Δάσκαλος Νηπιαγωγός Καθηγητής

Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε το επάγγελμα του παιδαγωγού χωρίς όμως να έχετε σχέση με το επάγγελμα αυτό ή το είχατε στο μυαλό σας πριν κοιμηθείτε, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πολύ καλή κατάσταση γύρω από το άτομό σας και όλοι θα σας θαυμάζουν γιατί με εύστοχες και πετυχημένες ενέργειες που θα κάνετε θα πετύχετε επαγγελματικά. Αν δείτε πως μιλάτε με κάποιον παιδαγωγό, αυτό σημαίνει πως θα σας βοηθήσει κάποιος πιο πεπειραμένος από σας και θα σας συμβουλέψει ώστε να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Αν δείτε πως σας ζήτησαν να κάνετε τον παιδαγωγό, αυτό σημαίνει πως θα σας προσφέρουν μια θέση που δεν την περιμένατε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη τύχη στη ζωή και στον γάμο.

Δάσκαλος Νηπιαγωγός Καθηγητής

42 σχόλια στο Δάσκαλος Νηπιαγωγός Καθηγητής

 • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 στο 19:03
  Σύνδεσμος

  ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ. Η ΕΡΑΤΩ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ; ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝ ΗΤΑΝ
  ΤΕΣΠΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

  Απάντηση
  • Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 στο 10:22
   Σύνδεσμος

   Δεν είπαμε ότι έχεις σχέση με το περιεχόμενο της μελέτης. Αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα και εισχωρείς κάποιες γνώσεις γνωστές ή άγνωστες, χρήσιμες για την ψυχή και το πνεύμα, άχρηστες για το σώμα.
   Κανονικά το όνειρο δεν είναι αυτό που φαίνεται, αυτό που δείχνει. Είναι ένα προϊόν από διάφορες διεργασίες, όπως ένα φαγητό που γίνεται από διάφορα υλικά, όπως το συγκεκριμένο λειτουργικό όνειρο, που δανείζεται κάποια στοιχεία και τα ενώνει ώστε να πετύχει μια ένωση. Εσένα περαιτέρω δεν πρέπει να σε απασχολεί. Είναι μια πετυχημένη ένωση και το αποδεικνύει η Ερατώ που είναι η μούσα των ύμνων και της λυρικής ποίησης. Η Έλενα συμβολίζει την ομορφιά και την αρμονία. Κάθε στοιχείο δείχνει κάτι συγκεκριμένο που εμείς μπορούμε ή παράλληλα δεν μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε. Η ψυχή γνωρίζει γιατί και πως. Ο εγκέφαλος αδυνατεί να το αντιληφθεί. Δεν εξετάζουμε στα όνειρα μόνο το βατό και αυτό που φαίνεται. Εξετάζουμε και αυτό που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο εγκέφαλος και εδώ καταλήγουμε. Κάθε επικοινωνία με την ψυχή δεν έχει ειρμό, βάθος, υπάρχουν μαθηματικοί τύποι, γλώσσα μηχανής. Άλλοτε θυμόμαστε αυτά τα όνειρα, άλλοτε όχι. Είναι δύσκολο να τα κατανοήσουμε. Όμως κατά βάθος, γίνεται μια γνωστή- άγνωστη επικοινωνία. Να είσαι καλά!

   Απάντηση
   • Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 στο 12:00
    Σύνδεσμος

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ! Η ΕΡΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΑ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΡΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ? ΑΦΟΥ ΕΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 στο 11:00
     Σύνδεσμος

     Η ψυχή και το υποσυνείδητο έχουν πάντα τους λόγους τους να συνδέουν στα όνειρα ανεξήγητες καταστάσεις που ο εγκέφαλος δεν είναι σε θέση να τις κατανοήσει. Αυτά είναι τα λειτουργικά όνειρα. Δεν πειράζει λέω κι εγώ.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 στο 12:51
  Σύνδεσμος

  ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 στο 18:17
   Σύνδεσμος

   Αποκλείεται. Έχει λειτουργικές ενδείξεις ότι είναι τέτοιο όνειρο. Είναι φανερό. Τέτοια σύμπτωση;

