Είναι οι ερμηνείες των ονείρων από τον αλφαβητικό ονειροκρίτη. Αυτά τα όνειρα απευθύνονται γενικά στον άνθρωπο σε ένα σύνολο ατόμων και όχι σε κάθε άτομο που θα δει το ίδιο σύμβολο. Αν π.χ. κάποιος δει    ψείρες, θα αποκτήσει χρήματα.  Αυτή η κατηγορία είναι τα όνειρα που βλέπουμε τις περισσότερες φορές και ο ονειροκρίτης έχει ισχύ. Όμως, είναι μόνο μια κατηγορία. Αυτά τα όνειρα δεν ανήκουν σε καμία από τις υπόλοιπες κατηγορίες. Πολλές φορές τα αναγνωρίζω ποια είναι και λέω την ερμηνεία τους, βάσει του συμβόλου και όχι της κατηγορίας του ονείρου. Αυτό δεν ισχύει πάντα.

Κάθε τι που γράφεται σ’ αυτούς τους αλφαβητικούς ονειροκρίτες δεν είναι πάντα λάθος. Οι γιαγιάδες τα έγραψαν εν σοφία, αλλά δεν απευθύνονται σε όλους, αλλά σε ένα γενικό κοινό. Όπως απέδειξα, υπάρχουν χιλιάδες είδη ονείρων και οι ερμηνείες διαφέρουν πολύ από τους αλφαβητικούς ονειροκρίτες. Κάποιοι θα πουν έπεσε μέσα, αλλά κάποιος άλλος δεν θα το πει αυτό. Άρα, πρέπει να ψάξουμε ατομικά τι συμβαίνει και είδε αυτό το όνειρο, και όχι να δώσουμε μια γενική ερμηνεία που απευθύνεται σε όλους. Αυτή είναι η διαφορά!!!

Γενικά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.