Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να γράφετε την γνώμη σας για μας, τη σελίδα μας και πώς πήγε το όνειρο που είδατε. Μπορείτε επίσης να βάζετε σχόλια για τα όνειρά σας, την ερμηνεία που δώσαμε και παράπονα. Επίσης, θα γράφετε το λήμμα του ονείρου σας, που ζητά μια απάντηση Όχι κάτω από τα όνειρα πια, ούτε στην ονειροπαγίδα. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα σβήνεται. Π.χ. θα γράφετε στο επισκεπτήριο. Στο λήμμα γάτα έχω ένα όνειρο, ζητά απάντηση. Θα γίνονται δεκτές όλες οι απαντήσεις, εκτός από τις προσβλητικές.

658 σχόλια στο Επισκεπτήριο

 • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:23
  Σύνδεσμος

  Θέλετε να μιλήσετε μεταξύ σας, μπορείτε να το κάνετε στην κουβεντούλα, στα κοινωνικά σχόλια ή στο επισκεπτήριο σαν φόρουμ. Π.χ. συμπαθείτε κάποιο άτομο από αυτά που γράφει και θέλετε να το γνωρίσετε καλύτερα, μπορείτε να το κάνετε εδώ. Π.χ. Η Μαργαρίτα θέλει να μιλήσει στη Φωτεινή. Θα γράφει απευθύνομαι στη φίλη Φωτεινή και η φωτεινή αν θέλει θα της απαντά από κάτω. Όπως έγινε με τις δύο κοπέλες με το όνομα Καλλιόπη. Θα της λέτε όμως γιατί τη διαλέξατε. Τι σας άρεσε σε εκείνη.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:19
  Σύνδεσμος

  Μείνανε 9 που απαιτούν πολλή σκέψη. Θα τα απαντήσω τις επόμενες μέρες.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:07
  Σύνδεσμος

  Μπορω να διαβασω μονο το μνμ της Καλλιοπης που λεει αν οντως ισχυει θα το ηθελα αλλο μνμ δς βρισκω αφορα το να μιλησουμε…..?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:10
   Σύνδεσμος

   Απαντάει στο δικό μου που την ρωτώ αν θα ήθελε να τα πείτε στην κουβεντούλα και λέει μονολεκτικά θα το ήθελα. Δεν επεξηγεί. Ας με διορθώσει η άλλη Καλλιόπη αν κατάλαβα λάθος.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 στο 15:32
  Σύνδεσμος

  Σχόλιο Από Νεκταρία στο Νεκρός Πεθαμένος την Τετάρτη 12 Σεπτέμβριος στις 11:24 πμ
  Το όνειρο δείχνει ότι μέσα στην ψυχή σου ή σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν είναι ζωντανός. Αυτά τα όνειρα τα βλέπουμε όταν είναι πρόσφατος ο θάνατός του ή δεν πήγε ακόμη στην απέναντι όχθη και περιφέρεται η ψυχή του ακόμη στη γη. Δείτε το σχόλιο

  παταω στο ”δειτε το σχολιο ”και με πηγαινει σε παλιες σελιδες.παταω να δω τις πιο προσφατες και
  δεν βρισκω την εξηγηση

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο 09:50
   Σύνδεσμος

   Μπες κατευθείαν στο λήμμα νεκρός πεθαμένος από την αναζήτηση. Έτσι δεν το πετυχαίνεις πάντα. Μόλις μπεις κύλησε κάτω τον κέρσορα την μπάρα (όπως θες πες το) και θα δεις ότι είναι το τρίτο όνειρο κατά σειρά. Εκεί θα δεις την απάντηση ολοκληρωμένη.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 στο 09:02
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου εχω ενα ονειρο στο λημα μαγεια μαγια που ακομα δεν εχει εγκριθει αποφευγεις την ερμηνεια τετοιον ονειρων? Γιατι δεν εχει κατι περιεργο οπως το ειδα… .

  Καλημερα…

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:09
   Σύνδεσμος

   Λοιπόν είναι απάντηση σε άλλο όνειρο. Ανεπίτρεπτο λάθος, διότι καθυστερούν οι εγκρίσεις και οι απαντήσεις όταν συμβαίνει αυτό και φυσικά υπογράφει μια Νικόλ. Άλλο όνειρο με μαγεία στο όνομά σου δεν υπάρχει. Έχεις ένα στα ζυμαρικά που ζητά ερμηνεία και απάντηση, αλλά συνολικά μείνανε 9.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 18:07
  Σύνδεσμος

  Μελίνα, έχεις γράψει το ίδιο όνειρο και στο λήμμα παπούτσια και στο λήμμα ιδρώτας. Αυτό με καθυστέρησε διαβάζοντας όλες τις απαντήσεις που έδωσα σήμερα, γιατί κάτι μου θύμιζε. Λέω, αυτό το απάντησα, πώς είναι πάλι εδώ; Μια φορά να το γράφετε, το λαμβάνουμε. Μπαίνει στη σελίδα τη διαχειριστική αμέσως. Με το λάθος αυτό, καθυστέρησες κάποια παιδιά που θα έπαιρναν απαντήσεις σ’ όλο αυτό το διάστημα. Με την μια φορά έρχεται, δεν χρειάζεται διπλή εγγραφή. Να μην επαναληφθεί! Διάβασε την ερμηνεία στο λήμμα παπούτσια.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 13:49
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ! Είδα ένα όνειρο εχθές δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αλλά έχω συγκρατήσει τα πιο σημαντικά.
  Είδα πως ημουν σε ένα μέρος της περιοχής μου μαζί με την παρέα μου και το αγόρι που μου αρέσει και ξαφνικά κάτι γινεται και κάποιος τραυματίζεται και βρίσκουμε ένα ασθενοφόρο και τον βάζουμε μέσα .Οδηγαει ο κολλητός μου συνοδηγός είναι ένας άλλος φίλος μου και έχουμε ανεβεί εγώ και το αγόρι που μου αρέσει στην οροφή του ασθενοφόρου (δεν ξέρω γιατί πολύ παράξενο ) και μιλάμε ώρα και κάτι γινεται και φιλιόμαστε (έχουμε φιληθεί και στην πραγματικότητα αλλά δεν συνεχίστηκε αλλά εγώ τον θέλω πολύ )και μετά μου εξηγεί πως δεν του αρέσω αλλα ήθελε να με φιλήσει και με λίγα λόγια με απέρριψε και μετά για κάποιο λόγο κάπου σταματήσαμε και ούτε το παιδί πήγαμε στο νοσοκομείο ούτε καταλήξαμε κάπου .Τι σημαίνει όλο αυτό ;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 17:39
   Σύνδεσμος

   Όταν σου ερμηνεύσω το όνειρο θα γράψεις αν επαληθεύτηκε στη σελίδα που το έχεις γράψει. Το μετέφερα από εκεί για να σου πω ότι δεν ερμηνεύουμε όνειρα όπου να’΄ναι. Αυτό θα το γράψεις σε κάποια λέξη κλειδί από το αλφαβητικό ευρετήριο για να λάβει απάντηση.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 13:09
  Σύνδεσμος

  Αφού λοιπόν οι φίλες με το όνομα Καλλιόπη έχουν κοινή ζωή και κοινό μέλλον, μπορούν να συζητούν μεταξύ τους στην κουβεντούλα ή στα κοινωνικά σχόλια. Τους δίνω την ευκαιρία να παρηγορήσουν η μία την άλλη, και να έρθουν κοντά αν το θέλουν. Ίσως αυτό τις βοηθήσει καλύτερα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 στο 14:36
   Σύνδεσμος

   Τώρα το είδα. Αν όντως ισχύει Νεκταρία μου εγώ θα το ήθελα. Το γράφω εδώ το μήνυμα αυτό διότι το “ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ” το κοιτάνε όλοι .

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο 09:55
    Σύνδεσμος

    Περιμένω λοιπόν την απάντηση και της άλλης Καλλιόπης και όποια θέλει ας κάνει την αρχή.

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο 20:31
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλη την ομάδα αλλά κυρίως στην Νεκταρία που έχει πάντα τη διάθεση και μια ιδιαίτερη διεισδυτική ικανότητα ώστε να αναλύει και να εξηγεί τα όνειρα που περιγράφει ο καθένας μας. Την ευχαριστώ ιδιαιτέρως και της εύχομαι τυχόν προβλήματα που αντιμετώπιζε πριν το Καλοκαίρι, να έχουν αντιμετωπιστεί.
  Έτσι απλά, σήμερα, ένοιωσα έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσω κυρίως την ίδια. (Νεκταρία για κάποιο λόγο σε είχα στο μυαλό μου σήμερα). Καλή συνέχεια σε όλους σας.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:16
   Σύνδεσμος

   Πράγματι, τα προβλήματα του καλοκαιριού ξεπεράστηκαν και αφού πέρασα τις δοκιμασίες, η ζωή μου έχει αποκτήσει χρώμα, ποιότητα και νόημα. Κάνω πράγματα, τα οποία δεν μπορούσα να κάνω λόγω εμποδίων. Σαν να έχει ανοίξει ο κλειστός δρόμος για μένα με μικρές χαρές καθημερινά. Μόνο την απόλυτη ευτυχία περιμένω να έρθει και ευελπιστώ γι’ αυτό. Ίσως βοήθησαν οι ευχές που μου δίνετε με την καρδιά σας καθημερινά και σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο 06:13
  Σύνδεσμος

  Καλημερα.Σημερα το βραδυ μου συνεβει κατι παραξενο. Ονειρεύτηκα μια φιλη που μενει στο εξωτερικο δεν εχουμε πλεον επαφη γιατι εκεινη δεν θελει(για τους δικους της λογους)Εχω να την δω περιπου 13 χρονια και δεν προκειται πλεον να την δω, γιατι ζει εξωτερικο.Το περιεργο ειναι πως σημερα 20 Σεπτεμβριου, εχει γεννεθλια και την ονειρευτηκα.Φυσικα τα ειχα ξεχασει στο συνειδητο μου.Αυτο που θέλω να ρωτησω αν γνωριζει καποια από εσας :είναι την μνημη των γενεθλιων την επεναφερει ο ιδιος ο εγκεφαλος στα ονειρα ή υπαρχει περιπτωση να μου στελνει μηνυμα η φιλη μου (παρ ολα αυτα που εγιναν)να μην την ξεχασω;;;;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο 09:44
   Σύνδεσμος

   Απλά, το υποσυνείδητο σου το υπενθύμισε.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο 14:57
    Σύνδεσμος

    Άρα το υποσυνείδητο μας λειτουργει ανεξελεκτα και κανει ότι του γουσταρει.Άρα μνημη και υποσυνείδητο λειτουργουν ξεχωριστα.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο 17:40
     Σύνδεσμος

     Όχι, η μνήμη και το υποσυνείδητο είναι συνδεδεμένα. Απλά κάποια πράγματα καταχωρημένα εκεί εσύ δεν τα θυμάσαι ή δεν τα προσέχεις. Σαν όνειρο αφύπνισης σου το θύμισε.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο 15:26
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα
  Ειχα ζητησει αναλυση ενος ονειρου με παπουτσια και διαφορα νουμερα στις αρχες του μηνα δεν ξερω αν σας ηρθε δεν το βρισκω το μηνυμα μου κατω απο τα παπουτσια

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο 12:25
  Σύνδεσμος

  Έμειναν 39 μηνύματα που ζητάνε έγκριση και απάντηση.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο 12:22
  Σύνδεσμος

  Ξέρουμε όλοι ότι το σώμα μας είναι κιβωτός της ψυχής. Ο εγκέφαλος είναι το κέντρο που βοηθά να λειτουργεί το σώμα. Έχω προσέξει από όνειρα που έχω ερμηνεύσει σήμερα ότι κάποια άτομα λειτουργούν σαν να είναι ένα ξένο σώμα η ψυχή. Σαν να λειτουργεί αυτόνομα και δεν αφήνει το μυαλό να δουλέψει. Προσέξτε πολύ αυτή την κατάσταση. Ψυχή, σώμα και πνεύμα πρέπει να είναι ένα. Όχι να γίνεται χαμός. Μην κάνετε καμιά ενέργεια όταν βλέπετε να συμβαίνει αυτή η ανισορροπία γιατί κάπου θα γίνει λάθος. Πρέπει όλο μας το είναι να είναι ένα σώμα, μια ψυχή, ένα πνεύμα. Άρα, μην παίρνετε οριστικές αποφάσεις όταν συμβαίνει αυτό. Θα γίνει σίγουρα λάθος.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:10
  Σύνδεσμος

  Σ’ευχαριστώ πολύ Νεκταρία για την άμεση απάντησή σου στο λήμμα βασιλιάς.
  Ήθελα μόνο να σε ρωτήσω αν σου έχουν εμφανιστεί δύο όνειρα που τα έγραψα το Σάββατο το πρωί στα λήμματα σταυρός και μωρό. Βλέπω πως δεν έχουν απαντηθεί και επειδή τα έγραψα απο το κινητό μου, αναρωτιέμαι μήπως έκανα κάποιο λάθος και δεν δημοσιεύτηκαν..

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:12
   Σύνδεσμος

   Τα έλαβα, αλλά θα εγκριθούν και θα δημοσιευτούν την στιγμή που θα απαντηθούν΄.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο 19:13
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα Νεκταρια. Στο λήμμα αεροπλάνο δεν μπορώ με τιποτα να δώ την απάντηση σου σε ενα όνειρο μου και το λήμμα αυτοκίνητο δεν εμφανίζεται κάν. Και πάλι δεν ανοίγει οταν πατάμε δειτε το σχόλιο.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο 19:23
   Σύνδεσμος

   Αυτό είναι θέμα που πρέπει να δει η ομάδα του ονειροκρίτη. Πατάτε τις διαφημίσεις για να αντέχει το σύστημα και να είναι δυνατό; Θα πρέπει να το δουν και να το διορθώσουν. Μπες από την αναζήτηση, παίξε με τις σελίδες αν πρόκειται για παλιό όνειρο και μην το κάνεις από το λίνγκ που σου στέλνουν. Θα το δουν και θα το φτιάξουν.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο 19:38
    Σύνδεσμος

    Στο λήμμα πορτοφόλι εχει έρθει ενα όνειρο που ειχα στείλει 9/9;

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:09
     Σύνδεσμος

     Όχι, αλλά ήρθε ένα που έστειλες στις 10/9 στο ίδιο λήμμα.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο 13:31
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!
  Θα ήθελα να ζητήσω την ερμηνεία σας στο ακόλουθο όνειρο:

  Στο όνειρό μου εξηγούσα κάποιο όνειρο στην αδερφή μου και μια φίλη μου και το ερμηνεύαμε καθώς περπατούσαμε. Το μισό όνειρο το ερμηνεύαμε ως καλό και το άλλο μισό ως κακό. Εγώ επέμενα ότι ήταν κακό για μένα και η φίλη μου ότι μπορεί να ήταν κακό για εκείνη καθώς δεν ήταν πολύ ξεκάθαρο. Ξαφνικά, μπήκαμε σε ένα πάρκο ή νεκροταφείο κι εκεί που επιμέναμε μια η μία μια ή άλλη για το ποια αφορούσε το κακό, ένας ψηλός, ογκώδης, μαυροντυμένος νεκροθάφτης αρπάζει πρώτα εμένα και αμέσως μετά τη φίλη μου από το χέρι και μας λέει, ενώ εμείς τραβιόμασταν να του ξεφύγουμε, “και για τις δυο σας είναι! Τελειώνει ο τραπεζικός σας λογαριασμός! Όλα θα αρχίσουν το Σεπτέμβριο…”.

  Εννοείται ότι κατατρόμαξα με το συγκεκριμένο όνειρο…
  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο 17:22
   Σύνδεσμος

   Ναι, αλλά στο σωστό μέρος. Βρες ένα λήμμα που να ταιριάζει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 στο 20:28
  Σύνδεσμος

  Αύριο θα συνεχίσω με τις ερμηνείες, αλλά περιμένω τα πορίσματά σας στην εξέλιξη των ονείρων σας.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο 13:57
  Σύνδεσμος

  Αυτό τον καιρό άδειασα το επισκεπτήριο. Έχω σβήσει μηνύματα που δεν έχουν καμία χρησιμότητα να υπάρχουν. Στις ερμηνείες ίσως επιστρέψω τη Δευτέρα. Έμειναν 46 όνειρα για ερμηνεία. Το σημαντικό είναι ότι κάποια μηνύματα τα μετέφερα στην σελίδα εξέλιξη ονείρου, διότι εκεί είναι η θέση τους.

  Θα με βοηθούσε πολύ αν μου κάνατε μια πολύ μεγάλη χάρη. Όποιος θέλει από όνειρα που έχω ερμηνεύσει από το 2011 μέχρι σήμερα να υπάρχει μια απάντηση στην εξέλιξη ονείρου, Θετική ή αρνητική. Είναι σημαντικό για μένα να ξέρω τι εξέλιξη είχε το όνειρο και αν βγήκε. Μόνο θα μου γράψετε σε ποιο λήμμα είναι και την ημερομηνία δημοσίευσης. ! Όσοι μου γράψατε από κάτω ότι βγήκε θα μου άρεσε να μεταφέρετε την απάντηση σας στην σελίδα εξέλιξη ονείρου. Είναι σημαντικό για την λειτουργία της νέας σελίδας και βοηθητικό για άλλους, ώστε να συνεχίσω το έργο μου. Θα δημοσιεύσω και τις αρνητικές, φθάνει να είναι κόσμια γραμμένες και να μην προσβάλλουν.

  Και μη ξεχνάτε, μην γράψετε τα κυριακάτικα όνειρα. Μην ξεχάσετε να ορίσετε πότε τα είδατε, αν είναι άλλης μέρας για να λάβουν απάντηση

  Σας ευχαριστώ και περιμένω

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:08
  Σύνδεσμος

  Δεν πιστεύω ακριβώς ότι τα όνειρα είναι αμαρτία αλλά από ότι και άγιοι άνθρωποι φαίνεται ότι λένε, μερικές φορές τα όνειρα είναι πλάνες. Με παραξένεψε η απάντηση του πάτερ όταν του έθεσα όρισμένα όνειρα, που για μένα δεν ήταν πλάνες γιατί βγήκαν κατά γράμμα. Η απάντησή του ήταν ότι πρέπει να εξομολογηθώ γιατί μάλλον έχω δαιμονικές επιρροές. Ελπίζω να μην είναι έτσι αλλά στεναχωρέθηκα. Όσο για το αν είμαι αλάθητη στα άλλα; Όχι δεν είμαι αναμάρτητη από το κουτσομπολιό, τις προγαμιαίες σχέσεις, την λαιμαργία, την αλαζονεία, την οκνηρία, την απληστία, την οργή κλπ. Απέχω από τη χαρτοπαιξία, γιατί είδα τα τραγικά αποτελέσματά της στην οικογένεια μου, τη λαγνεία, γιατί λόγω ηλικίας δεν υπάρχει αρκετό λιμπιντο φαίνεται, την τσιγκουνιά και την ζηλοφθονία, γιατί λόγω χαρακτήρα δεν μπορώ να είμαι τσιγκούνα και χαίρομαι για τις επιτυχίες των άλλων, γιατί τουλάχιστον είναι καλό να έχεις επιτυχημένους φίλους, που ποτέ δεν σου ζητούν δανεικά και αγύριστα.
  Μακάρι όλοι μας να έχουμε καλό παράδεισο μια μέρα αλλά χωρίς να δέχομαι την ακραία εξήγηση του πάτερ για τα όνειρα, παρόλο ότι πιστεύω ότι είναι με καλή πρόθεση, μερικές φορές αμφιβάλλω για το αν πρέπει να τους δίνω τόσο σημασία και να επηρεάζομαι τόσο πολύ από μερικά όνειρα. Επειδή στη ζωή μου έχω δει όνειρα που έχουν βγει κατά γράμμα και η μητέρα μου με κατηγορούσε ότι κατά κάποιο τρόπο τα προκαλούσα γιατί τα είχα αναφέρει όταν ξυπνούσα, η απάντηση του πάτερ έφερε στο μυαλό μου το τραύμα της απόρριψης από την μητέρα μου. Στο έστειλα το λινγκ γιατι προβληματίστηκα όχι γιατί κάνω κάποια κριτική στην σελίδα σου.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 στο 19:36
   Σύνδεσμος

   Είναι πλάνες, το ξέρω και είναι καλό να απέχετε όταν δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσουν. Το έχω πει πολλές φορές. Όταν σας ρίξουν στην παγίδα είναι καλύτερα να μην τα προσέχετε για να μην σας επηρεάζουν. Όταν μόνοι σας προσπαθήσετε να μπείτε σ’ αυτά ή τα παρερμηνεύσετε, το κακό πολλαπλασιάζεται. Όμως, αυτά τα όνειρα δεν αποτελούν το 100% των ονείρων που βλέπουμε. Δεν πρέπει να παίρνετε πρωτοβουλίες εκτελώντας τα όσα βλέπετε ή να εμμένετε σε δικές σας ερμηνείες κατά εκεί που σας συμφέρει.
   Το λίνγκ δεν το διάβασα. Όλοι έχουν πολλά να πουν. Το όνειρο σε παγιδεύει όταν δεν ξέρεις τα μονοπάτια του. Όχι όταν ασχολείσαι μ’ αυτό. Μόνο όταν σε ρίξει στο γκρεμό. Εγώ είμαι ο προσανατολισμός σου μέσα σ’ αυτό. Σου λέω που θα βαδίσεις. Βλέπω μέσα απ’ αυτό. Ξεχωρίζω την πλάνη. Οι πατέρες σε εμποδίζουν να τα πιστεύεις και να τα ακολουθείς γιατί δεν γνωρίζεις τα μονοπάτια τους. Ένας όμως που τα γνωρίζει, γιατί να μην καθοδηγήσει τα άτομα που δεν γνωρίζουν τι μηνύματα κρύβουν. Όλοι έχουμε πέσει σε λάθη. Η εξομολόγηση για μένα πρέπει να γίνεται όταν έχουμε βάρος στη συνείδηση. Όταν κάνουμε κάτι επιζήμιο για μας και τους άλλους. Πολλά όνειρα σας έχουν φανερώσει μέσω εμού ένα χωρισμό μια ασθένεια. Αν πάω στην κόλαση γι’ αυτό, χαλάλι που βοήθησα το άτομο να γίνει νωρίς καλά. Μαζί μου εκεί θα βρω τον Πάγκαλο Ιωσήφ που εξήγησε τα όνειρα του Φαραώ. Φίλη μου, οι γέροντες έχουν δικές τους αντιλήψεις ή τις παρερμηνεύουμε. Μην ακούς όσα λένε. Δεν είναι όλα πάντα τόσο σωστά ή έχουν άλλη έννοια απ’ αυτή που εμείς καταλαβαίνουμε με το φτωχό μας μυαλό. Το καλό είναι να καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν και πως το λένε. Δεν αντιλέγω με τις απόψεις τους, αλλά θέλουν να σας σώσουν από την πλάνη και την παγίδα. Να μην σας δείξουν άλλο δρόμο απ’ αυτό που αποφασίσατε να βαδίσετε. Να μην χαλά η ψυχολογία σας, να μην πεθαίνει η ελπίδα. Όλα αυτά με την άγνοια γίνεται νίκη του κακού. Αυτό προσπαθούν να εμποδίσουν και σας λένε να μην τα προσέχετε, όχι να μην τα προσέχετε εντελώς, αλλά να μην τα εκτελείτε με δική σας πρωτοβουλία. Μπορείτε όμως να τα πείτε άφοβα σε άτομα που βλέπουν μακριά και σας λένε 100% τι μήνυμα δίδει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018 στο 17:26
  Σύνδεσμος

  Ρένα μην ξεχνάς τον Ιωσήφ στην παλιά Διαθήκη που με την βοήθεια του θεού ερμήνευε όνειρα. Ένας σύγχρονος Ιωσήφ είμαι κι εγώ. Μέσα από όνειρο ο Ιωσήφ πήρε την Παναγιά και τον Ιησού στην Αίγυπτο.

  Η πρώτη αναφορά σε όνειρο στη Π.Δ. σχετίζεται με τη μετάβαση του Αβραάμ και της γυναίκας του Σάρρας στη περιοχή που ανήκε στο βασιλιά Αβιμέλεχ. Ακολουθεί η περίπτωση του Λαβάν και του γαμπρού του Ιακώβ όπου ο πρώτος αδικούσε το δεύτερο στη μεταξύ τους μοιρασιά των αιγοπροβάτων. Το γεγονός αυτό σημαδεύεται και από ένα δεύτερο όνειρο καθώς όταν ο Ιακώβ εξασφάλισε τα αιγοπρόβατα που του αναλογούσαν τα πήρε μαζί με την οικογένειά του και έφυγε κρυφά από τον Λαβάν. Στην πρόθεση του Λαβάν να τον καταδιώξει με την κατηγορία της κλοπής μας πληροφορεί η γραφή ότι: «Ηλθε δε ο Θεος προς Λαβαν τον Συρον καθ υπνον, την νυκτα και ειπεν αυτω…Φυλαξον σεαυτον μη ποτε λαλησης μετα Ιακωβ πονηρα…» (Γεν. ΛΑ΄, 24).

  Επίσης ευρέως διαδεδομένα είναι τα όνειρα του Ιωσήφ του Παγκάλου που η Π.Δ. αναφέρει, όπως: τα δύο όνειρα που αφηγήθηκε όταν ήταν μικρός στους αδελφούς του, για τα οποία δέχθηκε την επίπληξη των αδελφών του αλλά και του πατέρα του Ιακώβ. Στη συνέχεια της ιστορίας όπως είναι γνωστό επαληθεύθηκαν τα λεγόμενα του Ιωσήφ δικαιώνοντάς τον. Πρόκειται για το όνειρο όπου αυτός και τα αδέλφια του ευρισκόμενοι σε αγρό, φέρει ο καθένας τους από ένα δεμάτι σιτάρι, αλλά ενώ του Ιωσήφ στέκεται όρθιο τα υπόλοιπα δεμάτια των αδελφών του στρέφονται προς το δικό του και το προσκυνούν. Και συνεχίζει στο δεύτερο όνειρο λέγοντάς τους ότι είδε τον ήλιο και την σελήνη και τα ένδεκα αστέρια να πέφτουν και να τον προσκυνούν.

  Επιπλέον παγκοίνως γνωστή είναι και η ερμηνεία του Ιωσήφ Παγκάλου τόσο στα όνειρα των συγκρατουμένων του αρχιοινοχόου και αρχισιτοποιού του Φαραώ στη φυλακή στην Αίγυπτο, όσο και στα δύο όνειρα του Φαραώ εκ των οποίων το πρώτο αναφέρεται στις επτά παχειές και επτά ισχνές αγελάδες και το δεύτερο στα επτά παχειά και επτά ισχνά στάχυα. Η κατά γράμμα επαλήθευση της ερμηνείας και στα δύο όνειρα φανερώνει και βεβαιώνει την θεϊκή τους προέλευση.

  Τέλος έχουμε και το όνειρο του βασιλιά των βαβυλωνίων Ναβουχοδονόσορα το οποίο τον είχε τρομάξει, αλλά την επομένη η μνήμη του αδυνατούσε να το ανακαλέσει. Κάλεσε το πρωί τους μάγους και σοφούς Χαλδαίους και απαίτησε να του πούν τι όνειρο είδε και να το ερμηνεύσουν διότι διαφορετικά θα τους αποκεφάλιζε. Τότε εμφανίσθηκε ο προφήτης Δανιήλ και του τόνισε ότι δεν δύνανται να του εξηγήσουν το όνειρο οι δικοί του ερμηνευτές διότι το όνειρο προερχόταν από το Θεό. Ο Δανιήλ είπε στο Ναβουχοδονόσορα ότι ο Θεός του παρουσίασε το όνειρο για να γνωρίσει τη θα συμβεί στο μέλλον, κατόπιν αφού ανέφερε στο βασιλιά το περιεχόμενο του ονείρου που είχε δει προχώρησε στην ερμηνεία του.

  Αυτό προς απάντηση του μηνύματος που δεν ενέκρινα και δηλώνει την παύση της σελίδας μας όταν εγκριθεί.

  Αν πραγματικά πιστεύεις ότι τα όνειρα είναι αμαρτία είσαι αλάθητη στα άλλα; Είσαι αναμάρτητη από όλα τα άλλα; Απέχεις από όλα τα άλλα, τη χαρτοπαιξία, τη λαγνεία, την τσιγκουνιά, το κουτσομπολιό, τις προγαμιαίες σχέσεις, την λαιμαργία, τη ζήλια και όλα τα αμαρτήματα της ζωής;

  Οκνηρία = φυγοπονία, τεμπελιά
  Αλαζονεία = υπεροψία, το να θεωρεί κανείς τον εαυτό του ανώτερο των άλλων
  Λαιμαργία = βουλιμία, κατάσταση στην οποία ένας άνθρωπος τρώει πολύ, ασταμάτητα και γρήγορα
  Λαγνεία = φιληδονία, κατάσταση στην οποία ο άνθρωπος δεν ελέγχει τις σεξουαλικές του επιθυμίες
  Απληστία = πλεονεξία, κατάσταση στην οποία ο άνθρωπος θέλει όλο και περισσότερα.
  Οργή = θυμός, μνησικακία και εκδικητική συμπεριφορά
  Ζηλοφθονία = φθόνος, ζήλια. Όταν κάποιος ενοχλείται με την επιτυχία των άλλων.
  Αν πραγματικά, απέχεις από όλα αυτά, τότε μην διαβάζεις τη σελίδα μας. Να είσαι πάντως καλά και καλό παράδεισο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 στο 15:56
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία πατάμε πάνω στο ‘δείτε το σχόλιο’ και δεν βλέπουμε τίποτα. Γενικά το site έχει καποια προβλήματα τελευταία.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 στο 17:44
   Σύνδεσμος

   Το ξέρω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο, ενημέρωσα τον αρμόδιο. Περιμένω απάντησή του!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 στο 20:51
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα
  Στις 29/08 εστειλα το ονειρο μου σχετικα με ενα ξενοδοχειο,μου απαντησατε αμεσα και σας ευχαριστω πολυ για αυτο ομως δυστυχως δεν μπορω να διαβασω ολη την απαντηση.οταν παταω το «δειτε το σχολιο» με βγαζει στη σελιδα του λυμματος ξενοδοχειο και εκει δεν υπαρχει πουθενα η απαντηση σας

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 στο 09:12
   Σύνδεσμος

   Μετέφερα εδώ το όνειρό σου, διότι η ερμηνεία δεν έχει καμία σχέση με το είδος ονείρου που επέλεξες να γράψεις το όνειρό σου, αλλιώς θα το άφηνα. Δείχνει ότι έχεις πολύ άγχος, δεν ξέρεις τι θέλεις και η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη. Κάτι ψάχνεις, κάτι αφήνεις και θέλεις να βρεις κάτι διαφορετικό και ανύπαρκτο ή κάτι που να υπάρχει, αλλά ακόμη δεν φαίνεται στο δρόμο σου. Είσαι απογοητευμένη και συνάμα χαρούμενη. Ορεξάτη για να βρεις αυτό που ψάχνεις, πεισμωμένη να το βρεις. Υπάρχει αυτό που ψάχνεις, αλλά το ψάχνεις με λάθος τρόπο Φαίνεται ότι πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και ηρεμία. Να φύγεις από αυτή την κατάσταση και το ξενοδοχείο να γίνει σπίτι, για κάτι μόνιμο και αληθινά δικό σου.

   Αυτό σου είχα απαντήσει, εκτός αν άνοιξες άλλο λήμμα ξενοδοχείο, διότι υπάρχουν 2-3 με το ίδιο όνομα. Έχω ενημερώσει τον τεχνικό της ομάδας του ονειροκρίτη και περιμένω απάντησή του για να φτιάξει το πρόβλημα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 στο 01:44
  Σύνδεσμος

  Στο λήμμα αεροπλάνο δεν βρηκα ενα όνειρο που ανέβασα εδώ κ καιρό.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 στο 09:12
   Σύνδεσμος

   Δεν το λάβαμε, αλλιώς θα το είχες δει δημοσιευμένο. Άστο τώρα, γράφε τα καινούρια.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 στο 10:59
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι οι απαντήσεις σου φαίνονται μονον στα τελευταία σχόλια και όχι κατω απο τα αντίστοιχα λήμματα και δεν έχουμε έτσι τη δυνατότητα να γράψουμε κάτω απο την απάντησή σου αν θέλουμε κάτι να ρωτήσουμε..
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 στο 09:08
   Σύνδεσμος

   Για το αντίθετο μου έχουν πει. Να περάσει αυτός ο μήνας και θα τους ενημερώσω τον Σεπτέμβρη.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 στο 20:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα Νεκταρία, ενημέρωσε τους διαχειριστές του site οτι δεν φαινονται τα τελευταία σχόλια οταν κάνουμε refresh και οι ερμηνείες δεν εμφανίζονται οταν πατάμε πανω στο δειτε το σχόλιο.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 στο 09:29
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου επειδη δεν ειδαμε καποια ανακοινωση, οι ερμηνειεσ συνεχιζονται?