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 στο 23:04
  Σύνδεσμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ. ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ-ΕΡΑΤΩ (ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΠΙΑ) ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΠΟΥ Ζ1Ζ2 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΛΕΝΑ-ΕΡΑΤΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΗ. ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ. ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 στο 09:31
   Σύνδεσμος

   Έχεις φτάσει σε υπερμοριακές δομές, πρωτεϊνών. Δεν τα ξέρω καλά, διάβασε αυτό το άρθρο.

   https://www.didaktorika.gr/eadd/handle/10442/19099

   Είναι λειτουργικό και ανώτερα πνευματικό όνειρο που σου μεταδίδει γνώσεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 10:34
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!! Νεκταρία διάβασα ότι είχες κάποιο πρόβλημα με το χέρι σου. Περαστικά σου εύχομαι!!
  Είδα χθες Κυριακή προς Δευτέρα ότι ξαναπήγα σχολείο!! Είδα ότι ήμουν σε μία αίθουσα σχολείου και δάσκαλός μου ήταν κάποιος που με ενδιαφέρει ερωτικά. (Απλή γνωριμία με αυτόν δεν υπάρχει σχέση) Ήταν υποτίθεται ο δάσκαλός μου στο μάθημα της φυσικής. Αυτός όταν με είδε φάνηκε πως δεν περίμενε να με έχει μαθήτρια αλλά με είχε το νου του διακριτικά, αν καταλαβαίνω το μάθημα, χωρίς να πει κάτι, με κοιτούσε με τα μάτια. Αυτή η αίσθηση μου έμεινε. Ούτε εγώ φυσικά περίμενα να δω εκείνον αλλά αντέδρασα πολύ φυσικά σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Η αίθουσα οπού βρισκόμασταν δεν ήταν και πολύ μεγάλη και είχε και άλλους μαθητές μέσα, στην τωρινή μου ηλικία όλοι. Εκείνος φορούσε μαύρη μπλούζα.
  Στην πραγματικότητα φυσικά δεν έχω καμία σχέση με σχολείο, έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου, ούτε εκείνος είναι δάσκαλος. Σημαίνει κάτι αυτό;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 18:03
   Σύνδεσμος

   Ότι μαζί του θα μάθεις επιτέλους τους νόμους της φυσικής και της βαρύτητας. Το όνειρο είναι φυσικά εξεταστικό για την πρόοδό σου και για να γίνει πιο ευχάριστη η διδασκαλία είδες έναν άνθρωπο που θέλεις, ώστε να δώσεις σωστές απαντήσεις ή να πάθεις την πλάκα σου και να μπλοκάρεις. Δεν ξέρω τι ήθελε από σένα το υποσυνείδητο. Μάλλον δεν πέτυχε αυτή η διδασκαλία. Ήταν σκούρα τα πράγματα και για να το δηλώσει φόρεσε μαύρο μπλουζάκι.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:53
  Σύνδεσμος

  Μαρια κωνσταντινου
  Το ονομα τγς εκωνσταντινουΣημαινει κατι?Δεν πεθανε. Παλιοτερα ηθελα να μουν καθηγητρια πανεπιστημιου. Δεν τα καταφερα απο διαφορα. Θα γινει? Κ η ομορφια μ απασχολουσε γιατι σκεφτομουν μια επεμβαση. Ευχαριστω

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:00
   Σύνδεσμος

   Όχι, δεν είναι συμβολικό το όνειρο. Δείχνει ότι θέλει δουλειά και στους δύο τομείς και να μην τα παρατήσεις. Μια αποτυχία σημερινή είναι αυριανή επιτυχία όταν δεν τα παρατήσεις. Τώρα, το όνειρο σου έδωσε δύναμη να αγωνιστείς; Θα τα καταφέρεις μόνο αν κάνεις πράξη αυτή την άνοδο και αξίζει να δοκιμάσεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:28
  Σύνδεσμος

  Μ Κ
  Ειδα ονειρο χτες μια παλιοτερηγυναικα καθηγητρια πανεπιστημιου που ειχα γνωρισει, να ειναι πιο ομορφη και πιο νεα και να με φιλα λες και ειχαμε σχεση. Κατι μου ειπε, την αφησα καπου κ ανεβηκα κατι σα σκαλια η γερανο, που μς πηγε πολυ πανω, αλλα μετα ηρθε πισω κ κατω και πηγε να ξαανεβει. Ακουγα καιμια φωνη να λεει οτι για να πας πιο πανω πρεπει να κατεβεις. Και ξυπνησα οταν ξεκινουσα ν ανεβαινω παλι. Τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 στο 11:33
   Σύνδεσμος

