Είναι τα όνειρα που περιέχουν σεξουαλικές αποκλίσεις ή παρεκκλίσεις, τις λεγόμενες διαστροφές ή ανωμαλίες.  Οι ανωμαλίες είναι πολλές. Τα όνειρα που τις αφορούν είναι πάντα στην ειδική  κατηγορία.  Μερικές ανωμαλίες, που θυμάμαι αυτή τη στιγμή, είναι οι εξής:

Τηλεφωνική αισχρολογία, πολύμορφη προσωπικότητα, Φετιχισμός, επιδειξιομανία, ηδονοβλεψία, παιδοφιλία, σαδομαζοχισμός, μεροφιλία,  κλεπτομανεία, κοπρολαγνεία,  νεκροφιλία, κλισμαφιλία, ουροφιλία,  βρεφοφιλία, διαφορετικότητα π.χ. η Κονσίτα ( η  Αυστριακή τραγουδίστρια με το μούσι), παιδοφιλία, γεροντοφιλία, αιμομιξία, ομαδικό σεξ,  ζωοφιλία, εφαψιομανία   κ.λ.π.

Όλα αυτά τα όνειρα μπορεί να τα δούμε, αλλά δεν πρέπει να μας τρομάξουν. Πρέπει να δείξουμε αδιαφορία για όλα αυτά ή να τα αηδιάσουμε, αν δεν θέλουμε να τα ονειρευτούμε ξανά. Αν όμως έχουμε κάποιο απ’ αυτά και ζούμε μ’ αυτό, είναι μια φυσική κατάσταση που δεν μας τρομάζει, διότι είναι βίωμά μας, είναι φυσικό να το ονειρευτούμε λοιπόν.

Η ομοφυλοφιλία, ο αυνανισμός, ο ναρκισσισμός  και η αλλαγή φύλου  είναι απλά προτιμήσεις  στη σημερινή εποχή, δεν θεωρούνται  πια διαστροφές,  όπως τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό έχει ξεκαθαριστεί, αλλά πάντα για τη ψυχή ό,τι δεν είναι στα δικά μας θέλω τα βλέπει σαν κάτι ξένο που δεν της ανήκει. Αυτό μεταφράζεται σαν ανωμαλία.  Για μια καλόγρια π.χ. ανωμαλία θεωρείται να ονειρευτεί ότι γλεντάει στα μπουζούκια ή κάνει έρωτα μ’ έναν άνδρα. Για ένα κοσμικό  είναι ένα φυσιολογικό όνειρο. Γι’ αυτό λέμε ότι τα όνειρα δεν έχουν την ίδια εξήγηση για όλους. Έτσι για τους ετεροφυλόφιλους μπορεί ένα όνειρο ομοφυλοφιλίας να θεωρηθεί ανωμαλία, χωρίς οπωσδήποτε να είναι. Όπως και για ένα ομοφυλόφιλο ένα ετεροφυλοφιλικό όνειρο θεωρείται ανωμαλία.  Ο συλλογισμός νομίζω είναι κατανοητός.

Διαστροφικά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.