θέατρο
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι βλέπατε θέατρο, σημαίνει μεγάλη ευχαρίστηση από την συντροφιά νέων φίλων. ΟΙ επιχειρήσεις σας θ’ αποδειχθούν ικανοποιητικές. Αν λαμβάνατε μέρος στο θέατρο, οι ευχαριστήσεις δεν θα κρατήσουν πολύ. Αν το θέαμα είναι όπερα, είναι προμήνυμα επιτυχίας σε όλους τους τομείς.
Το να ονειρευτείτε ότι προσπαθούσατε να γλιτώσετε από την έξοδο κινδύνου θεάτρου, είναι ένδειξη ότι θα θυσιάσετε το καθήκον για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας, και ότι θ’ αναμιχθείτε σ’ επικίνδυνες συναλλαγές.

θέατρο

40 σχόλια στο θέατρο

 • Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 στο 09:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα προχθές ότι ήμουν σε ένα γνωστό θέατρο,
  που παίζουν κάποιοι πολύ φίλοι μου. Και ήταν να συμμετέχουμε ως
  κοινό όλοι μαζί για λίγο. Σαν διαφήμιση. Εϊχε πολύ κόσμο και γελούσαμε,
  ήταν αστείο. Έχω δει πολλές φορές την παράσταση. Μετά ξύπνησα.
  Τι σημαίνει; Ευχαριστώ!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 στο 19:57
   Σύνδεσμος

   Είδες την πραγματική παράσταση, το έργο που τώρα ανεβάζουν;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 στο 21:36
    Σύνδεσμος

    Ναι ήταν η ίδια με τους ηθοποιούς και τις ίδιες στολές

    Απάντηση
   • Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στο 10:09
    Σύνδεσμος

    Ναι ήταν η ίδια παράσταση με τους ίδιους ηθοποιούς και ίδιες στολές

    Απάντηση
    • Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στο 10:13
     Σύνδεσμος

     Είναι υποσυνείδητο όνειρο και από εξωτερικά ερεθίσματα αν η παράσταση έχει γίνει. Αν όμως δεν έχει γίνει ακόμη είναι η λαχτάρα σου να την δεις γρηγορότερα και να δώσεις την πλοκή ή το τέλος που θες εσύ ή να βασιστείς στο σενάριο, αν γνωρίζεις το έργο. Υπάρχει κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Το θέμα του έργου. Ίσως είναι βασισμένο σε κάποιο μήνυμα που θέλει να σου δώσει το υποσυνείδητο. Αυτό είναι σπάνιο.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στο 10:21
      Σύνδεσμος

      Η παράσταση έχει παιχτεί. Την έχω δει. Είναι παιδική
      παράσταση και παίζει κάποιος που μ’αρέσει!

      Απάντηση
      • Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στο 10:24
       Σύνδεσμος

       Καταλαβαίνω! Δεν ήταν η παράσταση που σε καθήλωσε, αλλά ο ηθοποιός. Όμως, κάθε παιδικό έργο παράλληλα δίδει και κάποιο νόημα. Ίσως έχει σημάνουσα σημασία για σένα αυτό το έργο από πολλές πλευρές.

       Απάντηση
 • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:20
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας.
  Χθες είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν ηθοποιός η ίδια και έπαιζα σε μία παράσταση που περιλάμβανε χορό τραγούδι και βαριά, ακριβά φορέματα τύπου 1900 με καπέλα και φτερά. Η σκηνή ωστόσο φαινόταν μικρή και ξύλινη. Η παράσταση πήγαινε πολύ καλά, το κοινό μας από κάτω βρίσκονταν στα αμάξια τους και τέρμα απέναντι το κοινό καθόταν σε μπαλκόνια όπως σε σκηνή όπερας με κόκκινες βαριές κουρτίνες. Ξαφνικά πέφτει ένα μπουκάλι από νερό από το πάνω πάνω μπαλκόνι του κοινού απέναντι, το οποίο μας τρόμαξε και μας αποσυντόνισε με αποτέλεσμα να παίζουμε και να χορεύουμε όλο και πιο γρήγορα. Δεν έχω ιδέα αν βρισκόμασταν εν κινήσει λόγω των αυτοκινήτων, αλλά μόλις τελείωσε η παράσταση και βγήκαμε έξω, το κτίριο έδινε την εντύπωση κινηματογράφου τύπου Village Cinemas ή ODEON.
  Θα μπορούσατε να μου δώσετε μια εξήγηση για το παραπάνω γιατί με έχει μπερδέψει λιγάκι;
  Σας ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:51
   Σύνδεσμος

