Εκκλησία
Αν ονειρευτείτε πως είδατε εκκλησία σε απόσταση, σημαίνει απογοήτευση σε τέρψεις που τις σχεδιάζατε από καιρό.
Αν δείτε πως μπήκατε σε εκκλησία σκυθρωπός, θα παραβρεθείτε σε κηδεία. Επίσης, είναι σημάδι σκοτεινών προοπτικών για καλύτερες μέρες.

Εκκλησία

515 σχόλια στο Εκκλησία

 • Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 στο 15:31
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!
  Είδα ένα γνωστό σε εμένα μέρος, στο οποίο δεν υπάρχει στην πραγματικότητα εκκλησία. Στο όνειρο υπήρχε μία εκκλησία μικρή και ταπεινή θα έλεγα. Άνοιξα την πόρτα και μπήκα και με ακολούθησε ένα παιδί, που μπήκε και βγήκε αμέσως. Βρέθηκα μόνη μου να κοιτάω τις εικόνες και να προσεύχομαι κλαίγοντας και κοιτώντας είδα κάτι σαν εικόνα που όμως είχε πάνω λόγια γραμμένα προσευχής. Μετά ήρθε πάλι το παιδί με τους φίλους αυτή τη φορά και έπαιζαν χαρούμενα μέσα στην εκκλησία και βγήκε ένας άντρας από το ιερό που δεν ήταν ντυμένος με ράσα και τα έδιωξε για να μην κάνουν καμία ζημιά. Κάτι μου είπε σχετικά με αυτό που όμως δεν το θυμάμαι. Τι μπορεί να σημαίνει;

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 στο 10:27
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα και Καλή εβδομάδα,
  είδα ένα όνειρο που με προβλημάτισε και δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Ήμουν μέσα σε μια εκκλησία με την κόρη μου και προσκυνούσαμε τις εικόνες. Δεν ξέρω ποιανού αγίου εκκλησία ήταν, αλλά κάποια στιγμή πήγαμε μπροστά από τη Σταύρωση του Χριστού και ακουμπήσαμε δύο τάματα. Το ένα είχε ένα μωρό και το πήρε η κόρη μου μαζί της, δεν το άφησε, και το άλλο ήταν μια μητέρα με ένα παιδί στην αγκαλιά και το άφησα στα πόδια του Χριστού. Συνεχίσαμε να προσκυνάμε μέχρι που κάποιοι πιστοί έφεραν ένα μεγάλο κουτί με λουλούδια για να αφήσουν στις εικόνες. όταν το άνοιξαν ήταν ένας μικρός σταυρός που ανάβλυζε λευκό καπνό με άρωμα και πήγα από πάνω να μυρίσω. Υποτίθεται ότι σε αυτό το κουτί ήταν και τα λείψανα κάποιου Αγίου που δεν μας είπαν όμως. Ένοιωσα ιδιαίτερη κατάνυξη και παραμείναμε στην εκκλησία να προσευχηθούμε.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 στο 03:56
  Σύνδεσμος

  Νέο σχόλιο από Νεκταρία στο Εκκλησία την Τετάρτη 26 Σεπτέμβριος στις 10:51 πμ Υπάρχει πραγματικά αυτή η εκκλησία; Έδειξες το σωστό δρόμο στην γυναίκα αυτή

  Δεν ξέρω αν απαντάω σωστά εδώ αλλά δεν βρήκα άλλο μέρος για να απαντήσω!!! Δεν έχω ξαναδει ποτέ μου αυτό το μέρος! Δεν ξέρω αν υπάρχει η εκκλησία! Και στην γυναίκα απάντησα τελείως φυσικά και σίγουρα! Πραγματικά δεν ξέρω αν της έδειξα τον σωστό δρόμο … η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι ότι δεν τον ήξερα τον δρόμο ασχέτως που της απάντησα! Κάτι που γενικώς δεν κάνω στη ζωή μου! Μόνο όταν είμαι απολύτως σίγουρη για κατευθύνσεις δίνω οδηγίες!
  Ευχαριστώ και ελπίζω να απάντησα σωστά σε αυτό το πεδίο!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 στο 09:57
   Σύνδεσμος

   Ναι, σ’ αυτό το λήμμα έπρεπε να απαντήσεις, μόνο που κάποιοι απαντάνε ακριβώς από κάτω. Όταν δεν μπορούν το κάνουν από πάνω. Δεν πειράζει.
   Το όνειρο δείχνει ότι αυτός πίστευες ότι ήταν ο δρόμος κι αυτό έκανες. Δείχνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 στο 11:55
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!
  Είδα χθες το βράδυ ότι ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον φίλο μου και τον αδερφό του και διασχίζαμε περιμετρικά λόφους με πολύ έντονο ήλιο και γενικώς είχα την αίσθηση ότι είχε πολύ ζέστη αλλά χωρίς να ιδρώνω. Κάποια στιγμή ακολουθώντας τον χωματόδρομο μετά από μία στροφή βρέθηκε μία μεγάλης ηλικίας γυναίκα να περιμένει μέσα σε ένα παλιό λεωφορείο (σαν αυτά που βλέπουμε στις Ελληνικές ταινίες του 1950) με βαλίτσες πάνω στις σχάρες που βρίσκονταν πάνω από τα καθίσματα και μας ρώτησε από που πάνε για την εκκλησιά του Απ . Παύλου (απ’ όσο θυμάμαι αυτόν τον άγιο είπε). Της είπα από πίσω, ασχέτως που δεν ήξερα τον δρόμο και αυτή πήγε όλο ευθεία, διαμέσου μιας αλάνας που είχε ένα κλειδωμένο λευκό κτίσμα και εγώ σκέφτηκα θα της επιτεθούν σκυλιά! Ο φίλος μου συνέχισε το δρόμο και αμέσως βρεθήκαμε σε ένα κυκλικό πλάτωμα όπου μπροστά μας ήταν δύο λοφίσκοι με γρασίδι και μικρά ανοιχτόχρωμα λουλουδάκια από πάνω τους και ο κάθε ένας είχε από μία ανοικτόχρωμη, ξύλινη ημιοβάλ πόρτα. Επίσης, το πλάτωμα είχε εκκλησάκια. Η μία ήταν δίπλα ακριβώς από το πλάτωμα και διώροφη. Το ισόγειο ήταν σαν πυλωτή με μία επιγραφή με καλλιγραφικά “μεσαιωνικά” γράμματα και έγραφε Αγ. ύλος (νομίζω ότι ήταν με ύψιλον και δεν θυμάμαι να είχε άλλο γράμμα σαν πρώτο μιας και ήταν όλο μαύρο σε εκείνο το σημείο). Όταν κοίταξα ψηλά προς τον πρώτο όροφο υπήρχε μία τεράστια καθαρή τζαμαρία και φαινόταν ένας τεράστιος ανοιχτόχρωμος ξύλινος σταυρός γεμάτος με λευκά άνθη (νομίζω ότι ήταν γαρδένιες). Μπροστά μας μακριά στο βουνό ήταν άλλη μία πολύ μεγάλη εκκλησία (σαν μοναστήρι θα έλεγα). Ο φίλος μου συνέχισε να οδηγεί στο κυκλικό πλάτωμα και είδαμε έναν τεράστιος πλάτανος που βρίσκονταν μέσα σε μια κτιστή “γλάστρα” (δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, σαν τοιχίο ήταν αλλά χαμηλό, περίπου στο 1 μέτρο) γεμάτη με καθαρό τρεχούμενο νερό (έκανε τους ήρεμους κυματισμούς του νερού). Ο φίλος μου πάρκαρε ακριβώς δίπλα από το τοιχίο και εγώ άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου για να βγω έξω και να πάρω φωτογραφίες. Σε εκείνο το σημείο ξύπνησα.
  Αν μπορείτε πείτε μου αν σημαίνει κάτι το όνειρό μου γιατί η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ όμορφα και ανανεωμένη από το πρωί που ξύπνησα!
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:51
   Σύνδεσμος

   Υπάρχει πραγματικά αυτή η εκκλησία; Έδειξες το σωστό δρόμο στην γυναίκα αυτή;

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 στο 09:57
  Σύνδεσμος

  Σε αυτο το λημμα εκκλησια. Η απαντηση σου πρεπει να ειναι γυρω στις 25 Αυγουστου.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 στο 10:03
   Σύνδεσμος

   Αφού διάβασες την απάντηση, δεν έγραψα κάτι παραπάνω. Το όνειρο ζητά πρώτα να κάνεις το τάμα για ανεξήγητο λόγο. Δεν λέει αν θα βγει ή όχι.

   Απάντηση
  • Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο 08:42
   Σύνδεσμος

   Είδα στον ύπνο μου να γκρεμιζετε ο Άγιος σπυριδον. Κ εγώ κρατούσα της κολόνες για να μην πέσουν. Τι είναι

   Απάντηση
   • Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο 09:16
    Σύνδεσμος

    Πως μπήκες μέσα στο όνειρο της φωτεινής; Τώρα θα της έρθει ειδοποίηση και θα την τρομάξουμε. Φωτεινή δεν αφορά εσένα. Έκανε το λάθος να γράψει το όνειρο της εδώ. Άκυρο. Βικτώρια, Το όνειρο είναι κακό. Πρέπει να προσπαθήσεις να σωθείς από την καταστροφή. Μήπως κάποιος προσπαθεί να σε μυήσει σε άλλη αίρεση; Μήπως ο άγιος έχει θυμώσει μαζί σου; Μήπως η ψυχή σου και ο συναισθηματικός σου κόσμος διαλύεται; Πάντως, αν σωθεί σώζεσαι. Πρόκειται για ανεπανόρθωτη ζημιά, αν τελικά καταστραφεί. Αν γίνει κάτι κακό στην Κέρκυρα μπορεί να το έχεις προβλέψει. Μόνο τότε δεν αφορά εσένα.

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 στο 18:37
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια καλησπερα! Γραφω εδω για την ερμηνεια σου σε ενα ονειρο που εγραψα 30 ή 31 Ιουλιου δεν μπορω ναδω την απαντηση για να γραψω απο κατω. Μου λες να κανω το ταμα που εχω ταξει σε αυτη την εκκλησια. Να το κανω δηλαδη κι ας μην εχει γινει αυτο που ζητησα? Αυτο δειχνει το ονειρο? Να κανω το ταμα πρωτα για να γινει αυτο που ζητησα? Ρωταω επειδη το ταμα το κανεις αφου γινει αυτο που εχεις ζητησει απο τον Αγιο. Δειχνει μηπως το ονειρο οτι θα γινει αυτο που θελω?
  Ευχαριστω

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 στο 09:18
   Σύνδεσμος

   Σε ποιο λήμμα ήταν, να διαβάσω και να σου πω, διότι δεν θυμάμαι απ’ έξω.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 στο 12:11
  Σύνδεσμος

  Ειδα κι αλλο ονειρο χθες βραδυ οτι μετα το τελος της λειτουργιας εβγαινα απο μια εκκλησια που ειναι στη πολη μου του Αιου Γεωργιου. Ημουν μαζι με τη κορη μου. Στην εξοδο μας μπροστα στα σκαλοπατια συναντησαμε το συζυγο μου.Ηταν κι αλλος πολυς κοσμος που περιμεναν υποτιθεται να τελειωσει η λειτουργια και μετα θα γινοταν μια εκδηλωση εκει . Ο συζυγος μου φωναξε απο μακρια στη κορη μου οτι θα βρεθουμε σε μια ταλιατερια (οπως λεμε σπαγγετερια) στην Ιταλιασε μια πολη. Εμεις συνεχισαμε το δρομο μας να φυγουμε και διασταυρωθηκαμε με ενα ζευγαρι τη Σπυριδουλα που ειναι η γυναικολογος μου και το Χρυσοστομο το συζυγο της.Πηγαιναν κι αυτοι στην εκδηλωση.
  Στη πραγματικοτητα σε λιγο καιρο θα παμε σε αυτη τη πολη της Ιταλιας εγω και ο συζυγος μου, μονοι μας.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 στο 10:39
   Σύνδεσμος

   Είναι το αντίθετο. Θα πάτε εκεί μόνοι σας και θα περάσετε υπέροχα!!!!

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:23
    Σύνδεσμος

    Κ. Νεκταρία ματαιώθηκε το ταξίδι τελικά για κάποια προβλήματα υγείας. Μπορείτε να δώσετε κάποια άλλη ερμηνεία?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:32
     Σύνδεσμος

     Το όνειρο είναι καλό. Εκτός, αν περάσετε καλά εδώ. Έχει θετική εξέλιξη. Ίσως πραγματοποιήσετε κάποιο άλλο όταν περάσει το πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν φαίνεται πουθενά. Αν το πρόβλημα είναι γυναικολογικό, τότε δείχνει ότι θα γίνεις καλά και θα πας κάποια άλλη στιγμή. Όμως, δεν αποκλείεται να γίνει το ταξίδι. Την παρουσία της γιατρού την θεώρησα καλή. Πραγματικά, ίσως η παρουσία του παιδιού να έφερε την ματαίωση. Όμως, για μένα το όνειρο αυτό δηλώνει αναβολή, όχι ματαίωση. Αφού ματαιώθηκε το ταξίδι λοιπόν δηλώνει ότι βλέπεις τα πράγματα όπως είναι, διότι είσαι διορατικό άτομο. Εγώ το θεώρησα αντίθετο, όπως συνήθως είναι. Η λειτουργία τελείωσε, εμφανίστηκε η γυναικολόγος και το παιδί. Πού να φανταστώ!!!! Γι’ αυτό υπάρχουν τα είδη ονείρων. Δεν έχουν όλα τα όνειρα την αναμενόμενη ερμηνεία.

     Απάντηση
   • Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:50
    Σύνδεσμος

    Γραφω εδώ επειδη δεν φαίνεται το σχόλιό σας στο λήμμα και δεν μπορώ να γράψω απο κατω. Το πρόβλημα αφορά το σύζυγό μου , δεν το λες και μικρό, αλλά ελπίζουμε ολα να πάνε καλά. Οσο για το ταξίδι που λέτε είναι αλήθεια ότι είπαμε ότι θα το πραγματοποιήσουμε μόλις ηρεμήσουμε.
    Σας ευχαριστώ πολύ.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:55
     Σύνδεσμος

     Μόνο στο γιατρό έπεσες έξω. Κατά τα άλλα έτσι είναι τα πράγματα όπως τα είδες. Θα πραγματοποιηθεί όταν γίνει καλά. Περαστικά λοιπόν!

     Απάντηση
   • Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 στο 10:59
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστώ, να είστε κι εσείς καλά!

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 στο 13:34
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας,
  Χτες βράδυ (ξημερώματα Πέμπτης) είδα ένα όνειρο που θα μπορούσα να πω επαναλαμβανόμενο. Είναι ένα σπίτι με μακρόστενο διάδρομο και πολλά πολλά δωμάτια. Εγώ σε κάθε όνειρο έχω επιλέξει να χρησιμοποιώ κάποια και τα υπόλοιπα παραμένουν κλειδωμένα. Οπότε στα όνειρα αποφασίζω να χρησιμοποιήσω κάποια νέα και να κλειδώσω τα παλιά. Τα αχρησιμοποίητα δωμάτια είναι πάντα γεμάτα με αντικείμενα και έπιπλα που με εντυπωσιάζουν, είναι ιδιαίτερα και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω. Η πλευρά που χρησιμοποιώ ήδη είναι πιο σκοτεινή χωρίς θέα, ενώ τα νέα δωμάτια που επιλέγω έχουν απέραντη και όμορφη θέα και πολύ φως. Είθισται να εστιάζω στην διαμόρφωση των χώρων και είναι έντονα όνειρα.
  Στο χθεσινό όνειρο όμως, ανακάλυψα ένα νέο χώρο που λειτουργούσε σαν μεζονέτα. Ήταν πολύ όμορφος χώρος και ενώ αρχικά σκεφτόμουν πως θα κάνω ένα συνδυασμό σε μπάνιο, κουζίνα υπνοδωμάτια κλπ του υπόλοιπου σπιτιού, κατέληξα ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο μπορεί να γίνει αυτόνομο. Πολλές μπαλκονόπορτες που με ενθουσίασε το πόσο φως θα μπαίνει.
  Κατέληξα να μιλάω με τον ιδιοκτήτη και διαπίστωσα πως υπάρχει άλλη είσοδος-έξοδος και το υπόλοιπο σπίτι δεν υπήρχε πια ή εγώ δεν είχα πλέον επαφή, ήταν σφραγισμένος ο διάδρομος. Θα έμενα με τον σύντροφό μου με τον οποίο ένιωθα πολύ όμορφα και ευτυχισμένα (δεν έχω καν σχέση, δεν θυμάμαι αν ο άντρας είναι γνωστός μου). Ακόμη, έβλεπα μόνο εγώ κάποια πρόσωπα (φαντάσματα) και κάποια φέρετρα που όταν πια ήμουν σίγουρη ότι θα ζήσω στο νέο χώρο σταδιακά εξαφανίζονταν και μια κυρία νομίζω μαυροντυμένη και κομψή στο τέλος μου είπε ότι τώρα πια δεν θα με ενοχλήσει κανείς, έφυγαν όλοι.
  Βγαίνοντας από το σπίτι κατευθυνόμενη μέσα από μια τεράστια αίθουσα (σαν παλιό αρχοντικό) είδα ότι μπροστά από το σπίτι είχε ακρογιαλιά και ξαφνιάστηκα γιατί δεν ήξερα ότι φτάνει σε αυτή την συνοικία της Αθήνας θάλασσα. Μου είπαν ότι δεν είναι καθαρή για κολύμπι αλλά δεν είχα πρόβλημα θα έβαζα τα πόδια που και που και θα είχα ωραία θέα.
  Ενώ πλέον μετακόμιζα και έφτιαχνα με τον σύντροφό μου το σπίτι είδα ότι ακριβώς απέναντι από το σπίτι (μεσολαβούσε μια αλάνα) ήταν μια εκκλησία και είδα από την επιγραφή ότι ήταν του αγίου Φανουρίου. Ο λόγος που το βάζω σε αυτή την κατηγορία είναι γιατί ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα μου όταν είδα ολοκάθαρα ολόκληρη την εκκλησιά μπροστά μου, μου έφερε γαλήνη.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 στο 10:41
   Σύνδεσμος

   Φτιάξε την Κυριακή Φανουρόπιτα που είναι η γιορτή του την Δευτέρα, και πάρε την στην εκκλησία. Ένα πολύ μεγάλο θαύμα θα γίνει σε σένα και θα σου φανερώσει μια πολύ μεγάλη τύχη. Μερικά πράγματα μπόρεσες να τα δεις, αλλά όχι όλα. Όλα θα τα δεις στην πραγματικότητα. Μην ξεχάσεις να δεις την Πανσέληνο της Κυριακής. Είναι το Αυγουστιάτικο φεγγάρι του αγίου Φανουρίου και θα πιάσει η ευχή σου.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 στο 16:02
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, να είσαι καλά!!!
    Είχα σκοπό να φτιάξω , τώρα ποια σίγουρα!!!
    Μακάρι να είμαι άξια και να το δω, γιατί δυστυχώς πολλές φορές πράγματα που είναι μπροστά μας δεν τα βλέπουμε.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 στο 16:17
     Σύνδεσμος

     Καλησπέρα,
     Όσο αφορά το παραπάνω όνειρο, έκανα τότε την Φανουρόπιτά μου όπως και φέτος. Ίσως δεν ήμουν-είμαι έτοιμη να δω ότι «έπρεπε». Δεν ξαναείδα παρόμοιο όνειρο μέχρι σήμερα και πάλι ξημερώματα Πέμπτης.
     Αυτή την φορά ήταν ένας κεντρικός χώρος και γύρω γύρω τα υπόλοιπα δωμάτια. Δεν υπήρχε κανένα όμορφο και όλες οι πόρτες ήταν ξεκλείδωτες και ανοικτές.
     Συγκεκριμένα υποτίθεται πως μετακόμισα σε ένα σπίτι που βρήκα από το ιντερνέτ, η προηγούμενη ένοικος έφυγε αφήνοντας όλα της τα πράγματα και ρούχα. Είμαι στο σαλόνι και φτιάχνω την αναμμένη φωτιά στο τζάκι και έρχεται μια φίλη μου και ένας γνωστός μου και μου είπαν ότι μυρίζει έντονα καπνός. Μετά με μάλωσαν που είχα κοιμηθεί στο κρεβάτι της προηγούμενης με τα δικά της σεντόνια ενώ εγώ δεν είχα πρόβλημα και σκεφτόμουν ή να μην μεταφέρω τα δικά μου πράγματα και να κρατήσω της άλλης ή να βάλω τα δικά μου σε αποθήκη του σπιτιού. Άρχισα να γυρίζω στα δωμάτια, όλα άσχημα και παλιά και σκαφτόμουν να τα βάψω γιατί ήταν πολύ μουντά. Βρήκα ένα δωμάτιο πολύ μικρό είσαι που θα χωρούσε έναν άνθρωπο και η πόρτα είχε μια μικρή τρύπα στο κάτω μέρος. Σκέφτηκα πως κάποιον κλείδωναν εκεί και απο την τρύπα του έριχναν το φαγητό. Μετά ένα άλλο δωματιάκι που είχαν χτίσει την πόρτα και είχε μια τρύπα στο κάτω μέρος, έσκυψα και είδα ότι ηταν τουαλέτα και κάτω είχε χαρτιά υγείας. Πολλές τηλεφωνικές συσκευές που τις σήκωνα και ακουγόταν ήχος απο μέσα σαν να ήταν ανοικτή η γραμμή αλλά δεν μιλούσε κανείς. Ένιωθα ότι κάποιος είχε βασανιστεί και είχε υποφέρει πολύ σε αυτό το σπίτι αλλά δεν αποφάσιζα και να φύγω. Βγήκα στο μπαλκόνι, άσχημο, παρατημένο και χωρίς θέα. Όμως στην άκρη του είχε συστάδα απο γλάστρες με πανέμορφα λουλούδια και σκέφτηκα ότι τουλάχιστον θα έχω αυτά.
     Μετά βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη.
     Στη πραγματική μου ζωη πριν 8 χρόνια χώρισα απο μια παράλληλη σχέση που διατήρησα για 5 χρόνια και αν και ποτέ δεν ειπώθηκε ότι θα χωρίσει ημουν πολύ ερωτευμένη για να φύγω. Για αυτή την σχέση ντρέπομαι πολύ, ήταν ανήθικο για μένα και το έχω βάρος. Δεν γνωρίζει κάτι κανένας απο την οικογένεια μου. Και σίγουρα με πήγε πολύ πίσω στην ζωη μου με αποτέλεσμα να είμαι ακόμα ελεύθερη. Τότε λοιπόν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη είδε ένα ζευγάρι μπότες που του άρεσαν πολύ και την επόμενη μέρα μου ζήτησε να πάω να της αγοράσω για την γυναίκα του. Ψιλοτσακωθήκαμε, δεν πήγα να της πάρω και επιστρέφοντας απο το ταξίδι τον χώρισα οριστικά γιατί συνειδητοποίησα τη υποτίμηση και την κατάντια μου.
     Στο όνειρο λοιπόν με την αδερφή μου και μια ξαδέρφη μου πηγαίνουμε απο βιτρίνα σε βιτρίνα για να βρούμε αυτές τις μπότες για την γυναίκα του. Δεν έχω καμία διάθεση. Αρχίζω να κατεβαίνω σε λόφους και στενά που στην πραγματικότητα είναι μια ευθεία, για να βρω ένα σημείο που θα έχει την ομορφότερη θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα ώσπου το βρίσκω και νιώθω ήρεμη. Μετα με πηρε η αδερφή μου ότι τελειώσαν και επιστέφω σε αυτό το σπίτι. Υποτίθεται ότι δεν τις βρήκαν και απλα για να της πάρουν κάτι αγόρασαν δυο στρώσεις μπέζ καρέ, μια για εμένα και μια για την γυναίκα του. Όμως ανοίγοντας το δικό μου είναι πανέμορφα και κατάλευκα καρέ και τραπεζομάντηλο με κρινάκια και κύκνους. Κάπου εκεί ξύπνησα.
     Συγγνώμη για την τεράστια ανάλυση μου…

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 στο 09:42
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημασταν σε δυο βάρκες στη θαλασσα πολλά άτομα. Σαν να φτάσαμε λεει στο Αγιο Ορος! Εγω ανησύχησα, γνωρίζοντας οτι εκεί απαγορευονται οι γυναίκες… Είδα τότε τη μάνα μου κάπου εκεί έξω, σαν να ήταν εξω απο μια εκκλησία μαζι με άλλους. Μετά σαν να κατεβήκαμε απο τις βάρκες αλλα υποτιθεται οτι ήμασταν εξω απο τα όρια του Αγιου Όρους, όχι ακριβώς μέσα, αλλά και πάλι εγω ειχα μια ανησυχία που βρέθηκα εκει μη τυχόν και ειμαι μέσα στο άβατον ενώ δεν κάνει!Μετά θυμάμαι οτι φευγοντας πήγα μόνη και μπήκα σε μια εκκλησία καποιας αγίας (δεν θυμάμαι ποιά αλλα ηταν γυναίκα αγια, αγία Ειρήνη η Αννα) και προσκύνησα και της ζήτησα να με βοηθήσει με ενα θέμα ψυχολογικό που αντιμετωπίζω…και μετά βγηκα έξω να βρώ τους αλλους.
  (Εψαξα και βρήκα οτι στην Ουρανούπολη που ειναι εξω απο το Αγιο Ορος υπάρχει μια εκκλησία Αγ Κωνσταντίνου κ Ελένης.Δεν εχω πάει ποτέ εκει).

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 στο 11:54
   Σύνδεσμος

   Στο όνειρο το Άγιο Όρος δείχνει ότι βαδίζεις αλληγορικά σε απαγορευμένες ζώνες. Ότι ξεπερνάς τα όρια. Αν σε πιάσουν είναι κακό, καλό είναι να μην σε πιάσουν. Εγώ πήγα στην Ουρανούπολη και ένιωσα ότι ξαναπήγα εκεί σαν Deja vu χωρίς αυτό να γίνει. Ένιωθα το μέρος οικείο. Ποτέ δεν έμαθα το γιατί. Όταν είδες ότι κατέληξες στην Ουρανούπολη και πήγες σε μια εκκλησία εκεί, δείχνει ότι έχεις μετανιώσει πολύ που έχεις ξεπεράσει τα όρια, ακόμη κι αν δεν σε έπιασαν. Ανήκει στα απαγορευμένα όνειρα. Σκέφτηκες ποτέ να μπορούσες να πας παντού χωρίς να υπάρχουν όρια. Ότι θα ήθελες να καταλυθεί το άβατον; Σ’ αυτές τις περιπτώσεις το καταλύεις στο όνειρο χωρίς τύψεις.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 στο 17:21
    Σύνδεσμος

    Οχι σέβομαι το άβατον, ομως σίγουρα θα ήθελα να παω να δώ πως είναι αν επιτρεπόταν. Στο όνειρο ανησυχούσα πώς βρεθηκα εκεί έτσι, αλλά ειχε κι άλλο κοσμο και ενιωθα οτι δεν ειμαι ακριβώς μέσα στο άβατον αλλά στα στενά όρια… Στη ζωή μου όντως τα εχω ξεπεράσει τα όρια λιγο τον τελευταίο καιρό, ισως ειναι αυτό λοιπον που είπες. Ευτυχώς που δεν ειναι δαιμονικό γιατι σε άλλες ερμηνείες σου για το αγιο όρος είδα οτι τα θεωρεις δαιμονικά οταν τα βλεπουν γυναίκες.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 στο 17:27
     Σύνδεσμος

     Δεν είναι πάντα. Εξαρτάται από το περιεχόμενο. Αν διαβάσεις άλλα παρόμοια θα δεις την επίδραση του κακού και τον τρόπο παρουσίασης. Εδώ καθαρά δηλώνει ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 στο 10:03
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα και χρόνια πολλά.. Διάβασα όλα τα σχόλια σας και θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να πω το δικό νου όνειρο που είδα χθες το βράδυ. Ήμουν σε έναν δρόμο με πολλά μαγαζιά με την μητέρα μου και μια φίλη μου που τον άλλο μήνα παντρεύεται. Όσο προχωρούσαμε τα μαγαζιά λιγόστευαν και ξεκινήσουν οι παραγκες που πουλούσαν διάφορα. Η μητέρα μου σταματησε να αγοράσει κάτι και δειχνω στην φίλη μου εκείνη την στιγμή μια χρυσή βέρα που είχα στο δάχτυλό μου και της λεω: σαρεσει? μου την πήρε η μαμα τριάντα ευρώ. Η βέρα έλαμπε. Μετά προχωρήσαμε όλες μαζί και στο βάθος είδαμε μια εκκλησία όπου πήγαινε κόσμος να προσκυνησει και εμείς σκεφτήκαμε να πάμε αλλά πολύ γρήγορα να περπατησουμε γιατι βιαζόμασταν και μας περίμεναν. Μετά ξύπνησα. Καμιά ιδέα τι σημαίνει αυτό το όνειρο?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 στο 17:19
   Σύνδεσμος

   Κάπου στο βάθος θα ήθελες να ήσουν στη θέση της. Επειδή δεν έχεις σχέση τη βέρα σου την πήρε η μητέρα σου. Χαίρεσαι για εκείνη, αλλά κατά βάθος θα ήθελες να ήσουν στη θέση της. Όμως, δεν σταματάτε τις ετοιμασίες και συμμετέχεις κι εσύ. Πιστεύεις ότι μια μέρα κι εσύ θα είσαι στη θέση της. Δεν απογοητεύεσαι. Είναι κακό όνειρο αν ήδη είσαι παντρεμένη. Μόνο σ’ αυτή την περίπτωση.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 στο 10:33
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία! Ειδα απόψε ότι ήμουν σε ένα εκκλησάκι και μπροστά απο το εικονισμα του Αγίου της εκκλησίας , ίσως και της Παναγίας, δεν είδα τίνος ήταν το εικόνισμα ήταν στημένο κάτι σαν επιτάφιος. Στο όνειρο δεν ήταν επιτάφιος . Πάνω σε αυτό είχε τοποθετηθεί κάτι απο το γάμο της Σοφίας, μιας κοπέλας που γνωρίζω ελάχιστα, και απο όσο ξέρω είναι ανύπαντρη ή μπορει και να παντρεύτηκε πρόσφατα, δεν ξέρω καθόλου. Και υπήρχε κόσμος που στεκόταν σε ουρα για να περάσουν να δουν ή να προσκυνήσουν αυτό το κειμήλιο απο το γάμο της Σοφίας. Ηταν υποτίθεται γυναίκες γνωστές της και εστίασε το μάτι μου στο πρόσωπο μιας απο αυτές, που υποτίθεται γνώριζα και σκέφτηκα – Α! η ………. (δεν θυμάμαι όνομα). Μου έκανε εντύπωση η χαρά που έβλεπα στο πρόσωπο της συγκεκριμένης ,είχε ένα τεράστιο χαμόγελο. Το εκκλησάκι αυτό στο όνειρο υπέθεσα ότι ήταν αυτό που η Σοφία, άναβε καθημερινά το κεράκι της , περνώντας απο το σπίτι της, όπως εγώ σκέφτηκα που έχω ένα εκκλησάκι της Παναγιάς , δίπλα στο σπίτι μου και καθημερινά περνάω και ανάβω το κεράακι μου. Εμοιαζε στο όνειρο με το πραγματικό δικό μου εκκλησάκι , στο οποίο έχω κάνει κι ένα τάμα, που δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να το εκπληρώσω.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 στο 10:45
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σε προειδοποιεί να κάνεις το τάμα σου και σε ενημερώνει ότι η Σοφία έκανε το τάμα της και έγινε ή θα γίνει αυτό που θέλει. Κάνε το ίδιο για να είσαι κι εσύ χαρούμενη.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 στο 17:32
  Σύνδεσμος

  Γειά σας,είδα στον ύπνο μου ότι καθαριζα μια Εκκλησία θυμάμαι να κοιτάω τα καντήλια αν θέλουν λαδάκι αλλά είχαν λίγο κ δεν έβαλα,βγαίνοντας σκεφτόμουν ότι πρέπει να την κανω να λάμπει τοσα λεφτά μου δίνουν,προβληματίστηκα λίγο με αυτό το όνειρο..

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 12:16
   Σύνδεσμος

   Δείχνει ότι έχεις όλη την καλή θέληση να βοηθήσεις τους πυρόπληκτους, αλλά δεν μπορείς να τους δώσεις ζωή. Το λάδι από το καντήλι τους έχει σωθεί. Όμως μπορείς να βοηθήσεις το σύνολο και να ξαναδημιουργηθεί η πόλη. Αλληγορικά όλα αυτά αφορούν εσένα, τα όνειρά σου, τη ζωή σου και τα πνιγμένα ή τελειωμένα σου αισθήματα.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 12:20
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου γεια σουσου,παει καιρός που το ειδα ήταν ξημερώματα Δευτέρας αλλά λόγο δουλειές δεν είχα χρόνο να ρωτήσω..

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 12:24
     Σύνδεσμος

     Πολλές φορές προφητικά όνειρα δεν μου κάνουν κλικ να τα απαντήσω και μένουν. Προσέχω ότι όταν έρθει ο καιρός τους κάτι μου λέει απάντησε το! Ήρθε η ώρα του. Έτσι ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω τώρα.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 στο 18:18
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν μεσα σε μια πανεμορφη καθολικη εκκλησια. Ειχα μεινει απο το ποσο ομορφη ηταν, παντου χρωματα. Καθως προχωρουσα βλεπω κατι σκαλες οι οποιες οδηγουσαν σε ενα τεραστιο υπογειο. Κατεβαινω τις σκαλες και βλεπω εναν αρρωστο ανθρωπο ξαπλωμενο και δυο αγνωστα ατομα που τον μετεφεραν καπου και προσφερθηκα να τους βοηθησω. Καπου εκει καταλαβα οτι ειναι κατι σαν νοσοκομειο το υπογειο. Φευγω απο εκει και μετα απο χρονια επισκεπτομαι την ιδια εκκλησια και βλεπω οτι το εσωτερικο της εκκλησιας ειχε καταταστραφει. Εκει που τα παντα ηταν πολυχρωμα αρχισα να βλεπω οτιδηποτε τριγυρω μου ασπρομαυρα. Αλλα και παλι η εκκλησια μου φαινοταν πολλη ομορφη και ηταν πολυ εντονο το συναισθημα της νοσταλγιας. Εντωμεταξυ ημουν ντυμενη με ενα πολυ ωραιο μακρυ φορεμα, πολυ επισημο και ηταν μαζι μου και μια αγνωστη κοπελα μαζι μου(υποτιθεται φιλη μου στο ονειρο), ντυμενη και αυτη πολλη ωραια. Βλεπω λοιπον οτι οι σκαλες ειχαν καλυφθει με τσιμεντο και απενατι μου βλεπω τους δυο αγνωστους που μετεφεραν τοτε τον αρρωστο να αρχιζουν να μας κυνηγουν και υστερα ξυπνησα. Βεβαια δεν το θυμαμαι και πολυ καλα το ονειρο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 10:18
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο κάθαρσης, δείχνει το παρόν- το παρελθόν και το μέλλον σου μέσα σε ένα όνειρο. Δείχνει ότι στο τέλος θα γίνει αυτό που θέλεις, αλλά πάντα θα σε στοιχειώνει το παρελθόν και παράλληλα θα σε διδάξει πολλά, φτάνει να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 στο 11:47
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,
  Είδα στον ύπνο μου τον σύντροφό μου ο οποίος με πήγε σε ένα μέρος και μου έδειξε από πολύ ψηλά , μία εκκλησία βυζαντινού τύπου (η εκκλησία ήταν κάτω) πολύ μεγάλη σαν πολιτεία μεγαλόπρεπη κ.λ.π .Η εκκλησία ήταν της Αγίας Κυριακής (καμία σχέση δεν έχω με το όνομα),
  Επίσης ο σύντροφός μου ήταν σαν μεθυσμένος και νεώτερος.

