Γνωριμία
Αν δείτε πως συναντήσατε κάποιο γνωστό και συνομιλήσατε ευχάριστα μαζί του, σημαίνει πως οι δουλειές σας θα κυλήσουν ομαλά, και πως θα υπάρξει κάποια ασυμφωνία στις οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά μικρή.
Αν δείτε πως φιλονικούσατε ή μιλούσατε σε έντονο ύφος με γνωστό, θα πρέπει να περιμένετε ταπεινώσεις και μπλεξίματα στο περιβάλλον σας.
Αν δείτε πως νιώσατε ντροπή από τη συνάντηση γνωστού προσώπου, ή το συναντήσατε σε ακατάλληλο χρόνο, σημαίνει ότι θα κατηγορηθείτε για αθέμιτη διαγωγή και πως κάποιοι άλλοι θα προδώσουν το μυστικό.
Για μια νέα γυναίκα που είδε στον ύπνο της πολλές γνωριμίες σημαίνει ότι οι δουλειές της θα πάνε καλά και ότι ο ερωτάς της αξίζει τον κόπο. Αν δει ότι ο κύκλος των γνωριμιών της ήταν μικρός, θα σταθεί άτυχη στην απόκτηση κοινωνικών ευνοιών.

Γνωριμία

26 σχόλια στο Γνωριμία

 • Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 στο 09:33
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ;oτι βρισκόμουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας για να πάω Θεσσαλονίκη, έφυγα από το σπίτι του Γιώργου, ήξερα ότι είχαμε χωρίσει. Στο αεροδρόμιο, ήταν ένα υπάλληλος (με την μορφή κάποιου γνωστού με το όνομα Ιάκωβος- Ιωάννης) που μάζευε τα χρήματα που είχαν οι επιβάτες για ασφάλεια και τους τα επέστρεφε μετά. Του έδωσα κι εγώ, άλλοτε έλεγα ότι ήταν 100 ευρώ, άλλοτε ότι ήταν 1000. Όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, αυτός επέστρεψε τα χρήματα σε όλους εκτός από εμένα, πήρε τα δικά μου κι εξαφανίστηκε. Το είπα σε έναν άλλο υπάλληλο του αεροδρομίου με το όνομα Τζώρτζης (άγνωστος σε μένα), προσπάθησε να με βοηθήσει. Με πήγε σε μια επιτροπή που αποτελούνταν από τρεις γυναίκες. Μου έδειξαν μερικά σχήματα στο πάτωμα. Ένα λευκό τετράγωνο, έναν κόκκινο κύκλο, κι άλλο ένα λευκό τετράγωνο. Μου είπαν να προσπαθήσω να βάλω και τα δυο μου χέρια στον κύκλο με κλειστά μάτια. Άπλωσα το δεξί χέρι κι ακούμπησα το μισό τετράγωνο και τον μισό κύκλο. Μετά ξανά προσπάθησα και μάλλον ακούμπησα με τα δυο χέρια τον κύκλο. Μετά μου έδωσαν μια λευκή κιμωλία και σχημάτισα τα δυο λευκά τετράγωνα. Αφού ήρθε κάποιος και είπε ότι δεν βρήκαν αυτόν που μου έκλεψε τα χρήματα, ο Τζώρτζης κι εγώ βγήκαμε από το αεροδρόμιο, καθόμασταν ψηλά σε έναν τοίχο και συζητούσαμε. Ένιωθα τόσο άνετα μαζί του, που έβγαλα την μπλούζα και το σουτιέν μου και συνεχίσαμε την συζήτηση. του είπα “Χαλάλι που έχασα τα χρήματα, αν δεν τα έκλεβε αυτός δεν θα σε γνώριζα ποτέ, και είσαι ότι πιο όμορφο μου έχει συμβεί”. Ο Τζώρτζης χαμογέλασε κι όποιος γνωστός περνούσε έλεγε “Αυτό είναι το κορίτσι μου”. Δεν μ άφησε να φύγω και με πήγε στο σπίτι του. Όταν μπήκα στο σπίτι του Τζώρτζη το σύγκρινα με αυτό του Γιώργου, και του Τζώρτζη ήταν πολύ καλύτερο. Μου έκανε εντύπωση ότι στο σαλόνι είχε τρία μπαουλοντίβανα ανοιχτά στρωμένα, έτοιμα για να κοιμηθείς, σε ένα δωμάτιο βρισκόταν η μητέρα του Τζώρτζη, με συμπάθησε και φεύγοντας μου είπε κάτι με σεξουαλικό υπονοούμενο κι εγώ ξεκαρδίστηκα στο γέλιο και λέω στον Τζώρτζη “Βλέπω προχωρημένη η μαμά σου”, αυτός σοκαρισμένος λέει “Μπράβο ρε μάνα…”, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 στο 12:06
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι όσες σχέσεις κι αν έχεις κάνει δεν σε ικανοποιούν. Μια μέρα θα βρεις αυτό που σε ικανοποιεί ερωτικά και θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Το τεστ το πέρασες.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 στο 11:44
    Σύνδεσμος

