Διαθήκη
Αν δείτε ότι κάνετε τη διαθήκη σας, σημαίνει στιγμιαία κερδοσκοπία. Για τη σύζυγο ή για οποιονδήποτε άλλον, το να σκεφτεί στ’ όνειρό του διαθήκη είναι δυσοίωνο σημάδι και δεν προμηνά ευχάριστα γεγονότα.
Αν ονειρευτείτε ότι αποτύχατε να αποδείξετε μια διαθήκη, υπάρχει κίνδυνος να συκοφαντηθείτε. Αν δείτε πως χάσατε διαθήκη, είναι προμήνυμα εμπορικής ζημιάς. Αν δείτε πως καταστρέψατε μια, είναι προειδοποίηση ότι ετοιμάζετε απάτη σε βάρος σας.

Διαθήκη

5 σχόλια στο Διαθήκη

 • Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 στο 16:06
  Σύνδεσμος

  Ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία.
  Θα κάνω αυτό που μου λες και θα ρίξω ένα τρισάγιο.

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 στο 13:40
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! εχτές βράδυ ονειρεύτηκα τον πατέρα μου ο οποίος έχει πεθάνει, ο οποίος μου διάβαζε μια διαθήκη ενός άλλου συγγενή του για να με προβληματίσει να ερευνήσω το θέμα μήπως είχα αδικηθεί. Του εξήγησα από τα γραφόμενα ότι δεν με συμπεριελάμβανε και ότι ήταν σωστή και νόμιμη κι έτσι ησύχασε. Μετά βγήκα στην αυλή του σπιτιού μου και στο γειτονικό σπίτι υπήρχε κόσμος που κοίταζε το δικό μου και συζητούσε. Μου φάνηκε περίεργο όνειρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις εξηγήσεις σας.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 στο 15:07
   Σύνδεσμος

   Ο νεκρός ανησυχεί για τέτοια ζητήματα όταν είναι πρόσφατος ο θάνατός του. Αλλιώς είναι μια πολύπλοκη ερμηνεία που θέλει πολύ χρόνο να σου εξηγήσω τις περιπτώσεις.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 στο 10:42
    Σύνδεσμος

    Έχει ένα χρόνο που πέθανε άρα είναι πιο πολύκλοκο. Θα πρέπει να ανησυχώ για κάτι;

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 17:42
     Σύνδεσμος

     Όχι, θεωρείται πρόσφατο, διότι πολλά άτομα αργούν για διάφορους λόγους να πάνε στην απέναντι όχθη. Ίσως δεν έχει πάει ακόμη και προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από όλα αυτά, για να ξελαφρώσει η ψυχή του. Κάνε του ένα τρισάγιο. Θα τον ωφελήσει ή γράψε το όνομά του στα υπέρ αναπαύσεως.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.