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 12:25
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου εγώ ακόμα δεν βλέπω το όνειρο στα αυτοκίνητα πουθενά! Δεν ξέρω τι γίνεται! Αυτό το άσπρο αυτοκινητο είναι του πρώην άντρα μου. Αλλά το οδηγούσε ο άλλος.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 12:29
   Σύνδεσμος

   Σου έγραψα το λινγκ για να το δεις. Τέλος πάντων είναι κάποιος άλλος. Ούτε ο ένας είναι, ούτε ο άλλος.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 στο 11:20
  Σύνδεσμος

  Καλημερα. Η ιστοσελιδα εχει ακόμα προβλήματα. Δεν φαινονται τα τελευταία σχόλια με τίποτα, το λήμμα αυτοκίνητο δεν ανοίγει…

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 στο 11:26
   Σύνδεσμος

   Ελπίζω να το δει η ομάδα του ονειροκρίτη και να κάνει κάτι. Από το Σεπτέμβρη ίσως τους ενοχλήσω. Ξέρω ότι κάθε καλοκαίρι λείπουν από άλλες χρονιές.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 στο 13:55
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σε όλους!!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
  Σήμερα κατάφερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να συνδεθώ!! Δυστυχώς είμαι πολύ πιεσμένη τον τελευταίο καρό! Θα προσπαθήσω να ερμηνεύσω ότι προλάβω να βοηθήσω λίγο και τη Νεκταρία!
  Νεκταρία μου τα φιλιά μου, ελπίζω να είσαι καλά!!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 στο 12:37
   Σύνδεσμος

   Κατερίνα, όταν είσαι διαθέσιμη μπες στη διαχειριστική σελίδα να δεις κάτι. Πρόσεξε πολύ τις τελευταίες προτάσεις του κειμένου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 14:24
  Σύνδεσμος

  Σας ενημερώνω ότι μένουν 78 σχόλια που περιμένουν έγκριση και απάντηση.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 13:37
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια δεν μπορω να δω τι μου απαντησεσ στην ερωτηση αν πρεπει να γραψουμε τα ονειρα που ειδαμε την περασμενη παρασκευη νυχτα

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 13:39
   Σύνδεσμος

   Σου είχα γράψει να το αγνοήσεις και να γράψεις τα καινούρια.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 13:31
  Σύνδεσμος

  Μάριε, εσύ που έγραψες το όνειρο με τα greeklish λυπάμαι, αλλά δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Έχω εντολή από την ομάδα του ονειροκρίτη να μην το δημοσιεύσω. Υπάρχει ΄όρος να μην δημοσιεύονται αυτά τα όνειρα. Όμως οφείλω να σε ενημερώσω ότι έρχεται η συμφορά και η καταστροφή. Ίσως κάποιος να πεθάνει. Φύγε όσο μπορείς πιο μακριά. Το όνειρο σου παίρνει βατόμουρο σαν το χειρότερο του 2018. Επειδή όμως δεν μπορώ να το δημοσιεύσω δεν θα το αναφέρω καν εκεί. Καλό είναι που ο μαύρος καπνός ήταν μακριά από σένα και τον έβλεπες. Προλαβαίνεις να φύγεις για να σωθείς. Καλό είναι που δεν έπαθε τίποτα η εκκλησία.
  ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΌΝΕΙΡΟ. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ GREEKLISH. ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΩΘΗΚΕ Σ’ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΩΘΗΚΕΣ!!!!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 στο 10:22
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας ,
  δεν φαίνονται τα τελευταία σχόλια που ανεβάζετε ,
  ούτε οι πρόσφατες απαντήσεις στα λήμματα .
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 στο 10:12
   Σύνδεσμος

   Κάτω ακριβώς δίνω την απάντηση. Όταν δεν μπαίνω στο φόρουμ και δεν δίδω απαντήσεις πώς να δημοσιευτούν; Έχω και τα προβλήματά μου. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε. Δεν είμαι πάντα μέσα και βλέπω τα μηνύματα και τα δημοσιεύω. Αυτό είναι για στιγμές που έχω την ψυχική δύναμη να το κάνω. Όταν μπορώ, όταν έχω διαίσθηση. Τώρα είναι δυνατή. Ένα παράδειγμα ήταν η ασθένεια του πατέρα μου. Δεν ξέραμε τι είχε και πήγαμε σε λάθος γιατρό. Είδα έναν άνδρα στο όνειρο καθηγητή ιατρικής και είπε ότι πρέπει να δει άλλο γιατρό. Μου είπε την ειδικότητα. Πρέπει να βιαστεί, αλλιώς θα πεθάνει. Όταν το είπα στους δικούς μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα στα νεφρά, τότε είδαν ότι ήταν η αρχή και το προλάβαμε.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 στο 14:14
    Σύνδεσμος

    περαστκα, οτι καλυτερο ευχομαι
    παντως οταν μπιανω να δω το σχολιο στο ονειρο δεν εχει ανανεωθει η σελιδα απο τον μαρτιο

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 09:58
     Σύνδεσμος

     Αν υπάρχει τέτοιο θέμα, αναφέρεσαι σε τεχνικό πρόβλημα λοιπόν. Ελπίζω να το δουν οι διαχειριστές. Τώρα δεν ξέρω αν λείπουν ταξίδι που είναι καλοκαίρι, δεν θα ήθελα να τους ενοχλήσω. Αν συνεχιστεί πρέπει να το φτιάξουν, εκτός κι αν έχει κάτι η μηχανή αναζήτησης που μπαίνεις και δεν μπορεί να στηρίξει τη σελίδα μας. Αυτό δεν συμβαίνει σε όλους. Ίσως, το θέμα είναι ατομικό. Κοίταξέ το λοιπόν.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 στο 12:56
  Σύνδεσμος

  Καλή σας μέρα! Είχα δημοσιεύσει για ένα όνειρο, είχα αφήσει και διεύθυνση, αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση, ούτε μπορώ να το βρω κάπου. Πρέπει να το δημοσίευσα 2-3 φορές, που είδα ότι δε δημοσιευόταν. Αν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ πολύ να με ενημερώσει! Ευχαριστώ πολύ! Συνεχίστε την καλή δουλειά!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 στο 13:05
   Σύνδεσμος

   Οι λόγοι αναφέρονται παραπάνω. Όλα τα όνειρα υπάρχουν. Υπολείπονται 123 μηνύματα που περιμένουν έγκριση και απάντηση. Μη γράφετε διπλά και τριπλά μηνύματα. Με την πρώτη πάει στη διαχειριστική σελίδα. Δεν χάνεται τίποτα. Εγώ δεν είμαι σε σύνδεση. Όταν μπω τα βλέπω όλα. Πόσες φορές πρέπει να το πω για να γίνει κατανοητό; Απλά με καθυστερείτε να ψάχνω αν αυτό ξαναγράφτηκε ή όχι και καθυστερούν οι εγκρίσεις στα όνειρά σας όσοι γράφετε διπλή και τριπλή φορά το κείμενο. Ζημιώνεστε με τον τρόπο αυτό και γεμίζουμε τον κάδο με άχρηστα μηνύματα και καταβάλετε και κόπο να τα διπλο-γράφετε, κρίμα είναι!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 στο 08:47
  Σύνδεσμος

  μπορούμε να γράψουμε το όνειρο που ειδαμε χθεσ βραδυ ή οχι λογο σεληνησ?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 στο 13:15
   Σύνδεσμος

   Μην το ψάχνεις τώρα, γράψε τα καινούρια.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 στο 10:29
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας ,
  εγραψα στο λημμα ,κουβερτα ,ενα ονειρο ,που αφορα το παιδι μου .
  Αν μπορειται να δωσετε προτεραιοτητα . Σας ευχαριστώ πολύ .

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 στο 13:15
   Σύνδεσμος

   Του έδωσα, διότι με χτυπήσατε στην ευαίσθητη χορδή μου, τα παιδιά.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 στο 13:18
  Σύνδεσμος

  Αν μπορείτε ενημερώστε τον διαχειριστή του site όταν κάνουμε reload να βλέπουμε κάτω τα πιο πρόσφατα τελευταία σχόλια όπως γινότανε παλιά γιατι εδώ και καιρό δεν τα βλέπουμε.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 στο 09:50
   Σύνδεσμος

   Γράψε κάτω από την απάντησή τους εκεί που απαντούν στο επισκεπτήριο για να το δουν. Είναι στη σελίδα 28. Πάτα αν θες f5 για refresh

   Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 18:29
  Σύνδεσμος

  Μεγάλο μπέρδεμα τα διπλά σχόλια. Σας παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Δυσχεραίνει την έγκριση των ονείρων και καθυστερώ. Μια φτάνει. Μπαίνει στη σελίδα διαχείρισης, αλλά δεν δημοσιεύεται. Σας παρακαλώ για ακόμη μια φορά, να μην επαναληφθεί!!!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 17:04
  Σύνδεσμος

  Βλέποντας τα όνειρα που θέλουν έγκριση έχω να κάνω μια παρατήρηση. Στον ονειροκρίτη δεν μπαίνω κάθε μέρα. Μπαίνω όταν έχω ελεύθερο χρόνο και όταν μπορώ. Αν δεν βλέπετε απαντήσεις δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, απλά δεν δίδω και σταματάει εκεί. Δεν είμαι μέσα, δεν τα βλέπω πάντα. Όταν προσθέσω νέα σχόλια προστίθενται. Είναι άσκοπο λοιπόν να μου λέτε έχω ένα όνειρο στο τάδε λήμμα. Το ξέρω. 133 μηνύματα έχω να ελέγξω και να εγκρίνω. Παλιά τα δημοσίευα όλα και έμεναν αναπάντητα. Τώρα για να εγκριθεί ένα μήνυμα πρέπει να είναι η ώρα του να πάρει απάντηση. Όλα υπάρχουν, αλλά όποτε και όσο μπορώ ερμηνεύω. Αυτό το κάνω για να μην μου ξεφύγει κάποιο και μείνει αναπάντητο. Άρα αν δείτε δημοσιευμένο το όνειρο θα απαντηθεί αμέσως. Αν δεν το δημοσίευσα υπάρχει και θα έρθει η σειρά του.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 στο 07:38
  Σύνδεσμος

  Περαστικά Νεκταρία και πλήρη ανάρρωση!Με το καλό να επανέλθεις σε όλες σου τις δραστηριότητες!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 στο 10:35
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου σου εύχομαι απο τη καρδια μου τα καλύτερα! Να κάνεις το ταξιδι σου να ξεκουραστεις, εμεις σε περιμένουμε, είσαι ο δικος μας ανθρωπος και μας λειπεις πολύ! Σου στέλνω την αγάπη μου…..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 στο 10:44
   Σύνδεσμος

   Δεν θα πραγματοποιηθεί αυτό το μήνα. Τελικά θα πάω τον Αύγουστο. Θα τα πούμε τη Δευτέρα με τις ερμηνείες.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 στο 12:44
  Σύνδεσμος

  Διάφορα προβλήματα υγείας δεν με άφησαν να είμαι κοντά σας. Ούτε ερχόμουν στη δουλειά μου, ώστε να έχω ίντερνετ και να μπορώ να σας μιλώ. Σαν από θαύμα τώρα είμαι καλά. Αναρρώνω. Ο κίνδυνος πέρασε. Όμως για να επιστρέψω θα πρέπει να είμαι εντελώς καλά. Θα κάνετε υπομονή λίγες μέρες. Περίπου μια εβδομάδα για να επιστρέψω, ώστε να είμαι καλά και να επανέρθω στο επίπεδο που χρειάζεται, ώστε να μπορώ να ερμηνεύω όνειρα. Θα τα πούμε, δεν σας ξέχασα. Γι’ αυτό δεν βλέπατε απαντήσεις και οι απαντήσεις κόλλησαν στις 12 Ιουνίου. Εκεί άρχισε το πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να πάω ένα ταξίδι. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αν τελικά πάω, θα είμαι πίσω στις 10 Ιουλίου. Τότε , ελπίζω θεού θέλοντος, να είμαι πιο συνεπής στον ονειροκρίτη. Αν δεν πάω, θα τα πούμε πριν την ημερομηνία που σας έχω ορίσει. Να είστε καλά.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 στο 10:42
   Σύνδεσμος

   Σου εύχομαι καλή ανάρρωση, περαστικά και με το καλό να επανέλθεις σε όλες σου τις δραστηριότητες. Έχεις βοηθήσει πολύ κόσμο και αυτό κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο θα επιστρέψει σε σένα. Έχεις τις θετική μου σκέψη και ευχές για ότι καλύτερο.

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 στο 22:53
   Σύνδεσμος

   Περαστικά και σιδερένια αγαπητή Νεκταρία.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 στο 19:36
  Σύνδεσμος

  Ξεχάστηκα κι ερμήνευσα πολλά όνειρα. Άφησα 40 για την Κατερίνα.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 στο 19:36
  Σύνδεσμος

  Ξεχάστηκα κι ερμήνευσα πολλά όνειρα. Άφησα 40 για την Κατερίνα.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 στο 13:10
  Σύνδεσμος

  Έμειναν 60 μηνύματα για έγκριση και απάντηση. Να έχετε υπόψη σας ότι το όνειρο σας μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα σ’ αυτά. Προχώρησα αρκετά. Πρέπει κάποια να βρει η Κατερίνα όταν μπει, να μην τα απαντήσω εγώ όλα.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 στο 20:30
   Σύνδεσμος

   Νεκταρια μου καλησπερα, μολις διαβασα την ανακηνωση σου και θα ηθελα να σε παρακαλεσω αν γινεται να μου ερμηνευσεισ εσυ το ονειρο που εγραψα οχι το οτι δεν θελω την κατερινα αλλα επειδη αγχοθηκα πολυ με το ονειρο…

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 στο 12:50
    Σύνδεσμος

    Απαντώ μόνο στα όνειρα που κάτι έχω να πω ή μου κάνουν κλικ. Αν δεν το απάντησα, τότε δεν είμαι έτοιμη να του δώσω ερμηνεία.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 στο 13:11
     Σύνδεσμος

     ενταξει ειναι στο λημμα αιμα μακαρι να σου ερθει η επνευση
     ευχαριστω ομωσ οπωσ και να εχει

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 στο 12:45
  Σύνδεσμος

  Γειά σας! βγαίνει συνέχεια αυτό με τα cookies μπορείτε να το κοιτάξετε;;;;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 στο 17:35
   Σύνδεσμος

   Ενημέρωσα το ν διαχειριστή. Περίμενε απάντηση του.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 στο 09:54
    Σύνδεσμος

    Αυτο με τα cookies το κανει εδω και δέκα μερες. Επισης δεν φαινονται πιά τα τελευταία σχόλια που ανεβάζεις για να διαβάζουμε και ερμηνείες αλλων ονείρων.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 17:11
     Σύνδεσμος

     Όταν δεν είμαι μέσα κάπου σταματάει. Όταν όμως γράφω δημοσιεύονται. Δεν γράφω πάντα.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 στο 14:55
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρία, η σελίδα εμφανίζει να εχει κάποιο πρόβλημα. Ενημέρωσε τους διαχειριστές. Βγαινει συνέχεια το μήνυμα για αποδοχή των cookies και όταν γράψουμε όνειρο δεν φαίνεται οτι εγινε δεκτό αλλά εξαφανίζεται.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 στο 18:23
   Σύνδεσμος

   Αυτό πως μπόρεσες και το έγραψες; Αφού μπόρεσες και έγραψες εδώ, θα πει ότι λύθηκε το πρόβλημα. Τον ενημέρωσα, θα το κοιτάξει και θα σου απαντήσει ο ίδιος.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 στο 23:42
    Σύνδεσμος

    Οταν ανοίγουμε την ιστοσελίδα στο κινητό, βγαίνει συνέχεια το κόκκινο παραθυράκι για την αποδοχή των cookies. Και όσες φορές και αν πατήσουμε αποδοχή ξαναβγαίνει πάλι. Επίσης πριν προκύψει αυτό το πρόβλημα, μετά την αποδοχή των cookies και την είσοδο στη σελίδα φαινόντουσαν κάτω κάτω όλες οι πρόσφατες απαντήσεις. Τώρα δεν συμβαίνει αυτό.

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 στο 11:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα στον ύπνο μου εχθές το βράδυ ότι ανακοίνωσα στην πεθερά μου ότι έκανα β χοριακη και βγήκε αρνητική και ήμουν πολύ χαρουμενη (αυτό έγινε εχθές στην πραγματικότητα πήγα και έκανα χοριακη 7 ημέρες πριν την καθυστέρηση καθώς είχα αγχωθει γτ ακόμα δεν θέλω να μείνω έγκυος καθώς παντρεύομαι σε ένα μηνα) Υπάρχει κάποια εξήγηση στο όνειρο αυτό

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 στο 12:00
   Σύνδεσμος

   Δεν γράφουμε όνειρα εδώ. Βρες ένα λήμμα που να ταιριάζει και γράψε το εκεί για να απαντηθεί. Δοκίμασε στο λήμμα εξετάσεις ή στο όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 στο 19:14
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία και σε όλοι τη παρέα!!
  Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!
  Δυστυχώς συνέβησαν πολλά και δεν πρόλαβα να συνδεθώ καθόλου τις τελευταίες μέρες. Τρέχουμε σε νοσοκομεία για ένα ατύχημα της γιαγιάς μου, έχει πάει η μάνα μου σπίτι της, εγώ δουλεύω με τις ώρες και όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος ούτε για δείγμα. Ελπίζω προς το τέλος του μήνα να χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα και να μπορέσω να συμμετέχω ξανά!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 στο 19:18
   Σύνδεσμος

   Περαστικά να είναι!!! Εδώ έχουν μαζευτεί πολλά αναπάντητα. Σε περιμένω όποτε μπορείς. Παράλληλα γράφω παλιά και νέα άρθρα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 στο 19:19
    Σύνδεσμος

    Σ’ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου!! Θα τα διαβάσω με τη πρώτη ευκαιρία τα άρθρα σου! Ανυπομονώ να γυρίσω στη παρέα!!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 στο 19:20
     Σύνδεσμος

     Μέχρι να γυρίσεις θα τα έχω ολοκληρώσει. Περιμένω και τα δικά σου. Όπως σου είπα, εφόσον είσαι μέλος μπορείς να γράψεις.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 στο 11:41
  Σύνδεσμος

  Διαβάστε τα νέα άρθρα μου Η φαντασία μου τα φταίει, Χαμένα όνειρα- φρούδες ελπίδες, Σκοτεινή νύχτα, Είμαι άξιος να γίνω γονιός και χαμένοι μέσα στο άγνωστο.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 στο 18:05
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα… μια διευκρίνηση παρακαλώ… είδα τρεις ονειρικές σκηνές … η μια πως βρισκόμουν σε ένα δρόμο με την μητέρα μου , ψιχάλιζε , είδα τις σταγόνες να πέφτουν στον δρόμο και ένα τούνελ στο βάθος, έχω την αίσθηση πως δεν βρεχόμασταν και δεν περάσαμε το τούνελ …. ωστόσο έκανα μια σκέψη πως , ο άσχημος καιρός φταίει που δεν βρισκόμαστε συχνά με μια κοπελιά που γνωρίζω. Στην πραγματικότητα γνωρίζω μια κοπελιά, βρεθήκαμε τις προάλλες μαζί συμφωνήσαμε να ξαναβρεθούμε, …. ωστόσο … είναι πολυάσχολη, δουλεύει πρωί, απόγευμα.
  Η δεύτερη ονειρική σκηνή πως έδωσε η μητέρα μου μια καρφίτσα ( κόσμημα) για πούλημα ή ήταν για πούλημα , πως θα την αγόραζε κάποιος και η τρίτη ονειρική σκηνή πως ήταν κάποιο φίδι στο σπίτι μας μεγάλο και πως ο αδελφός μου το σκότωσε.

  Ευχαριστώ πολύ !!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 στο 16:42
   Σύνδεσμος

   Γράψε το ένα όνειρο στο λήμμα βροχή, το άλλο στο λήμμα καρφίτσα ή κόσμημα και το τρίτο στο λήμμα φίδι για να λάβουν απάντηση.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 στο 19:27
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου να κανω μια ερωτηση χωρις να γινομαι πιεστικη, επειδη βλεπω οτι ερμηνευεις ονειρα, εγω εχω ακομα ενα στο λημμα κοκκινο νομιζω το εγραψα εχει μερες, θα ερμηνευτει; Εχει χαθει; ή ειναι δυσκολη η ερμηνεια του;

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 στο 12:41
  Σύνδεσμος

  Τις επόμενες μέρες θα ασχοληθώ με ένα νέο σημαντικό άρθρο που ετοιμάζω. Να είστε έτοιμοι όταν το δημοσιεύσω να το διαβάσετε.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 στο 08:10
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Σήμερα Τετάρτη πρωί ονειρεύτηκα ότι έκανα στον εαυτό μου ένεση σιλικόνης (στο στήθος) χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Θυμάμαι μια γυναίκα να μου λέει ότι είναι εύκολο αλλά δεν μπορούσα να τρύπησω το στήθος.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 στο 12:41
  Σύνδεσμος

  Σε απάντηση στο Katerina.

  Αυτά τα μηνύματα δεν θα τα εγκρίνω, διότι είναι δικές σου προσθήκες. Πρέπει να τα δεις. Είναι απαντήσεις που πρέπει να δώσεις σε όνειρα που ερμήνευσες. Θα περιμένουν να επιστρέψεις. Αντίστοιχα κι εσύ δεν θα εγκρίνεις αυτά:

  Σε απάντηση στο Νεκταρία.

  Αν τα εγκρίνουμε δεν θα τα δούμε ποτέ. Θα μπερδευτούν στο χάος των απαντήσεων. Εκτός αν μπορώ εγώ ή εσύ να απαντήσουμε.

  Επίσης, σου αφήνω τα υπόλοιπα όνειρα για ερμηνεία.

  Συγνώμη για τα πολλά μηνύματα Κατερίνα. Ελπίζω να είναι το τελευταίο για σήμερα. Δεν θέλω να σε κουράζω.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 στο 17:13
   Σύνδεσμος

   Δε με κουράζεις καθόλου Νεκταρία μου! Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσα περισσότερα μπορώ. Το πότε δεν ξέρω. Οκ και για τις εγκρίσεις, καλύτερα έτσι να μην μπερδευόμαστε. Εν τω μεταξύ ζήτησα κι εγώ τα φώτα σου σε κάτι που είδα σήμερα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 στο 12:04
  Σύνδεσμος

  Κατερίνα. Πολλές φορές γράφω ή γράφεις όνειρο που ζητά ερμηνεία. Ό,τι γράφουμε ξέρεις ότι δημοσιεύεται άμεσα. Για να βλέπω τα όνειρά σου ή να βλέπεις τα δικά μου υπάρχει τρόπος να τα στείλουμε στη σελίδα διαχείρισης. Πατάς το Moderate. Αυτό το κουμπί θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι μεταφέρθηκε και όταν βλέπεις το γελαστό ανθρωπάκι ότι πρόκειται για δικό μου όνειρο. Αν θέλεις κι εσύ να αλλάξεις αβατάρ και να φύγει το γκρίζο, δεν έχεις παρά να διαλέξεις μια εικόνα από το google και να ζητήσεις από τον διαχειριστή που σου έδωσε τον κωδικό να το τοποθετήσει στο προφίλ και όλες οι απαντήσεις σου να το περιέχουν. Αν σου αρέσει, κράτησε το.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 στο 11:15
  Σύνδεσμος

  Κατερίνα σαν μέλος έχεις το δικαίωμα να γράφεις άρθρα. Αν πατήσεις την λέξη προσθήκη μπορείς να μπεις εκεί. Όλα τα κουμπιά σε καθοδηγούν τι θα κάνεις.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 στο 10:07
  Σύνδεσμος

  Κατερίνα μπες στο λήμμα νεκρός. Θα είναι μια εμπειρία ονείρου για σένα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 στο 17:11
   Σύνδεσμος

   Εννοείς την ερμηνεία που έδωσες στην Κωνσταντίνα; Το είδα και εντυπωσιάστηκα. Δεν το γνώριζα κάτι τέτοιο και δε θα πήγαινε το μυαλό μου καν! Η ψυχή και το υποσυνείδητο έχουν τεράστια δύναμη!!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 στο 18:27
    Σύνδεσμος

    Θεία φώτιση ήταν. Μου ήρθε από το πουθενά. Σαν να καθοδηγούσε κάποιος άλλος το μυαλό μου. Πώς έφτασα τόσο μακριά και ισχύει κιόλας δεν θα το μάθω ποτέ. Το υποσυνείδητο δεν επεμβαίνει στα όνειρα αυτά. Είναι κάτι άλλο, κάτι που ποτέ δεν θα μάθουμε πως γίνεται. Μόνο ο θεός το ξέρει. Εμείς έχουμε τις ενδείξεις. Πως γίνεται και τι λειτουργίες υπάρχουν είναι άγνωστο. Είναι ένα μυστήριο η σύνδεση των νεκρών και των ζωντανών στο όνειρο. Είναι θέμα επικοινωνίας των ψυχών για μένα. Αν υπάρχει κάτι άλλο ίσως το μάθω κάποτε.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 στο 12:34
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία. Λυσε μου μια απορία: σε όνειρο που βλεπουμε συγκεκριμένο πρώην να μας στέλνει μηνυμα, μπορεί να αφορά άλλον πρώην και οχι αυτόν που μας στέλνει το μηνυμα;;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 στο 18:28
   Σύνδεσμος

   Και ναι, και όχι. Αν είχαν κάτι κοινό ή έχει σβηστεί από το υποσυνείδητο βλέπεις τον πιο πρόσφατο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 στο 18:33
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!
  Πριν κάτι μήνες είδα στον υπνο μου έναν συμφοιτητή μου να μου χαρίζει έναν χρυσό κολιέ, του είπα ότι δεν χρειαζόταν και το κράτησα στα χέρια μου (δεν τον φόρεσα).

  Με το συγκεκριμένο παιδί βγαίνω για ραντεβού εδώ και δυο εβδομάδες, στην πραγματικότητα
  και αρχίζει να μου αρέσει.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 στο 11:18
   Σύνδεσμος

   Έπρεπε να το φορέσεις. Άρα, σου αρέσει η παρέα του, αλλά δεν σκέφτεσαι ακόμη σοβαρά να δεσμευτείς μαζί του. Είσαι και δεν είσαι παράλληλα μαζί του. Ακόμη δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. Είναι καινούρια σχέση θέλει ακόμη δρόμο για να έχεις τέτοιες βλέψεις. Είναι σε καλό δρόμο.

   Απάντηση
  • Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 στο 12:09
   Σύνδεσμος

   Χρειάστηκε να μεταφέρω εδώ αυτό το όνειρο γιατί μου το έγραψες σε λάθος σελίδα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 στο 09:51
  Σύνδεσμος

  Στα κοινωνικά σχόλια θέτω ένα ερώτημα. Θα ήθελα να δω απόψεις μόνο από άτομα που έχουν τις συγκεκριμένες ηλικίες.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 στο 16:52
  Σύνδεσμος

  Όποιος θέλει, ας μου δώσει απάντηση στην κουβεντούλα Είναι κάτι που ρωτάω.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 στο 12:58
  Σύνδεσμος

  Μπήκατε ποτέ σε μια αστροπύλη; Είναι ευκαιρία να το κάνετε. Στο τμήμα των άρθρων πνεύμα θα δείτε μία. Διαβάστε την και ταξιδέψτε για ακόμη μια φορά στη φαντασία μου.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 στο 10:30
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια εχει δημοσιευτει πριν απο αρκετες μερες ενα ονειρο που έγραψα στο λημμα νεκρός πεθαμένος και δεν απαντήθηκε Μηπως ξεχάστηκε?
  Κι εχω και κάποια πολυ παλαια ονειρα που δεν εγκριθηκαν .Φαντάζομαι δεν έχουν χαθεί απλα δεν υπάρχει χρονος?

  Απάντηση
  • Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 στο 12:29
   Σύνδεσμος

   Το ερμήνευσα εγώ τώρα που το είδα. Ελπίζω να μη σας πειράζει κορίτσια.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 στο 08:29
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Είχα γράψει ένα όνειρο στο λήμμα νερό την προηγούμενη Τετάρτη αλλά επειδή δεν το είδα δημοσιευμένο έκανα ερώτηση στο επισκεπτήριο την Παρασκευή ή το Σάββατο. Το περίεργο είναι ότι δεν είδα δημοσιευμένο ούτε το σχόλιο στο επισκεπτήριο. Μήπως σβήστηκαν κατά λάθος?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 στο 10:37
   Σύνδεσμος

   Από εσένα δεν περίμενα αυτή την ερώτηση. Είσαι από τους παλιούς. Ξέρεις ότι για να εγκρίνω όνειρα ή ερωτήσεις πρέπει να είμαι συνδεδεμένη. Για να εγκρίνω ένα όνειρο πρέπει να είναι η ώρα του να απαντηθεί.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 στο 10:46
    Σύνδεσμος

    Δεκτή η παρατήρησή σου Νεκταρία. Απλώς κάπου νομίζω ότι είδα πως κάποια σχόλια για όνειρα δεν εμφανίστηκαν και αναρωτήθηκα αν υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα. Κατά τα άλλα θα περιμένω την ώρα του φυσικά!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 στο 10:48
     Σύνδεσμος

     Δεν θα αργήσει. Έχει ένα ακόμη όνειρο στο λήμμα νερό και δίνοντας απάντηση σ’ αυτό, θα δώσω και σε σένα. Κάνε λίγο υπομονή.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 στο 13:32
  Σύνδεσμος

  Καλημερα νεκταρια μου. Εχω αφησει αρκετα ονειρα εδώ και πολυ καιρό αλλα δεν έχουν ερμηνευτει. Απλα θελω να ξερω μηπως δεν σας εμφανιζονται για καποιο λόγο

  Απάντηση
  • Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 στο 16:34
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Αναστασία! Θα σου απαντήσω εγώ σε αυτό. Τα όνειρά σου υπάρχουν και περιμένουν τη σειρά τους προς ερμηνεία. Κάνε λίγο υπομονή ακόμα γιατί ο χρόνος μας είναι περιορισμένος και είναι αρκετά αυτά που περιμένουν ερμηνεία. Όλα θα απαντηθούν όμως.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 στο 12:26
  Σύνδεσμος

  Μείνανε 40 όνειρα για ερμηνεία. Τα αφήνω για την Κατερίνα. Αλλιώς, αν δεν μπορέσει, θα τα ερμηνεύσω τη Δευτέρα. Μην ξεχάσετε το όνειρο που θα δείτε απόψε το βράδυ να μην το γράψετε. Αν γράψετε άλλων ημερών να το διευκρινίσετε.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 στο 11:20
  Σύνδεσμος

  Μπείτε στο ονειροδρόμιο. Βρήκα άρθρα του τύπου γιατί ερωτεύομαι λάθος άτομο ή πως θα ξανακερδίσω τον πρώην μου. Δεν είναι δικά μου. Αναφέρω τις πηγές. Εκεί μπορείτε να βρείτε περισσότερα. Αυτά τα θέματα δεν τα κατέχω καλά. Γι’ αυτό το λόγο το ονειροδρόμιο μπορεί να σας βοηθήσει με απόψεις ειδικών. Όσα θέματα τα γνωρίζω καλά τα κάνω άρθρα.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 στο 21:00
  Σύνδεσμος

  Χρόνια πολλά σε όλους!!! Με υγεία και αγάπη στις καρδιές μας!!!!

  Νεκταρία μου, χρόνια πολλά σου εύχομαι από καρδιάς ό,τι επιθυμείς!!! Πάντα με υγεία και χαμόγελο και από εδώ και πέρα μόνο τα καλύτερα!!!

  Ήδη ξεκίνησα με κάποιες απαντήσεις, ο χρόνος μου δυστυχώς είναι περιορισμένος, αλλά όλα θα μπουν σε μια σειρά. Θα επιστρέψει και η Νεκταρία με το καλό και θα απαντηθούν όλα.
  Νεκταρία μου, σου έγραψα κι εγώ ένα όνειρο στο λήμμα “παράθυρο”, όποτε μπορέσεις, πες μου την άποψή σου.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 στο 12:49
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ναι, αυτό θα γίνει. Θα έρθω και θα δώσω απαντήσεις. Από εδώ και τώρα τα καλύτερα, γιατί το Πάσχα δεν πέρασα πολύ καλά. Την απάντηση στο όνειρό σου την έχω δώσει. Μπορείς να την δεις.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 8 Απριλίου 2018 στο 21:54
  Σύνδεσμος

  Χαιρετω ολη την ομαδα της αγαπημενης μου ιστοσελιδας! Σας ευχομαι καλο Πασχα Χρηστος Ανεστη!!Νεκταρια μου αν και δεν σου γραφω να ξερεις οτι σε σκευτομαι και σε ευχαριστω για παντα! Δεν σε ξεχνω! Να εισαι παντα καλα!

  Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 στο 14:50
  Σύνδεσμος

  Κατερινα μου αν γραψω ονειρο θα μπορεις να μου το ερμηνευσεις ή θα πρεπει να το γραψω μετα οταν θα επιστρεψει και η Νεκταρια;

  Απάντηση
  • Σάββατο, 7 Απριλίου 2018 στο 18:53
   Σύνδεσμος

   Γεια σου Χαρά Αγάπη! Μπορείς να γράψεις ότι θέλεις φυσικά. Ο χρόνος μου τελευταία είναι πολύ περιορισμένος λόγω δουλειάς και είμαι τόσο κουρασμένη που δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ για τις ερμηνείες όταν βρίσκω λίγο χρόνο. Απαντάω όμως σε όσα περισσότερα μπορώ και την Τρίτη επιστρέφει και η Νεκταρία οπότε όλα θα πάρουν σιγά σιγά απάντηση.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 12:41
  Σύνδεσμος

  K. Nεκταρία είναι και ένα δικό μου όνειρο στο λημμα γιος , νομιζω απο τη Τρίτη, που δεν έχει δημοσιευτει.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 12:44
   Σύνδεσμος

   Μην αρχίσετε όλες να μου γράφετε ότι είναι το δικό μου, καήκαμε. Ο χρόνος μου είναι μετρημένος. Είναι μέσα στα 7 που ζητούν απάντηση.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 11:31
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Έχω γράψει ένα όνειρο στο λήμμα Χάρτης προχθές νομίζω αλλά δεν το είδα αναρτημένο. Είναι προς έγκριση?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 11:36
   Σύνδεσμος

   Ακριβώς. Εγώ φεύγω αύριο. Αν προλάβω θα το ερμηνεύσω σήμερα, αλλιώς αυτό θα το δω την Λαμπρή Τετάρτη. Όμως, αν το επιλέξει η Κατερίνα και καταφέρει να το εγκρίνει, θα απαντηθεί από εκείνη πιο γρήγορα.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 11:42
    Σύνδεσμος

    Θα χαρώ πολύ αν τα καταφέρεις να το δεις σήμερα. Διαφορετικά θα περιμένω φυσικά. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 11:43
     Σύνδεσμος

     Είναι 15 όνειρα που περιμένουν απάντηση. Μάλλον θα το προλάβω.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 στο 11:13
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου καλημερα, γινεται να μου ερμηνευσεις εσυ το ονειρο μου στο λημμα λεοφωριο επειδη ξερεις το ιστορικο μου; Χωρις παρεξηγηση

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 στο 11:23
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δεν μου έκανε κλικ. Δεν μπόρεσα να το αποδώσω όπως θα ήθελα. Δεν δόθηκε στην τύχη.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 στο 11:24
    Σύνδεσμος

    Ενταξει να περιμενω την κατερινα τοτε

    Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 21:03
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας.Είχα στείλει ενα όνειρο στο λήμμα σκυλιά στις 18-03.Συγνώμη που ρωτάω,γιατί ξέρω ότι η ομάδα σας βασίζεται σε εθελοντές αλλα το λέω μήπως έχει χαθεί.Καλή συνέχεια!Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 στο 11:00
   Σύνδεσμος

   Άπ’ ό,τι θυμάμαι είναι στη λίστα των ονείρων που θα απαντήσει η Κατερίνα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 21:01
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία κατι σε είχα ρωτήσει στο λήμμα σπιτι , στο όνειρο με τη γειτόνισσα, μπηκα να δω μήπως μου απάντησες και δεν βλέπω ουτε την ερώτηση που σου έκανα , αλλά ουτε και τα προσφατα σχόλια (δικό σου και δικό μου). Μηπως δεν τα βλέπω εγώ ?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 στο 11:24
   Σύνδεσμος

   Πήγαινε στην σελίδα 15 στο λήμμα σπίτι. Ό,τι υπάρχει για το όνειρο αυτό θα το βρεις εκεί.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 18:28
  Σύνδεσμος

  Γειά σας, το ονειράκι μου στο λήμμα Γιορτή ειναι λιγο δύσκολο να ερμηνευτεί ε; Νεκταρία εσυ τι λές;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 18:29
   Σύνδεσμος

   Όχι, δεν το πρόσεξα. Διάλεξα κάποια στην τύχη και έπεσε να το απαντήσει η Κατερίνα. Αν της το πάρω πίσω θα προσβληθεί. Είπε ότι θα τα απαντήσει, αλλιώς θα μου έλεγε, δεν μπορώ να τα αναλάβω, έχω δουλειά απάντησε εσύ. Κατάλαβες; Είναι η τελευταία λίστα που της δίνω. Τώρα που κατάφερε να συνδεθεί θα επιλέγει η ίδια τα όνειρα που θέλει και δεν θα χρειάζεται να επεμβαίνω εγώ. Το διάβασα απλά μια φορά για να γίνει η έγκριση. Στην τύχη το έδωσα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 12:06
  Σύνδεσμος

  Σας ενημερώνω ότι Κατερίνα κατάφερε να συνδεθεί. Αυτό το μήνυμα απευθύνεται και στην ομάδα του ονειροκρίτη.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 στο 19:33
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο, πως διαλέγω όνειρα για έγκριση και γιατί με γράφει katerina katerina και όχι σκέτο katerina;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 10:30
   Σύνδεσμος

   Όταν γράφεις συνδεδεμένα δεν πληκτρολογείς το όνομά σου. Είναι έτοιμο. Όταν κάνεις την πληκτρολόγηση το δημοσιεύει 2 φορές.

   Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 12:37
   Σύνδεσμος

   Δες και τα όνειρα στα λήμματα:

   Λεωφορείο

   Γάλα

   Γιορτή (2)

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 στο 18:50
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου να περιμενουμε ερμηνειες σημερα ή δεν θα μπορεσεις;

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο 11:19
  Σύνδεσμος

  Θα προτιμούσα δική σου απάντηση για το μόνο λόγο του ότι εσύ ξέρεις πως έχει το θέμα μου γενικά από παλιότερα όνειρα πριν μπει η Κατερίνα στον όνειροκριτη αυτος είναι ο μόνος λόγος που σου απευφηθωνομαι και θέλω δική σου ερμηνεία δε το κάνω για να προσβάλλω τη Κατερίνα η οποία καλή πολύ καλή δουλειά ελπίζω να μη παρεξηγηθεί και να καταλάβει το λόγο που κάνω αυτή τη διάκριση. Εάν λειπον και η Κατερίνα δεν έχει θέμα θα ήθελα να συμπεριλάβεις αυτά τ δύο ονειρα στη λίστα σου Νεκταρια μου.
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 στο 17:35
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα κορίτσια! Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλίμονο! Εφόσον έχετε ξαναμιλήσει καταλαβαίνω ότι θέλεις τις ερμηνείες της Νεκταρίας.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 στο 09:21
    Σύνδεσμος

    Την τακτοποίησα την Μαργαρίτα. Χαίρομαι γι’ αυτό. Αυτό που πιστεύει όμως η Μαργαρίτα δεν είναι απόλυτο, διότι στην Βαλάντω απ’ ό,τι είδα, δίνεις καλύτερες ερμηνείες από μένα κι ας την γνωρίζω πολύ καιρό. Έχεις πιάσει τις χορδές της. Αυτό είναι θέμα προσωπικότητας και όχι όπως το εννοεί η Μαργαρίτα. Γι’ αυτό το λόγο θα αναλάβεις εσύ τα όνειρα της Βαλάντω. Τα καταφέρνεις καλύτερα. Αυτό γινόταν κάποτε και με τον αετό. Όσα μπορούσα να ερμηνεύσω εγώ εκείνη δεν τα κατάφερνε και αντίθετα. Χαίρομαι που το ίδιο συμβαίνει και με μας.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 στο 09:51
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια Καλημερα! Τα ασχημα ονειρα της Νεας Σεληνης τα γραφουμε?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 στο 09:37
   Σύνδεσμος

   Καλύτερα όχι, διότι μπορεί να έχει άσχημη εικόνα και να είναι καλή η ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 στο 10:17
  Σύνδεσμος

  Υπάρχει βλάβη στο σύστημα της διαχειριστικής σελίδας. Δεν μπορώ να δω τα νέα μηνύματα ενώ μου δείχνουν ότι υπάρχουν.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 στο 10:02
  Σύνδεσμος

  Κ, Νεκταρία έχω ένα όνειρο στη λέξη γιος. Μηπως μπορειτε να το δείτε?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 στο 10:03
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα από τα όνειρα που έχω επιλέξει να απαντήσει η Κατερίνα. Αν αργήσει πολύ θα τα απαντήσω εγώ.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 13:02
  Σύνδεσμος

  Σας ενημερώνω ότι το άρθρο φιλοσοφία της ζωής έχει εμπλουτιστεί με νέες παραγράφους. Όποιος θέλει μπορεί να τις διαβάσει.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 στο 09:59
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα θα ήθελα να μάθω γιατί τα κυριακάτικα όνειρα δεν εξηγούνται. Τι συμβαίνει με τα όνειρα που βλέπουμε Σάββατο βράδυ προς Κυριακή; Ευχαριστώ!!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 στο 22:42
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα,,μου έχει έρθει απάντηση για το λήμμα εκκλησία, δυστυχώς όμως δε μπορώ να το δω ούτε από κινητό ούτε από ipad. Δοκίμασα να μπω από την αρχή της σελίδας, αλλά και πάλι δείχνει μόνο το όνειρο μου σαν τελευταίο και όχι την απάντηση…. δεν ξέρω τι φταίει….Καλό βράδυ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 στο 09:20
   Σύνδεσμος

   Ερμήνευσε το όνειρό σου η Κατερίνα. Το σύστημα αναγνώρισε ότι υπάρχει απάντηση.Εγώ όμως δεν ήμουν εδώ για να το εγκρίνω και να δημοσιευτεί. Αυτό έγινε τώρα. Αν βλέπετε λοιπόν πολλές φορές ότι σας έρχεται ειδοποίηση και δεν το βλέπετε, θα το δείτε όταν είμαι συνδεδεμένη. Ίσως η Κατερίνα σας έδωσε απάντηση και βρίσκεται στην διαχειριστική σελίδα για να εγκριθεί. Είναι θέμα χρόνου να δείτε την απάντηση λοιπόν.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 στο 13:29
    Σύνδεσμος

    Ολα καλά, την είδα την απάντηση! Ευχαριστώ πολυ

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 19:45
  Σύνδεσμος

  Μείνανε 4 όνειρα. Θα τα ερμηνεύσω αύριο.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 09:22
  Σύνδεσμος

  Σήμερα είναι η μέρα μας. Χρόνια πολλά κορίτσια, καλά να περάσετε!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 17:46
   Σύνδεσμος

   Χρόνια πολλά κορίτσια!!!! Καλά να περάσετε όλες!!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 στο 18:09
  Σύνδεσμος

  τελεια!το δικο μου ειναι μεσα!ανυπομονω γιατι ηταν και μεγαλο!!! Συγχαρητηρια για την τελεια δουλεια που κανετε!!!!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 στο 18:57
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία!!! Καλησπέρα και σε όλη την παρέα φυσικά!!
  Δυστυχώς χάθηκα, λόγω δουλειάς κυρίως. Έπρεπε να εργαστώ και τα απογεύματα για τρεις εβδομάδες, αρρώστησα κιόλας και δεν μου έμενε προσωπικός χρόνος καθόλου! Τώρα όμως το πρόγραμμά μου βελτιώθηκε και πάλι και ελπίζω να επιστρέψω πιο ενεργά στη παρέα σας! Θα διαβάσω και τα τελευταία άρθρα να ενημερωθώ για τις εξελίξεις.
  Συγνώμη Νεκταρία μου που δε σου έγραψα τίποτα νωρίτερα, ήταν το πρόγραμμά μου πολύ φορτωμένο!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 στο 19:42
   Σύνδεσμος

   Πόσο χαίρομαι που επέστρεψες. Υπάρχουν λίγα αναπάντητα. Αυτά που θα εγκρίνω. Είναι 30 στον αριθμό. Εγώ ασχολήθηκα λίγο με τα άρθρα και τα διηγήματα. Έκανα προσθαφαιρέσεις. Τα τακτοποίησα. Εκείνο το βουνό με τα αναπάντητα που είχαν μείνει το τακτοποίησα. Θα εγκρίνω λίγα τώρα για να έχεις να απαντήσεις. Θα το έκανα σήμερα, αλλά δεν πρόλαβα να τελειώσω. Θα ερμηνεύεις όσο μπορείς.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018 στο 19:21
  Σύνδεσμος

  Όλα τα άρθρα μαζεμένα μπορείτε να τα βρείτε εδώ:

  https://www.xn--qxaefaepndrcyk.gr/oneira/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/

  Είναι 9 σελίδες.

  Μπορείτε να δείτε και τις άλλες κατηγορίες. Π.χ. Παιδική γωνιά, πνεύμα, είδη ονείρων κ.λ.π. Στο πλάι, στις περισσότερες σελίδες, στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να μπείτε άμεσα σε όποια σας ενδιαφέρει με ένα κλικ.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:04
  Σύνδεσμος

  Όποιος έχει την απορία γιατί βλέπει άσχημα όνειρα, ανεξάρτητα από την ερμηνεία που του δίνω, μπορεί να δει κι αυτό το άρθρο.

  https://www.xn--qxaefaepndrcyk.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1/

  Μπορεί για να λύσει κάθε απορία να διαβάσει και τα άλλα άρθρα.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:09
  Σύνδεσμος

  Έχω ερμηνεύσει δύο περιπτώσεις κάθαρσης και απελευθέρωσης. Το ένα άτομο καθαρίζει το υποσυνείδητο, την ψυχή και μοιάζει σαν να αποκτά νέα ψυχή. Το άλλο κρατάει κάποια πράγματα. Αποβάλλει μόνο τις στεναχώριες. Αυτό γίνεται με την καθολική εκκλησία και την αποβολή κοπράνων αντίστοιχα. Θέλω όμως να κάνω κάποιες διευκρινήσεις. Αν ο οπαδός του καθολικού δόγματος δει ότι είναι καθολικός, δείχνει την πίστη του. Δεν έχει αυτή την ερμηνεία. Επίσης αν ένα άτομο θέλει να ενεργηθεί σαν όνειρο συγχρονικότητας μπορεί να το κάνει. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το ξέρω πάντα. Υπάρχει όμως κι αυτή η περίπτωση. Αν ένας καθολικός όμως δει ότι είναι ορθόδοξος, ψάχνει τρόπους να γίνει σωστός οπαδός της δικής του πίστης, κάνει λάθη. Άρα, πρέπει να βρει ορθούς τρόπους για να υποστηρίξει σωστά την δική του πίστη.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 στο 17:45
  Σύνδεσμος

  Φωτεινή, με λίγη πίεση θα τελειώσω τις δουλειές που ανέλαβα. Αύριο κάποια στιγμή θα μπω στο κείμενο να σου δώσω ερμηνείες. Μόνο για σένα. Μου στάθηκες όταν σε χρειάστηκα και στο χρωστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 στο 19:16
   Σύνδεσμος

   Σ ευχαριστω παρα πολυ! Δεν θελω να το βλεπεις ετσι. Δεν μου χρωστας τιποτε. Ηδη αισθανομαι ασχημα που το ζητησα . Ολοι εμεις σου χρωσταμε πολλα. Σε καθε περιπτωση τουλαχιστον να ξερεις απο πλευρα μου οτι το ζητησα σαν sos, οπως ελεγες παλαιοτερα. Αν τα καταφερεις κι αν κρινεις απαραιτητο να γνωριζω κατι απο την ερμηνεια.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:22
  Σύνδεσμος

  Χρειάστηκε να σβήσω κάποια μηνύματα γιατί τα θέματα λύθηκαν. Άρα, δεν χρειάζεται πια να υπάρχουν. Τελικά θα τα πούμε ξανά την Δευτέρα.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:22
  Σύνδεσμος

  Χρειάστηκε να σβήσω κάποια μηνύματα γιατί τα θέματα λύθηκαν. Άρα, δεν χρειάζεται πια να υπάρχουν. Τελικά θα τα πούμε ξανά την Δευτέρα.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:05
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα κ Νεκταρία κ πάλι συνχαρητηρια για την νεα σας σελίδα. Θά ήθελα να σας ρωτήσω κατι, δεν ξέρω άν ειμαι στο σωστο λήμμα, κ αν μπορειτε να μέ βοηθησετε πάνω σε αυτό.
  Το πρόβλημα μ είναι οτι θα ήθελα να βρω ένα πνευματικό,,αλλά εδώ στη Γερμανία Είναι λίγο δύσκολο αυτό,..θά ήταν καίλιτερα αυτό, να μιλούσα λίγο για αυτά π με βασανίζουν. Μήπως γνωρίζετε άν μπορώ να βρώ ένα μέσω ίντερνετ,,να επικοινωνήσω μαζί Του μέσω ίντερνετ,,
  Αυτό είναι .λίγο δύσκολο, το ξέρω σασ βάζω τώρα σε μπελάδες ,αλλ’απλως ρωτάω, μήπως ξέρετε Κάτι,,όπως σας έχω γράψει, έχω κ προβλήματα κ με τους ψυχολόγους μ,δε με καταλαβαίνουν, δε γίνετε να συνεχιστεί αλλο αυτό,,κάπου πρέπει να μιλήσω,…θα ήταν, καίλιτερα να έφευγα από αυτούς Κ να πήγενα σε ενα πνευματικό,?εσείς τί λέτε?τί γνώμη έχετε πάνω σε αυτό?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:28
   Σύνδεσμος

   Δεν γνωρίζω από το ίντερνετ. Σε ποια πόλη της Γερμανίας κατοικείς; Δεν έχει εκεί ορθόδοξη εκκλησία;

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:58
    Σύνδεσμος

    Κατοικώ Στο βουπερταλ, δε ξέρω άν το εχετε ακουστά,,,Ορθόδοξη εκλησια εχει, όχι μια πολλες. Εγώ δε πάω κ συχνα στην εκκλησία, αλλά όταν πάω μόνο ένα παπα συναντώ εκεί καθε φορά, Τον παπά της Εκκλησίας. Πνευματικος πρέπει να ερχετε κάπου κάπου, από την ελλαδα η απο άλλη πόλη της Γερμανίας, αλλά δε τυχαινει να ειμαι εκεί εγώ στην εκκλησία. Πρεπει να ξέρω πότε θα ρθει για να πάω. Ο παπας τής Εκκλησίας δεν ειναι το ιδιο, δεν είναι
    Πνευματικος.?ουτε με το παπα έχω συζητήσει ποτέ, περί τών προβληματων μ.καλο θα ήταν να πάω να του μιλήσω πρωτα, π ύστερα να δω τι θα κάνω. Όσο για το μηνυμα, δε το γραψα
    στο σωστό λημα, καταλαβα,,,Δεν τεριαζε εκεί. Συγνωμη μπερδεύτηκα…

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 19:09
     Σύνδεσμος

     Όχι, δεν το γνωρίζω. Ως φαίνεται υπάρχουν πολλοί Έλληνες εκεί. Έτσι εξηγούνται οι πολλές ορθόδοξες εκκλησίες. Στο εξωτερικό, ο παπάς είναι και πνευματικός. Προσπάθησε να πας στην εκκλησία. Μια στιγμή που θα είναι μόνος του πλησίασε τον, μίλησέ του. Εφόσον θέλεις να σε βοηθήσει ο θεός μπορείς να το κάνεις πιο συχνά. Δηλαδή να επισκέπτεσαι τον οίκο του, όπως όταν χρειάζεσαι την βοήθεια κάποιου τον επισκέπτεσαι συχνά στο σπίτι του. Θυμάσαι το όνειρο με τον παπά και το ευαγγέλιο; Εκείνο ήταν από τα ήρεμα όνειρα και σου είχα πει ότι την ίαση θα την βρεις μόνο από τον Θεό. Αν ξέρει αγγλικά ή γερμανικά και γνωρίζεις κι εσύ θα μπορούσες να του μιλήσεις για όσα περνάς. Να σου δώσει τη δύναμη να πορευτείς. Έτσι επαληθεύεται το όνειρο που είδες.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:26
  Σύνδεσμος

  Όλα τα όνειρα του Φεβρουαρίου που έχουν γραφτεί μέχρι τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα πήραν απάντηση. Δεν υπάρχει κανένα στη διαχειριστική σελίδα. Ενημερώστε με αν υπάρχει κάποιο αναπάντητο σ’ αυτές τις ημερομηνίες. Γράψτε κάτω από το όνειρο αυτό θέλει απάντηση κι εγώ θα το δω και θα τη δώσω. Τώρα θα παίρνουν άμεση απάντηση όλα τα νέα μηνύματα. Δεν υπάρχουν παλιά.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:39
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια στο όνειρο πνιγμος που μου ερμηνευσες έχω ένα σχόλιο στις 16/2 κι επίσης αντεγραψα στο λήμμα κομμωτήριο το δεύτερο όνειρο όπως μου είπες. Μπάινοντας σε αυτές τις σελίδες βλέπω τα όνειρα με τη σημείωση απο πάνω ότι το σχολιο σας αναμένει έγκριση. Συνήθως αυτο δεν το βλέπω καθόλου. Εγινε κάτι λάθος?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:42
   Σύνδεσμος

   Ίσως υπάρχει κάποιο νέο σύστημα επειδή συνέχεια ρωτάτε για τα μηνύματα, η ομάδα του ονειροκρίτη να σας ενημερώνει για την τύχη των μηνυμάτων σας. 33 περιμένουν έγκριση. Θα απαντήσω μόλις είμαι σε θέση να το κάνω. Όταν είμαι προβληματισμένη δεν έχω καθόλου έμπνευση.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:20
  Σύνδεσμος

  “Θα το βάλω εδώ γιατί δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκει”
  Έχω μια γενικού τύπου ερώτηση/απορία. Τελικά τα όνειρα δείχνουν τι θα γίνει; ή είναι απλά προβολές του υποσυνείδητου το οποίο αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις γρηγορότερα και μας τις “προσφέρει” με την μορφή συμβόλων;
  Δλδ ο εγκέφαλος μας αντιλαμβάνεται καταστάσεις και λαμβάνει πληροφορίες τις οποίες και επεξεργάζεται στον ύπνο ταξινομώντας τες και μας βοηθάει να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε πράγματα/καταστάσεις/συμπεριφορές;

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:17
  Σύνδεσμος

  Σας ενημερώνω ότι όλα τα όνειρα του Ιανουαρίου έλαβαν απάντηση. Όποιο δεν έχει απάντηση μπορείτε να γράψετε από κάτω, αυτό ζητά απάντηση και θα το ερμηνεύσω την επόμενη φορά που θα μπω στον ονειροκρίτη. Τα όνειρα του Φεβρουαρίου θα τα κοιτάξω την επόμενη φορά. Περιμένω τις κρίσεις και τις αξιολογήσεις σας στη σελίδα εξέλιξη ονείρου και τα διλήμματα σας στη σελίδα δίλημμα. Όπως πάντα οι σελίδες μας στη διάθεσή σας. Θα τα ξαναπούμε!!!!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:50
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Μπήκα σήμερα στη σελίδα σας και είδα ότι γράφετε ότι τα όνειρα του 2017 έχουν απαντηθεί. Ωστόσο στο λήμμα περιστέρι φαίνεται δημοσιευμένο το όνειρό μου αλλά δεν έχει απαντηθεί. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει ερμηνεύσει κάποιος?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:54
   Σύνδεσμος

   Δε ν είναι του 2017, είναι 30 Ιανουαρίου 2018.

   Lena
   Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018 στο 08:16

   Τώρα θα απαντηθεί. Είδα τα όνειρα μέχρι 29 Ιανουαρίου. Εγώ ζήτησα αν έχει ημερομηνία 2017. Θα απαντηθεί τώρα. Δεν το ξέχασα.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:58
    Σύνδεσμος

    Συγγνώμη δεν θυμόμουν. Φυσικά όποτε μπορείτε. Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:07
  Σύνδεσμος

  Ερμηνεύω παλιά όνειρα και πιθανόν οι σελίδες των λημμάτων να μετατίθενται. Γι’ αυτό το λόγο οι απαντήσεις δεν θα φαίνονται με το κλικ, διότι μπαίνουν μέσα τα νέα όνειρα. Άρα, θα πρέπει να αναζητήσετε τη σελίδα που βρίσκεται το όνειρό σας. Όσοι βλέπετε το όνειρό σας και δεν βλέπετε τις απαντήσεις από κάτω, θα κάνω την προσθήκη κάτω από το αίτημα σας στο επισκεπτήριο.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στο 17:04
  Σύνδεσμος

  Την προσοχή σας παρακαλώ στο κείμενο αυτό!!!
  Από αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο νέες σελίδες στον ονειροκρίτη. Η μία λέγεται Διλήμματα. Αν σας βασανίζει κάτι και δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε, θα βρούμε μαζί τη λύση. Τι να κάνω αυτό ή το άλλο; Μπορείτε να το γράψετε στη σελίδα διλήμματα με ένα μικρό ιστορικό. Εμείς θα δώσουμε από κάτω ακριβώς, αιτιολογημένες τις απαντήσεις μας κι εσείς θα επιλέξετε βάσει των απαντήσεών μας αυτή που έχει την πλειοψηφία. Ήθελα να ανοίξω και την σελίδα παράπονα, αλλά φοβήθηκα ότι θα υπάρξουν πολλά κακόβουλα και υβριστικά μηνύματα και το απέφυγα. Στην άλλη σελίδα Εξέλιξη ονείρου θα γράφετε αν βγήκε η ερμηνεία του ονείρου που έδωσα. Δεν θα τα γράφετε πια στο επισκεπτήριο και στα ανάλογα λήμματα, αλλά θα γράφετε ημερομηνία και λήμμα όνείρου. Αν θέλετε αυτό μπορείτε να το κάνετε και στα παλαιότερα όνειρα ή ένα μικρό ιστορικό για όλα τα όνειρα που είδατε τι εξέλιξη είχαν. Πάντα προσπαθούμε να ανανεωνόμαστε για να είμαστε πιο κοντά σας. Ελπίζω να αγαπήσετε και τις νέες στήλες όπως το επισκεπτήριο και να γράφετε συχνά κι εκεί. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!!!

  Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:01
  Σύνδεσμος

  Απευθύνομαι στην ομάδα του ονειροκρίτη:

  Θα ήθελα να ανοίξετε 2 σελίδες όπως την κουβεντούλα, όχι με μορφή άρθρου. Η μια θα λέγεται εξέλιξη ονείρου. Όποιος θέλει, μπορεί να μας μας γράφει αν επαληθεύτηκε το όνειρό του ή δεν βγήκε. Να γράφουν όμως ημερομηνία και λήμμα. Μου το γράφουν σκόρπια και είναι καλό για τη σελίδα αυτές οι απαντήσεις να είναι μαζεμένες.

  Τα άσχημα όνειρα δημιουργούνται από διλήμματα. Π.χ. Να κάνω το ένα ή το άλλο; Να πάρω τον Στέφανο ή το Γιώργο; Να πάω στο εξωτερικό ή να μείνω εδώ; Να πω στην πεθερά μου ότι είναι στρίγγλα ή να το θάψω; Σ’ αυτές τις περιπτώσεις θα υπάρχει μια σελίδα που θα λέγεται διλήμματα. Κάθε ένας θα γράφει ένα μικρό ιστορικό και θα βάζει στο τέλος το δίλημμα. Όλοι εμείς με αιτιολογημένη απάντηση θα του λέμε την γνώμη μας και έτσι θα ξέρει ότι αυτό που κάνει δεν θα τον ζημιώσει. Περιμένω απάντησή σας.

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:18
  Σύνδεσμος

  Κ. Νεκταρία απο τα τελευταια σχολια είδα οτι δώσατε απάντηση στο όνειρό μου στη λέξη παπουτσια που είναι στη 16η σελίδα. Για να δω όμως ολοκληρωμένη την απάντηση όταν μπαίνω στη λεξη αυτή το όνειρο φαίνεται αναπάντητο και απο το κινητό και απο τον υπολογιστή μου. Που να οφείλετε το λάθος?

  Απάντηση
 • Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:28
  Σύνδεσμος

  Sos.. Ειδα πολύ ασχημο ονειρο σημερα Κυριακή.. Τι κανω για να μη βγεί;..

  Απάντηση
   • Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:29
    Σύνδεσμος

    Σευχαριστώ πολύ… ταράχτηκα χτες.. Σου γράφω το σημερινό στα προστατευτικά και ελπίζω να μη σας κουράζω..

    Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 21:26
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρία μου,
  Ειχα γραψει ενα ονειρο στις 27/12/17 αν θυμαμαι καλα στο λημμα κρεας αλλα τωρα δεν το βρισκω.(δεν ειχε απαντηθει)
  Μηπως διαγραφηκε καταλαθος??
  Σας ευχαριστω πολυ!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:09
   Σύνδεσμος

   Όσα πρόκειται να απαντηθούν πηγαίνουν στην σελίδα τη διαχειριστική και δημοσιεύονται ξανά απαντημένα. Για να μην μπερδευτώ και ξεχάσω κάποιο αναπάντητο σκέφτηκα αυτό τον τρόπο ερμηνείας των ονείρων.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 18:17
  Σύνδεσμος

  Εχω κι εγω καποια ονειρα του 2017. Τα εχεις δει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 στο 10:16
   Σύνδεσμος

   Πήρες απαντήσεις νομίζω. Αν κάποιο έχω ξεχάσει του 2017 ενημέρωσε με!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στο 16:22
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου μολις τελειωσα την αναγνωση του νεου αρθρου σου. Συγχαρητηρια!!! Αρθρο εμπεριστατωμενο , που απτεται της φιλοσοφιας της ζωης σε χρονο σημερινο, σε απλο λογο που ο καθενας μπορει να κατανοησει προσφεροντας τα ερεθισματα στο μυαλο να κανει βηματα περα απο το ορατο και το απτο .

  Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 στο 21:09
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σε όλους!!
  Το έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι δεν ανοίγουν σωστά τα link που μας έρχονται σε mail. Δεν πειράζει όμως, η λύση είναι πολύ απλή!!! Θα μπαίνετε στο ονειροκριτησ.gr και στην αναζήτηση θα γράφετε το λήμμα που σας ενδιαφέρει και θα βλέπετε από εκεί την απάντηση!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 στο 16:48
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,
  Μου εχει ερθει στο εμαιλ μου απαντηση στο λημμα σκουπιζω αλλα δεν μπορω να το δω..τι μπορω να κανω??
  Σας ευχαριστω πολυ!!

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 στο 17:54
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,
  Ηθελα να ρωτησω κατι γενικα..
  Οταν ξυπνας μετα απο ονειρο κ νιωθεις οτι αυτο το ονειρο σου αφησε κατι θετικο..μια θετικη σκέψη!!
  Σημαινει κατι αυτο??

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 στο 20:23
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Σοφία!
   Ναι, αυτό σημαίνει ότι το όνειρο ήταν θετικό είτε σε ερμηνεία ή ότι σου δίνει μία άλλη οπτική μία καινούρια σκέψη πάνω σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί πιο θετική.

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 15:40
   Σύνδεσμος

   Γενικά, το όνειρο ήταν θεόσταλτο όταν νιώσεις έτσι.

   Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:23
   Σύνδεσμος

   Ότι ήταν θεόσταλτο και ελπιδοφόρο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 στο 17:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σε όλους!!!
  Θα ήθελα να ζητήσω κάτι από την ομάδα του ονειροκρίτη που κάνει τις εγκρίσεις. Αν γίνεται επειδή ήδη έχουν εγκριθεί πάνω από 130 όνειρα να μη δημοσιευθούν άλλα προς το παρόν. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσα περισσότερα μπορώ με τις γνώσεις μου και τον χρόνο που μπορώ να διαθέσω κι όταν είμαι έτοιμη ή αν έχει γυρίσει ήδη και η Νεκταρία να δημοσιευθούν και τα υπόλοιπα. Θα με βόλευε αυτό για να προλάβω τουλάχιστον να τα κοιτάξω πρώτα όλα τα παλιά.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 στο 14:41
   Σύνδεσμος

   Κατερινα μου τελικα συνεχιζεις της ερμηνειες ;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 στο 20:21
    Σύνδεσμος

    Γεια σου Αγάπη! Ναι τις συνεχίζω. Απλά επειδή δεν μπορώ να γράφω από τη δουλειά δεν μου μένει χρόνος να αφιερώνω εδώ. Σιγά – σιγά!