  Ευχαριστώ ☺

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 14:40
   Σύνδεσμος

   Δεν θα μπορούσε να είναι ο σύντροφός σου διότι θα έπρεπε να έχει φτερά. Αυτό το μεθύσι δεν είναι ανθρώπινο, είναι θεικό και οι άγγελοι ως γνωστόν είναι πάντα νέοι. Σου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν εκείνος, χωρίς να είναι. Η Κυριακή είναι η πρώτη και σημαντικότερη μέρα της εβδομάδας, είναι λοιπόν κάτι σημαντικό για σένα. Η ψυχή το αναγνώρισε, ο εγκέφαλος το είδε σαν εκκλησία της Αγίας Κυριακής επειδή είναι κάτι σημαντικό. Το όνειρο το είδες 9 Ιουλίου. Στις 7 ήταν της Αγίας Κυριακής η εορτή.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 στο 14:03
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σε όλους.
  Είδα στον ύπνο μου ότι βρέθηκα σε μια εκκλησία όπου είδα έναν συγγενή μου ( που γενικά δεν βλέπω συχνά στην πραγματικότητα ούτε έχω ιδιαίτερες σχέσεις σχεδόν καμία επαφή ) και μου χαμογελούσε. Λέγεται Κυριάκος και είναι σύζυγος της ξαδέρφης μου που την λένε Νεκταρία.
  Τι μπορεί να σημαίνει παρακαλώ?
  Ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 16:43
   Σύνδεσμος

   Σου αρέσει αυτή η προσωπικότητα, αυτός ο χαρακτήρας; Ίσως γνωρίσεις κάποιον σαν κι αυτόν. Για να μη σου δείξει το όνειρο άγνωστο, έδειξε το συγγενή σου.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 16:50
    Σύνδεσμος

    όχι τον θεωρώ πλύ αντιπαθητικό και είναι και στην πραγματικότητα….
    Ευχαριστώ πολύ

    Απάντηση
    • Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 στο 16:51
     Σύνδεσμος

     Τότε, είναι ο ίδιος και ζητά από σένα να τον δεις με συμπάθεια.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 στο 12:39
  Σύνδεσμος

  Απόψε περιπλανιόμουν πάλι στον ύπνο μου. Ταξίδια έκανα με το αυτοκίνητό μου.Βρέθηκα σε ένα μέρος άγνωστο αναζητώντας μια εκκλησία. Τελικά σαν κάτι να βρήκα και άφησα το αυτοκίνητο.Είδα σε ένα σπίτι έναν ιερέα που ετοίμαζε τον κήπο του, μεταξύ άλλων είχε και κληματαριά, ρώτησα αν ενοχλεί το αυτοκίνητο και μου είπε πως δεν ενοχλεί. Μετά γυρνώντας το βλέμα μου είδα ένα γνωστό μου ιερομόναχο να έρχεται γρήγορα προς το μέρος μου και μου έλεγε πως τώρα γυρνάει από αποστολή που τον έστειλε ο ηγούμενός του. Συνέχισα να ψάχνω με τα πόδια και βρέθηκα σε ένα χωριό. Φτάνοντας σε ένα κτίσμα με φώναξαν και μου είπαν εδώ είναι η εκκλησία που ψάχνεις. Είχε λίγους που περίμεναν να αρχίσει η λειτουργία. Κοίταζα γύρω μου και δεν μου εμοιαζε με εκκλησιά αλλά για ένα παρα πολύ παλιό και τεράστιο κτίσμα. Όταν ρώτησα γιατί δεν αρχίζει η λειτουργία μου είπαν πως κάνουν ανακαίνιση.Είδα και εργάτες που σοβάτιζαν και έβαφαν τους παλιούς τοίχους που δεν ήταν αγιογραφημένοι και δεν είχαν εικονίσματα. Στο κέντρο του χώρου αυτού βρισκόταν ένας μακρινός συγγενής,ονόματι Θωμάς,που ήταν επιβλέπων στα έργα και ήταν πολύ αυστηρός. Έκανε παρατήρηση στο μικρό παιδί μου γιατί υποτίθεται πως έκανε φασαρία. Εγώ θύμωσα λίγο γιατί μου φάνηκε άδικος με το παιδί και τότε είδα τη γυναίκα του που μου ζήτησε ένα χαρτί με τα ονόματα των ζωντανών συγγενών μου.Όταν τα διάβασε με ρώτησε γιατί γράφω για μια εξαδέρφη μου ότι είναι ήρεμη,διότι την άκουσε να φωνάζει.Της είπα πως την τρελαίνουν και φωνάζει και καθώς τη δικαιολογούσα ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 στο 12:21
   Σύνδεσμος

   Ήταν όνειρο περιπλάνησης. Όλα είναι μια πλάνη στο όνειρο αυτό. Σε ξεγέλασαν. Δεν ήταν η εκκλησία που ζητούσες.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 στο 11:36
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Είδα ότι βρισκόμουν σε ένα άγνωστο μέρος κάπου έξω και βλέπω μπροστά μου έναν επιτάφιο, περιφορά. Γύρω μου υπήρχαν κόκκινα λουλούδια που μύριζαν πολύ όμορφα. Αυτό που αντίκριζα στο όνειρο ήταν τόσο όμορφο που έκλαιγα αστάματητα. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 στο 12:26
   Σύνδεσμος

   Μπορεί για σένα να ξημερώνει μεγάλη Παρασκευή, αλλά νιώθεις σαν να είναι Πάσχα. Έχεις συνηθίσει όλες τις καταστάσεις και μέσα στον πόνο μπορείς να βρίσκεις όμορφα τα πράγματα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 στο 10:11
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!Ξημερώματα είδα ότι ήμουν στην εκκλησία του χωριού μου (Αγιοι Ταξιάρχες) στην οποία ήμουν εντός αυτής και περίμενα μαζί με άλλους να ξεκινήσει η λειτουργία. Τότρ εμφανίστηκε μια γυναίκα που όντως υπάρχει και τη λένε Παναγιώτα με την οποία μια καλημέρα θα την πούμε,αλλά μέχρι εκεί διότι δε ζω μόνιμα στο χωριό. Επισημαίνω ότι δε εμοιαζε 100%(ήταν πιο αδύνατη και πιο ψηλή) στη Παναγιώτα αλλά είχα την αίσθηση ότι ήταν αυτή. Η γυναίκα αυτή είχε ένα αγοράκι στην αγκαλιά της το οποίο ήταν ζωηρό και το άφηνε να τρέχει στην εκκλησία,δεδομένου ότι δεν είχε λειτουργία ακόμη.Τότε της μίλησα και τη ρώτησα πότε απέκτησε κιαλλο παιδάκι διότι εγώ θυμόμουν ότι είχε δυο μεγάλα παιδιά. Μου απάντησε ότι ήταν όντως το παιδί της και του έδειχνε την αγάπη της έντονα. Ήταν τόσο πολύ αγαπητό παιδάκι που κι εγώ που γενικά δεν το “έχω” με τα παιδιά με παρέσρυρε να το χαιδέψω και της έλεγα λοτι είναι πολύ καλό παιδάκι.Μετά ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 στο 11:59
   Σύνδεσμος

   ΄Ήταν η Παναγιά με τον Χριστό. Δεν ήθελε να νιώσεις ότι ήταν εκείνη. Για δικούς της λόγους σου έδινε την πεποίθηση ότι ήταν η Παναγιώτα, η γνωστή σου με τα δύο παιδιά, όμως δεν ήταν. Γι’ αυτό την είδες διαφορετική.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στο 02:16
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα ότι ήμουν στο προαύλιο χώρο μιας εκκλησίας και έχει υπέροχη ηλιόλουστη μέρα κ μπροστά μου ήταν ένα λευκό καθαρό όμορφο αρσενικό άλογο με μαύρες ρίγες στη ράχη του, αλλά κάτι είδε από πίσω μου και αγρίεψε κ πέρασε από δίπλα μου σχεδόν με ακούμπησε και μετά ήρθε ένα άλλο άλογο ίδιο με το προηγούμενο αλλά θηλυκο και κοιτούσε απορημένο να δει τι συνέβη κ έφυγε το άλλο έτσι και μετά το ακολούθησε ώστε να το προλάβει.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 στο 10:12
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι θα χρειαστεί κόπος να δαμάσεις ένα αγρίμι για να μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα το όνειρό σου μαζί του. Το θηλυκό άλογο είσαι εσύ, το αρσενικό εκείνος που ενδιαφέρεσαι.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 στο 20:43
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία γεια σου. Παρακολουθώ καιρό τον ονειροκρίτη και κάνεις τέλεια δουλειά. Είδα ένα όνειρο και επειδή πιστεύω πως εσύ μπορείς να δώσεις μια εξήγηση, σε παρακαλώ να με βοηθήσεις. Ήμουν λέει σε ένα προαύλιο που γύρω του ήταν ένα όμορφο κτήριο χτισμένο με πέτρα. Μία νόμιζα πως ήταν εκκλησία μία σχολείο. Στη μέση του προαυλίου υπήρχε ένα συντριβάνι και μια πέτρινη σκάλα οδηγούσε σε ένα δεύτερο προαύλιο που είχε πολλά πεύκα. Στο πάνω προαύλιο είχε στηθεί μια εξέδρα που ήταν “ντυμένη” με άσπρα υφάσματα και μπροστά υπήρχε μία κολυμπήθρα. Ξαφνικά το προαύλιο γέμισε με πολλά παιδιά ηλικίας 15-17 χρονών και τρεις παπάδες ντυμένοι με χρυσά άμφια βρέθηκαν πάνω στην εξέδρα και άρχισαν να λειτουργούν. Η λειτουργία όμως σταμάτησε γιατί ήρθε λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και είπε πως η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τους Τούρκους και τους Πολωνούς και πρέπει να γυρίσουμε στα σπίτια μας. Βγαίνοντας από τον χώρο είδα τον Πρόεδρο και μου είπε πως θα πάνε όλα καλά. Προχωρώντας ήρεμα μέσα στον κόσμο σκεφτόμουν πόσο άδικο θα ήταν να γίνει πόλεμος και πόσο άδικα τόσα νέα παιδιά θα χαθούν. Πριν το καταλάβω έφτασα στο πατρικό μου σπίτι το οποίο ήταν φωταγωγημένο και έβγαινε ένα πολύ γλυκό φως από αυτό. Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν να χτυπάω το κουδούνι του σπιτιού. Το ξέρω πως ήταν λίγο μεγάλο κι ελπίζω να μην σε κούρασα. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 στο 11:25
   Σύνδεσμος

   Έζησες στην δεκαετία του 80; Έχει σημασία που σε ρωτώ.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 στο 14:28
    Σύνδεσμος

    Ναι. Έχω ζήσει αλλά ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 στο 18:04
     Σύνδεσμος

     Δεν έχει σημασία, το υποσυνείδητο ξέρει και συγκρίνει το τότε με το τώρα. Τότε η Ελλάδα ήταν πλούσιο κράτος, τότε υπήρχε ασφάλεια σε όλους τους τομείς. Εγώ ευτυχώς ήμουν έφηβη τότε και πέρασα όμορφα χρόνια. Άρα, δείχνει ότι αυτά τα χρόνια τα νοσταλγείς, κι ας ήσουν μικρή.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 στο 18:51
      Σύνδεσμος

      ​Δηλαδή ένα νοσταλγικό όνειρο μόνο. Είχα την κρυφή ελπίδα πως θα ήταν ένα αντίθετο που θα προέβλεπε κάτι καλό για τη χώρα μας, για τους Έλληνες. ​Πριν αρχίσει αυτή η τραγωδία που ζούμε είχα δει πως βρισκόμουν σ’ ένα λόφο, ο ουρανός ήταν καταγάλανος και η ελληνική σημαία ανέμιζε όταν ξαφνικά ο ουρανός έγινε κόκκινος σαν αίμα, τεράστια μαύρα σύννεφα άρχισαν να πλησιάζουν και ξέσπασε ένας αέρας που έκανε κομμάτια την ελληνική σημαία, τόσα χρόνια κι όμως το θυμάμαι αυτό το όνειρο, μετά από λίγο ξεκίνησε η καταστροφή που βιώνουμε. Eίχα την ελπίδα πως τώρα θα ήταν κάτι καλό. Σ’ ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι να συνεχίζεις πάντα καλά.

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 στο 09:24
       Σύνδεσμος

       Το 1980 είδα ένα όνειρο και από τότε άρχισε η διαίσθηση μου να φαίνεται. Ένα άλλο όνειρο που είδα στα 16 μου χρόνια βγήκε τον περασμένο μήνα αντίθετο, ενώ τώρα τελευταία βλέπω κομμάτια από το μέλλον. Η Ελλάδα βάσει όλων των προφητών θα σωθεί. Θα περάσει πολλά, αλλά θα σωθεί. Όμως μην περιμένετε να γίνει σαν το 1980, είναι αδύνατον. Αυτό θα αργήσει λογικά να γίνει. Θέλει πολλή δουλειά και αγώνα. Μέσα σου ελπίζεις για κάτι καλύτερο. Είναι περίεργο, αλλά όλες οι διαισθήσεις σταματάνε σ΄αυτή τη χρονιά το 2020. Πέρα απ’ αυτό υπάρχει κενό. Ένα ανεξήγητο κενό. Αν σωθεί θα γίνει μέχρι τότε. Τι γίνεται μετά; Γιατί κανένας εγκέφαλος δεν μπορεί να αντιληφθεί παρακάτω; Μέχρι εκεί γίνεται αναφορά στα μελλούμενα.

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 στο 15:19
        Σύνδεσμος

        Έχεις δίκιο, χρειάζεται δουλειά και υπομονή, μόνο να σταματήσει η τόση δυστυχία και τα υπόλοιπα σιγά σιγά πιστεύω πως θα έρθουν. Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ.

        Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 στο 19:08
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Ειδα οτι ανοιξα την.πόρτα της εκκλησίας της αγ. Αικατερίνης που ειναι στην περιοχή που μενω. Μου έλεγαν οτι ειναι κλειστη ενω εγω επεμεινα κ την άνοιξα,. Κοίταξα απο την πόρτα, ηταν οντως σκοτεινά κ ακουγόταν μονο ύμνοι κ ειχε φως το ιερο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 11:50
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να πετύχεις αυτό που θέλεις.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 στο 14:08
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρια!!! Σημερα ειδα στο ονειρο μου το αγορι που μ ενδιαφερει (τον εχω αναφερει και σε αλλα ονειρα). Ειδα οτι εγω αυτος και ο αδερφος του ειμασταν μεσα σε μια εκκλησια. Αυτος κ ο αδερφος του ηταν στεναχωριμενοι κ σαν να με αποφευγανε σαν να ηταν θυμωμενοι μαζι μου. Εκατσα διπλα του κ αυτος σηκωθηκε κ πηγε πιο περα. Στην εκκλησσια υπηρχαν κι αλλοι αγνωστοι κ μια μονο γνωστη μου οπου δουλευουμε τωρα μαζι. Νμζ ημασταν η σε βαπτισια η σε γαμο δεν ειμαι σιγουρη. (Να σου πω οτι την ιδια μερα που ειδα αυτο το ονειρο η μαμα μου ειδε στο ονειρο της την δικη του μαμα με κοντα κ γκριζα μαλλια). Ευχαριστω!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 στο 11:53
   Σύνδεσμος

   Αν δεν θύμωνε το όνειρο θα έδειχνε ότι ενδιαφέρεται. Όμως, φανερά δείχνει μια απομάκρυνση. Ενώ είναι στο ίδιο πεδίο με σένα, θέλει να είναι με σένα, χωρίς εσένα. Σε δέχεται στο χώρο, αλλά όχι μαζί του.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 στο 03:44
  Σύνδεσμος

  Είδα εχθές ένα όνειρο, με έχει προβληματίσει. Είδα ότι ήμουν με μια φίλη μου που τυχαίνει να είναι συγγενείς με αυτόν που μου αρέσει και 2 άλλοι άγνωστοι μια κοπέλα και ένα αγόρι και με φώναζαν θεία και η φίλη μου τους έκανε νόημα να μην με φωνάζουν έτσι γιατί δεν το ξέρω ακόμα. Ξαφνικά ένας άγνωστος άρχιζε να με κυνηγάει και ανέβηκα τη σκάλες γρήγορα και μια δύναμη με ανέβασε ψηλά. Μπήκα σε μια πόρτα και τη κλείδωσα. Γύρισα και είδα ότι ήμουν σε μια εκκλησία και άκουγα λειτουργίες από το ραδιόφωνο. Κοίταξα πάνω και είδα έναν τρούλο και είχε την Παναγία και ερχόταν προς στα κάτω. Τρομοκρατήθηκα λίγο εκείνη τη στιγμή και ξύπνησα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 11:53
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι μια κίνηση που κάνεις μπορεί να σε ανεβάζει ψηλά ψυχικά, αλλά σε απομακρύνει από την Παναγιά. Σαν να μην είναι θεάρεστο αυτό που κάνεις ή σκέφτεσαι να κάνεις. Έχεις αδέρφια; Υπάρχει περίπτωση να γίνεις θεία.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 13:28
    Σύνδεσμος

    Όχι δεν έχω αδέρφια, αυτός που μου αρέσει έχει ένα .

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 στο 13:37
     Σύνδεσμος

     Ήμουν κάτω από το Τρούλο όταν είσαι από κάτω λέει ότι είναι προστασία. Όταν το κοιτάς από μακριά είναι αυτό που λες. Το έψαξα γιαυτο απαντάω

     Απάντηση
     • Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 στο 11:23
      Σύνδεσμος

      Είναι μια πλάνη, διότι άκουγες τις ψαλμωδίες από το ραδιόφωνο. Αν τις άκουγες πραγματικά θα ήταν αληθινή εκκλησία. Αυτό το άτομο που σε ανέβασε ψηλά δεν ήταν ο θεός, στην αρχή ήταν απειλητικός, επίσης κλείδωσες την πόρτα για να προφυλαχτείς. Ο δρόμος που διάλεξες δεν είναι ό,τι καλύτερο. Θα σε ανεβάσει μεν ψηλά, αλλά δεν θα σε ηρεμήσει. Η θεία είναι ένα πρόσωπο αξιοσέβαστο. Σε φώναζαν λοιπόν για να σε σώσουν, για να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου. Ναι ισχύει αυτό με τον τρούλο που είπες, αλλά μόνο σε αληθινή εκκλησία κι αυτή δεν ήταν.

      Απάντηση
      • Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 στο 12:07
       Σύνδεσμος

       Δηλαδή μου λες ότι ήταν δαιμονικό όνειρο ;

       Απάντηση
       • Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 στο 12:09
        Σύνδεσμος

        Όχι, όνειρο πλάνης. Ο σατανάς ποτέ δεν μας ανεβάζει ψηλά. Αν το κάνει γίνεται με την δική σου θέληση. Μια διαπραγμάτευση μαζί του, όπως στην ταινία Αλίμονο στους νέους. Σε ρωτάει και δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Το κακό το φέρνει χωρίς να σε ρωτήσει. Το καλό για να το κάνει σε ρωτάει. Πάντα με ανταλλάγματα. Το ίδιο δεν έκανε με το Χριστό στο Σαραντάριο όρος; Δεν ήθελε να του δώσει τα πάντα, φτάνει να τον προσκυνήσει; Εκεί δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Δεν κρύβεται πίσω από τα θεϊκά σύμβολα. Δεν ήταν αυτός λοιπόν.

        Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 11:24
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!Σήμερα είδα ότι βρέθηκα σε εκκλησία που αρχικά είχα την πεποιθηση ότι ήταν ορθόδοξη αλλά ήταν καθολική. Έψαχνα να βρω κερί για να ανάψω εντός αυτής αλλά ήταν ακριβό και μου έκανε εντύπωση.Ήταν μια κυρία εκεί που μου έδειχνε τα κεριά και την υποχρέωση να ανάψω για να μπορέσω να μπω σαν να πληρώνω εισιτήριοΉταν πολλά καο πολύ λαμπερά. Δεν θυμάμαι αν άναψα κερί αλλά σίγουρα θυμάμαι ότι βρέθηκα γονατιστή να προσεύχομαι με ιδιαιτερη θέρμη εντός της εκκλησίας. Όταν βγήκα από την εκκλησία αυτή ήμουν υποτίθεται σε μια πλατεία που υπήρχε και μια ορθόδοξη εκκλησία και υποτίθεται πως βιαζόμουν πολύ και σκέφτηκα πως τώρα πια προσευχήθηκα και την άλλη φορά δεν θα κάνω λάθος και πως θα πάω στη σωστή εκκλησιά τώρα που ξέρω που βρίσκεται η ορθόδοξη στην περιοχή.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 19:39
   Σύνδεσμος

   Διάβασε τα όνειρα της κάθαρσης στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 στο 10:25
  Σύνδεσμος

  Ειδα το στον υπνο κου ενα απολυτα περιεργο ονειρο,πληρως δε το θυμαμαι αλλα μου εμειναν εντονα στο μυαλο ορισμενες σκηνες……Λοιπον,ηταν μερα ημουν με τις φιλες μου σε μια εκκλησια,μεγαλη,ανοιχτες πορτες,προετοιμαζαν νεοκορες το ναο για κατι χαρουμενο…..γελουσα παρα πολυ εγω κ μια φιλη μου……δε γιναμε θεαμα…..ουτε θυμαμαι τι λεγαμε παντως γελασαμε μεχρι δακρυων…….Οσο το εψαξα ειδα οτι η εκκλησια ειναι πολυ καλο….ενω το γελιο πολυ κακο….τι σημαινει ολο αυτο????Αν μπορουσες να με βοηθησεις θα το εκτιμουσα…..

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 στο 18:28
   Σύνδεσμος

   Δεν μας διευκρινίζεις όμως πότε το είδες για να λάβει απάντηση. Αν είναι καθημερινό είναι βαθύ λησμονημένο όνειρο.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 στο 11:10
    Σύνδεσμος

    Το ειδα Σαββατο προς ξημερωμα Κυριακης…..φοβηθηκα μηπως είναι κατι κακο

    Απάντηση
    • Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 στο 11:46
     Σύνδεσμος

     Δεν έπρεπε να το γράψεις καν. Διάβασε τα μπλε γράμματα και τα όνειρα Σαββάτου προς Κυριακή στα είδη ονείρων.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 στο 17:57
  Σύνδεσμος

  Γεια σας….Σημερα ειδα ενα ονειρο , ημουν μεσα σε μια μεγαλη εκκλησια, νομιζω οτι ηταν ο αγιος Βλασιος στο Ξυλοκαστρο απ οπου και καταγομαι. Ημουν με καποιον δικο μου,δε θυμαμαι ποιον η ποια,και οι πορτες της ηταν ανοιχτες, ετσι φωτιζοταν απο παντου. Παρολα αυτα ηταν αδεια, εννοω απο καρεκλες και εικονες , τις ειχαν μαζεψει γιατι θα εμφανιζοταν καποια χοροδεια παιδιων. Τοτε φιλησαμε εγω και ο δικος μου ανθρωπος το μονο καδρο που υπηρχε, απο ποιητη η φιλοσοφο, νομιζω ηταν ο Γκετε. Υστερα κατσαμε στα καθισματα που ειναι στον τοιχο και ανοιγουν ,δε θυμαμαι πως λεγοντε, και περιμενα να ξεκινησει η παρασταση, εκανα προβα . Ειδα ενα κοριτσακι με λευκο φουστανι , μελαγχροινο να στεκεται μονο του και να αρχιζει να τραγουδαει οπερα που λατρευω…..αυτα. Δε ξερω αν εχει καποιο νοημα το ονειρο. Τον γερμανο ποιητη ισως τον ειδα γιατι στελνω τα χαρτια μου για να φυγω βερολινο, περιμενω απαντησεις για δουλεια. Σας ευχαριστω πολυ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 στο 19:46
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ιωάννα! Το όνειρό σου δείχνει ότι θα έρθει το φως στη ζωή σου. Όμως έχεις χάσει την πίστη σου τελευταία, νιώθεις μόνη, ίσως είναι και το άγχος σου για την αλλαγή χώρας. Ειδικά αν στο Βερολίνο δεν έχεις κάποιον δικό σου και πας μόνη, που πιστεύω μόνη πας. Έχεις μία δική σου φιλοσοφία ζωής, αυτή σε κρατάει. Έχεις υψηλά ιδανικά!! Το φως που έμπαινε στην εκκλησία που ήταν ανοιχτή δείχνει όμως ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για σένα. Η αλλαγή χώρας θα σου κάνει καλό!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 στο 13:18
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ πολυ! Η αλήθεια ειναι οτι εχω χάσει την πιστη μου κάπως, απο καποιες φιλίες και ερωτικά και έτσι όπως εξελίχθηκαν. Το καλο ειναι οτι δεν ειμαι μονη μου στι Βερολίνο, ειναι η κολλητη μου χρονια τωρα με την οικογενεια της, που δυο χρονια τωρα μου λεει να ερθω…. Χθες εστειλα το βιογραφικό μου! Μακαρι….

    Απάντηση
    • Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 στο 15:58
     Σύνδεσμος

     Ιωάννα μου τώρα είδα την απάντησή σου. Δεν ξέρω αν είχες κάποια εξέλιξη, πάντως σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!

     Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:15
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας! ειδα ενα ονειρο οτι ημουν με μια φιλη μου βολτα με το αυτοκινητο και βρεθηκαμε σε ενα χωριο, οπου ειχα πανηγυρι για τον πολυουχο. Αρχικα νομιζα πως ηταν ο Αγιος Γερασιμος, αλλα οταν ξυπνησα καταλαβα οτι ηταν ο Αγιος Χαραλαμπος. Εκει ακουσα εναν νεοκορο να λεει οτι τα κερια των γυναικων να τα αφηνετε να καουν ολοκληρα, ενω των αντρων να τα σβηνεται νωρις για να τα αναψουν ξανα οι επομενοι. εγω λοιπον πηρα απο τα κερια αυτα των αντρων που ηταν σβησμενα. θυμαμαι οτι πηρα με το χερι μου πολλα προκειμενου να αναψω για ολους. δεν ειδα να τα αναβω…
  Ταυτοχρονα γυρισα να δω τη φιλη μου, η οποιαστην πραγματικοτητα δεν πιστευει στον θεο, να κανει κατι περιεργα στην εικονα του αγιου. τησ ειπαν οτι αν περασει αναποδα απο κατω, θα καταφερει να κανει παιδια κ ειπε να το δοκιμασει κ ασ μην ειναι πιστη. εμενα ολο αυτο που γινοταν εκει μεσα με χαλασε πολυ κ πηγα να προσκυνησω γρηγορα για να βγω εξω να μηνβλεπω αυτα τα καραγκιοζιλικια. θεωρουσα οτι δεν σεβονται τον αγιο. οταν λοιπον πηγα να προσκυνησω ρωτησα τι θαυματα εχει κανει αυτος ο αγιος και μου ειπαν δες διπλα, εχει μια μικρη τηλεοραση που παιζει τα θαυματα.στην οθονη αυτη παρουσιαζε τον αγιο νεο, μελαχρινο, δυνατο και πολυ ομορφο και συγχρονο αντρα. εντυπωσιαστηκα απο την εξελιξη αυτη, αλλα με προβληματισε λιγο που στις εκκλησιες μπηκε τοσο η τεχνολογια.. βγηκα λοιπον μονη μου απο την εκκλησια και περιμενα να βγει κ η φιλη μου να φυγουμε. εκει, στο προαυλιο, ειχε ενα χωρο που κανανε παλι κατι περιεργα πραγματα κ κρυφτηκα κ τα κοιτουσα απο μακρυα. μια γυναικα με νυχτικο που τη βαζανε να κανει διαφορα ωστε να εξαγνιστει….Τρομαξα μ αυτο κ γενικα η διαθεση μου δεν ηταν καλη, οπως οταν πηγαινω στην εκκλησια στην πραγματικοτητα. Ευχαριστω.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:18
   Σύνδεσμος

   Σου απάντησα παρακάτω. Κύλησε την μπάρα να το δεις. Μην τα ξαναγράφετε.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:25
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,καλό απόγευμα,,ή μανα μ ειδε ψες το βράδυ ενα περίεργο όνειρο θα λεγα,,,ειδε οτι ήμασταν εμείς οι2 μέσα στην εκκλησία Κ ειδε ότι ήμασταν κάτω από ένα ευαγγέλιο Κ μάς διαβαζε Ο παπάς. Ή μαμα μ μού πε ότι το θεωρεί καλό όνειρό για μάς,..
  Εγώ δε έχω καπιοια ιδέα,,,.έχω την εντύπωση ότι Αυτά τά όνειρα με παπαδες ,ή μεταλαβια κ αυτο μέ το ευαγγέλιο φέρνουν στενοχώρια. ΔΕ ξέρω άν είμαι λάθος, εσείς λέτε να είναι Καλό Για μας.?
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:46
   Σύνδεσμος

   Είναι καλό όνειρο, διότι το βλέπεις μέσα στην εκκλησία.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:22
    Σύνδεσμος

    γεια σας κ νεκταρια, σημαίνει κατι άλλο,?άν θα γινω καλα η θά γιατρευτω?

    Απάντηση
    • Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:42
     Σύνδεσμος

     Εδώ ζήτησες τη βοήθεια του θεού. Όμως, χρειάζεται κι εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου σ’ αυτό.

     Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:55
   Σύνδεσμος

   Υπάρχει ένα μήνυμα μιας κοπέλας στην κουβεντούλα. Υπογράφει με το ψευδώνυμο Monaksia. Αν θέλεις δώσε κι εσύ την απάντησή σου στο πρόβλημά της, πατώντας απάντηση στο μήνυμά της. Είναι μια παρηγοριά για σένα, διότι έχετε κάποια κοινά. Δεν είσαι η μόνη που αντιμετωπίζεις την άρνηση των συγγενών. Ίσως, αυτό το όνειρο είναι η βοήθεια που σου δίνει ο θεός. Να μιλήσεις και να πεις ό,τι σε απασχολεί στην monaksia. Να αλληλοβοηθηθείτε. Όταν διαβάσεις το μήνυμά της, θα γίνεις καλά. Όμως δεν απελπίζεται. Μ’ αρέσει η δύναμη που αντλεί, διότι γνωρίζω ότι υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις από τη δική της. Καλό θα ήταν να λέτε τις απόψεις σας σχετικά με τα προβλήματά σας στα κοινωνικά σχόλια ή στην κουβεντούλα. Θα αναπτύξετε μια φιλία και θα βοηθήσει η μια την άλλη. Αν θες, και σε βοηθάει αυτό, πράξε το!!! Κάπως έτσι λειτουργούν και οι διάφορες εταιρίες που κάποιο άτομο λέει το πρόβλημά του στον άλλο. Είναι καιρός η κουβεντούλα να πάρει άλλη μορφή. Να βοηθιούνται άτομα με το ίδιο πρόβλημα. Τι λες;

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:30
    Σύνδεσμος

    Κ.νεκταρια αυτό πιστεύω οτι είναι καλο,,,ίσως με βοηθήσει ψυχολογικά Κ καλο είναι να το διαβάζουν κ αλλοι με παρομια προβλήματα για να βλέπουν ότι υπάρχουν κ μεγαλύτερα προβλήματα,,κ ναι μη το βαζουμε κάτω κ απελπιζομαστε…..κανατε καλά πού με ενημερωσατε,,,θά το διαβάσω πρωτα κ ύστερα θά απαντησω. Ευχαριστώ πολύ Για Την βοήθεια σας, να στε καλά, καλή συνέχεια.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:29
     Σύνδεσμος

     Την ενέκρινα και την δημοσίευσα την απάντησή σου. Θα την διαβάσει κι αν θέλει, θα σου απαντήσει. Μόλις διάβασα το κείμενό της, λέω κάτι μου θυμίζει αυτό. Πράγματι είδες κι εσύ τις ομοιότητες και τις διαφορές. Είδες ότι κι άλλοι περνάνε καλύτερα ή χειρότερα από σένα. Δεν είσαι η μόνη. Αυτό θα είναι μια παρηγοριά για σένα.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 στο 19:06
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!!! Ειδα ενα όνειρο σημερα οτι πηγα σε ενα χωριο με μια καλη μου φιλη κ εκει είχαν κατι σαν γιορτή κ πήγαμε στην εκκλησία να ανάψουμε κερί στο άγιο που γιόρταζε. Νομίζω ηταν ο Άγιος γερασιμος αρχικά αλλα οταν ξυπνησα κατάλαβα οτι ηταν ο Άγιος Χαράλαμπος. Εκει λοιπόν μπήκαμε στην εκκλησία να αναψουμε κερί κ άκουσα τον νεοκορο να λεει τα κεριά των γυναικών να τα αφήνετε να καίγονται ολόκληρα. Μονο των αντρών να αφήνετε να καούν λιγο για να τα ξανα ανάψουμε οι επόμενοι. Εγώ πηρα πολλα που είχαν κάτω απο το μανουάλι για να αναψω για ολους. Ηταν απο αυτα που είχαν σβήσει. Οχι δηλαδή ολοκαίνουργια.
  Η φιλη μου η οποια στην πραγματικότητα δεν πιστεύει στον θεό, εκανε διαφορα οπως περναγε κάτω απο την εικόνα ανάποδα που την είχαν συμβουλέψει προκειμένου να καταφέρει να κάνει παιδι κ εγώ εξεπλάγην που άρχισε να πιστεύει.
  Την άφησα να κάνει κατι περίεργα κ βγήκα απ εξω όπου ηταν μια γυναίκα με νυχτικό κ τη βάζανε να κάνει κατι περίεργα προκειμένου να εξαγνιστεί.
  Επίσης να σας αναφερω πως οταν πηγα να προσκυνήσω την εικόνα ρώτησα τι θαυματα εχει κανει αυτος ο Άγιος κ αμεσως μου έδειξαν διπλα στην εικόνα μια οθόνη τηλεορασησ που έπαιζε τα θαύματα του Αγίου κ τον έδειχνε νέο κ μελαχρινό άντρα. Μου Ε κάνε εντύπωση τοσο η εξέλιξη αυτή της εκκλησίας να εχει τηλεόραση διπλα στην εικόνα, όσο και ο Άγιος που ηταν τοσο όμορφος άντρας κ σύγχρονος.
  Να σας πω επίσης οτι εγω πιστεύω τον θεό κ το λεω παρόλο που με χλευάζουν κάποιοι.
  Ομως το ονειρο με προβλημάτισε ….

