Δωμάτιο
Αν δείτε πως βρεθήκατε σ’ ένα ωραίο και πλούσια επιπλωμένο δωμάτιο, σημαίνει ξαφνική απόκτηση περιουσίας, είτε από κληρονομιά από άγνωστους συγγενείς, είτε από κάποια κερδοσκοπία. Για μια νέα γυναίκα, το όνειρο αυτό σημαίνει ότι κάποιος πλούσιος ξένος θα της προτείνει γάμο και θα της προσφέρει ένα όμορφο σπίτι. Αν το δωμάτιο είναι απλά επιπλωμένο, σημαίνει πως την περιμένει μια μέτρια και μάλλον φτωχική ζωή.

Δωμάτιο
Ετικέτες:

82 σχόλια στο Δωμάτιο

 • Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 στο 17:10
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου τον άντρα μου να φεύγει και να μας παρατάει δίχως εξήγηση, και μετά να τον ακολουθώ και να τον βρίσκω σε ένα σπίτι ανακαινισμένο με πολύ ξένο κόσμο μέσα.. άγνωστοι όλοι εκτός από μια θεία μου και μια γιαγια γειτονισσα, η κρεβατοκάμαρα ήταν μισοτελειωμένη και κοιμόταν εκεί κρυφά μια γριά..τι σημαίνει;

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 στο 16:19
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου οτι ήμουν στο αεροπλάνο και πήγαινα στη πάλια μου γειτονιά. Πήγα στο σπιτι της κουμπαράς μου Ιωάννας και της ζήτησα να με φιλοξενήσει αλλα μου είπε πως δεν μπορεί γιατί μετακομίζει. Βγήκα απ’ εξω απο το σπιτι της και είχε τα πράγματα της στο πληστηριασμο. Μπήκα στη κουζίνα της και είδα τη μητέρα της στα μαύρα ντυμένη (έτσι ντύνεται πάντα) και μου ζήτησε ενα ποτήρι νερό και γω της έδωσα γάλα αλλα το γάλα χύθηκε απο τη κανάτα. Περπαταγα στο σπιτι της και όλα τα υπνοδωμάτια της ηταν άδεια και λέω όντως μετακομίζει. Μέσα στο υπνοδωμάτιο ηταν μια Άννα με ξανθά μαλλιά σγουρό μαλλιά και κοιτούσε το υπνοδωματιο

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017 στο 09:39
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο σου δείχνει καθαρά ότι αυτό το άτομο δεν είναι διαθέσιμο να σε βοηθήσει όταν χρειαστείς την βοήθειά της.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017 στο 04:40
    Σύνδεσμος

    Η μητέρα της κουμπαράς μου που ηταν στα μαύρα και μου ζήτησε νερό, πέθανε σήμερα

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 στο 17:28
     Σύνδεσμος

     Τότε το όνειρο ανήκει στα προφητικά όνειρα. Επειδή υπάρχουν κι αυτά τα όνειρα που ο ονειρομάντης δεν μπορεί να προβλέψει έχω γράψει τα είδη ονείρων.

     Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017 στο 16:31
  Σύνδεσμος

  Όχι, δεν έχω σχέση. Ο αδερφός μου δεν είναι εμπόδιο σε κάτι.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 στο 11:20
   Σύνδεσμος

   Τότε δείχνει ότι κάποιες στιγμές ασχολείσαι μαζί του και παραμελείς τη σχέση σου. Είναι περίεργο, αλλά η εμφάνισή του δείχνει μια παρεμβολή.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017 στο 09:48
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα ότι είμουνα σε μια κρεβατοκάμαρα άγνωστη, με διπλό κρεβάτι και πράσινο κυπαρισσί σκέπασμα. Πίσω από το κρεβάτι ήταν ένα τεράστιο παράθυρο με το ίδιο χρώμα κουρτίνες. Ήταν κολλημένο το κρεβάτι εκεί. Στο ίδιο δωμάτιο ήταν και ο αδερφός μου, που υποτίθεται κοιμηθήκαμε μαζί εκεί, όχι ερωτικά. Δεν μας είδα ξαπλωμένους, απλά αυτή την αίσθηση είχα, διότι το κρεβάτι δεν ήταν στρωμένο, αλλά ούτε και πολύ ακατάστατο. Του λέω να ανοίξω τις κουρτίνες. Τράβηξα και τις άνοιξα, ήταν ώραια μέρα κι έλαμπε ο ήλιος και μπήκε φώς στο δωμάτιο. (Δεν ξέρω αν ήταν το ίδιο όνειρο ή άλλο, πρέπει να είμουνα σε ένα τεράστιο σπίτι με καθάρο γυαλισμένο πάτωμα και πολλά δωμάτια, αλλά εγώ θυμάμαι έντονα αυτή την κραβατοκάμαρα, αυτό μου έμεινε).

  Απάντηση
  • Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017 στο 12:49
   Σύνδεσμος

   Έχεις κάποια ερωτική σχέση; Πόσο εμπόδιο είναι ο αδερφός σου να συνάψεις ερωτική σχέση;

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο 22:06
  Σύνδεσμος

  Θα σας γραψω αυτά που θυμάμαι. Ειμαι σε κάποιο κτίριο και περπατάω στους διαδρόμους περνώντας απο δωμάτια. Φτάνω σε ενα σημείο που μπροστά μου ειναι φραγμένη η είσοδος ενος μεγάλου δωματίου, στο οποίο βλεπω οτι υπαρχουν μέσα άνθρωποι, φαινονται ευκατάστατοι, ευγενείς, οικογενειάρχες, σαν να εχουν κλείσει γυρω γυρω για να μη φεύγουν τα παιδιά τους που ειναι μικρά. Βλεπω ενα παιδάκι που με κοιτάει πάνω απο το “φράγμα” της εισόδου και προφανώς πάει και το λέει στους δικούς του. Οπότε μετά κάποιοι σηκώνονται και ερχονται και μου ανοίγουν να περάσω απο το πλάι ομως…
  Δεν τους γνωρίζω αλλά τους νιώθω φιλικούς, θα ήθελα να με βάλουν και εμένα μέσα αλλά δεν μπαίνω στο δωμάτιο μαζι τους. Αυτό.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 στο 19:25
   Σύνδεσμος