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:37
     Σύνδεσμος

     Αυτό θα σε ρωτούσα κι εγώ, θα συνεχίσεις τις ερμηνείες;

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 στο 19:39
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου έχεις όλη μας τη θετική ενέργεια!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 στο 19:39
  Σύνδεσμος

  Κυρια Νεκταρια γεια σας κ χρονια πολλα!!
  Εχω στειλει καποια ονειρα..τα εχετε δει??
  Σας ευχαριστω πολυ!!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:26
   Σύνδεσμος

   Σίγουρα, όλα έχουν απαντηθεί. Αν δεις κάποιο αναπάντητο, να μου έχει ξεφύγει δηλαδή, γράψε κάτω απ’ αυτό θέλει απάντηση κι εγώ θα τη δώσω.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 στο 11:56
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου είσαι καλά? Ανησυχώ..Ελπίζω να λείπεις για καλό.. Πολλά φιλιά

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 στο 15:12
  Σύνδεσμος

  Ευχομαι σε ολους χρονια πολλα καλα Χριστουγεννα με υγεια και χαρα .
  Νεκταρια μου ενα ιδιαιτερο ευχαριστω σε εσενα που με συνοδεψες με συμβουλεψες και μου σταθηκες οπως καθε χρονο.

  Σας φιλω ολους

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 στο 17:54
  Σύνδεσμος

  Χρόνια Πολλά κορίτσια! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 στο 08:59
   Σύνδεσμος

   Ανταποδίδουμε τις ευχές σου. Να είσαι καλά!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 στο 09:17
  Σύνδεσμος

  Ήθελα απλά να δω αν είσαι έτοιμη για τα δύσκολα. Δεν είσαι ακόμη. Ωραία, θα τα ερμηνεύσω εγώ. Όχι, δεν με απογοήτευσες. Μια χαρά τα πας για αρχάρια. Θα μάθεις.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία! Σου στέλνω γιατί ακόμα δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα από τους διαχειριστές για να ξεκινήσω να ερμηνεύω όνειρα. Μπορείς σε παρακαλώ να το κοιτάξεις; Σε περίπτωση που μου έστειλαν στο παλιό mail δυστυχώς το μπλόκαρα και δεν μπορώ να ανακτήσω πρόσβαση. Αν γίνεται να μου ξαναστείλουν τα στοιχεία σε αυτό που σου στέλνω τώρα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω!!

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 στο 16:11
  Σύνδεσμος

  Να ρωτήσω κατι που αφορά την ερμηνεία των ονείρων που διαδραματίζονται σε κλειστους χώρους θα ηθελα.. Οταν οι χωροι αυτοι δεν ειναι οπως στην πραγματικότητα, θα κρίνουμε ενα ενα τα στοιχεία που διαφερουν και θα βγαλουμε συμπερασμα ή θα πούμε π.χ. Ηταν ξενο μαγαζί που το έβλεπα σα δικό μου αρα θα μου συμβουν τα αντίθετα;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 στο 20:56
   Σύνδεσμος

   Δες τα είδη ονείρων το άγνωστο στα όνειρα και τα όνειρα εκτός τόπου και χρόνου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:42
  Σύνδεσμος

  Φυσικά και τη θέλουμε ελπίζω σύντομα να είναι κοντά μας….

  Απάντηση
  • Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:45
   Σύνδεσμος

   Κι εγώ, ανυπομονώ να δω ερμηνείες της.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:13
  Σύνδεσμος

  Ευχαριστούμε πολύ!!! Να είστε πάντα καλά!!!

  Απάντηση
 • Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 στο 09:44
  Σύνδεσμος

  Σήμερα θέλω να τιμήσω ένα όνομα που υπερτερεί στον ονειροκρίτη. Είναι ένα από τα πρώτα ονόματα σε πλειοψηφία που γράφει εδώ. Άννα, Αννίτα, Άnnie, Anna, Αννούλα όπως κι αν το γράφετε είστε μια Άννα. Επειδή εορτάζετε όλες και φοβάμαι μήπως ξεχάσω καμία ή ευχηθώ διπλή φορά, δεν το κάνω ξεχωριστά. Εύχομαι σε όλες τις Αννούλες του χιονιά χρόνια πολλά μ’ αυτό το τραγούδι. Να είστε καλά!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=aRFWJCXHCxw

  Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 12:50
  Σύνδεσμος

  Από αυτή τη στιγμή ένα μέλος της ονειρομαντικής η Katerina μπήκε στον ονειροκρίτη μας. Είναι ένα άτομο που ξέρει από όνειρα. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην κάνουμε τα ίδια λάθη, όπως παλιά. Να μην ζητάτε συγκεκριμένα δική μου ερμηνεία, διότι αυτό θίγει το άτομο που κάνει την προσπάθεια να μπει στον ονειρικό κόσμο και να σας δώσει απαντήσεις. Πιστεύω ότι αυτή η προτίμηση στο όνομά μου έκανε τα άτομα να φύγουν. Δεν θέλω αυτό να επαναληφθεί. Θα γράφετε το όνειρο χωρίς να αναφέρετε το όνομά μου και την προτίμησή σας. Σας παρακαλώ πολύ γι’ αυτό!!!!

  Τέλος, θέλω να σας ενημερώσω ότι όλα τα όνειρα απαντήθηκαν. Αν έχω ξεχάσει κάποιο ή μου έχει ξεφύγει θα γράψετε κάτω απ’ αυτό, αυτό το όνειρο ζητά απάντηση. Θα το βλέπω και θα την δίνω χωρίς να εγκρίνω το μήνυμα.

  Σας ευχαριστώ.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 στο 22:02
  Σύνδεσμος

  Χρόνια πολλά για εχθές!!! Υγεία και χαρές, να έχετε πάντα στη ζωή σας!!!

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 στο 22:33
  Σύνδεσμος

  Φίλη μου χρόνια σου πολλά να χαίρεσαι το όνομα σου….

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 18:03
   Σύνδεσμος

   Κι εσύ το δικό σου που γιόρταζες το Σάββατο. Δεν ήθελα να σε ενοχλήσω. Ξέρω τι περνάτε στην Κάλυμνο. Έχει αναστατωθεί όλο το νησί. Κρίμα το παλικάρι!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 στο 22:32
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου χρόνια σου πολλά πολλά να χαίρεσαι το όνομα σου και ότι επιθυμείς…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 18:04
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ έστω και ετεροχρονισμένα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 στο 20:32
  Σύνδεσμος

  Χρόνια πολλά αγαπητη Νεκταρία και σε ευχαριστώ που ερμηνεύεις όνειρά μου, όλα να σου πηγαίνουν καλά.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 18:04
   Σύνδεσμος

   Προσπαθώ. Η μοίρα έχει πάντα τα σχέδιά της. Βλέπει τα δικά μας και γελά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 στο 16:25
  Σύνδεσμος

  Χρονια πολλα Νεκταρια μου! Υγεια , τυχη , ευτυχια σου ευχομαι και του χρονου να γιορτασεις το ονομα σου ζευγαρωμενη!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 18:05
   Σύνδεσμος

   Αμήν! Αυτός είναι ο διακαής μου πόθος.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 στο 08:08
  Σύνδεσμος

  Καλημερα Νεκταρια μου για την ονομαστικη σου γιορτη σου ευχομαι χρονια πολλα με υγεια και χαρα . Σε ευχαριστω για το πολιτιμο εργο που κανεις.Εισαι η καλυτερη ερμηνευτρια ονειρων και πολυ καλη ψηχολογος και φιλη. Εαν και δεν μπαινω συχνα σε σκευτομαι και θελω να εισαι παντα καλα.φιλακια

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 18:06
   Σύνδεσμος

   Πάντα με τον καλό σου λόγο. Ναι, μια ψυχολόγος χωρίς πτυχίο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017 στο 10:55
  Σύνδεσμος

  Δεν το γραφω σε λημμα γιατι το συδεω με το προχθεσινο ονειρο που μου το ερμηνευσες. Για το παρκαρισμενο αυτοκινητο που μου ριξανε αχρηστα πραγματα. Σημερα ειδα 3 εικονες. Εναν καλογεροπαπα, τον πνευματικο μου, σε ενα σκαμνι καθισμενο με εναν κοκκινο σταυρο στο καλιμαυκι, ενα φιλο μου που μουχει πει οτι δε θελει σχεση, στο αμαξιτου να μου ανοιγει την πορτα για να φυγουμε κι εναν τριτο που τον εχω απορριψει να τον παιρνουν παλι στο σχολειο. Τον πρωην μου που με ενδιαφερει μονο δεν ειδα..με προβληματισε ο πνευματικος μου ομως.. Δεν εβαλα κουφετα στο μαξιλαρι υποψιν

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 18:09
   Σύνδεσμος

   Πολύ γρήγορα κάτι θα γίνει. Κάτι αναπάντεχο. Βάσει αυτού του ονείρου έχεις να δεις και να μάθεις πολλά. Θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα δεις να αλλάζουν πεποιθήσεις, ιδέες και συμπεριφορά τα άτομα αυτά. Κάτι γρήγορο λοιπόν, κάτι αναπάντεχο θα γίνει και κάτι που θα διδαχθείς μέσα από όλα αυτά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 στο 10:38
  Σύνδεσμος

  Με ρωτάτε συχνά για το νόμο της έλξης πως λειτουργεί. Δεν θα μιλήσω εγώ, αλλά οι ειδικοί. Μία απ’ αυτές είναι η Σοφία Κωνσταντινίδου, την οποία ανακάλυψα χθες τυχαία κάνοντας μια αναζήτηση. Αν θέλετε μπορείτε να την γνωρίσετε κι εσείς. Αν πετύχουν όλα αυτά που θα ευχηθείτε και θα οραματιστείτε μαζί της μπορείτε να την ευχαριστήσετε. Εγώ το έχω κάνει ήδη. Κοινοποιεί το τηλέφωνό της. Πραγματικά, ξέρει να μαγεύει με το λόγο της. Τα λέει τόσο απλά, που ο καθένας μπορεί να την καταλάβει. Το γράφω στο επισκεπτήριο και όχι στο ονειροδρόμιο, διότι είναι η σελίδα που δουλεύετε περισσότερο. Επειδή θέλω να το δείτε. Το θεωρώ σημαντικό. Για όποιο θέμα σας απασχολεί λοιπόν μπορείτε να δείτε το ανάλογο βιντεάκι και να ακολουθήσετε τις συμβουλές της. Ποιος ξέρει, ίσως είναι το άτομο που θα με βοηθήσει, επειδή κι εγώ βοηθώ εσάς.

  https://www.youtube.com/channel/UC6yjSfAiL7t5DUBfTX55YOQ/videos?disable_polymer=1

  Μέχρι σήμερα έχει 505 βίντεο και συνεχίζει.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 14:14
  Σύνδεσμος

  Φίλη μου χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να το χεις… Εύχομαι από εδώ και πέρα να έχεις μόνο χαρές και να γελάς…..

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 στο 11:38
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω τις ευχές σου ❤❤❤❤❗ 🙂 🙂

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 14:12
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου χρόνια σου πολλά πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα και στις μεγάλες σου χαρές συντομα εύχομαι….. Εύχομαι πραγματικά ότι επιθυμείς να βρεθεί μπροστά σου….

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 στο 11:40
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω τις ευχές σου ❤❤❤❤❗ 🙂 🙂

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 14:09
  Σύνδεσμος

  Χρονια πολλα Νεκταρια μου, οτι επιθυμει η ψυχη σου να πραγματοποιηθει μεχρι αυριο!!! 🙂

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 στο 11:42
   Σύνδεσμος

   Σαν αύριο θεωρώ το μέλλον, διότι αυτό που θέλω δεν γίνεται τόσο γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω τις ευχές σου ❤❤❤❤❗ 🙂 🙂

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 10:01
  Σύνδεσμος

  Χρόνια πολλά φίλη μου ! Απο καρδιας σου ευχομαι υγεια και κάθε χαρά!!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 10:05
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές σου για τα δικά σου γενέθλια που ξέρω ότι είναι κοντά. Δεν ξεχνώ ότι είσαι σκορπιός. 🙂 🙂 ❤❤❤❤

   Απάντηση
   • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 10:08
    Σύνδεσμος

    Σ΄ευχαριστώ πολύ , κοντά ειναι και τα δικα μου γενέθλια!
    Οι καρδούλες σου με ενθουσίασαν, να’χεις μια χαρούμενη μέρα!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 10:11
     Σύνδεσμος

     Σ’ ευχαριστώ. Τις αντέγραψα από ένα σιτε. Είχε κι άλλα σύμβολα, αλλά μόνο αυτά δέχτηκε το δικό μας. Νομίζω ότι ήταν αρκετά για να σου φτιάξουν την μέρα και τη διάθεση.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 09:13
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κυρία Νεκταρία! Χρόνια πολλά κ ευλογημένα!!! Υγεία και χαρά να έχετε στη ζωή σας!!! Εύχομαι σύντομα να βρειτε έναν καλόψυχο άνθρωπο που θα σας κάνει ευτυχισμένη!!! Ότι επιθυμείτε, ευχή δική μου!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 09:23
   Σύνδεσμος

   Σ΄ ευχαριστώ, ανταποδίδω τις ευχές σου, να είσαι καλά!!!
   ❤❤❤❤❗♥‼‼‼‼‼‼

   Απάντηση
   • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 18:11
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου είδα ότι έχεις γενέθλια! Χρόνια σου πολλά, καλά, δημιουργικά και πολύ πολύ ευτυχισμένα!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 στο 11:35
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω τις ευχές σου ❤❤❤❤❗ 🙂 🙂

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 στο 09:16
  Σύνδεσμος

  Να γραψουμε τα ονειρα που ειδαμε χθες βραδυ ή ειχε σεληνη;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 στο 10:07
   Σύνδεσμος

   Σωστή παρατήρηση. Είναι νέα σελήνη. Τα όνειρα δεν πρέπει να γραφτούν, ούτε να ερμηνευτούν. Όποιος θέλει να σβήσω το όνειρο που έγραψε χωρίς να πάρει ερμηνεία, μπορεί να το κάνει τώρα. Μετά από 1 ώρα θα δώσω ερμηνεία.

   Ενέκρινα όλα τα όνειρα. Όποιο θέλετε να απαντηθεί θα γράψετε από κάτω δώσε απάντηση σ’ αυτό. Όποιο δεν θέλετε να πάρει απάντηση, λόγω της νέας σελήνης γράψτε από κάτω σβήσε αυτό. Όταν στις 11.30 που θα επιστρέψω στον ονειροκρίτη δεν βρω διευκρίνιση σε κάποιο θα ερμηνευτεί κανονικά. Προσοχή, αναφέρομαι μόνο στα όνειρα που έχουν σημερινή ημερομηνία 20-10-2017.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 στο 10:23
  Σύνδεσμος

  Μην ξεχνάτε να διαβάζετε την σελίδα ονειροδρόμιο. Συνεχώς εμπλουτίζεται με σπουδαία άρθρα ενδιαφέροντος από το διαδίκτυο.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 στο 11:57
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου εχω μια απορια! Λενε καπιοι οτι δεν πρεπει να λεμε τα ονειρα μας γιατι δεν βγαινουν οταν τα πουμε( το γνωριζω αυτο για την σεληνη και το σαββατο). Απο την πειρα σου εσυ τι πιστευεις;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 στο 18:55
   Σύνδεσμος

   Τίποτα παραπάνω απ’ όσα γνωρίζεις. Αν ήξερα θα τα είχα πει. Μόνο τα όνειρα της νέας σελήνης δεν λέμε και τα όνειρα που βλέπουμε Σάββατο βράδυ μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 στο 10:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Έγραψα ένα όνειρο χτες στο λήμμα Τριαντάφυλλα. Δεν το βλέπω σήμερα. Μήπως για κάποιο λόγο γεν το εγκρίνατε; Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 στο 10:28
   Σύνδεσμος

   Μπες στην σελίδα 37 του επισκεπτηρίου και θα δεις έναν κατάλογο Παρατηρήσεων 1) 2) 3) κ.λ.π., όπου εξηγώ πως δουλεύω πια. Αυτό που με ρωτάς φαίνεται στο 13)

   Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 στο 13:54
  Σύνδεσμος

  Τα είδη ονείρων γίνανε πια 477.
  Η νέα λίστα των ειδών ονείρων μετά τις 2 νέες που προστέθηκαν είναι:

  1) Μυστηριακά όνειρα
  2) Όνειρα βασισμένα στο νόμο της έλξης
  3) Η διάλυση και το σπάσιμο στα όνειρα
  4) Το διαφορετικό στα όνειρα
  5) Κοινά αντικείμενα ονείρων
  6) Όνειρα με παραδείγματα
  7) Αληθινή επικοινωνία με αγίους ή άτομα φωτισμένα που μας φανερώνουν αλήθειες.
  8) Εναλλακτική πραγματικότητα
  9) Φυτά, λουλούδια, καρποί, κήποι, δέντρα στα όνειρά μας
  10) Όταν γνωρίζουμε κάποιον αλλά στο όνειρο δεν είναι οικείος
  11) Όταν δεν γνωρίζουμε κάποιον αλλά στο όνειρο είναι οικείος
  12) Όνειρα επιβίωσης
  13) Ωτοστόπ
  14) Όνειρα χωρισμού
  15) Όνειρα χρεοκοπίας
  16) Η αύρα και το φωτοστέφανο στα όνειρά μας
  17) Φιγουρατζής
  18) Όνειρα φιλοφρόνησης
  19) Όνειρα φαγούρας
  20) Όνειρα με υπότιτλους
  21) Όνειρα υπογραφής
  22) Τσίμπημα στα όνειρα
  23) Τρομοκρατία
  24) Τραυλίζω στα όνειρα
  25) Μεγέθυνση
  26) Σμίκρυνση ή συρρίκνωση
  27) Συντρίμμια, αρχαιολογικοί χώροι και ερείπια
  28) Όνειρα συνάντησης
  29) Όνειρα στείρωσης
  30) Δίνουμε ζωή και μορφή στα άψυχα
  31) Όνειρα σιωπής
  32) Πυροβολισμός και δολοφονία στα όνειρα.
  33) Μια πρώην σχέση στα όνειρά μας (ελπίδα ή παγίδα;)
  34) Όνειρα προγραμματισμού
  35) Η προδοσία στα όνειρά μας
  36) Ο προβολέας στα όνειρά μας
  37) Όνειρα προαγωγής
  38) Όνειρα πρηξίματος
  39) Όνειρα περιστροφής
  40) Όνειρα παράλυσης
  41) Όνειρα παραίτησης
  42) Παραδίνομαι στα όνειρα
  43) Όνειρα μετ’ εμποδίων
  44) Οιωνοί, κόκκινο φεγγάρι
  45) Μηνύματα σώματος
  46) Halloween
  47) Μιμητικά όνειρα
  48) Παλίρροια και Άμπωτη
  49) Επιθανάτιες εμπειρίες
  50) Παγιδευμένος στα όνειρα
  51) Υιοθεσία και Ορφάνια
  52) Όρκος
  53) Ξεχνώ στα όνειρα.
  54) Όνειρα οπισθοδρόμησης και οπισθοχώρησης
  ————————————————————————————–
  55) Όαση
  56) Όνειρα γυρισμού
  57) Όνειρα αποχαιρετισμού
  58) Όνειρα αυτοπαγίδευσης ή αυτοτιμωρίας (Μαζοχιστικά)
  59) Όνειρα ξενάγησης
  60) Όνειρα ικανοποίησης
  61) Κρίση πανικού την ώρα του ύπνου
  62) Η αστυνομία και ο νόμος στα όνειρά μας
  63) Πέφτει η αυλαία
  64) Ναρκοπέδιο
  65) Δράση και αντίδραση
  66) Η φωτογραφία και η φωτοτυπία στα όνειρά μας
  67) Μπουρμπουλήθρες
  68) Ειδικά Εφφέ, τρισδιάστατη εικόνα
  69) Πασχαλινά όνειρα
  70) Εκπτώσεις
  71) Όνειρα μετάνοιας και συγνώμης
  72) Οι τσιγγάνοι στα όνειρά μας
  73) Όνειρα εκ πεποιθήσεως
  74) Όνειρα απόγνωσης
  75) Όνειρα κατολίσθησης
  76) Όνειρα παρακολούθησης και κατασκοπίας
  77) Κανίβαλος
  78) Ο Κέρβερος στα όνειρά μας.
  79) Ιστορικά όνειρα
  80) Στον ιστό της αράχνης
  81) Όνειρα ιδιοφυίας
  82) Θορυβώδη όνειρα
  83) Νηνεμία
  84) Όνειρα παραβίασης ιδιωτικού χώρου
  85) Η επίσκεψη στο όνειρο
  86) Επιδημίες, μολύνσεις- πληγές του Φαραώ.
  87) Όνειρα επιβράβευσης
  88) Όνειρα επιβίβασης
  89) Εκρηκτικά όνειρα
  90) Ψυχωσικά όνειρα
  91) Εκλογικά όνειρα
  92) Έκλειψη ηλίου ή σελήνης, λάμψεις, φωτιές στον ουρανό, πυροτεχνήματα
  93) Εγκεφαλικό επεισόδιο στο όνειρο
  94) Ο εγγαστρίμυθος στο όνειρο.
  95) Έγκαυμα
  96) Τα δώρα στα όνειρά μας
  97) Όνειρα δυσφήμισης
  98) Μουσική στη διαπασών
  99) Η διγαμία στα όνειρά μας
  100) Διάσημοι και όνειρα
  101) Γέφυρα η σύνδεση με άλλους κόσμους
  102) Όνειρα αποδοκιμασίας (γιουχάισμα)
  103) Όνειρα γενεθλίων
  104) Βόθρος και λάσπη στα όνειρά μας
  105) Όνειρα βλάβης ή ζημιάς
  106) Όνειρα βοήθειας ή ανάγκης
  107) Όνειρα ενέργειας
  108) Βασανιστικά όνειρα
  109) Νεκρά φύση στα όνειρα
  110) Η αυτοκτονία στα όνειρά μας.
  111) Όνειρα αποτέφρωσης
  112) Όνειρα αποστείρωσης και απολύμανσης
  113) Εικονικό φάρμακο (φαινόμενο placebo) στα όνειρά μας
  114) Η αντιπάθεια και το μίσος στα όνειρα
  115) Όνειρα του λαθρεπιβάτη
  116) Όνειρα συναγερμού
  117) Έχασα το πλοίο
  118) Εσχατολογία, τέλος του κόσμου
  119) Όνειρα μοιχείας
  120) Κρυφά μονοπάτια ονείρου μέσα από τα ακασικά αρχεία
  121) Αμαρτία και πειρασμός (σκουπίδια και μάνα αρχέτυπο)
  122) Όνειρα αναισθησίας
  123) Όνειρα ακρωτηριασμού
  124) Αιρετικά όνειρα
  125) Όνειρα αθανασίας
  126) Μπλοκαρισμένα τσάκρα
  127) Όνειρα του πόνου και των ασθενειών
  128) Όνειρα ποιον θα παντρευτώ;
  129) Όνειρα αρμονίας και ισορροπίας από το σύμπαν.
  130) Καταθλιπτικά όνειρα.
  131) Ναυάγια
  132) Όνειρα διάσωσης
  133) Πνεύμα Χριστουγέννων, το όνειρο του Σκρουτζ.
  134) Κοινή εμπειρία αστρικού ταξιδιού
  135) Συνειδητό αστρικό ταξίδι
  136) Όνειρα στο χείλος του γκρεμού
  137) Το σπίτι στα όνειρά μας
  138) Ειρηνικά όνειρα
  139) Χλιδή και αριστοκρατία στα όνειρα
  140) Ύπνος
  141) Σωστό ένστικτο, μην ακούς κανένα.
  142) Μουσικοθεραπεία – χαλαρωτικά όνειρα
  143) Μεσαιωνικά και ρομαντικά όνειρα
  144) Όνειρα βυθού
  145) Εποχιακά όνειρα
  146) Αναγκαστικής ή ανώμαλης προσγείωσης
  147) Όνειρα του κόσμου που πάνε οι νεκροί
  148) Όνειρα του Γολγοθά
  149) Όνειρα του ανώμαλου δρόμου
  150) Χρονικά παράδοξα, το όνειρο του χρονοταξιδιώτη
  151) Η εξαφάνιση στα όνειρα
  152) Όνειρα του αόρατου ανθρώπου
  153) Όνειρα και συμπτώσεις
  154) Όνειρα ναυτίας
  155) Όνειρα ξεριζωμου
  156) Όνειρα ξεριζώματος
  157) Όνειρα αστάθειας και ανισορροπίας
  158) Όνειρα υψοφοβίας και Ιλίγγου
  159) Όνειρα πνιγμού
  160) Όνειρα εναλλαγής σκοταδιού και φωτός
  161) Όνειρα θωράκισης ψυχής
  162) Αγχωτικά όνειρα
  163) Όνειρα χαμαιλέοντα
  164) Όνειρα μαγείας
  165) Όνειρα ταχυδακτυλουργού
  166) Όνειρα φιλαυτίας
  167) Όνειρα εγκατάλειψης του παρελθόντος- νέα πορεία
  168) Όνειρα αποκαλύψεων
  169) Όνειρα ανακαλύψεων
  170) Ριψοκίνδυνα Όνειρα
  171) Όνειρα κατάρρευσης
  172) Αντίδοτο
  173) Μοιραία όνειρα
  174) Όνειρα ορειβασίας
  175) Όνειρα extreme sport
  —————————————————————————————
  176) Όνειρα κάθαρσης της ψυχής
  177) Βαρετά όνειρα
  178) Όνειρα Αρωματοθεραπείας
  179) Λογοτεχνικά ή ποιητικά όνειρα
  180) Η επίδραση των πλανητών στα όνειρα
  181) Όνειρα του αιώνιου παιδιού
  182) Ονειρικά αρχέτυπα
  183) Όνειρα της ελεύθερης ψυχής
  184) Όνειρα διαλογισμού
  185) Όνειρα ερωτικών φαντασιώσεων
  186) Όνειρα γεώτρησης
  187) Όνειρα αντικειμένων που βγαίνουν στο φως
  188) Όνειρα αφηρημένης τέχνης
  189) Όνειρα θησαυρού
  190) Όνειρα σε πολλές τοποθεσίες ταυτόχρονα
  191) Όνειρα ρόλων
  192) Ρατσιστικά όνειρα
  193) Τα αγχωτικά όνειρα του επαγγελματία
  194) Οι νόμοι του Μέρφυ στα όνειρά μας
  195) Όνειρα της διχασμένης προσωπικότητας
  196) Όνειρα ψυχογνωσίας
  197) Όνειρα της παράλληλης ζωής
  198) Μπουμερανγκ
  199) Όνειρα Αδράνειας
  200) Όνειρα Νέας σελήνης
  201) Όνειρα έχει σημασία πως το ζητάς
  202) Όνειρα απροσδιόριστα
  203) Το ανικανοποίητο στο όνειρο
  204) Όνειρα με κοινή ερμηνεία
  205) Όνειρα προδοσίας
  206) Όταν ο χρόνος γυρίζει πίσω στα όνειρα
  207) Όνειρα παραβίασης κανόνων
  208) Όνειρα Επικοινωνίας
  209) Όνειρα Στρατηγικής
  210) Όνειρα Στοχοποίησης
  211) Όνειρα Επαιτείας
  212) Όνειρα Δημιουργίας
  213) Όνειρα με ψηφίδες παζλ
  214) Όνειρα απώλειας
  215) Όνειρα με αγχίνους μνήμη
  216) Όνειρα Συνειρμικά
  217) Όνειρα του ουρανού
  218) Όνειρα εστίασης της ματιάς
  219) Θεόσταλτα όνειρα
  220) Προστατευτικά όνειρα
  221) Τα όνειρα που προσπερνάμε
  222) Όνειρα κολάζ
  223) Όνειρα συνήθειας
  224) Κατηγορίες ονείρων του μέλλοντος
  225) Όνειρα της προσωπικότητας
  226) Η βαρύτητα στα όνειρα
  227) Όνειρα προσωποποίησης
  228) Υπεράνθρωπα όνειρα
  229) Όνειρα μακάβρια
  230) Όνειρα της νοσηρής φαντασίας
  231) Όνειρα του γάμου
  232) Όνειρα ώθησης
  233) Όνειρα προβολής
  234) Όνειρα παραβολής
  235) Όνειρα πάλης με τους άλλους
  236) Όνειρα πάλης με τον εαυτό μας
  237) Όνειρα σεισμού
  238) Όνειρα ληστείας
  239) Αδιάφορα όνειρα
  240) Ό,τι αφήνουμε πίσω μας στο όνειρο
  241) Τα όνειρα του ορίζοντα ή του πλάτους
  242) Όνειρα του βάρους
  243) Όνειρα τακτοποίησης
  244) Όνειρα του τόπου και του χώρου
  245) Πεσιμιστικά ή απαισιόδοξα όνειρα
  246) Όνειρα καθοδήγησης χωρίς το θρησκευτικό στοιχείο
  247) Όνειρα αυτοϊασης
  248) Όνειρα ίασης
  249) Όνειρα αυτοκαταστροφής
  250) Όνειρα του περιεχομένου
  251) Ο χρόνος στα όνειρα
  252) Όνειρα περιοριστικά
  253) Γενικά όνειρα
  254) Όνειρα αγοράς και πώλησης
  255) Όνειρα ψυχεδέλειας
  256) Όνειρα αυτογνωσίας
  257) Όνειρα παρομοίωσης
  258) Όνειρα παραμόρφωσης
  259) Όνειρα της ταύτισης
  260) Όνειρα τεχνολογίας
  261) Όνειρα με καιρικά φαινόμενα
  262) Υπαρξιακά όνειρα
  263) Το ανοικτό και το κλειστό στα όνειρα μας
  264) Όνειρα υποβολής
  265) Όνειρα ανασφάλειας
  266) Όνειρα της οικονομικής κρίσης
  267) Όνειρα παραπλάνησης
  268) Όνειρα περιπλάνησης και λαβύρινθου
  269) Ονειροθεραπεία επαναφοράς μνήμης μετά από αμνησία
  270) Όνειρα της κρεβατομουρμούρας
  271) Υπολογιστικά όνειρα
  272) Όνειρα παύσης
  273) Κινητικά όνειρα
  274) Τα όνειρα του συνδρόμου του σωσία
  275) Η γεροντοφιλία στα όνειρα
  276) Τα όνειρα του συνδρόμου τερατοφιλίας
  277) Το σύνδρομο μπόνι και κλάιντ στα όνειρά μας
  278) Ευχητικά όνειρα
  279) Όνειρα διακτινισμού ή κβαντικής τηλεμεταφοράς
  280) Όνειρα αναδρομής στο παρελθόν
  281) Όνειρα επίδρασης της σκοτεινής πλευράς του εαυτού μας
  282) Όνειρα εκτός ελέγχου
  283) Τα όνειρα του κατά φαντασίαν ασθενή
  284) Τα όνειρα του συνδρόμου μινχάουζεν
  285) Το σύνδρομο της Στοκχόλμης στα όνειρα
  286) Όνειρα συναισθησίας
  287) Όνειρα με άλλο πρωταγωνιστή
  288) Αδιέξοδα όνειρα
  289) Όνειρα σκουπίδια
  290) Το όνειρο τελειώνει ο χρόνος δεν προλαβαίνω
  291) Όνειρα συσσώρευσης
  292) Όνειρα απομόνωσης
  293) Αμφίδρομα όνειρα
  294) Καρμικά όνειρα
  295) Όνειρα της δύσπνοιας
  296) Όνειρα πάλης του καλού με το κακό
  297) Όνειρα κοιμισμένου ενστίκτου ή σύγχυσης
  298) Όνειρα του συνδρόμου της ωραίας κοιμωμένης
  299) Τα όνειρα της ταχύτητας
  300) Τα όνειρα του μεθυσμένου
  301) Όνειρα του τρελού ή της τρέλας
  302) Όνειρα της αντίληψης
  303) Όνειρα παρακοής
  304) Όνειρα αντανακλαστικά ή ασφάλειας
  305) Όνειρα επίτευξης στόχων
  306) Όνειρα ανάπτυξης και προόδου
  307) Όνειρα της σκέψης ή προσέλκυσης
  308) Όνειρα κουρασμένου υποσυνείδητου
  309) Επιμορφωτικά όνειρα
  310) Όνειρα αντικατάστασης
  311) Αποφασιστικά όνειρα
  312) Αλληγορικά όνειρα
  313) Κυριολεκτικά όνειρα
  314) Όνειρα Διασκέδασης
  —————————————————————————————
  315) Όνειρα επιλογής και συνδυασμού
  316) Όνειρα συγγραφικά και σκηνοθετικά
  317) Όνειρα χαρμολύπης
  318) Τραγελαφικά όνειρα
  319) Κωμικοτραγικά όνειρα
  320) Όνειρα επηρεασμένα από τις δραστηριότητες κάποιων άλλων την ώρα που κοιμόμαστε
  321) Αντιφατικά όνειρα
  322) Σημάδια θανάτου στα όνειρα
  323) Παρελθοντικά
  324) Αισθαντικά
  325) Όνειρα μετακίνησης ή μετακόμισης
  326) Όνειρα συμφιλίωσης
  327) Υπερβολικά όνειρα
  328) Όνειρα προσανατολισμού ή πορείας
  329) Όνειρα μεταμόρφωσης
  330) Αηδιαστικά όνειρα
  331) Όνειρα με φως
  332) Όνειρα με άσχημο τέλος
  333) Όνειρα ένωσης δύο αγαπημένων γεύσεων
  334) Αλχημικά όνειρα
  335) Αντιληπτικά όνειρα ή αισθητικά
  336) Όνειρα αλλοίωσης των τροφίμων και δηλητηρίασης
  337) Γευστικά όνειρα
  338) Όνειρα λάθος εποχής ή εκτός τόπου και χρόνου
  339) Όνειρα χωρίς επιστροφή
  340) Ακουστικά όνειρα
  341) Όνειρα προόρασης
  342) Οσφρητικά όνειρα
  343) Απτικά όνειρα
  344) Όνειρα με αριθμούς
  345) Τα αυτοκίνητα στον ονειρικό κόσμο
  346) Η κόλαση στα όνειρά μας
  347) Ο παράδεισος στα όνειρά μας
  348) Ενοχικά όνειρα
  349) Το όνειρο του επαγγελματία
  350) Λειτουργικά όνειρα
  351) Όνειρα αγωνίας
  352) Όνειρα στη σφαίρα του φανταστικού
  353) Υποσυνείδητα όνειρα
  354) Εμμονικά όνειρα
  355) Όνειρα αφύπνισης
  356) Βαθιά και λησμονημένα όνειρα
  357) Απογειωτικά βαθιά όνειρα ΄
  358) Όνειρα από άλλες διαστάσεις
  359) Όνειρα αντικατοπτρισμού
  360) Κρυφά όνειρα
  361) Μεταφυσικά όνειρα
  362) Φυτρωτικά όνειρα
  363) Όνειρα με φωτιά
  364) Όνειρα με νερό
  365) Η εγκυμοσύνη στα όνειρα
  366) Το άγνωστο στα όνειρα
  367) Ο θάνατος και ο νεκρός στα όνειρά μας
  368) Όνειρα ανώτερα πνευματικά
  369) Όνειρα επιστροφής
  370) Βαθιά όνειρα
  371) Τα όνειρα των διδύμων αδερφών και μητέρας κόρης
  372) Ατομικά όνειρα
  373) Τα όνειρα των χαζογονιών, των χαζοπαππούδων της χαζοθείας κ.λ.π.
  374) Ιδιαίτερα όνειρα
  375) Όνειρα ανησυχίας
  376) Όνειρα δοκιμασίας
  377) Όνειρα αυθυποβολής
  378) Όνειρα με κακές συνήθειες
  379) Έλλειψη ελευθερίας στα όνειρα
  380) Όνειρα με πόλεμο, βία, επιθέσεις και εχθροπραξίες
  381) Όνειρα της κόπωσης
  382) Ημιτελή όνειρα
  383) Όνειρα με ομίχλη
  384) Όνειρα παραστάσεων
  385) Όνειρα με ιστορίες άγνωστων άσχετων με μας ανθρώπων
  386) Όνειρα με έντονα ή εξασθενημένα χρώματα
  387) Όνειρα θανάτου, γέννησης, ανάστασης
  388) Όνειρα γύμνιας και ντροπής
  389) Όνειρα με πλήθος
  390) Όνειρα με σκοτάδι
  391) Όνειρα καθόδου, ολισθηρότητας ή πτώσης
  392) Όνειρα της έμπνευσης
  393) Σειριακά όνειρα
  394) Κοινωνικά όνειρα
  395) Τα όνειρα με στοιχεία θρίλερ
  396) Όνειρα επιστημονικής φαντασίας
  397) Όνειρα με ανοιχτά μάτια
  398) Άτομα που δεν βλέπουν καθόλου όνειρα
  399) Κουραστικά όνειρα
  400) Άσχετα όνειρα, εικόνες που δεν δένουν μεταξύ τους
  401) Συμβουλευτικά
  402) Βιώσεις προγόνων καταγεγραμμένες στο DNA μας
  403) Όνειρα déjà vu
  404) Απελευθερωτικά όνειρα
  405) Σεξιστικά όνειρα, όνειρα ανά φύλο
  406) Αστρολογία και όνειρα
  407) Τα καταστροφικά όνειρα
  408) Τα λησμονημένα όνειρα
  409) Παιδικά όνειρα
  410) Τα όνειρα που οφείλονται σε έλλειψη βιταμινών
  411) Τα όνειρα του ναρκομανή
  412) Τηλεπαθητικά όνειρα
  413) Το όνειρο του υπνοβάτη
  414) Υγρά όνειρα
  415) Όνειρα Στέρησης
  416) Όνειρα εμπνευσμένα από ταινίες, βιβλία, συζητήσεις.
  417) Όνειρα φοβίας
  418) Όνειρα ερμηνείας ονείρου μέσα σε όνειρο
  419) Όνειρα εγκατάλειψης
  420) απαγορευμένα όνειρα
  421) Όνειρα ψυχαναγκαστικά
  422) Όνειρα επιθυμίας ή ευσεβούς πόθου
  423) Κριτικά ή εκδικητικά όνειρα
  424) Θεραπευτικά όνειρα
  425) Νοσταλγικά όνειρα
  426) Όνειρα από την απέναντι όχθη
  427) Ήπια καταδικαστικά όνειρα
  428) Σοβαρά καταδικαστικά όνειρα
  429) Εμπύρετα όνειρα
  430) Όνειρα ψευδαίσθησης ή οράματα.
  431) Όνειρα παραίσθησης
  432) Οπτικά και βουβά όνειρα
  433) Ηχητικά όνειρα
  434) Ασπρόμαυρα όνειρα
  435) Υπνική παράλυση, μόρα
  436) Φοιτητικά ή μαθητικά όνειρα
  437) Ταξιδιωτικά όνειρα
  438) Εξεταστικά όνειρα
  439) Εφιάλτης ή βραχνάς
  440) Ψεύτικος ύπνος ή όνειρο μέσα σε όνειρο
  441) Όνειρα διαφυγής
  442) Όνειρα συγχρονικότητας ή συγχρονισμού
  443) Προειδοποιητικά όνειρα
  444) Συμβολικά όνειρα
  445) Χαμένες ώρες
  446) Αποτελεσματικά όνειρα
  447) Όνειρα με εξωγήινους
  448) Όνειρα ο άλλος μου εαυτός
  449) Σαδομαζοχιστικά όνειρα
  450) Όνειρα με αλλαγή διάθεσης
  451) Όνειρα διεκδίκησης
  452) Όνειρα με ατυχήματα
  453) Αμφίρροπα όνειρα
  454) Μικτά όνειρα
  455) Όνειρα από εξωτερικά ερεθίσματα
  456) Πολυδιάστατα όνειρα
  457) Πολιτικά όνειρα
  458) Όνειρα με συμπρωταγωνιστές τα καρτούν ή άλλους ήρωες
  459) Αστεία όνειρα
  460) Οικολογικά όνειρα
  461) Όνειρα με τη γη άνω κάτω, εικονική πραγματικότητα
  462) Όνειρα από κάποιο παράλληλο σύμπαν
  463) Ζωντανά, χαρούμενα ή επικά όνειρα
  464) Διαυγή όνειρα ή συνειδητά
  465) Επαναλαμβανόμενα όνειρα, επαναληπτικά ή εξακολουθητικά
  466) Διαβολικά όνειρα
  467) Διαστροφικά όνειρα
  468) Σεξουαλικά όνειρα
  469) Ειδικά όνειρα
  470) Όνειρα σκιές
  471) Ημερήσια όνειρα
  472) Θρησκευτικά όνειρα ή καθοδήγησης
  473) Αντίθετα όνειρα
  474) Προφητικά όνειρα
  475) Προγνωστικά όνειρα
  476) Μεσημβρινά όνειρα ή μεσημεριανά (σιέστα)
  477) Όνειρα βράδυ Σαββάτου προς ξημέρωμα Κυριακής
  —————————————————————————————
  Από το 1- 54 βρίσκονται στο 4ο κείμενο στα είδη ονείρων.