  Απάντηση
  • Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:00
   Σύνδεσμος

   Κάποιοι ανεγκέφαλοι, όχι όλοι. Μην ακούς κανέναν και κράτα ζωντανή την πίστη σου. Σήμερα συμπτωματικά είναι του αγίου Χαραλάμπους η γιορτή και θα λάβεις ένα χαρμόσυνο μήνυμα. Η φίλη σου κάνοντας τα ενάντια δεν πρόκειται να βρει βοήθεια από το θεό, αλλά από τον εαυτό της. Εσύ θα κάνεις σχέση αν είσαι μόνη. Ο άγιος Χαράλαμπος θα σου φέρει έναν όμορφο νέο άνδρα στη ζωή σου. Αν δεν είσαι μόνη, θα σου φέρει κάποιο καλό.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:36
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστω πολυ κυρια Νεκταρια!!!! Συγνωμη που το εγραψα ξανα, αλλα τοσες μερες δεν εβγαινε στην οθονη το δικο μου σχολιο, επομενως ουτε η απαντηση. Λογικα το προβλημα ειναι απο εμενα.
    Ευχαριστω και παλι κα μακαρι να βγει!!

    Απάντηση
    • Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:43
     Σύνδεσμος

     Όχι, την ώρα που το απάντησα το δημοσίευσα παράλληλα. Δεν υπήρχε πράγματι. Ήταν στην σελίδα διαχείρισης.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 στο 13:44
  Σύνδεσμος

  Να πω ότι είχε συνέχεια εμφανίστηκε σε ένα σπίτι της θείας μου της Μαρίας και έλεγε στον γιο της να πάρει τις βαλίτσες αυτών των ανθρώπων και να τις βγάλει έξω γιατί πολύ Κατσανέβας στο σπίτι της. Κάτσαμε σε ένα τραπέζι και ήρθε ο μέλλον άντρας της ξαδερφης μου και έκατσε και έκανε σαν χαζό , σαν παιδί με ειδικές ανάγκες γέλαγε. Και πίσω από αυτόν είχε μια τηλεόραση όπου έπαιζε πρόστιχες ταινίες και εγώ πήγα και την έκλεισα. Αλλά θυμάμαι είπα στον εαυτό μου ότι τα μικρά είναι εξελιγμένα αυτή την εποχή

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:03
   Σύνδεσμος

   Είναι μια πλάνη, ένα ψεύτικο όνειρο. Συνεχίζει να σε ταλανίζει. Προσπέρασέ το!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 στο 13:39
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν απέξω από μια εκκλησία με την ιερομόναχος έτος την λένε και με μια άλλη κοπέλα. Εγώ μπήκα στην εκκλησία και είχε κόσμο όχι πολύ. Σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω σκιές ανθρώπων απο πάνω από το ιερό και χορευανε σαν ταγκό! Μου άφησε ένα συναίσθημα χαράς. Βγήκα έξω και ήταν 2 μαγαζακια αλλά δεν πήρα τίποτα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:01
   Σύνδεσμος

   Ήταν μια πλάνη. Δεν έπρεπε να σου δώσει χαρά. Καλά που δεν ψώνισες.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 στο 02:02
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν σε μια εκκλησία και είχαν παρά πολλοί γενέθλια. Και είχε και η μητέρα μου γενέθλια και της είχα φέρει τούρτα. Μπροστά στην εκκλησία είχε πάει η Σοφία με τον άντρα της. Η Σοφία φορούσε μαύρα και τον είχε αγγαλια. Πήγα κάτω στην εκκλησία και πολλές είχαν φέρει τούρτες αλλά δεν έτρωγε κανεις. Μια έλεγε πως αν ποιεις αυτό το μπλε φρουτοποτο παθαίνεις ζάχαρο. (Να πω πως ο πατέρας μου έχει ζάχαρο)

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018 στο 18:03
   Σύνδεσμος

   Η πλάνη άρχισε από το όνειρο αυτό και συνεχίζει!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 στο 13:57
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν εξω απο το σπιτι στην εισοδο της πολυκατοικίας αλλα δεν ηταν ακριβώς το ιδιο. Τοτε είδα ενα γνωστό μου τον Χάρη που δεν μιλάμε εδω και καιρό, ανεβασμένο σε μια μπουλντόζα (ή κατι παρεμφερές) και είχε τρυπήσει και ανοίξει τον τοίχο στο πάρκιν μας και αποκαλύφθηκε ενα εκκλησάκι μικρό χωμένο μεσα, που ήταν λέει πάρα πολύ παλιό και ανεκτίμητο. Δεν θυμάμαι ποιανού Αγιου, θυμάμαι οτι ανέβηκα απο μια σκάλα να προσκυνήσω. Ήταν νομίζω και οι δικοί μου παρόντες εκεί και μας έκανε εντύπωση που υπήρχε αυτο το εκκλησάκι στα έγκατα της οικοδομής μας.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 στο 15:21
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Γαρύφαλλο!
   Είστε ευλογημένοι άνθρωποι. Μία οικογένεια με γερά θεμέλια. Το όνειρό σου δείχνει χαρά, ευτυχία, ευλογία, τύχη είναι πολύ καλό!! Επιτυχίες και ευτυχία θα έχετε ιδιαίτερα εσύ που προσκύνησες κιόλας!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:12
    Σύνδεσμος

    Το όνειρο δείχνει επίσης ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα πάρει οριστικές αποφάσεις και θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, με αποτέλεσμα να ευτυχήσει.

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 στο 08:48
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,
  Ειχα δει ονειρο οτι ημουνα με μια συναδελφο και πηγαιναμε με το αμαξι σε ενα δρομο ανηφορικο και φτασαμε σε ενα εκκλησακι που ητανε σε ενα λοφο.
  Εκει ειχα δει ενα μεγαλο φιδι ψηλα σαν γλυπτο(δεν ηταν ζωντανο) και μετα πιο χαμηλα πολυ μικρα και λεπτα φιδια ζωντανα τα οποια προσπαθησαν να μου επιτεθουν. Εκει ηταν και η συναδελφος μου και διαφοροι αλλοι. Εγω ετρεξα να φυγω και θυμαμαι ανατριχιασα.
  Τι να σημαινει??
  Σας ευχαριστω!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 στο 18:50
   Σύνδεσμος

   Η ευτυχία σου εμποδίζεται. Έχεις πολλά ακόμη να αντιμετωπίσεις, να απαλλαγείς από βάσανα, στεναχώριες, άγχη και βέβαια από κάθε σκουπίδι που έχει συσσωρευτεί μέσα σου. Πρέπει να κάνεις απελευθερωτικό όνειρο, να καθαρίσεις το δρόμο από τα εμπόδια και τότε θα ανεβείς στο εκκλησάκι. Η άλλη κοπέλα είναι μέντορας. Προστάτης. Δεν είσαι μόνη σ’ αυτή την προσπάθεια. Άρα, προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά, να διώξεις κάθε τι κακό που σε εμποδίζει να ευτυχήσεις και θα τα καταφέρεις. Σκέψου μόνο ότι δεν είσαι μόνη.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:00
    Σύνδεσμος

    Κυρια Νεκταρια στο εκκλησακι ειχα ανεβει ομως!!
    Τι εννοειται να κανω απελευθερωτικο ονειρο??

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:03
     Σύνδεσμος

     Να κάνεις μια απελευθερωτική κίνηση ήθελα να γράψω να δεις ένα σειριακό όνειρο, να είναι απελευθερωτικό όνειρο που θα σε απαλλάξει από τα εμπόδια. Να δεις π.χ. ότι σκοτώνεις ή πνίγεις τα φίδια ή να τα τρέψεις σε φυγή. Αφού στο τέλος ανέβηκες, τότε θα καταφέρεις να απελευθερωθείς. Άρα, θα γίνει με αγώνα η ανάβαση, αλλά θα γίνει.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 στο 09:13
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα Νεκταρία. Εχθες το βράδυ δηλαδή ξημερωματα τρίτης είδα ένα περιεργο ονειρο. Ειδα πως εγω οι γονεις μου ο αδερφος μου η θεια μου και η γιαγια μου πηγαμε στην εκκλησια για να παρακολουθησουμε την λειτουργια. (Ολοι ειναι εν ζωη). Η θεια μου ηταν τοσο ομορφη και φορουσε ενα μαυρο φορεμα και το μαλλι της ηταν κοτσος κομμωηριου. Ζηταω απο τον μπαμπα μου 50λ να αναψω ενα κερι λευκο και μ λεει οχι και αρχιζω και κλαιω. Η μαμα μ ομως μ εδωσε ηταν χαμογελαστη και ηρεμη και βγηκαμε εξω στο παρεκκλησι της εκκλησιας να αναψουμε κερι. Ηταν βραδυ. Αφηνουμε τα κερματα και βλεπουμε και οι δυο ενα κανατακι με αγιασμο να αιωρειται και να μας βαζει σε ενα μπολ για να πιουμε μαζι με το φαγητο μας που ηταν σουπα. Δεν βλεπαμε την μορφη του ηταν σαν να ηταν καποιο πνευμα καλο ή Αγιος που δεν ηθελε να μας φανει. Το σιγουρο ηταν πως ηταν γυναικα και ηταν καλο γιατι ακουσα και την φωνη της. Εγω ειχα παθει σοκ και η μαμα μ μου ειπε ηρεμη και χαμογελαστη πως της εχει ξανα συμβει. Μετα εφαγα απο την σουπα αυτη γιατι ηθελα να παρω ολη την ευλογια. Και αγκαλιαστηκαμε ολοι μαζι μεσα στην εκκλησια και λεγαμε πως η οικογενεια δεν αλλαζει. Μετα ειδα πως εγω ειχα υπο την επιβλεψη μου ενα αγορακι 3 χρονων που επαιζε με ενα σκυλακι. Το αγορακι ηταν πολυ γλυκο καιβτα πηγαιναμε καλα το ειχα σαν παιδι μου. Τι σημαινουν ολα αυτα;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 στο 10:17
   Σύνδεσμος

   Ο πατέρας σου έχει αυτό το χαρακτήρα; Ο πατέρας είναι πνεύμα αντιλογίας δηλαδή και η μητέρα σου κάνει όλα τα χατίρια; Έχει σημασία η απάντηση που θα δώσεις για την ερμηνεία του ονείρου.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 στο 15:49
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα ότι ήμουν στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου,( είναι ο προστάτης μου) κ ένιωσα μεγάλη γαλήνη ήταν πρωί κ όλα ήταν αστραφτερά! Δεν πίστευα την ευλογία που ζούσα. Όταν ξαφνικά είδα μια γυναίκα μ την κόρη της να λυπημένες τότε πήρα ένα φύλλο από ένα δέντρο κ λίγη μάρμαρο σκόνη από ένα βουνό μάρμαρου ( ήταν εκεί να φτιάξουν κάτι )το τύλιξα κ το έδωσα στην κοπέλα κ της είπα να μην φοβάται ότι όλα θα πάνε καλά! Κ έφυγα άμεσος γιατί δεν ήθελα να νομίζει ότι είμαι κάποια Αγία. επειδή με κοίταξε με έκπληξη. Τότε μπήκα στην εκκλησία που είχε λειτουργία εκείνη την ώρα κ ένιωσα κάπως άβολα. Πήγα να κάτσω αλλά μου είπαν όχι εδώ είναι του Δεσπότη ,πήγα μια θέση μπροστα αλλά γενικά ένιωθα άβολα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 στο 19:29
   Σύνδεσμος

   Δεν τους βοηθάμε όλους στο όνειρο. Προσέχουμε. Ήταν μια λάθος κίνηση. Το όνειρο ήταν παραπλανητικό.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 στο 12:38
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι βρισκόμουν σε μια όμορφη φωτεινή εκκλησία, σε ένα ράφι επάνω είχε πολλές ασημένιες βέρες κι ένα διπλό χρυσό αντικέ σταυρό. Σε ένα χαρτί έγραφε “αγοράστε με μισό ευρώ”, είπα ν αγοράσω τον σταυρό για την γιαγιά μου (ζει), άφησα 50 λεπτά στο ράφι και πήρα τον σταυρό, κάποιος μου είπε ότι τον έκλεψα και είπα όχι τον αγόρασα, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 στο 19:31
   Σύνδεσμος

   Πάλι παραπλανητικό όνειρο. Όσοι είναι καλοί Χριστιανοί βάλλονται από τέτοια όνειρα συνέχεια.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017 στο 07:58
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρια νομίζω έκανα πρόοδο από μεγάλη Παρασκευή είδα Κυριακή του Πασχα , έκατσα χθες το βράδυ και σκέφτηκα πάνω σε αυτό που λέγαμε ότι τα βλέπω όλα μαύρα και ότι πρέπει να αναθεωρήσω όποτε επέβαλα στον ευατο μου θετικες σκέψεις σε όλους του τομείς. Είδα λείπον λίγο πριν ξυπνησω ονειρο ότι ειμουν στην εκκλησία ήταν Κυριακη της Αναστάσεως πρωί (πιστεύα ότι είναι Κυριακή της Αναστάσεως δεν είδα κάτι) . Καθόμουν καθιστή έξω από την εκκλησία στα παγκάκια όπως κάνω συχνα καθόμουν όμως στα παγκάκια που είναι αριστερα της εκκλησίας δηλαδή στο αριστερό μου χέρι ήταν η θύρα της εκκλησίας(στην πραγματικότητα κάθομαι στα παγκάκια ακριβώς μπροστά από την εκκλησία) η οποία ήταν ανοιχτή διάπλατα ψαλμωδίες δεν άκουγα απλά ήταν ανοιχτή και είχε φωτα μέσα στην εκκλησία. Ξαφνικά εκεί που καθόμουν κοιτάω και βλέπω πως ήρθε η μητέρα και η αδερφή του παιδιού ήταν όρθιες και είχαν ακόυμπισει τις τσάντες τους στο παγκάκι που ήταν μπροστά από την εκκλησία(όντος παμε και σε κοινή εκκλησία αυτή που είδα) μώλις τις ειδα ντράπηκα πολύ εκείνες δε ξέρω εάν με ειδαν. Η εικόνα αλλάζει και βρισκόμαι στο σπίτι που μένανε παλιά μόνο τα καλοκαίρια(ήταν δίπλα στην εκκλησία) και έψαχνα να βρω τ θα φορέσω για τη βόλτα που θα πήγαινα με τους γονείς μου. Τελικά έπιασα ένα βελουτε μπορντό φόρεμα οι γονείς μου είχαν μείνει στην εκκλησία, έρχεται η μητέρα μου μπαίνει στο σπίτι τις λέω μαμά τ νέα (εννοώντας τη νέα από τη μαμά και την αδελφή του) μου λέει είναι πολυ χαρούμενες για την επικείμενη γνωριμίας σας ψάχνουν να δουν τ θα φορέσουν. Εγώ εν το μεταξύ φόρεσα το φόρεμα μου (δεν το έχω στην πραγματικότητα και ούτε νομίζω θα φορέσα κάτι τέτοιο) και εάν θυμάμαι καλά το κοίταξα στιγμιαία στο καθρέφτη. Μου λέει η μητέρα μου σημερα μπορεί να σου στείλει μνμ να πάτε για καφέ δε νομίζω τ λέω τέτοια μέρα θα χει δουλειές θα μου στείλει την επόμενη. Το όνειρο εκκλησε με μένα να σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάω βόλτα με τη φίλη μου τη Θέμη (τώρα ποια δεν κάνουμε παρέα) η οποία λέει ετοιμαζόταν να κάνει νέα σχέση και έλεγα στο όνειρο ότι εάν κάνει νέα σχέση και πάει καλά δε θα με κάνει παρεα πλέον δε θα χει χρόνο.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 στο 09:57
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει καλύτερη αντιμετώπιση των πραγμάτων και αναμονή. Είναι δύο όνειρα που δεν συνδέονται μεταξύ τους.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 στο 16:31
  Σύνδεσμος

  Είδα οτι ήμουν με την θεία μου την Μαρία στην Νέα Ιορκη και εκείνη είχε την εγκονη της τη Μαρία που ειναι μικρή και εγώ τον γιο μου το Μανώλη μαζι. Ο γιος μου ήθελε ενα ρουζ απο το κατάστημα της ΜΑC για να το αγγίξει στο χέρι του και του εξηγούσα οτι αυτο διαλύεται εύκολα. Εκείνος μου το εφέρε του το άνοιξα και το χρωμα ηταν ροζ προς κόκκινο το εποιασε και όντος λίγο διαλύθηκε. Μπήκαμε μέσα στο αμάξι και είδαμε το τρένο που θα μπαίναμε. Η θεία μου μου ελεγε καλά γιατί έφερες τον Μανώλη ταλαιπωρία αλλα δεν ειναι και μικρός πλέον. Εμφανιστήκαμε στην εκκληςια της Παναγίας στην Αθήνα που γινόταν σαν μια γιορτή και ο κόσμος μπροςτα στην εκκληςια έδινε σούπα ρεβίθια αλλα επειδή δεν είχε πολύ είχε μονο ενα μικρό τσουκαλι μας είπαν οτι ντρέπονται γιαυτο και να μην κοιτάμε. Σκέφτηκα πως εάν εγώ η θεία μου η Μαρία και η Βιργινία βάλουμε να μας ψηφίσουνε να γίνουμε κάτι σημαντικό στην εκκληςια θα μπορούσαμε να τους προσφέρουμε 2 τσουκαλια με σούπα ρεβύθια για να φάει ο κόσμος. Ήθελα να το πω στην Θεία μου και στη Βιργινία. Είδα έναν παπά και του είπα οτι θελω να του μιλήσω γιαυτο και μου είπε να έρθω τις 6:00

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:48
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι έχεις σχέδια στο μυαλό σου και προσπαθείς να βρεις τρόπο να φανούν οι ιδέες σου και να υλοποιηθούν. Κατά βάθος ο Μανόλης θα ήθελε να ζει στην Ελλάδα, αλλά έχει συνηθίσει να ζει εκεί που ζει. Το όνειρο σου αποκλείει την πιθανότητα να ασχοληθεί με γυναικεία αξεσουάρ. Δεν ξέρω αν για σένα αυτό αποτελεί φόβο ή το σκέφτηκες. Το όνειρο διαλύει αυτή την πιθανότητα. Δεν τον χάνεις, ούτε με τον ένα ούτε με τον άλλο τρόπο.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 16:07
    Σύνδεσμος

    Τη συνέχεια με τα ρεβύθια ; και την ώρα που ειμαι ο Πάπας ;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 16:25
     Σύνδεσμος

     Τα ρεβίθια είναι αλληγορικά η προσπάθειά σου που αναφέρω και ο παπάς εδώ είναι αυτός που εγκρίνει την προσπάθειά σου. Τα έχω γράψει αυτά. Δεν τα ανέλυσα σαν σύμβολα απλά.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 στο 16:29
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας.. χθες βραδυ και προχθες ειδα κατεξακολουθηση ονειρα που σχετιζονται με την εκκλησια του χωριου μου. Προχθες οτι ημουν διπλα σε καποιον που καθοταν δεξια κατω του ιερου και εκοβε μαιντανο για σαλατα..και οταν ρωτησε αν θα φτασει για ολους απαντησα να μην ανησυχει… Χθες βραδυ προσκυνουσα την εικονα του Αγιου Γεωργίου κανοντας το σταυρο μου και γυρνωντας βλεπω το σταυρο που τοποθετειται την Μ. Παρασκευη στο κεντρο της εκκλησιας, ενω μπροστα στεκονταν συγχωριανοι και με κοιτουσαν.. ειπα θα προσκυνησω.. δε το ξεχασα…….

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Που έχει φυτρώσει ο Μαϊντανός; Δίπλα στο ιερό; Δεν διευκρινίζεις εδώ.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 15:51
    Σύνδεσμος

    δεν ειχε φυτρωσει.. τον εκοβε αντρας ο οποιος ηταν καθιστος σε κομματια ψιλα για σαλατα..

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 17:29
     Σύνδεσμος

     Σε ρώτησε αν θα φτάσει. Άρα, εσύ τον έβαλες να το κάνει. Το ένα όνειρο είναι εκτός τόπου και χρόνου. Το άλλο δείχνει ότι μέσα σου νιώθεις πολύ μπερδεμένη σαν Μ. Παρασκευή και πολλές φορές πιστεύεις ότι δεν εισακούγεσαι. Σαν να ξέχασες να προσκυνήσεις ενώ δεν έχει γίνει αυτό.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 στο 19:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρία! Τη Παρασκευή που μας πέρασε είδα ότι ήμουν στην εκκλησία , στη δεξιά πλευρά και μπροστά στη πύλη , που είναι δεξιά, δίπλα στην ωραία πύλη ήταν κάποιος ιερωμένος, που περισσότερο έμοιαζε με ασκητή ή μοναχό και λιγότερο με ιερέα και διάβαζε τα γράμματα της εκκλησίας , παρα πολύ γρήγορα όμως και τελείωσε πολύ πολύ γρήγορα , πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Οταν τελείωσε πήγα να φύγω , προπορεύτηκε ο άνδρας μου και είδα και το γιό μου, ο οποίος ήταν μικρός σε ηλικία και φορούσε ένα σιέλ πουκάμισο , που του ερχόταν μακρύ και μας κοιτούσε σα να περίμενε να επαινέσουμε τον ιερωμένο για κάτι , σα να ήταν περήφανος για κάτι σε σχέση με τον ιερωμένο και σα να είχε καταφέρει και ο ίδιος ο γιός μου κάτι .

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:14
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι γρήγορα ή αργά το κείμενο διαβάστηκε. Δεν πρέπει να κολλάς στη λεπτομέρεια, η ουσία μετράει. Είναι πολύ σημαντικό να είναι δίπλα σου ο άνδρας σου να μην προπορεύεται και ο γιος σου να είναι μεγαλύτερος ή ίσος με την ηλικία που έχει. Δες λοιπόν αυτά τα θέματα να τα διορθώσεις και γύρω σου ας καίγεται ο κόσμος.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:26
    Σύνδεσμος

    Μηπως μπορεις να με βοηθησεις περισσότερο? Ποιο είναι το κειμενο που διαβάστηκε και γιατί δεν είδα ιερέα? Αφορά το γιό μου, κάποιο δικό του επίτευγμα ? Τι συμβολίζει το μακρυ σιελ πουκάμισο? Και πως μπορώ να τα διορθώσω? Γιατι λες ας καίγεται ο κόσμος?
    Συγγνώμη για τις ερωτήσεις , αλλα ανησύχησα μήπως κάτι συμβαίνει με το γιό μου.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο 19:19
     Σύνδεσμος

     Το σιέλ πουκάμισο δείχνει ένα ήρεμο άτομο που ζητά την ανεξαρτησία του και πάει μπροστά από σένα. Το κείμενο που διαβάζει είναι αυτά που λέει γρήγορα. Ένα ευαγγέλιο ή ένα βιβλίο ψαλτικής. Σε ένα μοναστήρι πάμε όταν θέλουμε να εξομολογηθούμε εκ βαθέων. Εκεί είδες έναν ασκητή, διότι η ψυχή χρειάζεται να πει κάπου να εξομολογηθεί όσα θέλει να διώξει, να εξαγνιστεί. Αυτά γίνονται πολύ γρήγορα κι αυτό δεν σε ικανοποιεί. Ο σύζυγός σου έχει συνηθίσει πια τον τρόπο που σκέφτεσαι και προχωρά μπροστά αφήνοντάς σε να ξεπεράσεις όσα σε απασχολούν, ώστε να ξεφύγεις από αυτές τις καταστάσεις.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 στο 21:16
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα χθες ένα όνειρο για το οποίο θα ήθελα εξήγηση. Ήμουν λέει με έναν γνωστό μου, Ο οποίος είναι παντρεμένος, Κ ήμασταν κ οι δύο γυμνοί. Κάναμε γκριμάτσες και γελούσαμε. Ξαφνικά με άγγιξε κι εγώ ντράπηκα και φόρεσα ένα σεντόνι. Αυτός μου είπε ‘Δεν πειράζει. Σε άγγιξα τόσο οσο’ .σα να μην έγινε κάτι σημαντικό. Μετά ξαφνικά βρέθηκα μόνη μου ντυμένη να κοιτάζω φωτογραφίες από παντρεμένους γαμπρούς και νύφες μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας που έχω κάνει τάμα να παντρευτώ. Στο τέλος του ονείρου βρέθηκα μπροστά στην εκκλησία αυτή. Ήταν μεσημέρι και την εκκλησία την ελουζε άπλετο φως που με γέμισε ηρεμία κ πληρότητα. Θα ήθελα πολύ μια ερμηνεία.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 στο 11:04
   Σύνδεσμος

   Κοντεύει ο καιρός που θα παντρευτείς σ’ αυτή την εκκλησία. Η χαρά που αισθάνεσαι είναι η εγγύηση ότι κάποτε θα γίνει πραγματικότητα. Δεν θα παντρευτείς βέβαια αυτόν, ούτε παντρεμένο. Αντί να σου δείξει το υποσυνείδητο ποιον θα πάρεις, για να μην σου δείξει άγνωστο πρόσωπο, είδες έναν γνωστό. Δεν είναι φυσικά αυτός. Το όνειρο δείχνει επίσης ότι μπορεί να είναι κάπως έτσι, να έχουν το ίδιο όνομα ή τον ίδιο χαρακτήρα.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017 στο 13:35
    Σύνδεσμος

    Να είσαι καλά Νεκταρία μου! Ελπίζω να πέσεις μέσα!

    Απάντηση
 • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 10:30
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε μια εκκλησία η οποία βρισκόταν ένα τετράγωνο πίσω από το πατρικό μου σπίτι και λεγόταν Άγιος Δημήτριος (το όνομά μου). Μέσα γινόταν λειτουργία γιατί ήταν μια γιορτή της Παναγίας, η οποία γιορτή δεν υπάρχει στην πραγματικότητα (ήταν γραμμένη μάλιστα σε ένα ημερολόγιο που κοίταγα εκείνη την στιγμή). Μέσα στην εκκλησία ήταν ένα λευκό περιστέρι. Τι σημαίνει αυτό;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 στο 10:22
   Σύνδεσμος

   Αυτή η γιορτή δεν ήταν της Παναγίας, αλλά από μια ταχυδακτυλουργική κίνηση του εγκεφάλου αποδόθηκε σε εκείνη. Εκείνη απλά παραστάθηκε σ’ αυτό. Είναι μια γιορτή ειδικά για σένα που δηλώνει ότι λογικεύτηκες και ότι το άγιο Πνεύμα σε συνέτισε και τώρα θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς για τον εαυτό σου, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και όσα σε πόνεσαν.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017 στο 09:32
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι η μητέρα μου πήγε να μείνει σε ένα σπίτι, που ήταν κλειδωμένο, υποτίθεται μιας φίλης της που έμενε στο εξωτερικό (δεν έχει καμιά). Ήταν σκοτεινά γιατί εκεί έμενε κρυφά, πήγα κι εγώ. Ένας κλέφτης προσπάθησε να μπει μέσα, αλλά κατάφερα και τον έδιωξα. Κάτι είπα και μετά το σπίτι μεταμορφώθηκε σε μια φωτισμένη εκκλησία, και ανάβανε τα καντήλια στο ιερό και τα κεριά στην εκκλησία μόνα τους, ήταν πάρα πολλά, είδα κι ένα χρυσό βιβλίο κλειστό που άνοιξε μόνο του, σε μια σελίδα έγραφε κάτι με κόκκινα γράμματα,, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 11:24
   Σύνδεσμος

   Έχεις σκοπό να συγκατοικήσεις με ένα άτομο τώρα; Αυτό δείχνει το όνειρο. Στην αρχή θα είναι μια κατάσταση που θα είναι ξένη για σένα, θα είναι παγερή σαν σκέψη. Όμως στην πορεία θα νιώσεις ασφαλής και θα καταλήξεις νύφη στην εκκλησία μαζί του. Επίσης δείχνει ότι θα αλλάξεις τόπο κατοικίας, σε μακρινό τόπο κι αυτό θα δυσκολέψει πολύ την μητέρα σου να το δεχτεί.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 16:36
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ πολύ, ναι θα πάω στην Κρήτη να μείνω με το αγόρι μου, μένω βόρεια Ελλάδα, η μαμά μου στεναχωριέται πολύ που θα φύγω τόσο μακριά.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 16:39
     Σύνδεσμος

     Ναι είναι μακρινή η απόσταση, αλλά αν είσαι ευτυχισμένη θα ξεχάσει τον πόνο της και θα χαρεί για σένα.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 19:12
      Σύνδεσμος

      Είμαι ευτυχισμένη από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα, και η μητέρα μου το βλέπει, ο Μάνος με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά, σε μια εποχή που ήθελα να παραιτηθώ, του λέω ότι τον αγαπάω πιο πολύ από τον εαυτό μου και μου λέει , θέλω να αγαπάς πρώτα την Μαρία και μετά εμένα, μη με βάζεις πάνω από σένα.

      Απάντηση
      • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 19:16
       Σύνδεσμος

       Θυμήθηκα κάτι και γελώ. Όταν σου τα έλεγα όλα αυτά, ότι θα έρθει κάποιος άλλος, έλεγες ότι αγαπούσες τον άλλο και δεν δεχόσουν κουβέντα. Αποδείχτηκε τελικά ότι είχα δίκιο. Μια μέρα έρχεται που περνάς όλες τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες με επιτυχία και αλλάζει η ζωή σου χρώμα. Τότε είσαι ευτυχισμένη. Πέρασες πολλά, τώρα είναι η πληρωμή σου επειδή άντεξες. Ευτυχισμένος είναι όποιος αντέχει τα πάντα. Μια μέρα η ζωή θα τον αποζημιώσει, φτάνει να είναι δυνατός και ζωντανός μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή. Όλοι αυτή περιμένουμε. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!

       Απάντηση
       • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 19:49
        Σύνδεσμος

        Ναι πράγματι.Έτσι ένιωθα τότε, ήμουν κολλημένη σε μια ιδέα, ίσως γιατί ήθελα να βγω έξω στην κοινωνία, να γίνω γνωστή, είχα χρόνια αγοραφοβία, τον έβλεπα σαν σωτήρα, γιατί η ανάγκη μου να τον βλέπω με έκανε να την ξεπεράσω. Ο Μάνος από την πρώτη κιόλας μέρα μου έδειξε ότι αξίζω πολλά, και μου είπε είσαι τόσο υπέροχος άνθρωπος που θέλω να σε κάνω γυναίκα μου, είμαστε 5 μήνες μαζί. Σε ευχαριστώ πολύ κι εύχομαι ο,τι καλύτερο για σένα.

        Απάντηση
        • Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο 19:51
         Σύνδεσμος

         Το έχω ανάγκη!!! Σ’ ευχαριστώ. Αυτό να γίνει μάθημα σε όλους. Αυτό το κόλλημα σε ιδέες δεν σας αφήνει να ζήσετε τη ζωή σας, είναι κρίμα. Πρέπει να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο. Το αύριο κανένας δεν το γνωρίζει. Είναι κρίμα να χάνετε τα καλύτερα!!!

         Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 12:26
  Σύνδεσμος

  Τελευταία εκτός απο τα δικά μου τα όνειρα τα οποία είναι περίεργα, με είδε μια καλή μου φίλη στο δικό της όνειρο. ημέρα Πέμπτη ή Παρασκευή ήταν που το είδε.
  Εκείνη είναι παντρεμένη χρόνια με παιδί εγω ελεύθερη. Μας είδε πως πήγαμε σε μία εκκλησία η οποία βρίσκεται στην πόλη μας και την γνωρίζουμε. Μπαίνοντας όμως μέσα η εκκλησία ήταν σαν γιαπί, όλα γκρεμισμένα! Θέλαμε να ανάψουμε κεράκι και δεν υπήρχε τίποτα όρθιο. Παρ’ολα αυτά εγώ την πήγα πιο μέσα στην εκκλησία σ’ενα σημείο σαν βράχο και της είπα εδώ θα ανάψουμε τα κεράκια μας. Εκείνη μου έλεγε πως δεν είναι μέρος αυτό για κεράκια αλλά εγώ επέμενα και της έλεγα εδώ θα τ’ανάψουμε. Μάλιστα είδε πως κάπου ρίξαμε και κέρματα, λίγα γιατί δεν είχαμε αρκετά πάνω μας. Στο τέλος τα ανάψαμε και τα στερεώσαμε πάνω στο βράχο. Τί μπορεί να σημαίνει;
  Σ’ευχαριστώ για όλες σου τις απαντήσεις. Να είσαι καλα.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 17:42
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καλό όνειρο. Όπως καταλαβαίνεις ο θρησκευτικός τομέας δεν πάει καλά. Με λίγη πίεση τα καταφέρνεις. Τι συμβαίνει; Μοιάζει επίσης σαν να κρατάς μια σχέση ή ένα γάμο που πάει υπό διάλυση.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 18:37
    Σύνδεσμος

    Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό δοκιμάζομαι με διάφορα γεγονότα και κλονιζομαι πολύ στο θέμα της πίστης. Νιώθω έτσι οπως με είδε η φίλη μου, γκρεμισμένα μεσα μου..
    Γάμος ή σχέση δεν υπάρχει αυτό το διάστημα, παρά μόνο ενας άνθρωπος ως απωθημένο και βαθειά ριζωμένος μέσα στο μυαλό μου κ στην καρδιά μου…

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 στο 11:50
     Σύνδεσμος

     Αυτό το άτομο πρέπει να το αφήσεις να φύγει, για να γίνει σωστά η τακτοποίηση μέσα σου. Δεν αναγνωρίζει η ψυχή τα απωθημένα και τις λάθος επιλογές. Σκοπός του ανθρώπου είναι να βρει το άλλο εγώ του, να ενωθεί με την ψυχή του, να γίνουν ένα σώμα. Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μια. Να γίνουν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Οι ψυχές δοκιμάζονται και όταν δεν κολλάνε κάνουν ένα σεισμό μέσα τους, αντιδρούν. Εμείς όσο κρατάμε μια σχέση διαλυμένη ορθή από πάθος ικανοποιούμαστε εγκεφαλικά. Όμως η ζημιά που προκαλούμε στην ψυχή είναι ανεπανόρθωτη πολλές φορές. Κάποτε καταλαβαίνουμε ότι δεν τον θέλουμε πραγματικά και όταν βρούμε αυτό που κολλάμε αναγκαζόμαστε να διαλύσουμε τη σχέση. Άλλη λοιπόν η θέληση της ψυχής και άλλη του νου. Το καταλαβαίνουμε κατόπιν. Πολύ αργά πια. Όταν κάτι δεν τραβάει άστο να φύγει. Θα πονέσεις εγκεφαλικά, αλλά ψυχικά θα είσαι καλά.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 στο 12:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι ήμουν μέσα σε ένα ιερό εκκλησίας, ήταν σκοτεινά, και υπήρχε ένα μαύρο άγαλμα του Χριστού, πήρα ένα κομμάτι μαύρο ψωμί, μπαγκέτα και βγήκα από το ιερό. Είχε κόσμο κι ετοιμαζόταν ο παπάς να κάνει λειτουργία, κι εκεί σκοτεινά, έφυγα πριν αρχίσει. Προχωρούσα κι έτρωγα το ψωμί. Μου μπήκε η ιδέα ότι πήρα την λειτουργία για τα αντίδωρα, και λέω αμάν τι έκανα, πως θα κάνουν την λειτουργία, μετά όμως σκέφτηκα ότι εκείνο το ψωμί είναι στρόγγυλο κι όχι μπαγκέτα και ησύχασα. Συνέχισα να τρώω το ψωμί, μέσα είχε σιρόπι καφέ χρώματος και περπατούσα, όταν άκουσα μια φωνή ανδρική, χωρίς να υπάρχει κανείς, έλεγε διάφορα. Εγώ πέταξα το ψωμί κάτω κι άρχισα να το πατάω, εκείνο έγινε λάσπη. Τότε μου λέει η φωνή “Μην τολμήσεις και πεις πουθενά γι αυτό που έκανες”, και λέω εγώ “Τι λες ρε που θα σε φοβηθώ κιόλας”, κι άρχισα να φωνάζω σε κάποια άτομα “Ο διάβολος με έβαλε να κάνω…(δεν θυμάμαι το παρακάτω),. Δεν ξανακούστηκε η φωνή και συνέχισα τον δρόμο, για να βρω τον σωστό να μπω στην πόλη, και σκεφτόμουν ότι όλο αυτό δεν έγινε στην πραγματικότητα κι ότι ήταν όνειρο, αυτό το είδα 3 μέρες μετά που σταμάτησα να έχω επικοινωνία με εκείνον που έλεγε ότι τον πειράζει ο σατανάς.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 στο 10:31
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας. Είναι η δεύτερη μέρα που βλέπω συνεχόμενα εκκλησία στον ύπνο μου. Το πρώτο δεν το θυμάμαι. Στο χθεσινό είδα ότι βρισκόμουν σε μία εκκλησία μεγάλη. Υπήρχε πολύς κόσμος και μερικά τραπέζια σαν γιορτή. Ήμουν μόνη και ανέβαινα σκαλιά και σκεφτόμουν πού να πάω και αν θα μείνω ή να φύγω. Βρήκα σε ένα τραπέζι την υπεύθυνη μου στη δουλειά με τον άνδρα της και την κόρη της και μου είπε να μείνω. Δεν θυμάμαι μετά..Σας ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 στο 11:08
   Σύνδεσμος

   Αν δεν θυμάσαι το πρώτο, δεν έχουν κάποια σύνδεση. Πάσχα είχαμε και ίσως επηρεάστηκες επειδή σίγουρα πήγες την μεγάλη Εβδομάδα στην εκκλησία. Δεν είχε κάποιο σημαντικό στοιχείο να σου δείξει το όνειρο και ως είναι φυσικό το ονειρεύτηκες χωρίς να θυμάσαι λεπτομέρειες. Επειδή όμως το δεύτερο όνειρο έχει ερμηνεία θυμάσαι τα στοιχεία. Έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Με τη βοήθεια του Θεού θα ξεπεραστούν όσες δυσκολίες έχεις στη δουλειά και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 στο 14:48
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα κοριτσια και Χρονια πολλα! Ξημερωνοντας Μ.Παρασκευη ειδα στον υπνο μου οτι ξεκινησα να περπατησω . Θα πηγαινα μεχρι εξω απο τη πολη μου, μεχρι το Νεκροταφειο. Ετσι ειχα σκεφτει , απλα για να περπατησω. Στο δρομο ομως περπατουσα κανοντας οκταρια, δε μπορουσα να βρω ισσοροπια , σα μεθυσμενη πηγαινα, τα ποδια μου δεν με υπακουαν. Δηλαδη ενω περπατουσα στο πρζοδρομιο χωρις να θελω εβγαινα στο δρομο και προσπαθωντας ασκωντας πιεση ανεβαινα ξανα στο πεζοδρομιο και παλι απο την αρχη. Καποια στιγμη ειχα βγει εξω απο τη πολη και συνεχισα για λιγο ακομη το περπατημα και δε ξερω πωε βρεθηκα σε μια αλλη πολη. Στον υπνο μου ειχε το
  ονομα μιας πολης που ειναι περιπου 3 ωρες μακρια αλλα καμμια αλλη σχεση με αυτη. Ηταν απιστευτο για μενα πως βρεθηκα εκει τοσο γρηγορα, σκεφτηκα οτι ειχε γινει καινουργιος δρομος και τωρα ήταν πιο κοντα και θα ελεγα και στα παιδια μου να ερχονται όποτε θελουν. Για να μπω στη πολη αυτη περασα μια πυλη , τωρα πλεον περπατουσα κανονικα, αλλα κατω ο δρομος ήταν παγωμενος, υποτιθεται ειχε χιονισει και το χιονι ειχε παγωσει στο δρομο. Πουθενα αλλου δεν ειδα χιονι μονον στο δρομο. Φοβηθηκα μηπως γλιστρησω αλλα περπατουσα μια χαρα. Και με το που περασα απο τη πυλη στο δρομο αριστερα μου υπηρχε μια εκκλησια ολοφωτιστη με ανοιχτη πορτα, πρεπει να ήταν αδεια. Το παγκαρι με τα κερια ληταν εξω απο την εκκλησια και απαναντι στο δρμο στα δρξια μου. Πηγα να παρω κερακι για να μπω μεσα και μετα ξυπνησα.
  Στη πραγματικοτητα μια φορα εχω παει σε αυτη τη πολη και για μενα δε σημαινει κατι το ιδιαιτερο και στο δρομο μετα τη πολη μου υπαρχουν κι αλλες πολεις
  Μου εκανε εντυπωση που ειδα τη συγκεκριμενη, στην οποια το χειμωνα χιονιζει συχνα. Επισης δεν συνηθιζω να πηγαινω για περπατημα.
  Ευχαριστω….

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στο 12:19
   Σύνδεσμος

   Προχώρησες σε μια αστροπύλη και μπήκες σε μια νέα διάσταση. Αυτό δείχνει ότι πρέπει να αλλάξεις τακτική, ώστε να διευκολύνεις τον εαυτό σου και να δεις τα πράγματα από μια άλλη ματιά. Επίσης, σου λέει να ασχοληθείς με πράγματα που δεν ασχολείσαι. Να βρεις νέα ενδιαφέροντα και να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε κλείνουν. Ο θεός θα σε βοηθήσει σ’ αυτό. Σαν να είσαι εσύ με μια άλλη ζωή, διαφορετική απ’ αυτή που κάνεις. Έτσι χαρακτηρίζει τα όνειρα που ο άνθρωπος αλλάζει ριζικά, σαν να έχει ταξιδέψει σε άλλη διάσταση.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 στο 22:32
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Είδα χθες στον ύπνο μου ότι περπατούσα σε ένα δρόμο και υπήρχαν τέσσερις εκκλησίες, δύο σε κάθε πεζοδρόμιο, δίπλα δίπλα και απέναντι μεταξύ τους. Εγώ προσκύνησα και τις τέσσερις. Δεν μπήκα μέσα, προσκύνησα εικόνες και λείψανα που είχαν τοποθετήσει έξω από τις εκκλησίες. Οι τρεις πρώτες ήταν της Παναγίας. Στην τελευταία είδα μία χρυσή εικόνα Αγίου, νεαρού σε ηλικία, χωρίς γένια, και κοίταξα με προσοχή να δω το όνομα. Ήταν ο Άγιος Φανούριος. Μετά είδα ότι τάχα είχα ξυπνήσει και διηγούμουν το όνειρο στην μητέρα μου. Α, είναι πολύ καλό όνειρο, μου είπε εκείνη.
  Να σας πω ότι το πρωί της Κυριακής είχα κοινωνήσει. Επίσης μου κάνει εντύπωση που είδα τον Άγιο όπως τον απεικονίζουν σε νεανική μορφή, δεν είχα υπόψιν μου ότι μαρτύρησε νεαρή ηλικία.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στο 13:38
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο μέσα σε όνειρο. Θυμάσαι τι ερμηνεία σου έδωσαν όταν το ξαναείδες; Ναι, ήταν μικρό παιδί. Μόνο που είναι υπερβολή, γιατί 3 εκκλησίες της Παναγιάς; Αν ήταν του Χριστού θα συμβόλιζε την αγία τριάδα. Αυτό δείχνει μια υπερβολή. Μήπως το όνειρο το είδες Σάββατο βράδυ προς Κυριακή; Μήπως έχεις κάνει τάμα ανεκπλήρωτο στην Παναγιά και στον Άγιο Φανούριο που δεν έχεις εκπληρώσει και σε ενημερώνουν για να το θυμηθείς;

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στο 19:08
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα σας. όχι δεν ήταν Κυριακάτικο. Είχα κάνει τάμα στην Παναγία και το έχω εκπληρώσει. Είδα ότι μητέρα μου μου το ερμήνευσε ως πολύ καλό όνειρο.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 στο 19:37
     Σύνδεσμος

     Πάντα στο όνειρο μέσα σε όνειρο η ερμηνεία που μας δίδεται είναι η σωστή, ανεξάρτητα αν στην ερμηνεία μας έχει αρνητική. Μετρά εκείνη η ερμηνεία. Άρα, για μας θεωρείται αντίθετο όνειρο με καλή ερμηνεία.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 στο 13:31
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα κορίτσια !!! Είδα απόψε ότι ήμουν μέσα σε μια εκκλησία και καθόμουν κάπου και ετοίμαζα ένα καλάθι μεγαλο, σαν αυτό που βάζουν τα αντίδωρα , για να το γεμίσω αντίδωρα. Εστρωσα πρώτα απο κάτω ένα πανί, κεντημένο σαν αυτά που χρησιμοποιούν στις εκκλησίες , αλλα θυμάμαι ότι πρώτα το πανί αυτό το έβρεξα και το έστιψα καλά και ότι έτσι έπρεπε να μπει στο καλάθι. Ειχα την εικόνα να βρεχω το πανί αυτό μέσα στο νερό.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 στο 09:39
   Σύνδεσμος

   Το πανί έπρεπε να είναι στεγνό και σιδερωμένο. Το βρεγμένο πανί είναι ένα μικρό λάθος ή η καθαγίαση του πανιού, σαν να πλύθηκε με αγιασμό. Άρα, αυτό δείχνει την ιερότητα που προστίθεται στο πανί, έτσι ώστε να γίνει δεκτό στο καλάθι με τα αντίδωρα. Φαίνεται αλληγορικά ότι δεν είσαι έτοιμη να κοινωνήσεις φέτος. Χρειάζεται μια μικρή προετοιμασία γι’ αυτό ή εσύ νιώθεις ότι δεν είσαι σε θέση να κοινωνήσεις φέτος, κάτι σε βαραίνει. Όπως το νερό προσθέτει βάρος όταν βρέχει επιφάνειες οι οποίες πρέπει να μείνουν στεγνές. Μήπως έχεις την ανάγκη να βγάλεις ένα βάρος; Αυτό θα βοηθούσε την θεία κοινωνία να γίνει σωστά. Μάλλον πρέπει να εξομολογηθείς. Αν είναι εμμονή, μην το κάνεις. Αν όμως, νιώθεις αυτή την ανάγκη πήγαινε για να απαλλαγείς από το βάρος.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 στο 10:07
    Σύνδεσμος

    Καλημερα Νεκταρια μου ! Ναι θε εξομολογηθώ , τα τελευταια χρονια το κανω πριν κοινωνησω. Με προβληματιζει ομως η ερμηνεια σου, δε νιωθω να αισθανομαι καποιο συγκεκριμενο βαρος. Βεβαια μονη μου παντα στη περιοδο της Σαρακοστης κανω ενδολεχη ελεγχο και παντα βρισκω πραγματα που δεν μου αρεσουν και με τσατιζουν στον εαυτο μου γιατι βλεπω ότι τοσο που προσπαθω κι ακομη δε μπορω να καταφερω πολλα.
    Λες να ναι αυτο? Αυτο ομως γινεται παντα, εχω γκρινια και αμφισβητηση με το δευτερο εγω μου . Χαχαχα….

    Απάντηση
    • Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 στο 10:15
     Σύνδεσμος

     Ναι, αυτά που σε τσατίζουν χαλούν την ηρεμία σου. Γίνεται δεκτό όμως το αντίδωρο και στο βρεγμένο πανί. Μην σκέφτεσαι και μη γκρινιάζεις. Χαλάνε την ηρεμία σου. Πολλές φορές στην νηστεία επειδή λείπουν από τον οργανισμό κάποια στοιχεία σημαντικά που θα έπαιρνες από τις τροφές που δεν τρως επικρατεί μια γκρίνια και ένας εκνευρισμός. Αυτό μας δίνει την εντύπωση ότι δεν είμαστε ικανοί να κοινωνήσουμε. Αυτό είναι! Επειδή δεν σε ξέρω καλά, ανέφερα όλες τις περιπτώσεις.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:30
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, σας εύχομαι καλό μήνα!
  Θα ήθελα την ερμηνεία σας στο όνειρο που είδα χτες βράδυ.
  Είδα ότι ήμουν σε μια εκκλησία φωτεινή με πολλά φώτα και γινόταν το μνημόσυνο των γονιών μου που έχουν πεθάνει στην πραγματικότητα. Εκεί ήταν ένας νεαρός άγνωστος στον οποίο έδωσα τρία ψωμάκια κι έφυγε. Μετά πήγα στην αριστερή πλευρά της εκκλησίας όπου στέκονταν η αδερφή του πατέρα μου (η οποία ζει) και συνομιλούσε με τον ιερέα. Στο χέρι της φορούσε ένα μεγάλο σμαράγδι που μου έκανε εντύπωση. Την ρώτησα εάν ήξερε το νεαρό που έφυγε αλλά δεν τον γνώριζε οπότε γύρισα στη θέση μου δίπλα στο παγκάρι. Στη συνέχεια του ονείρου, ανακάλυψα ότι ο πατέρας μου πριν πεθάνει είχε αγοράσει δύο διαμερίσματα που δεν γνώριζα και τα κληρονομούσα.Είδα να τα επισκέφτομαι,να τα αξιολογώ και να είμαι προβληματισμένη γιατί δεν γνώριζα την ύπαρξή τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας.

  Απάντηση
   • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017 στο 12:20
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ για την απάντηση και λυπάμαι για την απώλειά του συγγενικού σας προσώπου. Οι απαντήσεις της ομάδας σας με έχουν βοηθήσει πολύ να εξηγώ τα ανεξήγητα που έρχονται στον ύπνο μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη διάθεση και το χρόνο σας. Να είστε καλά!

    Απάντηση
 • Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 στο 13:48
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ένα παράξενο όνειρο. Θυμάμαι απλά να μπαίνω σε μια εκκλησία στα αριστερά του Ιερού ήταν πάρα πολλές εικόνες, μεγάλες, άλλες ήταν βαριές και χρυσές και άλλες ξύλινες ζωγραφισμένες με εικόνες αγίων, τις προσκυνούσα, βιαζόμουν ήθελα να τις φιλήσω όλες, μερικές ήταν ψηλές και σηκωνόμουν στις μύτες και τις φιλούσα όλες, κάποια στιγμή νιώθω να φοράω ένα έντονο κραγιόν κ δεν ήθελε ανα τις λερώσω και τις φιλούσα με λίγο φόβο μην μείνει το κραγιόν. Μετά εμφανίστηκε μια φίλη μου με την μαμά της και απέναντί μου μακριά ήταν ένας παπας και μας κοίταγε αλλά δεν του έδωσα σημασία, γιατί κάτι δ μου άρεσε..

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 στο 18:17
   Σύνδεσμος

   Η ψυχή αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν εκκλησία φυσικά, αλλά ένα δαιμονικό όνειρο. Αν ήταν πραγματική εκκλησία δεν θα ένιωθες έτσι. Υπάρχει παγίδα στα όνειρα αυτά, όταν προσκυνάς αριστερά. Στο θεϊκό όνειρο πρέπει να προσκυνάς δεξιά.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 στο 18:40
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου όταν ξύπνησα αυτό κατάλαβα και εγώ…. οτι δεν ήταν καλό…

    Απάντηση
 • Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 στο 16:51
  Σύνδεσμος

  Αγαπητη Νεκταρια χρειαζομαι την βοηθεια σου.Σημερα(20/1 προς 21/1)ειδα οτι ημουν μεσα στην εκκλησια της ενοριας μου την Αδια Βαρβαρα.Εκει ειχε πολυ θυμιατο και θυμαμαι οτι ακουγονταν ψαλμοι αλλα δεν θυμαμαι κοσμο παρα μονο παπαδες και καντηλαναφτες.Εκει εγω εδινα λεφτα στο παγκαρι καθως ομως βγηκα εξω χαμογελαστη ειδα την γιαγια μου η οποια μου φωναξε αλλα μου εδωσε χαρτζιλικι.Αφου εφυγα γυρισα πισω και μιλουσε με ενα ξανθο εφηβο αγορι με κοκκινο πουκαμισο ξανθα μαλλια και πλατυ χαμογελο

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 20:47
   Σύνδεσμος

   Καλό όνειρο όταν ζει η γιαγιά σου. Κακό όταν είναι νεκρή.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 14:45
  Σύνδεσμος

  Το οναμα μου ειναι Εφη και ο αντρας μου ειδε την πρωτη ξαδερφη μου να καθαριζει μια εκκλησια σκοτεινη σχεδον και με ξυλινο πατωμα, με μια αλλη κοπελα την οποια δεν θυμαται καθολου. Καποια στιγμη ηρθε ο παπας και ο αντρας μου εφυγε, οχι ομως η ξαδερφη μου που συνεχιζε να καθαριζει . Το ονειρο το ειδε στις 17 (εχθες) με ξημερωματα 18 (σημερα) 18/1/2017. Ευχαριστω

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 19:46
   Σύνδεσμος

   Είναι κακό όνειρο για την ξαδέρφη σου. Έχει κρίματα και πρέπει να εξομολογηθεί κι αυτή και η ψυχή της.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017 στο 12:20
  Σύνδεσμος

  Ίσως Νεκταρια μου εσύ να με βοηθήσεις και είδα τον Άγιο Νεκτάριο που φέρεις το όνομα του. Ειναι αλήθεια ότι έχω πολύ άγχος για το μέλλον γενικότερα και ειδικά στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα πολύ άγχος για τις τα αποτελεςματα απο τις πρώτες εξετάσεις.Τώρα νιώθω καλύτερα και ότι το μωρό μου ειναι καλα και θα ειναι καλα. Σε ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:22
  Σύνδεσμος

  Καλημερα και Χρονια πολλα με υγεια και χαρα!!! Ειδα αποψε οτι ανεβαινα τα σκαλια να μπω σε ενα χωρο που μου θυμισε
  εκκλησια. Δεν ειμαι σιγουρη αν οντως ήταν εκκλησια επειδη δεν ειδα εικονες και κατι αλλο που να παραπεμπει σε εκκλησια, αλλα αυτη την αισθηση ειχα .Μπροστα μου ανεβαινε η Ζωη, η οποια ανοιξε τη πορτα, μεγαλη διφυλλη, οπως οι εσωτερικες των εκκλησιων, μπηκε μεσα και πισω της κι εγω. Πηγαινε εκει για να κανει προβα, αυτο ήξερα αλλα χωρις να ξερω σε τι. Μπαινοντας αφησε κατω στο δαπεδο κατι που κρατουσε το οποιο εμοιαζε με μαξιλαρι, δερματινο σε εντονο πρασινο χρωμα και πηγε προς τη δεξια πλευρα του χωρου. Παρατηρωντας αυτο που αφησε στο δαπεδο μου θυμιζε πλεον και μαξιλαρι αλλα και τσαντα πλατης καθοσον εβλεπα οτι ειχε και μια προεκταση σα φαρδυ λουρι. Φαινταν πολυ πιο μεγαλο αλλα δεν ειχα αποφασισει αν ηταν μαξιλαρι ή τσαντα.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 στο 13:21
   Σύνδεσμος

   Πιάσε ένα μαξιλάρι να βάλεις τα κέρδη σου Φωτεινή χαχα. Ελπιδοφόρο όνειρο για το θρησκευτικό ή επαγγελματικό τομέα το 2017. Χαρούμενο και φωτεινό όνειρο που θα σου δώσει ζωή. Ό,τι και να ήταν την ίδια ερμηνεία έχει. Είναι καλό όνειρο!!!

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 στο 15:04
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστω πολύ Νεκταρία!!! Το παρατήρησες ότι οι ερμηνείες που έδωσες σε όλα μου τα όνειρα της τελευταίας περιόδου είναι παραπάνω απο αισιόδοξες? Με έκανες να χαρώ πολύ. Σου εύχομαι το 2017 να σου έρθουν τα καλύτερα! Ισως για τους ταλαιπωρημένους Σκορπιούς να είναι η χρονιά μας!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:32
     Σύνδεσμος

     Είναι μια μεταβατική περίοδος Φωτεινή. Το 2017 είναι μια προετοιμασία για το 2018, την χρονιά ορόσημο για μάς. Αυτή η χρονιά μοιάζει σαν να είμαστε έγκυες και περιμένουμε κάτι να έρθει. Θα γίνουν αλλαγές για μας, θα διώξουμε κακές σκέψεις, άλυτα προβλήματα θα βρουν λύση, θα φτιάξουμε ό,τι μας διέλυσε το 2016 και το 2018 θα έρθει η λύτρωση. Το 2017 θα είναι μια χρονιά προετοιμασίας για το όμορφο που θα έρθει.
     Πες ότι είμαστε ένα σπίτι που το 2016 γκρεμιστήκαμε. Το 2017 θα γίνουν όλες οι επιδιορθώσεις του σε όλους τους τομείς. Θα αλλάξει όλο το ντεκόρ και κάθε μέρα το σπίτι θα γίνεται όλο και ομορφότερο. Το 2018 θα κατοικηθεί.
     Τώρα μπορώ να δω καθαρά το μέλλον μου. Αυτές είναι οι προβλέψεις μου. Άρα, ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ρθει. Κι όπως λέει ο Καβάφης!!!

     Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι
     που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά
     θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους·
     να σταματήσεις σ’ εμπορεία Φοινικικά,
     και τες καλές πραγμάτειες ν’ αποκτήσεις,
     σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ’ έβενους,
     και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,
     όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά·
     σε πόλεις Aιγυπτιακές πολλές να πας,
     να μάθεις και να μάθεις απ’ τους σπουδασμένους.

     Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
     Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.
     Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
     Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·
     και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,
     πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,
     μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

     Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
     Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
     Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

     Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
     Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
     ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

     Άρα, όλα αποκτώνται στο ταξίδι, εκεί θα βρεις το αραξοβόλι σου. Θα χαίρεσαι το ταξίδι μέχρι να την βρεις. Για να την βρεις χρειάζεται αγώνας. Ο προορισμός με περιμένει. Πρέπει να ανοίξω τα πανιά μου τώρα. Δεν την βρίσκεις στο τέρμα, αλλά στο δρόμο και όλοι οι σκορπιοί χαιρόμαστε το δρόμο αυτό για να ζήσουμε απ’ αυτά που κερδίσαμε αναζητώντας την!!! Συμπερασματικά: Το 2017 θα μας δώσει μεγάλες συγκινήσεις.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:22
  Σύνδεσμος

  Εγω ειδα στον υπνο μου οτι πηγα στην εκκλησια κ παρακουθησα την λειτουργια..ηταν καποια γιορτη αλλα δεν θυμαμαι ποια.στολισμενη ειχε κοσμο πολυ κ την εικονα στη μεση της εκκλησιας για να προσκυνημα.σηκωθηκα να προσκυνησω κ να φιλησω την εικονα κ στην ουρα ηταν 3 παπαδες κ τους εδινα τη σειρα μου καθε φορα μετα ειδα πως ερχοταν κι αλλος κ δε τον αφησα να μου παρει τη σειρα..φιλησα την εικονα κ οταν εφυγα μου λεει μια θεια μου απο διπλα πως δεν ηταν σωστο επρεπε να δωσω τη σειρα μου κ στον τελευταιο παπα.ημουν ωρα ορθια της λεω κ δεν μπορουσα αλλο ηθελα να φιλησω την εικονα.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:08
   Σύνδεσμος

   Σε πνίγουν αυτά τα στερεότυπα των παλιών γυναικών; Σου λένε συνεχώς τι θα κάνεις; Αυτό πνίγει το υποσυνείδητό σου και πολλές φορές υποπίπτεις σε λάθη κατά τη γνώμη τους. Είναι ένα παράπονο που πιθανώς έχεις.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:09
  Σύνδεσμος

  Γεια σας και πάλι! Είδα ενα όνειρο καποια στιγμή μες στον Νοέμβριο που μας πέρασε. Είδα ότι περιπλανιόμουν στη Θεσσαλονίκη η οποία όμως δεν έμοιαζε με την πόλη όπως ειναι στην πραγματικότητα αλλά αλλιώτικη, σαν πόλη εξωτερικού με πράσινο και ποτάμι και είχε ενα μικρό λόφο, πήγα εκει βόλτα στο λόφο και κόντευα να πέσω, γατζωθηκα απο κάπου, φωναζα βοήθεια να μου δωςουν κάτι νεαροί που ήταν τριγύρω, δε θυμάμαι τελικά πως τα κατάφερα. Συνέχισα να περιπλανιέμαι στην πόλη και είδα μια μεγάλη εκκλησία, είδα κόσμο, μπήκα μεσα, ηταν μεγάλη, πολύς κοςμος, ήταν υποτίθεται η εκκλησία του Αγίου Νεκτάριου, μπαίνοντας ακούγονταν τροπάρια, ήταν αρκετοί οι ιερείς που λειτουργούσαν. Φορούσαν ανοιχτόχρωμα άμφια, μπεζ-χρυσό, κάποιος υποτίθεται είχε ανώτερο αξίωμα, μητροπολίτης ή κάτι τέτοιο, το θέμα ειναι ότι πήγα απο την αριστερή πλευρά όπου καθόμαστε οι γυναίκες στην εκκλησία και η σειρά με τις καρέκλες που κάθησα ήταν ανάποδα, δεν έβλεπε προς το ιερό, για τις υπολοιπες σειρές δεν είμαι σίγουρη πως ηταν. Έψαχνα θέση, ηταν στριμωχτα, τελικά βρήκα θέση, ωραία σκέφτηκα θα κάθησω γιατί είμαι και έγκυος (όντως). Ξυπνώντας μου έμεινε μια μελωδία απο τα τροπάρια που δεν έχω ξανακούσει που φυσικά ξέχασα γρήγορα. Δεν έχω πάει ποτέ σε εκκλησία του Αγίου Νεκτάριου απο όσο θυμάμαι. Τι σημαίνει το όνειρο; Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:13
   Σύνδεσμος

   Σκέφτηκες την πιθανότητα να σε βοηθήσει μια Νεκταρία; Ότι χρειάζεσαι μια σανίδα σωτηρίας γιατί πνίγεσαι; Βρίσκεσαι ψυχικά εκτός τόπου και χρόνου. Είναι όνειρο περιπλάνησης, που δείχνει ότι υπάρχει μια ανισορροπία μέσα σου και διαρκώς αγωνίζεσαι. Θέλεις να βρεις την ίαση της ψυχής. Εύχομαι να είναι αιτία απλά οι ορμόνες σου και να ανήκει στα ιδιαίτερα όνειρα λόγω εγκυμοσύνης. Όλα θα πάνε καλά. Εσύ τα βλέπεις ανάποδα, αλλά μπορεί αυτό να είναι μια εμμονή. Μπορεί να μην βρίσκεσαι εκεί που νομίζεις, να μην βλέπεις αυτά που πρέπει να δεις, αλλά είσαι ασφαλής κι εσύ και το μωρό σου. Αυτό έχει σημασία.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:07
  Σύνδεσμος

  ΕΙΔΑ ΣΤ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:18
   Σύνδεσμος

   Η μεγάλη γιορτή που έρχεται είναι τα Χριστούγεννα και οι δύο εκκλησίες είναι αλληγορικά η ψυχή και το σώμα σου που πρέπει να στολιστούν γι’ αυτή την όμορφη μέρα. Άρα, πρέπει να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:10
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ημουν σε ενα εκκλησακη και το βαβαμαι ασπρο τους τοιχους και σε καποια φαση επεςε πανω μου (απο πιςω μου στην πλατη μου )μια εικονα που ειχε και αλλους αγιους αλλα εγω θυμαμαι τον Αγ. Γεωργιο…αλλα αυτα τα ειχα δει υποτιθεται στο ονειρο μου και οταν ξυπνησα σαν να γινονταν κατα καποιο τροπο και ελεγα οτι τα ειδα ονειρο και μετα θυμαμαι ακομα μια σκηνη να τρεχω γυμνη μαζι με μια φιλη μου καο μας ειδε ενας γειτονας αλλα εκανε οτι δεν μας ειδε για να μην νιωσουμε ασχημα και καθως πηγαοινα σπιτι ειδα την οικογενεια μου να τους απειλει μια κοπελα που υποτιθετε ηταν κομοτρια (τα μαλλια της ηταν πορτοκαλια)και να προσπαθει να τους κανει κακο γιατι δεν πηγαιναμε κοντα της. Μπερδεμενο ονειρο αλλα περοσσοτερο μου εκανε εντυπωση η εκκλησια γιατι αν θυμαμαι καλα το να βαφεις ασπρο δεν ειναι καλο ονειρο…

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 13:39
   Σύνδεσμος

   Εδώ το χρώμα δεν μετράει. Άλλωστε, ένα μεγάλο ποσοστό των ναών έχει άσπρο χρώμα. Δείχνει ότι δεν έχεις ήρεμη συνείδηση ή ψυχή. Κάτι σε απασχολεί μήπως μαθευτεί.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:15
    Σύνδεσμος

    Μηπως μπορει να ειναι κατι στο μελλον που να μην θελω να μαθευτει;γιατι τωρα δεν με απασχολει αυτο. Ηθελα να σου κανω και μια ερωτηση Νεκταρι μου καποτε βλεπουμε πολλα ονειρα μαζι που δεν ξερεις αν ειναι ενα ονειρο ή δεν συνδεονται; εσι μπορεις να τα ξεχωρισεις αν σου πουμε ενα ονειρο που πιστευουμαι οτι ειναι ενα; ελπιζω να καταλβες την ερωτηση μου

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:21
     Σύνδεσμος

     Ναι, αυτά τα περίεργα όνειρα τα συνεχόμενα, είναι ένα κουρασμένο υποσυνείδητο. Ναι, θα μπορούσε να σε προειδοποιεί να μην φτάσεις ποτέ σ’ αυτό το σημείο. Να μην το αφήσεις να γίνει. Έχεις ένα υποσυνείδητο που σε λατρεύει κυριολεκτικά. Σε προειδοποιεί.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:56
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα κορίτσια!!Αποψε είδα ότι βρισκόμουν μπροστά στη μικρή πλατεία του Αγίου Νικολάου της πόλης μου. Μαλλον μόλις είχα βγει απο την εκκλησία κι εκεί είδα ότι μόλις είχε βγει ο επιτάφιος της εκκλησίας αυτής και είχε προπορευτεί λίγο στο δρομάκι προς τον κεντρικό δρόμο. Πίσω, στο άλλο δρομάκι (είναι σταυροδρόμι) στεκόταν ο επιτάφιος μιας άλλης εκκλησίας της πόλης μας, της οποίας ο Αγιος είναι πολιούχος. Στεκοταν και περίμενε να προπορευτεί στη περιφορά ο Αγιος Νικόλαος.
  Στη πραγματικότητα όταν γίνεται περιφορά , γίνεται ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή περιμένει ο επιτάφιος του Αγίου Νικολάου , στο δρόμο μπροστά απο την εκκλησία του Πολιούχου Αγίου, να βγεί και μετά συνεχίζει.
  Ακόμη να πω ότι χθες ξύπνησα γύρω στις 4 το πρωϊ και με ξαναπήρε ο ύπνος στις 6. Το όνειρο το είδα αμέσως μόλις ξανακλεισαν τα μάτια μου, στις 6 και το θυμάμαι έντονα γιατί μετά απο αυτό ξύπνησα πάλι και κοιμήθηκα κανονικά μέχρι τις 8 που ξυπνάω κάθε μέρα. Θέλω να πώ ότι ναι μεν ήταν όνειρο ,αλλά απο την άλλη σα να ήταν ενσυνείδητο. Δε ξέρω αν θεωρείται κανονικό όνειρο.
  Ελπίζω να μη σας κούρασα. Ευχαριστώ ….