   Έχεις μάθει αν ζει; Μου φαίνεται ότι πέθανε. Υπάρχει φόβος να βρίσκεται στην απέναντι όχθη και να σε αποχαιρετά. Όμως, αν είναι ζωντανή, αυτό το όνειρο δηλώνει ότι το όνομά της είναι συμβολικό. Κάτι πρόκειται να σε ανεβάσει ψηλά. Ίσως, ξανασυναντηθείτε. Δεν μπορείς να πάς πιο πάνω κατεβαίνοντας. ΄Ήταν μια πλάνη. Εσύ σωστά συμπεριφέρθηκες και συνέχισες να ανεβαίνεις. Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι θα πάρεις τη θέση της. Μπορεί να γίνεις κι εσύ καθηγήτρια πανεπιστημίου. Αυτό είναι πολύ σπάνιο.Τέλος, αυτή την ομορφιά θα την αποκτήσεις εσύ όταν κάποιος σε συμβουλεύσει σωστά και καταφέρεις μια μέρα να δεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου να πραγματοποιούνται, ανεβάζοντάς σε ψηλά.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 στο 01:24
  Σύνδεσμος

  Εγω ειμαι δασκαλα σε περιπτωση που βοηθαει

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 15:03
  Σύνδεσμος

  Η αρρωστια σου προκαλεσε την υποσυνειδητη ανησυχια και προσμονη για το αν θα παρευρεθεις στο εργαστηριο αυτο.Δεν ειναι κατι παραπανω.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 στο 11:41
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Δευτέρα βράδυ ονειρεύτηκα ότι βρισκόμουν σε μία σχολική αίθουσα και διδασκα στην οποία βρίσκονταν και γονείς και βοηθούσαν γιατί η αίθουσα είχε πολύ μεγάλο αριθμό μαθητών πάνω από 30. Κάπου στη συνέχεια του ονείρου είδα γυμναστικες επιδείξεις με δυσκολους αγώνες αλλά οι συμμετεχοντες ήταν χαρούμενοι και η αίθουσα ζητοκραυγαζε.

  Απάντηση
    • Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 στο 17:14
     Σύνδεσμος

     Εχεις επηρρεαστει απο την πραγματικοτητα.Αν ομως δεν διδασκεις αυτο το διαστημα,ειναι ονειρο επιθυμιας.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο 00:26
      Σύνδεσμος

      Σημαινει δηλαδη οτι το ονειρο δεν εχει καποιο συμβολισμο γιατι ειμαι επηρρεασμενη απ την καθημερινοτητα μου??

      Απάντηση
       • Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016 στο 20:40
        Σύνδεσμος

        Αν δεν ήμουν επηρρεασμένη απ την καθημερινήτα ποια θα ήταν η σημασία του? ρωτάω από απλή περιέργεια… 🙂

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017 στο 21:05
         Σύνδεσμος

         Δεν ισχύουν οι υποθετικές ερμηνείες δεν υπάρχουν. Δες τα είδη ονείρων. Είναι περίπου 200 οι κατηγορίες και κάθε ένα αντιστοιχεί σε κάποιο όνειρο απ’ αυτά. Δεν υπάρχει υποθετική ερμηνεία. Ή αυτό είναι ή το άλλο.