    Δεν ξέρω τι σημαινει τώρα αυτό, αλλά γνώρισα καποιον που δουλευει στο αεροδρομιο στην Θεσσαλονίκη.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 στο 12:01
     Σύνδεσμος

     Προχώρα και θα δείξει. Δεν αποκλείεται, αλλά είναι κάτι διαφορετικό από τις άλλες φορές. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατή. Ζήσε κι αυτή την γνωριμία, αλλά αν δεις ότι σε πάει εκεί που σε πήγαν και οι άλλοι τερμάτισε το!!!!

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 στο 13:52
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα..Ονειρεύτηκα ότι ήμουν στο ΚΤΕΛ της πόλης μου και περίμενα να έρθει το αγόρι μου που είμαστε μαζί ο οποίος είναι φαντάρος για να τον δώ. Εκεί είδα και τον πατέρα του να τον περιμένει κι έτσι πήγα κι εγώ προς το μέρος του να τον χαιρετήσω και να τον περιμένουμε μαζί. (τους γονείς του και την οικογένεια του, τους έχω γνωρίσει στην πραγματικότητα,, όπως κι εκείνος την δική μου).Μετά απο λίγο έφτασε το αγόρι μου και αφού χαιρετιστήκαμε, μπήκαμε στο αμάξι του πατέρα του με προορισμό το σπίτι τους. Αφού φτάσαμε εκεί και χαιρετήσαμε κα την υπόλοιπη οικογένεια, κάτσαμε εκει και μιλούσαμε (στο σπίτι ήταν καλεσμένοι και άλλοι συγγενείς του αγοριού μου) και μετά απο λίγο χτύπησε το κουδούνι και είχαν έρθει οι δικοί μου γονείς για να γνωριστούν με τους γονείς του δικού μου (δεν έχουν γνωριστεί στην πραγματικότητα αλλά έχουμε σκοπό να γίνει) και μπήκαν μέσα κρατώντας μια κούτα γλυκά και αφού γνωρίστηκαν μεταξύ τους, κάτσαμε όλοι μαζί και μιλούσαμε μεταξύ μας..( οι γονείς μας τα βρήκαν μεταξύ τους και και συμπαθούσε ο ένας τον άλλο και είμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι)..Μετά απο λίγο, εγώ βρέθηκα ξανά στο ίδιο ΚΤΕΛ και περίμενα να έρθει η αδερφή μου για να την πάρω να πάμε μαζί στο σπίτι του αγοριού μου επειδή δεν ήξερε που ήταν, και ήταν νύχτα και λόγω λάθος συνεννόησης, έγινε ενα μπέρδεμα με τα λεωφορεία και τελικά η αδερφή μου πήγε απο μόνη της στο σπίτι του δικού μου και μετά βρέθηκα κι εγώ στο σπίτι αυτό και όταν μπήκα μέσα έλειπαν όλοι κι εγώ τους έψαχνα…Και κάπου εκεί τελείωσε το όνειρο.. 🙂 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 στο 13:14
   Σύνδεσμος