  Από το 55- 175 βρίσκονται στο 3ο κείμενο στα είδη ονείρων.

  Από 176- 314 βρίσκονται στο 2ο κείμενο στα είδη ονείρων.

  Από 315-477 βρίσκονται στο 1ο κείμενο στα είδη ονείρων

  Τα τέσσερα κείμενα είδη ονείρων θα τα βρείτε πια στη σελίδα 5 και 6 στην κατηγορία είδη ονείρων. Έχουν κοινό σύμβολο και θα τα καταλάβετε. Μπορείτε να τα βρείτε και στα άρθρα.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 στο 09:37
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρια μου την άλλη βδομάδα θα σου στείλω μαλλον καλημερα από το όμορφο νησί σου… Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο….

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 στο 09:42
   Σύνδεσμος

   Κανένας κόπος. Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα ήμουν τώρα εδώ.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 στο 09:33
  Σύνδεσμος

  Θέλω να στείλω την καλημέρα μου στην Κατερίνα από την Κάλυμνο και την ευχαριστώ. Ξέρει εκείνη το λόγο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 19:49
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου θα σου γράψω εδώ γιατί δεν μπορώ να ανοίξω την απάντηση που μου έγραψες στο λήμμα σπίτι. Πατάω την προηγούμενη σελίδα και μου βγαίνει μόνο μία ανάρτηση από 18 Σεπτέμβρη. Την βρήκα στο πλάι δεν ξέρω αν έχεις γράψει κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπω εκεί. Τέλος πάντων κι εγώ πιστεύω ότι θα μάθω κάτι γι αυτόν και φοβάμαι ότι θα είναι κάτι άσχημο με τα όνειρα που έχω δει! Τη γυναίκα του λόγω της εγκυμοσύνης και της γέννας της έχω να τη δω περίπου ένα χρόνο, δεν πολυμιλάει γι αυτόν, γενικά δεν είναι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 19:53
   Σύνδεσμος

   Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο οι ψυχές σας θα ήταν συνδεδεμένες. Θα ήσασταν στην ίδια συχνότητα. Δεν αποκλείεται αυτό, αλλά και δεν μπορώ απόλυτα να το δεχτώ γιατί δεν ξέρω πόσο δένουν οι ψυχές σας για να έχεις μια τέτοια δύναμη να δεις πως πραγματικά νιώθει. Η απάντησή σου θα μεταφερθεί στο επισκεπτήριο.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 20:39
    Σύνδεσμος

    Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς! Κι εγώ το έχω σκεφτεί ότι ίσως κάτι μας συνδέει. Πριν κάποιο καιρό είδα κάτι για εκείνον που ήταν όπως το είδα αλλά δεν μπορώ να ξέρω κι εγώ κάτι τέτοιο σίγουρα. Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να καταλάβει κανείς αν συνδέεται ψυχικά με κάποιον. Φαντάσου ότι γνωριζόμαστε οικογενειακά χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 στο 10:24
     Σύνδεσμος

     Αυτά τα μυστήρια τα ξέρει μόνο η ψυχή μας. Εγώ τι σύνδεση είχα με την Λάσκαρη και το Βέγγο όταν προέβλεψα το θάνατό τους; Μόνο εκείνη είναι αρμόδια να μας λύσει το μυστήριο. Εγώ τι σχέση είχα με τον Παντελίδη, όταν την ώρα του θανάτου του είχα βαθιά μελαγχολία και ένιωθα ότι κάτι κακό θα γίνει. Κάποιος σπουδαίος θα πεθάνει και δεν ήξερα ποιος ήταν, απλά είχα την αίσθηση; Δεν το ξέρουμε πόσο σύνδεση έχουμε, φαίνεται από τις μαντεψιές που κάνει. Πολλές φορές έναν ξένο τον αισθανόμαστε πιο οικείο από τους ίδιους τους συγγενείς μας. Και νιώθουμε πως αισθάνεται ένας άνθρωπος, ενώ η γυναίκα του δεν μπορεί να το πετύχει απόλυτα αυτό. Δεν σημαίνει όμως ότι τον αγαπάμε. Απλά, ανήκουμε στην ίδια συχνότητα μ’ αυτόν. Θα προσέξετε ότι κι αυτός κάτι νιώθει για μας και μας τηλεφωνά. Μας ενημερώνει για ένα όνειρο που είδε και μας αφορά. Αυτό ισχύει αν υπάρχει αμοιβαία επαφή ψυχική, όχι επαναλαμβάνω ερωτική. Ερωτικά μπορεί να είμαστε νεκροί απέναντί του. Δεν συνδέονται πάντα αυτά.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 στο 16:05
      Σύνδεσμος

      Ναι καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς! Μου έχει τύχει κι εμένα με δύο γνωστά πρόσωπα, τις σκέφτηκα και τις δύο, δύο με τρεις μέρες πριν πεθάνουν και το ένοιωσα ότι θα πεθάνουν. Όπως επίσης και με άλλον ένα φίλο μου έχει τύχει να έχω μία ψυχική επικοινωνία χωρίς να υπάρχει τίποτα το ερωτικό ανάμεσά μας. Με τον άνθρωπο που σου γράφω τώρα τα όνειρα μου έκανε εντύπωση επειδή ουσιαστικά είμαστε απλά γνωστοί και όχι φίλοι. Αλλά έχεις πολύ δίκιο δεδομένου ότι μας τυχαίνει και με άτομα που ουσιαστικά δεν έχουμε γνωρίσει ποτέ από κοντά!

      Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017 στο 11:17
  Σύνδεσμος

  Θέλω να κάνω μερικές παρατηρήσεις σε όλους που έχω δει και δεν μου αρέσουν.

  1) θα έπρεπε να γνωρίζετε πια τουλάχιστον οι παλαιότεροι ότι τα μηνύματα που γράφετε μένουν ενεργά για λίγο και μετά εξαφανίζονται. Πάνε στη σελίδα του διαχειριστή. Για να εγκριθεί ένα μήνυμα, πρέπει να είναι ONLINE να το δει, να το εγκρίνει. Αυτό μπορεί να γίνει και μετά από μέρες. Όταν σας πω ότι μια λίστα τελείωσε τότε αν δεν δείτε το όνειρό σας θα πει ότι δεν ήρθε στην διαχειριστική σελίδα. Δεν έγινε σωστά η αποστολή. Πρέπει να το ξαναγράψετε. Μόνο τότε.

  2) Κάποιος ζητά απάντησή μου επίμονα, αν και βλέπει ότι δεν είμαι ενεργή για κανέναν. Πώς θα του απαντήσω; Ποτέ δεν απαντώ μόνο σε έναν.

  3) Ο ονειροκρίτης είναι μόνο για τον ελεύθερο μου χρόνο, μπορεί να κάνω μέρες ή και εβδομάδες να απαντήσω. Πρέπει να βρω ελεύθερο χρόνο. Πάντα μπαίνω, αλλά ποτέ δεν ερμηνεύω μόνο ένα όνειρο γιατί οι άλλοι θα αντιδράσουν. Πρέπει να βρω στιγμές που υπάρχει πολύωρος ελεύθερος χρόνος για να γίνει αυτό.

  4) Τα μηνύματα που μαζεύονται είναι πολλά. Δεν μπορώ να τα βλέπω και να απαντώ αν αυτό ήρθε ή δεν ήρθε. Η αξιολόγηση θα γίνει στο τέλος. Μην με ρωτάτε ποια σειρά έχει το όνειρο. Μπορεί να είναι πρώτο ή τελευταίο ή να πάρει προτεραιότητα. Αν το δείτε δημοσιευμένο θα πάρει απάντηση.

  5) Κάθε φορά η λίστα ανανεώνεται. Δεν θα μου λέτε λοιπόν ότι αυτό το μήνυμα δεν υπάρχει, διότι μπορεί να μην το έχω εγκρίνει ακόμη. Να είναι της επόμενης λίστας.

  6) Αυτό το μήνυμα θέλει απάντηση θα γράφετε αν το έχω ξεχάσει από την προηγούμενη λίστα και έχω εγκρίνει την νέα.

  7) Δεν μπορώ να σας λέω κάποιες φορές τι μου συμβαίνει όταν με ρωτάτε για κάποια θέματα πως είμαι, διότι γίνεται πλήρης συζήτηση αυτού που μου συνέβη, και πολλές φορές δεν θέλω να παίρνει μεγάλη τροπή. Θα αναφέρω μόνο όσα θέλω και μπορώ να συζητηθούν. Μόνο σ’ αυτά θα γίνεται αναφορά, κουβέντα και σχολιασμός.

  8) Ο Αλέξανδρος που μου έστειλε κακόβουλο μήνυμα ούτε από εμένα θα πάρει απάντηση ούτε από κανέναν, διότι το μήνυμα του πήγε στο καλάθι των αχρήστων. Αυτό θα συμβαίνει κάθε φορά σε όσους κρίνουν το έργο μου, ένα έργο που κοπίασα 6 χρόνια, άχρηστο, ψάχνοντας το μοναδικό μου λάθος, και χτυπώντας με πάνω σ’ αυτό, ώστε να χύσει το δηλητήριο του. Παρακαλώ αυτό το θέμα να μην σχολιαστεί. Σε όσους δεν αρέσω υπάρχουν κι άλλες ιστοσελίδες παρόμοιες, ας γράψουν εκεί. Σ’ όσους αρέσουμε λοιπόν για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

  9) Μην μου λέτε πότε θα έρθεις. Αυτό δεν το ξέρω ούτε εγώ. Ψάχνω ελεύθερο χρόνο. Δεν φεύγω, αυτό αν γίνει θα σας ενημερώσω σχετικά. Πάντα ενημερώνω. Μόνο αν πεθάνω ή πάω ταξίδι ή είμαι στο νοσοκομείο δεν θα γίνει αυτό, αλλά θα έχει περάσει πάρα πολύς καιρός και θα το καταλάβετε. Εσείς θα γράφετε τα όνειρα κι εγώ θα απαντώ όποτε είναι δυνατόν να γίνει αυτό. Αργώ, αλλά δεν λησμονώ. Ο θεός, που είναι θεός, αργεί αλλά δεν λησμονεί, πως εγώ μια απλή γυναίκα να κάνω γρήγορα;

  10) Μην γράφετε διπλά και τριπλά σχόλια του ίδιου ονείρου, διότι θα το δω εγώ και γεμίζουμε τον κάδο με άχρηστα μηνύματα που δεν θα εγκριθούν. Αν πρέπει να ξαναγραφτεί θα σας το ζητήσω εγώ.

  11) Μην ξεχνάτε να διευκρινίζετε τα Κυριακάτικα όνειρα.

  12) Μην αναφέρεστε σε ηλικίες άνω των 45 ούτε για καλό, ούτε για κακό.

  13) Τα μηνύματα δεν δημοσιεύονται αμέσως. Πρέπει να εγκριθούν. Χωρίζονται σε λίστες και η κάθε λίστα παίρνει απάντηση άμεσα, ενώ τα επόμενα όνειρα είναι σε αναμονή.

  Θέλω να ενημερώσω επίσης ότι για να απαντήσω ένα όνειρο πρέπει να έχω ηρεμία, να έχω κοιμηθεί καλά, να υπάρχει έμπνευση και πάντα κάνω τεστ διαίσθησης για να δω πως λειτουργεί. Όταν δεν τα έχω όλα αυτά, δεν μπορώ να απαντήσω. Θα πέφτω σε λάθη και θα υπάρχουν οι κακόβολοι που θα τα εντοπίζουν με χαιρεκακία.

  Σας ευχαριστώ

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:56
  Σύνδεσμος

  Αν θέλετε διαβάστε το νέο μου διήγημα με τίτλο στη ζώνη του λυκόφωτος. Θα το βρείτε εδώ:

  https://www.xn--qxaefaepndrcyk.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%82/

  Ελπίζω να σας αρέσει. Οποιοσδήποτε σχολιασμός μπορεί να γίνει δεκτός κάτω από το κείμενο.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 στο 14:22
  Σύνδεσμος

  Kαλημέρα! Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ γιατί όσες φορές σας έχω υποβάλλει όνειρά μου, τα έχετε ερμηνεύσει και με έχετε βοηθήσει. Κάπου εδώ διάβασα ότι τα όνειρα που βλέπεις Πέμπτη (ξημερώματα τετάρτης προς Πέμπτη) δεν είναι αντίθετα. Βγαίνουν όπως τα βλέπεις. Σωστά?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:03
   Σύνδεσμος

   Όχι πάντα. Τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται,. Όχι όπως τα βλέπεις ακριβώς, αλλά επαληθεύεται το μήνυμα που δίδει το όνειρο.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017 στο 22:23
  Σύνδεσμος

  Χαιρετω την υπεροχη παρεα μου αν και χαθηκαμε χαιρετω ειδιαιτερα την αγαπημενη μου φιλη Νεκταρια . Δεν σας ξεχασα ! Ο γιοκας μου ειναι χαριτεμενος αλλα και πολυ κουραστικος 🙂 ευχομαι να ειστε παντα καλα πολλα φιλακια

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 13:34
   Σύνδεσμος

   Κάτι σαν τα ανίψια μου δηλαδή. Αυτή η κούραση είναι η καλύτερη!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017 στο 11:13
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου καλημέρα μπήκα να ρίξω μια ματιά στο όνειροκριτη(δεν έχω όνειρο προς απάντηση) και βλέπω πως απουσίαζεις και σήμερα ελπίζω να είναι για καλό να κάνεις διακοπές…

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 στο 19:32
  Σύνδεσμος

  Αχ κ. Νεκταρία , δεν ξερετε τι ανακουφιση μου δινετε! Νομισα οτι δεν θελατε να μου απαντησετε! Λάθος έκανα, στην κουβεντουλα το εστειλα ,αλλα σας το ξαναγραφω εδω. Μόνο σας παρακαλω , επειδη αυριο εχω πολυ σημαντικο ραντεβου , θα ηταν για μενα πολυ μεγαλη εξυπηρετηση αν μου απαντουσατε μεχρι αυριο το μεσημερι… Λοιπον,το ξαναγραφω..

  Δυστυχώς ,δεν είμαι πολύ καλά και γι αυτό,θέλω τη γνώμη σας. Όπως σας είχα ήδη ξαναπεί από τότε που εφυγα μου τύχανε αρκετές δυσκολίες , αλλά κατάφερα να τις ξεπεράσω όλες εκτός από το θέμα της δουλειάς.

  Λοιπόν, όπως ξέρετε δουλεύω στο εξωτερικο. Η κατάσταση στη δουλεια μου εχει ξεφύγει για τα καλά. Αρχικά με ειχανε βάλει στο τμημα μιας κυρίας η οποία δεν ήταν στα καλά της και με αρρώστησε κυριολεκτικά. Μετα ,αφού έκανα παράπονα, μου φέρανε μια άλλη ,η οποια προσπαθώντας από την αρχή να επιβληθεί, δεν έκανε τίποτα και μεταβίβαζε ολες τις δουλειές στην πλατη μου. Η κατάσταση τωρα ειναι η εξής. Ειμαι σε ενα τμημα και από τότε που αρχισα να δουλευω , συχνά παρατάνε το τμήμα και με αφήνουν με διάφορες προφάσεις μόνη μου πολλές φορές. Εφευρίσκουν όλων των ειδών τις δικαιολογίες για να γλιτώνουν τη δουλειά και φεύγουν. Το αποτέλεσμα ειναι ότι από το συνεχές στρεςς και την ένταση μου παρουσιάστηκε προβλημα υγειας, για το οποίο ενημέρωσα τη διευθύνση. Ωστόσο, η κατάσταση μόνο για κανα δυο εβδομάδες μόνο βελτιώθηκε και τώρα έχουμε πάλι τα ίδια. Το έχουνε παρει κιόλας και στην πλάκα το γεγονός ότι παραπονιέμαι και το Μπουλινγκ συνεχίζεται.

  Τώρα πια δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν αντέχω άλλο. Είπα να κάνω υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη γιατί μου είχαν τάξει προαγωγη. Αλλά παρότι ρώτησα τη διευθυνση πολλές φορες , δεν έχω παρει μια ξεκάθαρη απάντηση και όλο μου λέει ,δεν ξέρω ακόμα, θα δούμε και τέτοια . Δηλαδή , ασάφειες.

  Ωστόσο, βλέπω ότι η κατάσταση αυτή δεν αντέχεται. μέρα με τη μέρα διαπιστώνω ότι αυτό το περιβάλλον δεν μου ταιριάζει. Πολύ κουτσομπολιο, πολλη ίντρικα, πολλή τεμπελια και γενικα το βασικό μέλημα της κάθεμιας είναι ,όχι η σωστή δουλεια,αλλα το πως να πετάξει τη δουλεια σε άλλες πλάτες για να γλιτώσει η ίδια. Εν τω μεταξυ καθε μερα που περναει με επιβαρύνει τόσο πολύ , που και εχω πλεον αρχίζω και βγαζω έναν παράξενο εαυτο. Δεν εχω διάθεση να μιλήσω με κανέναν, δεν γελάω , δεν εχω δύναμη να εργαστώ όπως πρώτα. Δηλαδή ,αυτό βλάπτει όχι μόνο την υγεια μου ,αλλά και την εικόνα μου. Άλλες κοπέλες ,κυρίως μετανάστριες μου λένε τα ίδια. πολλη εκμεταλλεση. Μίλησα με πολλά άτομα που ασχολούνται στον ίδιο κλάδο και όλες μου αναφέρουν παρόμοιες εμπειρίες. Δηλαδή ,η κατάσταση είναι γενική.

  Συμπέρασμα: σκέφτομαι να αλλάξω πεδίο. Να κανω κάτι άλλο. Ξέρω οτι έχω τις ικανότητες και τις γνώσει να αναλάβω μια δουλειά πιο υπεύθυνη, με περισσότερες αρμοδιότητες. Ολα αυτα τα ονειρα που βλεπω εχουν να κανουν με αυτο το θεμα. Σας εγραψα χθες ονειρο στην κατηγορια παπουτσια, που νομιζω οτι σχετιζετε παλι με τη δουλεια.

  Εσείς τι πιστεύετε? Πώς είναι καλύτερο να το χειριστώ?

  Ολα τα παραπάνω σας τα αναφέρω εμπιστευτικά γιατί βρίσκομαι εδώ και πολύ καιρό σε αδιέξοδο.

  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .
  Ευχομαι να είστε πολύ καλά.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 στο 19:41
   Σύνδεσμος

   Επίσης να σας πω οτι τα τυπικα και ουσιαστικα προσοντα μου ειναι πολυ περισσοτερα. Αυτη η δουλεια ειναι αυτο που λεμε χαμαλοδουλεια. Απλα σκεφτηκα οτι θα την κανω προσωρινα μεχρι να εγκλιματιστω.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 στο 19:19
    Σύνδεσμος

    Τελικά δεν μπόρεσα να το μεταφέρω στην κουβεντούλα, αν και εκεί είναι η θέση του. Μου κάνεις μια χάρη. Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στην κουβεντούλα και να γράφεις μέσα τη λέξη δοκιμαστικό; Μόνο μ’ αυτό τον τρόπο μπορεί να μεταφερθεί. Την επόμενη φορά θα πάρεις ερμηνεία και απάντηση.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 12:30
  Σύνδεσμος

  Αλλο ένα ελπιδοφόρο όνειρο για σένα Νεκταρία μου και αυτή τη φορά το είδες εσύ νομιζω όντως πως κάτι ετοιμάζεται……

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 12:32
   Σύνδεσμος

   Μακάρι!!! Το σώμα δεν άντεξε, δεν μ’ άφησε να ακούσω περισσότερα. Ίσως υπήρχε περιορισμός χρόνου, γι’ αυτό δεν μ΄άφησε να κάνω άλλη ερώτηση.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 12:19
  Σύνδεσμος

  Σήμερα διαβάζοντας τα όνειρά σας είδα ότι δεν συμβαδίζουμε. Όταν εγώ έβλεπα άσχημα όνειρα και φυσικά δεν τα έλεγα, όλοι εσείς βλέπατε τόσο ωραία όνειρα κι έλεγα, καλά μόνο εγώ βλέπω άσχημα όνειρα; Τι γίνεται εδώ; Σήμερα που είδα ωραίο όνειρο, το ωραιότερο, εσείς βλέπετε άσχημα και εφιάλτες.

  Το δικό μου όνειρο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

  https://www.xn--qxaefaepndrcyk.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AE-%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1/

  Αληθινή επικοινωνία με αγίους ή άτομα φωτισμένα που μας φανερώνουν αλήθειες

  Δεν μπορώ να το ξεχάσω. Μου άφησε μια γλυκιά γεύση. Μακάρι να επαληθευτεί! Άρα, θέλω να πω ότι όλα αλλάζουν. Θα έρθει η στιγμή που θα δείτε το ωραιότερο όνειρο. Όλοι αυτό το καταφέρνουμε μια μέρα. Η μαυρίλα δεν είναι μόνιμη.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 12:25
   Σύνδεσμος

   Γιατι, φυσικα δεν τα έλεγες τα άσχημα Νεκταρία? Δεν ήθελες ή για να μη βγουν?

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 12:28
    Σύνδεσμος

    Ο μόνος λόγος είναι να μην τα επαναφέρω στο υποσυνείδητο. Τα είδα τελείωσαν. Επειδή είμαι θετικό άτομο, κάθε τι άσχημο θέλω να πηγαίνει στη λήθη. Αυτός είναι ο λόγος που έχω γράψει τόσες λίγες φορές όνειρα. Επιλέγω τα καλά σε ερμηνεία. Είναι δική μου ιδεολογία.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 12:34
     Σύνδεσμος

     Ετσι είμαι κι εγω! Αλλα δεν ξέρω να ερμηνεύω και μερικές φορές πιστευω ότι η ερμηνεία τους μπορει να βοηθήσει κάπου.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 12:38
      Σύνδεσμος

      Ακριβώς, επειδή έχω μάθει να ερμηνεύω πια τα δικά μου όνειρα, επειδή ξέρω τις ερμηνείες, είναι άσκοπο να τα γράψω. Εσύ έχεις ανάγκη να μάθεις. Όμως κάτι όμορφο θέλεις να το βλέπεις, να το ακούς. Το έχεις ανάγκη. Όλοι έχουμε αυτή την ανάγκη Φωτεινή.