   Είναι το μέρος που αντιπροσωπεύει το υποσυνείδητο και όλους τους τομείς. Όσο προστίθενται νέοι τομείς στη ζωή μας προστίθενται νέα δωμάτια. Άλλα ειναι με κλειστή και άλλα με ανοιχτή πόρτα. Αυτά που είναι με ανοιχτή πόρτα πρέπει να τα εξερευνήσουμε, για τα άλλα δεν ήρθε ακόμα ο καιρός. Όμως εσύ βιάζεσαι σε έναν τομέα να μπεις μέσα, να τον εξερευνήσεις, ενώ δεν είναι ακόμη καιρός, δηλαδή βιάζεις καταστάσεις, αλλά δεν σου αρνούνται να μπεις. Μπαίνεις λίγο περίεργα, αλλά έχει σημασία ότι το προσέγγισες και δεν σε έδιωξαν. Οι άνθρωποι και τα παιδιά είναι αυτά αλληγορικά που συναντάς εκεί. Ίσως, θέλεις να κάνεις οικογένεια ή να αναλάβεις κάποιες εκκρεμότητες. Ποιος ξέρει!!! Επειδή δεν είναι ακόμη η στιγμή να μπεις μέσα δεν μπήκες απόλυτα, ούτε από την κεντρική πόρτα. Θα έρθει η στιγμή που θα μπεις σ’ αυτό το δωμάτιο. Όχι τώρα.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 στο 00:04
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ Νεκταρία, ναί θελω πολύ να κάνω οικογένεια και εύχομαι να μπώ κάποια στιγμή σε εκείνο το δωμάτιο.

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 στο 13:27
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!!!Είδα ότι ήμουν στο δωμάτιο του εξοχικού του χωριού και πίσω από την κλειδαρότρυπα ήταν ένας άγνωστος με γαλάζια μάτια ο οποίος προσπαθούσε να δει.Κοιτούσε.Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 στο 19:13
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι κάποιος έχει αντιληφθεί τι πας να κάνεις, και σε παρακολουθεί κυριολεκτικά ή αλληγορικά.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 στο 17:58
    Σύνδεσμος

    Τι εννοείς όταν λές ότι κάποιος έχει αντιληφθεί τι πάω να κάνω;Δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι κακό ή επικίνδυνο ή δεν ξέρω και εγώ τι…;;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 στο 18:53
     Σύνδεσμος

     Είπαμε ότι υπάρχει και η αλληγορική ερμηνεία. Αυτή δεν αναφέρεται στις πράξεις, αλλά στις σκέψεις ή σε κινήσεις του υποσυνείδητου. Μπορεί να έχεις κρυφό θαυμαστή.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 στο 21:16
      Σύνδεσμος

      Ναι,το τελευταίο το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν ήθελα να με πεις ψωνάρα..χαχα!!!
      Λες να είναι κάποιος που προσπαθεί να μάθει για την προσωπική μου ζωή έτσι ώστε να ξέρει εάν μπορεί να κάνει κίνηση; Κάπως έτσι;

      Απάντηση
      • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 19:05
       Σύνδεσμος

       Ναι, αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι έχεις κρυφό θαυμαστή. Όμως υπάρχει ακόμη μια αλληγορική ερμηνεία.
       Είναι μια κατάσταση που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μόνοι. Άρα ζητάμε μια βοήθεια. Νιώθουμε ότι στενεύουν τα περιθώρια και είμαστε περικυκλωμένοι από αυτούς που μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση.

       Απάντηση
 • Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017 στο 13:15
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!Είδα ότι ήμουν στην βεράντα του σπιτιού της κουζίνας και στην κουζίνα μέσα καθόταν η Εύη,μία συγγενής,την οποία έχω να δω χρόνια.Από όσο θυμάμαι κάτι είπαμε για ινστιτούτα αισθητικής και θεραπείες.Τι σημαίνει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 στο 12:04
   Σύνδεσμος

   Η κουζίνα εκτός από τον επαγγελματικό χώρο είναι και ο χώρος της διατροφής. Άρα, εδώ έχει την άλλη ερμηνεία. Σαν να σου λέει ότι πρέπει να φτιάξεις τη διατροφή σου και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Να γίνεις όμορφη. Κάτι εντόπισε σε σένα που δεν της αρέσει και σου ζητά να το βελτιώσεις.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:40
  Σύνδεσμος

  Καλημερα κοριτσια!!! Ειδα αποψε οτι ημουν στη κρεβατοκαμαρα μου στο σπιτι μου. Στη δεξια πλευρα εχω κομοντα με μεγαλο καθρεφτη. Ειδα λοιπον οτι μπροστα απο αυτη τη κομοντα υπηρχε κι αλλη , όπως επίσης και διπλα της ( δεξια της ) και πανω απο τη τελευταια υπηρχε κι άλλος καθρεφτης πιο μικρος. Εγω τακτοποιουσα αυτα τα επιπλα σε σειρα. Καποιος μαλιστα μου υποδεικνυε τη θεση που θα μετακινησω τη μια κομοντα για να ειναι κατω απο τον δευτερο (ανυπαρκτο) καθρεφτη , για να μπορει αυτος να τη χρησιμοποιει σα δικια του. Εγω τη μετακινουσα στην ευθεια και δεξια με τη πραγματικη κομοντα και την εφερνα κατω απο το δευτερο ανυπαρκτο καθρεφτη . Τελος μετακινησα την αλλη στα αριστερα της πραγματικης.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:02
   Σύνδεσμος

