Βραχος  Βραχοι

Αν δείτε βράχους απότομους και απόκρημνους να ορθώνονται μπροστά σας αυτό σημαίνει μεγάλα εμπόδια θα βρεθούν γενικά στις δουλειές σας καθώς ζημιές και στενοχώριες. Αν όμως δείτε βράχο όσο απόκρημνος και να είναι αλλά εσείς κάθεστε επάνω, σημαίνει πως κάθεστε σε μια επιτυχία με πολύ γερές βάσεις που δύσκολα θα τις χάσετε. Αν όμως δείτε πως ανεβαίνετε με ευκολία, η επιτυχία δεν θα αργήσει να σας βρει. Αν ανεβαίνετε με δυσκολία, σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ, αν όμως τελικά ανεβείτε θα είστε χωρίς άλλο ο νικητής.

Βραχος Βραχοι

35 σχόλια στο Βραχος Βραχοι

 • Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017 στο 17:42
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.Ήμουν στο αμάξι με μια φίλη άγνωστη και από όπου περνούσαμε γινόντουσαν κατολισθήσεις από βράχια σαν κομήτες.Κανένα δεν μας πέτυχε.Κάποια στιγμή είπα στην άγνωστη σωτήρα μου καλα που ήσουν εσύ γιατί το αυτοκινητό μου που ειναι ψηλο(τζιπ)δεν θα χωρούσε να μπει στο τούνελ που ημασταν επειδη ήταν πολύ χαμηλο(το τουνελ)Ετσι θα εγκλωβιζόμουν και θα σκοτωνόμουν μάλλον από κανένα βράχο που θα εμ σκότωνε.Περίεργο όνειρο.Εντάξει το κατάλαβα.Στο τέλος σώζομαι. Η άγνωστη όμως αυτή γυναίκαι ποια ήταν;;;Γιατί πέφταν τα βράχια;;;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 στο 10:03
   Σύνδεσμος

   Είναι μια προστάτιδα σου αν κάνεις προσευχή ή ο εαυτός σου, αν κάνεις διαλογισμό. Τα βράχια που έπεφταν είναι όσα αντιμετωπίζεις στη ζωή και προσπαθείς να απαλλαγείς από όλα αυτά. Σώζεσαι γιατί έχεις ισχυρή προστάτιδα. Αν ήσουν μόνη σου δεν θα τα είχες καταφέρει. Τεχνητή προστάτιδα είναι μόνο αν παίρνουμε ηρεμιστικά ή κάποιο φάρμακο. Στην περίπτωση αυτή η προστάτιδα αυτή προσωποποιείται. Είναι η βοήθεια που προσφέρουν υποθετικά τα φάρμακα. Το όνειρο δείχνει ότι δεν έχεις αυτό τον καιρό αυτοπεποίθηση. Όμως υπάρχει βοήθεια και αυτό σε σώζει.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 στο 11:03
    Σύνδεσμος

    Διαλογισμό που και που.Φάρμακα δεν πάιρνω.Μια γυναίκα που εμ προστατεύει αποκλειεται να είναι;;;;

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 στο 11:23
     Σύνδεσμος

     Το είπα στην αρχή. Δεν αποκλείεται λοιπόν.

     Απάντηση
    • Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 στο 21:13
     Σύνδεσμος

     Στο όνειρο όμως ήταν άγνωστη.Στα αλήθεια υπάρχει μθα γυναίκα που γνωρίζω και με προστατεύει.Γιατί λοιπόν εντελώς αγνωστη;

     Απάντηση
     • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:35
      Σύνδεσμος

      Μπορεί να μην αναφέρεται σ’ αυτή που ήδη γνωρίζεις.

      Απάντηση
      • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 17:16
       Σύνδεσμος

       Άλλη που να με προστατεύει εμφανώς σεν γνωρίζω

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:22
        Σύνδεσμος

        Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να το κάνει. Μπορεί αυτό το άτομο να είμαι συμβολικά κι εγώ που σε βοηθάω με τις ερμηνείες που δίνω. Κάποια κατάσταση που δεν μπορείς να προβλέψεις, κι όμως ισχύει.

