Ζηλοτυπία

Αν δείτε στον ύπνο σας πως δημιουργείτε ή δημιουργήσατε σκηνές ζηλοτυπίας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μαζί τον μεγάλη ευτυχία και χαρά. Αν δείτε άλλους να μαλώνουν και να κάνουν μεταξύ τους σκηνές ζηλοτυπίας, αυτό σημαίνει πως θα ακούσετε νέα ευχάριστα.

Ζηλοτυπία

18 σχόλια στο Ζηλοτυπία

 • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 14:10
  Σύνδεσμος

  Γεια σας.ειχα ερωτικες επαφές με ενα πρόσωπο και για κάποιο λόγο τσακωθήκαμε άσχημα .ΑΥτος απο τοτε όλο με κοιτάει γιατί πάμε στο ίδιο γυμναστηριο.ΕΙδα λοιπόν ονειρο οτι ήταν ξαπλωμένος σε ενα κρεβάτι κ με καλούσε να ξαπλώσω .εγω στην αρχή δεν ήθελα αλλα ξαπλωσα ΑΡχισαμε να μιλάμε και μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας για ένα άλλο παιδι Απ το γυμναστηριο.ΓΕνικα τον βλέπω στο ονειρο μου.ειναι ονειρο επιθυμίας η κατι θα γίνει;;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 στο 13:13
   Σύνδεσμος

   Αιτία του καβγά ήταν κάποιος άλλος άνδρας; Πες μου ναι ή όχι. Δεν θέλω να βγάλω στη φόρα κάτι που δεν πρέπει. Έχει σημασία να ξέρω αν η αιτία είναι κάποιος άλλος.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 στο 14:01
    Σύνδεσμος

    Η αιτία ήταν αλλη γυναίκα.Και στα όνειρα συνέχεια μου λέει εσενα θελω κ στο συγκεκριμενο με ενοχλουσε σεξουαλικα την ωρα που ξάπλωσα διπλα του.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 11:28
     Σύνδεσμος

     Αφού είστε στον ίδιο χώρο είναι επόμενο να γυρίσει να σε δει. Θα μπορούσε να σου πει κάτι, να δικαιολογηθεί, να δείξει ένα ενδιαφέρον. Πολλές φορές κοιτάζουμε ένα άτομο και στο μυαλό μας έχουμε άλλα πράγματα. Δεν είναι αυτό ένδειξη ενδιαφέροντος. Από τη στιγμή που το ενδιαφέρον του κίνησε άλλη γυναίκα είναι σπάνιο να γυρίσει πίσω. Ευελπιστούσα να τον είχες αφήσει εσύ για κάποιον άλλο άνδρα. Αυτή η περίπτωση να γυρίσει πίσω μετά από μια άλλη γυναίκα είναι σπάνια και δεν έχει διάρκεια, διότι κάτι πιο ισχυρό από σένα υπάρχει. Η ψυχή σου δεν μπόρεσε να τον κρατήσει. Δεν κολλήσατε. Δεν γίνατε μια προσωπικότητα. Πότε θα γίνει αυτό μετά; Αποκλείεται.
     Δεν αποκλείεται λοιπόν να το ξανακάνει στο μέλλον με άλλη ακόμα κι αν γυρίσει πίσω. Αυτός είναι ο λόγος που στον άπιστο δεν θα έδινα δεύτερη ευκαιρία.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 12:38
      Σύνδεσμος

      Είχαμε μόνο ερωτικές επαφές.Αυτος είναι παντρεμένος.Και επειδή έναν χρόνο είχαμε σχέση και οταν εμφανίστηκε η αλλη κοπελα στο γυμναστηριο έκανε τον ανηξερο τα αποκάλυψα όλα στην άλλη κοπέλα και απο τότε εχουμε τσακωθεί ασχημα.Βέβαια αυτόσ τώρα με κοιταει επίμονα και δε ξερω τι σκέφτεται..Και ελεγα μηπωσ εχει σχέση το όνειρο.

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 12:48
       Σύνδεσμος

       Καλά έκανες και μίλησες στην κοπέλα. Πρέπει να ξυπνήσει. Μακάρι να βρισκόταν κάποια να ενημερώσει κι εσένα. Να μην πέσεις στην παγίδα του, αλλά για να το κάνεις, δηλώνει ότι το ήθελες.
       Αυτές είναι καταστάσεις που κανένας νους δεν μπορεί να φανταστεί. Είναι ιστορίες γραμμένες από τη ζωή. Δεν τον ικανοποιεί η γυναίκα του και βρήκε εσένα. Αφού σε βαρέθηκε ψάχνει άλλο θύμα τώρα. Κατάλαβα! Τι περιμένεις να γίνει; Αφού ζεις και δεν σε έχει πνίξει πολύ τυχερή είσαι. Μην τον προκαλείς. Τι σκέφτεται; Τίποτα περισσότερο από όσα σου έχει πει την ώρα του καβγά σας. Όμως, δεν είναι λίγο αυτό που του έχεις κάνει. Για εμένα είσαι αξιέπαινη. Όχι όμως για αυτόν.