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 13:35
   Σύνδεσμος

   Πάντως το όνειρο δείχνει ότι κάνεις κάποιο λάθος και βλέπεις τα πράγματα άσχημα, συμπεριφέρεσαι σαν να είναι Μ. Παρασκευή μέσα σου. Όμως η ανάσταση είναι κοντά. Αν νιώθεις ότι είναι συνειδητό, είναι όνειρο που δηλώνει ότι ο Χριστός σε βοηθάει να θάψεις κάποιες καταστάσεις που σε οδήγησαν να πάρεις λάθος αποφάσεις και να βιώνεις αλληγορικά μια Μ. Παρασκευή.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 στο 22:07
  Σύνδεσμος

  Η φίλη μου έιδε ότι ήταν με τον σύζυγό της στο Λουτράκι (έχει σπίτι εκεί) μέσα στο αυτοκίνητο και κατά την διαδρομη της λέει: Πάμε στον Αγ. Γεώργιο? Και του απαντάει ότι αυτό ανοίγει μια φορά τον χρόνο αλλά έτυχε να ήταν εκείνη την μέρα του Αγ. Γεωργίου.(όχι στην πραγματικότητα).
  Στην πραγματικότητα, έχουν δύο γιους εκ των οποίων ο ένας είναι αβάφτιστος και τα ονόματα που είναι να πάρει, είναι Γεώργιος & Δημήτρης. Αν παίζει κάποιο ρόλο!

  Ευχαριστούμε πολύ!!!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 13:43
   Σύνδεσμος

   Πότε το είδε; Αυτό λείπει για να απαντηθεί. Στα μπλε γράμματα ζητάμε διευκρινίσεις για να πάρει απάντηση αυτό το όνειρο. Αν είναι κυριακάτικο διάβασε το ομώνυμο άρθρο στα είδη ονείρων.

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:13
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία το όνειρο δεν το είδε Κυριακή. Τώρα συνειδητοποίησα την ημερομηνία που περίμενα την απάντηση. Απλά βρήκα χρόνο και το έγραψα Κυριακή.
   Συγνώμη.
   Το είδε στην βδομάδα που αναφέρεται , ημέρα Πέμπτη.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:49
    Σύνδεσμος

    Το όνειρο ζητάει από τη φίλη σου να πάρει μόνο ένα όνομα το παιδί. Αυτό δυσαρεστεί τον Άγιο Γεώργιο που το θέλει αποκλειστικά και μόνο δικό του. Γι’ αυτό άνοιξε μόνο εκείνη την ημέρα.

    Απάντηση
 • Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 στο 19:24
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Η μητέρα μου είδε στον ύπνο της ότι βρισκόταν σε μία εκκλησία που ήταν μέσα όλη φτιαγμένη από χρυσάφι και κοίταζε εκστατική γύρω γύρω.Στην επόμενη σκηνή βλέπει ότι ήταν σε ένα ταξί μαζί με εμένα και τον πατέρα μου και διεσχίζαμε επαρχιακούς δρόμους με χωριουδάκια γύρω γύρω. Ήμασταν όλοι χαρούμενοι. Δεν είναι κυριακάτικο. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 13:55
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο ότι βαδίζετε σωστά στο δρόμο του θεού και περνάτε καλά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 στο 09:34
  Σύνδεσμος

  Συγνώμη αν κάνω λάθος στην τοποθεσία αλλά πραγματικά είναι αρκετά περίεργο και δεν ήξερα που αλλού να το γράψω. Είδα σήμερα λοιπόν πως ήταν μεσάνυχτα στο χωριό μου γύρω στις 1:30 και δεν ξέρω γιατί κάτι με τράβαγε να πάω στην εκκλησία ( όλο το χωριό κοιμόταν ). Έτσι άρχισα να ανεβαίνω ( μέχρι την εκκλησία από το σπίτι μου είναι όλο ανηφόρα ), και έτρεχα αλλά δεν μπορούσα να τρέψω γρήγορα και έτσι έπεσα στα τέσσερα και πήγα με την διπλάσια ταχύτητα μέχρι που έφτασα 100 μέτρα πριν την εκκλησία και άκουσα φωνές και είδα τον ξαδερφό μου με την ξαδερφή μου με κάτι μεγάλες ζώνες σαν μαστίγια. Στην αρχή νόμιζα ότι την χτύπαγε αλλά αυτή γελούσε και τότε βγήκε ένα γατάκι γεμάτο χτυπήματα, κουτσένωντας και τότε μου έριξαν και εμένα αλλά δεν με βρήκαν και τους είπα θέλω απλώς να πάω στην εκκλησία. Και τελείωσε καθώς σκεφτόμουν το προαύλιο της εκκλησίας γεμάτο χτυπημένα και σκοτωμένα νομίζω ζώα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:01
   Σύνδεσμος

   Είναι δαιμονικό όνειρο. Ο δαίμονας δεν σε άφηνε να φτάσεις στην εκκλησία.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 23:47
  Σύνδεσμος

  καλησπερα!! ειδα στον υπνο μου οτι περπαταγα εξω απο μια εκκλησια..στην αρχη σκεφτηκα να την αγνοησω και να συνεχισω τον δρομο μου ομως τελικα σταματησα και εκανα τον σταυρο μου..τι σημαινει?? ευχαριστω..!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 στο 17:42
   Σύνδεσμος

   Έχεις γίνει εξπερ Μαρία. Ψάχνεις στο όνειρο να δεις αν υπάρχει κάποια παγίδα και όταν διαπιστώσεις ότι είναι ακίνδυνο προχωράς στη σωστή κίνηση. Τόσο προσεκτική που είσαι, δεν υπάρχει φόβος να πέσεις σε παγίδα ούτε στο όνειρο, ούτε στη ζωή σου.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο 14:09
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι εγω και η μητερα μου και οι θείοι μου και κάποιοι άλλοι απο το χωριό μου μέσα σε ενα εκκλησάκι. Μέσα έμοιαζε σαν καφενείο γιατι είχε τραπεζάκια, απ’ εξω όμως ήταν εκκλησια. Βγηκα εξω και ξαφνικά ακούω εναν μαύρο μέσα στην εκκλησια να λέει οτι μέσα στη μαύρη του τη τσάντα έχει βόμβα. Και έτρεξα να φύγω, ειδα τη φίλη μου τη Καλιοπη και μου λέει σε αυτο το σημείο θα χτίσω, για να έρχονται αυτοί με τους χάρτες. Βρέθηκε ενα περιοδικό με προορισμούς για ταξίδια, και έβλεπα τη γαλαζοπράσινη θάλασσα και έλεγε απο πάνω Μήλος. Εκείνη τη στιγμή περπάταγαν όλοι μαζι απο την εκκλησια και λέγανε για την βόμβα. Προσπαθούσα να βρω τη μητερα μου γιατι καταλαβα οτι έπρεπε να την περιμένω να φύγουμε μαζι. Ειδα απο μακριά ενα καραβάκι και ειπα να τώρα θα πάνε Αθήνα

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 στο 14:39
  Σύνδεσμος

  καλησπερα στην παρεα ελπιζω να ειστε καλα. ειδα οτι ημουν σ ενα νησι και χτιζαμε με μερικους αλλους μια εκκλησια μολις τελειωσε το χτισιμο πηγα στην παραλια και βρηκα ενα αρχαιο νομισμα τετραγωνο που ηταν σαν μια μικρη εικονα καθαρο και σαν καινουριο λες και φτιαχτηκε εκεινη την ωρα το πηρα και πηγα στην εκκλησια ειδα την σκεπη της και δεν μου αρεσε πιανω και χαλαω ενα κοματι της (σκεπης)και το φτιαχνω αλλιως σε κλασματα δευτερολεπτου πολυ ωραια εκκλησια με κατακκοκινα κεραμιδια.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 18:55
   Σύνδεσμος

   ..

   Ετοιμάσου να παντρευτείς Ηλία. Είναι ο κατάλληλος καιρός. Είναι μια σχέση που είχες από παλία και διατηρείς, η οποία θα ολοκληρωθεί, όπως ολοκληρώθηκε και η εκκλησία που χτίζεις. Άρα, η μοίρα σου το θέλει.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο 01:15
    Σύνδεσμος

    χαχαχαχχαχαχααχα μονο αυτο δεν περιμενα ν ακουσω νεκταρια μου νομιζα οτι ειχε να κανει με την υγεια μιας και η υγεια μου δεν ειναι καθολου καλη και με μπερδεψε που γκρεμισα την σκεπη.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο 10:35
     Σύνδεσμος

     Το ξαναέχτισες όμως. Το νησί δηλώνει ηρεμία, η εκκλησία που χτίζεις είναι αυτό που έχω γράψει. Το τετράγωνο νόμισμα είναι η απόκτηση υλικών αγαθών. Πάει το μυαλό του καθενός εκεί. Όταν δεν ισχύει αυτό και το πάρουμε ψυχολογικά, δηλώνει ότι αν είσαι άρρωστος θα γίνεις καλά. Πού φαίνεται αυτό, χαλάς το κομμάτι της εκκλήσίας που δεν σ’ αρέσει και φτιάχνεις ένα άλλο. Όμως, το νόμισμα εδώ δεν ταιριάζει και ενώ αρχικά ήθελα να βάλω αυτήν την ερμηνεία, μπερδεύτηκα με το τετράγωνο νόμισμα.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο 17:09
      Σύνδεσμος

      το νομισμα ηταν σαν μικρη εικονα ηταν απο καθαρο χρυσο και ειχε καποιον αγιο σκαλισμενο πανω αλλα δεν θυμαμαι ποιον. τελικα αυτο το νομισμα μας ανακατεψε πολυ χαχαχαχαχα

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 10:56
       Σύνδεσμος

       Είδες!!! Το νόμισμα λοιπόν εδώ παίρνει άλλη ερμηνεία, διότι έχει τον άγιο μέσα. είναι αλληγορικά η θεία βοήθεια και όσα σου προσφέρει. Οτι δεν είσαι μόνος σου. Σε βοηθά ο θεός να γίνεις καλά.

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 05:23
        Σύνδεσμος

        Μακαρι Νεκταρια μου απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι το σωμα μου ειναι σμπαραλια και πολυ καιρο ημουν στο κρεβατι τωρα αρχισα να σηκωνομαι λιγο.

        Απάντηση
 • Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο 18:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Η μητέρα μου είδε το βράδυ της Παρασκευής ότι πήγαινε σε μία εκκλησία να προσκυνήσει. Προς την εκκλησία κατευθύνονταν και μία ομάδα γυναικών, 20 περίπου σε αριθμό, οι οποίες ήταν γυμνές από τη μέση και πάνω και μία εντελώς γυμνή. Η μητέρα μου παραξενεύτηκε με τη γύμνια τους και αναρωτήθηκε αν εκπληρώνουν κάποιο παράξενο τάμα. δεν τις είδε όμως να μπαίνουν μέσα. Η μητέρα μου μπήκε στην εκκλησία και τότε εμφανίστηκε η μητέρα της, η οποία έχει πεθάνει χρόνια, και πήρε από τα χέρια της μητέρας μου ένα βαρύ μαύρο παλτό που κρατούσε για να τη διευκολύνει.Η μητέρα μου προσκύνησε την εικόνα του Χριστού και έκανε να φύγει από την εκκλησία, αλλά δεν έβρισκε την γιαγιά μου για να της επιστρέψει το παλτό.
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 στο 17:35
   Σύνδεσμος

   .
   Είναι καλό όνειρο.Το βαρύ μαύρο παλτό,δηλωνει μία βαριά στεναχώρια.Αυτην την στεναχώρια της πήρε από τα χέρια και σαφώς δεν την έβρισκε μετά διότι δεν ήθελε να την επιστρέψει.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο 16:09
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι βρέθηκα με φιλους σε μια εκκλησια που βρισκόταν στην Ιταλία μπήκα άναψα κερί προσκύνησα και μετά βγήκα έξω…ήταν πεντακάθαρη και παλιά και γραφική ….και μετά βρέθηκα να βλέπω μακριά την εκκλησια του Αγ.Φανουριου που γιόρταζε αλλά δεν είχα χρήματα να ανάψω κερί τελικά πλησίασα την εκκλησια και κατάφερα να βρω λεφτά,άναψα κερί προσκυνησα και εφυγα και πηγαίνοντας να βρω τον πρώην αγαπημένο μου που στο όνειρο ηταν νυν , που παρεπιμποντως εργάζεται και στην Ιταλία, τράκαρα στο δρόμο αλλά χωρίς δικές μου ζημιές παρά μόνο το φαναρι από το μηχανάκι του άλλου . Μόλις πήγα να βγάλω το κινητό μου να καλεσω τον πρώην μου να του πω ότι θα καθυστερησω βγήκε μια φωτογραφία του να είναι καθισμένος σε ένα γραφείο και τότε ο ιδιοκτήτης από το μηχανάκι μου είπε ότι η ζημιά δεν είναι σημαντική δωσε μου 50 ευρώ και φύγε και μην ανησυχείς. Έδωσα τα χρήματα και πήγα να τον βρω.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 10:33
   Σύνδεσμος

   .

   Οι φίλοι σου είναι τα συναισθήματά σου. Και στην Ιταλία υπάρχουν λίγες ορθόδοξες εκκλησίες, αλλά φαντάζομαι ότι αυτή που είδες είναι καθολική. Όμως, ο Άγιος Φανούρης που είδες ξεκαθάρισε το τοπίο με το άτομο αυτό. Δείχνει ότι έχει τακτοποιηθεί εκεί που βρίσκεται για την ψυχή σου είναι μια μικρή ζημιά, αλλά ξεπερνιέται. Δείχνει καθαρά ότι πρέπει να φύγεις από εκεί. Ότι πρέπει να τον ξεπεράσεις. Να του δώσεις όσα του χρωστάς και σαν κυρία να αποχωρήσεις. Το κακό δεν είναι μεγάλο, διορθώνεται. Μα θα μου πεις, εγώ πήγα να τον βρω. Είναι αντίθετο ένα τέτοιο όνειρο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 στο 14:40
  Σύνδεσμος

  Ειδα χθες ενα περιεργο ονειρο…λεει οτι ημουν με την μητερα μου στην εκκλησια και αν θυμαμαι καλα ακουγαμε λειτουργια απο πισω μας καθονταν πολλες κυριες μεγαλης ηλικιας φορωντας καποιες μαυρα ρουχα αν θυμαμαι καλα…σε καποια φαση στο τελος σηκωθηκαμε ολες και ειχαμε αφησει τις τσαντες και τα τσαντακια μας καπου ολα μαζι στο πατωμα…ειδα μια γρια που εκλεψε το τσαντακι καποιας και μετα το εκανα και εγω εβαλα στη σακουλα μου το τσαντακι-πορτοφολι μιας κυριας…οπως πηγα να φυγω καποια με σταματησε για να ψαξει την τσαντα μου αν της εχω παρει κατι εκανα την ανηξερη και ευτυχως δεν το ειδε και εφυγα…μετα πηγα προσμονωντας να ανοιξω το τσαντακι να δω αν εχει χρηματα και καθως το εψαχνα απογοητευτηκα διοτι ειχε μονο κατι εισητηρια χαρτια ενα τσιμπηδακι και μια μικρη εικονιτσα εκκλησιαστικη…ετσι απο τη μια απογοητευτηκα και απο την αλλη ντραπηκα και θελησα να της επιστρεψω το τσαντακι αλλα μετα ξυπνησα…τι σημαινει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 10:44
   Σύνδεσμος

   .

   Το χρήμα! Αυτό διαλύει ψυχές και συνειδήσεις. Αλήθεια θα της το επέστρεφες αν έβρισκες μέσα χρήματα; Όχι βέβαια. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Σκέψου όμως να υπήρχαν χρήματα, να τα είχε κλέψει μια άλλη πριν από σένα και να πέταξε το τσαντάκι. Λέμε τώρα. Άντε να αποδείξεις ότι δεν τα πήρες εσύ. Κατάλαβες τι εννοώ; Είναι μια παγίδα η περίπτωση αυτή. Καλύτερα να μην περιμένεις τα έτοιμα. Αυτά μπορεί να σε μπλέξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Μπορεί τα χρήματα να τα είχε κάπου αλλού. Αυτή τη στιγμή θέλει να σου δείξει ότι δεν πρέπει να έχεις τόση μανία για το χρήμα. Υπάρχουν άλλα σημαντικότερα πράγματα πέρα απ’ αυτό. Το πιο κατακριτέο είναι η ληστεία μέσα σε εκκλησία. Άρα, κάποιο ηθικό σφάλμα θέλει να σου δείξει το όνειρο. Κάποιο λάθος που κάνεις στη ζωή σου. Εντόπισε και διόρθωσέ το λοιπόν. Αν έβρισκες χρήματα θα ήταν κακό το όνειρο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016 στο 17:34
  Σύνδεσμος

  καλησπερα ειδα στον υπνο μου οτι πηγα σε εκκλησια με εναν κυριο π ειχε προβλημα κ εκλαιγε και εκλαιγα κ εγω μαζι του κ αφησε λεφτα στην εκκλησια για να βοηθηθει απο τους αγιους κ εγω καθως γυρισα τ κεφαλι μ ειδα μια γυναικα να κανει αγιογραφια αλλα δεν ειδα προσωπο Αγιου μονο λογια.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 10:50
   Σύνδεσμος

   .

   Αυτό το όνειρο δείχνει ότι ο δυνατός εαυτός σου έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Ο αδύναμος έχει εναποθέσει την ελπίδα του στο θεό. Όμως, αυτή η κατάσταση σε φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί δεν μπορείς να αντέξεις τις αντιξοότητες της ζωής. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Είσαι σε δίλημμα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 στο 13:46
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα σας, (πριν την εορτή του Αγίου Φανουρίου) είδα στον ύπνο μου ότι πήγα στην εκκλησία του Αγ. Φανουρίου (όπου εκκλησιάζομαι) στον Μέγα εσπερινό και οι μισές καρέκλες του ναού ήταν κατεστραμμένες.Επίσης πήγα να γράψω ονόματα υπέρ Υγείας αλλά όλα τα χαρτιά ήταν συμπληρωμένα και δεν υπήρχε ούτε ένα κενό για μένα.

  Τέλος, είδα να βγαίνει από το γραφείο του ο πνευματικός μου μεγαλοπρεπώς αλλά μετά τον είδα με κοσμικά ρούχα και ξυρισμένο και κοντοκουρεμένο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 10:55
   Σύνδεσμος

   .

   Λάθος πορεία τραβάς και όλα είναι ανάποδα για σένα. Δείχνει ότι ο θρησκευτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του. Σαν να έχει κλονιστεί η πίστη σου. Τα σπασμένα καθίσματα δεν μπορούν να θέσουν σε λειτουργία την εκκλησία. Πώς θα λειτουργήσει; Επίσης, είναι κακό να μην έχει χαρτιά για τα υπερ υγείας, σαν να κινδυνεύει η υγεία σου. Τέλος, όλοι οι πνευματικοί έχουν μούσι και δεν κουρεύονται απ’ όσο ξέρω πολύ. Άρα, δεν λέγεται πνευματικός αν δεν έχει την κατάλληλη όψη. Όλα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Σαν να μην δέχεται ο θεός την παρουσία σου εδώ. Σαν να είναι όλα αφιλόξενα για σένα. Πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από το θεό αν έχεις κάνει κάτι ή να εξομολογηθείς. Μετά την εξομολόγηση, αυτή η εκκλησία πρέπει να αντικατασταθει με νέες καρέκλες και στασίδια και να πεταχτούν οι υπάρχουσες. Εσύ να φέρεις τα ονόματα γραμμένα από το σπίτι και να φυτρώσουν τα γένια του πνευματικού. Άρα, αλληγορικά για να τα πετύχεις όλα αυτά χρειάζεται δουλειά και αγώνας. Να έρθεις πιο κοντά στο θεό, αν έχεις απομακρυνθεί. Απαιτείται να περάσει αρκετός καιρός για να έρθουν τα πράγματα στη θέση τους. Αν όμως είσαι καλή Χριστιανή, το όνειρο είναι δαιμονικό. Είναι μια παγίδα. Αν ισχύει αυτό, την έχεις εντοπίσει.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:57
    Σύνδεσμος

    σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. πήγα για εξομολόγηση και είπα και στον πνευματικό μου για αυτό το όνειρο, ο οποίος μου είπε ότι επειδή βλέπω το συγκεκριμένο ναό σαν το σπίτι μου έχω άγχος για να είναι όλα και όλοι καλά εκεί.
    καθάρισε η ψυχή μου. να είστε καλά

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:35
     Σύνδεσμος

     Πάντα το άγχος μας για τελειότητα εκμεταλλεύεται ο σατανάς και μας επισκέπτεται. Όμως, οι καλοί Χριστιανοί τον αναγνωρίζουν. Το ίδιο έκανες κι εσύ. Καλά έκανες και καθάρισες την ψυχή σου. Καλό είναι που το εντόπισες. Μην σκέφτεσαι πολύ την τελειότητα. Άσε τα πράγματα να έρχονται όπως θέλουν. Έτσι, το κακό δεν θα εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να σου χαλά τον ύπνο με τέτοια όνειρα. Βγάλε το άγχος και όλα θα πάνε καλά.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 στο 15:37
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ήμουν στο πατρικό μου σπίτι μέσα στο υπνοδωμάτιο μου και ήμουν εγω και η ελεχτρια απο το παιδικο σταθμό που ειχα. Αυτή με ρώταγε εάν μένω εδώ; Και της ειπα ναι . Εσύ που μένεις τι ρωτάω και μου ειπε μια περιοχή (δεν θυμάμαι) αλλα δεν ειναι καλή περιοχή. Και αγκαλιάστηκαμε. Μου λέγε πτι παει ταξίδι για διακοπές και την πήγα στο λιμάνι και έφυγε με το πλοίο! Μετα πήγα στο παιδικο που ήταν πίσω απο την εκκλησια της Παναγίας (στην πραγματικότητα δεν ήταν εκει) και όταν πήγα μέσα ειδα οτι έλειπαν 4 παιδιά.. Πήγα στην εκκληςια στη πόρτα η οποία ήταν ανοιχτή αλλα σκοτάδι μεςα, προσκύνησα στη πόρτα να βρεθούν τα παιδιά. Πήγα στο παιδικο και Ο Γιώργος (ένας φίλος, καμία σχέση με τον παιδικο) μου ειπε οτι ο τάδε πήρε τηλ και έχει το παιδι στο σπίτι αλλα ξέχασε τα παπούτσια και θα έρθει να τα παρει. Και το άλλο παιδάκι ήταν και αυτο σπίτι. Μετα ηρθε ο Μανώλης (φίλος, τον οποίο τον ήθελα) και με παίρνει απο το παιδικο και με Παει κάπου όμορφα σαν λίμνη ήταν και μου λέει κοιτά εδώ και μας πήρε φωτογραφία ήμουν εγω και εκείνος είχε παρει αγκαλιά το κεφάλι μου.κολυμπησαμε στη λίμνη και εκείνος εκανε βουτιά μέσα και ένας άγνωστος εμφανιστηκε

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 11:13
   Σύνδεσμος

   .

   Το όνειρο είναι αντίθετο. Ποτέ δεν θα δεχόσουν να αγκαλιάσεις μια γυναίκα που δεν ξέρεις καλά και μένει σε κακόφημη συνοικία. Είναι λοιπόν ο παλιός σου εαυτός με τα λάθη του που αποχαιρετάς. Τώρα πια συγκεντρώθηκες στη δουλειά σου, αφήνοντας πίσω όλους τους ανεκπλήρωτους έρωτες. Για σένα αυτή τη στιγμή υπερέχει η δουλειά σου και η οικογένειά σου και ως φαίνεται τώρα είσαι υπεύθυνη και αποκλείεται να χαθεί κάποιο παιδί.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 στο 03:59
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!
  Είδα στο όνειρο μου ότι έψαχνα εκκλησία για να εξομολογηθώ, αλλά δεν είχα συγκεκριμένο λόγο και κίνητρο. Έτσι αρχικά πήγα προς μια εκκλησα αλλά δεν ήξερα αν είχαν αγιασμό εκείνη την ώρα κι αν δέχονταν άτομα για εξομολόγηση. Έτσι προχώρησα προς μια άλλη εκκλησία η οποία λέει ότι ήταν σε ένα σημείο κοντά στο μετρό, σαν ημιόροφος. Ο περίγυρος ήταν σκούρος γκρι και η εκκλησία αντί για τοίχους είχε τζάμια. Μπήκα μέσα και είχε πάρα πολύ κόσμο. Λέει ότι από το ιερό πρόβαλε ένα πάρα πολύ δυνατό φως. Εμένα με είχε συναπάρει η όλη η κατάσταση, είχα αρχίσει να απορροφάμαι από την λειτουργία. Τότε με πήρε ένας άντρας τηλέφωνο, του οποίου την φωνή δεν την ξέρω, και μου είπε να μην ξεχνάω γιατί είμαι εδώ. Έτσι καθώς η λειτουργία τελείωσε εγώ προχώρησα προς το ιερό που έλαμπε και κανείς δεν μου έδωσε σημασία. Όταν μπήκα μέσα βρήκα ότι αυτό που το φώτιζε ήταν ράβδοι χρυσού. Πήρα μία και την έσπασα. Το ιερό σταμάτησε να φωτίζει και εγώ βγήκα έξω και κανείς δεν μου έδωσε σημασία, σαν να μην έγινε τίποτα.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 11:15
   Σύνδεσμος

   .

   Δεν ήταν εκκλησία, δεν ήταν φως ήταν μια πλάνη του σατανά. Μόνο οι ράβδοι χρυσού θα μπορούσαν να λάμπουν εκεί. Η ψυχή σου αντιλήφθηκε την παγίδα και τους έσπασε. Εύγε!!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 02:23
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα..
  Ειδα οτι ημουν στην ναουσα με πολλους φιλους και γνωστους.. ηταν κατι σαν πανηγυρι.. καποια στιγμη ηρθε ο αδελφος μου ο οποιος ηθελε να φυγει.. δεν μου ειπε ποτε τον λογο.. και ανοιξα το ιντερνετ για να δω τι ωρα θα ξεκινησουν τα λεωφορεια.. ηταν βραδυ.. δεν επιανε καλα το σημα μεσα και βγηκαμε εξω μηπως και βρω καποιο σημειο που να εχει.. βρεθηκαμε σε κατι σκαλακια πολυ μικρα.. ο αδελφος μου ο οποιος ειναι μικροτερος σε ηλικια κατα 3 χρονια κατεβηκε πιο κατω και εγω τον φωναζα για να ανεβει.. και ανεβηκε με πολυ παραξενο τροπο.. περασαν δυο αμαξια λιγο πιο πανω απο εκει που ημασταν.. και φοβομουν μη τον πατησουν.. οταν ανεβηκε περασε απο διπλα ενα ασπρο μεγαλο σκυλι.. ακακο.. και εφυγε χωρις να μας πειραξει.. οταν ειπα στον αδελφο μου οτι δεν μπορω να βρω σημα ξαναγυρισε εκει που ημασταν.. και εμεινα μονη μου εξω.. οπου ηρθε ενα μαυρο αγριο σκυλι το οποιο μου εδειχνε τα δοντια του και ηταν ετοιμο να μου επιτεθει.. τοτε περασε ενας κυριος απο διπλα μου και μου ειπε οτι δεν ειναι σωστο να αγριευω τα σκυλια και ποσο μαλλον στο προαυλιο της εκκλησιας της παναγιας.. αυτην την εκκλησια δεν την ειδα ποτε.. το σκυλι με πλησιαζε και του αφησα κατι σαν ενα ξυλινο κονταρι για να μπορεσω να περασω μια μαυρη καγκελοπορτα και να ξαναπαω εκει που ημουν.. ο σκυλος με ακολουθησε αλλα δεν ξερω τι εγινε επειδη ξυπνησα..
  Σας ευχαριστω εκ των προτερων..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο 11:24
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Η ψυχή σου είναι παγιδευμένη και δεν μπορεί να ξεφύγει. Νιώθει εγκλωβισμένη. Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να σε πείσει ότι ήταν εκκλησία εκεί για να μην αγριεύεις τον σκύλο. Όμως έπρεπε να σε σώσει απ’ αυτόν. Άρα, αυτό τον καιρό τίποτα και κανένας δεν σε βοηθάει. Πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνη σου. Αυτός ο αδερφός μπορεί να μην είναι ο αδερφός σου, αλλά συμβολικά ο εαυτός σου που παλεύει παλικαρίσια να ξεφύγει από την παγίδα που σου έχει στήσει ο ίδιος ο εαυτός σου. Θέλεις να ξεφύγεις αλλά δεν μπορείς. Σε κυνηγούν άγνωστοι κίνδυνοι και δεν σ’ αφήνουν να ανασάνεις. Ίσως να είναι ένα πρόβλημα που είναι τόσο δυσνόητο και δεν μπορείς να βρεις λύση και σε κυνηγάει, χωρίς να σε βοηθάει να ξεφύγεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016 στο 13:57
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, είναι η πρώτη φορά που γράφω. Τον τελευταίο καιρό βλέπω πολλά όνειρα, στα οποία δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Χθες είδα οτι ήμουν στο γραφείο μου και κάτι έψαχνα στον υπολογιστή αριστέρά μου ήταν ένα βάζο με λουλούδια. Ο διευθυντής μου έσπασε καταλάθος ένα γυάλινο ρόδι, όταν πήγα να καθαρίσω το σημείο στα σπασμένα γυαλιά υπήρχαν πενηντάευρα, το οποία μάζεψα. Μετά είδα οτι ήμουν με τον πατέρα μου και είχε βάλει το κεφάλι του στο στήθος μου για να μην βρέχεται καθώς ψιχάλιζε. Ανεβέναμε τα σκαλιά μιας εκκλησίας. Μπήκαμε μέσα δεξιά και πήραμε κεριά. Ο πατέρας μου πήρε μια χούφτα κεριά και τα πέταξε στην εικόνα της παναγιάς κ την παρακαλούσε να πάνε όλα καλά… Ήταν κάπως ενεργητικός, είχε μεγάλη ένταση. Εγώ πήγα και άναψα κεριά, δεξιά ήταν η εικόνα της Παναγιάς και αριστερά δεν είδα αλλά σήμερα έχω την αίσθηση πως ήταν ο Άγιος Φανούριος, τα κεριά μου σβήνανε και ανάβανε συνέχεια, όταν σβήνανε τα ξανά άναβα και αυτά λιώνανε κ έγιαν χοντρά. Μετά ο πατέρας μου πήγε και πέταγε τα κεριά που ήταν σβησμένα και έκανε χώρο για τα κεριά που άναβαν οι χριστιανοί που έμπαιναν στην εκκλησία. Μπροστά του καθόταν ένας νέος άντρας ο οποίος μ είπε δ πειράζει ας τα φτιάξει για λίγο ο πατέρας σου τα κεριά και μετά θα τα φτιάχνω εγώ. Μετά είδα οτι βρέθηκα αλλού κ ένας άντρας, του οποίου δ θυμάμαι το πρόσωπο μου φόρεσε ένα κολιέ στο λαιμό.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016 στο 19:15
   Σύνδεσμος

   Είναι πολλά όνειρα μαζί. Πρέπει να τα διαχωρίσεις σε πολλά μηνύματα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 17:44
    Σύνδεσμος

    Καλησπέρα σας. Μα τα είδα το ίδιο βράδυ, τι εννοείται να τα διαχωρίσω; Ευχαριστώ πολύ!

    Απάντηση
    • Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016 στο 17:48
     Σύνδεσμος

     Δεν έχει σημασία είναι πολλά όνειρα. Να στείλεις 3 μηνύματα με κάθε όνειρο ξεχωριστά.