      Απάντηση
 • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 11:44
  Σύνδεσμος

  Η νέα λίστα των ειδών ονείρων μετά τις 2 που προστέθηκαν είναι:

  1) Η διάλυση και το σπάσιμο στα όνειρα
  2) Το διαφορετικό στα όνειρα
  3) Κοινά αντικείμενα ονείρων
  4) Όνειρα με παραδείγματα
  5) Αληθινή επικοινωνία με αγίους ή άτομα φωτισμένα που μας φανερώνουν αλήθειες
  6) Εναλλακτική πραγματικότητα
  7) Φυτά, λουλούδια, καρποί, κήποι, δέντρα στα όνειρά μας
  8) Όταν γνωρίζουμε κάποιον αλλά στο όνειρο δεν είναι οικείος
  9) Όταν δεν γνωρίζουμε κάποιον αλλά στο όνειρο είναι οικείος
  10) Όνειρα επιβίωσης
  11) Ωτοστόπ
  12) Όνειρα χωρισμού
  13) Όνειρα χρεοκοπίας
  14) Η αύρα και το φωτοστέφανο στα όνειρά μας
  15) Φιγουρατζής
  16) Όνειρα φιλοφρόνησης
  17) Όνειρα φαγούρας
  18) Όνειρα με υπότιτλους
  19) Όνειρα υπογραφής
  20) Τσίμπημα στα όνειρα
  21) Τρομοκρατία
  22) Τραυλίζω στα όνειρα
  23) Μεγέθυνση
  24) Σμίκρυνση ή συρρίκνωση
  25) Συντρίμμια, αρχαιολογικοί χώροι και ερείπια
  26) Όνειρα συνάντησης
  27) Όνειρα στείρωσης
  28) Δίνουμε ζωή και μορφή στα άψυχα
  29) Όνειρα σιωπής
  30) Πυροβολισμός και δολοφονία στα όνειρα.
  31) Μια πρώην σχέση στα όνειρά μας (ελπίδα ή παγίδα;)
  32) Όνειρα προγραμματισμού
  33) Η προδοσία στα όνειρά μας
  34) Ο προβολέας στα όνειρά μας
  35) Όνειρα προαγωγής
  36) Όνειρα πρηξίματος
  37) Όνειρα περιστροφής
  38) Όνειρα παράλυσης
  39) Όνειρα παραίτησης
  40) Παραδίνομαι στα όνειρα
  41) Όνειρα μετ’ εμποδίων
  42) Οιωνοί, κόκκινο φεγγάρι
  43) Μηνύματα σώματος
  44) Halloween
  45) Μιμητικά όνειρα
  46) Παλίρροια και Άμπωτη
  47) Επιθανάτιες εμπειρίες
  48) Παγιδευμένος στα όνειρα
  49) Υιοθεσία και Ορφάνια
  50) Όρκος
  51) Ξεχνώ στα όνειρα.
  52) Όνειρα οπισθοδρόμησης και οπισθοχώρησης
  ————————————————–
  53) Όαση
  54) Όνειρα γυρισμού
  55) Όνειρα αποχαιρετισμού
  56) Όνειρα αυτοπαγίδευσης ή αυτοτιμωρίας (Μαζοχιστικά)
  57) Όνειρα ξενάγησης
  58) Όνειρα ικανοποίησης
  59) Κρίση πανικού την ώρα του ύπνου
  60) Η αστυνομία και ο νόμος στα όνειρά μας
  61) Πέφτει η αυλαία
  62) Ναρκοπέδιο
  63) Δράση και αντίδραση
  64) Η φωτογραφία και η φωτοτυπία στα όνειρά μας
  65) Μπουρμπουλήθρες
  66) Ειδικά Εφφέ, τρισδιάστατη εικόνα
  67) Πασχαλινά όνειρα
  68) Εκπτώσεις
  69) Όνειρα μετάνοιας και συγνώμης
  70) Οι τσιγγάνοι στα όνειρά μας
  71) Όνειρα εκ πεποιθήσεως
  72) Όνειρα απόγνωσης
  73) Όνειρα κατολίσθησης
  74) Όνειρα παρακολούθησης και κατασκοπίας
  75) Κανίβαλος
  76) Ο Κέρβερος στα όνειρά μας.
  77) Ιστορικά όνειρα
  78) Στον ιστό της αράχνης
  79) Όνειρα ιδιοφυίας
  80) Θορυβώδη όνειρα
  81) Νηνεμία
  82) Όνειρα παραβίασης ιδιωτικού χώρου
  83) Η επίσκεψη στο όνειρο
  84) Επιδημίες, μολύνσεις- πληγές του Φαραώ.
  85) Όνειρα επιβράβευσης
  86) Όνειρα επιβίβασης
  87) Εκρηκτικά όνειρα
  88) Ψυχωσικά όνειρα
  89) Εκλογικά όνειρα
  90) Έκλειψη ηλίου ή σελήνης, λάμψεις, φωτιές στον ουρανό, πυροτεχνήματα
  91) Εγκεφαλικό επεισόδιο στο όνειρο
  92) Ο εγγαστρίμυθος στο όνειρο.
  93) Έγκαυμα
  94) Τα δώρα στα όνειρά μας
  95) Όνειρα δυσφήμισης
  96) Μουσική στη διαπασών
  97) Η διγαμία στα όνειρά μας
  98) Διάσημοι και όνειρα
  99) Γέφυρα η σύνδεση με άλλους κόσμους
  100) Όνειρα αποδοκιμασίας (γιουχάισμα)
  101) Όνειρα γενεθλίων
  102) Βόθρος και λάσπη στα όνειρά μας
  103) Όνειρα βλάβης ή ζημιάς
  104) Όνειρα βοήθειας ή ανάγκης
  105) Όνειρα ενέργειας
  106) Βασανιστικά όνειρα
  107) Νεκρά φύση στα όνειρα
  108) Η αυτοκτονία στα όνειρά μας.
  109) Όνειρα αποτέφρωσης
  110) Όνειρα αποστείρωσης και απολύμανσης
  111) Εικονικό φάρμακο (φαινόμενο placebo) στα όνειρά μας
  112) Η αντιπάθεια και το μίσος στα όνειρα
  113) Όνειρα του λαθρεπιβάτη
  114) Όνειρα συναγερμού
  115) Έχασα το πλοίο
  116) Εσχατολογία, τέλος του κόσμου
  117) Όνειρα μοιχείας
  118) Κρυφά μονοπάτια ονείρου μέσα από τα ακασικά αρχεία
  119) Αμαρτία και πειρασμός (σκουπίδια και μάνα αρχέτυπο)
  120) Όνειρα αναισθησίας
  121) Όνειρα ακρωτηριασμού
  122) Αιρετικά όνειρα
  123) Όνειρα αθανασίας
  124) Μπλοκαρισμένα τσάκρα
  125) Όνειρα του πόνου και των ασθενειών
  126) Όνειρα ποιον θα παντρευτώ;
  127) Όνειρα αρμονίας και ισορροπίας από το σύμπαν.
  128) Καταθλιπτικά όνειρα.
  129) Ναυάγια
  130) Όνειρα διάσωσης
  131) Πνεύμα Χριστουγέννων, το όνειρο του Σκρουτζ.
  132) Κοινή εμπειρία αστρικού ταξιδιού
  133) Συνειδητό αστρικό ταξίδι
  134) Όνειρα στο χείλος του γκρεμού
  135) Το σπίτι στα όνειρά μας
  136) Ειρηνικά όνειρα
  137) Χλιδή και αριστοκρατία στα όνειρα
  138) Ύπνος
  139) Σωστό ένστικτο, μην ακούς κανένα.
  140) Μουσικοθεραπεία – χαλαρωτικά όνειρα
  141) Μεσαιωνικά και ρομαντικά όνειρα
  142) Όνειρα βυθού
  143) Εποχιακά όνειρα
  144) Αναγκαστικής ή ανώμαλης προσγείωσης
  145) Όνειρα του κόσμου που πάνε οι νεκροί
  146) Όνειρα του Γολγοθά
  147) Όνειρα του ανώμαλου δρόμου
  148) Χρονικά παράδοξα, το όνειρο του χρονοταξιδιώτη
  149) Η εξαφάνιση στα όνειρα
  150) Όνειρα του αόρατου ανθρώπου
  151) Όνειρα και συμπτώσεις
  152) Όνειρα ναυτίας
  153) Όνειρα ξεριζωμου
  154) Όνειρα ξεριζώματος
  155) Όνειρα αστάθειας και ανισορροπίας
  156) Όνειρα υψοφοβίας και Ιλίγγου
  157) Όνειρα πνιγμού
  158) Όνειρα εναλλαγής σκοταδιού και φωτός
  159) Όνειρα θωράκισης ψυχής
  160) Αγχωτικά όνειρα
  161) Όνειρα χαμαιλέοντα
  162) Όνειρα μαγείας
  163) Όνειρα ταχυδακτυλουργού
  164) Όνειρα φιλαυτίας
  165) Όνειρα εγκατάλειψης του παρελθόντος- νέα πορεία
  166) Όνειρα αποκαλύψεων
  167) Όνειρα ανακαλύψεων
  168) Ριψοκίνδυνα Όνειρα
  169) Όνειρα κατάρρευσης
  170) Αντίδοτο
  171) Μοιραία όνειρα
  172) Όνειρα ορειβασίας
  173) Όνειρα extreme sport
  ————————————————–
  174) Όνειρα κάθαρσης της ψυχής
  175) Βαρετά όνειρα
  176) Όνειρα Αρωματοθεραπείας
  177) Λογοτεχνικά ή ποιητικά όνειρα
  178) Η επίδραση των πλανητών στα όνειρα
  179) Όνειρα του αιώνιου παιδιού
  180) Ονειρικά αρχέτυπα
  181) Όνειρα της ελεύθερης ψυχής
  182) Όνειρα διαλογισμού
  183) Όνειρα ερωτικών φαντασιώσεων
  184) Όνειρα γεώτρησης
  185) Όνειρα αντικειμένων που βγαίνουν στο φως
  186) Όνειρα αφηρημένης τέχνης
  187) Όνειρα θησαυρού
  188) Όνειρα σε πολλές τοποθεσίες ταυτόχρονα
  189) Όνειρα ρόλων
  190) Ρατσιστικά όνειρα
  191) Τα αγχωτικά όνειρα του επαγγελματία
  192) Οι νόμοι του Μέρφυ στα όνειρά μας
  193) Όνειρα της διχασμένης προσωπικότητας
  194) Όνειρα ψυχογνωσίας
  195) Όνειρα της παράλληλης ζωής
  196) Μπουμερανγκ
  197) Όνειρα Αδράνειας
  198) Όνειρα Νέας σελήνης
  199) Όνειρα έχει σημασία πως το ζητάς
  200) Όνειρα απροσδιόριστα
  201) Το ανικανοποίητο στο όνειρο
  202) Όνειρα με κοινή ερμηνεία
  203) Όνειρα προδοσίας
  204) Όταν ο χρόνος γυρίζει πίσω στα όνειρα
  205) Όνειρα παραβίασης κανόνων
  206) Όνειρα Επικοινωνίας
  207) Όνειρα Στρατηγικής
  208) Όνειρα Στοχοποίησης
  209) Όνειρα Επαιτείας
  210) Όνειρα Δημιουργίας
  211) Όνειρα με ψηφίδες παζλ
  212) Όνειρα απώλειας
  213) Όνειρα με αγχίνους μνήμη
  214) Όνειρα Συνειρμικά
  215) Όνειρα του ουρανού
  216) Όνειρα εστίασης της ματιάς
  217) Θεόσταλτα όνειρα
  218) Προστατευτικά όνειρα
  219) Τα όνειρα που προσπερνάμε
  220) Όνειρα κολάζ
  221) Όνειρα συνήθειας
  222) Κατηγορίες ονείρων του μέλλοντος
  223) Όνειρα της προσωπικότητας
  224) Η βαρύτητα στα όνειρα
  225) Όνειρα προσωποποίησης
  226) Υπεράνθρωπα όνειρα
  227) Όνειρα μακάβρια
  228) Όνειρα της νοσηρής φαντασίας
  229) Όνειρα του γάμου
  230) Όνειρα ώθησης
  231) Όνειρα προβολής
  232) Όνειρα παραβολής
  233) Όνειρα πάλης με τους άλλους
  234) Όνειρα πάλης με τον εαυτό μας
  235) Όνειρα σεισμού
  236) Όνειρα ληστείας
  237) Αδιάφορα όνειρα
  238) Ό,τι αφήνουμε πίσω μας στο όνειρο
  239) Τα όνειρα του ορίζοντα ή του πλάτους
  240) Όνειρα του βάρους
  241) Όνειρα τακτοποίησης
  242) Όνειρα του τόπου και του χώρου
  243) Πεσιμιστικά ή απαισιόδοξα όνειρα
  244) Όνειρα καθοδήγησης χωρίς το θρησκευτικό στοιχείο
  245) Όνειρα αυτοϊασης
  246) Όνειρα ίασης
  247) Όνειρα αυτοκαταστροφής
  248) Όνειρα του περιεχομένου
  249) Ο χρόνος στα όνειρα
  250) Όνειρα περιοριστικά
  251) Γενικά όνειρα
  252) Όνειρα αγοράς και πώλησης
  253) Όνειρα ψυχεδέλειας
  254) Όνειρα αυτογνωσίας
  255) Όνειρα παρομοίωσης
  256) Όνειρα παραμόρφωσης
  257) Όνειρα της ταύτισης
  258) Όνειρα τεχνολογίας
  259) Όνειρα με καιρικά φαινόμενα
  260) Υπαρξιακά όνειρα
  261) Το ανοικτό και το κλειστό στα όνειρα μας
  262) Όνειρα υποβολής
  263) Όνειρα ανασφάλειας
  264) Όνειρα της οικονομικής κρίσης
  265) Όνειρα παραπλάνησης
  266) Όνειρα περιπλάνησης και λαβύρινθου
  267) Ονειροθεραπεία επαναφοράς μνήμης μετά από αμνησία
  268) Όνειρα της κρεβατομουρμούρας
  269) Υπολογιστικά όνειρα
  270) Όνειρα παύσης
  271) Κινητικά όνειρα
  272) Τα όνειρα του συνδρόμου του σωσία
  273) Η γεροντοφιλία στα όνειρα
  274) Τα όνειρα του συνδρόμου τερατοφιλίας
  275) Το σύνδρομο μπόνι και κλάιντ στα όνειρά μας
  276) Ευχητικά όνειρα
  277) Όνειρα διακτινισμού ή κβαντικής τηλεμεταφοράς
  278) Όνειρα αναδρομής στο παρελθόν
  279) Όνειρα επίδρασης της σκοτεινής πλευράς του εαυτού μας
  280) Όνειρα εκτός ελέγχου
  281) Τα όνειρα του κατά φαντασίαν ασθενή
  282) Τα όνειρα του συνδρόμου μινχάουζεν
  283) Το σύνδρομο της Στοκχόλμης στα όνειρα
  284) Όνειρα συναισθησίας
  285) Όνειρα με άλλο πρωταγωνιστή
  286) Αδιέξοδα όνειρα
  287) Όνειρα σκουπίδια
  288) Το όνειρο τελειώνει ο χρόνος δεν προλαβαίνω
  289) Όνειρα συσσώρευσης
  290) Όνειρα απομόνωσης
  291) Αμφίδρομα όνειρα
  292) Καρμικά όνειρα
  293) Όνειρα της δύσπνοιας
  294) Όνειρα πάλης του καλού με το κακό
  295) Όνειρα κοιμισμένου ενστίκτου ή σύγχυσης
  296) Όνειρα του συνδρόμου της ωραίας κοιμωμένης
  297) Τα όνειρα της ταχύτητας
  298) Τα όνειρα του μεθυσμένου
  299) Όνειρα του τρελού ή της τρέλας
  300) Όνειρα της αντίληψης
  301) Όνειρα παρακοής
  302) Όνειρα αντανακλαστικά ή ασφάλειας
  303) Όνειρα επίτευξης στόχων
  304) Όνειρα ανάπτυξης και προόδου
  305) Όνειρα της σκέψης ή προσέλκυσης
  306) Όνειρα κουρασμένου υποσυνείδητου
  307) Επιμορφωτικά όνειρα
  308) Όνειρα αντικατάστασης
  309) Αποφασιστικά όνειρα
  310) Αλληγορικά όνειρα
  311) Κυριολεκτικά όνειρα
  312) Όνειρα Διασκέδασης ————————————————–
  313) Όνειρα επιλογής και συνδυασμού
  314) Όνειρα συγγραφικά και σκηνοθετικά
  315) Όνειρα χαρμολύπης
  316) Τραγελαφικά όνειρα
  317) Κωμικοτραγικά όνειρα
  318) Όνειρα επηρεασμένα από τις δραστηριότητες κάποιων άλλων την ώρα που κοιμόμαστε
  319) Αντιφατικά όνειρα
  320) Σημάδια θανάτου στα όνειρα
  321) Παρελθοντικά
  322) Αισθαντικά
  323) Όνειρα μετακίνησης ή μετακόμισης
  324) Όνειρα συμφιλίωσης
  325) Υπερβολικά όνειρα
  326) Όνειρα προσανατολισμού ή πορείας
  327) Όνειρα μεταμόρφωσης
  328) Αηδιαστικά όνειρα
  329) Όνειρα με φως
  330) Όνειρα με άσχημο τέλος
  331) Όνειρα ένωσης δύο αγαπημένων γεύσεων
  332) Αλχημικά όνειρα
  333) Αντιληπτικά όνειρα ή αισθητικά
  334) Όνειρα αλλοίωσης των τροφίμων και δηλητηρίασης
  335) Γευστικά όνειρα
  336) Όνειρα λάθος εποχής ή εκτός τόπου και χρόνου
  337) Όνειρα χωρίς επιστροφή
  338) Ακουστικά όνειρα
  339) Όνειρα προόρασης
  340) Οσφρητικά όνειρα
  341) Απτικά όνειρα
  342) Όνειρα με αριθμούς
  343) Τα αυτοκίνητα στον ονειρικό κόσμο
  344) Η κόλαση στα όνειρά μας
  345) Ο παράδεισος στα όνειρά μας
  346) Ενοχικά όνειρα
  347) Το όνειρο του επαγγελματία
  348) Λειτουργικά όνειρα
  349) Όνειρα αγωνίας
  350) Όνειρα στη σφαίρα του φανταστικού
  351) Υποσυνείδητα όνειρα
  352) Εμμονικά όνειρα
  353) Όνειρα αφύπνισης
  354) Βαθιά και λησμονημένα όνειρα
  355) Απογειωτικά βαθιά όνειρα ΄
  356) Όνειρα από άλλες διαστάσεις
  357) Όνειρα αντικατοπτρισμού
  358) Κρυφά όνειρα
  359) Μεταφυσικά όνειρα
  360) Φυτρωτικά όνειρα
  361) Όνειρα με φωτιά
  362) Όνειρα με νερό
  363) Η εγκυμοσύνη στα όνειρα
  364) Το άγνωστο στα όνειρα
  365) Ο θάνατος και ο νεκρός στα όνειρά μας
  366) Όνειρα ανώτερα πνευματικά
  367) Όνειρα επιστροφής
  368) Βαθιά όνειρα
  369) Τα όνειρα των διδύμων αδερφών και μητέρας κόρης
  370) Ατομικά όνειρα
  371) Τα όνειρα των χαζογονιών, των χαζοπαππούδων της χαζοθείας κ.λ.π.
  372) Ιδιαίτερα όνειρα
  373) Όνειρα ανησυχίας
  374) Όνειρα δοκιμασίας
  375) Όνειρα αυθυποβολής
  376) Όνειρα με κακές συνήθειες
  377) Έλλειψη ελευθερίας στα όνειρα
  378) Όνειρα με πόλεμο, βία, επιθέσεις και εχθροπραξίες
  379) Όνειρα της κόπωσης
  380) Ημιτελή όνειρα
  381) Όνειρα με ομίχλη
  382) Όνειρα παραστάσεων
  383) Όνειρα με ιστορίες άγνωστων άσχετων με μας ανθρώπων
  384) Όνειρα με έντονα ή εξασθενημένα χρώματα
  385) Όνειρα θανάτου, γέννησης, ανάστασης
  386) Όνειρα γύμνιας και ντροπής
  387) Όνειρα με πλήθος
  388) Όνειρα με σκοτάδι
  389) Όνειρα καθόδου, ολισθηρότητας ή πτώσης
  390) Όνειρα της έμπνευσης
  391) Σειριακά όνειρα
  392) Κοινωνικά όνειρα
  393) Τα όνειρα με στοιχεία θρίλερ
  394) Όνειρα επιστημονικής φαντασίας
  395) Όνειρα με ανοιχτά μάτια
  396) Άτομα που δεν βλέπουν καθόλου όνειρα
  397) Κουραστικά όνειρα
  398) Άσχετα όνειρα, εικόνες που δεν δένουν μεταξύ τους
  399) Συμβουλευτικά
  400) Βιώσεις προγόνων καταγεγραμμένες στο DNA μας
  401) Όνειρα déjà vu
  402) Απελευθερωτικά όνειρα
  403) Σεξιστικά όνειρα, όνειρα ανά φύλο
  404) Αστρολογία και όνειρα
  405) Τα καταστροφικά όνειρα
  406) Τα λησμονημένα όνειρα
  407) Παιδικά όνειρα
  408) Τα όνειρα που οφείλονται σε έλλειψη βιταμινών
  409) Τα όνειρα του ναρκομανή
  410) Τηλεπαθητικά όνειρα
  411) Το όνειρο του υπνοβάτη
  412) Υγρά όνειρα
  413) Όνειρα Στέρησης
  414) Όνειρα εμπνευσμένα από ταινίες, βιβλία, συζητήσεις.
  415) Όνειρα φοβίας
  416) Όνειρα ερμηνείας ονείρου μέσα σε όνειρο
  417) Όνειρα εγκατάλειψης
  418) απαγορευμένα όνειρα
  419) Όνειρα ψυχαναγκαστικά
  420) Όνειρα επιθυμίας ή ευσεβούς πόθου
  421) Κριτικά ή εκδικητικά όνειρα
  422) Θεραπευτικά όνειρα
  423) Νοσταλγικά όνειρα
  424) Όνειρα από την απέναντι όχθη
  425) Ήπια καταδικαστικά όνειρα
  426) Σοβαρά καταδικαστικά όνειρα
  427) Εμπύρετα όνειρα
  428) Όνειρα ψευδαίσθησης ή οράματα.
  429) Όνειρα παραίσθησης
  430) Οπτικά και βουβά όνειρα
  431) Ηχητικά όνειρα
  432) Ασπρόμαυρα όνειρα
  433) Υπνική παράλυση, μόρα
  434) Φοιτητικά ή μαθητικά όνειρα
  435) Ταξιδιωτικά όνειρα
  436) Εξεταστικά όνειρα
  437) Εφιάλτης ή βραχνάς
  438) Ψεύτικος ύπνος ή όνειρο μέσα σε όνειρο
  439) Όνειρα διαφυγής
  440) Όνειρα συγχρονικότητας ή συγχρονισμού
  441) Προειδοποιητικά όνειρα
  442) Συμβολικά όνειρα
  443) Χαμένες ώρες
  444) Αποτελεσματικά όνειρα
  445) Όνειρα με εξωγήινους
  446) Όνειρα ο άλλος μου εαυτός
  447) Σαδομαζοχιστικά όνειρα
  448) Όνειρα με αλλαγή διάθεσης
  449) Όνειρα διεκδίκησης
  450) Όνειρα με ατυχήματα
  451) Αμφίρροπα όνειρα
  452) Μικτά όνειρα
  453) Όνειρα από εξωτερικά ερεθίσματα
  454) Πολυδιάστατα όνειρα
  455) Πολιτικά όνειρα
  456) Όνειρα με συμπρωταγωνιστές τα καρτούν ή άλλους ήρωες
  457) Αστεία όνειρα
  458) Οικολογικά όνειρα
  459) Όνειρα με τη γη άνω κάτω, εικονική πραγματικότητα
  460) Όνειρα από κάποιο παράλληλο σύμπαν
  461) Ζωντανά, χαρούμενα ή επικά όνειρα
  462) Διαυγή όνειρα ή συνειδητά
  463) Επαναλαμβανόμενα όνειρα, επαναληπτικά ή εξακολουθητικά
  464) Διαβολικά όνειρα
  465) Διαστροφικά όνειρα
  466) Σεξουαλικά όνειρα
  467) Ειδικά όνειρα
  468) Όνειρα σκιές
  469) Ημερήσια όνειρα
  470) Θρησκευτικά όνειρα ή καθοδήγησης
  471) Αντίθετα όνειρα
  472) Προφητικά όνειρα
  473) Προγνωστικά όνειρα
  474) Μεσημβρινά όνειρα ή μεσημεριανά (σιέστα)
  475) Όνειρα βράδυ Σαββάτου προς ξημέρωμα Κυριακής

  ————————————————————————————-

  Από το 1- 52 βρίσκονται στο 4ο κείμενο στα είδη ονείρων.

  Από το 53- 173 βρίσκονται στο 3ο κείμενο στα είδη ονείρων.

  Από 174- 312 βρίσκονται στο 2ο κείμενο στα είδη ονείρων.

  Από 313-475 βρίσκονται στο 1ο κείμενο στα είδη ονείρων

  Τα τέσσερα κείμενα είδη ονείρων θα τα βρείτε πια στη σελίδα 5 και 6 στην κατηγορία είδη ονείρων. Έχουν κοινό σύμβολο και θα τα καταλάβετε. Μπορείτε να τα βρείτε και στα άρθρα.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 στο 19:37
  Σύνδεσμος

  Όνειρα με παραδείγματα και κοινά αντικείμενα ονείρων είναι οι δύο κατηγορίες που βρήκα μέσω μεσημεριάτικου ονείρου και θα τις αναλύσω αύριο.

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 12:28
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία γεια σου χθες ειδα ένα όνειρο που υποτιθεται εισουν εσυ παρών λεω υποτιθεται γιατι δεν σε ξερω έαν θες και σε ενδιαφερει να στο πω μου λες….

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 12:32
   Σύνδεσμος

   Γράψε το. Αν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό δεν θα το δημοσιεύσω. Ανάλογα με το περιεχόμενο θα κρίνω αν πρέπει να δημοσιευτεί ή όχι.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 στο 21:01
  Σύνδεσμος

  Τα τρία από τα τέσσερα άρθρα είδη ονείρων έχουν ολοκληρωθεί. Μένει το τέταρτο που είναι πολύ μικρό. Μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα 5 της κατηγορίας είδη ονείρων έχουν το ίδιο σύμβολο για να ξεχωρίζουν. Θα τα καταλάβετε. Το 4ο θα το αρχίσω αύριο ή τη Δευτέρα. Επαναλαμβάνω είναι πολύ μικρό. Θα μείνει χρόνος για ερμηνείες ονείρων.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 στο 16:09
  Σύνδεσμος

  Ok το κατανοώ σε ευχαριστώ που μου απάντησες…

  Καλο Σαββατοκύριακο

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 στο 15:11
  Σύνδεσμος

  Νομίζω για κάποιους από εμάς γίνεσαι απαραίτητη γιατι τις περισσότερες φορές πέφτεις μέσα οπότε ωθείς το αλλο να θελει την ερμηνεια σου και να την περιμένει και να αναρωτιέται πότε θα μπεις για να ερμηνεύσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ειναι καλό για σένα η πιεστικό πάντως ειναι μια αναγνώριση κάτι κανεις καλά, λειπόν μη σε καθυστερώ άλλο καλα Σκ να έχεις και ελπίζω την Δευτέρα να είσαι κοντά μας…

  Καλή συνέχεια

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 στο 14:50
  Σύνδεσμος

  Διάβασα κάποια από τα είδη ονείρων εξαιρετική δουλεία μπράβο σου φαίνεται ότι το αγαπάς και αφιερώνεις χρόνο πολύ πολύ χρόνο. Πότε λες να επιστρέψεις στις ερμηνείες ονείρων? Σε ρωταέι για το πραφανές θέλω ερμηνεία σου…

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 στο 14:57
   Σύνδεσμος

   Σ’ευχαριστώ, να είσαι καλά. Στις ερμηνείες θα προσπαθήσω να επιστρέψω τη Δευτέρα.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 στο 17:39
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σε όλους!!!
  Ήθελα να ρωτήσω την Νεκταρία ή όποιον άλλον γνωρίζει για κάποιο καλό βιβλίο ερμηνείας ονείρων, που να μη περιορίζεται όμως στην ερμηνεία λημμάτων. Ίσως κάτι σχετικό με ψυχολογική προσέγγιση ή κάτι τέτοιο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 στο 09:43
   Σύνδεσμος

   Διάβασε τα είδη ονείρων. Τα έχω προσεγγίσει με τρόπο που ξεφεύγει τα λήμματα. Είναι ολοκληρωμένο. Περιέχει 470 είδη ονείρων. Όχι, δεν το έχω ψάξει βιβλιογραφικά.

   https://www.xn--qxaefaepndrcyk.gr/oneira/%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CE%BD/

   Εδώ μπορείς να το δεις με αλφαβητική σειρά. Έχει 48 σελίδες.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 στο 14:22
    Σύνδεσμος

    Σ’ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου! Έχω ήδη διαβάσει κάποια από τα είδη, έχεις κάνει πάρα πολύ δουλειά!! Έχεις πραγματικά πολλές γνώσεις και σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 στο 14:32
     Σύνδεσμος

     Σ’ ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά. Ελπίζω να σε βοηθήσει στις ονειρικές σου αναζητήσεις και να γίνει ο οδηγός σου.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 14:41
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου χτες το βραδυ εμεινα ξαγρυπνη λογω εργασιας και μαλιστα χειρονακτικης. Το πρωι παλι δουλευα και κοιμηθηκα 2 ωρες το μεσημερι, οι οποιες φυσικα ηταν βαριες σαν να ηταν βραδυ.ειδα ενα ονειρο με πολυ δομη και βοηθητικο νομιζω για την πορεια της σχεσης μου. Θεωρεις οτι λογω βαθιου υπνου μπορει να ερμηνευτει; γνκ λογω αγχους και περιεργων ωραριων αυτος ο μεσημεριανος υπνος καμια φορα ειναι ο βαρυς της μερας τον τελευταιο καιρο. Αν μου απαντησεις θετικα θα παραθεΣΩ το ονειρο μ στο αντιστοιχο λημμα. Ευχαριστω για ολες τις ερμηνιες και συμβουλες!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 14:53
   Σύνδεσμος

   Αυτή η κατάσταση μπερδεύει την ψυχή και τα όνειρα δεν έχουν απόλυτη αρμονία. Αν δεν σε πήρε όμως ο ύπνος και κατάφερες να κοιμηθείς το μεσημέρι, λογικά είναι οι χαμένες ώρες που αναπληρώνεις το μεσημέρι. Αν το όνειρο έχει ιστορία και μπορεί να ερμηνευτεί γράψε το. Όμως για μένα καλό θα ήταν να προτιμήσεις ένα μελλοντικό όνειρο που είδες νύχτα. Πολλές φορές αυτά τα όνειρα είναι αντιφατικά και μπερδεμένα, επειδή το άτομο έχει ακατάστατες ώρες στον ύπνο.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 15:03
    Σύνδεσμος

    Ειδα οτι ζητουσα συγγνωμη για οτι εχω κανει αλλα στη θεση του φιλου μου ηταν μια γνωστη μου η οποια ειχε παρει τη θεση του.ηταν ζεστη κ ομορφη μερα. Αυτη δεχτηκε τη συγγνωμη μου και μου ειπε οτι μ λατρευει . Ημασταν διπλα σε μια πισινα και της ειπα να την πεταξω μεσα για πλακα. Αυτη δεχτηκε και εγω την εσπρωξα και ηνασταν χαρουμενες. Μετα απο λιγο ομως θυμηθηκα οτι δεν ηταν ο φιλος μου αυτος αλλα η ελενη και πηγα να πω σε μια φιλη το ςμπερδεμα, η οποια στα αληθεια με στηριζει πολυ και μοθ ειπε οτι την πριζω και στενοχωρηθηκα κ για αυτο κ που δν με συγχωρεσε τ αγορι μ τλκ. Στο ονειρο ημουν ξυπολητη κ περπατησα σε γρασιδι

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 15:07
     Σύνδεσμος

     Στο είπα ότι θα είναι μπέρδεμα. Φαίνεται αυτό καθαρά. Καλύτερα γράψε ένα νυχτερινό. Αυτό δεν είναι ξεκάθαρο.

     Απάντηση
 • Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 στο 01:09
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου είδα ένα όνειρο ξημερώματα Σαββάτου.. επειδή νομίζω έχει νέα σελήνη το λέω η όχι?

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο 16:15
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου δεν σε έχω ευχαριστήσει για την ερμηνεία σου γιατί δεν μπορώ να βρω πουθενά το όνειρο μου και την απάντηση σου.. ούτε στο λήμμα γιαγιά ούτε στο επισκεπτήριο…

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο 13:52
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία θελω να μπω στην ερμηνεία που έδωσες στο όνειρό μου στα λουλουδια για να σου απαντήσω, αλλά είναι αδύνατο. Μπαίνω στο σωστό λήμμα και στη σωστή σελίδα, αλλά το όνειρο είναι ανύπαρκτο. Διαβασα την ερμηνεία απο τα τελευταία σχόλια. Τι να κάνω?

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο 00:54
  Σύνδεσμος

  Ευχάριστο πολύ Νεκταρια.
  Η ίδια κατάσταση πάντα έδιωξα αυτήν μα συνέχεια μου στέλνει άλλες ρ——–ς που είναι δύσκολο να τις καταλάβω πάντα .
  Θα γράψω άλλο ένα όνειρο πιο πρόσφατο πάλι με μύρο δια άσχημη
  Ίσως ασυ μου βρεις τη άκρη
  Σε ευχαριστώ και πάλι για τον πολύτιμο χρόνο σου.
  Ουρανια

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 στο 17:43
   Σύνδεσμος

   Το όνειρό σου μπήκε αυτόματα, χωρίς την δική μου επέμβαση, στα ανεπιθύμητα. Περιείχε μια βαριά λέξη, την οποία απέκλεισα, για να το κάνω δεκτό και να το μεταφέρω στη σελίδα διαχείρισης, ώστε να εγκριθεί.

   Κατάλαβα ποια είσαι. Είσαι η αισθητικός με την δαιμονισμένη πελάτισσα. Κατάλαβα ότι την εντόπισες και την έδιωξες, αλλά σου φέρνει κι άλλες του είδους της. Να προσέχεις, διότι μπορεί να πέσεις σε λάθος εκτίμηση και να διώξεις μια καλή πελάτισσα. Αυτά, όπως ξέρεις, δεν είναι εύκολο να τα εντοπίζεις όταν δεν έχεις πείρα. Πρέπει να είσαι σίγουρη γι’ αυτό που κάνεις, διότι θα μιλήσει σε κάποιους άσχημα και θα χάσεις κι άλλη πελατεία. Δεν φεύγει το κακό με την φυγή της. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. Απλά δεν πολλαπλασιάζεται. Πρέπει να φέρεις παπά να καθαρίσει το χώρο από τις μυρωδιές του κακού. Να σου διαβάσει τους εξορκισμούς του Κυπριανού και Ιουστίνης. Να κάνει αγιασμό, να καθαρίσει ο χώρος. Σε ένα μολυσμένο σπίτι δεν φεύγει η βρωμιά αν διώξεις αυτόν που το μόλυνε. Πρέπει να καθαρίσεις τον χώρο και να τον απολυμάνεις. Αυτό θα στο κάνει παπάς. Άρα, είναι λάθος να πιστεύεις ότι με τη φυγή της στέλνει άλλες όμοιες αυτής κι εκεί οφείλεται η συνέχεια της αρνητικής ενέργειας. Το σωστό είναι να διώξεις το κακό από ινστιτούτο σου με άλλο τρόπο.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 στο 09:40
    Σύνδεσμος

    Σε υπέρ ευχάριστο Νεκταρια
    Όλες τις συμβουλές σου τις έχω εκτέλεση .
    Το μαγαζί μου είχε πέσει στις μισές είσπραξεις μα εκτελώντας τις συμβουλές σου από τιν προυγουμενη φορά λίγο -λίγο επανέρχεται
    Ευτυχώς!!!
    Συγνώμη για τιν απαίσια λέξη που χρισιμοποιεισα.
    Η επιμονή τις με εξαγριώνει .

