Βουνό
Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε βουνό και ο δρόμος είναι ευχάριστος και περιβάλλεται από βλάστηση, είναι προάγγελμα γρήγορης ανόδου κοινωνικής και οικονομικής. Αν το βουνό είναι δύσβατο και δείτε ότι δεν μπορέσατε να φτάσετε στην κορυφή, να περιμένετε αντιθέσεις στη ζωή σας και να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του χαρακτήρα σας.
Αν δείτε πως ξυπνήσατε ενώ βρισκόσαστε σε επικίνδυνο σημείο, σημαίνει ότι οι υποθέσεις σας θα πάρουν ευνοϊκή τροπή, μολονότι δεν το περιμένατε.

Βουνό

59 σχόλια στο Βουνό

 • Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 στο 16:30
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα!!! Τελευταία φορά που είδα στον ύπνο μου βουνό μου συνέβησαν πολλά θετικά πράγματα στην ζωή μου… χθες τα ξημερώματα όμως είδα πάλι βουνό αλλά με προβληματισε κάτι… είδα ότι ανέβαινα ένα βουνό το οποίο είχε πολύ όμορφη βλάστηση, πρασινάδα που σου έδινε ηρεμία… καθώς ανέβαινα το βουνό άκουσα την μαμά μου που καθόταν σε ένα σημείο να μου λέει μην απομακρυνθεις πολύ γιατί θα χαθείς και δεν θα μπορείς να γυρίσεις πίσω… εγώ συνέχιζα να περπατάω στο βουνό και σε κάποια στιγμή που είχα ανέβει πολύ ψηλά νομίζω στην κορυφή, είπα μέσα μου πτι πρέπει να γυρίσω πίσω για να μην χαθώ ( είχα στο νου μου την κουβέντα της.μαμας), καθώς όμως γυρνούσα πίσω εμφανίστηκε μπροστά μου ένας απειλητικός άσπρος σκύλος με πλησίασε τόσο πολύ που τρομαξα και ξύπνησα…. τι να σημαίνει όλο αυτό? Θα μου συμβεί κάτι κακό? Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
 • Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 στο 11:51
  Σύνδεσμος

  Κατερίνα Καλημέρα, βγει ή δεν βγει πάλι προφητικό όνειρο περιμένω ερμηνεία σου.

  Το όνειρο αυτό το είδα Δευτέρα προς Τρίτη.
  Είδα ότι μου γνωρίσανε έναν άνδρα, ο οποίος φορούσε μπεζ πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Θυμάμαι τα χαρακτηριστικά του. Είχε μια μικρή έλλειψη μαλλιών και καλή αύρα. Θυμάμαι με λεπτομέρειες έντονες το πρόσωπο. Τον έφεραν στης αδερφής μου το σπίτι και είχαν ένα κρυφό πάρτι για μένα, ώστε να τον γνωρίσω. Δηλαδή , μου τον έφεραν σαν έκπληξη. Δεν πήγα εγώ να τον συναντήσω. Από την ώρα που βρεθήκαμε κολλήσαμε. Ήταν πολύ εκδηλωτικός και μου άρεσε. Αγκαλιαζόμασταν, χορεύαμε και είδα ότι σε μια μέρα πέρασε ένας χρόνος και απόκτησα μια κόρη μαζί του. (ένιωθα ότι χόρευα μαζί του, χωρίς να γίνεται η κίνηση, το ένιωθα). Μετά από λίγο καιρό βγαίναμε πάλι και ήμασταν ακόμη ερωτευμένοι. Ξαφνικά είχαμε πάει βόλτα στον Ατ τάβυρο, το μεγαλύτερο βουνό της Ρόδου και εκεί είδαμε ότι ήταν χιονισμένο εγώ επιπλέον έβλεπα λουλούδια αλλά ήταν της φαντασίας μου, γιατί εκείνος δεν τα έβλεπε. Ήταν ντυμένα με φώτα, αναβόσβηναν σαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά δεν κρατούσα φωτογραφική μηχανή και αντέδρασα γιατί ήμουν σίγουρη ότι τα έβλεπα. Εκείνος επέμενε ότι είναι αδύνατον να φυτρώσουν λουλούδια στο βουνό. Δεν ήταν όμως ο αληθινός Ατ τάβυρος, αλλά ένα βουνό πιο ψηλό που έμοιαζε με τον Όλυμπο, αλλά ήταν στην σωστή θέση που είναι ο Ατ τάβυρος. Στις παρυφές του βουνού υπάρχει το χωριό Έμπωνας, αλλά στο όνειρο δεν το είδα. Είδα μόνο το βουνό χιονισμένο με τα λουλούδια που προανέφερα. Στο τέλος τα βρήκαμε, ξεχάστηκε το θέμα και προχωρήσαμε μαζί. Τι σημαίνει; Ότι θα είναι πιο προσγειωμένος από μένα; Όλα όσα ένιωσα ήταν αληθινά, ένιωθα ότι αυτό που έβλεπα ήταν σαν βίωμα. Η χρονολογία στο όνειρο έλεγα ότι ήταν το 2000, όμως ένιωθα ότι βίωνα το 2019.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 στο 22:00
   Σύνδεσμος