     Καλησπέρα… μάζεψα 1 μήνυμα.
     Μετά… Φτιάχνω εγώ 2 μήνυμα.
     Μετά… Λαιμό 3 μήνυμα. Σπάστο λοιπόν σε 3 μηνύματα όπως σου υπέδειξα.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 στο 15:12
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΕΛΕΗΜΩΝΑ) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ Κ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ.
  ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΙΑ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΚΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 στο 18:41
   Σύνδεσμος

   Το διάστημα από τον άγιο Παντελεήμονα έως τον άγιο Φανούρη είναι ένας μήνας. (27 Ιουλίου, 27 Αυγούστου). Θα πρέπει να προσέξεις αυτό το διάστημα κάτι θα συμβεί.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016 στο 15:33
    Σύνδεσμος

    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 στο 13:59
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ή μαμά μου να με περιμένει έξω από την παλιά πολυκατοικία μας εμένα, έναν Αντωνή και μία παναγιωτα(παλιοί συμμαθητές αλλά δεν έχουμε καμία σχέση τώρα) και γω καθόμουν στα πόδια του Αντωνη γιατί δεν χωρούσε. Μετά σηκωνομαι και κάθομαι δίπλα αφού χωρεσε μετά και άρχισε να κλαίει γιατί τον πονουσαν τα πόδια και έβγαζε λίγο αίμα και του λέω συγνώμη. Πήγαμε σε ένα μέρος σαν την θεσσαλονικη και βλέπαμε απέναντι την ζακινθο. (Έχω πάει καί στά δύο).Βλέπω μετά από μακριά την εκκλησία του προφήτη Ηλια .(δεν την έχω ξαναδεί)

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 στο 09:42
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δηλώνει ότι βρίσκεσαι σε μια κυκλοθυμική διάθεση. Δεν μπορείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Σ’ αυτό δεν μπορεί να σε βοηθήσει ακόμη και η Παναγία. Αυτό τον καιρό δεν πρέπει να πάρεις κάποια σημαντική απόφαση. Ο προφήτης Ηλίας είναι το εκκλησάκι που βρίσκεται στο βουνό, δείχνει την απομόνωση. Αυτό δείχνει ότι πρέπει να απομονωθείς για λίγο να αδρανήσεις και να τα βρεις για λίγο με τον εαυτό σου, μέχρι να βρεις την ισορροπία σου.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 στο 18:23
  Σύνδεσμος

  Τι να πω Νεκταρια μου η αληθεια ειναι οτι σοκαριστηκα λιγακι …οπως και να εχει σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου 🙂

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 στο 12:59
   Σύνδεσμος

   Κι εγώ έχω δει 2 φορές στη ζωή μου τέτοιο όνειρο. Δεν είναι τίποτα. Σε όλους συμβαίνει. Κανείς δεν φεύγει πριν την ώρα του. Αν είναι να ζήσουμε, θα ζήσουμε. Όταν σβήσει όμως το καντήλι μας, κανείς δεν μπορεί να ζήσει. Όλα αυτά είναι γνωστά. Μην ανησυχείς. Μπορεί να μην το ξαναδείς. Απλά, αυτό το αστρικό ταξίδι ταρακούνησε λίγο την ασημένια χορδή χωρίς να τη σπάσει, με αποτέλεσμα να το δεις. Αυτό συμβαίνει πολλές ή λίγες φορές.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 στο 10:58
  Σύνδεσμος

  Η αληθεια ειναι πως με τρομαξες λιγο Νεκταρια διαβαζω και ξαναδιαβαζω την απαντηση σου..μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης… Περναω προβληματα αυτο τον καιρο εντονα οικονομικης φυσης και ζω μεσ την αμφιβολια δεν ξερω αν και αυτο συμβαλει στα ονειρα μου

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 στο 13:37
   Σύνδεσμος

   Δεν ήταν δαιμονικό, αλλά κινδύνευες να πεθάνεις. Επέστρεψες κορίτσι μου. Ήταν η σύνδεση σου με τον κόσμο μας. Ναι, συμβαίνει αυτό σε πολλά όνειρα όταν κάνουμε αστρικό ταξίδι και κινδυνεύει η ασημένια χορδή. Καλό είναι να μην πιστεύουμε κάθε εκκλησία που φανερώνεται στα όνειρα. Κάτι σε κράτησε στη ζωή. Ξέρεις τι; Η επιτυχία να μπεις στο σώμα σου και να πατήσεις στη γη. Η μητέρα σου δεν κατάφερε να σε φέρει πίσω. Κατάφερες να βρεις μόνη τον δρόμο της επιστροφής. Έχεις πεπρωμένο και ζωή γι’ αυτό.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 στο 10:04
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας.. Ειδα στον υπνο μου οτι φορουσα λευκα ρουχα μου αρεσε ο ευατος μου θυμαμαι και πηγαινα στην εκκλησια οταν εφτασα ειδα την μητερα μου να με κοιταει απο αποσταση αλλα σαν να μην μου αρεσε ο τροπος που με κοιτουσε.. εφτασα λοιπον κοντα και εκει που περιμενα για να παρω κερακι να αναψω κοιταξα χαμηλα και ειδα οτι το πατωμα της εκκλησιας ηταν χαλικοστρωτο και μου εκανε εντυπωση..τελικα δεν πηρα κερι δεν αναψα καπου εκει ξυπνησα

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 στο 10:11
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο είναι περίεργο, αλλά θα σε τρομάξω λίγο, ήταν όνειρο επιστροφής. Προσέξτε κορίτσια εδώ τι γίνεται. Αυτή η εκκλησία δεν ήταν εκκλησία. Ήταν κάτι που την απομάκρυνε από τη ζωή και τη δελέαζε να πάει προς τα εκεί. Η απομάκρυνση από τη μητέρα σου το αποδεικνύει. Η μητέρα σου είπες ότι ήταν από απόσταση, ένιωθες κάπως περήφανα και ωραία. Όμως σε προσγείωσε το έδαφος. Πάτησες στη γη και κατάλαβες την πλάνη. Δεν πήγες να ανάψεις το κερί και σε κέρδισε η ζωή.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 στο 23:20
  Σύνδεσμος

  Γειά σας,
  Αυτό το όνειρο το είδα πριν καιρό αλλά τώρα είδα το site σας.
  Είδα ότι ημουν έγκυος με μεγάλη κοιλιά(όταν βλέπω ότι ειμαι έγκυος πάντα περνάω στεναχώρια – αρρώστεια ανάλογη του μεγέθους της κοιλιάς μου)φορούσα άσπρη φαρδιά μπλούζα κ μαυρο καπρι παντελόνι.Ημουν έτοιμη να γέννησω,ειχε πολύ κίνηση στους δρόμούς κ ο άντρας μου μου πρότεινε να με πάει με το αυτοκινητό μας αλλά τρέχοντας πολύ στο δρόμο κ εγω του φώναζα πως θέλει να μας σκοτώσει κ τους 3.
  μετα βρέθηκα στην εισοδό του σπιτιού μου κ πήγα να πάρω το ασανσέρ το οποιο ήταν έξω από το σπιτι στην εισοδό..μπήκα στο ασανσέρ το οποιο ειχε πιο πολλούς ορόφους από την πραγματικότητα – 9- κ εγω πάτησα το 3 για να παω στο όροφο μου,τότε το ασανσέρ άρχισε να με πνιγεί ,οι λαμαρινες να με πιέζουν κ εγω εβαλά το χέρι μου στη κοιλιά μου για να προστατεύσω το μωρο μου.ειχα την αίσθηση της ασφυξίας αλλά κατόρθωσα να βγάλω το κεφάλι μου έξω από τις λαμαρινες κ ανεπνευσα.μετα ξύπνησα κ ημουν καθόλη τη διάρκεια του όνειρου φοβισμενη γιατι έλεγα σπό μεσα μου – ειδά πως ειμαι έγκυος τι κακό να περιμενω παλι να γινει.
  Ευχαριστώ πολύ θα περιμενω νέα σας .

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 στο 12:50
   Σύνδεσμος

   Όταν κοιμήθηκες είχες άγχος ή σε πλάκωσε ο σύζυγός σου κατά λάθος όταν κοιμήθηκε και αυτό το πλάκωμα το είδες πνίξιμο; Συμβαίνει αυτό συχνά όταν μοιράζεσαι με κάποιον το κρεβάτι σου. Στην χειρότερη κατάσταση είναι μια ασθένεια.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 στο 10:24
  Σύνδεσμος

  Καλημερα κοριτσια!!!Αποψε ειδα οτι πηγα σε μια εκκλησια για να παρακολουθησω τη θεια λειτουργια. Εμοιαζε με την εκκλησια της πολιουχου της πολης μου, χωρις να ειμαι σιγουρη. Μπροστα απο μενα μπηκε καποιος γνωστος μου, ο Σπυρος (συνονοματος του ανδρα μου) που στη πραγματικοτητα δεν ειναι καθολου της εκκλησιας. Αναψε πρωτα αυτος κερακι και μετα εγω, τα κερια νομιζω οτι ηταν λευκα κι εγω προχωρησα στην αριστερη πλευρα της εκκλησιας, πισω απο τη θεση του αριστερου ψαλτη. Τοτε καταταλαβα οτι γινοταν γαμος αλλα ειδα 2 νυφες
  χωρις γαμπρο, οι οποιες καθοντουσαν διπλα διπλα μπροστα απο εμενα στην αριστερη πλευρα, οπως ειναι η θεση του ψαλτη. Υποτιθεται νομιζω οτι ημια ηταν η κανονικη νυφη και η αλλη κατι σαν παρανυμφος. Ο Σπυρος, καταλαβα οτι ειχε ερθει για το γαμο και κοιταζε τη νυφη και της χαμογελουσε, η οποια ηταν παχουλη με αποκαλυπτικο ντεκολτε. Τοτε καταλαβα οτι θα γινοταν πρωτα ο γαμος και μετα η θεια λειτουργια και γι αυτο υποτιθεται δεν ειχε πολυ κοσμο. Εγω δυσανεσχετησα απο μεσα μου γιατι θα επρεπε να περιμενω αρκετα και δεν ειχα πιει καφε(!) Αυτο το τελευταιο ειναι σιγουρα επιρροη απο το υποσυνειδητο γιατι οταν πηγαινω να κοινωνησω και γι αυτο το λογο δεν πινω καφε πριν, με πιανει πονοκεφαλος!!! Παππα δεν ειδα αλλα πρεπει να ηταν.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 στο 10:47
   Σύνδεσμος

   Σήμερα πήρες ένα βραβείο για μένα. Είσαι το μόνο άτομο που θυμάται κάθε μέρα με λεπτομέρειες τα όνειρά του. Είναι πρωτόγνωρο, αλλά έχω κάνει μια σφυγμομέτρηση σε όλους σας κι εσύ τους ξεπερνάς όλους. Αυτό πρέπει να γραφτεί στο ρεκόρ Γκίνες. Ξέρεις πόσο καιρό έχω να θυμηθώ όνειρο; Η τελευταία φορά, εκτός τη σημερινή, δεν θυμάμαι ποια ήταν. Πώς τα καταφέρνεις; Σε λίγο θα σου απαντήσω στο όνειρο αυτό.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 στο 10:55
    Σύνδεσμος

    Νεκταρια αυτο συμβαινει τα τελευταια 2 χρονια. Παλαιοτερα ισως δεν εδινα μεγαλη σημασια, η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν μπορω να το εξηγησω.

    Απάντηση
  • Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 στο 10:54
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο διακρίνω ότι έχει πολλά περίεργα και άτοπα πράγματα. Ποτέ δεν γίνεται πρώτα ο γάμος και μετά η θεία λειτουργία, ο Σπύρος δεν πάει εκκλησία και πήγε, δύο νύφες σε ένα γάμο. Επίσης έπρεπε να πάτε δεξιά μέσα στην εκκλησία και όχι αριστερά. Είναι λοιπόν κάποιες καταστάσεις που έχουν μπερδέψει το υποσυνείδητό σου και δεν μπορείς να καθοδηγηθείς σωστά. Δεν είναι κατάλληλη εποχή να κάνεις αγορές, να πάρεις αποφάσεις. Το ένστικτό σου θα σε γελάσει. Είναι παγιωμένος ο νους σου σ’ αυτά που σε απασχολούν γύρω σου υπάρχουν ανώμαλες και δύσκολες καταστάσεις που περνάς από δίπλα τους χωρίς να κάνεις τίποτα να τις αλλάξεις. Δεν είναι δυνατόν ένας που δεν πάει εκκλησία να προπορεύεται από εσένα. Κοίταξε λοιπόν να ξεμπλοκάρεις και να μην επηρεάζεσαι από όσα συμβαίνουν γύρω σου.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 στο 11:09
    Σύνδεσμος

    Σ ευχαριστω, αν και δεν το καταλαβαινω αυτο που μου λες, οχι λεκτικα, αλλα σε σχεση με τη ζωή μου. Δυσκολα ειναι αυτα που με απασχολουν. Δε ξερω, γυρω μου νορμαλ
    μου φαινονται τα υπολοιπα

    Απάντηση
   • Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 στο 16:57
    Σύνδεσμος

    Το μονο παραδοξο σε αυτο το ονειρο ειναι οτι γινοταν ο γαμος πριν απο τη Θεια Λειτουργια. Γραφω οτι καταλαβα οτι η μια ηταν νυφη και η άλλη παρανυμφος και καποιος που δεν παει πατε σε εκκλησια, θα παει στο γαμο καποιου δικου του προσωπου. Ακομη δεν καταλαβαινω γιατι να στεκεσαι δεξια στην εκκλησια και οχι αριστερα? Αυτο το λες συμβολικα για τα ονειρα? Γιατι στη πραγματικοτητα η αριστερη ειναι η πλευρα των γυναικων. Τελος παντων, δεν γνωριζω την ερμηνεια του ονειρου, αλλα ειμαι σιγουρη οτι στη πραγματικοτητα ειμαι σε πληρη εγρηγορση και ικανη ακομη να διαχειριζομαι τα παντα και με επιτυχια θα μπορουσα να πω.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 στο 17:50
     Σύνδεσμος

     Στο όνειρο ο ονειρευόμενος όταν εκκλησιάζεται πρέπει να πάει δεξιά. Επίσης ο Σπύρος προπορευόταν από σένα, που εσύ είσαι καλύτερη Χριστιανή. Η μια φορά δεν τον κάνει καλύτερο χριστιανό. Έστω στις νύφες δεν κατάλαβα καλά. Πού είναι ο γαμπρός; Μην το παίρνεις έτσι. Πρώτη φορά σου ερμηνεύω όνειρο; Δεν είπαμε ότι είναι κάτι μόνιμο. Είναι μια στιγμιαία παροδική κατάσταση. Αυτά τα μπλοκαρίσματα πάντα συμβαίνουν στα όνειρα. Δεν σημαίνει ότι είναι κάποιο κουσούρι ή είναι παντοτινά. Ούτε είπα πουθενά ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς τα πράγματα. Απλά αυτό τον καιρό χρειάζεται να αδρανήσεις λίγο, μέχρι να δεις ένα πιο ξεκάθαρο όνειρο.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 στο 10:04
      Σύνδεσμος

      Συγγνώμη αν παρεξηγησα την απάντηση σου , αλλά όλο το Σ/Κ δεν έφευγε απο το μυαλό μου και σκεφτόμουν τι λάθος κάνω.

      Απάντηση
    • Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 στο 12:06
     Σύνδεσμος

     Δεν πρόκειται για δικό σου λάθος. Είναι ένα μπούκωμα μια εμπλοκή. Πώς μπλοκάρει ένα μηχάνημα όταν δουλεύει πολύ; Ίσως σκέφτεσαι πολύ, ανησυχείς και ως είναι φυσικό το μπλόκαρες. Χρειάζεται ηρεμία και λιγότερη ανησυχία για να επαναλειτουργήσει. Κατάλαβες; Δεν πρόκειται για λάθος που έχεις κάνει. Είναι λειτουργικό το θέμα. Χρειάζεται ηρεμία για να επαναλειτουργήσει και να είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις στη ζωή σου. Δώσε στον εαυτό σου ένα διάλειμμα. Να μην ενεργείς και να μην σκέφτεσαι τίποτα. Πήγαινε διακοπές. Άρα, όταν επανέρθει η κατάσταση θα είσαι σε θέση να κάνεις τις σκέψεις σου πράξη. Όχι τώρα. Το ξέρω ότι δεν σου έδωσα σωστά να καταλάβεις τι θέλω να πω. Όμως τώρα πιστεύω να το κατάλαβες. Είναι σαν να έχεις αποφορτιστεί και χρειάζεται να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μ’ ανησυχεί το γεγονός ότι θυμάσαι κάθε μέρα τα όνειρά σου και υπάρχει φόβος υπερφόρτωσης.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 στο 10:05
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας κυρία Νεκταρία. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Είδα στον ύπνο μου ότι πήγα με τα καλά μου ρούχα σε μια εκκλήσία λαμπρή φωτεινή όπου ήμουν καλεσμένη στο γάμο του αγαπημένου μου με κάποια άλλη! Παρακολουθούσα το μυστηριο με στεναχώρια μεν αλλά υπομονή γιατί έλεγα μέσα μου μετά από αυτήν θα παντρευτεί εμένα , αλλά δεν άντεξα και βγήκα έξω από την εκκλησία στεναχωρημένη. Τότε είδα το θείο μου να τρέχει και να με παίρνει απο το μπρατσο και να λέει ο γάμος τελείωσε ώρα εσύ να παντρευτείς! Μπήκα μέσα και είδα τον αγαπημένο μου να τσακώνεται με την άλλη γυναίκα και να λένε στον παπα το αγόρι μου ότι δεν μπορεί να την παντρευτεί γιατι αγαπάει εμένα και η αλλη κοπέλα επίσης ότι δεν μπορεί να τον παντρευτεί γιατί είναι εγκυος από άλλον άντρα. Για κάποιο λόγο όμως εγώ έβαλα τα κλάμματα και τον πίεζα να παντρευτεί την άλλη, και όταν μου έλεγε αφού εσένα αγαπάω, του έλεγα πρέπει να παντρευτεις την άλλη πρώτα γιατί το όνειρο θα βγεί αλλιώς ανάποδα!!! Κάποια στιγμή ένιωσα δυσφορία, γύρισα πάλι να φύγω και έκλαιγα, εκανα 1,2,3 βήματα και λιποθύμησα. Ακουγα τις φωνές ενώ με συνέφεραν, το αγόρι μου να λέει μην του πάθω τιποτα γιατί θα τρελαθεί, τον πάτερ να φωνάζει για νερό ,και αλλους που φωναζαν καντε χωρο. Όταν ξύπνησα είδα το πρόσωπο της μαμας μου με λευκο φουστανι να με εχει ντυσει με ένα λευκό φουστανι και μενα επίσης. Με πήρε από το χερι και με πηγε μπροστά στο ιερό.Εγώ κρυφοκοίταζα το ιερό με χαρά γιατί επειδή είμαι γυναίκα δεν είχα δει ποτε πόσο όμορφο είναι μέσα ενα ιερό εκκλησίας. Η μαμα μου πήγε να μπει και τς λεω “δεν κάνει είσαι γυναικα”, και ετσι εγω κατεβηκα και σταθηκα μπροστα στο τραπεζακι που ειναι για να παντρευτεις. Εκείνη εμεινε όρθια όμως μπροστα στην ωραία πύλη. Μαμα είπα δεν θα ερθεις? Αλλά δεν ήταν πια η φιγούρα της μαμας μου, ηταν σαν να βλέπω τη φιγούρα του Χριστου…και περπατησε με την οπισθεν και ηρθε δίπλα μου ωστε να μην μπορώ να κοιταξω το προσωπό του.Ο πατερ βγήκε με το ευάγγελιο και με γαλάζια αμφια και είπε “μετά από όλα τα ευτράπελα που έγιναν εδω, πρίν κάνω το σωστό γάμο πρεπει όλοι να προσευχηθούμε” και άρχισε να διαβάζει το ευαγγέλιο. Τότε έπεσε κεραυνος, σαν να συννέφιασε ελαφρά και ενώ όλοι ήταν προσοχή και άκουγαν, εγώ αισθάνθηκα να τρέμω τόσο πολύ που έπεσα στα γόνατα. Τότε ο πάτερ φώναξε “μόνη εσυ γονάτισες έχεις τη μοίρα της αγίας” και μου έδωσε μια αναμμένη πράσινη λαμπάδα , ενω η φιγούρα δίπλα μου γύρισε να με κοιτάξει, όμως πάλι πρόσωπο δεν είδα, και από πίσω μου ακόυσα το αγόρι μου να λέει , “τώρα μπορώ να σε παντρευτώ” και τον ειδα να χαμογελάει χαρουμενος. Ζητώ συγνώμη για την τεράστια έκταση. Όμως δεν ξέρω αν είναι καλός η κακός οιωνός, φοβάμαι πολύ. Να είστε καλά και ο θεός μαζί σας. Περιμένω την απάντησή σας κυρία Νεκταρία.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 στο 10:57
   Σύνδεσμος

   Είναι συνειδητό. Δεν έχει ερμηνεία. Ανησυχείς και παρακολουθείς το όνειρο να εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει καλή ερμηνεία. Σας έχω αγχώσει ε; Υπάρχουν και τα προγνωστικά όνειρα ή τα προφητικά. Μην το ξεχνάμε αυτό. Αφήστε το όνειρο λοιπόν να εξελιχθεί όπως πρέπει και όπως θέλει ας τα φέρει η ζωή.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016 στο 21:37
  Σύνδεσμος

  Χαιρεται, ειδα στον υπνο μου πως ημουν γονατισμενη με αλλα ατομα στην εκκλησια, σα να προσκυνουσαμε και με πηρε ο υπνος. Οταν ξυπνησα ημουν μονη στο ιδιο σημειο κ ζωγραφιζα κατι μικρο με ενα μολυβι στο πατωμα. Με πλησιασε ενας κυριος κ με ακουμπησε στην πλατη και μου ειπε πως απο τα ματια νου φαινεται να εχω γεναιοδωρη καρδια κ πηρε κ εκεινος ενα μολυβακι να ζωγραφισει. Ειχε ονορφη αυρα κ ηταν χαμογελαστος με κουστουμι κ οχι μεγαλος σε ηλικια..
  Σε ολη τη διαρκεια, ημουν στο ιδιο σημειο, με το ιερο στα αριστερα, το ψαλτηρι μπροστα μου κ την πορτα ανοιχτη με τον ηλιο να μπαινει, στα δεξια..

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016 στο 19:57
   Σύνδεσμος

   Είναι μια θεϊκή παρουσία. Η ζωγραφιά που έκανες είναι αυτό που ζητάς. Η δική του ζωγραφιά είναι η απάντησή του. Ο ύπνος δείχνει ότι πρέπει να ξεκουράσεις το πνεύμα σου, να ηρεμήσεις. Όλα δείχνουν ότι η προσευχή σου εισακούστηκε. Αν δεν κοιμόσουν το όνειρο θα έπαιρνε βραβείο, αλλά δεν παύει να είναι ένα πανέμορφο όνειρο.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 στο 06:47
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Τι κάνετε;;;;ειδα στον ύπνο μου την εκκλησία της πόλης μου. Μεγαλη εκλλησια της Παναγίας. Ήμουν μεσα στην εκκλησία όπου γινόταν κάποια λειτουργία ή μυστήριο.δε θυμαμαι καλα. Τα φώτα ολα αναμμένα οπως γινεται σε λειτουργίες. Ειδα παπάδες που εκτός απο αυτούς που λειτουργούσαν ειδα να κάθονται κιολας κάποιοι σε καρέκλες. Η εκκλησία ηταν γεμάτη με εικόνες αγιων. Οταν λεω γεμάτη δεν ειδα πουθενα τοιχο. Μονο εικόνες παντού. Θυμαμαι πως κάποια στιγμη τσαντιστηκα κ βγήκα εξω δε θυμαμαι για ποιον λογο. Δυστυχώς δε θυμαμαι κ άλλες λεπτομεριες.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016 στο 20:00
   Σύνδεσμος

   Κάποιο κακό πνεύμα εισχώρησε εκείνη την ώρα του ύπνου και σε τσάτισε. ήθελε να σε απομακρύνει από την εκκλησία. Όταν χωρίς λόγο νευριάζεις μέσα στην εκκλησία έχει πάντα αυτή την εξήγηση. Κακώς βγήκες έξω. Αυτό προσδοκούσε εκείνη την ώρα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016 στο 14:10
    Σύνδεσμος

    Νεκταρια μου σε ευχαριστω για την απάντηση σου. Ομως αυτο τι σημαίνει;;; Γιατί μου εγραψες κακώς βγήκα εξω;;; Υπαρχει κατι που να υποβόσκει;;; Κατι κακο δλδ;;;;

    Απάντηση
    • Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016 στο 17:05
     Σύνδεσμος

     Ήθελε να σε βγάλει από την εκκλησία και το πέτυχε. Έπρεπε να μείνεις μέσα, να το διώξεις με τον τρόπο σου, να νικήσεις εσύ. Να μη γίνει το δικό του. Αυτός ο εκνευρισμός που μας πιάνει στην εκκλησία και θέλουμε να βγούμε με έντονη αντίδραση είναι η προσπάθεια να μας βγάλει έξω. Υπάρχουν πολλά τεχνάσματά του για να γίνει το δικό του. Αν δεις ένα παρόμοιο όνειρο πάλεψε να τον νικήσεις εσύ. Όταν τον νικήσεις θα σ’ αφήσει ήσυχη.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016 στο 16:37
      Σύνδεσμος

      Σε ευχαριστω πολυ για την άμεση απάντηση σου.

      Απάντηση
 • Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο 11:25
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Καλημέρα κορίτσια!!
  Σήμερα είδα δύο όνειρα αλλά με προβλημάτισε κυρίως το δεύτερο!!
  Είδα ότι βρισκόμουν στην εκκλησία..είχε αρκετό κόσμο…προσκυνούσα όλες τις εικόνες και προσευχομουν…υπήρχαν πολλές εικόνες με την Παναγία και τον Χριστό!!Κάποια στιγμή προσκύνησα και το ευαγγέλιο(εξωτερικα είναι εκείνο που είναι λευκόχρυσο) και ξαφνικά πέρασε από δίπλα μου ένας ιερέας ο οποίος φορούσε ράσα και το πετραχήλι!!Κρατούσε στα χέρια του ένα κόκκινο βιβλίο το οποίο ήταν το ευαγγέλιο…έλεγε κάποια λόγια και προσπαθούσε να το τοποθετήσει μέσα στο λευκόχρυσο…το κοίταξα και αναρωτήθηκα μα καλά δεν ήταν αυτό το ευαγγέλιο;;;Όμως στην διαδικασία του ιερέα δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση!!Συνέχισα να προσκυνω τις εικόνες μάλιστα και σε μία δακρυσα….κάποια στιγμή πήγα σε ένα τραπεζάκι πάνω βρίσκονταν εικόνες…υπήρχε λοιπόν μία εικόνα που είχε τρεις αγίους…δεν έγραφε πάνω ποιοί ήταν..την προσκύνησα με μεγάλο δισταγμό διότι έλειπαν τα κεφαλιά τους !!Πήγα στην μητέρα μου που ήταν και εκείνη στην εκκλησία την ρώτησα γιατί η συγκεκριμένη εικόνα οι άγιοι δεν εχουν κεφαλιά και απάντησε έτσι πρέπει και της είπα με ερώτηση έτσι χωρίς κεφαλιά…έχοντας στο πρόσωπο μου απορία!!Στο διάλογο που είχα με την μητέρα μου το βλέμμα μου καρφώθηκε στην αγιογραφία της Αγίας Ευφροσύνης..μόνο αυτό φαινόταν καθαρά το πρόσωπο της ήταν σκοτεινό..μόλις πλησίασα έγινε φωτεινή με την βοήθεια των κεριών..δεν κατάφερα να την προσκυνήσω γιατί είχα εμπόδιο με τα κεριά..ξαφνικά εκεί που κοιτούσα την αγιογραφία(μόνο αυτό μπορούσα να κάνω εκείνη την στιγμή)πετάχτηκε ένας άντρας με άσπρα μαλλιά και μου λέει Ισιδώρα την έχεις προσκυνήσει προηγουμένως την Άγια Ευφροσύνη…τον κοίταξα λιγάκι νευριασμενη…. γιατί δεν την είχα προσκυνήσει καθόλου!!!Υπήρξε ακόμη ένα περιστατικό αλλά δεν το θυμάμαι!!
  Αυτά…..

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο 11:37
   Σύνδεσμος

   Ήταν μια παγίδα του σατανά, διότι αναγνώρισες ότι δεν ήταν το ευαγγέλιο και τα σημεία ήταν σκοτεινά. Έλειπαν κεφάλια αγίων και φυσικά σου είπε ότι προσκυνησες την Αγία Ευφροσύνη ενώ είσαι σίγουρη ότι δεν το έχεις κάνει. Είναι παγίδα για να πεις ναι την προσκύνησα και να το αποφύγεις. Η ψυχή σου όμως είναι δυνατή και αναγνώρισε την πλάνη. Μπράβο Ντόρα!!!

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο 11:43
    Σύνδεσμος

    Ουφ…..μου έφυγε ένα βάρος!!Σηκώθηκα με έναν πόνο και λέω έχε γούστο!!Ευτυχώς που προσκύνησα τις υπόλοιπες εικόνες και κυρίως της Παναγιάς και του Χριστού!!Εκείνοι με έσωσαν!!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νεκταρία!!Ειλικρινά με έσωσες!!

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο 11:55
     Σύνδεσμος

     Με πόνο σηκώθηκες; Έπρεπε να το καταλάβεις. Διάβασε τα διαβολικά όνειρα τι συμπτώματα έχουν. Ναι, οι εικόνες που φίλησες ήταν πραγματικές. Οι άλλες ήταν πλάνη. Εσύ έσωσες τον εαυτό σου, όχι εγώ. Απλά σου έδωσα την ερμηνεία. Δεν έκανα κάτι άλλο.

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 στο 12:01
      Σύνδεσμος

      Πόνο από το άγχος και το φόβο μου!!Κατάλαβα ότι θα έχει περίεργη ερμηνεία!!!
      Η ερμηνεία σου με ανακούφισε!!Για αυτό σου είπα ότι με έσωσες!!

      Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 στο 10:35
  Σύνδεσμος

  Καλή σας μέρα
  Έβλεπα οτι έμπαινα σε μια εκκλησία και είδα ενα φίλο μου ο οποίος καθότανε.Μέσα στην εκκλησία δεν υπήρχε κανένας.Τον πλησίασα του μίλησα αλλα δεν μου απαντούσε μόνο με κοίταγε.Τον ρώτησα εαν θέλει να τον βοηθήσω σε κάτι αλλά δεν απάντησε.Με κοιτούσε στα μάτια αλλά το βλέμμα του ήτανε σαν χαμένο.Μόλις βγήκα απο την εκκλησία άρχισε να ρίχνει πολύ χιόνι.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 στο 10:41
   Σύνδεσμος

   Ποια είναι η σχέση σου με το άτομο αυτό; Μήπως έχει συμβολικό όνομα;

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 στο 10:51
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση.
    Το όνομα του είναι Παναγιώτης.Έχει κατάστημα στην γειτονιά όπου έμενα παλιά αλλά λόγω της δουλειάς μου περνάω απο εκεί και μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα.

    Απάντηση
     • Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 στο 11:01
      Σύνδεσμος

      Νομίζω και απο την μεριά του αλλά και απο την δικιά μου κάτι υπάρχει αλλά κανένας απο τους δυο δεν έχει κάνει κάποια κίνηση.

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 στο 11:09
       Σύνδεσμος

       Χωρίς να το ξέρεις μου είπες την ερμηνεία. Δείχνει λοιπόν ότι δεν τολμά να σου μιλήσει, δεν τολμάς να το κάνεις, μέσα του πονάει και για σένα πέφτει χιόνι. Μπορεί να είστε δύο αστέρια που θέλουν να υπάρχουν μαζί στον ίδιο ουρανό, αλλά δεν το κάνετε επειδή δεν τολμάτε να μιλήσετε. Θα μου πεις, είπες ότι όταν είναι δύο μαζί δεν είναι καλό. Μέσα σε εκκλησία όμως, φαίνεται η πραγματικότητα όπως είναι. Μόνο όταν είναι άδεια η εκκλησία συμβαίνει αυτό.

       Απάντηση
 • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 13:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Κορίτσια!!Σήμερα είδα τρία όνειρα αλλά το ένα μου έκανε εντύπωση!!
  Είδα ότι ήμουν στην εκκλησία,υπάρχουν παντού εικόνες,ήταν και η μητέρα μου!!Στην μέση της εκκλησίας υπήρχε ένα μαρμάρινο τραπεζάκι και γύρω γύρω μαρμάρινες κοντές κολώνες(όπως είναι οι κολώνες στο εξωτερικό σημείο του ιερού)Πάνω σε αυτό το τραπεζάκι υπήρχαν πολλές εικόνες…κάποια στιγμή μπαίνει ένας νεαρός μελαχρινός φορούσε άσπρη μπλούζα και τζιν παντελόνι!!Απευθυνόμενος σε μας..λέει πρέπει να γκρέμισετε το τραπεζάκι τότε με κοίτα η μητέρα μου και αρχίζει να μου δίνει τις εικόνες μία εκ των οποίων την προσκύνησα έκανα και το σταυρό μου!!Εικόνα είχε μία Άγια!!Την άγια Αννα Μαρία!!Στην συνέχεια ο εκείνος ο άντρας έκατσε σε μια καρέκλα που υπήρχε δίπλα μου…κρατούσε ένα τετράδιο με κοιτάζει και μου λέει Ισιδώρα δεν το έχεις γράψει σωστά…τότε του απάντησα ότι δεν είναι δικό μου το τετράδιο είναι της αδελφής μου και του έδειξα το δικό λέγοντας του ότι δεν περίμενα να μην καταλάβει ποιο είναι το δικό μου!!Στο τέλος άρχισε να γραφεί κάτι μάλλον στα αρχαία ελληνικά..κάτι θρησκευτικού περιεχόμενου!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 13:33
   Σύνδεσμος

   Ήθελε να σε δοκιμάσει. Φυσικά ήξερε ποιο ήταν το τετράδιό σου. Δεν κατάλαβες τι γράφει γιατί αυτό που γράφει αφορά ένα μακρινό μέλλον. Δείχνει λοιπόν ότι έχεις την προστασία του Θεού, εκτιμά την ειλικρίνειά σου, αλλά θα αργήσει πολύ να γίνει αυτό που θέλεις. Σου εγγυάται όμως ότι θα γίνει.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 13:47
    Σύνδεσμος

    Τους κακούς ανθρώπους μπορεί να μου τους διώξει;;;Μεγάλη κακία από συγγενικά πρόσωπα…το χειρότερο που μπορεί να τύχει σε έναν άνθρωπο!!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 13:54
     Σύνδεσμος

     Δυστυχώς τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε. Κουράγιο!!!

     Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Μαΐου 2016 στο 19:44
  Σύνδεσμος

  Είδα την γιαγιά μου που της είχε αδυναμία και έχει πεθάνει μέσα σε μια υπερβολικά φωτεινή Εκκλησία να κάθεται και όταν την πλησίασα φορούσε 2 μεγάλους σταυρούς έναν με διαμάντια κι έναν χρυσό. Παρεπιπτοντως το ίδιο πρωί είχα φορέσει στην πραγματικότητα έναν χρυσό σταυρό της και επίσης ήμουν αγχωμένη επειδή δίνω πανελλήνιες.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 στο 13:09
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Μαρία!!Σε βοηθάει η γιαγιά σου…επίσης ενδέχεται να είναι σημάδι ότι θα πας καλά στις εξετάσεις σου!!Ειδάλλως είναι όνειρο υποσυνείδητου και από εξωτερικά ερεθίσματα!!

   Απάντηση
 • Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 στο 16:40
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα.ενα βαραδυ καθομουν εκσω στο μπαλκονι και εκλαιγα για κατι που μου συνεβη πριν τρια χρονια τοτε κοιτακσα ψηλα στον ουρανο και θυμωσα με τον θεο και του ειπα αν υπαρχεις δεικσε μου ενα δειγμα το βραδυ επεσα για υπνο ειδα ενα ονειρο οτι ηταν θαμμενο ενα βρεφος και ενας αντρας να του ριχνει χωμα τοτε διπλα μου εμφανιστηκε μια ομορφη ψηλη κοπελα και μου ειπε δειχνοντας να το παρω τοτε αρχισα με τα χερια μου να τραβαω τα χωματα οπου και ηταν ζωντανο και ματακια του ανοιχτα με καμμενα οι βλεφαριδες του και πολυ ταλαιπωρημενο.στην δευτερη δοκιμασια ειδα οτι βρισκομουν σε ενα δωματιο νοσοκομειου οπου υηρχαν τρια κρεβατια στο μεσαιο κρεβατι ηταν κξαπλωμενος ο αντρας μου αλλα πολυ ευδιαθετος και χαμογελαστος τοτε κσανα εμφανιστηκε παλι διπλα μου αλλα δεν θυμαμαι τι μου ειπε. Στην τριτη δοκιμασια ημουν σε ενα μεγαλο σταδιο(γηπεδο) και κρατουσα στην αγκαλια μου ενα μωρακι με ενα κοκκινο σκουφακι κσαφνικα πεταχτηκε και εμφανιστηκαν καποιοι αντρες κρατωντας σπαθια και το χτυπουσαν τοτε εμφανιστηκε παλι διπλα μου και μου ειπε να το παρω τοτε γυρισα καιτις ειπα ποια εισαι καιφωτιστηκε το φωτοστεφανο της και μου η αγια κυριακη και εγω της ειπα στο ταζω βαρβαρουλα κυριακουλα . μετα ημουν με τον αντρα μου διπλα και κρατουσε ενα πανεμορφο μωρο με μπλε ματια και ηταν κορτσακι .το ονειρο το ειδα επτα μερες πριν την γιορτη της.ποια η ερμηνεια αυτην του ονειρου

  Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 στο 21:31
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα!!Το όνειρο σου ήταν καθαρά δοκιμαστικό!!Και στις τρεις δοκιμασίες ο θεός σου έδειξε πως είναι δίπλα σου!!!Η Αγια Κυριακή είναι εκείνη που σε προστατεύει και σε προσέχει!Πήγαινε να ανάψεις ένα κεράκι!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 στο 11:19
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!!Έχεις στην πραγματικότητα παιδί;;
  Το όνειρο σου σημαίνει οτι έχεις την προστασία απο τον Άγιο Ιωάννη!!Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν μένεις κοντά στην Εύβοια καλό θα ήταν να πας στη συγκεκριμένη εκκλησία αν δεν μένεις κοντά πήγαινε στην εκκλησία της περιοχής σου!!Είναι πολύ όμορφο όνειρο..δείχνει επιτυχία και ευτυχία για σένα και το παιδί σου(αν έχεις στην πραγματικότητα)Η φίλη σου εδώ συμβολίζει είτε την ψυχή σου είτε είναι ο φύλακας άγγελος σου!!Είσαι πολύ τυχερή που δεν κατέβηκες την σκάλα γιατί τότε θα χάνονταν όλα τα καλά!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 στο 12:47
   Σύνδεσμος

   Σιγά σιγά θα αρχίσει να φαίνεται το φώς!!!Κάνε λίγη υπομονή!!Το πτυχίο του παιδιού σου θεωρείται μία χαρά και μία επιτυχία!!