   Δεν ξέρουμε ποιος ήταν αυτός και τι σκοπό είχαν αυτές οι μετακινήσεις. Αν ήταν ο σατανάς θα μετακινούσες μόνο την υπαρκτή κομόντα με τον καθρέφτη ακολουθώντας τις οδηγίες του. Το σημαντικό είναι, ότι στη ζωή σου θα έρθουν κάποιες νέες καταστάσεις που πρέπει να τις μετακινήσεις σωστά, ώστε να συνυπάρξουν με τις ήδη υπάρχουσες. Άρα, πρέπει να τακτοποιήσεις τον προσωπικό σου χώρο σωστά, ώστε να μπορέσουν να μπουν νέες καταστάσεις, αλλά δεν θα είναι καλύτερες απ’ αυτές που ήδη υπάρχουν, αλλά θα σου δώσουν μια ομορφιά στο χώρο σου, αλλά σε κάποια σημεία ίσως να είναι υπερβολή. Θα πρέπει να επιλέξεις ποια θα κρατήσεις, αλλά όταν τα κρατήσεις όλα να γίνει σωστά η διακόσμιση για να υπάρχει χώρος να μετακινείσαι ελεύθερα και στα άλλα δωμάτια της ψυχής.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 13:15
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ Νεκταρία μου! Μια απορία μόνον, επειδή λες ότι η κρεβατοκάμαρα έχει να κάνει με τη σχέση τουζευγαριού, οι νέες καταστάσεις αφορούν τη σχέση με τον άνδρα μου, που είναι πολύ καλή ή μπορεί να αφορούν και κάτι άλλο ?

    Απάντηση
    • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 στο 17:28
     Σύνδεσμος

     Στην περίπτωση αυτή μπορεί να είναι και ο προσωπικός σου χώρος ή ο χώρος που αναπαύεσαι ή και πράγματι να ισχύει αυτή η γενική ερμηνεία. Ό,τι κι αν είναι έχεις τον τρόπο να τον ταξινομήσεις σωστά, έτσι ώστε να μην αφαιρέσεις τίποτα από την παλιά σου ζωή. Αν είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, η ζωή σου με το σύζυγο τι να αποβάλλεις; Κάθε στιγμή είναι μοναδική.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:54
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας!!!Είδα σήμερα ότι ήμουν στο δωμάτιο του πατρικού μου σπιτιού και έβγαλα από την ντουλάπα ένα (άγνωστο) κόκκινο μπλουζάκι.Τι μπορεί να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 17:38
   Σύνδεσμος

   Κάτι που έχεις ξεχάσει ή δεν έχεις προσέξει από το παρελθόν θα κάνει πολύ γρήγορα την επανεμφάνισή του.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 στο 13:53
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Ονειρεύτηκα ότι βρισκόμουν στο γραφείο μου στη δουλειά που όμως δεν ήταν γραφείο αλλά ένα υπνοδωμάτιο. Το δωμάτιο αυτό ήταν ηλιόλουστο με τζαμαρίες αντί για τοίχους, το φως που έμπαινε πλημμύριζε και ζέσταινε όλο τον χώρο.
  Στο δωμάτιο είχε ένα λευκό διπλό κρεβάτι στρωμένο με ωραία και λευκά πάλι κλινοσκεπάσματα και εγώ καθόμουν εκεί. Γυρνώντας το βλέμμα μου ευθεία από το κρεβάτι είδα πως είχε και ένα μωρουδιακό δωμάτιο με κούνια κτλ που όλα ήταν χρωματισμένα σε ένα απαλό ανοιχτό γαλάζιο χρώμα.
  Πως ερμηνεύετε το όνειρο; Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 18:59
   Σύνδεσμος

   Μπορεί να είσαι έγκυος και να κάνεις γιο. Αν όχι, τότε το όνειρο δηλώνει ότι το γραφείο σου είναι σαν σπίτι και κάθε υπόθεση την προσέχεις σαν να είναι μικρό παιδί ή περνάς τόση ώρα στο γραφείο που σου λείπει το σπίτι και το παιδί σου (αν έχεις).

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 στο 16:01
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Είδα ότι ήμουν σε ένα όμορφο και καθαρό δωμάτιο με ροζ αποχρώσεις και μικρή τουαλέτα(όχι το έπιπλο,αλλά το αποχωρητήριο) και είχα στο όνειρο την αίσθηση ότι μου το είχε δώσει για να μείνω ο Κωνσταντίνος,ένας άντρας με τον οποίο δεν έχω καν επαφές στην πραγματικότητα.Τι είναι;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 19:44
   Σύνδεσμος

   Κάτι νέο έρχεται στη ζωή σου Ναταλία. Αυτό θα σε ανακουφίσει. Δεν το έχεις καταφέρει ακόμη γιατί δεν ήρθε. Μόλις όμως γίνει αυτό θα απελευθερωθείς από τα παλιά.

   Απάντηση
    • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 19:49
     Σύνδεσμος

     Δυστυχώς, δεν ξεκαθαρίζεται ο τομέας. Μόνο το αποχωρητήριο που έπεται η αφόδευση, ώστε να απελευθερωθείς. Τι σε βασανίζει; Έσύ ξέρεις. Δυστυχώς, δεν μπορώ αυτό να το διαβάσω.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 19:58
      Σύνδεσμος

      Και οι αποχρώσεις του ροζ που είδα σημαίνουν κάτι;

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 στο 20:01
       Σύνδεσμος

       Είπαμε, είναι αυτό το νέο που έρχεται.