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 13:11
        Σύνδεσμος

        Καλά του έκανα.Πιστεύω βέβαια οτι ακόμα του αρέσω και κοιταει συνεχεια.Αν και είναι και λόγω του θυμού.Αλλά τωρα δεν παίζει να τα ξαναβρούμε.

        Απάντηση
        • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 14:38
         Σύνδεσμος

         Όχι, ούτε το ένα είναι, ούτε το άλλο. Του έχει αφήσει μέσα του κάποια κατάλοιπα η σχέση σας, κάτι του θυμίζει η θωριά σου. Όχι ερωτικό. Ούτε σε μισεί, ούτε σ’ αγαπάει. Όταν ένας άνθρωπος μας κάνει κάτι τον κοιτάμε για να μας θυμίσει με τι τρόπο πέρασε κάποτε από τη ζωή μας. Είχατε σεξουαλική σχέση. Ήρθατε κοντά, όλα τα είδατε που λέει ο λαός. Δεν θα σου έκανε μια νύξη ενδιαφέροντος; Τώρα τον πιάσανε οι ντροπές; Μην εθελοτυφλείς. Για μένα δεν είναι σωστό να κάνετε σχέση. Θα μοιάζει σαν ξαναζεσταμένη σούπα που δεν έχει ουσία. Έχετε να εκφράσετε παράπονα ο ένας για τον άλλο. Ψάχνεται σε άλλες σχέσεις, είναι παντρεμένος άστον να πάει στο καλό και βρες μια δική σου σχέση. Ακόμα κι αν κάνετε σχέση όσα περάσατε σας έχουν ψυχράνει. Δεν θα είστε όπως παλιά.

         Απάντηση
 • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 14:33
  Σύνδεσμος

  Θα ήθελα αν γίνεται την ερμηνεία της Νεκταρίας. Το συγκεκριμένο όνειρο ηταν ιδιαίτερα έντονο, ενστικτοδως πιστεύω οτι σημαίνει κάτι αλλά δεν ξέρω ξεκάθαρα τι. Επισης χρόνια πολλά, ευχομαι η νεα χρονιά να είναι φωτεινή 🙂

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 14:53
   Σύνδεσμος

   Επειδή υπήρχαν σημεία στο όνειρο που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα και επειδή στο τέλος ενιωσες ότι η ζωή είναι σαν παραμύθι δείχνει ότι η σχέση μαζί του δεν θα σε βλάψει, αλλά δεν θα σε οδηγήσει κι εκεί που θες. Μπορεί να καταφέρεις να τα φτιάξεις μαζί του, αλλά θα κρατήσει λίγο. Σου λέει να το ρισκάρεις αν θες, αλλά να είσαι έτοιμη για την εξέλιξη. Κάποιος άλλος είναι για σένα.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 17:41
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ πολύ Νεκταρία. Το όνειρο δηλαδή φανερώνει ότι καποιος άλλος είναι για μένα; Σε ποιο σημείο του ονείρου φαίνεται αυτό;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 18:19
     Σύνδεσμος

     Όλη η ροή του ονείρου, τα ανύπαρκτα και τα εξωπραγματικά μοτίβα, τα παραμυθένια, το δέίχνουν, αλλά παράλληλα ήταν νευρικός και αδιάφορος που δεν αποκλείεται αυτή η σχέση, αλλά δεν θα οδηγήσει εκεί που πρέπει.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 23:08
      Σύνδεσμος

      Ευχαριστώ και πάλι! Να σημειώσω ότι η μεσαιωνική πόρτα που είδα στο όνειρο ήταν ίδια με μια που είδα και πέρασα πρόσφατα σε ένα ταξίδι στη Γαλλία. Τα μαγικά δεν τα είδα μπροστά μου, και καλά γινόντουσαν μαγικά στο δωμάτιο. Ο χώρος είχε παρεμφερή στοιχεία με αυτόν τον χώρο που επισκέφτηκα στην πραγματικότητα στη Γαλλία, χωρίς να είναι ίδιος απόλυτα. Ήταν ένας χώρος ιστορικός με στοιχεία μεσαιωνικής εποχής. Οι γονείς δεν ξέρω που κολλάνε στο όνειρο πάντως με το που πέρασε την πόρτα και η μαμά σκέφτηκα ωχ εσύ τι θέλεις εδώ μέσα..!

