Ενδυμασία
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ρούχα λερωμένα και σχισμένα, σημαίνει ότι κάποια απάτη θα γίνει σε βάρος σας. Φυλαχτείτε από φιλικές δοσοληψίες με ξένους.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως τα ρούχα της είναι λερωμένα ή σχισμένα, η αρετή της θα κυλιστεί στο βόρβορο, αν δεν προσέξει τις σχέσεις της. Τα καθαρά καινούργια ρούχα σημαίνουν ευημερία.
Αν ονειρευτείτε πως έχετε μπόλικα ρούχα, ή μια συλλογή από φορεσιές, είναι αμφίβολος οιωνός, ίσως σας λείψουν τα αναγκαία για τη ζωή. Για ένα νεαρό άτομο, αυτό το όνειρο σημαίνει ανικανοποίητες ελπίδες και απογοητεύσεις.
Αν δείτε στον ύπνο σας ενδυμασία, σημαίνει πως οι δουλειές σας θα είναι επιτυχείς ή ανεπιτυχείς, ανάλογα με το αν η ενδυμασία σας θα φαίνεται τέλεια και καθαρή ή λερωμένη και τριμμένη.
Αν δείτε ωραία ενδυμασία, αλλά ντεμοντέ, σημαίνει ότι θα έχετε περιουσία, αλλά θα χλευάζετε τις προοδευτικές ιδέες.
Αν δείτε ότι πετάτε ενδυμασία παλιάς μόδας, θα εγκαταλείψετε το τωρινό σας περιβάλλον και θα δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις, καινούργιες επιχειρήσεις και καινούργιες αγάπες, που θα σας μεταμορφώσουν σε άλλο άνθρωπο.
Αν δείτε τον εαυτό σας ή άλλους ντυμένους στα λευκά, σημαίνει περιπετειώδεις αλλαγές, και σχεδόν πάντα η αλλαγή θα σας φέρνει κάποια πικρία.
Αν δείτε πως περπατάτε με κάποιον που φέρει λευκή περιβολή, είναι προμήνυμα πως κάποιος θα αρρωστήσει ή θα λυπηθεί, εκτός αν πρόκειται για νέα γυναίκα ή παιδί, οπότε θα έχετε ευχάριστο περιβάλλον, τουλάχιστον για μια περίοδο.
Αν δείτε πως εσείς ή άλλοι φορούσαν μαύρα, είναι προμήνυμα φιλονικιών, απογοητεύσεων και δυσάρεστης συντροφιάς ωστόσο, αν η μαύρη περιβολή έχει σχέση με επιχείρηση, η επιχείρηση δε θα έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Αν δείτε κίτρινη ενδυμασία, είναι σημάδι πως έρχονται χαρούμενες καταστάσεις και οικονομικές πρόοδοι. Αν δείτε τον εαυτό σας σαν ιπτάμενο φάντασμα μέσα σε αφύσικο φως, το αντίθετο θα πρέπει να περιμένετε, θα είστε τυχερός αν δείτε κίτρινη φορεσιά.
Αν δείτε γαλάζια φορεσιά, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας οδηγούνται προς τη νίκη, μέσω δραστήριων και επίμονων προσπαθειών. Φίλοι πιστοί θα σας υποστηρίξουν.
Αν δείτε βυσσινιά ενδυμασία, σημαίνει ότι θα γλιτώσετε από τρομερούς εχθρούς χάρη στην έγκαιρη αλλαγή των διακηρυγμένων προθέσεων σας.
Αν δείτε πράσινη περιβολή, είναι ελπιδοφόρο σημάδι ευημερίας και ευτυχίας.
Αν δείτε πολύχρωμη περιβολή, θα πρέπει να περιμένετε γρήγορα αλλαγές και ανάμιξη καλών και κακών επιδράσεων στο μέλλον σας.
Αν δείτε ενδυμασία που δεν εφαρμόζει καλά στο σώμα σας, δικοί σας άνθρωποι θα εμποδίσουν το έργο σας και είναι πιθανόν να διαπράξετε λάθος σε κάποια επιχείρηση.
Για μια νέα γυναίκα που είδε στ’ όνειρο της ότι συνάντησε άλλη ντυμένη στα βυσσινιά με πένθιμο κρέπι στο πρόσωπο της, σημαίνει ότι θα υποσκελιστεί από μια άλλη, που ούτε καν την θεωρούσε ισάξια της, και θα την καταλάβει πικρή απογοήτευση για τις γυναίκες γενικά.
Ο ερμηνευτής του ονείρου της ενδυμασίας θα πρέπει να προσέξει αν τα αντικείμενα φαίνονται φυσικά. Αν τα πρόσωπα που είδε είναι διαστρεβλωμένα και ο φωτισμός εξωπραγματικός, έστω κι αν τα χρώματα είναι λαμπρά, πρέπει να είναι προσεκτικός: η κακή εφαρμογή ενός αξιόλογου σχεδίου μπορεί να του φέρει ζημιά. Υπάρχουν ορισμένα όνειρα στα οποία απουσιάζει το στοιχείο του κακού, όπως υπάρχουν και μερικές επιχειρήσεις στην ξυπνητή ζωή από τις οποίες έχει αποκλειστεί το στοιχείο της τύχης.