       Απάντηση
 • Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:15
  Σύνδεσμος

  Σήμερα είδα ότι μια γνωστή μου που στεκόταν μπροστά από μια είσοδο ενός κτηρίου που υποτίθεται ήταν το σχολείο της κόρης της αλλά ήταν κάτι σαν μυστικό που δεν ήθελε να το μάθουμε και αυτό με νευρίασε μαζί της. Το κτήριο μέσα ήταν χρώμα πράσινο θαμπό και έβλεπα μια σκάλα που όμως στεκόταν η γνωσή μου μπροστά. Τελικά μπήκα μέσα και βρέθηκα σε ένα δωμάτιο που ήταν και αυτό βαμένο το ίδιο θαμπό πράσινο. Εκεί βρισκόντουσαν αρκετοί γνωστοί μου που μερικοί γράφαν κάτι, άλλοι ζωγραφίζαν κάτι και σε κάθε γραφείο υπήρχε και κάποιος που έκανε κάτι παρόμοιο. Μου είπαν ότι πουλούσαν αυτά που έκαναν και τους ρωτούσα πως μπορούσα να το κάνω και εγώ κάτι για να κερδίσω μερικά χρήματα. Δεν πρόλαβα να δώσω τίποτα γιατί ξύπνησα. Αυτή η γνωστή μου είναι επιθεωρήτρια σε σχολεία. Καλή Χρονιά σε όλους και ας ελπίζουμε όλα τα καλά

  Απάντηση
  • Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 στο 12:17
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο λειτουργικό. Τα θαμπά θα ξεκαθαρίσουν σε άλλο όνειρο και όλη η αλήθεια θα φανεί.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 στο 14:31
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!! Είδα σήμερα ένα όνειρο για το οποίο θα ήθελα την ερμηνεία σας. Είδα ότι περνούσα έξω από το σπίτι μίας φίλης και κοίταξα μέσα από το παράθυρο και έιχε κάποια παιδικά πράγματα. Μία μικρή ροζ κούνια στο πάτωμα και κάτι ροζ κουβερτάκια για μωρό πάλι απλωμένα στο πάτωμα. Και σκέφτηκα ότι θα είναι πάλι έγκυος αλλά με μια μικρή στεναχώρια. Επίσης παρατήρησα ότι είχε μία μπεζ κουρτίνα που κουνιώταν ελαφρά στο παράθυρο. Στην πραγματικότητα έχει μία σχέση αρκετά χρόνια και πριν περίπου ένα χρόνο ήταν έγκυος αλλά απέβαλε. Τότε αποφάσησε να κάνει παιδί κυρίως λόγω ηλικίας γιατί η προηγούμενη εγκυμοσύνη ήταν απρογραμμάτιστη, αλλά απ’όσο γνωρίζω δεν έχει μείνει ακόμα έγκυος. Αυτό το είχαμε συζητήσει πριν μήνες και δεν αναφέρθηκε ξανά σε αυτό. Δείχνει κάτι αυτό το όνειρό;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 13:56
   Σύνδεσμος

   Ολα αυτα που συνεβησαν στο παρελθον της φιλης σου εχουν αποθηκευτει στο υποσυνειδητο σου και εκφραστηκαν τωρα σε ονειρο εξωτερικων ερεθισματων.Αν ομως ειναι προγνωστικο ονειρο ισως μεινει οντως εγκυος τωρα.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016 στο 16:52
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Το παρακατω ονειρο το ειχα δει πριν 3-4 μερες. Πρωτα απολα να σας πω οτι στο σπιτι μου κλεινω την πορτα του δωματιου μ και οταν θελει να μπει ο πατερας μου χτυπαει την πορτα ενω η μητερα μου οχι και της ειπα να το κανει. Στο ονειρο μου λοιπον ειδα πως ημουν στο δωματιο μου (δεν ηταν στην πραγματικοτητα το δωματιο μου) εγω και αλλα δυο αγορια. Ο ενας μ αρεσει και στην πραγματικοτητα ενω ο αλλος μου ηταν αγνωστος στην πραγματικοτητα αλλα στο ονειρο ηταν φιλος μου. Φιλιομουν εγω με αυτον που μου αρεσε και χτυπαει η μητερα μου την πορτα αλλα την ανοιγει κατευθειαν κ στο τσακ δεν μας επιασε. Ομως αυτη νομιζε οτι φιλιομουν με το αλλο αγορι. Ενιωθα τοσο μεγαλη ντροπη. Τι σημαινει το ονειρο;;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016 στο 16:42
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο που δείχνει αντίθετα την πραγματικότητα απ’ ό,τι είναι. Το δωμάτιο δεν ήταν το δικό σου, άρα μπορεί εσύ στο ονειρο να μην είσαι εσύ αλλά μια άλλη. Η μητέρα σου είπε λοιπόν οτι έπρεπε να φιλήσεις τον άλλο για να κερδίσεις στην πραγματικότητα αυτόν που σε ενδιαφέρει. Αυτό αφού είσαι μία άλλη εδώ που σε αντιπροσωπεύει ίσως να μην αληθεύει. Να ήταν παγίδα. Πιστεύω ότι κατ’ εξαίρεση έκανες το σωστό εδώ.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο 16:34
  Σύνδεσμος

  γεια σας. ειδα οτι στο κρεβατι μου υπηρχε ενας νεος αντρας ηταν ξαπλωμενος και το προσωπο του δεν φαινονταν και αναβα τον διακοπτη αλλα η λαμπα δεν λειτουργουσε το εκανα και 2 φορα αλλα τα ιδια.ομως εμπαινε φως απο τα παραθυροφυλλα που ηταν μισανοιχτα. και πονουσε την πλατη του και προσφερθηκα να του κανω μασαζ και γυρισε και παλι το προσωπο του δεν το ειδα και το ειχε μεσα στο μαξιλαρι και μετα οταν ανεβηκα πανω του για να του κανω μασαζ προσεξα πως το εσωχουρο που φορουσε ηταν στρινγκ μαυρο με κιτρινα ή πορτοκαλι σχεδια.ενοιωθα γνωριμα μαζι του οικεια.τι σημαινει;

  Απάντηση
   • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 00:45
    Σύνδεσμος

    δεν εχω σχεση.αλλα με ενδιαφερει καποιος με τον οποιο δεν θα γινει τιποτα γιατι ειναι πολυ δυσκολο.υπαρχει παραξηγηση αναμεσα μας

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:07
     Σύνδεσμος

     Μήπως όμως νιώθεις ότι η συμπεριφορά εκείνου που σε ενδιαφέρει είναι άνανδρη?Νιωθεις ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του σαν άνδρας και ότι κρύβεται πίσω από μάσκες?