   Για σένα, που είσαι θεατρολόγος, δεν έχει ερμηνεία. Είναι οι παραστάσεις που ετοιμάζεις. Απλά, έρχεσαι στη θέση των ηθοποιών για να νιώσεις για μια φορά αυτή την αίσθηση.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:08
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα σας, κι όμως δεν είμαι στην πραγματικότητα θεατρολόγος, ιδιωτική υπάλληλος είμαι αλλά στο όνειρο μου είδα ότι είμαι ηθοποιός και ότι ανήκω σε θίασο.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 στο 09:53
     Σύνδεσμος

     Άλλαξε ψευδώνυμο για να σας ξεχωρίζω, γιατί η Μαρία Μ. είναι η θεατρολόγος. Δύο με το ίδιο ψευδώνυμο με μπερδεύουν. Άρα, για σένα έχει ερμηνεία και όχι καλή. Το όνειρο δείχνει πώς καθοδηγείς τη ζωή σου, πού καταλήγει, πόσο πίσω σε πάνε οι επιλογές σου και όταν προσπαθείς να συγχρονιστείς πας τόσο γρήγορα που χάνεις το ρυθμό. Ανάλογα λοιπόν την εξέλιξη του ονείρου, ανάλογα κι εσύ βαδίζεις. Επίσης δείχνει ότι πολλές φορές προσποιείσαι, δεν είσαι ο εαυτός σου, αναλαμβάνεις ρόλους που στην αρχή τα καταφέρνεις, αργότερα όχι. Να πω και μια περίεργη ερμηνεία; Όσο χρησιμοποιείς το ψευδώνυμο της θεατρολόγου στον ονειροκρίτη θα έχεις πρόβλημα. Αστείο, αλλά δεν αποκλείεται κι αυτό.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 στο 13:34
      Σύνδεσμος

      Μάλλον κάτι τέτοιο έκανα στον πολύ πρόσφατο χωρισμό μου. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά και ναι θα αλλάξω ψευδώνυμο!!

