Ψυχολογική Ερμηνεία:

Είναι ένα όνειρο που παντρεύεται με την πραγματικότητα. Αν είσαι δυνατός στο όνειρο, είσαι δυνατός και στη ζωή.  Το αντίθετο σημαίνει αν είσαι αδύναμος.

Δύναμη

4 σχόλια στο Δύναμη

 • Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 στο 11:06
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο και δεν ξέρω αν είμαι και στη σωστή κατηγορία! Είδα ότι ονειρευόμουν (όνειρο στο όνειρο) πως μαθαίναμε με 3 άλλους σαν πολεμικές τέχνες , σαν μαγεία και σε κάποια φάση ξυπνάω (στο όνειρο) και βλέπω κάτι φύλλα στο δωμάτιο που σηκώνονται και βγαίνουν απ’το παράθυρο. Μετά από λίγο σαν μια αόρατη δύναμη να με τύλιξε σε μια λεπτή χορδή σα σκοινί και με ακινητοποίησε. Όταν κατάφερα να αποδεσμευτώ, σηκώθηκα (στο όνειρο) και μες στο σκοτάδι προσπαθούσα να βρω το δωμάτιο του αδερφού μου, αλλά τον φώναζα με το όνομα του πατέρα μου και μετά αφού δεν το έβρισκα, βρήκα το δωμάτιο της μητέρας μου και τη μητέρα μου να κοιμάται-να μην έχει καταλάβει τίποτα και ήθελα να κοιμηθώ μαζί της για να μη φοβάμαι. Εκεί και ξύπνησα πραγματικά, ακόμη πολύ τρομαγμένη και μόνο στην αίσθηση της αόρατης “μαγικής” δύναμης. Επισήμανση Νο1 : το σπίτι στο όνειρό μου καθώς και τα δωμάτια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα! Επισήμανση Νο2 : δε βλέπω θρίλερ, έχω να δω πολύ καιρό τηλεόραση ή ταινία φαντασίας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 στο 12:07
   Σύνδεσμος

   @Στέλλα-Σοφία,

   Πρόκειται για ένα άλλου είδους αστρικό ταξίδι. Σ’ αυτό το συγκεκριμένο όνειρο δεν βγαίνει η ψυχή από το σωμα, απλά γίνονται στον εγκέφαλο κάποιες λειτουργίες που όταν κοιμάται το άτομο νομίζει ότι έχει ναρκωθεί. Βλέπεις κάποια όντα ή κάποιες άλλες υποστάσεις ή αποκτάς μαγικές δυνάμεις. Είναι μια ουτοπία σαν να έχει πιει το άτομο ή σαν να έχει ναρκωθεί. Ο εγκέφαλος βρίσκεται σε ηρεμία και εκείνη τη στιγμή αν το άτομο μπορούσε να το παρακολουθήσει κάποιος, τα κύματα θα βρίσκονταν σχεδόν σε ευθεία γραμμή με μικρές καμπύλες. Αν έκανε εγκεφαλογράφημα θα έβλεπε διάφορους χρωματισμούς στον εγκέφαλο. Κάποιοι σ’ αυτή τη φάση δεν θυμούνται τα όνειρά τους ή νομίζουν ότι δεν ονειρεύονται. Ακριβώς δεν ξέρω πως λέγεται αυτή η φάση, αλλά τότε γίνεται ο ωραιότερος ύπνος και όταν θυμάται αυτά τα όνειρα είναι τυχερός. Εγώ ποτέ δεν θυμάμαι τα όνειρα αυτής της φάσης ή είναι μπερδεμένες εικόνες. Εσύ στάθηκες τυχερή που το ένιωσες αυτό. Σ’ αυτή τη φαση τα όνειρα είναι ενύπνια και δεν εξηγούνται.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015 στο 22:23
    Σύνδεσμος

    Ω! Ευχαριστώ! Εύχομαι να είναι ευχάριστος-καλός ο λόγος που δεν είσαι τόσο “διαθέσιμη” στον “ονειροκρίτη” φέτος, όπως μια καλή δουλειά 🙂 ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου, ειλικρινά! @Νεκταρία,

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.