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 16:12
      Σύνδεσμος

      δεν πιστευω πως ειναι αναδρος γιατι πιστευω σε μια παραξηγηση που δημιουργειται ειτε σε φιλικο ειτε ερωτικο ειτε συναδελφικο τομεα εχουν ευθυνες και οι 2.απο εκει και περα πιστευω πως η παρεξηγηση πρεπει να λυνεται παντα. για να λυθει ομως μια παραξηγηση πρεπει να θελουν και οι 2

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 16:36
       Σύνδεσμος

       Μάλιστα τότε θα περάσουμε σε μία άλλη ερμηνεία πιο βαθειά.Αυτος ο άνδρας,δηλωνει την ψυχή σου.Ειδες να φοράει στριγκ μαύρο διότι είναι θλιμμένη ερωτικά.Το πορτοκάλι χρώμα σου εφιστά την προσοχή σε αυτό το θέμα. Η πλατη ποναγε από το βάρος που νιωθεις λόγω της παρεξήγησης.Εσυ ή ίδια θέλεις να ανακουφισεις την ψυχή σου από αυτό το βάρος.Εκρυβε το πρόσωπο,ειτε από ντροπή είτε επειδή δεν παραδεχεσαι ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό κάποια πράγματα είτε επειδή ή στεναχώρια που νιωθεις δεν σου επιτρέπει να εκφραστεις.Αν εκείνος δεν σου δώσει την ευκαιρία να λυθεί ή παρεξήγηση,οσα θες να πεις θα μείνουν μέσα σου και η ντροπή θα παραμείνει.

       Απάντηση
       • Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο 17:23
        Σύνδεσμος

        μα δεν νοιωθω καμια ντροπη.για να εκφρασεις κατι που σε ” στενοχωρει ” πρεπει ο αλλος να σου δωσει την ευκαιρια και να μιλησετε ανοιχτα.στον ευατο μου εχω παραδεχτει αρκετα πραγματα που εχω κανει λαθος. αν δεν σου δωσει ο αλλος την ευκαιρια να μιλησετε δεν μπορεις να κανεις τιποτα απολυτως ετσι και αλλιως

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 14:04
         Σύνδεσμος

         επομενως το ονειρο δηλωνει οτι αυτος ο ανδρας δεν σου επιτρεπει να δεις το πραγματικο του προσωπο μεσα απο την συζητηση που θες να κανετε.Σου εχει γυρισμενη την πλατη και δεν επιτρεπει να αναψει το φως και να φανει η αληθεια.Η σχεση(εσωρουχο) με αυτον τον ανδρα σου προκαλει στεναχωρια (μαυρο χρωμα),παραμενει μιση(στρινγκ) και απαιτει προσοχη( πορτοκαλι χρωμα).Αυτος ο ανδρας ανακουφιζει την ψυχη του (μαξιλαρι,μασαζ) μονο κρυβοντας τα αισθηματα του και την αληθεια του.

         Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο 01:02
  Σύνδεσμος

  Η θεία μου η Μαρία και εγω ήμασταν στη κουζίνα της και κατι έβραζε σε μια κατσαρόλα. Στη κουζίνα ήταν και ενα αγοράκι. Μετα βρεθήκαμε στη κρεβατοκάμαρα μου και αυτο αγοράκι ήταν απ ‘ εξω απο τη κρεβατοκάμαρα, στην αυλή. Καταλαβα οτι κάποιος ήταν απ’ εξω απο τη πόρτα του δωματίου μου γιατι ειδα μια σκιά. Οταν άνοιξα ειδα το πατέρα μου με μαύρα, είχε κλειστά τα μάτια του κΑι μου λέγε δεν σου ειπα να μη με στείλεις στην Ελλαδα, προσπαθούσε να ανοίξει τα μάτια του αλλα δεν μπορούσε, τώρα ειμαι εγκλωβισμένος και άνοιξε τα μάτια του.

  Απάντηση
    • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 21:24
     Σύνδεσμος

     Ζούσε στο εξωτερικό ο πατέρας σου?Έμαθε πρόσφατα θέματα για την προσωπική σου ζωή τα οποία δεν γνωριζε επειδή έλειπε?

     Απάντηση
     • Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 στο 23:38
      Σύνδεσμος

      Τώρα πήγε στην Ελλάδα. Μπορεί να έμαθε τώρα που πήγε

      Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 20:06
  Σύνδεσμος

  Ειδε η κόρη μου χθες βράδυ ότι ήταν σε ένω δωμάτιο , που υποτίθεται ήταν κάποιου φίλου της και πατωμα κοιμούνταν συμφοιτητές της και άλλοι άσχετοι με αυτούς ,φίλοι της και ανάμεσα στα παιδιά υπηρχαν ζωα , σκυλιά που έτρεχαν μια καμηλοπάρδαλη και στο βάθος ένα λιοντάρι που καθόταν ήρεμο.

  Απάντηση
   • Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:44
    Σύνδεσμος

    .