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 στο 13:13
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα στον ύπνο μου οτι ειχα πάει να δω θέατρο τον Μαρκο Σεφερλη. Στην αρχη βγαίνουν οι ηθοποιοί και αρχίζουν να παίζουν για λίγο και μετά βγαίνει ο ίδιος ο Σεφερλης και χαιρεταει τον κόσμο δεν είχε πολύ κόσμο το θέατρο θυμάμαι ότι μπροστά δεξιά καθόταν μια γυναίκα ηλικιωμενη πισω μου ενα αγόρι και δίπλα του ενα κορίτσι περιπου 15-16 χρόνων. Στα αριστερά υπήρχαν καποιοι αλλα ηταν όλοι άγνωστοι. Το ίδιο και η γιαγιά αυτη και τα παιδιά πίσω μου.Έρχεται προς εμάς ένας κύριος με περούκα και βαμμένος με ψεύτικα γένια που έμοιαζε πολύ στον Σεφερλη αλλα δεν ήταν ο Σεφερλης. Χαιρετιομαστε με ένα στυλ αργή και πολύ σιγανη γροθιά με γροθιά και του λέω “τι έγινε μεγάλε; Τακωθηκες με τον μπαρμπερι;” Κάτι είπε που δεν άκουσα και γυρνάω και ρωτάω τα παιδιά που ηταν πίσω μου αν άκουσαν τι είπε και ουτα αυτα άκουσαν καλα. Αμέσως μετά μας λένε να αλλάξουμε μέρος και μας ανοίγουν μια πόρτα που οδηγεί σε μια μεγάλη αίθουσα κόκκινη μέσα πολυτελεστατη με πολυελαιους να κρεμοντε απο το ταβάνι. Παω και ψάχνω μέρος για να κάτσω κάπου που να έχω πολύ ορατότητα με την σκηνή του θεάτρου και κάθομαι σε εναν μωβ καναπέ από αυτά που είναι γωνία σε σχήμα γαμα. Λίγο πιο δίπλα έρχεται και κάθεται η Ρούλα (αυτή που συμμετείχε σε ενα ριαλιτι τηλεπαιχνίδι) μαζί με τον σύζυγο της τον Φραν. Της λέω “γειά σας” και μου λεει “τι έγινε; Όλοι με ξέρουν;” Κοιτάω προς τον σύζυγό της και μετά πάλι εκείνη και εκείνη κοιτάει τον συζήγο της και μετα εμένα αλλα με κοίταξε λίγο αμηχανα και λεω απο μεσα μου “τι έγινε ρε; Αλλιώς μας τα λένε στην τηλεόραση” και εκείνη την ωρα έρχεται ένας παππούς εντελώς άγνωστος έρχεται δίπλα μου όρθιος και του λεω καθηστε μετα ξαφνικά βρίσκομαι επάνω σε εναν άλλον καναπέ όρθιος και να κρατιέμαι απο κάτι σίδερα και αυτό να τσουλαει πολύ πολύ γρηγορα σε σημείο που στις ανωμαλίες της διαδρομής πηδαγα στον αέρα καθε φορά προσγειωνομουν στα πόδια μου. Ο καναπές αυτος με πήγαινε σε άλλη σκηνή θεάτρου. Οταν σταματάει και κατεβαινω ψάχνω για το τραπεζι που επέτρεπε να δεις καλύτερα την σκηνή
  Όλα τα τραπέζια ήταν στρογγυλά. Παω κάθομαι και βλέπω ότι υπήρχαν κάποια μεγάλα ποτήρια που πιο πριν ειχαν ρόφημα σοκολάτας. Λίγο πιο περα βλέπω έναν σερβιτορο να κρατάει έναν χαρταετο ο οποίος χαρταετος είχε κρεμασμενα απο κάτω κάποια δωρα. Κοιτάω τριγύρω μου και βλέπω οτι βρισκόμουν στο Δελφιναριο στον Πειραιά. Μετα βλεπω τον σερβιτορο να τραβάει τον χαρταετο που είχε πέσει επάνω σε λόφο πολύ μικρό και να μην μπορεί να το τραβήξει. Μετα έρχεται να καθαρίσει το τραπέζι και τα ποτήρια και βλέπω οτι τα ποτήρια δεν είχαν καθαρηστει καλά. Απο μέσα έτρεχε προς τα μέσα λίγο ρόφημα σοκολάτας. Μετά έρχεται ένας άλλος σερβιτορος και κάτι με ρώτησε που δεν θυμάμαι και του απαντάω καταφατικα χωρίς να μιλήσω σηκωνοντας τους ώμους μου. Βλέπω στη γωνία μια μικρή ανηφόρα που είχε χαλάσει ένα μικρό φορτηγακι στο χρώμα του γάλακτος και πήγα να δω. Την απόσταση από το τραπέζι μέχρι το φορτηγακι την διεσχισα οδηγώντας το αμάξι μου με συνοδηγό τον πατέρα μου. Κατεβαινουμε και οι δύο απο το αμάξι μου και παρατηρώ οτι ο αριθμός πινακιδας απο το φορτηγακι ηταν 6668 και ξαφνικά αλλάζει και γίνεται 6868. Εμφανίζεται απο το πουθενά ενα μαύρο τζιπ και το τραβάει για να το πάει σε κάποιο συνεργείο. Μέσα στο φορτηγακο μπαίνει και ο πατέρας μου και καθοταν στη μέση τους αλλους δυο που μπήκαν στο φορτηγακι δεν τους ηξερα. Τους βλέπω να ξεκινάνε και λέω απο μέσα μου “πολυ γρήγορα δεν το πάει αυτός με τζιπ” σκεπτόμενος οτι τραβουσε το φορτηγακι απο πισω και λίγο πιο πέρα είχε αστυνομία που έκανε μπλόκο. Εκεινη την ώρα ακούω να στρυγγλιζουν τα λάστιχα απο το τζιπ λόγο της πολύ γρήγορης και μεγάλης επιταχυνσης και μετα ξυπνάω συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:43
   Σύνδεσμος