   Η κατάληξη του ονείρου σου,δείχνει οτι η επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί αυτή η συναντηση,θα εκπληρωθει με επιτυχία!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 στο 13:29
    Σύνδεσμος

    Μετά από μια μικρή ταλαιπωρία όμως. Δεν θα είναι ρόδινα τα πράγματα, αλλά με λίγη προσπάθεια θα γίνει όπως το είπες.

    Απάντηση
 • Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 στο 13:00
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Ειδα στον υπνο μου οτι το αγορι μου, με το οποίο ειμαστε μαζι τρεις μήνες, γνώρισε την μητέρα μου και αυτή τον συμπαθησε πολυ. Μετα ειδα πως με τη μητέρα μου ήμασταν σε ενα ταξι, και ξαφνικά, σε ενα στενό, μια κοπέλα ηρθε και μου πρόσφερε να ανταλλάξει το χρυσό μου σταυρό, πράγμα το οποίο εγω δεν ήθελα. Έκανα φασαρία οταν ειδα πως δε μου έδινε τον ίδιο σταυρό πισω. Τελος, ειδα πως έπαιζα με δυο δελφίνια τα οποία βοήθησα να επιστρέψουν στο νερό. Και αμέσως μετα βρέθηκα στο παλιό μου σχολειο, να μιλάω με αγαπημένους καθηγητές.
  Σπάνια βλέπω τοσο Μπερδεμένα όνειρα και επειδή ολα σχεδόν τα σημεία εχουν μεμονωμένη εξήγηση θα ήθελα την αποψη σας.
  Αξίζει να σημειωθεί πως μένω στο εξωτερικό και οι δικοί μου δε θα γνωρίσουν τον φίλο μου πριν το Σεπτέμβρη, αντίθετα ομως, εγω θα γνωρίσω τους δικούς του σε δυο εβδομάδες.
  Σας ευχαριστω πολυ!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 5 Μαΐου 2015 στο 13:11
   Σύνδεσμος

   @Μαριαλένα,

   Αυτό το όνειρο εχει σημάδια από τη ζωή σου. Αν και είναι σε τέσσερα κομμάτια έχουν κάποια σύνδεση όπως σωστά κατάλαβες. Το πρώτο δηλώνει ότι φοβάσαι ότι η μητέρα σου θα φέρει αντιρρήσεις. Πιστευεις ότι δεν θα της αρέσει ή τουλάχιστον δεν θα το δείξει. Εσύ θα αντιδράσεις πολύ σ’ αυτή της την απόφαση, γιατί θα το καταλάβεις ότι προσποιείται. Κάνει το μυαλό σου σενάρια κι αυτό βασανίζει την ψυχή σου. Δεν φοβάσαι την εντύπωση που θα κάνεις εσύ στους δικούς του, αλλά σε τρομάζει πώς θα το πάρει η μητέρα σου. Το δεύτερο κομμάτι δείχνει ότι ακόμα κι αν η μητέρα σου δεν θέλει η μοίρα θα πει την τελευταία κουβέντα. Εδώ είναι αντίθετο αντέδρασες που σου πήρε το σταυρό, θα χαρείς που αυτό το άτομο το εγκρίνει η μοίρα σου. Δεν είναι δαιμονικό διότι δεν είναι μόνο του και αποτελείται από άλλα κομμάτια ονείρου. Αποτελεί συνέχεια αυτού. Τα δύο δελφίνια είναι οι δυνάμεις που χρησιμοποιείς να κρατηθεί γερά αυτή η σχέση. Το τελευταίο όνειρο είναι ότι θα γίνεις πια δάσκαλος της ζωής, έχεις να μάθεις πολλά και χρειάζεται να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θες.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 19:54
  Σύνδεσμος

