Έκρηξη θυμού, έκρηξη χαράς κυριαρχούν στα όνειρα αυτά.  Όταν ξεχειλίζει κάτι μετά από έκρηξη, όταν κυλά η λάβα του ηφαιστείου, όλα φαίνονται στο όνειρο αυτό. Όμως και η εκρηκτική  έξοδος του φελλού της σαμπάνιας από το μπουκάλι υπάγεται στα όνειρα αυτά.   Η περίπτωση του ηφαιστείου που εκρήγνυται,  είναι όσα καταπιεσμένα συναισθήματα βγάζουμε έξω ή όσα έχουμε συσσωρεύσει απελευθερώνονται από τα έγκατα της γης, και το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Αλληγορικά η λάβα κυλά και αφανίζει περιοχές. Χάνεται στα 4 σημεία του ορίζοντα. Αυτό γίνεται όταν φτάσουμε στο σημείο να δούμε τέτοιο όνειρο.

Η βόμβα και ο δυναμίτης δείχνουν ότι είμαστε σε σημείο που έχουμε συσσωρεύσει τόσο πολύ θυμό μέσα μας, που είμαστε πια έτοιμοι να εκραγούμε.

Η έκρηξη θυμού δείχνει ότι έχουμε κολλήσει και δεν κάνουμε τίποτα να προχωρήσουμε παραπέρα. Πολλά γεγονότα δημιουργούν εμπόδια και καθυστερήσεις στους στόχους μας. Το αποτέλεσμα είναι να γίνεται αυτό θυμός στον ύπνο μας, ώστε να κάνουμε κάτι δραστικό και να υπερπηδήσουμε όλα τα εμπόδια που φαίνονται στο δρόμο μας.

Αν όμως βλέπουμε μια έκρηξη είναι όνειρο προβολής, ώστε να μην φτάσουμε σ’αυτό το σημείο. Δείχνει επίσης ότι θα ζήσουμε μια αναστάτωση στη ζωή μας.

Αν ονειρευόμαστε ότι όλη η λάβα πέφτει στο πρόσωπό μας και το μαυρίζει ή το παραμορφώνει δηλώνει ότι θα πληρώσουμε τα λάθη μας ή τα λάθη των άλλων. Θα μας καταλογίσουν άδικες κατηγορίες.

Αν δούμε ότι  τιναζόμαστε στον αέρα από την έκρηξη προμηνύει ότι κάποιοι μας έχουν προδώσει και μας έχουν εκτοπίσει με την πονηριά τους. Άρα, είναι λογικό να βρισκόμαστε σ’ αυτή την κατάσταση. Καλό είναι να είμαστε θεατές σ’ αυτό, ώστε να προλάβουμε και να μην το πάθουμε.

Αν ακούσουμε τον ήχο μιας μεγάλης έκρηξης, αλλά δεν τη δούμε, σημαίνει ότι θα βρούμε λύση στα προβλήματά μας.

Όμως η έκρηξη του φελλού της σαμπάνιας δείχνει επιτυχία, ανοδική πορεία  και γάμο.

Επίσης, αλληγορικά είναι τα όνειρα που εξαιτίας μερικών ταμπού που μπορεί να έχουμε,  πνίγουμε τον πραγματικό μας χαρακτήρα και δεν λέμε όσα θέλουμε να πούμε. Άρα, καταπιέζουμε τον εαυτό μας να φερθεί διαφορετικά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα  να δούμε αυτά τα όνειρα,  όπου είμαστε παράξενοι, βρίζουμε σαν απολίτιστοι ή κάνουμε όσα δεν θα κάναμε στην πολιτισμένη κοινωνία που ζούμε. Αυτό το πράγμα μας πνίγει και βλέπουμε αυτά τα όνειρα για να ξεθυμάνουμε. Αυτά τα όνειρα είναι ηρεμιστικά για το υποσυνείδητο.

Αντίθετα, όταν εκραγούν αστέρια μόνα τους ή μεταξύ τους  και χάσουν το φως τους μετά από έκρηξη,  οι ελπίδες μας και τα όνειρά μας δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Τέλος, αν εκραγεί η Γη είναι ένα όνειρο που δείχνει την ολική καταστροφή, διότι το άτομο δεν μπορεί να βιώσει σε άλλο πλανήτη. Δεν έχει ελπίδα πια. Πιθανόν να κοντεύει ο ψυχικός ή σωματικός του θάνατος. Θα σωθεί όταν αναδημιουργηθεί η Γη ξανά με την ίδια μορφή ή διαφορετική. Αν όμως εκραγεί κάποιος άλλος πλανήτης, γκρεμίζεται ο κόσμος που έχει δημιουργήσει μέσα του και επιστρέφει αναγκαστικά στη γη.

Εκρηκτικά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.