        Απάντηση
      • Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017 στο 17:19
       Σύνδεσμος

       Δεν γνωρίζω κάποια να με προστατεύει.Η διευθύντρια μου βέβαια είναι πολύ υποστηρικτική αλλά οχι ότι και πέφτουν βράχια στη δουλειά.Τα καταφέρνω γενικότερα και μονη μου.

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 στο 10:20
        Σύνδεσμος

        Αποκλείεις την πιθανότητα να είναι κάποια αγία ή κάποια φίλη που δεν μπορείς να φανταστείς; Μπορεί επίσης να αναφέρεται και στο μέλλον. Η βοήθεια όταν είναι άγνωστο το πρόσωπο έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουμε. Επίσης, σπάνια δηλώνει ότι είναι άγνωστη για μας η προστασία. Πάντα τα βγάζουμε πέρα μόνοι. Εδώ όμως αυτό με την πλοκή του ονείρου δεν φαίνεται.

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 στο 13:54
         Σύνδεσμος

         Μπορεί να είναι η ψυχή της μανας μου που δεν ζει.κάποια Αγία ή κάποια που δεν φαντάζομαι.

         Απάντηση
         • Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:28
          Σύνδεσμος

          Τα πάντα μπορεί να είναι. Μπορεί και ο ίδιος ο εαυτός σου.

          Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 στο 12:01
  Σύνδεσμος

  Το θεώρησα κακό δεν πειράζει φιλη μου που μου το ερμήνευσες ελπίζω και τώρα να βγει.

  Σε ευχαριστώ….

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 στο 12:08
   Σύνδεσμος

   Πολλές φορές έτσι πρέπει να γίνει. Ο Νίκος στο τέλος ήταν η νίκη.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 στο 08:53
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρια τι κάνεις? Θα ζητήσω για αλλά μια φορά την εξήγηση σου…. Είδα όνειρο ότι έκανα αναρρίχηση σε ένα βράχο ο οποίος ήτανε στη θάλασσα (είχε κάτω από το βράχο τσιμέντο που πατούσες και γυρω γυρω ήταν η θάλασσα ή οποία ήταν πολύ ήρεμη) είχα αναιβει λειπον μέχρι ενα σημείο του βράχου αρκετά ψηλό(δεν με ειδα να ανεβαίνω όταν ξεκίνησε το όνειρο ειμουν είδη ανεβασμένη στο σημείο αυτό) και έβλεπα γύρω τη θάλασσα τη θέα από ψηλά. Δίπλα μου στα δεξιά μου ήταν και ένας άντρας (γνωστός αλλά δε θυμάμαι ποιος ακριβώς στο ίδιο σημείο με μένα). Το πρόβλημα μας ήταν ότι θέλαμε να ανέβουμε ψηλότερα αλλά τα πιασίματα του βράχου δεν μας φαίνονταν στερεά ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε με ασφάλεια και να αναρριχηθουμε όποτε στεκόμασταν στάσιμοι στο ίδιο σημείο και δε τολμουσαμε να πάμε παραπανω. Κάποια στιγμή ο άντρας στα δεξιά άλλαζει και γίνεται ο θείος μου ο Σταμάτης με τον οποίο αποφασησαμε να καταιβουμε στο έδαφος αφού η αναρρίχηση ήταν επικίνδυνη και αυτό έγινε καταιβηκαμε πηδώντας στο έδαφος εκεί είδα και το γιο του Νίκο και ξυπνησα.Τη ερμηνεια διδεις σε αυτό το όνειρο Νέκταρια βρίσκεται μου….