    Και πάλι χίλια ευχάριστο για τιν τόσο πολύτιμη βοήθεια σου.
    Σου εύχομαι ότι καλύτερο στιν ζωή σου
    Ουράνια

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 11:21
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία περιμένω μια απάντησή σου στο επισκεπτήριο για ένα όνειρο που είδα ξημερώνοντας 25/5, τη μέρα εκείνη είχε Νέα Σελήνη . Σε ρωτάω αν είναι απο τα όνειρα που δεν γράφουμε ή αν μπορώ να το γράψω κανονικά. Δες το λίγο, αν μπορείς να μου απαντήσεις.
  Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 11:26
   Σύνδεσμος

   Αν το είδες πριν τις 10.48 μμ γράψε το. Αν το είδες από τις 10.48 και μετά θεωρείται όνειρο νέας σελήνης. Για καλό και για κακό μην το γράψεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 στο 13:54
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια​ μου, μου ήρθε η email με την έγκριση του ονείρου μου στο λήμμα άνδρας μπαίνω​ αλλά δεν το βλέπω δημοσιευμένο το εγκρίνες και το στείλεις ξανά πίσω? Η απλά δε μου το δείχνει?
  Καλό Σκ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 20:03
   Σύνδεσμος

   Θα πας στην σελίδα που αντιστοιχεί γιατί είναι παλιό όνειρο. Έχω απαντήσει πολλά όνειρα σ’ αυτό το λήμμα και μεταφέρεται πιο πίσω.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 στο 13:42
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα μώλις είδα το email ότι πήρε έγκριση για δημοσίευση το όνειρο μου στο λήμμα άνδρας όταν μπαίνω στο λήμμα δεν το βλέπω δημοσιευμένο μπήκα από όλες τις μηχανές αναζητησης internent, mozilla, chroome δεν το βλέπω δημοσιευμένο εσύ το βλέπεις Νεκταρια? Εάν το βλέπεις σημαίνει πως εγώ έχω το θέμα και πρέπει να ψάχνω…..

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 20:04
   Σύνδεσμος

   Η απάντησή μου είναι κοινή με της κοπέλας πιο πάνω. Ψάξε στην αντίστοιχη σελίδα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 στο 17:04
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!!! Συμβαινει κατι περίεργο, εχω γραψει 2 ονειρα το ενα στο λήμμα αστυνομικός και το αλλο στο λήμμα θαλασσα και δεν εμφανίζονται. Ενω χθες περιμενα και τα τεσσερα λεπτα και δημοσιεύθηκαν, σημερα που μπήκα στα αναλογα λήμματα δεν εμφανίζεται τίποτα… Κριμα. Τι μπορει να συμβαίνει;; ευχαριστώ!!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 10:50
   Σύνδεσμος

   Τώρα θα τα δεις, έχουν εγκριθεί. Περίμενε με τη σειρά σου τις ερμηνείες. Όταν γράφετε ένα μήνυμα για λίγα λεπτά μένουν δημοσιευμένα για να κάνετε κάποιες αλλαγές. Όταν περάσουν αυτά τα λεπτά μεταφέρονται στην σελίδα διαχείρισης και από εκεί γίνεται η έγκριση ή απόρριψη του κειμένου όταν οι διαχειριστές είμαστε online. Όλα αυτά τα μηνύματα διαβάζονται και εγκρίνονται. Δεν δημοσιεύονται άμεσα για ποικίλους λόγους.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 19:54
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία Καλησπέρα! Συγγνώμη που για δεύτερη φορά θα κανω την ίδια ερώτηση στο επισκεπτήριο, αλλα δεν βλέπω δημοσιευμένη τη πρώτη και θα ήθελα να ξέρω για ένα όνειρο που είδα ξημερώνοντας 25 Μαϊου , θεωρείται όνειρο Νέας Σελήνης ?

  Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 13:26
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα αυτό συμβαίνει και σε μένα πρέπει να κάνεις ανανέωση της σελίδας για να σου δείχνει τα καινούργια εγώ πάω δεξιά κάτω στην στήλη με τις νέες απαντήσεις εκέί που λέει νεότερα και παλι’ότερα πατάω πάνω και μου εμφανίζει τα νέα σχόλια δοκίμασε το και εσυ Καλιρόη…

  Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017 στο 12:59
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Θέλω να ενημερώσω οτι δεν βλέπουμε πουθενά τα τελευταία πρόσφατα σχόλια που γράφετε κυρία Νεκταρία. Το τελευταία σχόλια έχει να ενημερωθεί απο 29 Μαίου. Ψάχνω κάθε μέρα τα όνειρα που στέλνω στο ανάλογο λήμμα. Ομως δεν μπορώ να βρώ αυτά που ανεβάζετε εσείς καθημερινά. Μήπως μπορείτε να το διευθετήσετε.
  Καλλιρόη

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017 στο 20:44
  Σύνδεσμος

  Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στην ομάδα του ονειροκρίτη: είναι εύκολο να μου ποστάρετε τα λινκ για τις παλιές ονειροπαγίδες παρακαλώ;

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 στο 13:27
  Σύνδεσμος

  Καλημερα και Χρηστος Ανεστη ,

  ειπα να πω ενα βιαστικο Γεια στην αγαπημενη μου παρεα.Εδω και καιρο προσπαθω ματεα να μπω στο Επισκεπτηριο απο το κινητο μου αλλα δεν γινεται.Δεν σας ξεχασα ο γιος μου βγηκε πολυ παιχνιδιαρης και ζωηρος 🙂

  Ολοι να ειστε παντα καλα φιλακια σας αγαπω πολυ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 στο 19:57
   Σύνδεσμος

   Να τον χαίρεσαι. Είναι στην καλύτερη ηλικία τώρα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 στο 19:37
  Σύνδεσμος

  Ok σε ευχαριστώ για την ανοχή και την υπομονή σου καλή συνέχεια….

  Απάντηση
 • Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 στο 19:32
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου καλήσπερα δεν θέλω να γίνομαι ενοχλητικη απλα αναρωτιέμαι εαν παίρνεις τα μνμ? Γιατί είδα ότι απαντάς και εγκρίνεις άλλες προσθήκες και όχι τις δικές μου.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 στο 19:34
   Σύνδεσμος

   Τα έχω λάβει όλα τα μηνύματά σου, αλλά θα εγκριθούν μετά. Έχω εγκρίνει από παλιά κάποια άλλα που προηγούνται. Όταν θεωρήσω ότι ήρθε η σειρά τους θα απαντηθούν. Βλέπω το βαθμό δυσκολίας. Τώρα δεν έχω πολύ χρόνο να απαντώ και προσπαθώ να δίνω περισσότερες απαντήσεις σε λιγότερο χρόνο. Έχω άλλες ασχολίες. Άρα, δεν μπορώ να απαντώ σε πολλά όνειρα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 στο 22:45
  Σύνδεσμος

  Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά με υγεία!!!

  Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 στο 14:51
  Σύνδεσμος

  ” Πες μου το ρόδο τί ήθελε
  μ’ αγκάθια να φυτρώσει
  Πως να τη νιώσει τη χαρά
  διαβάτη αν δε ματώσει ”

  Καλο μήνα και καλή άνοιξη σε όλους!! : ))

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 στο 10:53
  Σύνδεσμος

  Θα ήθελα να δώσω μερικές εξηγήσεις σε σας. Υπάρχει ένας όρος στα μπλε γράμματα που λέει:

  Να είστε υπομονετικοί, οι χρήστες που απαντούν στα σχόλια σας είναι εθελοντές και θα σας απαντήσουν μόλις μπορέσουν.

  Πιστεύω να καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε όλες τις ώρες να εγκρίνουμε και να ερμηνεύουμε όνειρα. Αυτό γίνεται όταν υπάρχει έμπνευση, διάθεση, χρόνος. Να γράφετε τα μηνύματα 4 φορές δεν βοηθάει. Πρέπει να περιμένετε. Έχουμε κι άλλες ασχολίες που περιμένουν. Αυτή τη στιγμή έχω επικεντρωθεί στα είδη ονείρων. Κάποια άλλη στιγμή, το απόγευμα, αύριο ή τη Δευτέρα, θα δώσω ερμηνείες. Γι’ αυτό να περιμένετε!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 στο 13:08
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία, πραγματικά στενάχωρεθηκα που φαίνεται σα να απολογείσαι για τα αυτονόητα. Συγγνώμη που επεμβαίνω απλά με εκνεύρισε αφάνταστα το γεγονός ότι κάποιος απαιτεί κάτι από ανθρώπους που απλά βοηθούν.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 στο 17:18
    Σύνδεσμος

    Όπως το είπες αυτονόητα. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν το βλέπουν έτσι και αναγκάζομαι να τα επαναλαμβάνω συνέχεια. Δεν πειράζει, ο κάθε άνθρωπος έχει το χαρακτήρα του. Το σέβομαι!!! Θα το πω ακόμη μια φορά. Δεν δημοσιεύονται αμέσως τα μηνύματα. Περνάνε στην διαδικασία επιλογής. Όταν τα επιλέξουμε τα εγκρίνουμε και τα δημοσιεύουμε. Αυτό γίνεται 1-2 μέρες πριν τα απαντήσουμε. Αν π.χ. δεις δημοσιευμένο το όνειρο θα πάρει απάντηση σε 2 μέρες το πολύ. Έχουμε μια λίστα και τα απαντάμε με τη σειρά που μας κάνουν κλικ και όχι σειρά προτεραιότητας. Αφήνω πάντα τα μισά στον αετό. Απαντά όποτε μπορεί. Να μην στεναχωριέσαι, δεν αξίζει!!! Θα τα απαντήσω αύριο και όσα δεν προλάβω τη Δευτέρα!

    Απάντηση
 • Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 στο 12:19
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Που μπορω να γράψω ένα όνειρο που είδα και να μου το εξηγήσετε;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 στο 12:56
   Σύνδεσμος

   Στα δεξιά της σελίδας υπάρχει κουτάκι με την λέξη αναζητηση.Εκεί μπορείς να πληκτρολογήσεις μία λέξη κλειδί από το όνειρο σου για να βρεις το κατάλληλο λήμμα έτσι ώστε να γράψεις το όνειρο σου.Επίσης λίγο η πιο κάτω υπάρχει το ” ονειροκρίτης αλφαβητικά. ” Πάτα το γράμμα από το οποίο αρχίζει μία λέξη κλειδί του ονείρου σου.βρες την λέξη αυτή και γράψε εκεί το όνειρο σου.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 08:54
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Νεκταρια εχω κάποιες απορίες που αφορούν πολυ δικά μας πρόσωπα που εχουν πεθανει. Βλέπουμε κάποιες φορες στον υπνο μας δικα μας πρόσωπα, που εχουν φυγει απο την ζωη, αποκοσμα, να ειναι ιδιαίτερα χαμογελαστα και χαρούμενα και μάλιστα σε δυσκολες περιόδους, που περνάμε αντικειμενικά πολυ πολυ σοβαρά προβληματα. Αναρωτιέμαι ειναι χαρούμενα γιατι εχουν αποκοπεί εντελώς απο τα εγκόσμια και ειναι πολυ καλα εκεί που βρίσκονται ? Αδιαφορούν πλέον εντελώς για τις στεναχωριες που περνάμε? Ίσως θέλουν να μας δώσουν ενα μηνυμα οτι ολα θα πανε καλα? Γνωρίζουν άραγε οι νεκροι το μελλον μας και θέλουν κάτι να μας πουν?

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 16:43
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Ήθελα απλά να σας συγχαρώ για τη δουλειά που κάνετε εδώ και οι δυο σας! Σας παρακολουθώ λίγο καιρό τώρα και είμαι εντυπωσιασμένη από τις ερμηνείες σας!
  Νεκταρία μου, με αφορμή την απάντησή σου στο όνειρό μου στο λήμμα φίλος, ξεκίνησα να διαβάζω τα είδη ονείρων. Έχεις κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και αξίζεις συγχαρητήρια!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 10:02
   Σύνδεσμος

   Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, να είσαι καλά!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 στο 09:38
  Σύνδεσμος

  1) Όνειρα δυσφήμισης
  2) Μουσική στη διαπασών
  3) Η διγαμία στα όνειρά μας
  4) Διάσημοι και όνειρα
  5) Γέφυρα η σύνδεση με άλλους κόσμους
  6) Όνειρα αποδοκιμασίας (γιουχάισμα)
  7) Όνειρα γενεθλίων
  8) Βόθρος και λάσπη στα όνειρά μας
  9) Όνειρα βλάβης ή ζημιάς
  10) Όνειρα βοήθειας ή ανάγκης
  11) Όνειρα ενέργειας
  12) Βασανιστικά όνειρα
  13) Νεκρά φύση στα όνειρα
  14) Η αυτοκτονία στα όνειρά μας.
  15) Όνειρα αποτέφρωσης
  16) Όνειρα αποστείρωσης και απολύμανσης
  17) Εικονικό φάρμακο (φαινόμενο placebo) στα όνειρά μας
  18) Η αντιπάθεια και το μίσος στα όνειρα
  19) Όνειρα του λαθρεπιβάτη
  20) Όνειρα συναγερμού
  21) Έχασα το πλοίο
  22) Εσχατολογία, τέλος του κόσμου
  23) Όνειρα μοιχείας
  24) Κρυφά μονοπάτια ονείρου μέσα από τα ακασικά αρχεία
  25) Αμαρτία και πειρασμός (σκουπίδια και μάνα αρχέτυπο)
  26) Όνειρα αναισθησίας
  27) Όνειρα ακρωτηριασμού
  28) Αιρετικά όνειρα
  29) Όνειρα αθανασίας
  30) Μπλοκαρισμένα τσάκρα
  31) Όνειρα του πόνου και των ασθενειών
  32) Όνειρα ποιον θα παντρευτώ;
  33) Όνειρα αρμονίας και ισορροπίας από το σύμπαν.
  34) Καταθλιπτικά όνειρα.
  35) Ναυάγια
  36) Όνειρα διάσωσης
  37) Πνεύμα Χριστουγέννων, το όνειρο του Σκρουτζ.
  38) Κοινή εμπειρία αστρικού ταξιδιού
  39) Συνειδητό αστρικό ταξίδι
  40) Όνειρα στο χείλος του γκρεμού
  41) Το σπίτι στα όνειρά μας
  42) Ειρηνικά όνειρα
  43) Χλιδή και αριστοκρατία στα όνειρα
  44) Ύπνος
  45) Σωστό ένστικτο, μην ακούς κανένα.
  46) Μουσικοθεραπεία – χαλαρωτικά όνειρα
  47) Μεσαιωνικά και ρομαντικά όνειρα
  48) Όνειρα βυθού
  49) Εποχιακά όνειρα
  50) Αναγκαστικής ή ανώμαλης προσγείωσης
  51) Όνειρα του κόσμου που πάνε οι νεκροί
  52) Όνειρα του Γολγοθά
  53) Όνειρα του ανώμαλου δρόμου
  54) Χρονικά παράδοξα, το όνειρο του χρονοταξιδιώτη
  55) Η εξαφάνιση στα όνειρα
  56) Όνειρα του αόρατου ανθρώπου
  57) Όνειρα και συμπτώσεις
  58) Όνειρα ναυτίας
  59) Όνειρα ξεριζωμου
  60) Όνειρα ξεριζώματος
  61) Όνειρα αστάθειας και ανισορροπίας
  62) Όνειρα υψοφοβίας και Ιλίγγου
  63) Όνειρα πνιγμού
  64) Όνειρα εναλλαγής σκοταδιού και φωτός
  65) Όνειρα θωράκισης ψυχής
  66) Αγχωτικά όνειρα
  67) Όνειρα χαμαιλέοντα
  68) Όνειρα μαγείας
  69) Όνειρα ταχυδακτυλουργού
  70) Όνειρα φιλαυτίας
  71) Όνειρα εγκατάλειψης του παρελθόντος- νέα πορεία
  72) Όνειρα αποκαλύψεων
  73) Όνειρα ανακαλύψεων
  74) Ριψοκίνδυνα Όνειρα
  75) Όνειρα κατάρρευσης
  76) Αντίδοτο
  77) Μοιραία όνειρα
  78) Όνειρα ορειβασίας
  79) Όνειρα extreme sport
  80) Όνειρα κάθαρσης της ψυχής
  81) Βαρετά όνειρα
  82) Όνειρα Αρωματοθεραπείας
  83) Λογοτεχνικά ή ποιητικά όνειρα
  84) Η επίδραση των πλανητών στα όνειρα
  85) Όνειρα του αιώνιου παιδιού
  86) Ονειρικά αρχέτυπα
  87) Όνειρα της ελεύθερης ψυχής
  88) Όνειρα διαλογισμού
  89) Όνειρα ερωτικών φαντασιώσεων
  90) Όνειρα γεώτρησης
  91) Όνειρα αντικειμένων που βγαίνουν στο φως
  92) Όνειρα αφηρημένης τέχνης
  93) Όνειρα θησαυρού
  94) Όνειρα σε πολλές τοποθεσίες ταυτόχρονα
  95) Όνειρα ρόλων
  96) Ρατσιστικά όνειρα
  97) Τα αγχωτικά όνειρα του επαγγελματία
  98) Οι νόμοι του Μέρφυ στα όνειρά μας
  99) Όνειρα της διχασμένης προσωπικότητας
  100) Όνειρα ψυχογνωσίας
  101) Όνειρα της παράλληλης ζωής
  102) Μπουμερανγκ
  103) Όνειρα Αδράνειας
  104) Όνειρα Νέας σελήνης
  105) Όνειρα έχει σημασία πως το ζητάς
  106) Όνειρα απροσδιόριστα
  107) Το ανικανοποίητο στο όνειρο
  108) Όνειρα με κοινή ερμηνεία
  109) Όνειρα προδοσίας
  110) Όταν ο χρόνος γυρίζει πίσω στα όνειρα
  111) Όνειρα παραβίασης κανόνων
  112) Όνειρα Επικοινωνίας
  113) Όνειρα Στρατηγικής
  114) Όνειρα Στοχοποίησης
  115) Όνειρα Επαιτείας
  116) Όνειρα Δημιουργίας
  117) Όνειρα με ψηφίδες παζλ
  118) Όνειρα απώλειας
  119) Όνειρα με αγχίνους μνήμη
  120) Όνειρα Συνειρμικά
  121) Όνειρα του ουρανού
  122) Όνειρα εστίασης της ματιάς
  123) Θεόσταλτα όνειρα
  124) Προστατευτικά όνειρα
  125) Τα όνειρα που προσπερνάμε
  126) Όνειρα κολάζ
  127) Όνειρα συνήθειας
  128) Κατηγορίες ονείρων του μέλλοντος
  129) Όνειρα της προσωπικότητας
  130) Η βαρύτητα στα όνειρα
  131) Όνειρα προσωποποίησης
  132) Υπεράνθρωπα όνειρα
  133) Όνειρα μακάβρια
  134) Όνειρα της νοσηρής φαντασίας
  135) Όνειρα του γάμου
  136) Όνειρα ώθησης
  137) Όνειρα προβολής
  138) Όνειρα παραβολής
  139) Όνειρα πάλης με τους άλλους
  140) Όνειρα πάλης με τον εαυτό μας
  141) Όνειρα σεισμού
  142) Όνειρα ληστείας
  143) Αδιάφορα όνειρα
  144) Ό,τι αφήνουμε πίσω μας στο όνειρο
  145) Τα όνειρα του ορίζοντα ή του πλάτους
  146) Όνειρα του βάρους
  147) Όνειρα τακτοποίησης
  148) Όνειρα του τόπου και του χώρου
  149) Πεσιμιστικά ή απαισιόδοξα όνειρα
  150) Όνειρα καθοδήγησης χωρίς το θρησκευτικό στοιχείο
  151) Όνειρα αυτοϊασης
  152) Όνειρα ίασης
  153) Όνειρα αυτοκαταστροφής
  154) Όνειρα του περιεχομένου
  155) Ο χρόνος στα όνειρα
  156) Όνειρα περιοριστικά
  157) Γενικά όνειρα
  158) Όνειρα αγοράς και πώλησης
  159) Όνειρα ψυχεδέλειας
  160) Όνειρα αυτογνωσίας
  161) Όνειρα παρομοίωσης
  162) Όνειρα παραμόρφωσης
  163) Όνειρα της ταύτισης
  164) Όνειρα τεχνολογίας
  165) Όνειρα με καιρικά φαινόμενα
  166) Υπαρξιακά όνειρα
  167) Το ανοικτό και το κλειστό στα όνειρα μας
  168) Όνειρα υποβολής
  169) Όνειρα ανασφάλειας
  170) Όνειρα της οικονομικής κρίσης
  171) Όνειρα παραπλάνησης
  172) Όνειρα περιπλάνησης και λαβύρινθου
  173) Ονειροθεραπεία επαναφοράς μνήμης μετά από αμνησία
  174) Όνειρα της κρεβατομουρμούρας
  175) Υπολογιστικά όνειρα
  176) Όνειρα παύσης
  177) Κινητικά όνειρα
  178) Τα όνειρα του συνδρόμου του σωσία
  179) Η γεροντοφιλία στα όνειρα
  180) Τα όνειρα του συνδρόμου τερατοφιλίας
  181) Το σύνδρομο μπόνι και κλάιντ στα όνειρά μας
  182) Ευχητικά όνειρα
  183) Όνειρα διακτινισμού ή κβαντικής τηλεμεταφοράς
  184) Όνειρα αναδρομής στο παρελθόν
  185) Όνειρα επίδρασης της σκοτεινής πλευράς του εαυτού μας
  186) Όνειρα εκτός ελέγχου
  187) Τα όνειρα του κατά φαντασίαν ασθενή
  188) Τα όνειρα του συνδρόμου μινχάουζεν
  189) Το σύνδρομο της Στοκχόλμης στα όνειρα
  190) Όνειρα συναισθησίας
  191) Όνειρα με άλλο πρωταγωνιστή
  192) Αδιέξοδα όνειρα
  193) Όνειρα σκουπίδια
  194) Το όνειρο τελειώνει ο χρόνος δεν προλαβαίνω
  195) Όνειρα συσσώρευσης
  196) Όνειρα απομόνωσης
  197) Αμφίδρομα όνειρα
  198) Καρμικά όνειρα
  199) Όνειρα της δύσπνοιας
  200) Όνειρα πάλης του καλού με το κακό
  201) Όνειρα κοιμισμένου ενστίκτου ή σύγχυσης
  202) Όνειρα του συνδρόμου της ωραίας κοιμωμένης
  203) Τα όνειρα της ταχύτητας
  204) Τα όνειρα του μεθυσμένου
  205) Όνειρα του τρελού ή της τρέλας
  206) Όνειρα της αντίληψης
  207) Όνειρα παρακοής
  208) Όνειρα αντανακλαστικά ή ασφάλειας
  209) Όνειρα επίτευξης στόχων
  210) Όνειρα ανάπτυξης και προόδου
  211) Όνειρα της σκέψης ή προσέλκυσης
  212) Όνειρα κουρασμένου υποσυνείδητου
  213) Επιμορφωτικά όνειρα
  214) Όνειρα αντικατάστασης
  215) Αποφασιστικά όνειρα
  216) Αλληγορικά όνειρα
  217) Κυριολεκτικά όνειρα
  218) Όνειρα Διασκέδασης
  219) Όνειρα επιλογής και συνδυασμού
  220) Όνειρα συγγραφικά και σκηνοθετικά
  221) Όνειρα χαρμολύπης
  222) Τραγελαφικά όνειρα
  223) Κωμικοτραγικά όνειρα
  224) Όνειρα επηρεασμένα από τις δραστηριότητες κάποιων άλλων την ώρα που κοιμόμαστε
  225) Αντιφατικά όνειρα
  226) Σημάδια θανάτου στα όνειρα
  227) Παρελθοντικά
  228) Αισθαντικά
  229) Όνειρα μετακίνησης ή μετακόμισης
  230) Όνειρα συμφιλίωσης
  231) Υπερβολικά όνειρα
  232) Όνειρα προσανατολισμού ή πορείας
  233) Όνειρα μεταμόρφωσης
  234) Αηδιαστικά όνειρα
  235) Όνειρα με φως
  236) Όνειρα με άσχημο τέλος
  237) Όνειρα ένωσης δύο αγαπημένων γεύσεων
  238) Αλχημικά όνειρα
  239) Αντιληπτικά όνειρα ή αισθητικά
  240) Όνειρα αλλοίωσης των τροφίμων και δηλητηρίασης
  241) Γευστικά όνειρα
  242) Όνειρα λάθος εποχής ή εκτός τόπου και χρόνου
  243) Όνειρα χωρίς επιστροφή
  244) Ακουστικά όνειρα
  245) Όνειρα προόρασης
  246) Οσφρητικά όνειρα
  247) Απτικά όνειρα
  248) Όνειρα με αριθμούς
  249) Τα αυτοκίνητα στον ονειρικό κόσμο
  250) Η κόλαση στα όνειρά μας
  251) Ο παράδεισος στα όνειρά μας
  252) Ενοχικά όνειρα
  253) Το όνειρο του επαγγελματία
  254) Λειτουργικά όνειρα
  255) Όνειρα αγωνίας
  256) Όνειρα στη σφαίρα του φανταστικού
  257) Υποσυνείδητα όνειρα
  258) Εμμονικά όνειρα
  259) Όνειρα αφύπνισης
  260) Βαθιά και λησμονημένα όνειρα
  261) Απογειωτικά βαθιά όνειρα ΄
  262) Όνειρα από άλλες διαστάσεις
  263) Όνειρα αντικατοπτρισμού
  264) Κρυφά όνειρα
  265) Μεταφυσικά όνειρα
  266) Φυτρωτικά όνειρα
  267) Όνειρα με φωτιά
  268) Όνειρα με νερό
  269) Η εγκυμοσύνη στα όνειρα
  270) Το άγνωστο στα όνειρα
  271) Ο θάνατος και ο νεκρός στα όνειρά μας
  272) Όνειρα ανώτερα πνευματικά
  273) Όνειρα επιστροφής
  274) Βαθιά όνειρα
  275) Τα όνειρα των διδύμων αδερφών και μητέρας κόρης
  276) Ατομικά όνειρα
  277) Τα όνειρα των χαζογονιών, των χαζοπαππούδων της χαζοθείας κ.λ.π.
  278) Ιδιαίτερα όνειρα
  279) Όνειρα ανησυχίας
  280) Όνειρα δοκιμασίας
  281) Όνειρα αυθυποβολής
  282) Όνειρα με κακές συνήθειες
  283) Έλλειψη ελευθερίας στα όνειρα
  284) Όνειρα με πόλεμο, βία, επιθέσεις και εχθροπραξίες
  285) Όνειρα της κόπωσης
  286) Ημιτελή όνειρα
  287) Όνειρα με ομίχλη
  288) Όνειρα παραστάσεων
  289) Όνειρα με ιστορίες άγνωστων άσχετων με μας ανθρώπων
  290) Όνειρα με έντονα ή εξασθενημένα χρώματα
  291) Όνειρα θανάτου, γέννησης, ανάστασης
  292) Όνειρα γύμνιας και ντροπής
  293) Όνειρα με πλήθος
  294) Όνειρα με σκοτάδι
  295) Όνειρα καθόδου ή πτώσης
  296) Όνειρα της έμπνευσης
  297) Σειριακά όνειρα
  298) Κοινωνικά όνειρα
  299) Τα όνειρα με στοιχεία θρίλερ
  300) Όνειρα επιστημονικής φαντασίας
  301) Όνειρα με ανοιχτά μάτια
  302) Άτομα που δεν βλέπουν καθόλου όνειρα
  303) Κουραστικά όνειρα
  304) Άσχετα όνειρα, εικόνες που δεν δένουν μεταξύ τους
  305) Συμβουλευτικά
  306) Βιώσεις προγόνων καταγεγραμμένες στο DNA μας
  307) Όνειρα déjà vu
  308) Απελευθερωτικά όνειρα
  309) Σεξιστικά όνειρα, όνειρα ανά φύλο
  310) Αστρολογία και όνειρα
  311) Τα καταστροφικά όνειρα
  312) Τα λησμονημένα όνειρα
  313) Παιδικά όνειρα
  314) Τα όνειρα που οφείλονται σε έλλειψη βιταμινών
  315) Τα όνειρα του ναρκομανή
  316) Τηλεπαθητικά όνειρα
  317) Το όνειρο του υπνοβάτη
  318) Υγρά όνειρα
  319) Όνειρα Στέρησης
  320) Όνειρα εμπνευσμένα από ταινίες, βιβλία, συζητήσεις.
  321) Όνειρα φοβίας
  322) Όνειρα ερμηνείας ονείρου μέσα σε όνειρο
  323) Όνειρα εγκατάλειψης
  324) απαγορευμένα όνειρα
  325) Όνειρα ψυχαναγκαστικά
  326) Όνειρα επιθυμίας ή ευσεβούς πόθου
  327) Κριτικά ή εκδικητικά όνειρα
  328) Θεραπευτικά όνειρα
  329) Νοσταλγικά όνειρα
  330) Όνειρα από την απέναντι όχθη
  331) Ήπια καταδικαστικά όνειρα
  332) Σοβαρά καταδικαστικά όνειρα
  333) Εμπύρετα όνειρα
  334) Όνειρα ψευδαίσθησης ή οράματα.
  335) Όνειρα παραίσθησης
  336) Οπτικά και βουβά όνειρα
  337) Ηχητικά όνειρα
  338) Ασπρόμαυρα όνειρα
  339) Υπνική παράλυση, μόρα
  340) Φοιτητικά ή μαθητικά όνειρα
  341) Ταξιδιωτικά όνειρα
  342) Εξεταστικά όνειρα
  343) Εφιάλτης ή βραχνάς
  344) Ψεύτικος ύπνος ή όνειρο μέσα σε όνειρο
  345) Όνειρα διαφυγής
  346) Όνειρα συγχρονικότητας ή συγχρονισμού
  347) Προειδοποιητικά όνειρα
  348) Συμβολικά όνειρα
  349) Χαμένες ώρες
  350) Αποτελεσματικά όνειρα
  351) Όνειρα με εξωγήινους
  352) Όνειρα ο άλλος μου εαυτός
  353) Σαδομαζοχιστικά όνειρα
  354) Όνειρα με αλλαγή διάθεσης
  355) Όνειρα διεκδίκησης
  356) Όνειρα με ατυχήματα
  357) Αμφίρροπα όνειρα
  358) Μικτά όνειρα
  359) Όνειρα από εξωτερικά ερεθίσματα
  360) Πολυδιάστατα όνειρα
  361) Πολιτικά όνειρα
  362) Όνειρα με συμπρωταγωνιστές τα καρτούν ή άλλους ήρωες
  363) Αστεία όνειρα
  364) Οικολογικά όνειρα
  365) Όνειρα με τη γη άνω κάτω, εικονική πραγματικότητα
  366) Όνειρα από κάποιο παράλληλο σύμπαν
  367) Ζωντανά, χαρούμενα ή επικά όνειρα
  368) Διαυγή όνειρα ή συνειδητά
  369) Επαναλαμβανόμενα όνειρα, επαναληπτικά ή εξακολουθητικά
  370) Διαβολικά όνειρα
  371) Διαστροφικά όνειρα
  372) Σεξουαλικά όνειρα
  373) Ειδικά όνειρα
  374) Όνειρα σκιές
  375) Ημερήσια όνειρα
  376) Θρησκευτικά όνειρα ή καθοδήγησης
  377) Αντίθετα όνειρα
  378) Προφητικά όνειρα
  379) Προγνωστικά όνειρα
  380) Μεσημβρινά όνειρα ή μεσημεριανά (σιέστα)
  381) Όνειρα βράδυ Σαββάτου προς ξημέρωμα Κυριακής
  ————————————————–

  Αυτά είναι όλα τα είδη ονείρων με χρονολογική σειρά από το νεότερο στο παλαιότερο. Αυτό που γράφτηκε πρώτο είναι τελευταίο και αντίθετα. Λόγω της αλφαβητικής σειράς ίσως να είναι πιο δύσκολο να δείτε τις νέες κατηγορίες που προστίθενται. Γι’ αυτό το λόγο, κάθε φορά που γράφω κάποιο καινούριο όνειρο θα σας ενημερώνω. Δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε την αλφαβητική σειρά, διότι θα είναι δύσκολο στην αναζήτηση. Ούτε να υπάρχουν και οι δύο τρόποι παράλληλα. Άρα, για κάθε αλλαγή ή ενημέρωση θα σας ενημερώνω απ’ αυτή τη σελίδα κάθε φορά.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 στο 10:25
   Σύνδεσμος

   Συγχαρητηρια Νεκταρια! Απο προχθες που μιλουσαμε για την αλφαβητικη σειρα στα ειδη των ονειρων ήθελα να σου προτεινω να φτιαξεις αυτον τον καταλογο, αλλα δε βρηκα χρονο να σου γραψω. Αφου τον εφτιαξες θα σου προτεινα να τον βάλεις στη πρωτη σελιδα απο τα ειδη των ονειρων, ωστε ο αναγνωστης να μην ειναι αναγκασμενος να τρεξει 36 σελιδες για να δει αν το όνειρό του υπάγεται σε καποια κατηγορια. Αν αυτο ειναι δυσκολο θα σου προτεινα , σαν εναλλακτικη η σελιδα εδω που τα εγραψες, στο επισκεπτηριο δηλαδη να βγαινει παντα πρωτη ή στη τελικη να δημιουρησειε ενα λημμα ” ευρετηριο των ειδων ονειρων” . Αυτο το σκεφτηκα επειδη καθε φορα που θελω να ψαξω για καποιο όνειρο δυσκολευομαι πολυ, φοβαμαι μηπως το περασα χωρις να το καταλαβω, γυριζω πισω και γενικα ξοδευω πολυ χρονο. Ειναι κριμα τετοια δουλεια να μην ειναι ευκολα προσβασιμη
   Τι λες?

