Ψυχολογική Ερμηνεία:

Αντιπροσωπεύει ένα φίλο που μας βοηθά στα προβλήματά μας, έτοιμο να μας προσφέρει… Τι προσφέρει στο δίσκο, αυτή είναι η προσφορά του.  Αν το γκαρσόνι ήμασταν εμείς χρειάζεται να βοηθήσουμε μόνοι μας τον εαυτό μας.

Γκαρσόνι

2 σχόλια στο Γκαρσόνι

 • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 στο 07:49
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία. Έβλεπα ότι δούλευα σαν σερβιτόρα σε ένα μαγαζί με φαγητό. Δεν μπορούσα όμως να θυμηθώ τις παραγγελίες ακόμη και τη στιγμή που τις έπαιρνα. Ήταν σαν να εξαφανιζόταν η πληροφορία αμέσως… Θυμάμαι ότι αυτό έγινε σε δύο τραπέζια και έπειτα κάθησα σε ένα τραπέζι με 2 κοπέλες ξένες νομίζω μιλούσαμε στα αγγλικά. Πιάσαμε για λίγο την κουβέντα και σκέφτηκα ότι με αυτές θα θυμηθώ την παραγγελία. Μου εξηγούσαν κάποια φαγητά αλλά πάλι σαν να έφευγαν τα λόγια και να μην προλάβαινα να τα αποτυπώσω. Μου έδειξε η μία ένα φαγητό στον κατάλογο και προσπαθούσα να θυμάμαι τη θέση στον κατάλογο για να το βρω. Στο τέλος πάλι το έχανα και σκέφτηκα ότι θα της φέρω κάποιο πιάτο που κοντινό στη θέση που μου έδειξε γιατί κάτι πρέπει να σερβίρω……

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 στο 09:27
   Σύνδεσμος

   Αν δεν θυμόμαστε λεπτομέρειες είναι κάτι που αφορά το μέλλον, κάτι που αφορά την ψυχή και ο εγκέφαλος δεν μπορεί να το συγκρατήσει ή κάτι που δεν μας ενδιαφέρει.

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.