Ενδυμασία

38 σχόλια στο Ενδυμασία

 • Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 στο 13:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Ειδα χτες το βράδυ στον ύπνο μου, πως ήμουν μεσα σε ενα κατάστημα ρούχων
  κ κοιτουσα κάτι φορεματα, εψαχνα να βρώ του νουμερο μου, αλλά δε το εβρισκα. Τελικα τα αφησα, ηρθε εκεί κ ο νεκρός πατέρας μου κ ψαχναμε μαζί να βρουμε κάτι ενδιαφέρον. Βρηκαμε ενα μαύρο παντελόνι, εγώ το ηθελα νομίζω να το πάρω, αλλά ο πατέρας μού δεν ηθελε γιατι ειχε από κάτω κάτι κροσια μαυρα η κατι σιδεράκια μαυρα δε θυμάμαι Κ καλα, ο
  πατερας μου νευριασε,το τσαλακωσε κ το πεταξε κάτω, μεσα στη μεση στο μαγαζί, περνούσαν ο κοσμος κ το εβλεπαν κάτω πεταμένο. Μετα θυμάμαι βρηκα ενα σακάκι πέτσινο,πράσινο,
  το φορεσα πάνω μου να το δοκιμάσω, έβαλα το ενα χέρι μου, μπηκε καλα μεσα, μετα το άλλο ζοριστηκα λίγο να το βάλω, δεν έμπαινε μεσα κ ο πατερας μου νευριασε πάλι. Τελικα το εβαλα με το ζόρι, οταν το φορεσα κ κοιταχτηκα στον καθρεφτη, μου πηγαινε τελια, πραγματικά μου άρεσε.επεφτε τελια επάνω μου, κ του πατερα μου του αρεσε. Ο πατερας μου όταν ηταν εν ζωή
  παντα οταν πηγαιναμε μαζί στο μαγαζί για ρουχα, παντα ηθελε να πάρει αυτό πού του αρεσε αυτουνού. Πολλές φορες νευριαζε μεσα στο μαγαζί, εγώ ηθελα αυτό που μου αρεσε εμενα να πάρω.παντα διαφωνουσαμε μεσα στο μαγαζί. Μηπως εχει σχέση το όνειρο με αυτό?τι να σημαίνει?

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 στο 10:44
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,
  Είδα ότι ήμουν κάπου, φαινόταν σαν μια μεσαιωνική όμορφη πόλη. Ήμουν ντυμένος με σμόκιν και παπιγιόν αλλα το πουκάμισο δεν μου άρεσε. Πήγα στο σπίτι να αλλάξω. Ετοιμαζόμουν να φύγω και έψαχνα το σακάκι του σμόκιν. Βρήκα κάτι που τελικά ήταν ημίπαλτο
  Το φόρεσα αλλά αλλά δεν το ήθελα παρόλο που έλεγα ότι θα ήταν πιο ζεστό. Ρώτησα την κοπέλα μου για το σακάκι και δεν ήξερε. Τελικά το βρήκα το φέρεσα και κλείνοντας την ντουλάπα, είδα την εικόνα μου. Και ήμουν πολύ ωραίος και νεότερος. Φορούσα γραβάτα και όχι παπιγιόν. Και σκεφτόμουν να πάρω και το ημίπαλτονσε περίπτωσηβπου κρυώνω.
  Παράξενο όνειρο..
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
 • Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018 στο 13:28
  Σύνδεσμος

