ανοιχτό μπροστά το σπιτάκι κ ο άνθρωπος αυτός καθόταν σε ενα τραπεζάκι κ απέξω είχαν μαζευτεί κόσμος για να μεταλάβουν τάχα.επανω σε ένα άλλο τραπεζάκι είδα επάνω κάτι μάσκες,σαν αυτές πού φοράμε για τον κορονοιο.εγω κρατούσα στα χέρια μου μία παράξενη μάσκα πού ήταν σάν λάστιχο κ την τεντωνα να ανοίξει . μόλις πλησίασα τον άνθρωπο αυτό, μόλις είδε τη μάσκα σάν να με μάλωσε κ μου είπε ότι δεν είναι καλή η μάσκα αυτή.μετα μου λέει,,θες να μεταλαβεις? τού λέω ναι..δεν είδα ούτε δισκοπότηρο ούτε λαβίδα.μονο κρατούσε στα χέρια τού ενα πολύ μικρό στρογγυλό,δε μπορώ να τό περιγράψω τώρα πώς ήταν.μου πάντως δεν ήταν γυάλινο,αν θυμάμαι καλά ήταν πέτρινο.μου εδωσε από αυτό να πιω.μου το έβαλε ο ίδιος στο στόμα.δε θυμάμαι αν ήταν μεταλαβια.με παραξένεψε πολύ αυτό το όνειρο.τι να σημαίνει?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 στο 18:59
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!! Είδα χθές βράδυ ότι ήμουν στήν εκκλησια με τόν Παππά μπροστά από την Ωραία Πύλη.Ηθελα νά κοινωνήσω και μου έδωσε ο Παππάς τό δισκοπότηρο νά τό κρατήσω και φυσικά τό κραταγα.. Δεν θυμάμαι όμως εάν κοινωνησα ή όχι.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 10:32
  Σύνδεσμος

  Σε άλλο όνειρο απόψε Νεκταρία μου είδα πάλι θεία κοινωνία αλλά σε καθολική εκκλησία. Εδώ ήμουν πάλι με τη μητέρα μου και προχωρούσαμε στο δρόμο για να πάμε σε μια εκκλησία, την οποία είδαμε στο βάθος του δρόμου και την είδα ή ίσως το γνώριζακιόλας ότι ήταν καθολική, Ηταν πολύ εντυπωσιακή όμως και σα να μου ήταν γνωστή. Μπήκαμε μέσα καθίσαμε στη δεξιά πλευρά της εκκλησίας και ο παπάς που φορούσε πολύχρωμα αμφια πήρε το δισκοπότηρο για να ξεκινήσει τη θεια κοινωνια και τον είδα να κρατάει στα χέρια του όστια.
  Εγω θορυβήθηκα και δήλωσα στη μητέρα μου ότι δεν πρέπει να κοινωνήσουμε επειδή είμαστε χριστιανές ορθοδοξες. Αυτή ήταν λίγο διαστακτική για να αποφασίσει, αλλά εγώ της τόνιζα ότι δεν πρεπει να το κάνουμε. Συνέχεια δεν είδα…
  Δεν είναι παράξενο μέσα σε 10 μέρες που είδα θεια κοινωνια σε ορθόδοξη και καθολική εκκλησία, ίσως μου δείχνει κάτι?
  Ευχαριστώ πολύ…

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 19:38
   Σύνδεσμος

   Αν και έχεις θωρακισμένη ψυχή ο διάβολος συνεχίζει να παίζει μαζί σου, αλλά πάλι νίκησες. Διάβασε τα όνειρα κάθαρσης στα είδη ονείρων.