   Νεκταρία μου ελπίζω να μην εμφανιστεί διπλό αυτό το σχόλιο γιατί το ξαναέγραψα αλλά δεν το κράτησε.
   Σε ρωτούσα λοιπόν αν το 2000 είχες κάποια σημαντική για εσένα σχέση, αν ήσουν ερωτευμένη εκείνο τον καιρό. Δε θέλω να φανώ αδιάκριτη αλλά είχα κάποιες σκέψεις για το όνειρό σου και είπα να σε ρωτήσω πριν απαντήσω.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018 στο 09:15
    Σύνδεσμος

    Απ’ ό,τι θυμάμαι όχι. Δεν είχα! Είχα άλλα ενδιαφέροντα τότε. Δεν σκεφτόμουν καν τον γάμο και την σχέση. Από το 2005 άρχισα να τον σκέφτομαι.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 στο 19:09
     Σύνδεσμος

     Γεια σου Νεκταρία μου και συγνώμη για την καθυστέρηση!
     Λοιπόν, ένα ενδεχόμενο είναι να είναι όνειρο επηρεασμού επειδή είσαι σε φάση αναζήτησης συντρόφου. Κατά την προσωπική μου άποψη όμως, θεωρώ ότι είναι προφητικό. Αυτή η αίσθηση μου δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή που το διάβασα.
     Η ερμηνεία που έδωσα στο όνειρό σου, είναι ότι θα γνωρίσεις κάποιον άνδρα που θα σε κάνει πολύ ευτυχισμένη. Θα ταιριάξετε γρήγορα και θα ερωτευτείς αληθινά. Τα πράγματα μαζί του θα κυλήσουν πολύ γρήγορα. Θα είναι μια στέρεη σχέση από την οποία όμως δε θα λείψουν κάποιες δυσκολίες που θα ξεπεραστούν. Το χιόνι στα όνειρα δεν το έχω για τόσο καλό. Μπορεί να είναι ένα ευχάριστο θέαμα, να το περιμένουμε για το παιχνίδι, είναι και σύνηθες στα βουνά αλλά στα όνειρα θεωρώ ότι συμβολίζει κυρίως τη παγωνιά. Ο άνθρωπος αυτός συμφωνώ κι εγώ ότι θα είναι πιο προσγειωμένος από εσένα, ίσως να τα βλέπεις όλα ροζ τότε θα είσαι πολύ αισιόδοξη. Εκείνος πιστεύω θα είναι πιο ρεαλιστής. Γι αυτό κι έβλεπε μόνο το χιόνι ενώ εσύ εστίασες στα λουλούδια. Όμως η σχέση σας θα έχει γερές βάσεις, γι αυτό κι έβλεπες το βουνό μεγαλύτερο απ΄ότι είναι στη πραγματικότητα. Όποια δυσκολία κι αν προκύψει θα ξεπεραστεί και θα προχωρήσετε μαζί όπως το είδες στο όνειρο.
     Σε ρώτησα αυτό για το 2000, γιατί σκεφτόμουν ότι αν είχες κάποια σημαντική σχέση τότε για εσένα ίσως υπάρχουν ομοιότητες ή και να αναφερόταν σε επανασύνδεση. Αφού όμως δεν είχες κάτι ιδιαίτερο, τις χρονολογίες θα τις ερμήνευα ως εξής. Ίσως είναι κάποιος άνθρωπος που ήδη γνωρίζεις από παλιά. Διαφορετικά, πιστεύω ότι αυτή η σχέση θα προκύψει το 2019, αλλά βαθιά μέσα σου να ήθελες να είχες γνωρίσει τον άνθρωπό σου νωρίτερα.
     Μακάρι και το κοριτσάκι που είδες να είναι προφητικό μήνυμα του υποσυνειδήτου σου! Σου το εύχομαι ολόψυχα γιατί πιστεύω ότι το θες και σίγουρα το αξίζεις.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 στο 20:06
      Σύνδεσμος