  Ονειρευτικα πως ημουνα στο Γυμναστήριο που συχναζω και ηταν εκει ενα παιδι που παλια μου αρεζε και κειτουσε συνέχεια και ποιο μεσα ητανε η κοπελα απο αυτο το παιδι και φενοτανε λες και με συμπαθουσε στην πραγματικότητα υπάρχει μίσος! Και ειδα πως με ρωτουσε τι κανει η αδερφη μου και η μαμα μου και την λεω καλα και μου εδωσε μια σακουλα να δωσο στην αδερφη μου η οποια ειχε μεσα περιστερια και μετα ηρθε η μάνα απο αυτην και μου εδωσε και αυτην μια σακουλα να δωσο στην μανα μου με περιστερια! Πολυ παράξενο ονειρο γιατι δεν μιλάμε καθολου ! Τελος παντων ειδα μετα πως ημουνα μεσα στο δωματιο μαζι με την μανα μου και την αδερφη μου και να λενε πως η μανα απο αυτήν την κοπελα εκανε παιδι με αλλον και το μωρο το κρατουσε αυτην η κοπελα δηλαδή η κορη της ! Και μετα παω να της πω το περιστατικό που εγινε στο γυμναστιριο και καθώς το ελεγα ξυπνουσα στην πραγματικότητα! Και ξυπνισα και δεν ειδα κανεναν ενω μιλουσα την ωρα που ξυπνουσα μεσα στο δωματιο μου ! Μεσα στο ονειρο ειδα πως μιλουσαμε μεσα.στο δωματιο ! Τι συμενει ολλο αυτό?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 19:59
   Σύνδεσμος

   @μαρια,

   Ένα αντίθετο όνειρο είναι που σου ζητά να αλλάξεις. Να μιλήσεις ξανά με τη μητερα και την αδερφή σου και να δεις διαφορετικά αυτόν που μισεις, με λίγη συμπόνια. Σου λέει να δεις τους ανθρώπους γύρω σου διαφορετικά και πού ξέρεις, μπορεί όλα να αλλάξουν. Στο όνειρο έκανε παιδί. Στην πραγματικότητα θα αποκτήσει εσένα, το παιδί της πίσω. Θέλεις;

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 20:03
   Σύνδεσμος

   Αα ξεχασα να πω κατι σε κάποιο σημιο του ονειρου ειδα πως ημουνα με της 2 σακουλες με τα περιστερια και εγω της κουνουσα και με πευτη η σακουλα και βλεπω να εχει μεσα στην.σακουλα να εχει ενα υγρο και τρομαξα και ανοιξα την.σακουλα και ειχε αυγα που εσπασαν ! Τα περιστερια ηταν τυλιγμενα με αλουμινοχαρτο ενω οταν μου τα εδωσαν.στο Γυμναστήριο ηταν χωρις ολλα αυτα ηταν σκετα στην σακουλα ! Και ειχαν γινει μουσκεμα στο κεφαλι και στα ποδια και τα ανοιξα να παρουν αερα και ειδα να λεει το ενα στο αλλο τι κανουμε τωρα ? Και λεει το αλλο φευγουμε και εφυγαν 4 περιστερια κσι μου ειχε μινει η αλλη η σακουλα ! Με τα αλλα 4 και δεν την ανοιξα !

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 20:06
    Σύνδεσμος

    Να θελω η μανα απο.αυτην να ξαναμιλαμε ? Μα ουτε η μανα μου και η αδερφη μου τις συμπαθουμε επιδει εγιναν κατι περιστατικά