   Διάβασε τους ψαλμούς του Δαυίδ 8 και 9 3 φορές Χ 3 μέρες και αφού νηστέψεις αυτές τις μέρες κοινωνάς. Μήπως έχεις κοινωνήσει και έχεις κάτι βαρύ που δεν έχεις απαλλαγεί απ’ αυτό;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 19:56
    Σύνδεσμος

    Επειδη ειδα καθολικη εκκλησια το καταλαβες αυτο και καθολικο ιερεα?
    Παντως ειναι αληθεια οτι τα’ βαλα μαζι του…. και δεν γνωριζω απο αυτα τα πραγματα
    Ευχαριστω

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 20:03
     Σύνδεσμος

     Όποιος βλασφημά και λέει τον κερατά, αναφέρεται σ’ αυτόν, χωρίς να το ξέρει. Όποιος λοιπόν τα βάλει μαζί του έχει πρόβλημα. Πήγαινε στον παπά να σου διαβάσει τους εξορκισμούς του Κυπριανού και Ιουστίνης να φύγει το κακό. Υπάρχει και ειδικό λιβάνι του αγίου Κυπριανού. Είχα πάρει μια φορά από την Τήνο. Δεν ξέρω αν πουλάει το εκκλησιαστικό κατάστημα της περιοχής που ζεις. Δες το όνειρο της Κάθαρσης, αναφέρομαι και στο καθολικό δόγμα, επειδή έχει το καθαρτήριο, που εμείς δεν το έχουμε για να σου δώσει έναυσμα να καθαρίσεις την ψυχή σου.

     Απάντηση
    • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 20:03
     Σύνδεσμος

     Όποιος βλασφημά και λέει τον κερατά, αναφέρεται σ’ αυτόν, χωρίς να το ξέρει. Όποιος λοιπόν τα βάλει μαζί του έχει πρόβλημα. Πήγαινε στον παπά να σου διαβάσει τους εξορκισμούς του Κυπριανού και Ιουστίνης να φύγει το κακό. Υπάρχει και ειδικό λιβάνι του αγίου Κυπριανού. Είχα πάρει μια φορά από την Τήνο. Δεν ξέρω αν πουλάει το εκκλησιαστικό κατάστημα της περιοχής που ζεις. Δες το όνειρο της Κάθαρσης, αναφέρομαι και στο καθολικό δόγμα, επειδή έχει το καθαρτήριο, που εμείς δεν το έχουμε για να σου δώσει έναυσμα να καθαρίσεις την ψυχή σου.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 στο 11:04
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Ειδα απόψε ότι ήμουν σε ένα χώρο, που υπήρχε αρκετός κόσμος. Υποτιθεται μαλλον ότι ήταν εκκλησία, αλλά ο χώρος ήταν αρκετα στενός και δεν θυμιζε εκκλησία. Εκει μπορούσαν οι πιστοί να κοινωνήσουν μόνοι τους, δηλαδή επαιρναν το δισκοπότηρο και κοινωνούσαν. Το ίδιο είδα και τη μητέρα μου να κάνει. Μου είπε ότι πονούσε το χέρι του παππα και γι αυτό γινόταν έτσι. Εγώ επέμενα να με κοινωνήσει ο παππας κανονικά, ο οποίος ήταν κάπου καθισμένος.
  Πέρασα μπροστά του και κοινώνησα και μάλιστα μου έκανε εντύπωση ότι αισθάνθηκα τη θεία κοινωνία στο στόμα μου και σε μεγαλύτερη ποσοτητα απο την πραγματικότητα, σα να ήταν ολόκληρη κουταλιά.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 17:42
   Σύνδεσμος

   Δεν ήταν φυσικά εκκλησία κι αυτό σε έκανε να το αντιληφθείς σωστά. Δεν έπρεπε εν τέλει να κοινωνήσεις. Το νιώθεις και η ίδια ότι δεν ήταν η θεία κοινωνία. Έπρεπε να κρατηθείς ως το τέλος. Άρα, υπέπεσες σε σφάλμα. Πρόσεξε τον πονηρό μην σε επισκεφτεί.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 17:45
    Σύνδεσμος

    Δεν εγραψα οτι ο παππας φορουσε μαυρα ρασα.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 18:10
     Σύνδεσμος

     Ανησυχητικό αυτό. Ήταν εκκλησία λοιπόν, αλλά εδώ επενέβην ο σατανάς και έκανε τον παπά να πονέσει, τον ακινητοποίησε για να κάνει ανενόχλητος τη δουλειά του. Υπερίσχυσε εδώ και την αίσθηση την ένιωσες μ’ αυτή την λανθασμένη κοινωνία. Έπρεπε να μην κοινωνήσεις ως το τέλος. Δεν ήρθε το τέλος, την άλλη φορά θα είσαι πιο προσεκτική. Τους καλούς Χριστιανούς τους δοκιμάζει ο σατανάς. Ο Χριστός πάει περισσότερο στους αμαρτωλούς για να τους σώσει από την άβυσσο.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 19:25
      Σύνδεσμος

