Είναι πολύ υποτιμητικό όνειρο. Μπορεί οι εκπτώσεις στην πραγματικότητα να είναι το έναυσμα να αποκτήσουμε κάτι πολύτιμο, αλλά όταν το βρούμε με εκπτώσεις και το πάρουμε στο όνειρο είναι πια υποτιμημένο. Χάνει την αξία του. Δεν έχει τη δύναμη να  μας προσφέρει κάτι.  Ένα βάρος είναι όταν το αποκτήσουμε. Κάτι άχρηστο.  Μπορεί να υποτιμάμε τον εαυτό μας ή τους άλλους όταν κάνουμε παζάρι και αγοράζουμε κάτι με προσφορές. Όσο πιο ακριβό είναι κάτι, τόσο μεγάλη αξία έχει.  Θα σωθείς από θαύμα αν από τύχη μπορείς να το αποκτήσεις με την πραγματική του τιμή, βρίσκοντας στην τσέπη το κατάλληλο αντίτιμο. Αν αυτό είναι μια σκέψη ή βίωμα δεν έχει ερμηνεία το όνειρο.

Γενικά, δηλώνει ότι αυτό που θέλουμε να αποκτήσουμε δεν έχει μεγάλη αξία. Κάποιος προσπαθεί να το ξεφορτωθεί και το φορτώνει σε μας κάνοντας μεγάλη προσφορά. Άρα, τόση είναι η αξία του. Δεν ήταν η ευκαιρία που μας παρουσίασε.

Εκπτώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.