   Απάντηση
   • Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 στο 11:01
    Σύνδεσμος

    Δεν μπορεί να γίνει αυτό που λες γιατί αλλάζουν σελιδοποιήσεις συνέχεια. Τώρα θα γίνουν 38 οι σελίδες γιατί σήμερα θα γράψω καμιά δεκαριά άρθρα που έχω ετοιμάσει χθες το βράδυ. Με την αλφαβητική σειρά δεν είναι δύσκολο να τα βρεις. Θα περνάς τις σελίδες εύκολα γιατί θα είναι με τη σειρά. Υπάρχει άλλωστε και η αναζήτηση για να τα βρεις. Αν σε ενδιαφέρουν διάβασε τα με τη σειρά. Σας τα γράφω σε μια λίστα κάθε ένα που εμπλουτίζεται για να είστε ενήμεροι πως ακριβώς είναι οι τίτλοι να τα βρείτε με την αλφαβητική σειρά. Στις ερμηνείες θα επιστρέψω τη Δευτέρα γιατί άλλες μέρες έχω έμπνευση για τα όνειρα και άλλες για τα είδη ονείρων. Ακολουθώ την έμπνευσή μου λοιπόν και όπου με πάει.

    Απάντηση
  • Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 στο 17:08
   Σύνδεσμος

   έχετε κάνει τεράστιο κόπο! σας αξίζουν πολλά πολλά μπράβο!!!!!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 11:59
    Σύνδεσμος

    Σ’ ευχαριστώ. Είναι κόπος 6 ετών. Ελπίζω να σε βοηθήσουν. Έχω ακόμη πολλά να γράψω. Όμως σταματώ για να δώσω απάντηση στις ερμηνείες σας. Αν δεν σας καλύψει η ερμηνεία μου, ίσως στα είδη ονείρων στο ανάλογο κεφάλαιο να ικανοποιηθείτε.

    Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 09:24
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία καλημέρα,
   Επισκέφτηκα τα είδη ονείρων. Συγχαρητήρια πολλή καλή δουλειά. Θα ήθελα να παρατηρήσω ότι μερικά είδη ονείρων εμφανίζονται σε δυο σελίδες, πχΠνεύμα των Χριστουγέννων, Το όνειρο του Σκρουτζ, Πολιτικά όνειρα,Πολυδιάστατα όνειρα , Προγνωστικά όνειρα, Προειδοποιητικά όνειρα, Προστατευτικά όνειρα εμφανίζονται στην σελίδα 30 μετά εμφανίζονται και στην σελίδα 31. Φαντάζομαι θα είναι κάτι που διορθώνεται και λιγοστεύουν και οι σελίδες. Καλή συνέχεια

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 16:19
  Σύνδεσμος

  Υπαρχει περιπτωση λόγω ψυχολογικης καταστασις η καταθλιψης οπως έχω εγω, να δω ένα δεμονικο η εφιαλτικο ονειρο, π μ φενετε περιεργο π δε βλεπω εφιαλτες, γιατι όπως εχω ακούσει κ διαβασει πολοι με τετοια προβληματα εχουν συχνους εφιαλτες και ονειρα τρομαχτικτα, αλοι παλι δεμονικα, αυτό θέλω να ξερω. αλα αν αυτο π βλεπω δεμονικα ονειρα είναι κατι φυσιολογικο τότε εντάξει, όλα τα ονειρα δεν είναι καλα,φυσικα οπως λετε.η μηπως φτεει το προβλημα μ η τιποτε αλλο?νοιωθω καταπιεση πολλές φορες κ νευρικοτητα, ειναι οτι κλεινομε στον εαυτό μ κ αυτό δε είναι καλό. πάντως είμαι πολη θρεισκια κ έχω πολες εικονες γύρω απο το κρεβατι μ.τι να φτεει άραγε?με πιανει κ συχνα μόρα τελςυτεα όπως σας έχω γράψει και μ ειπατε οτι χρειαζετε να παω στην εκλησια κ να εξομολόγηθω . Πραγματι το σκεφτομε να το κανω γιατί θα με ωφελησει πολυ. μπορειτε να μ δωσετε απαντησεις για τα Πάρα πάνω, συγνώμη που γινομε κουραστικη με τέτοια θεματα, αλλά ψαχνω κάποια λύση πάνω σε αυτο. Ευχαριστώ αν μ απαντήσετε.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 12:22
   Σύνδεσμος

   Έχεις εικόνες γύρω από το κρεβάτι; Υπερβολική πίστη που ξεπερνά το φυσιολογικό. Αυτά όταν τα βλέπει ο σατανάς τρελαίνεται. Τρίβει τα χέρια. Φυσικό είναι να βλέπεις συνέχεια το σατανά. Τους υπερβολικά θρήσκους δοκιμάζει. Θυμάσαι που ο Χριστός πήγαινε σε αμαρτωλούς για να τους φέρει στο δικό του δρόμο; Ο σατανάς τους δικούς του τι να τους κάνει; Τους πολύ θρησκευόμενους κυνηγά για να τους κάνει δικούς του. Το Χριστό τον λέει εσταυρωμένο. Άρα, κυνηγά τους υπερβολικά θρήσκους για να κάνει κακό στο Χριστό. Ένα εικονοστάσι σε μια πλευρά του δωματίου είναι αρκετό. Υπάρχει η υπερβολική πίστη, η μέση και η αδιάφορη. Η μόρα δεν είναι δαιμονικό όνειρο. Θα σου είπα να πας στην εκκλησία για τα δαιμονικά. Η μόρα είναι η υπνική παράλυση που δίνει τα όνειρα αυτά. Η νευρικότητα δεν δίνει μόνη της τέτοια όνειρα. Ίσως τα δίνει η νηστεία. Η πολυήμερη νηστεία των 40 ημερών δίνει καλή όψη και υγεία. Όμως, επειδή λείπουν κάποια συστατικά το άτομο δεν κάνει ισορροπημένη διατροφή και βλέπει πολλά τέτοια όνειρα. Όταν επιστρέψει στην ισορροπημένη διατροφή όλα είναι καλύτερα. Εγώ νηστεύω την πρώτη και τελευταία εβδομάδα. Αν νήστευα όλες τις ημέρες θα φώναζα σαν υστερική θα είχα εκνευρισμό. Το έχω ανακαλύψει. Παλιά ο κόσμος είχε άλλο τρόπο ζωής. Άντεχε τη νηστεία. Στις μέρες μας δημιουργεί προβλήματα συμπεριφοράς. Άρα, κι ο ονειρικός μας κόσμος είναι διαλυμένος. Προσέξτε το survivor άμα φάνε είναι μια χαρά όλοι. Ανεξέλεγκτα βρίζουν και συμπεριφέρονται άσχημα όταν δεν υπάρχει φαγητό, όταν τους θερίζει η πείνα. Είναι εξακριβωμένο!!!

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 23:53
    Σύνδεσμος

    Κ.νεκταρια θέλω να σας τονίσω ιδιαίτερα ότι μ αρέσουν γενικά οι εικόνες, πιστεύω ,όχι υπερβολικά, δε κάνω μεγάλες νηστειες ,μια φορά το χρόνο, μόνο το Πάσχα.ούτε στην εκκλησία πάω τακτικά .κ εγώ αυτό θα έλεγα ότι μπορεί κ από τις εικόνες που έχω να μ βάζει τέτοια όνειρα. Αυτό που είπατε πιο πάνω ότι δε φτεει η νευρικοττιτα, εννοείτε ότι αν εφτεξε αυτό θα έβλεπα κ εφιαλτες η κάνω λάθος.?πάντως σας ευχαριστώ π μ απαντησατε!σας έχω στειλει πριν 2βδομαδες περίπου 3 ονειρα π δε τα έλαβα με απάντηση. Ένα στο λήμμα τσακωμος, το αλο στο λιμα κινητό τηλέφωνο κ το αλο στο λιμα κόσμος .τι να απεγιναν?χάθηκαν.?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 στο 10:50
     Σύνδεσμος

     Είναι και τα 3 προς έγκριση. Τότε δεν είσαι πολύ θρησκευόμενη, όπως λες. Είσαι όπως οι περισσότεροι. Τα όνειρα λοιπόν έχουν σχέση με την ψυχολογία σου. Οι εικόνες ωφελούν. Δεν μας δίδουν εφιάλτες. Μόνο που εσύ είχαμε αποφανθεί ότι βλέπεις δαιμονικά. Όχι εφιάλτες. Μήπως έχει επηρεαστεί το υποσυνείδητο από κάποιο ερέθισμα;

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 09:33
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας.κ.Νεκταρια θα ήθελα να σας κανο μια ερώτηση ,δε ξέρω αν είναι χαζή η ανεχει νόημα, εσυς θα μ πείτε,.τα εφιαλτικα όνειρα με τα δεμονικα είναι το ίδιο η διαφέρουν σε κάτι?γιατί εγώ εφιαλτικα ονςιρα δε βλέπω, δε ξέρω γιατί, αλλά όπως μου είπατε εσείς σε 2 -3ονειρα που είδα ότι είναι δεμονικα, τι διαφορά υπάρχει μεταξύ του δεμονικου ονειρου μ το εφιάλτη?είναι χειρότερα τα δεμονικα?απλώς θα έθεσα αυτή τη ερώτηση γιατί δε βλέπω εφιαλτικα κ βλέπω δεμονικα?η μήπως αυτό είναι φυσιολογικό, όλοι βλέπουν δεμονικα?για παραδειγμα,πριν μια βδομάδα περίπου σας έγραψα ένα ονειρο, ότι είδα ότι ήμουν κάτω στη κολαση κ μ χτηπουσαν η δεμονες κ φενονταν άσχημα, για παράδειγμα αυτό δε μπορούσα να το δω ος εφιαλτικό ονειρο, για παράδειγμα να είναι εφιάλτης?θα μπορούσε να εξελιχθεί σε εφιάλτης, αλλά να είναι διαφορετικό?μπορειτε να καταλάβετε τη ερώτηση μ κ να μ απαντήσετε?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 10:55
   Σύνδεσμος

   Είναι διαφορετικά όνειρα. Τα σατανικά περιέχουν τον δαίμονα και στοιχεία από την κόλαση. Σου αφήνουν σημάδια πόνου, θλίψης, μαχαιριές και άσχημες μυρωδιές στο χώρο. Ένα δαιμονικό δεν έχει πάντα στοιχεία εφιαλτικά. Μπορεί να σε φοβίσει σαν περιεχόμενο, όχι απλά αυτό που θα δεις. Όμως ο εφιάλτης δεν αφήνει ψυχικά κατάλοιπα. Μόνο φοβάσαι τη θέα αυτού που βλέπεις. Μπορεί να είναι μια σκιά ή κάτι φοβερό, μπορεί να εξελιχθεί σε βραχνά. Αν διαβάσεις τα διαβολικά όνειρα θα καταλάβεις ότι έχουν διαφορές.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 στο 17:11
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα καλή μου Νεκταρια.. Εχω διαβάσει τα είδη ονείρων και την ερμηνεια που δίνεις σε διαφορα ονειρα. Εσύ που γνωρίζεις πολυ καλα αυτο που θελει να μας πει το καθε είδος ονείρου, θα μπορούσες να κανεις μια πιο εκτενή αναλυση και ερμηνεια σε ενα είδος ονείρων, όπου, για παράδειγμα, νοιώθουμε πόνο, τοσο έντονα σαν να συμβαίνει πραγματικα εκείνη τη στιγμή σε συγκεκριμένο σημειο του σωματος μας και αμέσως μετα σαν καποιος να τον τραβάει τον πόνο έξω απο το κορμι μας? Οταν νοιώθουμε να διαπερναει το κορμι μας ενα ηλεκτρικο ρευμα? Να αισθανομαστε μονο πονο η ανακουφιση απο την απαλλαγη του πονου, χωρις ομως να βλεπουμε καποιο προσωπο η καποια ιστορια που συνδεεται με ο,τι αισθανομαστε. Και δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που αυτο προέρχεται απο εξωτερικά ερεθίσματα, οταν δηλαδή ποναμε και στην πραγματικότητα..

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 στο 17:15
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο της ίασης, δηλαδή νιώθεις μια ανώτερη δύναμη να στον αφαιρεί. Επίσης είναι ένα αποτυχημένο αστρικό ταξίδι.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 17:17
  Σύνδεσμος

  Δεν ξερω αν ειναι τα ψυχικα κενα που μου αφηνει αυτη η σχεση ή το πληγωμα που εχω νιωσει σε προηγουμενες. Η αληθεια εναι οτι οποτε χαλαρωνω και εμπιστευομαι η τουλαχιστον επικοινωνω τις ανασφαλειες μου, το εισπρατει και ο ανθρωπος μου και τα πραγματα ειναι πολυ πιο ομορφα. Τουλαχιστον, απο οτι καταλαβαινω οτι λες και εσυ ειναι ενα μεγαλο κομματι στο χερι μου να κανω αυτη τη σχεση να εξελιχθει!
  Γιατι οντως, οταν προκαταβαλλεις ενα αποτελεσμα, συνηθως το δημιουργεις κιολας

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 17:30
   Σύνδεσμος

   Τις περισσότερες φορές ναι. Είναι κρίμα να σκέφτεσαι όταν η γάτα καεί, φυσά και το γιαούρτι. Δεν είναι όλες οι σχέσεις το ίδιο. Ούτε όλα τα δάχτυλα του χεριού ίδια. Χάνεις την ευκαιρία να ζήσεις το παρόν, σκεφτόμενη ότι πληγώθηκες στο παρελθόν. Είναι δυστυχώς το λάθος που κάνουν όλοι. Αυτό τους στερεί τη δυνατότητα να ευτυχήσουν. Δυστυχώς, είναι μοιραίο λάθος που το αντιλαμβανόμαστε πια πολύ αργά, όταν καταστρέφεται μια σχέση. Δες την με άλλη ματιά. Προσπάθησε να σου δώσει αφορμή γι’ αυτό. Αν για μια φορά σε απογοητεύσει τότε είναι φυσικό να σκέφτεσαι έτσι. Όταν όμως δεν σου δίνει αφορμή είναι μοιραίο λάθος. Θα ήθελες κι αυτός να μην σε εμπιστεύεται; Κι αυτός μέχρι να σε βρει δεν θα έχει πληγωθεί από μια άλλη; Αντί λοιπόν να γίνει το ιώδιο και να σου επουλώσει τις πληγές, με τη συμπεριφορά σου γίνεται οινόπνευμα και τις καίει ακόμα περισσότερο. Δες με άλλα μάτια τη σχέση σου και δεν θα το μετανιώσεις. Καλύτερα να βλέπεις αυτά που φαίνονται, παρά αυτά που θα προκύψουν, αν θα προκύψουν.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 17:33
    Σύνδεσμος

    Ασε που τελικα οι ερμηνειες των ονειρων που μου εχεις δωσει ειναι καλες.!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 17:44
     Σύνδεσμος

     Επειδή σ’ αγαπάει. Όμως χρειάζεται και η δική σου βοήθεια για να είναι πιο ποιοτική και πιο καλή σχέση. Άλλο είμαστε μαζί και άλλο πως είμαστε μαζί.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 17:09
  Σύνδεσμος

  κατι εχει γινει και δεν φαινεται η απαντηση ουτε οταν μπαινω απο τα μαιλ. καμια λυση?
  Ευχαριστω πολυ κιολας!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 19:13
   Σύνδεσμος

   Πάτησε στα παλαιότερα σχόλια που υπάρχει παρακάτω ή πήγαινε στην κορυφή αυτής της σελίδας.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 στο 14:49
  Σύνδεσμος

  θα γραψω εδω για να μην βαρινω τα λημματα. τελευταια βλεπω, οπως θα χετε δει συνεχια ονειρα μ το αγορι μου. οτι μου λεει οτι μ αγαπαει, οτι του λειπω. με αλλη εμφανιση, με την ιδια, απο το τηλεφωνο, απο κοντα. γενικ ιμαι σε μια φαση που ειμαι πολυ αγχωμενη για το πως νιωθει, παρολο που μου λεει και μου δειχνει οτι με αγαπαει, με εχουν πιασει τρελες ανασφαλειες. επισης συχνα πριν κοιμηθω σκεφτομαι, ωχ! και αν δω ονειρο χωρισμου; οτι με φιλαει πχ. υπαρχει περιπτωση αυτα τα ονειρα να ειναι ονειρα αυθυποβολης κ επιθυμιας και οχι προγνωστικα και αντιθετα; εχω αγχωθει πολυ μηπως διχνουν χωρισμο, απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν χαλαρωσω μαλλν θα φυγουν. πειτε μου σας παρακαλω τη γνωμη σας. γνκ τα αντιθετα ονειρα μου βγαινουν, αλλα τωρα βλεπω πολυ συχνα το αγορι μου, πραγμα που δε συνεβαινε ποτε.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 16:59
   Σύνδεσμος

   Έτσι φέρνεις τον χωρισμό. Ναι, είναι όνειρα της σκέψης και αυθυποβολής. Ό,τι σε ανησυχεί γίνεται όνειρο. Αυτό είναι θέμα εμπιστοσύνης. Όταν δεν έχεις εμπιστοσύνη και ασφάλεια με το ταίρι σου τότε πολύ φοβάμαι ότι υπάρχουν ψυχικά κενά. Δεν είναι το σωστό κομμάτι. Όσοι φοβήθηκαν τον χωρισμό το μέλλον τους έχει χωρίσει. Έκαναν λάθος επιλογή, η ψυχή εντόπισε το λάθος και γεμίζει ανασφάλειες και φοβίες. Οι αληθινές σχέσεις δεν έχουν τέτοιου είδους ανασφάλειες, διότι είναι το δικό τους κομμάτι που αλληλοσυμπληρώνονται. Άρα, πολύ φοβάμαι ότι η ψυχή σου κάτι τέτοιο έχει εντοπίσει.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017 στο 08:19
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Κα Νεκταρια σας έστειλα δευτερο mail, θεωρώντας οτι το πρωτο, στο οποίο ήδη απαντήσετε, εχει χαθει. Σας ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σας στην περαιτέρω επεξήγηση του ονείρου μου, στο λημμα νεκρος. Η προσέγγιση και η ερμηνεία που δώσατε και η στηριξη σας, μεσω της ερμηνειας, στις πολυ δυσκολες στιγμες που περναω, με συγκίνησαν πολυ. Κάτι να συμπληρώσω ακόμη. Εχω επικαλεστεί για την ίαση της ασθένειας της αδελφης μου δυο αγιους του Κουδουμα, τον Άγιο Παρθενιο και τον Άγιο Ευμενιο, αδελφούς κατα σάρκα, που μονασαν μαζι. Θα μπορούσαν να ειναι αυτοί οι δυο ανδρες;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 στο 09:23
   Σύνδεσμος

   Ναι, όμως αυτό ένας ονειρομάντης δεν μπορεί να το ξέρει.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 στο 15:41
  Σύνδεσμος

  Κα Νεκταρια καλησπέρα. Ειχα γράψει δυο ονειρα στο λημμα νεκρος, στα οποία απαντήσετε και σας ευχαριστώ πολυ γι αυτο. Εχω όμως κάποιες απορίες. Τι σημαινει το άσπρο στρώμα στο οποίο είμασταν με την αδελφη μου, η οποία ξέχασα να γραψω οτι φαινόταν πολυ καλα και νεώτερη απο την ηλικια της και γι αυτο ο άντρας που της απηύθυνε το λόγο της ειπε σαν να τη θαυμάζει οτι θα την κανει πρωταθλήτρια. Επίσης το τραπεζι στο οποίο βρεθήκαμε στη συνεχεια ηταν σε υπαίθριο χώρο και λιτό, σαν αυτά που βλέπουμε στην εξοχη. Εχω και μια τελευταια απορία, ποιοι ηταν άραγε αυτοί οι δυο ανδρες?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 στο 10:27
   Σύνδεσμος

   Δεν ερμηνεύω με σύμβολα. Βλέπω το όνειρο με άλλη οπτική γωνία. Για τα δύο άτομα διευκρινίστηκε. Μην το ψάχνεις το όνειρο με την κάθε λεπτομέρεια. Δεν δουλεύω έτσι. Βγάζω την ουσία από το όνειρο. Αν έχει 10 σύμβολα θα τα πούμε όλα; Όχι έτσι εδώ. Μόνο στα γενικά όνειρα. Όταν εστιάζεται π.χ. η ματιά στο στρώμα θα το πούμε. Όταν όμως υπάρχει ιστορία στο όνειρο κοιτάζουμε μόνο αυτή. Τα άλλα είναι επιλογές του υτοσυνείδητου για μένα. Μόνο όταν η ματιά μας πέφτει σ’ αυτό και το κοιτάζουμε σαν να θέλουμε να φωτογραφίσουμε το σημείο, χρησιμοποιούμε το σύστημα των συμβολισμών.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 στο 12:47
  Σύνδεσμος

  Επειδή κανείς δεν ξέρει καλύτερα τον εαυτό σας από εσάς τους ίδιους. Επειδή μπορεί κάποιες ερμηνείες μας να μην σας έχουν ικανοποιήσει αναζητήστε εναλλακτικές ερμηνείες στα είδη ονείρων.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:25
  Σύνδεσμος

  Γεια χαρά σε όλους. κ.Νεκταρια θα ήθελα αν μπορείτε να μ πείτε πως μπορώ ένα δημοσιευσω ένα βίντεο από το gYouTube στη σελίδα σας στο ονειροδρομιο?δε έχω στείλει ποτε μ κ δε ξέρω. συγνώμη για την ερώτηση, αλλά αν έχετε την καλοσύνη, χίλια ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:45
   Σύνδεσμος

   ΄Μετέφερα εδώ το κείμενό σου, διότι στο επισκεπτήριο γίνονται οι ερωτήσεις. Είναι πανεύκολο. Μπες στη σελίδα του youtube που σε ενδιαφέρει και βάλε το βιντεάκι σε λειτουργία. Πάνω ακριβώς υπάρχει μια διεύθυνση. Σαν παράδειγμα στέλνω ένα για να καταλάβεις.

   https://www.youtube.com/watch?v=N-yDzOWaG1w

   Μόλις λοιπόν την αντιγράψεις την επικολλάς μέσα στη φόρμα που θα βάλεις την απάντηση στο ονειροδρόμιο και πατάς το κουμπί της αποστολής.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 στο 19:18
  Σύνδεσμος

  Την Δεύτερα 20 Φεβρουαρίου πήρα μια απάντηση στο φιλί από την Νεκταρία να κοιτάξω τα μπλε γράμματα και δεν κατανοώ τι εννοεί.Μου απάντησε ότι δεν υπάρχει διευκρίνιση στο όνειρο και αναρωτιέμαι γιατί όχι.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:22
   Σύνδεσμος

   Πάνω από τη φόρμα που απαντάς υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί με μπλε γράμματα. Κύλησε λίγο την σελίδα προς τα πάνω να τους δεις. Όταν γράφεις όνειρο με κυριακάτικη ημερονία διευκρίνίζεις. Λες π.χ. την περασμένη Πέμπτη είδα το εξής όνειρο. Δεν γράφεις αόριστα είδα αυτό όπως τις άλλες μέρες. Για αυτά τα όνειρα υπάρχει συγκεκριμένο άρθρο. Δεν τα ερμηνεύουμε. Αν το είδες Σάββατο βράδυ μετά τις 12 τα μεσάνυχτα ή δεν το γράφεις καθόλου ή διαβάζεις στα είδη ονείρων τα Κυριακάτικα όνειρα. Εγώ αυτή τη στιγμή που ποστάρω βλέπω μέρος των μπλε γραμμάτων είναι οι όροι μας. Πώς δεν τα είδες εσύ; Αφού φαίνονται τουλάχιστον λίγο.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 στο 14:38
    Σύνδεσμος

    Εντάξει φυσικά και τα είδα απλά ήθελα να δω αν ήταν αυτά.’Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω αφού τα όνειρα της Κυριακής είναι συνειδητά γιατί δεν επαληθεύονται στην πραγματικότητα;;;Και τι επαληθεύεται το ασυνείδητο στην τελική;;;;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 στο 19:14
     Σύνδεσμος

     Ακόμη τα ψάχνω αυτά τα όνειρα. Όταν βρω απαντήσεις συγκεκριμένες θα σου πω. Όσα γνωρίζω, περιγράφονται στο άρθρο.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:56
  Σύνδεσμος

  Γειά σας κ νεκταρια. Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Χερομαι πολι που μ απαντησατέ.θελω όμως να σας τονίσω κάτι ,κ που δε νομίζω είναι φυσιολογικό σε μένα.,ότι ξεχνάω δλδ το όνειρο π βλέπω, το βλέπω σκοτεινα η δε θυμάμαι λεπτομέρειες, θέλω να πω πως μόλις ξυπνήσω το ξεχνάω, μπορεί μια φορά τη βδομάδα να θυμηθώ ένα όνειρο ολόκληρο η έντονα, η μια φορά στις τόσες, σε σχέση με αλλους που διαβάζω τα όνειρα τους κ βλέπω ότι θυμούνται όλο το όνειρο. συγνώμη που σας ξαναγραφω πάλι το ίδιο το θέμα αλλά σας το γράφω πιο αναλυτικά για να το καταλαβετε. ένα άλλο που θα ήθελα να μ απαντήσετε είναι ότι τώρα τελευτεα βλέπω ότι ενώ προσπαθω να τρέξω για να ξεφυγω κάποιο κινδινο, δε μπορώ πράγμα π προσπάθω, είτε στο τρέξιμο η κάπου κάθομαι κ δε μπορω να κουνηθως η να σηκωθω. βλέπω όμως ότι με δυσκολία τα καταφέρνω, η ξυπνάω μόλις συμβεί το κακό. τι σημαίνειαυτό το πράγμα. εγώ παντός δε το θεωρώ καλό. Εσείς πως το εξηγητε.?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:19
   Σύνδεσμος

   Υπάρχουν στιγμές που ΄κάποιοι έχουν στραμμένο το μυαλό τους στο όνειρο ή κρατάνε σημειώσεις μόλις ξυπνήσουν. Υπάρχουν τεχνικές για να θυμάσαι το όνειρο. Για μένα όσα δεν θυμόμαστε δεν είναι σημαντικά για ερμηνεία. Πολλές φορές θυμήθηκα βαθύ λησμονημένο και ξύπνησα πιο κουρασμένη από ό,τι ήμουν. Ένιωθα όλη την επεξεργασία που γινόταν πάνω μου που ένιωθα σαν να περπατούσα σε κάμπους και βουνά, σαν να έκανα πολύωρη γυμναστική. Γι’ αυτό το λόγο δεν το πιέζω. Ό,τι συγκρατήσω. Πολλές φορές δεν είναι καλό να θυμόμαστε. Δεν ερμηνεύονται όλα τα όνειρα. Γι’ αυτό έχω γράψει 300 είδη ονείρων. Άρα, θυμόμαστε ό,τι πρέπει να θυμόμαστε. 2-3 φορές την εβδομάδα είναι φυσιολογικό να θυμόμαστε τα όνειρά μας λογικά. Δεν είναι όλα όνειρα προς ερμηνεία. Υπάρχουν τα ψυχολογικά, λειτουργικά, προφητικά, σκοτεινά, διαβολικά κ.λ.π. Ένα 20% των ονείρων έχει ερμηνεία. Το υπόλοιπο 80% ανήκει στα 300+ είδη ονείρων. Η απάντηση κρύβεται εκεί. Ναι, τα θυμούνται, αλλά πόσα απ’ αυτά πήραν ερμηνεία; Τα περισσότερα τα παραπέμπουμε στα είδη ονείρων. Αυτό είναι όνειρο της κόπωσης. Δεν είναι φορτισμένες οι μπαταρίες σου ή το όνειρο δεν προλαβαίνω. Άρα, χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο, άδεια ή διακοπές.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 στο 21:11
  Σύνδεσμος

  Γειά σας.έχω μια απορία για τα πρωινά όνειρα, π βλέπω πριν ξηπνησω, αυτά τα βλεπο σχεδόν έντονα κ πιο πολλά τα θημαμαι σε σχέση με τα αλά τα νυχτιατικα, π δε τα θημαμαι καθόλου, η σχεδόν λίγο η λίγα, προσπαθω να τα συγκρατισω, αλλά δεν γινετε. αυτό συμβαίνει εδώ κ μερικά χρόνια. μπορείτε να μ απαντήσετε γιατί τα πρωινά τα θυμάμαι καλύτερα.?θέλω να σημειώσω ότι τα βραδινα ονειρα δε τα θυμάμαι καθόλου, δε ξέρω καν αν βλέπω. πείτεμου που μπορώ να πάρω απάντηση σε πιο λήμα?απλως το έγραψα δω γιατί δεν έβρισκα σε πιο λήμα να το βάλω. ευχαριστώ αν μου απαντήσετε.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:57
   Σύνδεσμος

   Σωστά το έγραψες εδώ. Εδώ γίνονται οι ερωτήσεις για τα όνειρα και λύνονται οι απορίες. Τα βραδυνά όνειρα είναι λειτουργικά, ανώτερα πνευματικά, βαθιά λησμονημένα και δεν τα συγκρατεί ο εγκέφαλος, ώστε να καταγράψει τα πάντα. Βλέπουμε πολλά όνειρα, λίγα απ’ αυτά θυμόμαστε. Έχω γράψει άρθρα για τον ύπνο. Μπορείς να τα δεις στα άρθρα. Είναι φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει. Τα τελευταία όνειρα θυμόμαστε. Αυτά ερμηνεύουμε.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 στο 23:51
  Σύνδεσμος

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
  Πρεπει να διαβάζετε τα μπλε γραμματα που υπαρχουν στο τέλος της σελίδας.Υπαρχουν κανονισμοί.
  Τα Κυριακάτικα δεν ερμηνεύονται και τα greeklish δεν εγκρίνονται.
  Τα ξαναλεω αυτά διοτι είναι λάθη που επαναλαμβάνονται.

  Απάντηση
 • Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία τα όνειρα που βλέπουμε νωρίς το πρωί μεταξύ ύπνου και ξύπνιου τα λαμβάνουμε υπόψην? Η τα όνειρα αυτα είναι καθαρά δημιούργηματα μας. Το έχω απορία καιρο…

  Ευχαριστώ θερμά που πάντα ανταποκρίνεστε κάνετε εξαιρετικη δουλειά…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 στο 15:28
   Σύνδεσμος

   Διάβασε στα ειδη ονείρων το άρθρο ” Διαυγή όνειρα η συνειδητά “

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:35
   Σύνδεσμος

   Καλλιόπη, εν μέρει ο αετός έχει δίκιο. Εξαρτάται πότε κοιμήθηκες. Ο πλήρης ύπνος είναι αυτός πόυ κοιμόμαστε 8 ώρες. Όταν κοιμηθείς 10 το βράδυ και σηκωθείς στις 8 μπορεί τα πρωινά όνειρα να μην ισχύουν. Να θυμάσαι αυτά που είδες στις 4-5 το πρωί. Όμως, όταν κοιμηθείς 12-1 τα πρωινά στις 7ή 8 έχουν μεγάλή ισχύ. Συμπεριλαμβάνονται στον κύκλο του ύπνου. Τα βραδυνά όνειρα κανείς δεν τα θυμάται. Τα 3 τελευταία μένουν στο μυαλό τις περισσότερες φορές με εξαίρεση όταν το υποσυνείδητο είναι γεμάτο. Όταν το άτομο υπερβεί τις 8 ώρες ύπνου τότε πρέπει να διαβάσεις το άρθρο για τα συνειδητά ή διαυγή όνει