    Νιώθει ότι κάποιοι φίλοι της κοιμούνται αλληγορικά και δεν βλέπουν την επικινδυνότητα που υπάρχει γύρω τους.Εκεινη για κάποιον λόγο λειτουργεί σαν παρατηρητής.Δεν τους ξυπνά.Ισως είναι ακόμη στην επεξεργασία των κινήσεων που πρέπει να ακολουθησει

    Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 στο 20:35
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!Είδα ένα όνειρο που δεν ξέρω εάν μετράει στην ερμηνεία γιατί το είδα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.Είδα ότι είχαν εμφανιστεί κάποιες λέξεις (στον αέρα κοντά στην πόρτα) από τις οποίες θυμάμαι το ”αγιασμός αγάπης” και ”γάμος”.. Έχει ερμηνεία τώρα αυτό;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:41
   Σύνδεσμος

   .

   Ειναι η ολοκλήρωση ενός ονείρου που έβλεπες πριν και δεν το θυμάσαι.Δεν μπορούμε όμως να ξέρουμε την ακριβή ερμηνεία διότι ή πλοκή του ονείρου θα δήλωνε αν ήταν όνειρο επιθυμίας ή προγνωστικό ή κάτι άλλο.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 στο 19:06
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα, ήθελα τη βοήθειά σας για ένα όνειρο που δεν ξέρω αν το ερμηνεύω σωστά γιατί είμαι επηρεασμένη. Ήμουν σε ένα πάρτι στην αυλή ενός σπιτιού και θέλαμε μουσική. Ο άνθρωπος που είχε το σπίτι, ένας απλός γνωστός μου που λέγεται Νίκος, μου είπε έλα να πάμε να φέρουμε τα ηχεία κλπ… Και μπήκαμε μέσα μαζί σε ένα δωμάτιο που δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. (σημείωση το σπίτι του γνωστού μου δεν το γνωρίζω πως είναι). Εκεί άνοιξε την ντουλάπα του και μέσα στην ντουλάπα τραβάει μια κουρτίνα με μια κρυφή είσοδο. Μπήκα μέσα μαζί του σε ένα δωμάτιο μυστικό, μια κρεβατοκάμαρα η οποία ήταν πολύ φωτεινή, ανοιχτόχρωμη (χρώμα λευκό προς κρεμ), τακτοποιημένη και όμορφη. Αισθάνθηκα μια όμορφη δροσιά που μου έκανε εντύπωση και του λέω είναι πολύ δροσερά εδώ μέσα. Ναι μου λέει γιατί έχω βάλει κλιματιστικό. Κάπως έτσι τελείωσε.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 στο 14:19
   Σύνδεσμος

   Είναι μία σχέση που θα έρθει στην ζωή σου και θα την δροσερεψει.Θα φύγει από την ζωή σου η αποπνικτική ζέστη.Αυτός ο Νικος,συμβολίζει έναν καλοκαρδο άνθρωπο που θα σε συντροφεύσει με συνοδία μουσικης αλληγορικα!Ολα θα ειναι οπως πρεπει φωτεινα και τακτοποιημενα σε αυτην την σχεση.Το μυστικό πέρασμα,δηλώνει την λύση στο συναισθηματικο αδιέξοδο σου.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 στο 21:56
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία! Είναι πολύ κοντά σε αυτό που σκεπτόμουν και εγώ. Είμαι όντως σε συναισθηματικό αδιέξοδο, παρόλα αυτά αν είναι μια σχέση με το συγκεκριμένο άτομο που έχω στο μυαλό θα πρέπει η σχέση αυτή να μείνει μυστική τουλάχιστον για αρχή και ίσως είναι αυτός ο λόγος του μυστικού περάσματος. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κάτι καινούργιο πάντως τον συγκεκριμένο τον βλέπω στο ίδιο περιβάλλον που βλέπω και τον Νίκο και μας δένει πραγματικά και όχι αλληγορικά η ενασχόληση με την μουσική. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα και ευχαριστώ και πάλι!

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 στο 16:09
     Σύνδεσμος

     Εφόσον πρέπει πράγματι να μείνει κρυφή η σχέση,τότε ναι αυτό δηλώνει το μυστικό πέρασμα.Ολα θα πανε καλά αρκεί ο Νικος που ειδες να μην είναι αυτός που επιθυμείς και να είναι ένας απλός γνωστός όπως είπε.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 στο 20:36
      Σύνδεσμος

      Ναι άλλος είναι αυτός που με ενδιαφέρει. Ο Νίκος είναι πράγματι απλώς ένας γνωστός. Σε ευχαριστώ και πάλι!

      Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016 στο 11:50
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα πώς βρισκόμουν στο σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ότι έβλεπα με τη σειρά τα εντυπωσιακά δωμάτια του σπιτιού της. Τα δωμάτια που κοίταζα ήταν στην αριστερή πλευρά του σπιτιού και ηταν υπνοδωμάτια με καλοστρωμένα κρεβάτια, όμορφα τακτοποιημένα και είχαν ολα ασυνήθιστα μεγάλα κρεβάτια. Θυμάμαι συγκεκριμένα ένα δωμάτιο στο οποίο μπήκα και μου αρεσε είχε 2 τεράστια κρεβάτια στρωμένα με λευκά παπλώματα και οι τοίχοι ήταν βαμμένοι άσπροι σε συνδιασμό με παστέλ χρώματα σε κάποια σημεία όπως γαλάζιο. Το σπίτι αυτό είχε επίσης πολλά υπνοδωμάτια σε σχέση με τα συνηθισμένα, στα οποία κυριαρχούσε το λευκό χρώμα. Σε κάποια στιγμή βγήκα και στο μπαλκόνι αριστερά και είδα κάτι σαν νερουτσουλήθρες ή λούνα πάρκ. Το σπίτι ηταν πολύ όμορφο αλλά εγώ λέει τα έβλεπα στα γρήγορα γιατί είχα κάτι να κάνω – το οποίο δεν θυμάμαι τί ηταν. Είχαν ασυνήθιστη οπτική αίσθηση τα δωμάτια τα οποία ενώ ήταν πολύ όμορφα ήταν κάπως απόκοσμα. Τί να σημαίνει το όνειρο;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016 στο 19:20
   Σύνδεσμος