      Δηλαδη οταν βλεπουμε παππα με μαύρα ράσα είναι πάντα παππάς , που τις περισσότερες φορές είναι στενοχώρια? Πάντως εμένα επειδή επέμενα στο τέλος ο παππάς με κοινώνησε. Γιατί είναι ανησυχητικό? Επειδή ένιωσα λίγο περισσότερο τη θεία κοινωνία στο στόμα μου?

      Απάντηση
      • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 19:35
       Σύνδεσμος

       Σε κοινώνησε ο παπάς; Αυτό δεν το διευκρίνισες. Κατάφερε να σηκωθεί; Ο παπάς έξω από την εκκλησία είναι κακό όνειρο. Μέσα στην εκκλησία είναι ο πραγματικός του ρόλος. Εκτός αν είδες αληθινό παπά που δείχνει την ιδιότητά του. Αν σε επισκεφτεί παπάς στο σπίτι σου δεν είναι καλό. Πρέπει να είναι καλόγερος ή άγιος για να έχει καλή ερμηνεία. Αφού επέμενες το νίκησες το κακό. Αυτή η επιμονή σου λοιπόν κέρδισε και πήρες διπλή κοινωνία. Ειλικρινά δεν το διευκρίνισες και πέσαμε σε λάθος ερμηνεία. Ισχύουν όσα είπα αλλά η δύναμη της πίστης σου κέρδισε στο τέλος και του χάλασε τα σχέδια. Να ξεκαθαρίζετε καλά τι βλέπετε για να μην πέφτουμε σε λάθη. Είναι σημαντικό αυτό. Είδες ένα λάθος που μας οδήγησε;

       Απάντηση
       • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 19:39
        Σύνδεσμος

        Εχεις δικαιο, δεν το διευκρινισα, γράφω πέρασα μπροστά του και κοινώνησα, Προσεχε όμως, δεν σηκώθηκε και με κοινωησε με το πονεμένο χέρι του.

        Απάντηση
        • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 19:41
         Σύνδεσμος

         Αυτό είναι αποτέλεσμα της βαθιάς πίστης που έχεις.

         Απάντηση
 • Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 στο 12:59
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι είχα πάει να κοινωνήσω και ήταν ένας ηλικιωμένος που με έσπρωχνε(παρότι δεν τον εμπόδιζα) για να περάσει πρώτος ενώ εγώ έψαχνα την μητέρα μου που ήταν πιο μπροστά για να της πω να με περιμένει. τελικά ο ηλικιωμένος πέρασε μπροστά και όταν ήρθε η σειρά μου, βρέθηκα μπροστά σε έναν ξύλινο πάγκο ενώ ο παπάς ήταν…γυναίκα…μετάλαβα τελικά και μετά ένιωθα τύψεις γιατί είχα σκεφτεί άσχημα για τον ηλικιωμένο που με έσπρωχνε…ξεκίνησα να γυρίσω στο σπίτι μου και είχα μαζί μου την σκυλίτσα μου η οποία μου φαινόταν ταλαιπωρημένη και της έδωσα λίγο νερό με την χούφτα μου από το μπουκάλι μου κρατούσα…οταν έφτασα στο σπίτι μου, βρήκα στο δωμάτιό μου άλλο ένα κρεββάτι στρωμμένο και η μητέρα μου μου είπε οτι θα κοιμόταν εκεί το αφεντικό του αδελφού μου γιατί στο δικό του δωμάτιο δεν χωρούσε! Πήγα στο μπάνιο και άρχισα να χορεύω μπροστά στο καθρέφτη, κάτι σαν πρόβα για κάτι που θα γινόταν,αλλά συνηδειτοποίησα ότι φαινόμουν απ’έξω, ντράπηκα και σταμάτησα…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:45
   Σύνδεσμος

   Βλέπε τα μπλε γράμματα αν δεν είναι κυριακάτικο ή το άρθρο για τα κυριακάτικα όνειρα στα είδη ονείρων αν είναι, για να το ξέρεις την επόμενη φορά.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016 στο 12:46
  Σύνδεσμος