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 στο 19:25
   Σύνδεσμος

   Στο έδινε παπάς ή κάποιος άλλος?πως ηταν ο παπας?το πηρες μόνη σου?το εφαγες η απλά το κοιτουσες?ήσουν μέσα στην εκκλησία?πηγές πρόσφατα στην εκκλησία και πήρες αντίδωρο στην πραγματική ζωή?ένα όνειρο χωρίς τις λεπτομέριες του,μπορεί να λάβει λάθος ερμηνεία.

   Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 στο 12:51
   Σύνδεσμος

   Όπως και να το δει κάποιος αετέ μου είναι ευλογία από το θεό, εκτός αν πήγε στην εκκλησία και είναι εξωτερικό ερέθισμα. Όλες οι άλλες περιπτώσεις δηλώνουν ευλογία.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 στο 13:28
    Σύνδεσμος

    Το σκεπτικό μου ήταν το εξής.Αν της το εδοσε κάποιος που ήταν τρομακτικός,είναι μία παραπλάνηση.Αν το έφαγε και ήταν άγευστο δείχνει είτε ότι δεν νιώθει πως της δινει δυναμη αλληγορικα η θρησκεια,είτε ότι δεν την αφορά η θρησκεία.δεν της αφηνει ουτε πικρη ουτε ωραια γευση δηλαδη.Αν είχε ωραία γεύση είναι η ωραία αίσθηση και δύναμη που της δίνει η θρησκεία.Αν πήγε εκκλησία πρόσφατα είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα.Αν όμως είδε γενικά να της δίνει κάποιος αντίδωρο και της άφησε ωραία αίσθηση,τότε σίγουρα είναι ευλογία.

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στο 10:08
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΒΡΑΔΥ. Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΦΥΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΔΡΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ , ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ , ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΚΕΡΙΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ . Ο ΙΕΡΕΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ.
  ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΒΡΑΔΥ.
  ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στο 10:59
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Μαρίνα και περαστικά για τον σύζυγο σου…γρήγορη ανάρρωση!!
   Το όλο σκηνικό του όνειρο σου παραπέμπει στην ψυχολογία σου και την κατάσταση που βρίσκεσαι!!Έχεις επηρεαστεί από όλο αυτό!!!Προσπαθείς να γιάτρεψεις τον άντρα σου ζητώντας βοήθεια από το θεό!!!Αν θυμάσαι την εικόνα αυτό θα ήταν καλό γιατί πραγματικά ο άγιος ή η αγια που προσκυνησες θα σε βοηθήσει!!!

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στο 12:00
    Σύνδεσμος

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ !

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 στο 00:04
  Σύνδεσμος

  Γεια σας ειδα εκκλησια στο ονειρο πολυ ομορφη μεγαλοπρεπη φωτεινη καθαρη απ εξω την ειδα σαν τις διαστασεις του Αγιου Τιτου που υπαρχει στη κρητη κ ειχε κ ενα παρεκκλησακι στα δεξια ……σαν να ειχε σουρουπωσει κ ηταν αυτη με φωτα απο κοντινη σχετικα αποσταση την ειδα οπως στεκομαστε εξω απο ενα κτηριο κ το παιρνουμε φωτο καπως ετσι ειδα το πλανο ας πουμε …τι ειναι αυτο ?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 στο 21:08
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Μίνα!!Το όνειρο σου σημαίνει ότι μέσα σου βρίσκεσαι σε καλή και ήρεμη κατάσταση με την βοήθεια του θεού όμως έξω περικλείεσαι από σκοτεινά συναισθήματα!!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 στο 00:23
    Σύνδεσμος

    ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες εισαι καταπληκτικη δε ξερω απο που εμαθες να εξηγεις ονειρα κ το αντικειμενο εργασιας σου εισαι παντως πολυ ακριβης …..η αληθεια ειναι οτι εχω πολλους εχθρους κ κατα βαθος επιθυμω εκδικηση για καποια πραγματα που μου εχουν κανει ειμαι ομως κ θρησκευομενο ατομο κ αν κατι με σταματα ειναι η χαρη του θεου ……..κ λεω παντα υπαρχει κ θεος δε χρειαζεται εμεις να κανουμε η να πουμε κατι ……….

    Απάντηση
    • Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 στο 12:40
     Σύνδεσμος

     Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!Ολα ξεκίνησαν το 2012 όταν έβλεπα όνειρα και λειτουργούσα με την διαίσθηση μου αν είναι καλά ή κακά!!Πέρυσι τον Απρίλιο έστειλα κι εγώ εδώ στον Ονειροκριτη για εξήγηση ονείρου μέχρι που η Νεκταρία μου πρότεινε να ερμηνεύω όνειρα!!Η Νεκταρία είναι η δασκάλα μου…εκείνη μου έμαθε διάφορα μέχρι και τώρα το κάνει αυτό!!

     Απάντηση
     • Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 στο 23:46
      Σύνδεσμος

      Mπραβο συνεχισε αυτο που κανεις εισαι πολυ καλη….

      Απάντηση
 • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 12:04
  Σύνδεσμος

  Καλημερα κοριτσια! Ειδα οτι πηγα με τη μητερα μου (Ουρανια) στην εκκλησια να παρακολουθησουμε τη θεια λειτουργια. Προχωρησαμε μεσα και καθως παιρναμε κεριά
  , μαλλον, δεν τα ειδα, στην αριστερη πλευρα της εκκλησιας ηταν τοποθετημενες καρεκλες που κοιτουσαν απεναντι προς τη δεξια πλευρα , αντι να κοιτανε δηλαδη προς το ιερο ( οπως ειναι στις κηδειες). Στη μπροστινη σειρα απο αυτες τις καρεκλες καθόντουσαν η Κωνσταντινα η Ειρηνη και τελευταια στιγμη καταλαβα οτι ηταν και η Φρειδερικη που φορουσε ενα ανετο ωραιο παλτο Στη πισω σειρα καθόντουσαν η Βικτωρια και η Ελευθερια, που στη πραγματικοτητα δε νομιζω καν οτι γνωριζονται και οι οποίες κατι έλεγαν σαν να συνομοτουσαν και γελουσαν. Γελουσαν αναρμοστα για το χωρο της εκκλησιας και κατι πρεπει να ειπα εγω και ενας ανδρας μεσης ηλικιας, ο οποιος καθόταν μπροστα αλλα ηταν γυρισμενος με τη πλατη του σε αυτες και μιλουσε μαζι τους, γυρισε γελωντας και κατι μου ειπε σαν οτι δεν καταλαβαν και παρασυρθηκαν και σα να ζητουσε συγγνωμη , χωρις να το πει. Εγω στο μεταξυ ειχα σταθει με υη μηυερα μου στη δεξια πλευρα της εκκλησιας, κοιταζοντας το ιερό.
  Σε ολο το όνειρο ειχα την εντυπωση οτι βρισκομουν σε λειτουργια αλλα ουτε παπα ειδα ουτε ακουσα κατι.
  Ευχαρισυω πολυ……

  Απάντηση
  • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 12:20
   Σύνδεσμος

   Άκυρο Φωτεινή. Έκανα λάθος. Έσβησα και τις δύο απαντήσεις. Εντάξει, ας προχωρήσουμε στην ερμηνεία μας. Λειτουργία δεν ήταν, διότι είπες ότι ήταν τοποθετημένα όλα όπως τις κηδείες. Άρα, κάποια κηδεία ήταν χωρίς νεκρό σίγουρα. Άρα, κάτι πεθαίνει μέσα σου για καλό σου. Η ελεύθερία υπάρχει μέσα. Όλα αυτά τα ονόματα έχουν κάποιο μήνυμα να σου δώσουν μετά απ’ αυτή την απελευθέρωση και είναι τοποθετημένα σωστά για να ηρεμήσεις. Κηδεία που δεν δίνει την εντύπωση κηδείας είναι ότι η ψυχή αντιλαμβάνεται πολύ περισσότερα από σένα την ίδια, γι’ αυτό δεν είδες νεκρό. Θα απελευθερωθείς και θα θάψεις κάθε τι που σε στεναχωρεί και σε αγχώνει.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 12:28
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστω πολυ Μεκταρια μου. Με ανησυχησε το γελιο της Ελευθεριας με τη Βικτωρια και η ερμηνεια του ονοματος της Φρειδερικης και φοβηθηκα μηπως τελικα αυτο που ελπιζω να γινει χαθει για παντα.

    Απάντηση
    • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 12:37
     Σύνδεσμος

     Κοροίδευαν την Φρειδερίκη που έχει αυτές τις ιδέες και νιώθει τόσο άνετα μ’αυτές. Είναι σαν να σου λένε ότι όλα καλά θα πάνε. Ποτέ κανείς δεν ονειρεύεται τη βικτωρία που σημαίνει νίκη και να είναι κακό το όνειρο. Ούτε μια ελάχιστη πιθανότητα δεν υπάρχει να γίνει το αντίθετο. Όταν δεις Βικτωρία, ελευθερία, Ειρήνη και Κωνσταντίνα να σκέφτεσαι ότι θα τακτοποιηθείς. Η Φρειδερίκη θα είναι πάντα περίγελο των άλλων.

     Απάντηση
     • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 12:49
      Σύνδεσμος

      Αχ! Νασαι καλα βρε Νεκταρια μου που μου δινεις κουραγιο. Σε ευχαριστω πολυ. Εχω και 2 ονειρα στην ονειροπαγιδα που θα ηθελα να ερμηνευσεις το ενα με ημερομηνια 2/3 και το αλλο 13 ή 14 /3. Να σου γραψω απο κατω ή θα ασχοληθεις μονη σου οταν βρεις χρονο?

      Απάντηση
      • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 13:00
       Σύνδεσμος

       Έχουν γίνει αλλαγές στον ονειροκρίτη φίλη μου. Προσπαθώ να αδειάσω λίγο λίγο κάθε μέρα την ονειροπαγίδα από τα μηνύματα αυτά. Γι’ αυτή τη δουλειά άνοιξα τη σελίδα επισκεπτήριο. Εκεί θα λές

       Έχω ένα όνειρο στη σελίδα ονειροπαγίδα με ημερομηνία τάδε. Ζητά απάντηση. Κάθε φορά που θα βλέπω ένα τέτοιο μήνυμα θα πηγαίνω στο λήμμα που με καθοδηγείς. Θα δίνω την απάντηση και θα σβήνεται από το επισκεπτήριο σαν να έχει γίνει αυτό που ζητάς. Θα απεγκλωβίσω την ονειροπαγίδα γιατί έχει γεμίσει πολύ και δεν ανοίγει εύκολα με αποτέλεσμα να αργούν οι απαντήσεις εκεί. Γράψε λοιπόν ξανά το μήνυμα αυτό εκεί. Μέχρι τη σελίδα 18 την έχω ελεγξει και συνεχίζω.

       Απάντηση
        • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 13:14
         Σύνδεσμος

         Εκεί μπορείς να γράψεις επίσης την γνώμη σου για μας, την σελίδα μας και να γράψεις ποια όνειρα σου βγήκαν και ποια όχι. Φυσικά, αν θες, τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό εδώ, εκτός από την τήρηση των κανόνων που γράφω στα κόκκινα γράμματα, λίγο πιο πάνω από το πλαίσιο της απάντησης.

         Απάντηση
 • Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 στο 04:02
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!πολλές φορές έχω επισκεφτεί τη σελίδα σας και αποφάσισα να σας γράψω κι εγώ για ένα όνειρό μου που με έχει μπερδέψει.Πριν λίγες μέρες ήταν το καρναβάλι και το όνειρο το είδα την Καθαρά Δευτέρα(ίσως έχει σχέση).Υπήρχε κόσμος σε κεντρική πλατεία της πόλης μου και εγώ με μια φίλη χοροπηδούσαμε γιατί ήταν καρναβάλι.Από πάνω μας πετούσαν αεροπλάνα που έριχναν τεράστια μπαλόνια και όταν άγγιξα ένα μπλε,γέμισαν τα χέρια μου ασημόσκονη που καθάρισε μόλις τίναξα τα χέρια μου.Στην επόμενη σκηνή βρίσκομαι μόνη σε ένα όμορφο μέρος με καθαρό νερό κάτω από τα πόδια μου(ελάχιστο νερό,κάτι σα λακκούβα)αλλά χωρίς να έχουν βραχεί τα πόδια μου.Βρέθηκα ξαφνικά σε ένα δρομάκι που οδηγούσε σε ανηφόρα και το ακολούθησα.Ανέβαινα μέχρι που έφτασα σε μια εκκλησούλα(ήταν κάποιου αγίου των
  Αρμενίων, νομίζω Λάζαρος των Αρμενίων δεν είμαι σίγουρη) πάνω σε ένα βράχο.Μπήκα μέσα όπου ήταν αναμμένα τα κεριά και πήγα κατευθείαν σε μια γυναίκα (σαν παπαδιά) η οποία άναβε τα κεριά εκείνη την ώρα.Την ρώτησα κάτι ,μου είπε να μη αγχώνομαι και επειδή επέμενα για μια απάντησή της ,μου είπε “πολύ σύντομα θα τα ξέρεις όλα”.Αμέσως μετά ξύπνησα.Υπάρχει κάποια εξήγηση γι’αυτό το όνειρο?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 στο 14:52
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Αννούλα!!Αννούλα το όνειρο σου θα το χωρίσω σε δύο μέρη!Το πρώτο μέρος του ονείρου σου είναι υποσυνείδητου και από εξωτερικά ερεθίσματα!!!Το δεύτερος μέρος του ονείρου σου είναι ότι με την βοήθεια του θεού και της ψυχής σου να μάθεις κάτι σύντομα..κάτι που να σε ενδιαφέρει πολύ!!

   Απάντηση
   • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 00:36
    Σύνδεσμος

    Ντόρα, δεν ξεχώρισα το όνειρο σε μέρη γιατί νομίζω ότι είναι ενιαίο…Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ερμηνεία σου και για το χρόνο που αφιέρωσες!!

    Απάντηση
    • Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 στο 12:45
     Σύνδεσμος

     Εκείνη το χώρισε για να διευκολυνθεί στην ερμηνεία. Είναι τεχνική της Ντόρας αυτή για να μπορέσει να ερμηνεύσει σωστά ένα όνειρο, σαν να το χωρίζει σε ενότητες. Κατάλαβα καλά Ντόρα;

     Απάντηση
 • Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 στο 12:26
  Σύνδεσμος

  Ντρέπομαι λίγο να γράψω αυτό το όνειρο..
  Μπήκα σε μια εκκλησία με το αγόρι μου,αυτός μου έλεγε για μια ντουλάπα που ήταν μέσα στο ιερό, η οποία ήταν δική του. Μετά και ενώ βρισκόμαστε ακόμη στην εκκλησία άρχισα να κάνω σεξ με το αγόρι μου, για την ακρίβεια εγλειφα το μόριο του! Επίσης στην αρχή δεν μπορούσα να το κάνω γιατί το μόριο του είχε πάνω κάτι σαν οστρακα (τι ονειρεύομαι πια??!) και του ζήτησα να τα βγάλει για να μπορέσω να συνεχίσω,όπως και έκανε.

  Απάντηση
  • Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 στο 11:19
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι καλό όνειρο.τα όστρακα βρέθηκαν εκεί για να προστατευτεί η σχέση σας όμως του ζητησες να τα βγάλει και τα έβγαλε.χάθηκε η προστασία…επίσης όλο το όνειρο δείχνει μια παραβίαση του σωστου επειδή όλα έγιναν σε εκκλησία.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016 στο 20:58
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία βγάζει νόημα έτσι. Δεν μπορώ να αποδεχθώ εύκολα την ύπαρξη δαιμονικών ονείρων,αλλά η ερμηνεία σου δένει απόλυτα. Να σαι καλά.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016 στο 21:02
   Σύνδεσμος

   Επίσης! Δεν υπάρχει κανένας που τα αποδέχεται, μόνο οι σατανιστές. Σ΄ αυτούς ο δαίμονας εμφανίζεται καλός,, αλλά κάποια στιγμή θα τους την φέρει εκεί που δεν θα το περιμένουν. Ο σατανάς δεν αγαπάει τον άνθρωπο. Να προσέξεις λοιπόν, την επόμενη φορά να μείνεις μέσα στην εκκλησία και να τον αντιμετωπίσεις. Τώρα ξέρεις!!! Πιστεύω ότι θα εμφανιστεί ξανά πιο δυναμωμένος αυτή τη φορά. Έσο έτοιμη!!!

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016 στο 19:40
  Σύνδεσμος

  Σε μεγαλη εκκλησια καθομουν σε ενα χρυσο καθισμα και σηκωθηκα για να διαβασουν εκει προσευχη. Εκει που στεκομουν ακουσα οτι ο αγιος νεκταριος λεει οτι χρειαζονται γνωριμιες για να βρεις δουλεια. (Σημειωνω οτι ειμαι ανεργη και με απασχολει) Βγηκα απο την εκκλησια απογοητευμενη και αρχισα να ανηφοριζω σε μια ανηφορα, και ειδα οτι φορουσα τις κοκκινες παντοφλες τη νεκρης γιαγιας μου. Δυσκολευομουν πολυ ομως γιατι ειχε καλτσες μεσα, τις εβγαλα ομως κιανεβηκα με ανεση.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016 στο 19:55
   Σύνδεσμος

   Φίλη μου, ήταν δαιμονικό όνειρο. Ο Δαίμονας πολλές φορές παίρνει τη μορφή αγίων, αλλά δεν μπορεί να κάνει το καλό, φαίνονται οι πονηροί σκοποί του στην πορεία του ονείρου. Ο άγιος Νεκτάριος δεν σε βάζει με μέσον στη δουλειά, ούτε θα σε έκανε να φύγεις. Δεν θα έβγαινες από την εκκλησία απογοητευμένη αν ήταν ο πραγματικός άγιος. Σκέψου το καλά αυτό. Κακώς ανέβηκες αυτό το βουνό. Να προσέξεις, γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλα δαιμονικά. Να είσαι έτοιμη να τα εξουδετερώσεις, για να σωθείς. Άρα, σου λέει πανηγυρικά ο δαίμονας ότι ανέβηκες ένα βουνό που δεν θα σου δώσει δουλειά, αλλά μόνο κόπο. Ήταν μια άσκοπη κίνηση, γρήγορη κίνηση χωρίς σκέψη, μια νίκη γι’ αυτόν. Πρόσεξε, την επόμενη φορά να είσαι πιο προετοιμασμένη. Αυτά τα όνειρα τα ξεχωρίζω ευτυχώς.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:42
  Σύνδεσμος

  Καλημερα! Εγω ημουν με μια φιλη μου κ θελαμε να παμε στην εκκλησια. Στο δρομο με επιασε μια αρρωστια κ επρεπε να πλυθω για να φυγει. Πηγαμε μεσα σε ενα μαγαζι κ πληθυκα εκει αλλα μειναμε δεν φυγαμε κατευθειαν. Μολις μας ειδε ο υπευθυνος μας εδιωξε και φυγαμε. Οταν βγηκαμε εξω ειδαμε οτι η ωρα ηταν 9 παρα δεκα και η εκκλησια εκλεινε σε δεκα λεπτα. Αρχισαμε να τρεχουμε και προλαβαμε. Οταν φτασαμε παρατηρησα οτι η εκκλησια δεν ηταν κανονικη. Ηταν περιεργη. Καναμε ενα κυκλο γυρω απο αυτην και μετα πηρα ενα πεταλο απο τριανταφυλλο σε σχημα καρδιας(ειχε παρα πολλα κατω και γυρω απο την εκκλησια) και το αφησα στο πισω μερος της εκκλησιας που ηταν σαν βωμος. Μετα φυγαμε. Η φιλη που ειδα στο ονειρο μου, μου ειπε οτι σημερα κλεινει ενα χρονο που πεθανε ενας παπας που τον ξεραμε πολυ καλα και οι δυο. Μηπως συνδεεται με αυτο το ονειρο;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016 στο 13:30
   Σύνδεσμος

   Όχι, δεν συνδέεται με το όνειρο αυτό. Το είδες συμπτωματικά. Η ψυχή σε εμπόδιζε να πας σ’ αυτή την εκκλησία, η οποία δεν ήταν πραγματική, ήταν μια πλάνη. Επέμενες και περασες όλα τα εμπόδια. Ήθελες οπωσδήποτε να μπεις. Δεν άκουσες το ένστικτο που έφερνε πολλά εμπόδια και έκανες το δικό σου. Μπαίνοντας απλά είδες ότι δεν ήταν. Άλλη φορά να ακους το ένστικτό σου για να γλιτώνεις. Μετά από τέτοιο όνειρο να περιμένεις ένα δαιμονικό. Να είσαι έτοιμη γι’ αυτό, ώστε να το καταλάβεις και να το εξοντώσεις.

   Απάντηση
    • Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016 στο 15:21
     Σύνδεσμος

     Διάβασε το άρθρο της Νεκταριας για τα δαιμονικά όνειρα για να καταλαβεις.

     Απάντηση
 • Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 στο 23:41
  Σύνδεσμος

  Αλλο ονειρο Παρασκεης βραδυ. Ειδα οτι ειχα παει στην εκκλησια που ειναι κοντα στο σπιτι του γιου μου ( που σπουδαζει). Εξω απο την εκκλησια ηταν αρκετος κοσμος , σα να ειχε τελειωσει η λειτουργια και ακουσα μερικους να σχολιαζουν, ποσο ωραια και μεγαλοπρεπης εκκλησια ειναι κι εγω αναρωτηθηκα πως και δεν ειχαν ξαναερθει, ενω φαινονταν ανθρωποι της εκκλησιας, που ειχαν ερθει μαλλον απο αλλη πόλη. Μετα ειδα οτι ημουν μεσα στην εκκλησια και ειχε παλι την ιδια εικονα, σα να ειχε τελειωσει ηλειτουργια και υπηρχε κοσμος εδω κι εκει. Ειδα μετα να στεκομαι (εκει νομιζω με τη μητερα μου και την αδελφη μου) εξω απο το ιερο, απο τη δεξια πλευρα, οπως στεκομαστε στην εκκλησια και σα να περιμεναμε κατι, ισως να βγει ο ιερεας και να παρουμε αντιδωρο, δεν ξερω. Τοτε, γυρισα το κεφαλι μου προς τα πισω και αριστερα μου και ειδα οτι στο κεντρο ηταν τοποθετημενο ενα βαθρο και επανω του ηταν στημενη η πανοπλια που φοραει ο Αγιος Δημητριος, στην εικονα του κι ελαμπε χρυση. Κοιταζοντας προς τα πανω ομως ειδα οτι πανω απο το λαιμο της πανοπλιας ηταν το κεφαλι ενος ανδρα , σα να φορουσε δηλαδη τη πανοπλια που καλυπτε ολο το σωμα του και φαινλοταν το κεφαλι του. Ο ανδρας αυτος δεν ειχε καποια αγγελικη μορφη αλλα τη μορφη ενος συνηθισμενου, θα ελεγα ανδρα, ηλικιας γυρω στα 35, με μαλλια οχι μακρια, αλλα που εκαναν μπουκλες στο τελος και ειχαν αρχισει να γκριζαρουν. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση το θεαμα, αλλα σκεφτηκα, πως θα ηταν κατι που γινοταν απο παραδοση, σα θρησκευτικλο εθιμο δηλαδη, να φοραει καποιος ανδρας τη πανοπλια του Αγιου και να στεκεται στο κεντρο του ναου. Κοριτσια, με προβληματισε πολυ αυτο το όνειρο, θα περιμενω την ερμηνεια σας. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 στο 21:54
   Σύνδεσμος

   Δεν έχει σημασία που ήταν άνδρας, παρίστανε τον άγιο. Δεν βλέπουν όλοι οι άνθρωποι αγίους και αγγέλους, διότι μπορεί να μην είναι άξιοι για το θεό να τους δουν. Είμαστε άτομα με αδυναμίες και για να δει κάποιος άγιο πρέπει να είναι καθαρή η ψυχή του. Εσένα ειδικά είναι γεμάτη εμμονές και στεναχώριες. Κι αυτό που είδες ήταν πολύ καλό. Άρα, ο Άγιος Δημήτριος με το δικό του τρόπο έκανε την παρουσία του σε σένα για να ηρεμήσεις. Ακόμη καλύτερο όνειρο θα ήταν αν υπάρχει αυτή η εκκλησία και ανήκει πράγματι στον άγιο Δημήτριο.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 στο 09:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα και απο μένα!

  Το όνειρο μου έδειχνε οτι το εξοχικο το οποίο έχουμε, ηταν χτισμένο σε παλιά εκκλησία του 1000 πχ αιώνα. Δλδ οι γονείς μου είχαν χρησιμοποιήσει την παλιά Εκκλησια και έχτισαν πάνω της…το κατάλαβα οταν κοιταξα τον τρούλο και είδα τα ξεθοριασμένα χρώματα του τρούλου εκκλησίας στο ταβάνι μας.
  Επίσης, ο Πατέρας μου περιφερόταν μέσα στο σπίτι με μια σακούλα με έναν λύκο που είχε πιάσει αλλά ήταν ζωντανός και πάλευε για να βγεί μέσα απο την σακούλα. Την πήρα και πήγα να την πετάξω στα σκουπίδια

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 στο 21:58
   Σύνδεσμος

   Υπήρξε πράγματι αυτή η εκκλησία; Το άλλο με το λύκο είναι δεύτερο όνειρο θα ερμηνεύσω λοιπόν το όνειρο με το λύκο και όταν απαντήσεις στο ερώτημά μου θα πάρεις απάντηση και στο άλλο όνειρο. Θέλω όμως ένα όνειρο ένα μήνυμα.
   Αυτό δείχνει ότι ο πατέρας σου έχει κατατροπώσει έναν εχθρό ή αλληγορικά μια ασθένεια. Εσύ θα τον βοηθήσεις να απαλλαγεί εντελώς.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 στο 11:18
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Είδα οτι γυρναγα απο ηρακλειο κρητης κ εφτασα καπου θεσσαλονίκη και πριν μπω σε ενα αλλο πλοιο για πειραια μαλλον, εκανα προβες για να τραγουδησω σε οπερα και εμεινα λιγο να δω την δυση του ηλιου που ηταν πανεμορφη. Την ιδια στιγμή ειδα οτι η θαλασσα απορροφιόταν και αποκάλυπτε μια πολύ μεγάλη εκκλησία και ένα ακόμη μικρό μέρος της πόλης. Εγώ όμως δεν πήγα προς τα εκεί, μπήκα μέσα στο πλοίο.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 στο 13:56
   Σύνδεσμος

   Καλά έκανες. Αν πήγαινες σ’ αυτή την εκκλησία θα ήταν το τέλος. Θα τελείωνε κάτι. Τα χρώματα του δειλινού στο όνειρο είναι το τέλος. Έμεινες εκεί που έπρεπε και έχεις ελπίδα να συνεχίσεις αυτό το ταξίδι που δεν φαίνεται που θα σε οδηγήσει, αλλά φαίνεται καθαρά ότι πορεύεσαι σωστά και κάνεις σωστές επιλογές. Η όπερα σημαίνει μεγάλη πρόοδος, επειδή η φωνή ανεβαίνει ψηλά, σε ό,τι καταπιάνεσαι αυτό τον καιρό.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:21
    Σύνδεσμος

    Σας ευχαριστώ πολύ. Αυτή την περίοδο ψάχνω για δουλειά και όλο κάτι γίνεται κ τελευταία στιγμή ακυρώνονται οι προσπάθειες μου και περιμένω μήπως μας κάτσει τελικά με το αγόρι μου μια καλή ευκαιρία στην επαρχία.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016 στο 14:27
     Σύνδεσμος

     Αυτό δηλώνει ότι δέχεσαι λοιπόν κάθε αποτυχία και δεν σε παίρνει κάτω. Πεισμώνεις και συνεχίζεις. Σας εύχομαι να σας τα φέρει η ζωή όπως προσδοκάτε. Η όπερα δείχνει καποια άνοδο. Ο τολμών νικά λένε. Όταν τα παρατάς όμως χάνεσαι. Οσο προχωράς, τόσο υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας. Το δειλινό δείχνει ότι επαναπαύεσαι ότι απέτυχες. Αυτό θα έκανες αν έφευγες από το πλοίο και πήγαινες στο εκκλησάκι. Θα το έπαιρνες μοιρολατρικά, ότι αυτή είναι η μοίρα μου, δεν θα προσπαθήσω άλλο, τέρμα. Όμως, το πείσμα σου δείχνει ότι κάτι τέτοιο δεν θα το παραδεχτείς ποτέ. Παλεύεις για κάτι καλό. Μάχεσαι να ανέβεις ψηλά. Μπράβο!!! Συνέχισε έτσι.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 στο 17:04
  Σύνδεσμος

  Δυο φορές ανέβηκα τα σκαλιά της εκκλησίας και έφτασα στον αμβωνα. Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 στο 19:16
   Σύνδεσμος

   Ο άμβωνας είναι απαγορευμένο σημείο για γυναίκες. Εκεί στέκεται κάποιες φορές ο παπάς όταν διαβάζει ευαγγέλιο. Αν ήσουν άνδρας θα ήταν καλό όνειρο. Θα ήταν μια ανάσταση, μια άνοδος, αλλά για τις γυναίκες είναι κατάβαση. Απαγόρευση. Για τις γυναίκες είναι κάποιο λάθος. Ναι, κάποιο λάθος κάνεις. Προσπάθησε να πας σε μέρη που είναι βατά για γυναίκες την επόμενη φορά αν το ξαναδείς. Άρα, το πρόβλημα υπάρχει στο πνεύμα, διότι ο άμβωνας συμβολίζει το Άγιο πνεύμα. Η ψυχή και το σώμα ενεργούν σωστά. Στον τρόπο σκέψης εντοπίζεται το λάθος.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 στο 15:49
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ειδα οτι ημουν με τη μητερα μ ελενη σε ενα λεωφορειο οβοδηγος μας αφησε στην κωνσταντινουπολη κατα λαθος ! Ειχα κατενθουσιαστει λεω στη μητερα μου θα δουμε και την αγια σοφια! Τελοσαπντων αυτο που θυμαμαο ειναο οτι ειδα μια γυναικα γνωστη μας ευαγγελια η οποια θα πηγαινε για καφε με τη μανα μ και θα πηγαιναμε μαζι και καλα! Σε καποια φαση με βλεπω εξω απο το σπιτι μου και υποτιθεται προσπαθουσα να βρω το δρομο γ την αγια σοφια καο ειδα κατι συμφοιτητες μου που πηγαιναν σε λαθος δρομο προς το νεκροταφεκο τ χωριου ! Δεν εδωσα σημασια κατα τη διαρκει ετρωγα ,θυμαμαι πολλες φετες ζανπον και υπηρχαν καποια εμππδια καποιες καταστασειε απο οσο μπορω να θυμηθω που με καθυστερουσαν αλλα εγω επεμενα δυστυχως ξυπνησα και δεν ειδα αν τ καταφερα!!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 στο 20:53
   Σύνδεσμος

   Προγνωστικό όνειρο ήταν ή επηρεάστηκες από τα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα έξω από την αγια Σοφιά, αν άκουσες το δελτίο ειδήσεων της 12/01/2016, που ανέφερε αυτό το αιματοβαμμένο γεγονός.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 στο 05:50
    Σύνδεσμος

    Η αληθεια ειναι ακουσα οτι εγινε κατι στην κωνσταντ δε ξερω ακριβως που!!! Κυρια νεκταρια θα σας βαλω μια υπενθυμση για το ονειρο που ειδα πρωτοχρονια!!!! Φυσικα οποτε μπορειτε καινσε ενα μηνα απλα με τοσα ονειρα μπορει να μην το ειδατε καν η να ξεχαστηκατε! Ευχαριστω!

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016 στο 17:03
  Σύνδεσμος

  γιατι δεν παιρνω απαντηση;;; Το γραψα και τοσες φορες 😛

  Απάντηση
  • Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 στο 14:46
   Σύνδεσμος

   Αρχικα να σε ενημερωσω οτι δεν χρειαζεται να γραφεις πολλές φορες το όνειρο σου διότι όλα ανεξερετως τα όνειρα,περνάνε από μια διαδικασία έγκρισης και δεν δημοσιεύονται την στιγμη που τα γράφετε.ειδικα αυτές τις μέρες υπήρχε προτεραιότητα έγκρισης και απάντησης στα όνειρα της προηγούμενης χρονιας.

