Είναι τα όνειρα που συμβαδίζουν με την εποχή που βρισκόμαστε τώρα. Κάποια όνειρα έχουν καλή ερμηνεία, αλλά κάποια άλλα δεν έχουν καθόλου ερμηνεία, απλά αναφέρονται στην εποχή που διανύουμε. Π.χ. η Μεγάλη Παρασκευή θεωρείται κακό όνειρο όταν την δούμε μια εποχή μακρινή, π.χ. φθινόπωρο ή χειμώνα. Όταν κοντεύει το Πάσχα δεν έχει την κακή ερμηνεία που της αποδίδεται.  Είναι αντίθετα από τα όνειρα λάθος εποχή.  Αν είναι Χριστούγεννα και δει το άτομο Χριστούγεννα είναι καλό όνειρο ή δεν έχει ερμηνεία αν αναφέρεται σ’ αυτή την γιορτή.  Το ίδιο ισχύει αν δει σύκα και είναι καλοκαίρι ή πορτοκάλια και είναι χειμώνας. Γενικά, τα όνειρα αυτά είναι γήινα και δεν έχουν επιρροή από κανέναν  άλλο πλανήτη. Τα πιο πολλά είναι όνειρα από εξωτερικό ερέθισμα.

Στα εποχιακά όνειρα αυτό το νόστιμο φρούτο είναι καλό να το ονειρευτούμε καλοκαίρι ή φθινόπωρο. Κακή ερμηνεία έχει αν το ονειρευτούμε χειμώνα και άνοιξη.

Εποχιακά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.