Είναι πολλές φορές εμμονικό όνειρο αν βλέπουμε ότι μας έχουν προδώσει,  διότι δείχνει ότι υποψιαζόμαστε ότι αυτό το άτομο δεν είναι φίλος μας. Ότι μας πρόδωσε, αλλά είναι τα κενά της ψυχής ότι αυτό το άτομο δεν μας παρέχει ασφάλεια, δεν είναι στην ίδια συχνότητα με μας και το αξιολογεί η ψυχή. Όταν εμείς προδίδουμε κάποιον δηλώνει ότι εμείς δεν είμαστε στη δική του συχνότητα. Άρα, οι ψυχές μας δεν θα δέσουν ποτέ. Γενικά, αυτό το όνειρο δείχνει ότι έχουμε ανασφάλεια για το άτομο αυτό. Αυτό δεν ισχύει για τις ερωτικές σχέσεις. Μιλάμε για όλες τις άλλες καταστάσεις

Αν δούμε ότι αυτός που θέλουμε μας προδίδει είναι αντίθετο όνειρο. Θα συνδεθούμε μαζί του στην πραγματικότητα. Αυτό όμως δεν γίνεται με τις καρμικές σχέσεις ή τις σχέσεις που ο βαθμός πνευματικότητας είναι υψηλός.

Αν έχουμε κάποιο μυστικό, μας εκβιάζουν ή κάναμε μια επιλήψιμη  πράξη, έχοντας ενοχές βλέπουμε ότι προδίδουμε άλλους ή μας προδίδουν. Επίσης, κατηγορούμαστε για προδοσία.

Αν όμως έχουμε πραγματικά διαπράξει προδοσία είναι καταδικαστικό όνειρο  δείχνει τη διαμάχη ανάμεσα στον εαυτό μας και τον θεό ή τη συνείδησή μας. Μας κρίνει η θεία δίκη.

Αν δούμε όμως έναν άλλο προδότη δείχνει ότι κάποιος άλλος έχει ενοχές για μας και λογοδοτεί στο δικαστήριο του θεού για μας. Στην πραγματικότητα μας έχει απογοητεύσει.

Η προδοσία στα όνειρά μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.