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 20:14
     Σύνδεσμος

     @μαρια,

     Καταλαβαίνω. Δεν πειράζει. Η διευκρίνιση που λες με το σάκο αλλάζει την ερμηνεία. Ότι όλα χάθηκαν προς το παρόν. Δύσκολα γίνεται επανασύνδεση. Στο μέλλον ίσως. Ο σάκος που το αφορά είναι ερμητικά κλειστός.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 στο 09:59
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα ονειρευτικα πως ημουνα με έναν γνωστο μουυ και ειμασταν μαζι ενω στην πραγματικοτιτα ενα γεια εχουμε! Και ειδα πως οπου και να πηγενα τον εβρισκα μπροστα μου και σε καποια στιγμη εβαλα το μπουφαν του που ηταν πρασινο καρό και αυτο το φοραει καθε μερα μου φάνηκε παραξενω ! Και ειδα πως ητανε σε μια καφετερια που συχναζω και ημουνα μαζι με την μανα μου κσι την ωρα που μπεναμε με είχε πλατι και πηγα και τον πειραξα το κεφάλι και με κειταξε! Τι σημεμη αυτο ? Ητανε λες και ειχαμε κατι μεταξη μας

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015 στο 20:29
   Σύνδεσμος

   @μαρια,

   Στο γεια θα μείνετε φίλη μου. Το όνειρο σου λέει να μην τον ερωτευτείς. Το καρό μπουφάν εφόσον το φορά κάθε μέρα σου έχει μείνει στο υποσυνείδητο και το φορούσε και στο όνειρο. Αν δεν είχε τέτοιο μπουφάν θα είχε κάποια ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 στο 15:59
  Σύνδεσμος

  Ονειρευτικα πως ημουνα σε ένα μαγαζί που συχναζω και ήτανε ένα παιδί που μου είχε στείλει μήνυμα πριν 1 βδομάδα και ήρθε και.μου μίλησε και Μου ειπε να πάμε βόλτα ! Πηγενουμε.και καθόμασταν σε ένα πέτρινο πεζούλι.και μιλούσε ο.ένας για Τον άλλον φιλάκια αγγελίες ! Μέσα στο όνειρο φαινότανε πως ειμασταν ώρες μαζί ! Και τον λέω πάνε αφού δουλεύεις ! Και.μου ειπε πως εγώ μαζί σου θα κάτσω δεν έχω Να πάω πουθενά ! (.αυτό το.παιδί δουλεύει φωτογράφος σε αυτό το.μαγαζί και κάθε φορά που πηγαίνω εκει.με κοιτάζει παρά πολλή αλλά δεν μιλάει ενώ ξέρω πως ψυλοκαιγεται μέσα του γιατι κΑι αυτός το.ίδιο Περιμένη έτσι θέλω να πιστεύω )

  Απάντηση
  • Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015 στο 12:33
   Σύνδεσμος

   @Μαρία,

   Εφόσον η σκέψη σου περιστρέφεται γύρω από το άτομο αυτό και σου έστειλε και μήνυμα θα το βλέπεις. Μ’ ανησυχεί μόνο που σε φίλησε, σε αγκάλιασε και ήσασταν ώρες μαζί. Μήπως παρεξήγησες αυτή τη φιλία; Αλλιώς είσαι από τα άτομα που βλέπεις προγνωστικά όνειρα. Τότε αυτό το όνειρο δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Θα διαβάσεις γι’ αυτά στα είδη ονείρων προγνωστικά ονειρα. Αυτό ισχύει αν στην πραγματικότητα ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα. Για το λόγο αυτό μη βιαστείς να κάνεις σχέση, αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τι νιώθει.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 19:56
    Σύνδεσμος

    @Νεκταρία,

    Δεν ειμασται καθολου φιλη ! Ουτε γεια δεν εχουμε

    Απλα μου ειχε στιλει μήνυμα για να γνωριστουμε

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 στο 20:03
     Σύνδεσμος

     @μαρια,

     Επειδή πέρασε αρκετός καιρός, τι έγινε, του απάντησες στο μήνυμα, συνεχίστηκε αυτή η γνωριμία; Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει να κάνεις αυτό που θέλεις πραγματικά.