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 στο 11:57
   Σύνδεσμος

   Ήταν καλό όνειρο. Έπρεπε να φυλαχθεί.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 στο 13:10
  Σύνδεσμος

  Ειδα χτες στον υπνο μου πως ανεβαινα βραχους, μαζι με παρα πολλους ανθρωπους που ανεβαιναν και αυτοι. Στα βραχια ειδα πως τη μια στιγμη ερχοταν η θαλασσα και την αλλη εφευγε (σαν το φαινομενο παλιρροια-αμπωτη). Κρατουσα 2 παιδακια στα χερια μου αλλα ανεβαινοντας τα αφησα! Ανεβηκα ως το τελος, ο βραχος γινοταν πολυ αποτομος, και εβαζα ολο μου το σωμα για να τα καταφερω.
  Σημειωνω πως εφαγα εξω το βραδυ αλλα δεν ειχα βαρυστομαχια, μηπως και προερχεται απο εκει!
  Εχετε καποια εξηγηση? Θα κανω αιτηση σε καποιον διαγωνισμο και σκεφτομαι μηπως εχει σχεση με τον μεγαλο ανταγωνισμο!!
  Ευχαριστω πολυ!!!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 στο 13:16
   Σύνδεσμος

   Δεν είναι προφητικό΄όνειρο. Δείχνει το σκληρό αγώνα που καταβάλλεις για να ανταπεξέλθεις στην επίλυση των προβλημάτων σου και την ρύθμιση των εκκρεμοτήτων σου. Από τη μια πιστεύεις ότι τα κατάφερες, αλλά από την άλλη τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Υπάρχουν αμφίρροπες καταστάσεις που δεν σου δίνουν μια ξεκάθαρη απάντηση. Σ’ αφήνουν ανικανοποίητη. Αφήνεις πίσω σου κάθε δυσκολία αν και ξέρεις ότι η άνοδος έχει κάποιες συνέπειες, όταν ο δρόμος της επιτυχίας στενεύει. Παλεύεις για να τα καταφέρεις, έχεις πείσμα, αλλά το αποτέλεσμα δεν φαίνεται στο όνειρο αυτό.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 στο 11:18
  Σύνδεσμος

  Εγω ειδα οτι εριξα εναν αντρα(καπου στα 25)πανω σε εναν βραχο,ενω η θαλασσα απο κατω ηταν αγρια και ειχε κυματα.. Τι σημενει αυτο;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 στο 14:47
   Σύνδεσμος

   @δεσποινα, Καλησπερα Δεσποινα!!!!!Το ονειρο σου συμβολιζει εμποδια και στεναχωρια….ισως εσυ να προκαλεσεις στεναχωρια σε καποιο προσωπο!!!!!

   Απάντηση
  • Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 στο 17:29
   Σύνδεσμος

   Είναι αλληγορικά Δέσποινα κάποια σκέψη που αφορά έναν άνδρα. Θα τον διώξεις από μέσα σου για να μην αρρωστήσεις. Γι’ αυτό το λόγο, από κάτω η θάλασσα ήταν άγρια. Ευτυχώς, δεν ήσουν μέσα σ’ αυτή. Αυτή η κατάσταση σ’ έσωσε. Αν δεν τον έριχνες, πιθανόν να σε έριχνε αυτός στη μανιασμένη θάλασσα. Άρα, κατ’ εμέ έπραξες σωστά. Ο άνδρας αυτός όμως θα μπορούσε να είναι προσωποποιημένη μια άλλη κατάσταση που σε βασανίζει. Θα την σπρώξεις μακριά και θα σωθείς.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014 στο 18:30
  Σύνδεσμος

  Χτες βράδυ είδα το ακόλουθο όνειρο: Ήμουν σε ένα ψηλό μεγάλο βράχο πάνω από τη θάλασσα (η οποία ήταν ήρεμη και γαλάζια) μαζί με πολύ κόσμο (οι περισσότεροι γνωστοί) που όταν με είδαν χάρηκαν που βρέθηκα ανάμεσά τους. Στη συνέχεια, ένας άνδρας που δεν ήταν γνωστός με πλησίασε και με αγκάλιασε…..αυτός φαινόταν να μην είχε καλή διάθεση μέχρι που ήρθα εγώ…τότε μου είπε “μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά”….τι σημαίνουν όλα αυτά;;