      Πολύ ωραία ερμηνεία. Έπεσες μέσα στον τρόπο που αισθάνομαι. Μακάρι όλα να είναι αληθινά όπως είπες. Ίσως το χιόνι να είναι η παγωνιά που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, αλλά μ’ αρέσει το χιόνι. Το περίεργο είναι ότι κοιμώμενη συγκράτησα το πρόσωπο. Εστίασα τη ματιά μου εκεί και μου φάνηκε οικείος. Μακάρι!!!!

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 στο 17:16
       Σύνδεσμος

       Ίσως είναι κάποιος που γνωρίζεις ήδη ή κάποιος με τον οποίο έχεις καρμική σχέση.
       Όταν διάβασα το όνειρό σου, η πρώτη μου σκέψη είναι ότι είναι προφητικό και δεν θα στο έλεγα αυτό αν δεν ήξερα το χάρισμα σου. Να είσαι σίγουρη ότι τα καλύτερα είναι μπροστά!!! Σου αξίζουν τα καλύτερα.

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 στο 18:21
        Σύνδεσμος

        Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
        Αν ήταν κάποιος που ήξερα, θα το είχα επιδιώξει να γίνει. Είμαι από τα άτομα που δεν περνάει καιρός για να γίνει αυτό. Αν είναι να γίνει, θα γίνει. Αν όχι, η μοίρα έχει άλλα σχέδια ή θα έρθει κάτι καινούριο που κοντεύει και έχω αντιληφθεί ποιος είναι. Φυσιογνωμικά τουλάχιστον. Κάποιος αυτό τον καιρό προσπαθεί να με πλησιάσει με μίλα μου στον ενικό, και κάτι τέτοια. Ξέρω καλά ότι δεν είναι αυτός. Το αντιλαμβάνομαι και κάνω πίσω, θα το νιώσω όταν είναι. Είμαι διαισθητικό άτομο όπως είπες. Μοιάζει πολύ με το Μουρούτσο. Καμία σχέση με την μορφή του ονείρου. Είναι ο τύπος που θα ήθελα για φίλο και θα το επιδιώξω, αν δεν έχει πρόβλημα. Μπορεί έτσι να με βλέπει κι αυτός. Αυτή τη μορφή την είχα δει σε ένα όνειρο που είχα πάει στη Νέα Υόρκη μαζί του και με εγκατέλειψε. Τον έψαχνα, αλλά αυτός είχε χαθεί. Ενώ στο άλλο όνειρο, η άλλη μορφή έμεινε μαζί μου ως το τέλος.

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 στο 20:23
         Σύνδεσμος

         Είναι πολύ σημαντικό που ακούς τη διαίσθησή σου και την εμπιστεύεσαι! Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στο σωστό για εσένα άτομο!

         Απάντηση
 • Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 στο 11:16
  Σύνδεσμος

  Γεια σας,ειχα δει ονειρο την παρασκευη τον πρωην διευθυντη μου οτι συναντηθηκαμε σε ενα βουνο και τα λεγαμε κ γελαγαμε..σημαινει κατι αυτο??
  Σας ευχαριστω!!