  Είδα πως ανέβαινα με το αυτοκίνητο των γονιών μου, σε έναν ανηφορικονμε στροφές δρόμο, για την γιορτή μιας εκκλησίας (δεν μπορώ να θυμηθώ τι γιορτή ήταν) και μέσα στην εκκλησία συνάντησα τον σύντροφό μου που φορούσε ένα γαλάζιο μπλουζάκι και μια θεία μου με το όνομα Μαρία πουνφορουσε ένα λευκό κοστούμι.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 στο 10:09
   Σύνδεσμος

   Έπρεπε να δεις τον σύντροφο με άσπρο κουστούμι και τη θεία με γαλάζιο μπλουζάκι. Η άνοδος λοιπόν στη ζωή σου θα σου φέρει χαρές μεν, αλλά δεν θα είναι όπως ακριβώς πρέπει ή το περίμενες.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:55
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι φορουσα γκριζα χειμωνιατικη πυτζάμα απο πανω και με ρωτησε η διευθυντρια μου αν ειναι πυτζαμα και τησ ειπα ναι, εγω ενιωθα καλα που ημουν με την πυτζαμα στην δουλεια

  Απάντηση
 • Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:02
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα ! Ειδα ενα περίεργο ονειρο μπροστά σε μια ντουλάπα δικη μου στεκόμουν με μια θεία που δεν έχουμε στενες σχεσεις και την λένε Γιώργια ( Γιώργο λένε και τον άντρα μου) και βλέπαμε τα φορέματα μου ολα κάπως πιο βραδυνα αλλά πολύ απλά σε χρώματα μπλε και ανοιχτό μωβ, καινούργια μάλλον, δεν ξέρω αν τα είχα φορέσει, εκείνη μου έλεγε πως είχε και μια κόρη της κάποιο παρόμοιο φόρεμα (μια απο τις δυο κόρες της είχε πολύ κακή τύχη) τελος για να σας βοηθήσω έχουμε μια ένταση με τον άντρα μου αυτες τις μερες θα λείπει εξωτερικό για πέντε μήνες .

  Απάντηση
  • Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο 17:37
   Σύνδεσμος

   Δυστυχώς, αυτή η θεία συμβολίζει την αδυναμία του άνδρα σου να μείνει και την κακή τύχη της σχέσης σας επειδή θα λείπει. Όμως, θα είναι παροδική η στεναχώρια. Όταν επιστρέψει όμως η σχέση σας θα έχει γίνει πιο ώριμη, πιο ουσιαστική, θα έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα και τότε θα φανεί η αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή. Προς το παρόν θα υπάρχουν μέσα σου πολλά συναισθήματα που θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Όσο κακιά κι αν είναι η μοίρα κάποιου, έρχεται απροσδόκητα ένα διαφορετικό αύριο και τα αλλάζει όλα. Όσο κι αν μένει ζωντανή, πάντα ελπίζει. Για μένα δεν υπάρχουν κακορίζικοι. Όταν πεθάνουν πια φαίνεται η απάντηση. Γι΄αυτό το λόγο όλα είναι ρευστά σ’ αυτή τη σχέση. Θα σε κυριεύσει αγωνία, φόβος, ανασφάλεια, αλλά όλα θα αλλάξουν όταν αυτό το διάστημα περάσει. Μέχρι τότε σε περιμένει ένας χορός των διάφορων συναισθημάτων που θα φέρεις πάνω σου και θα τα βλέπεις με τα δικά σου μάτια, όχι όπως ακριβώς είναι.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 στο 16:47
  Σύνδεσμος

  καλησπερα,
  ειδα χθες το απογευμα οτι ημουν στον ιδιο χωρο με τον εν διαστασει σύζυγο μου. εκεινος φοραγε ενα μπεζ κουστουμι (οχι σαν αυτα που συνηθιζει) μαλλον λινο, μ ενα καρω πουκαμισο (το ολο συνολο καμια σχεση με αυτα που φοραει και μαλλον φθηνιαρικο). φαινοταν ελαφρως οτι εχει κοιλια παρολο που στην πραγματικοτητα δν εχει. ηρθε πολυ κοντα στο προσωπο μου και μου ειπε: “εχουμε χωρισει 2 μηνες και 8 08 πως μπορεις; και εγω του απαντησα: “δεν μπορω. αγκαλιαστηκαμε με τα ματια βουρκωμενα και φιλιωμασταν παντου στο προσωπο με λαχταρα… καπου εκει βρεθηκε μια αγνωστη γυναικα που ομως ηταν λεει η μητερα μου και μου ειπε: ξερεις τι επαθε η ριτα σακελλαριου;(τραγουσιστρια που δν ακουει κανεις στο περιβαλλον μου) της απαντησα ασε μας βρε μανα τωρα! τι συμαινει ολο αυτο ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 στο 10:32
   Σύνδεσμος