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014 στο 12:11
  Σύνδεσμος

  Γεια σας, πριν ενα μηνα είδα στον ύπνο μου οτι ήμουν πάνω σε ένα ψηλό βράχο, και απο κάτω ήταν η θάλασσα η οποία ήταν πολύ φουρτουνιασμένη και απλά την κοιτούσα απο ψηλά…τι σημαίνει αυτό το ονειρο.ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο 20:03
   Σύνδεσμος

   @Κάτια,

   Ότι θα ξεπεράσεις κάποια ασθένεια που σε βασανίζει ή κάποιο ψυχικό πόνο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 στο 06:41
  Σύνδεσμος

  ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΤΙΖΑ ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΡΑΧΟ.ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ Η ΠΟΡΤΑ Κ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΡΤΑ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;;;

  Απάντηση
  • Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 στο 11:35
   Σύνδεσμος

   @ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,

   Μπράβο! Κι εσύ θα παρεις βραβείο για το τέλειο όνειρο σε ερμηνεία που είδες. Φυσικά κάθεσαι πάνω στην επιτυχία ή θα ερθει να σε βρει πολύ γρήγορα. Ακόμα όμως και τότε ξέρεις να προφυλάσσεις τον εαυτό σου και να κάνεις την ευτυχία να έχει διάρκεια. Αυτό δείχνει πως είσαι άτομο προσγειωμένο, που δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα και προσπαθείς να κάνεις τα πάντα τέλεια για να διαρκέσουν. Μήπως ανήκεις στο ζώδιο της Παρθένου; Έτσι σκέφτονται μόνο αυτά τα ζώδια.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 στο 17:17
  Σύνδεσμος

  Είδα ότι ήμουν με την κολλητή μου και ήμασταν στην θάλασσα και κολυμπούσαμε και σε κάποια στιγμή ήρθε παρίλια και είχαμε κάτι στρώματα και έφυγαν μετά από λίγο είδα κάτι βράχια στα οποία εύκολα ανέβηκα αλλά γνωρήσαμε και κάποια άτομα δυο αγόρια αλλά δε τα ξέρω..!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 στο 11:37
   Σύνδεσμος

   @Μαρια,

   Ξαναγράψε το μήνυμα πιο προσεκτικά, διότι λίγο η σύνταξή σου δεν με βοηθάει να καταλάβω το νόημα του κειμένου. Ειδικά η πρόταση και σε κάποια στιγμή ήρθε παρίλια και είχαμε κάτι στρώματα και έφυγαν τι εννοείς;

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011 στο 07:52
  Σύνδεσμος

  χτες τη νύχτα είδα τεράστιους βράχους να ορθώνουν επιβλητικά το παράστημά τους απέναντί μου. Η αίσθηση που μου προκαλούσαν ήταν δέος, θαυμασμός και μια ήρεμη πρόκληση.
  Ανέβηκα εύκολα τελικά, υπήρχαν κάτι εσοχές στα τοιχώματα αρκετά φαρδιές ώστε να νιώθει κανείς ασφάλεια. Υπήρχαν τρία τέτοια επίπεδα. Ανέβηκα μέχρι το δεύτερο. Ενοιωθα πλήρης και γι αυτό δεν μπήκα στον κόπο να φθάσω στην κορυφή. Μετά… ξύπνησα. καλημέρα σε όλους!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 στο 19:37
   Σύνδεσμος

   @μαιρη,

   Καλά έκανες. Η κορυφή έχει πάντα το αντίτιμό της και αν είσαι τόσο ψηλά μπορεί εύκολα να γκρεμοτσακιστείς. Το σίγουρο βήμα είναι αυτό που έκανες. Ξέρεις τι θέλεις και αυτό δεν θα σε ζημιώσει ποτε.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Μαΐου 2011 στο 13:24
  Σύνδεσμος

  to anapodo?:p..
  egw eida pws anevena vraxia anevenontas ipsoma kai eixan nera san na itan me potami kai ipirxan psaria kai egw prospathousa na anevw pidontas atsoumpala gia na min glistrisw stous vraxous me nera..

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.