Δεν πρέπει να μας ανησυχεί αυτό το όνειρο ότι θα πάθουμε εγκεφαλικό, απλά η πίεση του αίματος είναι μεγάλη και νομίζουμε κοιμώμενοι ότι πάθαμε εγκεφαλικό επεισόδιο. Πολλές φορές το υποσυνείδητο δεν ξέρει τι να κάνει, δεν ξέρει να κρίνει αυτά που βλέπει και όσα δυσκολεύεται να κάνει  φαίνονται με  ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Το άτομο δεν σκέφτεται πριν ενεργήσει και δεν  βλέπει όνειρο. Ούτε το θυμάται.   Άρα, είναι παγιωμένος ο νους του, μπλοκαρισμένος, δεν μπορεί να δράσει, να σκεφτεί τι θα κάνει. Άρα, μοιάζει σαν να σταμάτησε να σκέφτεται ή δεν μπορεί. Αυτή η κατάσταση μπερδεύει το υποσυνείδητο και νομίζει ότι έχει εγκεφαλικό. Δίδει λάθος μήνυμα. Επίσης, έχει διλήμματα, δεν ξέρει αν θα πρέπει να εγκρίνει κάτι στη ζωή του ή να το απορρίψει. Άλλες φορές βλέπει στην περίπτωση αυτή αντιφατικά όνειρα, και άλλες ότι έχει εγκεφαλικό.

Αν κάποιος βλέπουμε ότι πάσχει από εγκεφαλικό επεισόδιο είναι κάποιες καταστάσεις που δεν προχωράνε από τους άλλους, καθυστερούν ή μένουν μετέωρες και εκνευριζόμαστε, λέμε δεν έχει μυαλό, σαν την χελώνα πάει. Αυτή η σκέψη μας κάνει να λέμε ότι δεν έχει μυαλό ή δεν σκέφτεται σωστά. Άρα, βλέπουμε ότι έχει εγκεφαλικό.

Αν έχουμε τη φοβία ότι θα πάθουμε αυτή την ασθένεια επειδή τη βιώσαμε από ένα συγγενή λέγεται όνειρο φοβίας. Το ίδιο ισχύει όταν βγάλουμε από μέσα μας κάθε φοβία και αδειάσει το μυαλό μας. Επειδή σ’ αυτή την περίπτωση είναι αδρανές, μοιάζει σαν να μην έχει μυαλό. Άρα, έχει εγκεφαλικό. Γενικά, δηλώνει τους καταπιεσμένους μας φόβους και όσα έχουμε αποβάλλει από το υποσυνείδητο.

Η εγκεφαλική παράλυση δείχνει ότι το άτομο δεν έχει τη δύναμη να προχωρήσει. Αδρανεί, δεν τον αφήνει η μη υπάρχουσα σκέψη του να δράσει. Έχει αρνητικές σκέψεις ή δεν μπορεί να σκεφτεί και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Δεν επικοινωνεί αλληγορικά ο εγκέφαλος με το υπόλοιπο σώμα. Μοιάζει σαν να είναι δύο ξένα σώματα. Άρα, δεν μπορεί ο εγκέφαλος να δώσει εντολή στο σώμα να προχωρήσει,  διότι το ίδιο το άτομο δεν κάνει αυτή την ώθηση ή έχει αλληγορικά ασθενήσει ο νους του.  Άρα, κυριολεκτικά δεν θέλει πια να αγωνιστεί, κουράστηκε. Έχει παραιτηθεί από όλους και όλα. Άρα, στην περίπτωση αυτή ονειρεύεται ότι έχει εγκεφαλικό, γιατί κυριολεκτικά ένα άτομο με φυσιολογικό και υγιή νου θα προχωρούσε μέχρι να σηκωθεί στα πόδια του. Δεν θα τα παρατούσε.

Εγκεφαλικό επεισόδιο στο όνειρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.