   Η Ρίτα Σακελλαρίου ήταν μια παλιά τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου. Στα γηρατειά της, λίγο πριν πεθάνει τα είχε μπλέξει με νεαρό. Πιθανόν θέλει να σε προιστατέψει να σώσεις τον γάμο σου, αν ακόμη υπάρχουν αισθήματα μέσα σου για να μην καταλήξεις να βγαίνεις με νεαρούς όπως εκείνη, ώστε να σπάσεις τη θλίψη της μοναξιάς. Επίσης, σε αποτρέπει να πάθεις ασθένεια και σου λέει με τρόπο να κάνεις αυτό που είναι σωστό για σένα. Έχει δηλώσει ότι τα τελευταία χρόνια της ζωής της δεν ήταν όπως τα άλλα. Δεν ξέρουμε αν ήταν καλύτερα ή χειρότερα, αλλά στην ψυχή σου ο βίος της τραγουδίστριας είναι κατακριτέος και σε δρομολογεί να μην πάθεις τα ίδια. Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο σου λοιπόν.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018 στο 04:06
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν στο πατρικό μου σπίτι στην κρεβατοκάμαρα μου και ήμουν ξαπλωμένη. Δίπλα μου με είχε αγκαλιάσει μια Αφροδίτη η οποία φορούσε κόκκινο φόρεμα. Μου έλεγε ότι τον βαριέται τον άντρα της και με αγκάλιασε και μου εποιασε το χέρι νομίζω το αριστερό

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 στο 12:05
   Σύνδεσμος

   Βαρέθηκες τον άνδρα σου Άννα και θα τον αντικαταστήσεις πολύ γρήγορα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 12:43
  Σύνδεσμος

  Ευχαριστώ πολύ Νεκταρια.
  Να είσαι καλά Ευχομε ότι καλύτερο .
  Η βοήθεια που μας προσφέρεις είναι τόσο αξιολόγη !!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 13:33
   Σύνδεσμος

   Σ’΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κάνω ό,τι μπορώ και όσο μπορώ.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 10:22
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου οτι φοσουσα ενα γαλαζιο-τιρκουαζ φορεμα, απο το γονατο και κατω φαινοντουσαν ποδια και με παιχνιδιαρικη και πονηρη διαθεση :3 ειπα σε αυτον που μου αρεσει (το ξερει και αυτουνου του αρεσω αλλα ειμαστε ελευθεροι καταλαβενεις χωρις δεσμευσεις ) και του λεω σαρεσουν τα ποδια μου ??? Αλλα μετα μπηκαν 2 τυποι (μου φενεται φαλακροι ) και μας ακουσαν φερνανε ενα δεμα δεν ξερω κατι ηθελαν αυτον, και μετα ολοι κοιταζομασταν αστεια και αμηχανα , και καναμε οτι δεν συμβαινει τιποτα (δεν θελαμε να μας ακουσουν) , τι σημαινει το ονειρο ??

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 10:39
   Σύνδεσμος

   Είναι η προσπάθεια του ονείρου να σας εμποδίσει να έρθετε κοντά στο όνειρο, για να έχετε τη δυνατότητα αυτό να γίνει στην πραγματικότητα.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 στο 19:23
  Σύνδεσμος

  Απόψε με είδε η αδερφή μου να φοράω ένα βραδινό φόρεμα σε χρώμα μπλέ ελεκτρικ, που ήταν πολύ όμορφο αλλά είχε ένα μεγάλο γιακά σηκωμένο πίσω στο λαιμό και μου είπε – πως είναι έτσι αυτος ο γιακάς κι εγω της είπα ότι μάλλον έχει δίκαιο.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 στο 12:28
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι είσαι δεκτική σε όλους και σε όλα, ότι αναγνωρίζεις τα λάθη σου και ακούς τις κριτικές των άλλων, αλλά ελέγχεις και κατά πόσο έχουν δίκιο. Δεν κάνεις στα τυφλά όσα σου λένε.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 στο 15:45
  Σύνδεσμος

