Γιασεμί
Αν δείτε στον ύπνο σας γιασεμί, σημαίνει ότι σύντομα θα απολαύσετε μεγάλες ευχαριστήσεις, αλλά που θα είναι φευγαλέες.

Γιασεμί

9 σχόλια στο Γιασεμί

  • Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 στο 22:54
    Σύνδεσμος

    Οπως το αντιλαμβάνομαι το όνειρο σου λέει να χαλαρώσεις , θα ζήσεις μεγάλες στιγμές έστω και φευγαλέα, ιδού κι ο θάνατος. ( αλληγορικά)
    Βλέπεις γιασεμί και η κριτική σου σκέψη ακόμα και στο όνειρο σου λέει κακό είναι ψάξτο.Τρέχεις να βρεις την ερμηνεία σου λέει μην ανησυχείς καλό είναι εσύ όμως και πάλι εξακολουθείς να εχεις τις αμφιβολίες και τότε σου λέει οτι ακόμα κι ο θάνατος οπως τον βλέπετε εσείς οι θνητοί ειναι μια μετάβαση προς τον παράδεισο.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016 στο 13:29
      Σύνδεσμος

      Μαρία,μου λες ότι είναι προμήνυμα ευτυχίας; Γιατί και εγώ αυτό σκέφτηκα παρόλο που φοβήθηκα κιόλας.Ο φόβος του ονείρου είναι φόβος ευτυχίας αν κατάλαβα;

      Απάντηση
      • Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016 στο 18:12
        Σύνδεσμος

        Εξάλλου και η υπερβολική χαρα μας τρομάζει.
        Ισως να έιναι μια πρόσκαιρη χαρά,” έκοψες το λουλούδι” σε ελεύθερη μετάφραση έζησες μια υπέροχη στιγμή μυρίζοντας το λουλούδι και τοτές άρχισες να ανησυχείς για ” θάνατο” που σημαίνει κατι τέλος .

        Ενω ο αγγελος σου περνάει το μήνυμα οτι δεν πειράζει ακομα και αν τελειώσει.

        Σου εύχομαι το καλύτερο και μονο τα καλύτερο να σου έρθει .

        Απάντηση
  • Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016 στο 12:51
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα!Νεκταρία εάν μπορείς να με βοηθήσεις με το παράξενο μου όνειρο,θα ήταν ωραία.Ονειρεύτηκα γιασεμιά και κάποια στιγμή χωρίς να είμαι σίγουρη πρέπι να έκοψα και ένα και να το μύρισα.Το παράξενο όμως είναι ότι στο όνειρο φοβόμουν ότι το γιασεμί δεν είναι καλό σημάδι και σχετίζεται με το θάνατο.Αφού μέτα είδα ένα άλλο όνειρο όπου λέει έψαχνα στο ίντερνετ τι συμβολισμό έχει το γιασεμί στα όνειρα και μου έδειχνε στην οθόνη έναν ξανθό άγγελο να κάνει μετάβαση από τη γη στον παράδεισο,κάπως έτσι,ήταν λίγο περίεργο αυτό που είδα. Μπορείς να το ερμηνεύσεις;

    Απάντηση
    • Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016 στο 14:23
      Σύνδεσμος

      Το αντίθετο είναι. Το γιασεμί είναι το λουλούδι του έρωτα, ειδικά αν το μυρίσεις ή στο δώσουν. Αν όμως είχες αυτή την εντύπωση βάσει της λογικής σου, είναι συνειδητό όνειρο και δεν ισχύει αυτή η ερμηνεία.

      Απάντηση
      • Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016 στο 15:15
        Σύνδεσμος

        Συνειδητό δεν ήταν,αφού δεν είχα αίσθηση ότι ονειρεύομαι,από που το κατάλαβες αυτό; Έτσι όπως το διαβάζεις σου φαίνεται συνειδητό; Και το 2ο ήταν μάλλον άλλο όνειρο που εξηγούσε το πρώτο.. Τι σημαίνουν δηλαδή; (φοβίες έχω, εάν σε βοηθάει αυτό καλύτερα)

        Απάντηση
        • Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 στο 20:54
          Σύνδεσμος

          Σου είναι εύκολο να κοιτάξεις και αυτό;Γιατί το δεύτερο εξηγούσε και καλά το πρώτο,που είδα ότι είναι ξεχωριστή κατηγορία ονείρων στο άρθρο σου κιόλας.

          Απάντηση
        • Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 στο 21:11
          Σύνδεσμος

          Είπα κι αυτή την πιθανότητα. Δεν σημαίνει ότι ισχύει. Είναι πιθανό να ισχύει.

          Το παράξενο όμως είναι ότι στο όνειρο φοβόμουν ότι το γιασεμί δεν είναι καλό σημάδι και σχετίζεται με το θάνατο. Αυτός ο φόβος και η σκέψη ότι μπορεί να είναι θανατικό σύμβολο, είναι η συνειδητή λειτουργία της λογικής εν ώρα ύπνου. Το ίντερνετ στο άλλο όνειρο δείχνει ότι το γιασεμί είναι καλό σύμβολο, και δείχνει τον έρωτα που οδηγεί στον παράδεισο. Σου έδωσε μια ερμηνεία από ανώτερα πνευματικό όνειρο, είναι μια κατηγορία στα είδη ονείρων.

          Απάντηση
          • Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 στο 21:15
            Σύνδεσμος

            Εγώ και στο 2ο που είδα τον άγγελο πάλι τρόμαξα για θάνατο γιατί στον παράδεισο πας αφότου πεθάνεις.Ναι,έχω φοβίες.χαχα. Εντέλει,αν κατάλαβα καλά,δεν έχει ερμηνεία για μένα έτσι;

            Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.