   Vanessa σου φαίνεται απιαστη η υλοποίηση της επιθυμιας σου για μία υπέροχη σχέση?Βλέπεις ότι υπάρχουν επιλογές αλλά δεν μπορείς να τις κάνεις δικές σου?Η Αλικη δείχνει τον στόχο μας.τα υπνοδωμάτια στην αριστερή μεριά δείχνουν τις επιλογες για σχέση και το απόκοσμο δείχνει ότι σου φαίνονται απιαστα.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016 στο 11:19
    Σύνδεσμος

    Ήταν απόκοσμα επειδή το άτομο αυτό δεν υπάρχει στη ζωή. Άρα, είναι άπιαστα για εκείνη. Άρα, ο κάθε άνθρωπος θέτει διαφορετικούς στόχους από τους άλλους.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 στο 17:31
     Σύνδεσμος

     Ευχαριστώ και τις δυο σας! Φαίνεται η πρώτη πρότασή σου Αετέ και η τελευταία της Νεκταρίας συμπληρώνουν η μία την άλλη και περιγράφουν την κατάστασή μου. Επιλογές υπάρχουν αλλά δυστυχώς καλύτερα να επιλέγουμε όταν είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή μας ταιριάζει καλύτερα στη δική μας προσωπικότητα και φυσικά όταν είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε κάτι. Αυτό θα έρθει από μόνο του κάποια στιγμή φαντάζομαι αβίαστα…

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 στο 17:33
      Σύνδεσμος

      Ναι, το έχουμε καταλάβει αυτό. Της το έχω πει πολλές φορές.

      Απάντηση
 • Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 στο 23:18
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα,είδα στον ύπνο οτι βρισκόμουν σε ενα διαμέρισμα με την πρωην του ατόμου που μου αρέσει όρθιες στον διάδρομο και κοιτάζαμε την εξώπορτα. Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι κάποιοι στρατιώτες με όπλα που μας κυνηγούσαν για να μας βρουν, φοβήθηκα μη με σκοτώσουν και τότε εμφανίστηκε αυτός από το πίσω μέρος του σπιτιού, φορούσε μια κόκκινη μπλούζα και με έσπρωξε στο δωμάτιο που βρισκόταν στη δεξιά μεριά του σπιτιου και μπήκε και αυτός μέσα μαζί μου, ενώ η πρώην του προσπάθησε να φύγει από έναν άλλο διάδρομο στα αριστερά, όμως την επιασαν οι στρατιώτες και άρχισε να φωνάζει από τον τρόμο της.
  Εγώ όλα αυτά τα έβλεπα από πάνω ψηλά ενώ το σώμα μου βρισκόταν κάτω. Στο δωμάτιο που είμασταν εγώ και αυτός ήμασταν μόνοι μας και δεν μπορούσε να μας δει και να μπει μέσα κανένας γιατί η πόρτα κλειδαμπάρωσε. Μετά είδα ότι γύρισα σπίτι μου και ρώταγα αν με έχει πάρει τηλέφωνο. Κοίταξα το ακουστικό και επειδή δεν είχε κλήση του ξέσπασα σε κλάματα. Με αυτόν έχουμε να επικοινωνήσουμε λίγους μήνες γιατί εγώ τον απομάκρυνα.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 στο 11:33
   Σύνδεσμος

   Καλημέρα Έλενα!!Εκτός ότι πρόκειται για όνειρο υποσυνείδητου…..η ψυχή σου αντιλήφθηκε ότι οι σχέσεις αυτό του παλικαριού και της πρώην του δεν είναι και οι καλύτερες…ίσως η κοπέλα να βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση!!!Ίσως ο τρόπος που χώρισαν να μην ήταν και ο καλύτερος και εκείνη να πληγώθηκε!!Το ότι και σένα κυνηγούσαν οι στρατιώτες δείχνει κατά καποιο τρόπο για το πως νιώθεις όμως το ότι βρέθηκες στη δεξιά μεριά του σπιτιού δείχνει ότι το έχεις ξεπεράσει!!!!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 στο 19:32
    Σύνδεσμος

    Ντόρα είσαι 100% σωστή για την πρώην του. Φοβήθηκα να μη γίνει το ίδιο και με μένα παρόλα αυτά έχω πολλές τύψεις που τον απομάκρυνα απότομα.Έπρεπε να του εξηγήσω και όχι να φερθώ έτσι. Ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία σου.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 στο 20:20
     Σύνδεσμος

     Ποτέ δεν είναι αργά να το κάνεις!!!Πίστεψε με!!!

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 στο 00:10
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα σας! Κοριτσια ειδα οτι βρεθηκα σε ενα ξενο δωματιο δεν ξερω αν ηταν ξενοδοχειου αλλα σε καθε περιπτωση δεν ηταν δικο μου . Ειχε στρωμενο ενα μεγαλο κρεβατι ηταν ευρυχωρο και μου φανηκε ωραιο. Μετα προσεξα οτι διπλα στη πορτα υπηρχε ενας χωρος πολυ μακροστενος που σκεφτηκα οτι η διαρρυθμιση του ηταν εντελως ατυχη καθοσον ο χωρος αυτος δεν μπορουσε να χρησιμεψει πουθενα ουτε μιση καρεκλα δε χωρουσε. Καθως το κοιταζα εβλεπα τις πλευρες του να αμβλυνονται ο χωρος να μεγαλωνει και ειδα στο τελος να ειναι στο χωρο αυτο ενα κρεβατι στρωμενο και προσεξα οτι ο τοιχος διπλα στο κρεβατι (ηταν ακουμπισμενο στο τοιχο) ηταν βαμμενος σε ροζ χρωμα.Θα περιμενω την ερμηνεια σας. Ευχαριστω