   Μια ερώτηση, κατοικείς στην Αθήνα;

   Απάντηση
    • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:54
     Σύνδεσμος

     Γράψε στο επισκεπτήριο ότι το όνειρό σου ζητά ερμηνεία για να το θυμηθώ αύριο και να σου απαντήσω.

     Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 στο 13:33
   Σύνδεσμος

   Ένα είναι σίγουρο ότι ο πατέρας σου θα αρρωστήσει. Αυτό θα σου στερήσει την δυνατότητα να πας στο θέατρο με το Σεφερλή που τόσο αγαπάς. Όλα αυτά που συνέβησαν είναι κάποια εμπόδια και κάποιες καταστάσεις που η ψυχή σου σε οδηγεί σε περιπέτειες μέχρι να δεις ότι βρέθηκες κάπου αλλού. Όλη αυτή η κατάσταση δείχνει αλληγορικά ότι οι συγκυρίες δεν σ’ αφήνουν να φτάσεις στο στόχο σου και η μοίρα σε καθοδηγεί όπου εκείνη θέλει. Δεν παραπονιέσαι γιατί γνωρίζεις καλά ότι δεν ξέρεις τι θα γινόταν αν η ζωή ερχόταν χωρίς εμπόδια. Ίσως κάτι ασυνήθιστο να συμβεί που θα σε οδηγήσει κάπου αλλού. Το θέμα είναι να είναι καλά ο πατέρας σου. Ξέρεις ότι στο Σεφερλή είναι πάντα ασφυκτικά γεμάτος ο χώρος και δεν ήταν αυτός. Σε οδήγησε αυτή η κατάσταση σε μια άλλη διάσταση όπου τα πράγματα περιπλέκονται και έχεις να αντιμετωπίσεις καταστάσεις πρωτόγνωρες και στοιχεία τα οποία το ένα διαδέχεται το άλλο με περίεργες ή τραγελαφικές καταστάσεις. Όμως αυτές οι νέες καταστάσεις σε πικραίνουν και σε θλίβουν όμως καλείσαι να τις ζήσεις και να γινεις ένα μ’ αυτές. Μετά απ’ αυτό γίνεσαι πιο σοφός. Ξέρεις ότι παραστάσεις με το Σεφερλή θα γίνουν πολλές, αλλά το πιο σημαντικό είναι να αντιμετωπίσεις αυτά που σου παρουσιάζονται και να αναλογιστείς τι θα γινόταν αν δεν υπήρχαν αυτά τα εμπόδια.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 στο 13:06
  Σύνδεσμος

  Κοριτσια Καλησπέρα!Ειδα απόψε ότι ήμουν στο θέατρο , έξω απο την αίθουσα στα εκδοτήρια, ενώ ο άνδρας μου και ο γιός μου είχαν μπει μέσα. Εγω καθυστερούσα να μπώ, έχω την εντύπωση, ίσως και υπαίτια και συζητούσα με την Ελένη. Σκεφτόμουν πως και δεν με είχε αναζητήσει ακόμη ο γιός μου και επειδή αμφέβαλλα αν θα βρω ακόμη θέση , τον πήρα τηλ να τον ρωτήσω σε ποια θέση κάθεται για να πάρω τη διπλανή του , μου είπε ότι έχει αρκετές θέσεις ακόμη κενές και η διπλανή του θέση ή η δική του δεν θυμάμαι, έχει αριθμό Τ14 ή ΤΤ14 και μου έκανε εντύπωση που ήταν αρκετά μπροστά, περίμενα ότι θα έχουν βρει απο τις τελευταίες. Εγω πήγα στο εκδοτήριο γα ζητήσω τη θέση , το εισιτήριο το είχα ήδη βγάλει και εκεί συνάντησα τη Μαρία, η οποία θα έβγαζε επίσης εισιτήριο και της είπα ότι είναι εδώ και η Ελένη, με την οποία συζητούσα πριν , ενω η άλλη Ελένη είχε μπεί ήδη μέσα. (Οι 2 Ελένες , η Μαρία και εγώ ήμασταν φίλες απο το σχολείο), μου φάνηκε ότι ζήλεψε λιγάκι , αλλά και ότι εγώ της το είπα επίτηδες. Αυτό που με μπέρδεψε λίγο είναι ότι εκεί που περίμενα για το εισιτήριο έβλεπα γυναίκες να λιποθυμουν (!!). Αυτή που θα μου έδινε τελικα το εισιτήριο ήταν μια άσχημη γυναίκα με κοντά μαλλιά και γυαλιά οράσεως .