  Είδα πτι ο κουμπάρος μου Γιάννης προσπαθούσε να φτιάξει ενα σκυλάκι με μπαταρίες. Τελικά το έφτιαξε ηταν πολύ γλυκούλι. Εγώ και η κουμπαρα μου πήγαμε σε ενα μαγαζί να αγοράσουμε φόρεματα γιατί κάπου θα πηγαίναμε. Εγώ έβαλα το πράσινο και εκείνη διάλεξε το πορτοκαλί φόρεμα. Το πράσινο άνοιγε στη κοιλιά και δεν φαινότανε ωραία. (Εγώ με την κουμπαρα μου δεν έχουμε καλές σχέσεις)

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 15:34
   Σύνδεσμος

   Ο κουμπάρος όμως έχει το ίδιο όνομα με τον άνδρα σου και τον συμβολίζει, ενώ η κουμπάρα σου εσένα. Πρέπει να ετοιμάζεσαι. Αρχίζει ο σύζυγος να φτιάχνει λούτρινα για τον μπέμπη κι εσύ να ετοιμάζεσαι γι’ αυτά που έρχονται.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 στο 07:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα λίγο πριν ξυπνήσω το πρωί είδα ότι ήμουνα σε μια πανέμορφη πλατεία με φοίνικες μιλούσα για το αυτοδίδακτο ταλέντο του ανθρώπου με την μητέρα ενός μαθητή μου που είναι φωτογράφος και ξαφνικά είδα την πλάτη της μητέρας μου και τα πόδια της φυσικά. Φορούσε ένα καταπληκτικό ΄λευκό παλτό κεντημένο κάτω στην ραφή με μονόγραμμα και φαινόταν καταπληκτικό, Μετά χάθηκε, Δεν με είχε δει και όπως έχω ξαναγράψει η μητέρα μου δεν ζει.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 στο 11:27
   Σύνδεσμος

   Την είδες όμως εσύ και ξέρεις ότι είναι δίπλα σου. Ίσως, είχες την ανάγκη να τη δεις για λίγο να πάρεις δύναμη.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016 στο 12:46
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΜΕΝΗ. ΕΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ 4 ΑΝΔΡΕΣ ΞΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ (ΠΩΣ ΦΟΡΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ – ΜΑΚΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ)Κ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016 στο 19:09
   Σύνδεσμος

   Οι άνδρες αυτοί φόραγαν φορέματα η ανδρικές ενδυμασίες χρυσοκεντημενες?Απ ότι κατάλαβα σου είναι άγνωστοι και οι 4 έτσι?Αν τους γνωρίζεις χρειαζόμαστε τα μικρά τους ονόματα για τον συμβολισμό.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016 στο 18:02
    Σύνδεσμος

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΕΤΕ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΞΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ Κ ΦΟΡΟΥΣΑΣΝ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ, ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΠΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΜΕΝΕΣ, ΟΧΙ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016 στο 19:06
     Σύνδεσμος

     Ανταπόδιδω τις ευχές σου.Προβληματίστηκα με το όνειρο σου.Αν κάποια στοιχεία ήταν διαφορετικά θα απαντουσα ευκολα όμως ο αριθμός 4 και η ξένη καταγωγή δεν με βοηθάνε πολυ.Δυο περιπτώσεις μπορώ να σκεφτώ.Η μία είναι ότι πρόκειται για όνειρο εξωτερικών ερεθισμάτων αν παρακολουθησες χορό σε καποια εκδήλωση η τηλεοραση η Αν ασχολείσαι εσύ η ίδια με τον παραδοσιακό χορό η Αν θα ήθελες να ασχοληθεις.Η άλλη εκδοχη είναι ότι αυτοί οι 4 άνδρες αντιπροσωπεύουν 4 άνδρες οι οποίοι πέρασαν από την ζωή σου στο παρελθον,είχες την ευκαιρία να ευδοκιμήσει μια σχέση μαζί τους όμως αυτό δεν έγινε.Αυτός είναι ο λόγος που ειδες χρυσό χρώμα και ξένης καταγωγής άνδρες.Επειδή δεν σου ανήκουν.Δεν γνωρίζω την ηλικία σου.Ίσως αν είσαι μικρή αυτό να αναφέρεται στο μέλλον.
     Αν δεν σε καλύπτει μία από τις δύο εκδοχές θα παραπεμψω το όνειρο στα κορίτσια.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016 στο 14:43
      Σύνδεσμος

      ΑΕΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ 40 ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ, Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΧΑΛΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ.