  Απάντηση
  • Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 στο 11:35
   Σύνδεσμος

   Το ξένο δωμάτιο,δείχνει οτι πρόκειται για κάποια άγνωστη κατασταση.μια κατασταση που ειτε δεν έχει δεχθεί ακόμη η ψυχή σου,ειτε δεν έχει συμβεί ακόμη.αν ηταν ξενοδοχείου,δείχνει κάτι παροδικό αλλά η συνέχεια του ονείρου δεν υποδεικνειει κάτι τέτοιο.για μένα υπόδεικνυει μια νέα κατασταση.ίσως μια νέα σχέση (αν δεν εχεις) η μια νέα κατασταση (καλύτερη ) μέσα στην ηδη υπάρχουσα σχέση σου.ο χώρος αλληγορικά απο στενός θα γινει διαπλατος.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 στο 23:32
  Σύνδεσμος

  Γεια σας. Είδα χθες ότι βρισκόμουν στο δωμάτιο του φίλου μου και κοιτούσα με πολύ ενδιαφέρον τα προσωπικά του αντικείμενα. Είχα περιέργεια μήπως δω κάτι που να μου αποκαλύψει κάτι για αυτόν που δεν ξέρω αλλά δεν είδα τίποτα περίεργο. Ήταν ένα δωμάτιο γεμάτο πολλά πράγματα, ράφια γεμάτα με διάφορα αντικείμενα, πολλά βιβλία, αλλά δεν μπορώ να πω ατακτοποίητο. Ήταν αρκετά ωραίο δωμάτιο. Στην πραγματικότητα το δωμάτιό του είναι αλλιώς και με πολύ λιγότερα πράγματα. Επίσης στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ξεκάθαρη σχέση μεταξύ μας. Είναι κάτι ανάμεσα σε πρώην και σε κάποια προοπτική για επανασύνδεση αυτόν τον καιρό, αλλά όχι σίγουρο και τελειωμένο. Στο όνειρο στο δωμάτιο είχα μπει κρυφά και παρουσία στο σπίτι της αδελφής του που δεν με είχε πάρει χαμπάρι. Εκείνος έλειπε τελείως από το σπίτι. Τελικά το όνειρο τελείωσε χωρίς να με αντιληφθεί κανείς (αν και δεν είχα τόσο άγχος) και χωρίς να βρω κάτι το αξιόλογο στο δωμάτιο. Δείχνει το όνειρο αυτό κάτι σχετικά με το τι μπορεί να γίνει τελικά μεταξύ μας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

  Απάντηση
  • Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 στο 17:18
   Σύνδεσμος

   @Στεφανία, το όνειρο,δείχνει την δική σου ψυχολογικη κατασταση σε σχέση με την επανασύνδεση σας.δηλαδή τα πολλά βιβλια πράγματα κτλ δείχνουν,τους λόγους για τους οποιους χωρισατε.το οτι ηταν τακτοποιημένα,δείχνει οτι τους λόγους αυτους,τους έχετε βάλει σε σειρα πλεον!το δωμάτιο δεν ηταν όπως στην πραγματικότητα,γιατι το όνειρο “χρησιμοποίησε εναν οικείο χώρο για την σχέση σας ώστε να δώσει αλληγορικά την εικόνα της καταστασης!το οτι εψαχνες για καποιο παραπτωμα του,δειχνει την αγωνια σου για την εκβαση της καταστασης και οτι δεν βρισκει η ψυχη σου σημαντικους τους λογους που χωρισατε!και το οτι δεν σε πήρε χαμπαρι η αδερφή του δείχνει οτι ίσως νιώθεις πως εχεις την υποστήριξη της εμμεσα όχι αμμεσα!

   Απάντηση
   • Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 στο 13:18
    Σύνδεσμος

    @eagle,

    Μπράβο!!! Όμως να προσθέσω ότι το δωμάτιο ήταν διαφορετικό διότι είναι η ψυχή του. Δείχνει πώς αισθάνεται. Όλα τα άλλα ισχύουν όπως τα είπες.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 στο 03:33
  Σύνδεσμος

  εγω ημουν δεμενη με μαυρες αλησιδες σε ενα αδειο λευκο δωματιο και αυτος που ου αρεσει εβγαινε απο την πορτα… απο την πορτα εμφανιζοταν ενα ασπρο φως.. τον φωναζα αλλα δεν γυρνουσε… νομιζω οτι δεν μπορουσε.. αν καποιος ξερει την ερμηνεια ας με βοηθησει…ευχαριστω

  Απάντηση
 • Κυριακή, 22 Μαΐου 2011 στο 10:01
  Σύνδεσμος

  ida pos imouna me ta 3aderfia mu kai tin giagia mou se ena domatio sigkekrimena to saloni tu spitiou tis gaigias m kai ixame klidomenes oles tis portes kai ta parathira giati e3o itan enas enas kleftis pu ithele na mas kani kako. ti simeni?

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010 στο 10:56
  Σύνδεσμος

  η εξηγηση ηταν πολυ σαφης και με ευχαιστησε η ερμηνεια αν και θα προτιμουσα να εγραφα ολοκληρο το ονειρο και να το εξηγουσε, αυτο που ονειρευτηκα ηταν πολυ μεγαλο κα δεν επικεντρωνοταν στο πλουσια διακοσμημενο υπνοδωματιο..αν μπορειτε στειλτε μου ενα μαιλ, να σας στειλω το ονειρο μου, να μου απαντησετε με την ολοκληρωμενη ερμηνεια..ευχαριστω εκ των προτερων

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.