         Απάντηση
 • Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 στο 05:33
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου την συγχωρεμενη την μητέρα μου να τρώει γιαουρτι με λεμονι. Επίσης, είδα και κάτι παλιούς Καθηγητές οι οποίοι με είχαν τρομερή συμπάθεια στο παρελθόν ήταν κάτι σαν μεντορες μου και αυτοί ηταν πάνω σε μια μηχανή ξεχωριστά. Παρακαλώ πολύ απαντηστε μου στο email μου.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 στο 14:59
   Σύνδεσμος

   Στο email δεν μπορουμε να δωσουμε ερμηνειες διοτι εκει φαινεται το δικο μας email.Θελουμε να διατηρησουμε την ανωνυμια μας.Αν επιθυμεις ερμηνεια εδω δημοσια ενημερωσε μας.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 στο 07:57
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου την “μέντορά” μου στην πραγματικότητα(ένα άτομο που με έχει βοηθήσει πολύ), να είναι δασκάλα μου.Κάναμε μάθημα γλώσσας, υπήρχε πίνακας και άλλα 3-4 άτομα μαθητές. Όλα όσα μας δίδασκε τα γνώριζα πάρα πολύ καλά και την συμπλήρωνα εκτός απο μια λέξη αγγλική που είχε γράψει στον πίνακα και μας ζήτησε να την κλίνουμε. Δεν θυμάμαι τη λέξη, κανείς δεν γνώριζε να την ερμηνεύσει και ξαφνικά είδα στον πίνακα τη λέξη ερμηνευμένη “μεταξύ μας”, ρώτησα τι είναι και μου είπε η ερμηνεία της λέξης και της απάντησα ότι η λέξη αυτή δεν κλίνεται κι ένιωσα ότι ειχα επιτύχει.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 στο 16:42
   Σύνδεσμος

   Σ έχει βοηθήσει τόσο πολύ αυτή η γυναίκα που καταφερες να έρθεις σχεδόν στο επίπεδο της.Λέω σχεδόν διότι αν ήσουν ακριβώς στο ίδιο επίπεδο θα αναγνωριζες την μετάφραση της αγγλικής λέξης μόνη σου.Όσα σου έχει μεταδόσει,έχουν δημιουργήσει μέσα σου μία σταθερότητα αποψεων(άκλιτη λέξη), κριτική σκέψη και περηφάνια.Μεταξύ σας επισης υπάρχει μία σταθερότητα και σου δημιουργει την Θέλησή να εξελιχθεις.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Απριλίου 2016 στο 15:00
  Σύνδεσμος

  Γειά ,

  Είδα οτι βρισκόμουν στο σχολείο του γιού μου και καθόμουν στα σκαλιά έξω απο το σχολείο με τον διευθυντή. Καθώς μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων εκείνος με φίλησε στο στόμα. Πέρασε μια γυναίκα καθηγήτρια που στη πραγματικότητα δεν είναι καθηγήτρια κι εγω αισθάνθηκα άβολα που μας έβλεπε σε τρυφερό ενσταντανέ. Ο διευθυντής με καθησύχασε ότι όλα είναι καλά και να μη με απασχολεί τίποτα εγώ πρεπει μονο να μείνω συγκεντρωμένη στους στόχους μου.
  Κάποια στιγμή μου είπε οτι ο αγαπημένος καθηγητής του γιου μου είχε πεθάνει .

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Απριλίου 2016 στο 15:10
   Σύνδεσμος

   Κορίτσια ,

   Επειδή εδώ και καιρο βλέπω όνειρα με φιλιά ή γενικά σημαντικά, πετυχημένα αντρικά πρόσωπα λέτε να εχει να κάνει με το οτι φλερτάρω με μια σημαντική προαγωγή. Το θέμα αυτό τριγυρνάει στο μυαλό μου εδώ και καιρό και δεν ξέρω εαν πρέπει να τη δεχτώ διότι συνεπάγεται με λιγότερο χρόνο για την οικογένεια μου και με πολλά ταξίδια . Ο θάνατος σημαίνει τους ενδοιασμούς που είχα ως τώρα.

   Η καθε άποψη σεβαστή και καλοδεχούμενη.
   Ευχαριστω.

   Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Απριλίου 2016 στο 18:27
   Σύνδεσμος

   Έχει σχέση μ’ αυτό που λες. Αυτό το θέμα με την προαγωγή σε κάνει από τη μια να θέλεις και από την άλλη να νιώθεις άσχημα που δεν μπορείς να την δεχτείς. Όμως θα πεθάνει αυτή η επιθυμία. Θα υπερισχύσει η οικογένεια για ακόμη μια φορά. Πέθανε ο καθηγητής του γιού σου, δηλαδή εξαιτίας του παιδιου σου δεν θα δεχτείς την καριέρα αυτή και είναι σαν να πέθανε. Όχι, δεν είναι ο ενδοιασμός ο θάνατος, αλλά η απόκλιση αυτής της απόφασης. Κατά βάθος την θέλεις την προαγωγή, αλλά το δίλημμα αυτό σε φέρνει σε σημείο να νιώθεις άσχημα. Ο διευθυντής που φίλησες είναι πράγματι η προαγωγή που φλερτάρεις. Ο διευθυντής είναι μια ιεραρχική σχέση στο σχολείο. Είσαι κοντά να την πάρεις, αλλά ντρέπεσαι και ανησυχείς για το τι θα πει η οικογένειά σου. Ως φαίνεται, είσαι πιο κοντά στο όχι. Όμως η τελική απόφαση είναι δική σου. Είναι δύσκολο να επιλέγεις καριέρα και οικογένεια. Σε μια από τις δύο θα είσαι άπιστη. Δεν συνδυάζονται και τα δύο. Εφόσον έχεις οικογένεια είναι πιο κόσμιο να την επιλέξεις.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 5 Απριλίου 2016 στο 22:31
    Σύνδεσμος

    Καταρχάς σ´ευχαριστώ για την άμεση απάντησης σου.

    Επειδή πέθανε ο καθηγητής κι εγω φίλησα τον διευθυντή δεν θα μπορούσε σημαίνει ότι τελείωσε η παρούσα κατάσταση και πάω για περισσότερα ( διευθυντής ) -λέω εγώ τώρα-….

    Οι οικογένεια μου με κάνει να θελω να παλέψω περισσότερο και με όλα μου τα μέσα για να αποδείξω στα παιδιά μου ότι οταν θέτουν στόχους μπορούν να τα κατάφερουν κι οχι να τα παρατάνε στα δύσκολα. Το αντιθετο οι δυσκολίες να τους κάνουν να πεισμώνουν και να λένε οτι τα κατάφερα. Να με εχουν ως πρότυπο οπως έχω κι εγώ τους γονεις μου οι οποίοι κατω απο αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να χτίσουν μια υπέροχη οικογένεια ταυτόχρονα διέπρεψαν ο καθένας στον τομέα τους.
    Οι γονείς μου είναι τα πρότυπα μου. Μετά από τόσα χρόνια δεν μου έχει μείνει η γεύση του πόσο μου έλειπαν αλλα ο θαυμασμός μου για πόσα κατάφεραν …

    Απάντηση
    • Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 στο 19:57
     Σύνδεσμος

     Χαχαχα! Ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία που κυνηγάει μια καριέρα. Αυτό θα δεις πόσο επηρεάζει την οικογένειά σου και πόσο το θέλεις. Βλέποντας και κρίνοντας θα αποφασίσεις. Ναι, θα μπορούσε να ισχύει αμφίρροπα και η ερμηνεία που έδωσες. Κάνε αυτό που θέλεις, φτάνει να το θέλεις αληθινά γιατί μετά θα είναι απωθημένο. Θα μετανιώσεις που δεν έκανες κάτι. Πολλοί συνδυάζουν καριέρα και οικογένεια. Όλα γίνονται σήμερα.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 στο 13:45
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας.
  Είδα στον ύπνο μου πως ήμουν στο πανεπιστήμιο που σπούδασα (έχω αποφαιτήσει εδώ και κάποια χρόνια) και παρακολουθούσα σαν επισκέπτης το μάθημα μιας καθηγήτριας, την οποία είχα στη σχολή αλλά για πολύ λίγο και χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις. Το σκηνικό (πχ θρανία) έμοιαζε με αίθουσα δημοτικού σχολείου.
  Εγώ καθόμουν στο πρώτο θρανίο, και υποτίθεται της έδινα βοήθεια εαν ήθελε κάτι – στο διάλειμμα μου ανέθεσε να βγάλω καποια έγγραφά της φωτοτυπίες, όπου θυμάμαι πολύ καθαρά πως είδα το όνομα : ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ με εντονα μαυρα γραμματα. Χωρίς κατι αλλο αξιοσημείωτο, ύστερα ξύπνησα.
  Μήπως εχετε καποια ερμηνεία?
  Σημαίνει κάτι το όνομα που είδα? Δεν γνωρίζω κανέναν με αυτό το όνομα!!
  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 στο 12:43
   Σύνδεσμος