  εγω εβλεπα ονειρο οτι με κοινωνουσε ο παππας μπροστα απο την Ωραια Πυλη φορωντας καταλευκα αμφια.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016 στο 12:51
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο κανονικά θα έπρεπε να βραβευτεί, αλλά επειδή με ενημέρωσαν οτι είναι σήμερα νέα σελήνη, δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύει αυτή η ερμηνεία. Για μια άλλη μέρα δηλώνει ήσυχη συνείδηση, χαρά και ευλογία.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 στο 14:01
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σε ολους!Ειδα σημερα στον υπνο μου οτι ημουν μεσα σε μια εκκλησια και ο παπας Κοινωνουσε αλλα καθοταν σε μια καρεκλα στο κεντρο της εκκλησιας….δεν φορουσε μαυρα σιγουρα ο παπας αλλα ουτε και ασπρα…νομιζω ειχε κοκκινο και χρυσο εντονο στα αμφια του…εγω περιμενα στην ουρα κανονικα και οταν ηρθε η σειρα μου ειπα κανονικα το ονομα μου οπως συνηθιζεται και ειδα πως καποιο βιβλιο μαυρο που δν θυμαμαι τι εγραφε εμφανιστηκε μπροστα μου (απλα την ωρα που ελεγα το ονομα μου νομιζω το πηρε το ματι μου ουτε το αγγιξα ουτε μου φανηκε περιεργο) ε και οταν μου δινει την Θεια Κοινωνια αντι να μ δωσει με το κουταλακι μου δινει να πιω μεγαλη ποσοτητα και μου χαμογελουσε συνεχως και μου ελεγε μη φοβασαι πιες…ε και εβλεπα την ωρα που επινα οτι κανονικα υπηρχε μεσα στο δισκοποτηρο κρασι κοκκινο και ψωμι και οτι εγω κρατουσα κανονικα το κοκκινο πανι οπως πρεπει. ε και υστερα πετυχα τον παπα λιγο εξω απο την εκκλησια και μου ζητησε ταυτοτητα του την εδωσα και μου ελεγε καποιες ημερομηνιες τυπου 1995 αλλα εγω ειμαι γεννημενη το 1990 και οτι επρεπε να διορθωθει στην ταυτοτητα μ και κατι τετοια… Οταν ξυπνησα δεν ενιωσα φοβο και Κοινωνησα της Παναγιας μπορει και γι αυτο να το ειδα..αλλα τωρα που διαβαζω εδω ερμηνειες αρχιζω και φοβαμαι. Λετε να ειναι κακο ονειρο??

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 στο 11:20
   Σύνδεσμος

   Άλλαξε το όνομα σου κάνε το Αναστασία ή Σούλα ή Τασία κ.λ.π. Η ψυχή σου δεν το δέχεται, ούτε την θεία κοινωνία μπορεί απόλυτα να δεχτεί. Άλλες δεν τις ενοχλεί αυτό, την δική σου ψυχή όμως ναι. Αυτό πρέπει να αλλάξεις στην ταυτότητά σου αλληγορικά. Ίσως το 1995 σου έδωσαν αυτό το χαιδευτικό που όταν το αναγραμματίσεις κρύβει το σατανά. Παλιά το γράφανε και με δύο “σ” και έβγαινε ολόκληρος. Όλες μ’ αυτό το χαϊδευτικό βάζουν υποσυνείδητα το Σατανά μέσα τους χωρίς να το ξέρουν και τις κάνει δούλες του. Σαν Νατάσα είναι ωραίο και εύηχο. Δεν ξέρουν όμως τι αληθινά κρύβει μέσα του ή δεν το αισθάνονται ή δεν τους ενδιαφέρει. Αυτός που σε κοινώνησε μπορεί να ήταν ο σατανάς ή η δυσκολία να δεχτεί ο θεός την κοινωνία σου, επειδή φέρεις το όνομα του εχθρού του. Πρόσεχε και άλλαξε το όνομά σου το συντομότερο. Το Αναστασία ή το Στάσα είναι πολύ ωραία. Διότι και στο Αναστασία κρύβεται ο Σατανάς, αλλά υπάρχει το Ι μέσα που είναι η δύναμη του Ιησου Χριστού που καταλύει τον σατανά. Αναστασία λοιπόν για να δεχτεί ο θεός την κοινωνία σου, και να σε δεχτεί κοντά του.