      Απάντηση
      • Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 στο 10:21
       Σύνδεσμος

       Θα σου πω και την δική μου άποψη, διότι μου το ζήτησε ο αετός. Το 4 είναι μια ολοκλήρωση ότι κάτι έκανε τον κύκλο του και τελειώνει. Κάτι πεθαίνει που σε στεναχωρούσε θα λέγαμε αν οι άνθρωποι αυτοί, ήταν της δικής μας εθνικότητας. Ή αυτό δεν γίνεται ή δεν ήρθε η ώρα ακόμη να γίνει και η ψυχή δεν το αναγνωρίζει. Όμως χρυσή τύχη σε περιμένει τη στιγμή που τα άτομα αυτά δεν θα είναι ξένα, αλλά θα αρχίσεις να τα αναγνωρίζεις. Τώρα ακόμη βρίσκονται μακριά σου, αλλά θα έρθει η στιγμή που όλα θα αλλάξουν. Όχι τώρα.

       Απάντηση
 • Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 στο 21:27
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Ειδα στο ονειρο μου πως μια συναδελφος μου με αλλαξε. Δηλαδη αλλαξα τα μαλλια μου πιο ανοιχτα πιο μακρυα και περισσοτερο ογκο. Επισης μου αλλαξε τα ρουχα ηταν ολα καινουργια σε διαφορα σχεδια και χρωματα.Μου εκανε ομως εντυπωση ενα σακακι μπεζ με πρασινο και χρυσο φερμουαρ το οποιο και φορεσα αλλα δεν θυμαμαι αν μετα το εβγαλα.Ευχαριστω!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 στο 11:12
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου απαντήθηκε στην ονειροπαγιδα!!!

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 στο 10:34
  Σύνδεσμος

  Ειδα ενα αρκετα περιεργο όνειρο.Ημουν στη σχολη μου και κατα τη διαρκεια του μαθηματος ερχονται δυο κυριες κ βαζουν εμενα και δυο φιλες μου να χορεψουμε παραδοσιακο χορο μεσα στην αιθουσα μαθηματων,φοραμε παραδοσιακες στολες κ αρχιζουμε το χορο.Εγω όμως δεν ηξερα να χορευω καλα(οπως ουτε κ στην πραγματικοτητα),ενω οι αλλες δυο ηξεραν κ αισθανομουν ντροπη που δν γνωριζα καλα τα βηματα επειδη τα υπολοιπα παιδια απο κατω μας κοιτουσαν κ συγκεκριμενα εγω ντροπιαζομαουν επειδη με εβλεπε κ το αγορι που μου αρεσει κ νομιζα οτι με κοροιδευε

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016 στο 11:54
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι είσαι ένα ντροπαλό άτομο με έλλειψη αυτοπεποίθησης.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 στο 14:25
  Σύνδεσμος

  ειδα τον μελλοντικο συζυγο μου να ψωνιζει ρουχα .τον βλεπω να παιρνει και ενα γαλαζιο φορεμα ρωταω για ποιον ειναι και μου απανταει για ενα νεο κοριτσι που την λενε χριστινα.εγω θυμωνω και του λεω να χωρισουμε και μου απανταει ηρεμα οτι το θελει και αυτος.εγω φευγω χαρουμενη μπαινω σε ενα ζαχαροπλαστειο και προσπαθω να παρω τηλεφονο τη φιλη μου και δεν μπορω

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 στο 11:26
   Σύνδεσμος

   @inga,

   Είναι μια αρμονική σχέση. Είναι η άλλη μέρα των Χριστουγέννων και είναιφυσικό να δεις Χριστίνα που εόρταζε. Το γαλάζιο φόρεμα δηλώνει αρμονική σχέση και καλή χρονιά. Θα είστε ένα τέλειο ζευγάρι. Όταν μπεις σε ζαχαροπλαστείο είναι καλό. Όταν φας γλυκό δεν είναι. Ο χωρισμός που ήθελες δηλώνει ένωση. Όλα καλά λοιπόν!

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.