   Είναι ενα όνειρο που δείχνει τον χαρακτηρα σου.γνωρίζεις πολλά(πανεπιστήμιο-καθηγητρια) όμως νιώθεις οτι εχεις πολλά ακόμα να μάθεις(δημοτικό- εσύ -πρωτο θρανίο).είσαι ενα άτομο κοινωνικό,καλοκαρδο που θέλει να βοηθάει τους γύρω του και να τους φαίνεται χρήσιμος.αυτό το νόημα βγάζουν τα δυο ονόματα που ειδες.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 στο 13:40
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν μέσα στο δημοτικό σχολείο. Στην ηλικία που είμαι και τώρα. Είχε πολύ κόσμο θυμάμαι. Μιλούσα με έναν καθηγητή καινούριο, και μου έλεγε να παρακολουθήσω το μάθημα του,ήταν ενδιαφέρον μάθημα.Υπήρχε μια έλξη μεταξύ μας. Εγώ νόμιζα ότι τα μαθήματα θα ξεκινούσαν αμέσως, όμως μου είπε να πάω στις 14 Ιουνίου. Μου έκανε εντύπωση γιατι ο Ιούνιος είναι ο μήνας που κλείνουν τα σχολεία.. Φεύγοντας από το σχολείο περπατούσε πιο πίσω μου και άκουγα που έλεγε ότι χαιρότανε που πήρε άδεια για τόσους μήνες και επιτέλους θα γινόταν τραγουδιστής μέχρι να επιστρέψει……

  Απάντηση
  • Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 στο 15:20
   Σύνδεσμος

   Αυτό δείχνει οτι θα αντιμετωπισεις μια καινουρια και ενδιαφερουσα αλλα εντελως προτωγνωρη κατάσταση στη ζωή σου.θα χρειαστείς μαθήματα για να την χειριστεις.ήσουν στην τωρινή σου ηλικία αλλά στο δημοτικό.αρα θα είναι πρωτόγνωρο..επειδή νομίζες όμως ότι τα μαθήματα θα αρχίσουν αμέσως αλλά εκείνα τελικά θα άρχιζαν αργότερα,αυτό θα αργήσει λίγο να γίνει.το οτι τα σχολεία τοτε είναι κλειστά αλλά παρόλα αυτά εσύ θα παρακολουθουσες μαθημα,δείχνει οτι ίσως να μην είσαι εντελώς έτοιμη να το αντιμετωπισεις αλλά θα μπεις αλληγορικά στον χορό και θα χορεψεις…
   Ποιος ξέρει ίσως και αυτό το όνειρο σου να αφορα την επικείμενη εγκυμοσύνη σου….
   Η έλξη με τον δάσκαλο δείχνει οτι θα σου αρέσει αυτο το μαθημα ζωής και αλληγορικά σαν τραγουδιστής -δασκαλος θα σου προσφέρει κατι ευχάριστο…

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 στο 14:02
    Σύνδεσμος

    Η αλήθεια είναι ότι ζω μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς την προηγούμενη βδομάδα άρχισα να δουλεύω.Όχι ακριβώς πάνω στο αντικείμενο μου, όμως είναι μια νέα αρχή για μένα κ είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.

    Απάντηση
     • Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 στο 20:18
      Σύνδεσμος

      Καλή επιτυχία κι από μένα. Εγώ δεν το ερμήνευσα γιατί είπες δημοτικό και έγραψες καθηγητής, ενώ έπρεπε δάσκαλος. Είχα μπερδευτεί. Ευτυχώς, ο αετός βρήκε άκρη. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε τελικά, το έχω προσέξει. Ίσως να ξαναγίνουμε ομάδα.

      Απάντηση
 • Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2011 στο 09:59
  Σύνδεσμος

  einai apisteyto ta sxedia pou kanw me to agori m erxontai kai sto oneiro m !!!!!! sas eyxaristo polu gia tis eksipiretisi kai to xrono apo tin diathesi sas eyxomai to neo etos nas sas pai goyri to eyxomai olopsixi !!!!!! kales giortes na exete kai ygeia panw apola

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.