Είναι τα όνειρα που βλέπουμε ότι κάνουμε ευχές. Είναι παρόμοια και αντίθετα με τα όνειρα επιθυμίας. Εδώ μπορεί να δούμε και την περίπτωση που δεν θέλουμε και να ευχηθούμε αυτό να γίνει αλλιώς  σε μας ή να μην γίνει σε μας. Βλέπουμε ότι ευχόμαστε στα άστρα, ανεξάρτητα αν επαληθευτεί η ευχή ή όχι. Ρίχνουμε νόμισμα στη Φοντάνα ντι Τρέβι για να ξαναπάμε στη Ρώμη.

Όταν πέφτει ένα αστέρι κάποιος κάπου υποφέρει και για να κοπάσει ο πόνος κάνει μια ευχή!!! Όταν πέφτει ένα αστέρι η καρδουλα μου το ξέρει τι θα πει να νιώθεις μόνος μέσα στη ζωή!

Βλέπουμε στα όνειρα αυτά επίσης, ότι κάνουμε ευχές ή δίνουμε κατάρες. Επίσης, ευχόμαστε πάνω από την γενέθλια τούρτα ή κάνουμε ευχή κάτω από τον επιτάφιο. Όλα αυτά τα όνειρα, σε συνδυασμό με το αριστερό  ημισφαίριο, της λογικής, δείχνουν τις πραγματικές μας επιθυμίες. Κάποιες απ’ αυτές είναι αληθινές και κάποιες στιγμιαίες ή επιφανειακές. Το υποσυνείδητο τις επεξεργάζεται και με βοηθό το Θεό ή για κάποιους άλλους το σύμπαν, κρίνει ποιες πρέπει να επαληθευτούν. Επαληθεύονται αν πρέπει να γίνει αυτό και το σύμπαν συνωμοτεί για να γίνουν πραγματικότητα. Μόνο αν πρέπει να γίνει αυτό!!!

Ευχητικά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.