Αν ονειρευτούμε την δική μας αύρα θα πρέπει να προσέξουμε τα χρώματα αυτής και την πληροφορία που μας δίνει. Πρέπει να αυξήσουμε ή να μειώσουμε την ενέργεια αυτής στα φυσιολογικά όρια.  Αν δούμε την αύρα κάποιου άλλου δεν πρέπει να διακρίνουμε σκούρα χρώματα, διότι το άτομο αυτό δεν τρέφει αισθήματα καλά για μας. Επίσης πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε το μήνυμα που μας δίδει. Αν δούμε ότι η αύρα μας έχει φωτεινά χρώματα βαδίζουμε πολύ καλά. Έχουμε τη δύναμη και την ενέργεια που μας χρειάζεται. Αν όμως έχει σκοτεινά χρώματα πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Τι, θα το βρούμε εμείς.

Αν δούμε κάποιον με φωτοστέφανο δηλώνει ότι κάποιος άγιος μας υποδέχτηκε. Όμως το φωτοστέφανο πολλές φορές είναι και πλάνη του σατανά. Εξαρτάται πως νιώσαμε σε όλο το όνειρο. Αν το φορά άνθρωπος δηλώνει ότι είναι τελειομανής ή ότι η πνευματικότητά του έχει φτάσει πολύ ψηλά. Αυτός ο άνθρωπος αξίζει να αγιάσει ή εμείς τον βλέπουμε άγιο χωρίς να είναι.

Η αύρα και το φωτοστέφανο στα όνειρά μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.