   Απάντηση
   • Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 στο 16:57
    Σύνδεσμος

    Νεκταρια σε ευχαριστω για την απαντηση!!! Το νατασα μου το ξεκινησε η μαμα μου λιγες μερες μετα την μερα που βαφτιστηκα και θα το κρατησω.Δεν εχω αρνηθει το ονομα μου”ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ” και την σημασια του ποτε. Οποιος θελει με φωναζει Αναστασια , οποιος θελει Νατασα,οποιος θελει Τασια κτλ….ποτε δν ειχα ψυχωση με καποιο απο τα υποκοριστικα του ονοματος μου!Οποτε δν θεωρω οτι κρυβεται κατι σατανικο μεσα του. Μπορει και να εχεις δικαιο και να μην το βλεπω.Απλα επειδη και η μητερα μου τα τελευταια χρονια εχει ερθει ακομα πιο κοντα στην εκκλησια απο οτι ηταν νεα ρωτησε Παπα για το αν πρεπει να το αλλαξω και ειπε οτι ουδεμια σχεση εχει το υποκοριστικο αυτο με τον εξω απο εδω αν και ο αναγραμματισμος του οντως παραπεμπει εκει…Τελος να σημειωσω οτι ισως να σε παραπλανησα αθελα μου γιατι δεν σου γραφω στο ονειρο οτι οταν παει να με κοινωνισει λεω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ οχι νατασα….και σημερα τυχαια στην τηλεοραση ειδα σε Λειτουργια Παπαδες και Μητροπολιτες να κοινωνουν με τον ιδιο τροπο…να πινουν κατευθειαν απο το Δισκοποτηρο (να τονσω οτι δεν ειχα ιδεα οτι Κοινωνουν ετσι….εγω νομιζα οτι παντα χρησιμοποιουν το κουταλακι και ετυχε να το δω και να θυμηθω το ονειρο)Σ ευχαριστω παντως οπως και να χει!!!

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 στο 14:13
     Σύνδεσμος

     Όμως αυτή την εξήγηση έχει αυτό το όνειρο. Πρόσεξέ το. Οι παπάδες δεν αναγνωρίζουν τους αναγραμματισμούς και όλα αυτά. Δεν συνδέουν ποτέ το όνομα με τον πονηρό. Πώς να συνδεθεί άλλωστε για εκείνους; Μπορεί κάποιοι να συμφωνούν μ’ αυτό, άλλοι να το αποδώσουν σε σύμπτωση. Τέτοια σύμπτωση; Μπορεί λοιπόν η θρησκεία μας να μην τα προσέχει ή να τα λογαριάζει, όμως το υποσυνείδητο ναι, και μας δίνει αυτά τα μηνύματα. Διάβασε το άρθρο μου Υποσυνείδητα μηνύματα και έλεγχος του νου. Εσύ μπορεί να λες Αναστασία, όμως γνωρίζει ότι χρησιμοποιείς και το άλλο όνομα. Αν πάψεις να το χρησιμοποιείς όμως θα πάψει εν καιρώ και το υποσυνείδητο να σε ενοχλεί με τέτοια όνειρα. Αν πιστεύεις ότι δεν σου κάνει κακό, χρησιμοποίησέ το. Εύχομαι να είναι παιχνίδια του υποσυνείδητου, επειδή διαβάζει πολύπλευρα τα μηνύματα που του δίδουμε, όπως ακριβώς γίνεται και με την πόλη Αστανά, χωρίς αυτό να έχει επίπτωση για την ψυχή σου. Παλιά το Νατάσα το έγραφαν με δύο σίγμα και έβγαινε ολόκληρος ο σατανάς. Πολλές φορές βλέπω ότι με λένε Κατερίνα στο όνειρό μου επειδή, αν αναγραμματίσεις το όνομά μου βγαίνει αυτό το όνομα. Μακάρι να είναι όπως τα λές, το εύχομαι!!!

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.