Είναι τα όνειρα που συνεχώς υποβάλλεσαι σε εξετάσεις, όχι ιατρικές.  Πιστεύω, ότι αυτά τα όνειρα είναι η πρόοδός μας στην αποστολή που μας ανατέθηκε στη γη. Εγώ βλέπω πάντα ότι δεν τελείωσα το λύκειο.

http://trikkipress.gr/wp-content/uploads/2015/01/000074.jpg

Αυτό δεν ισχύει.  Πάντα δίνουμε εξετάσεις, και ανάλογα τα αποτελέσματα είναι και η πρόοδός μας. Εδώ δεν είναι αντίθετο το όνειρο.  Ό,τι δούμε, αυτή είναι η πραγματική μας πρόοδος. Αν είμαστε μαθητές ή φοιτητές αυτό δεν ισχύει.

Ανακάλυψα μια νέα ερμηνεία του ονείρου αυτού. Όταν μας υποβάλλουν σε γρίφους γίνεται η αξιολόγηση της ψυχής, πόσο μας κόβει. Εξεταζόμαστε και σε βαθμό iq. Αυτές οι συνεχόμενες εξετάσεις την κρατά  δυνατή και έχει έντονη ψυχογνωσία και πνευματικότητα.

Εξεταστικά όνειρα

Ένα σχόλιο στο Εξεταστικά όνειρα

  • Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:40
    Σύνδεσμος

    Εγώ είδα ένα τέτοιο όνειρο και κατάλαβα μέσα απ’ αυτό ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο. Λέω ότι ξέρω καλά το εορτολόγιο. Κάποιος λοιπόν με ρώτησε σε ένα όνειρο. Πότε γιορτάζει ο Άγιος Ραφαήλ. Λαμπρή Τρίτη, απάντησα. Ο Άγιος Σπυρίδωνας, 12 Δεκεμβρίου είπα χαρούμενη, το κατέχω αυτό το θέμα. Είσαι σίγουρη; Μάλιστα είπα. Τότε πές μου πότε γιορτάζει ο Άγιος Τριαντάφυλλος. Εδώ έπαθα σοκ. Νόμιζα ότι τα ήξερα όλα. Αυτό μου ξέφυγε είπα. Είδες ότι δεν τα ξέρεις όλα; Αλήθεια πότε γιορτάζει τον ρώτησα. 2 Φεβρουαρίου μου απάντησε. Όχι είναι της Υπαπαντής. Είπα με σιγουριά. Δεν θα μου πεις πότε γιορτάζει; Ψάξε το μου είπε. Είδα στην πραγματικότητα ότι γιορτάζει 8 Αυγούστου. Ποτέ λοιπόν δεν πρέπει να είσαι σίγουρη για όλα, ακόμα κι αν είσαι σίγουρη ότι τα ξέρεις.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.