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 12:55
   Σύνδεσμος

   Μη κακό να είναι ΤΤ14 και Τ14. Αναρωτιέσαι αν γίνεται μάχη μέσα σου που δεν την αναγνωρίζεις είναι ξένη ή όλα ισοπεδώθηκαν και μοιάζει η ψυχή σου σαν νεκρό τοπίο. Όλο αυτό το νιώθεις εσύ, δεν σου το είπε κανείς. Είναι μέσα στη σκέψη σου. Επειδή δεν το νιώθεις απόλυτα σωστό και είναι εμμονή το τάνκ είναι ξένο, όπως και η Νεκρόπολη. Τίποτα από τα δύο δεν είναι αληθινό, αλλιώς θα έβλεπες κάτι που θα το υποδείκνυε. Το θέατρο είναι μια αναψυχή για την ψυχή. Εσύ δεν συμμετείχες, ήσουν παρατηρητής. Έχεις αφοσιωθεί πολύ σ’ αυτά που γίνονται γύρω σου που δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου, αλλά τους άλλους. Οι γυναίκες που λυποθυμούσαν είναι τα συναισθήματά σου που τα πιέζεις ώρες ώρες με τα δικά σου θέλω και δεν αντέχουν. Βαθιά μέσα σου θέλεις κι εσύ να μπεις, αλλά δεν θα το κάνεις όσο δεν βεβαιωθείς για το έργο αν ήταν καλό. Είναι σε ετοιμότητα η ωραιότητα και η πραότητα της ψυχής σου να ανταποκριθεί. Πρώτα όμως σε νοιάζει πως αισθάνονται οι άλλοι. Αυτό πολλές φορές δεν είναι καλό. Το αναγνωρίζεις όταν δεν αναγνωρίζουν τι κάνεις γι’ αυτούς.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:22
    Σύνδεσμος

    Τελικά Νεκταρία και εσύ αυτή την ερμηνεία δίνεις για το Τ14 και ΤΤ14? Τι εννοείς “Μη κακο να είναι” Δεν κατάλαβα την έκφραση.
    Και κάτι άλλο το Τ14 ή ΤΤ14, μου το είπε ο γιος μου σαν αριθμός θέσης, το λέω επειδή γράφεις ότι δεν μου το είπε κανείς.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:26
     Σύνδεσμος

     Είναι μπερδεμένο, δεν βγάζω άκρη. Άστο αναπάντητο. Μη κακό είναι μια έκφραση που λέμε όταν απευχόμαστε να γίνει κάτι π.χ. κάποιος σου λέει ότι θα πεθάνει και απαντάς μη κακό να γίνει αυτό!!!

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:33
      Σύνδεσμος

      Τώρα μπερδεύτηκα κι εγώ! Μου λες λοιπον ότι μαλλον δεν είναι αυτή η ερμηνεία και μπορεί να είναι κάτι πολύ άσχημο? Βρήκες καποιο άλλο συμβολισμό για το Τ14 και το ΤΤ14?