     Απάντηση
 • Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 στο 08:13
  Σύνδεσμος

  Ειδα στον υπνο μου πυι ειμασταν στν θαλασσα εγω και οι φιλοι του αγοριο μου και ειμασταν στν δρομο για το σπιτι του αγοριου μου. Εν το μεταξυ εγω δεν εχω γνωρισει τους γονεις του γιατι ειναι ντροπαλος και δεν ειναι ανετος με τετοια θεματα .. Και στο ονειρο μου φτασαμε απιτι του και στν δρομο ηταν και η μητερα του και τον πηραζε για μενα και αυτος νευριαζε και γυρναει και μου λεει αν μοορουσα βα φυγω απο αυτο το σπιτι θα το εκανα .. Και μετα τρωγαμε ολοι μαζι ειχε πολλα παιδια μεσα στο απιτι και χαιρετησα και εφυγα

  Απάντηση
  • Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 στο 19:37
   Σύνδεσμος

   @Ελενα,

   Θα σου πω κάτι, αλλά μην με παρεξηγήσεις. Δεν είναι ντροπαλός και δεν σε γνωρίζει στους δικούς του. Όλοι οι άνδρες όταν νιώσουν ότι είναι σοβαρή μια σχέση καταλήγουν να γνωρίσουν την κοπέλα τους στους δικούς τους. Για να μην το κάνει σημαίνει ότι δεν σε βλέπει σοβαρά. Δεν είναι σίγουρος για τα αισθήματά του. Αν είναι μικρός δικαιολογείται. Αν όμως είναι πάνω από 30, πρέπει να σε ανησυχήσει το γεγονός ότι δεν το κάνει. Η ντροπή είναι πρόσχημα. Η πραγματικότητα κρύβεται εδώ. Αυτό δείχνει και το όνειρό σου. Το αντίθετο είναι. Απλά δεν έχει ξεκαθαρίσει τα αισθήματά του και δεν το κάνει. Αυτά που σκέφτεσαι όμως, αυτά βλέπεις.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 στο 06:26
  Σύνδεσμος

  Εχει λιγη ωρα που ξυπνισα και ειδα πως ημουνα με εναν γνωστο μου μαζι και μιλουσαμε και ειμασταν σε ενα σπιτι που υποτιθεται οτι ηταν δικο μου αλλα στην κυριολεξια δεν ειναι δικο μου και εγω πηγα να βαλω πιτζαμες και με περιμενε να κειμηθουμε μαζι και ειμασταν αγγαλιτσες μονο εγω μεσα στο ονειρο ηθελα να τον φιλησω αλλα δεν μπορουσα να το κανω δεν ξερω γιατι δεν ετιχε απο εναα σιμιο και μετα εξαφανιστικε και ειδα πως ημουνα. Με τον παππου μου αυτο το σιμιο δεν το πολυθυμαμαι !! Ο παππους μου ζει !!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 στο 20:39
   Σύνδεσμος

   @μαρια,

   Αν βλέπεις αυτό το γνωστό σου ερωτικά δηλώνει ότι υπάρχει προοπτική να γίνει κάτι μεταξύ σας. Αλλιώς θα έμενε να τον φιλήσεις. Αν δεν θυμάσαι το σημείο σημαίνει ότι αυτό το όνειρο δεν είναι σημαντικό να πάρει ερμηνεία. Άρα, το σταματάμε εδώ. Ο παππούς έχει το ίδιο όνομα ή κάτι κοινό με το γνωστό σου;

   Απάντηση
 • Κυριακή, 9 Μαΐου 2010 στο 14:09
  Σύνδεσμος

  eida oti imoun sto kentro tis polis mou stin patra…kai imoun moni otan ksafnika vrika ena paidi, summathiti m, o opoios de lew wraio paidi alla ston kosmo touuuu! olo to podosfairo skeftete…eetsi loipon me pire ap ti mesi, ke pigainame sa zeugaraki…::S ti paei na pei auto? dn nmzw na einai to apothimeno mouuu eimai polu erwteumeni me kapoion allo…:$

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.