   Οσον αφορα το όνειρο σου.ποιους διάσημους ειδες?σου είναι αρεστοί?
   Το όνειρο δείχνει οτι θα παντρευτεις κάποιον άλλο όχι αυτον που σου άρεσε παλιά.ειδες αυτον ειτε επειδή δεν γνωρίζεις ακόμα τον άνδρα που θα παντρευτεις,ειτε γιατί αν εχεις σχέση και έβλεπες το αγόρι σου,θα σήμαινε χωρισμό.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 στο 13:36
    Σύνδεσμος

    Έχω σβήσει τα άλλα μηνύματα. Κράτησα το πρώτο. Είναι πολύ τυχερή που της απάντησες. Να μην επαναληφθεί αυτό όμως αυτό. Το όνειρο να το γράφετε μόνο μια φορά σε ένα λήμμα με ένα όνομα κι ένα ε-μαιλ, γιατί μπερδευόμαστε στις ερμηνείες. Είναι μέσα στην σελίδα και εγκρίνεται όταν έρθει η ώρα του.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016 στο 17:38
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα και καλη χρονια. Εχθες ειδα οτι ημουν ντυμενη στα ασπρα και πηγαινα εκκλησια με λιγα ατομα για να παντρευτω εναν που μου αρεσε πριν χρονια. Δεν με ηθελε ομως και με εβριζε αλλα στο τελος βγηκαμε μονιασμενοι εξω απο την εκκλησια.Επισης δεν υπηρχε παπας ουτε γινοταν λειτουργια και υπηρχαν αγιογραφιες διασημων.Μπορειτε να μου πειτε αν σημενει κατι;Ευχαριστω

  Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 στο 09:25
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας ειδα σημερα το πρωι οτι ημουν καθοδων να παω σε μια εκκλησια κοντα στην Ομονοια(κεντρο Αθηνας) αλλα η περιοχη δεν εμοιαζε οπως τη ξερουμε. Βρισκομουν στη παραλιακη και κοιταω δεξια μου και βλεπω σε ενα ασπρο αυτοκινητο μεσα εναν συγχωριανο μου να οδηγει που εχει πεθανει στη πραγματικοτητα να με κοιταει και να μου χαμογελαει και πισω η γυναικα του που ζει στη πραγματικοτητα απλα να μας χαιρεταει… Μετα μπηκα στην εκκλησια αλλα ηθελα να καπνισω τσιγαρο και βγηκα εξω…. Σημαινει κατι?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016 στο 20:31
   Σύνδεσμος

   Τυχερός είσαι που δεν ήταν η Ομόνοια όπως ακριβώς είναι, διότι αυτό το άτομο θα σε έπαιρνε μαζί του, όπως θα μπορούσε να πάρει και τη γυναίκα του αν το αυτοκίνητο ήταν μαύρο. Το όνειρο δείχνει απλά ότι θα έχεις κάποιες στεναχώριες και άγχος. Χρειάζεσαι τη βοήθεια του θεού σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Όμως, υπάρχουν οι στιγμές που θες να μείνεις μόνος. Αυτό όμως δεν σε βοηθάει να ηρεμήσεις. Δεν σε χωράει ο τόπος ή δεν αναγνωρίζεις ακόμα τι θες.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 στο 13:42
  Σύνδεσμος

  Βρισκόμουν στην εκκλησία του πολιούχου της πόλης μου,όπου βαφτίστηκα.Φορούσα άπρο φόρεμα(γενικά φορώ μαύρα)και ήμουν στενοχωρημένη.Η εκκλησία είχε ελάχιστους ανθρώπους,δεν είδα παπά και κεριά,δεν γινόταν λειτουργία.Ξαφνικά εμφανίστηκε ο πρώην μου,με τον οποίο χωρίσαμε πρόσφατα.Φορώντας λευκό πουκάμισο,ήρθε και μου έπιασε το δεξί χέρι.Με πήρε και κρατώντας με σφιχτά,προχωρούσαμε προς την έξοδο της εκκλησίας.Μου έκανε μεγάλη αίσθηση ο τρόπος που με κρατούσε.Ένιωθα σιγουριά.Ήμασταν κι οι δυο χαρούμενοι.Σχεδόν ευτυχισμένοι.
  Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 στο 13:55
   Σύνδεσμος

   Είναι αντίθετο όνειρο. Κάποιον άλλο θα βρεις και θα τον αντικαταστήσεις πολύ γρήγορα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 στο 16:00
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας.

  Εχω επικοινωνησει ξανα μαζι σας για παρελθοντικα ονειρα, εχω παρει αμεσες απαντησεις και σας ευχαριστω για αυτο.
  Αυτη την φορα ειδα πως μπηκα σε μια σκοτεινη σπηλια που μεσα ηταν ουσιαστικα εκκλησια. Η εκκλησια του Αγιου Ταξιαρχη με εικονες, την εικονα του και το καντηλι του. (Σημειωτεον πηγαινω συχνα στην Μυτιληνη τα τελευταια ετη και προσκυνω. Γενικοτερα τον επικαλουμαι σε δυσκολες στιγμες και τον θεωρω προστατη μου).
  Σκεφτηκα λοιπον εφοσον θα εφευγα απο την εκκλησια – σπηλια οτι κατι επρεπε να του αφησω, ενα δωρο απο εμενα για την Χαρη του. Εκεινη την στιγμη εμφανιζεται μπροστα μου μια εικονα της Παναγιας αγκαλια με τον Χριστο φωτεινη και κανονικη σε μεγεθος. Η Παναγια ηταν ντυμενη με μπλε χιτωνιο, μια εικονα της που εχω δει και στην πραγματικοτητα και μου αρεσει πολυ η συγκεκριμενη αγιογραφια.
  Αυτοματως σκεφτηκα οτι θα Του αφησω την συγκεκριμενη εικονα ως δωρο, εφοσον εμφανιστηκε απο το πουθενα μπροστα μου.
  Ξυπνησα με ενα περιεργο αλλα και ομορφο συναισθημα, συγκριτικα με αλλα πρωινα.
  Να αναφερω πως δεν βρισκομαι στην καλυτερη περιοδο της ζωης μου και το κυριοτερο ειναι πως τελευταια διακατεχομαι απο εντονα συναισθηματα αμφισβητησης και πολλες φορες “οργης” προς τον Θεο και τα Θεια, για καποια προσωπικα μου μικρα και μεγαλα δεινα.
  Αν μπορειτε δωστε μου μια ερμηνεια και για αυτο το ονειρο, οπως κανατε παρελθοντικα.

  Σας ευχαριστω πολυ και παλι.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 στο 11:47
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Λιάνα!!!!Λιάνα η Παναγία και ο Χριστός είναι δίπλα σου…σε βοηθάνε…..ενώ σε προκαλούν να συνειδητοποιήσεις ότι δεν χρειάζεται να οργιαζεις μαζί τους!!
   Είναι δίπλα σου και σε προστατεύουν!!!Δεν χρειάζεται να τους αμφισβητείς!!!
   Απλώς κάποιες φορές θέλουμε κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι για μας. …και όταν δεν τα καταφέρουμε να τα πετύχουμε ρίχνουμε ευθύνες στον θεό κλπ!!!

   Απάντηση
  • Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 στο 12:41
   Σύνδεσμος

   Φιλη μου,ειδες την εκκλησία σε σπηλιά λόγω της εν μέρη αμφισβήτησης σου εξαιτειας των δεινών σου.ενιωσες οτι πρεπει να κανεις δώρο στον Αγιο λόγω των υπόσυνειδητών τύψεων που σε διακατεχουν.νιώθεις τύψεις που αμφισβητίες τα Θεια και που εχεις οργη.υποσυνείδητα ίσως και συνειδητά μετανιωνεις για τις σκέψεις σου.η εικόνα εμφανίστηκε για να σου υπενθυμίσει την ύπαρξη της και να τονωσει τα προηγούμενα συναισθήματα σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015 στο 14:00
  Σύνδεσμος

  γεια σας.εγω ειδα οτι ειχα παει με τη πεθερα μου σε εκκλησια(γνωστη εκκλησια που τη ξερω)και εκει ηταν καλογριες.εγω κρατουσα ενα βιβλιο που το διαβαζω αυτο το καιρο γτ δινω εξετασεις.η καλογρια μου ειπε ασε το βιβλιο εδω,και αλλοι το αφηνουν σαν προσφορα.κοιταξα και ειδα και αλλα σαν το δικο μου.δεν θα το αφησω της ειπα γτ το διαβαζω ακομα,οπως και δεν το αφησα.να σημειωσω η πεθερα μου ειναι πεθαμενη//.ευχαριστω για το χρονο σας!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015 στο 14:23
   Σύνδεσμος

   Καλά έκανες. Αντιστάθηκες σ’ αυτό και κράτησες χαρακτήρα. Σε κέρδισε η ζωή και η χαρά θα έρθει. Φυσικά αυτό θα γίνει αφού θα περάσεις στο μάθημα. Αν το άφηνες, τότε θα πέθαινε η ελπίδα να περάσεις, όπως πέθανε η πεθερά σου. Μυστήριο ε; Καλά θα πας.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015 στο 09:25
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν μέσα σε μια εκκλησία κ παρακολουθούσα την λειτουργία μαζί με έναν παπά Ο οποίος με συμβούλευε γενικά για την ζωή.Μετά βρέθηκα μόνη να περπατώ για να μπω σε μια άλλη εκκλησία όπου την φρουρουσαν μπαίνοντας μου ζήτησε μια γιαγιά να την βοηθήσω ν μπει μέσα φορούσε μαύρα κ κρατούσε μπαστούνι την έπιασα κ την πήγα στην Εκκλησία αλλά διαπίστωσα ότι έτρεχε σαν αυτή να με πήγαινε κ όχι εγώ.Μπαίνοντας στην Εκκλησία η γιαγιά εξαφανίστηκε αλλά η Εκκλησία ήταν διπλή σαν 2 εκκλησίες η μια δίπλα στην άλλη προσπέρασα την πρώτη εκεί που πήγε η γιαγια κ δεν γινόταν λειτουργια κ πήγα στη δεύτερη όπου γινόταν λειτουργία αλλά δε μπορούσα να βρω κεριά να ανάψω οπότε κ βγήκα έξω να πάρω κ να τα αναψω εκεί τα δύο κεριά μου όμως λιωνανε κ δεν άναβαν οπότε πήρα 3 κεριά κ μπήκα μέσα όπου τα άναψα κ παρακολούθησα τη λειτουργία. (Όλα τα κεριά που είχα ήταν λευκα)

  Απάντηση
  • Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 στο 12:50
   Σύνδεσμος

   Θυμάσαι τις συμβουλες που σου έδινε ο παππας?είναι δαιμονικό όνειρο.όμως η πίστη σου προς τον θεο και η επιμονή σου σε έσωσαν.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 στο 11:15
  Σύνδεσμος

  καλημέρα!
  είδα οτι ημουν στην εκκλησια του πολιουχου της ιδιαιτερης πατριδας μου. Υπήρχε πολύς κόσμος που περίμενε τη σειρά του να προσκηνήσει τα λείψανα του Αγίου (όπως γίνεται πάντα στις γιορτές. Ενω υπήρχε καλή αίσθηση στο όνειρο, κάποιος κύριος μπροστα μου αρχισε να δυσανασχετει για την μεγάλη αναμονή. Του εξηγούσα με ήρεμο τρόπο οτι θα πρέπει να περιμένουμε και δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζει ενώ βρισκόμαστε εκεί για καλό λόγο. Ο κύριος αυτός είχε πάθει κάποιο ατύχημα και είχε μόνο ένα ματι, ενώ κάποια στιγμή νόμιζα οτι ίσως είναι παπας. (Δεν μπορώ να το ξεδιαλύνω).
  Επειδή δεν ήθελα να τον ακούω να διαμαρτήρεται για την αναμονή στο προσκήνυμα θέλησα να μιλήσω σε κάποιους παπάδες και κληρικούς,3 στο σύνολο, ίσως να ήταν και κάποιος κληρικός με αξίωμα μεζί τους, οι οποίοι φορούσαν μαυρα ράσα και επιτραχήλια. Τους ζήτησα να βοηθήσουν τον κύριο να περάσει μπροστά για να προσκηνύσει αλλά αυτοι με προσπέρασαν χωρίς να μου δώσουν σημασία.
  Ξύπνησα αμέσως. είμαι πολύ μεπρδεμένη

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 στο 20:46
   Σύνδεσμος

   Δεν έπρεπε να ασχοληθείς, αφού δεν σε αφορούσε. Άστον να φωνάζει. Δείχνει λοιπόν ότι ασχολείσαι με κάποια πράγματα που τα βλέπεις μονόπλευρα. Σκέψου όμως και τον άλλο με τόσα βάσανα γιατί φέρεται έτσι; Πονά, υποφέρει, άρα δικαιολογημένα αντιδρά για να τελειώσει γρήγορα να πάει σπίτι του να πάρει παυσίπονο. Να ηρεμήσει και να κοιμηθεί. Εσύ ήσουν υγιέστατη. Μπορούσες να περιμένεις και να δείξεις κατανόηση στο πρόβλημά του. Άρα, δες λοιπόν στη ζωή γιατί συμπεριφέρεται κάποιος με το συγκεκριμένο τρόπο γενικά. Θα έχει τους λόγους του για να το κάνει. Μην δείχνεις τη δυσαρέσκειά σου. Μην τα μετράς όλα όπως τα βλέπεις εσύ με τα δικά σου μάτια. Δες και την άλλη πλευρά. Οι 3 παπάδες που δεν σου δώσσνε σημασία είναι αναμενόμενο. Επειδή ήταν για λείψανα ήταν καλή ερμηνεία. Δείχνει ότι κατά βάθος η προσωπικότητά σου αδιαφορεί για όσα πιστεύεις. Βλέπει και ξέρει καθαρά που κρύβεται η αλήθεια και την αναγνωρίζει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 στο 11:22
  Σύνδεσμος

  Καλημερα κορίτσια! Ειδα να μπαίνω μέσα σε μια εκκλησια που γνωρίζω και εκείνη τη στιγμη ο ιερέας που είναι στη πραγματικότητα ο ιερέας αυτής της εκκλησίας έπαιρνε απο το κέντρο του Ναού, όπου ήταν τοποθετημένη μια εικόνα της Παναγίας, προφανώς για να τη τοποθετήσει κάπου αλλού . Μιλήσαμε και αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου είπε ΄
  ” Τετάρτη και Παρασκευή να νηστεύεις, αυτο να κάνεις μόνο” Εγω παραξενεύτηκα που μου το είπε αυτό γιατι σκέφτηκα ότι έτσι κι αλλιώς το κάνω, αλλά δεν του είπα τίποτε.
  Τη προηγούμενη εβδομάδα είχα δει να ανεβαίνω μια σκάλα που στο τέλος της ήταν μια εκκλησία.
  Με χαρά θα περιμένω την απάντησή σας

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 στο 15:16
   Σύνδεσμος

   Είναι καλά όνειρα με κοινη βαση.είναι ευχαριστημένος ο Θεός απο την συμπεριφορα σου προς την θρησκεία.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 στο 16:49
  Σύνδεσμος

  Γεια σας και παλι..μηπως θα σας ηταν ευκολο να μου απαντησετε στο σχολιο μου?συγνωμη που γινομαι πιεστικη αλλα με επηρεαζουν τετοιου ειδους ονειρα και τα σκεφτομαι ολη μερα.ευχαριστω εκ των προτερων.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 στο 20:22
   Σύνδεσμος

   Αν δίνουμε όμως πιεστικές απαντήσεις πολύ φοβάμαι ότι θα είμαστε αναποτελεσματικοί στις ερμηνείες μας. Πρέπει να γίνει σωστή μελέτη του ονείρου να έρθει ουρανοκατέβατη απάντηση, κατόπιν έμπνευσης σε ένα όνειρο, να μας κάνει κλικ, να έρθει η ώρα του, για να δώσουμε σωστές ερμηνείες. Εσείς διαλέγετε την πίεση, βιάζεστε και πέφτουμε έξω. Δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό. Τρώτε το σύκο πριν ωριμάσει;

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 στο 10:48
  Σύνδεσμος

  Γεια σας.ειδα ενα περιεργο ονειρο.ημουν με τον αντρα μου και τους γονεις μου σε μια πλατεια,ειχαμε βγει βολτα και ειδα μια εκκλησια που ειχε λειτουργια.μπηκα μεσα μονη μου και αντι για στασιδια ειχε καρεκλες σαν αυτες στα αμφιθεατρα και υπηρχε μονο μια αδεια μπροστα απο τον παπα.καθισα εκει και ο παπας λειτουργουσε αλλα μετα αρχισε να μιλαει πολυ δυνατα και να λεει πραγματα που δεν καταλαβαινα και φοβηθηκα και βγηκα εξω,βρηκα τους δικους μου και ξυπνησα.τι μπορει να σημαινει?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 στο 15:12
   Σύνδεσμος

   Είναι δαιμονικό όνειρο.διάβασε γι αυτά στα ειδη ονείρων.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015 στο 11:55
  Σύνδεσμος

  καλημερα!!!βλεπω συχνα εκκλησιες στον υπνο μου κ παντα γινεται κατι καλο εχω παρατηρησει.αυτη τη φορα ειδα οτι ημουν με την μητερα μου κ ηταν μια παρα πολυ φωτεινη εκκλησια κ μ εκανε εντυπωση η οποια υπαρχει οντως και λεγεται(ευαγγελισμος)κ ειδα οτι ειχε ενα πανερι με κουφετα ασπρα κ πηρα 3.υπηρχε κ ενας παπας αλλα δεν του εδινα σημασια κ εκεινος ειχε σκυμενο το κεφαλι του..

  Απάντηση
  • Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015 στο 12:15
   Σύνδεσμος

   Το όνειρό σου δειχνει ότι αν είσαι ελεύθερη θα κάνεις σχέση. Αν είσαι δεσμευμένη, θα παντρευτείς. Αν είσαι παντρεμένη, θα φτιάξει ο γάμος σου. Αν είσαι διαλυμένη, η ψυχή σου θα επανέλθει σε μια ολοκλήρωση. Γενικά, το όνειρό σου δείχνει την τακτοποίηση σε κάθε τομέα που σε απασχολεί, με τη βοήθεια της μητέρας σου και του Θεού. Επίσης θα λάβεις καλά νέα που θα σε ανακουφίσουν. Αν τα κουφέτα σου τα έδιναν εκτός εκκλησίας θα ήταν πίκρα. Άρα, θα είχε άλλη ερμηνεία το όνειρο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 στο 01:53
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα! Ειδα το εξης ονειρο: ειδα οτι ημουν στην εκκλησια και μπαινοντας μεσα ειδα τον Χριστο στα λευκα θυμωμενο και με κλωτσησε στα ποδια. Εγω σοκαριστηκα και προχωρησα πιο μεσα στην εκκλησια οπου ειδα μια γυναικα που ενω νομιζα οτι ηταν η νεκρη γιαγια μου ηταν τελικα μια συνονοματη θεια μου που εχει το ιδιο ονομα. Ξανακοιτωντας ηταν τελικα η νεκρη γιαγια μου που ειχε γυρισει το κεφαλι προς το μερος μου και μου χαμογελουσε με ενα χαμογελο που φωτιζε το προσωπο της ολο

  Απάντηση
  • Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 στο 15:48
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα Ελενα!!!!!!!Κατα εμε πιστευω οτι το ονειρο σου σημαινει οτι ειχες ξεχασει την γιαγια σου….για αυτο και ο Χριστος ηταν θυμωμενος μαζι σου…..καλο θα ηταν να πας στο μνημα της και να αναψεις το καντηλακι της!!!!!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 στο 14:54
  Σύνδεσμος

  είδα οτι ήμουν σε μια εκκλησία και γινόταν γάμος.δεν είδα το ζευγάρι,περπατουσα προς την έξοδο και σκεφτόμουν οτι δεν έχουν ανάψει πολυελαίους και είναι πολύ σκοτεινά!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 11:16
   Σύνδεσμος

   Είσαι παντρεμενη στην πραγματικότητα?πηγες πρόσφατα σε κάποιον γαμο αλλων?
   Όπως και να χει δεν είναι καλό όνειρο.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 12:09
    Σύνδεσμος

    Είχα ερμηνεύσει ένα τέτοιο όνειρο με πολυέλαιο, αλλά πίστευε ότι ήταν σβηστός και άναψε. Εδώ όμως δεν άναψε δυστυχώς. Αυτό κάνει την ερμηνεία άσχημη δυστυχώς. Αν σε άλλο όνειρο ανάψει, θα αλλάξει η κατάσταση. Όσο μένει σβηστός η ερμηνεία θα παραμένει.

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 20:08
     Σύνδεσμος

     Αν μου επιτρέπετε να προσθέσω κάτι δικό μου,eagle και Νεκταρία,εγώ αυτό το όνειρο δε θα το ερμήνευα ως κάτι κακο που πρόκειται να συμβεί,αλλά ως σημάδι εσωτερικής απογοήτευσης για κάποιο θέμα που την απασχολεί.

     Νομίζω οτι υποδηλώνει τον ψυχολογικό κόσμο της κοπελας,κάτι που τη βασανίζει,κάτι που την απασχολεί πιο έντονα αυτό το διάστημα ,κάτι που περιμενει με χαρά και δεν έρχεται.
     Ίσως αυτό να είναι η συντροφικότητα που ενδεχομένως δεν την εισπράττει σαν συναίσθμα,ή δεν υπάρχει καν, ή το ότι ενώ θέλει να είναι με κάποιον,αυτός ο κάποιος να μην έχει εμφανιστεί ακόμα ,στην περίπτωση που είναι μόνη της, ή αν έχει σχέση ,ενδεχομένως αισθάνεται μοναξιά μέσα σε αυτή.
     Ίσως να αισθάνεται οτι ο σύντροφός της την παραμελεί ή οτι είναι πανέτοιμη να δεχτεί κάτι καινούργιο στη ζωή της,αλλά αυτό δε φαίνεται πουθενά στο δικό της ορίζοντα και αυτό την απογοητεύει (σβηστά φώτα)

     Ή ακόμα και μια απογοήτεευση που μπορεί να νιωθει σε επαγγελματικό επίπεδο.

     Για μένα τα σβηστά φώτα υποδηλώνουν το σκοτάδι που βρίσκεται η ψυχή της αυτό το διάστημα,πιθανότατα νιώθει απογοητευμένη,οτι της λείπει η χαρά(σβηστά φώτα) απο τη ζωή της,το φώς,ενώ θελει πολύ και είναι πανέτοιμη να τη δεχτεί (γιατί πήγε στο γάμο).

     Το οτι αναρωτιέται “γιατι δεν αναψαν τα φώτα”,ενδεχομένως είναι οι υποσυνείδητες ερωτήσεις που κάνει η ίδια στον εαυτό της,στο σύμπαν….γιατί να είμαι μόνη μου,γιατί να νιώθω παραμελημένη,γιατί να μην έρχεται αυτό που περιμένω τόσο καιρό (εργασία,επιτυχία,σύντροφος, κλπ).

     Εγώ απο τη δική μου μεριά θα το εκλάμβανα ως ένα όνειρο που υποδηλωνει μια υποσυνείδητη,εσωτερική αναζήτηση για ποιό λόγο δε συμβαίνουν κάποια πράγματα αφού απο την εκκλησία φεύγει με την απορία “γιατί δεν άναψε το φώς”….

     Διορθώστε με αν κάνω λάθος…

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 20:13
      Σύνδεσμος

      Όταν γράφω άσχημη ερμηνεία εννοώ όλα αυτά που αναφέρεις. Είναι άψογη ερμηνεία. Κακή ερμηνεία δηλώνει ότι θα γίνει κάτι κακό. Δεν τα είπα με τον τρόπο που τα είπες. Είδες γιατί επέμενα να έρθεις. Κάτι ήξερα. Σας ενημερώνω ότι μια νέα ονειρομάντης μπήκε στην παρέα μας. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μαγεύτηκα. Μπράβο καλή μου Νεράιδα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 20:23
       Σύνδεσμος

       Ωωωωωωωωωωωωωωωωω με κάνεις πολύ χαρούμενη Νεκταρία μου γιατί ήταν η πρώτη μου απόπειρα σε αυτό το σάιτ.Το μόνο που μένει τώρα,είναι να μας απαντήσει η ίδια η κοπέλα να μας πεί αν όντως είναι έτσι τα πράγματα στη ζωή της.
       Όπως και να έχει της εύχομαι τα καλύτερα! 🙂

       Απάντηση
       • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 20:33
        Σύνδεσμος

        Εγω να δεις ποσο μαγευτηκα!μπράβο νεράιδα!!!!!!!!

        Απάντηση
       • Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο 20:43
        Σύνδεσμος

        Ναι, αισθάνομαι ότι έτσι είναι τα πράγματα. Είδες γιατί ήταν αναγκαία η παρουσία σου εδώ; Ενημερώνω λοιπόν ότι οι ονειρομάντεις μου έιναι η Ντόρα, ο Αετός, η Νέμεση, η Κατερίνα, η Έλενα (μόλις επιστρέψει), η Μαρία και η Νεράιδα. Αν ξέχασα κάποιον ή κάποιος άλλος θέλει να μπει στη λίστα να το δηλώσει.

        Απάντηση
  • Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 στο 17:25
   Σύνδεσμος

   Εύχομαι το καλυτερο για τις μικρές δίδυμες!

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο 13:26
  Σύνδεσμος

  Eagle, ευχαριστώ πολύ. Διάβασα το άρθρο, αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί είδα ΕΓΩ αυτό το όνειρο και τι ακριβώς θα πρέπει να σκεφτώ. Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο παραπάνω? Έχω τρομάξει πολύ κι επειδή είμαστε εν μέσω μιας δύσκολης κατάστασης (όπου η μάνα των παιδιών έχει φύγει και τα έχει ο μπαμπάς τους, με κοινή βέβαια απόφαση), ανησυχώ.Ναι μεν άφησε τα παιδιά για να φύγει στο εξωτερικό μετά από διαζύγιο βέβαια, αλλά δημιουργεί προβλήματα και αυτή και η οικογένειά της.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο 14:24
   Σύνδεσμος

   Μια σεξουαλική παρενόχληση,ένας βιασμός,κάτι αντίθετο με την φύση στα ονειρα,δηλώνει στον αλληγορικό κοσμο,τον βιασμό της ψυχης και την καταπάτηση των προσωπικών δικαιωμάτων.οι δίδυμες ως ανήλικες είναι ανημπορες να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τους.εσύ ως τρίτο άτομο και έμμεσα εμπλεκόμενο,ειδες αυτό το όνειρο διότι το υποσυνείδητο σου αντιλαμβάνεται την παρενόχληση της ψυχικής ισορροπίας που δέχονται οι διδυμες ως αποτέλεσμα απο την απομάκρυνση και τις ενοχλήσεις της μητερας και της οικογενειας της.
   Ελπίζω να βοήθησα λίγο τώρα…φαίνεται πάντως οτι με την επέμβαση την δική σου,το πρόβλημα θα μειωθεί αλλά δεν θα εξαλειφθεί.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015 στο 12:55
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα ένα πολύ παράξενο όνειρο και θα ήθελα η βοήθειά σας. Είδα τις δυο δίδυμες κόρες του συντρόφου μου, ετών 6, να είναι γυμνές σε μια εξέδρα, δίπλα σε μια εκκλησία, σίγουρα όχι χριστιανική, μάλλον ειδωλολατρική. Τις τρεις πρώτες φορές το όνειρό μου ήταν το εξής: ένας τύπος, πολύ παράξενος κατ’ εμέ, ζητούσε απο το σύντροφό μου να “χρησιμοποιήσει” τις κόρες του γυμνές σε μια εκδήλωση, γιατί τις θεωρούσε μούσες του. Ο μπαμπάς τους (σύντροφός) μου το επέτρεπαι μιας και δε σκεφτόταν πονηρά. Έτσι τα κορίτσια παρουσιάζονταν γυμνά επάνω στην εξέδρα με κοινό από κάτω και αυτόν τον τύπο να τα αγγίζει.

  Η διαφορά στο όνειρο που είδα ήταν ότι αυτή τη φορά μπήκα εγώ στη μέση και μίλησα εγώ σε αυτόν τον τύπο και τον ρώτησα γιατί εξυπηρετούν αυτήν την εκδήλωση τα παιδιά γυμνά. Οι δικαιολογίες του ήταν φτηνές και το αποτέλεσμα ήταν ότι τα παιδιά παρουσιάστηκαν τελικά ντυμένα, καθιστά και στριμωγμένα ανάμεσα σε πολλούς άλλους πάνω στην εξέδρα.

  Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο 08:59
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο σου,ανήκει στα σηρειακα όνειρα.διάβασε γι αυτά το άρθρο της νεκταριας στα ειδη ονείρων.θα βρεις μονη σου την σωστη απάντηση.Σκέψου αν σε απασχολούν συναναστροφές των διδύμων κοριτσιών με κάποιον ανθρωπο.το τελευταιο όνειρο δείχνει οτι θέλεις να τις προστατεψεις!μαλλον εσυ αντιλαμβανεσαι κατι που ο συντροφος σου δεν το βλεπει.αν σε απασχολεί κάτι ανάλογο,μπορείς αν θες να μας μιλησεις στην κουβεντουλα και να σου δώσουμε την συμβουλή μας.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο 09:01
    Σύνδεσμος

    Επίσης το οτι η εκκλησία,δεν ηταν χριστιανική,δείχνει οτι κάτι άσχημο αιωρείται γύρω απο τις δίδυμες.

    Απάντηση
 • Σάββατο, 8 Αυγούστου 2015 στο 09:05
  Σύνδεσμος

  γεια σας!εγω ειδα οτι ημουν μαζι με τη πεθαμενη μητερα μου στην εκκλησια του χωριου μας και παρακολουθουσαμε τη λειτουργια.(βλεπω πολυ συχνα οτι ειμαι σε εκλησια ..).μετα της ειπα παμε να φυγουμε γτ τελειωνει σε λιγο και φυγαμε.μου μιλουσε και αυτη στο δρομο αλλα δεν θυμαμαι να μου ελεγε κατι συγεκριμενο.περπατωντας συναντησαμε μια φιλη της που στο ονειρο ειχε ομως το ιδιο ακριβως ονοματεπωνυμο με μενα….στη πραγματικοτητα δεν τη λενε οπως εμενα αλλα στο ονειρο την ελεγαν//(πεθαμενη και η φιλη της..)ευχαριστω εκ των προτερων

  Υ.Γ Τελευταια βλεπω συχνα στα ονειρα μου τη πεθαμενη μητερα μου εδω και 12 χρονια και μου μιλαει, χωρις ομως να μου λεει κατι συγεγκριμενο αποτι θυμαμαι.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 στο 11:30
   Σύνδεσμος

   Καλημερα Ελενη!!!Ελενη το ονειρο σου ανηκει στα επαναλαμβομενα!!!Πρωτα απο ολα την βλεπεις τοσο συχνα γιατι σου λειπει….νιωθεις κενη και το υποσεινηδητο σου το εντομπιζει!Δευτερον η μητερα σου κατα καποιο τροπο προσπαθει να σε προστατευει!!!!Μπορει να μην ειναι στην ζωη….αλλα δεν σε εχει εγκαταλειψει ποτε της!!!!!!!

   Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 στο 19:35
   Σύνδεσμος

   Κοίταξε τι γίνεται εδώ Ελένη. Η μητέρα σου είναι πεθαμένη. Επειδή ήθελε να σε πάρει μαζί της ενώ εσύ έχεις ζωή βρέθηκε ένα άλλο άτομο με το δικό σου όνομα για να σου σώσει τη ζωή. Αν είχε το πραγματικό της όνομα θα έπαιρνε μαζί της και τις δύο. Όμως επειδή έχει λάθος όνομα και επειδή εσύ έχεις ζωή θα ζήσετε και οι δύο. Κατά τα άλλα ισχύει η ερμηνεία της Ντόρας.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 στο 21:22
  Σύνδεσμος

  Ειδα κι άλλο ονειρο σημερα.. Πως ημουν με τον φιλο που με προδωσε και με τον αδερφο μ και πηγαινα μεσάνυχτα σε ενα χωριο με τα ποδια για να παμε στην εκκλησια… Ομως του παιδιού που με πρόδωσε, το πρόσωπο του δεν το εβλεπα, μόνο την πλατη του και ακουγα την φωνη του (προχωρούσε μπροστα μ), ενω τον αδερφο μ τον εβλεπα.. Οταν φτασαμε στην εκκλησια τα ξημερώματα ηταν μονο γριες, πολλες γριες και κάνει το παιδι που με προδωσε “εγω δν μπαίνω” και φευγει (ουτε τοτε εβλεπα το προσωπο του και ηταν παντα μπροστά μ με την πλατη). Ουτε εγω μπηκα γτ η εκκλησία ηταν κλειστεί και περιμέναμε τον παπα.. Ενω καθομουν απεξω κοιτουσα της γριες και την εκκλησία σαν αποβλακωμένη, σαν μην ηξερα τι γίνεται, σαν να βρίσκομαι σε λαθος μέρος..
  Και παλι Ευχαριστω!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 στο 22:02
   Σύνδεσμος

   Έκανες καλά που δεν μπηκες!είναι δαιμονικό ονειρο.ευτυχώς δεν ήρθε ο παππας! Αυτά τα όνειρα δεν τα ερμηνεύουμε.διάβασε γι αυτά στα ειδη ονείρων το άρθρο της Νεκταριας.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015 στο 15:00
  Σύνδεσμος

  ειδα σημερα ξημερωματα δευτερασ οτι ειχα παει στην εκκλησια του χωριου μου για να ξεφυγω απο καποιον που με κυνηγουσε….μπαινω μεσα και ειχε πολυ κοσμο γιατι ηταν η γιορτη καποιου αγιου που δεν θυμαμαι…αρχισα να φυλαω ολεσ τις εικονες μεσα στην εκκλησια και ηταν πολλεσ..πηγα να φιλησω και του αγιου και ηταν τεραστια εικονα 3 φορεσ σαν και μενα στο μεγεθος…κ μετα ξυπνησα !!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015 στο 18:46
   Σύνδεσμος

   Είναι προστατευτικό όνειρο. Ο θεός θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από ένα πρόβλημα που σε κυνηγάει και δεν σ’ αφήνει να ηρεμήσεις. Το μεγάλο εικόνισμα δηλώνει συνεκδοχικά ότι ο θεός είναι μεγάλος.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015 στο 12:32
  Σύνδεσμος

  Καλημερα εγω ειδα πως πηγα στην εκκλησια με τους γονεις μου. αφου ειμασταν λιγη ωρα μεσα στην εκκλησια ο μπαμπας μου με φωναξε εκει που καθοταν και μου εδωσε ενα αναμενο κερι γιατι επρεπε να προσκηνησω κατι σημαντικο. ειχαμε μαζευτει μαζι με αλλους ανθρωπους γυρω απο ενα τραπεζι κρατοντας κερια αναμενα και πισω απο το τραπεζι υπηρχε ενας παπας. οταν ο περισσοτερος κοσμος ειχε προσκυνησει εφτασε και η σειρα μου. οταν ειδα τον παπα μου φανηκε πολυ ομορφος. απλωσε το χερι του σαν να θελει να παρει το κερι μου και μετα ξυπνησα. τι μπορει να σημαινει αυτο;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 στο 19:52
   Σύνδεσμος

   Είσαι ευλογημένη, προσπάθησε να μείνεις κοντά στον Θεό και να εκτιμήσεις αυτή την ευλογία. Πολύ όμορφο όνειρο.

   Απάντηση