Είναι κάποια νέα ερεθίσματα της εποχής μας, όπως την εποχή που υπήρχε ο ασπρόμαυρος κινηματογράφος τα όνειρα ήταν ασπρόμαυρα κατά πολύ και έγχρωμα σπάνια, έτσι θα γίνει και με τα τρισδιάστατα όνειρα και τα ειδικά εφφέ στο μέλλον που έχουν μπει πια στη ζωή μας μέσα από την τηλεόραση, το σινεμά ή ορισμένα βιβλία που για να τα διαβάσεις φοράς τα  ειδικά χάρτινα γυαλιά που το ένα τζάμι, ας το πούμε έτσι,  είναι μπλε και το άλλο κόκκινο.Σ’ αυτά τα όνειρα δεν υπάρχει ερμηνεία. Είναι κάτι καινούριο για το υποσυνείδητο και πειραματίζεται μ’ αυτά μέχρι να γίνει τρόπος ζωής και συνήθεια. Για να έχουν ερμηνεία τα όνειρα αυτά πρέπει να γίνει συνήθεια. Αυτό θα επιτευχθεί στο μέλλον όταν μπουν για τα καλά στη ζωή μας.

Υπάρχουν οι τρισδιάστατες κατασκευές όμως, τα τρισδιάστατα παζλ ή οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές.  Όλα αυτά είναι ένα σύγχρονο θαύμα. Θέλω να πιστεύω ότι και τα όνειρα που τα περιέχουν είναι ένα μικρό θαύμα και περιγράφουν τον κόσμο μας και το μέλλον μέσα από τα δικά μας μάτια, όπως ακριβώς τον βλέπουμε σε όλες τις διαστάσεις του.

Ειδικά εφφέ, τρισδιάστατη εικόνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.