      Απάντηση
       • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:35
        Σύνδεσμος

        Δεν ξέρω, απλά, έχω μπερδευτεί κι εγώ. Δεν μπορώ να βρω ερμηνεία. Από την αρχή έψαχνα να βρω τι συνδέει αυτά τα δύο το ένα δηλώνει την μάχη, το άλλο αυτό που αφήνει στο πέρασμά του. Το τ επίσης είναι στη φυσική η θερμοκρασία. Σαν t δηλώνει τον χρόνο. Επίσης είναι ο ταχυδρομικός τομέας και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Είναι άσκοπο να ψάχνουμε. Ίσως είναι κάποιος κωδικός από το υποσυνείδητο που δεν έχει γήινη ερμηνεία. Πάντως, ό,τι και να είναι δεν πιστεύω να είναι κάτι κακό.

        Απάντηση
        • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:40
         Σύνδεσμος

         Θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει αν σου έλεγα ότι ο γιος μου το καλοκαίρι θα παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα , στα πλαίσια της σχολής του στη Τυνησία και την Ινδονησία και το οποίο μου έχει δημιουργήσει άγχος , για το λόγο ότι δεν είναι ασφαλείς χώρες απο πολλές απόψεις? Οταν έγραψα αρχικά το όνειρο δεν είχα ψάξει τους συμβολισμούς και γι’ αυτό δεν το ανέφερα.

         Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:48
   Σύνδεσμος

   Η Αίγυπτος είναι κοντά στην Τυνησία και η άλλη χώρα κοντά στην Ινδονησία, ναι θα μπορούσε να είναι αυτό. Κάτι τέτοια ο ονειρομάντης δεν μπορεί να τα δει. Γι΄ αυτό κάποια όνειρά σου δεν έχουν ένα συνειρμό. Δεν βγάζω άκρη. Το όνειρο λέει να πάει μαζί ο πατέρας του, να μην τον αφήσεις μόνο. Καλα θα ήταν να πήγαινες κι εσύ. Οι Τζιχαντιστές έχουν βάλει στο μάτι αυτά τα μέρη. Να προσέχει. Εγώ αν είχα παιδί, δεν θα τον άφηνα να πάει. Δεν θυμάσαι τι έγινε στο μουσείο της Τυνησίας πριν ένα χρόνο και σε ένα ξενοδοχείο σε ανυποψιαστους τουρίστες; Στην Ινδονησία γίνονται σεισμοί και τσουνάμια. Αν ήταν υποχρεωτικό θα πήγαινα κι εγώ μαζί του. Μόνο δεν θα τον άφηνα. Κάνε το ίδιο.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:53
    Σύνδεσμος

    Δυστυχώς σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει τον “Δεν σε αφήνω”. Ουτε εγώ θέλω. Μαύρο καλοκαίρι θα περάσω. Αρα το όνειρο αναφέρεται σε αυτόν, το αποκλείεις να είναι το δικό μου άγχος γι’ αυτη την ιστορία?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:55
     Σύνδεσμος

     Και τα δύο μαζί είναι. Καλό είναι να τον πείσεις να έρθει και ο πατέρας του μαζί. Αν όμως πάνε με το πανεπιστήμιο και είναι και καθηγητές μαζί εννοείται ότι θα είναι υπεύθυνοι γι’ αυτόν.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 15:03
      Σύνδεσμος

      Νεκταρια να ζητησουμε και τη γνωμη της Ντορας και του Αετου, μηπως εχουν να προσθεσουν ή να απορριψουν κατι? Τι λες?

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 16:34
       Σύνδεσμος

       Φωτεινή συμφωνώ με την Νεκταρία!!Δεν μπορώ ούτε να απορρίψω αλλά ούτε και να προσθέσω!!

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 17:20
        Σύνδεσμος

        Η γνώμη των κοριτσιών είναι πάντα καλοδεχούμενη. Δεν χρειάζεται να το ρωτάτε αυτό. Πάντα, κάτι θα έχουν να πουν παραπάνω.

        Απάντηση
    • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 13:56
     Σύνδεσμος

     Και όχι, δεν είναι υποχρεωτικό, όποιος θέλει πηγαίνει και κατόπιν μοριοδοτήσεως, ασε που το πληρώνεις κιολας σαν πρόγραμμα, εισιτήρια κ.λ.π.