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 23:45
       Σύνδεσμος

       Και κάτι τελευταίο που συνέβη στην πραγματικότητα ήταν ότι ήθελα να τον καλέσω σ’ αυτό το ταξίδι αλλά δεν το τόλμησα 🙂

       Απάντηση
       • Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016 στο 14:51
        Σύνδεσμος

        Είναι ένα μικτό όνειρο λοιπόν. Περιέχει διάφορα στοιχεία από τις κατηγορίες στα είδη ονείρων. Θα τα πούμε όταν δεις κάτι πιο ξεκάθαρο.

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 στο 01:03
         Σύνδεσμος

         Καλησπέρα! Λοιπόν το πρώτο μισό όνειρο βγήκε σχεδόν όπως το είδα. Πήγα στο γραφέιο που δουλεύει, χρησιμοποίησα τον υπολογιστή του, ήταν μια τύπισα εμφανίσιμη που πίστευα ότι ίσως κάτι πάιζει γιατί έκατσε δίπλα του στην διάλεξη που έγινε αργότερα αλλά…εκείνος ήρθε κι έκατσε δίπλα μου κ ήταν συνέχεια δίπλα μου για να μου δέιξει ενδιαφέρον. Ανυπομονώ να δώ την συνέχεια..!

         Απάντηση
  • Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 στο 11:08
   Σύνδεσμος

   Είσαι δηλαδή πεπεισμένη ότι θα δεις ένα σειριακό όνειρο; Να ξέρεις, ότι το έντονο ενδιαφέρον ενός άνδρα προς εμάς, δεν δηλώνει πάντα ότι μας βλέπει ερωτικά. Μπορεί να μας συμπαθεί πάρα πολύ. Να θέλει τη φιλία μας. Αυτή πρέπει να δώσουμε λοιπόν. Αντίθετα, εμείς, τα παρεξηγούμε όλα. Το ενδιαφέρον δεν είναι πάντα ερωτικό. Συνήθως, όταν είναι ερωτευμένος, από ντροπή μπορεί να μην δείξει ενδιαφέρον. Όλα γίνονται. Σου εύχομαι να πάνε τα πράγματα όπως ακριβώς προσδοκάς, να είσαι τυχερή. Στην περίπτωσή που βγει όπως το είδες, το όνειρο λέγεται προγνωστικό. Είσαι διορατικό άτομο λοιπόν στην περίπτωση αυτή. Επειδή για την ψυχή σου αυτή η κατάσταση είναι κάτι νέο, είδες ανύπαρκτους δρόμους.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 στο 17:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα στον ύπνο μου χθες ότι μπήκα στο χώρο που δουλεύω(ήταν διαφορετικός απότι στην πραγματικότητα). Εκεί είδα αυτόν που μου αρέσει και χρησιμοποίησα το λαπτοπ του. Μετά από λίγο έρχεται μια τύπισα μελαχρινή εμφανίσιμη δίπλα του και εγώ αναρωτιόμουν αν ήταν η φίλη του. Σε κάποια φάση καθόταν στα πόδια του κ εγώ κατάλαβα ότι ήταν μαζί του. Αυτή έδειχνε να με ζηλεύει αρκετά. Ετσι απομακρύνθηκα και σε κάποια φάση έφυγα. Μετά με πήρε τηλέφωνο αυτός και με έβριζε πολύ. Ηταν πολύ έντονο. Και ήταν λέει πολύ θυμωμένος μαζί μου. Έτσι αποφάσισα να αδιαφορήσω και κάθε φορά που τον έβλεπα ήταν πολύ θυμωμένος. Και μετά μπαίνω σε ένα δωμάτιο μεσαιωνικό, θυμάμαι μια ψηλή μεσαιωνικού τύπου πόρτα που ξεκλειδώνω και μπαινω μεσα όπου λέει συνέβαιναν μαγικά (σαν αυτά που βλέπαμε στα παραμύθια μικροί). Στη συνέχεια μπαίνει κ αυτός. Μετά μπαίνει κ η μητέρα μου. Και μετά λέει ο πατέρας μου κρατούσε κάτι φούξια χαρτάκια με χρυσόσκονη και διάβαζε ένα κείμενο στη μητέρα μου εκφράζοντας την αγάπη του και η μητέρα μου βούρκωσε από συγκινηση. Και γυρνάει και μου λέει να έχει κ άλλα χαρτάκια εκεί(ήταν σαν ποστ ιτ) κάνε το ίδιο για τον τάδε (αυτόν που ήθελα και μ έβριζε). Κ εγώ λέω αποκλείεται. Ευχαριστώ πολύ!!!

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.