     Απάντηση
    • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 16:57
     Σύνδεσμος

     Θα μπορούσε όμως να είναι μια διορατική για σένα κατάσταση. Είδες ειδήσεις το μεσημέρι; Είπαν ότι χάθηκε ένα αεροπλάνο με 66 ψυχές, των Αιγυπτιακών αερογραμμών. Λένε ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια του κοντά στην Κρήτη. Αυτό ήταν εν τέλει Φωτεινή μου. Τ14 τρομοκρατικό χτύπημα. ΤΤ14 Νεκρόπολις Αιγύπτου. Πρόσεξέ το!!! Να γιατί δεν μπόρεσα να το ερμηνεύσω. Τώρα βγαίνει άκρη. Τώρα θα φοβάσαι να πάει στην Τυνησία που είναι δίπλα. Έχεις λόγους να φοβάσαι.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 19:30
      Σύνδεσμος

      Το είδα το μεσημέρι και με αναστάτωσε, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου στο όνειρο! Το ότι μου το λεει ο γιός μου , στο τηλέφωνο και δεν το μαθαίνω απο κάπου αλλού έχει κάποια ερμηνεία και γι’ αυτόν? Ακομη, ήθελα να ρωτήσω ο πατέρας του που είναι μαζί του ( σε συνδυασμό με το θέατρο που έχει καλή ερμηνεία), μπορει να συμβολίζει και μια προστασία που θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει στη πραγματικότητα? Το λέω επειδή για να παει μαζί του 50 ημέρες που θα λείψει είναι αδύνατον.
      Συγγνώμη, δεν μου αρέσει να κάνω κατάχρηση του χρόνου σου και αισθάνομαι άσχημα, αλλά βρε Νεκταρία μου πιστεύω ότι καταλαβαίνεις την ανησυχία μου……

      Απάντηση
     • Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 στο 12:01
      Σύνδεσμος

      Νεκταρια συγγνωμη που θα σε κουρασω με το ιδιο ονειρο αλλας χθες βραδυ μου περασε κατι απο το μυαλο και θελω να το ρωτησω. Το Τ14 μπορει να συμβολιζει αριθμο? Αν ναι, το Τ ειναι το 19ο γραμμα της αλφαβητου και προστιθεμενο με το 14 κανει το 33. Επισης το επομενο βραδυ ειδα στον υπνο μου το ονειρο με τη Παναγια και κατι μου ειπε σχετικα με τον αριθμο 33 και το συμβολαιο του Χριστου. Σου λεει κατι αυτο ή ειναι ανοητο σκεπτικο?

      Απάντηση
      • Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 στο 12:06
       Σύνδεσμος

       Είχαμε ξεκαθαρίσει ότι ήταν όνειρο που προέβλεψες και επαληθεύτηκε. Είδες όμως και το ΤΤ14, αυτό πώς το εξηγείς; Όχι φίλη μου, δεν βγαίνει έτσι ο Χριστός. Φαίνεται καθαρό το 33. Δεν κρύβεται σε λέξεις κι αριθμούς. Έχεις δίκιο είναι πολύ κουραστικό να επανέρχομαι σε απαντημένα όνειρα, χρειάζομαι χρόνο και για τα άλλα και δεν με βοηθάς έτσι.

       Απάντηση
       • Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 στο 12:13
        Σύνδεσμος

        Συγγνωμη και παλι αλλα ενα απο τα δυο ειδα Τ14 ή ΤΤ14, το γραφω, δεν θυμομουν ποιο απο τα δυο μου ειπε. Αλλαζει κατι αυτο?

        Απάντηση
 • Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015 στο 18:39
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα πως ημουν σε αίθουσα θεάτρου αλλά θα βλέπαμε μια ταινία και εγώ πήγα στην τουαλετΑ για να κάνω την ανάγκη μου και ντρεπόμουν πολύ μην περάσει κάποιος ή μπει μέσα και το καταλάβει. Μετά πήγα και καθησα στην θέση μου έτρωγα ποπ κορν και ξαφνικά ήρθε και ένας γνωστός μου. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.