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:01
  Σύνδεσμος

  Αυτο το όνειρο το είδε η μητέρα μου. Είχε μπροστά της ένα βουνό και το τοπίο ήταν άγονο. Όταν το πέρασε και έφτασε στην άλλη πλευρά του είδε μπροστά της ένα πολύ όμορφο τοπίο. Ήταν σαν ένα χωριό ή πόλη με όμορφα σπίτια, λιβάδια πράσινο και πολλά πολλά λουλούδια! Είχε επίσης μία πολύ γαλήνια, όμορφη και χαρούμενη αίσθηση!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:47
   Σύνδεσμος

   Μπράβο της! Τη θαυμάζω. Στη θέα του άγονου βουνού δεν σταμάτησε, δεν έφυγε, δεν οπισθοχώρησε. Προχώρησε παρακάτω και είδε τις ομορφιές της ζωής. Δεν το κάνουν όλοι αυτό να ξέρεις.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:07
    Σύνδεσμος

    Καλημέρα Νεκταρία. Ξέχασα να γράψω γιατί μου το είπε μετά ότι αυτό το όνειρο, το ίδιο ακριβώς το έχει δει ξανά. Νομίζω 3-4 φορές από την άνοιξη μέχρι και πριν λίγο καιρό. Το είδε πριν αρρωστήσει σοβαρά την πρώτη φορά αλλά και μετά. Νομίζω ότι ανησύχησε γιατί πίστεψε ότι δεν είναι ευοίωνο, αν με καταλαβαίνεις….

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:21
     Σύνδεσμος

     Αν είναι επαναλαμβανόμενο δείχνει ότι μέσα της έχει πίστη. Έχει δύναμη να παλέψει γι’ αυτό και δεν το γνωρίζει. Όχι, ξεπέρασε το βουνό, έφτασε στην άλλη πλευρά. Αν ήταν κακό, θα έβλεπε μόνο το βουνό. Η πίστη της θα την σώσει τελικά. Βαθιά μέσα της το πιστεύει και παλεύει. Άσε τι λέει. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Ένα θαύμα, ή το πεπρωμένο της θα την κάνει καλά. Παλεύει γι’ αυτό.

     Απάντηση
     • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 στο 13:01
      Σύνδεσμος

      Nαι είναι δυνατός άνθρωπος και έχει ξεπεράσει πολλά με την υγεία της. Πιστεύει βαθιά στο Θεό είναι η αλήθεια αλλά επειδή προκύπτουν νέα θέματα υγείας ή επαναλαμβάνονται απογοητεύτηκε και σκέφτηκε ότι το όνειρο την προετοιμάζει για να φύγει….. Να σαι καλά Νεκταρία, ανακουφίστηκα και εγώ!

      Απάντηση
 • Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 στο 08:23
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα και καλη χρονια σε όλη την ομάδα!!!
  Εγώ που βλέπω αρκετα συχνα(κάθε τρεις μηνες) όνειρο οτι ανεβαίνω σε βουνο, πρέπει να δω στα επαναλαμβανόμενα ; Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 στο 20:40
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Ιφιγένεια και καλή χρονιά!
   Ναι μπορείς να διαβάσεις το άρθρο για τα επαναλαμβανόμενα. Αν ανεβαίνεις σχετικά εύκολα είναι άνοδος και στη ζωή. Αν όμως δυσκολεύεσαι και κυρίως αν δεν τα καταφέρνεις είναι προβλήματα. Αυτό σε γενικές γραμμές φυσικά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 στο 19:56
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα Νεκταρια. Ειδα πριν λίγες ημέρες στον υπνο μου οτι θα πηγαινα στην αραχωβα με τις φιλες μου κ επειδη αυτές έφυγαν νωρίτερα κ εγώ υα αργούσε λόγω δουλειάς, οταν έφτασα στα μέρη εκει, άρχισα να ανεβαίνω ενα απότομο βουνο, να σκαρφαλώνω για να φτάσω πιο γρήγορα. Ηταν απότομα βράχια κ άφησα στη μέση τα πραγματα μου για να το κανω πιο εύκολα. Έφτασα στην κορυφή κ μετα σκέφτηκα πρέπει να κατεβω παλι δυο επίπεδα να παρω τα πραγματα αλλα μου προκάλεσε άγχος αυτο γτ ηταν πιο εύκολη η ανάβαση απο οτι φαινόταν. Τοτε ειδα απο μακρυά κ τις φιλες μου η μια εκ των οποίων είχε βρει εκει έναν άντρα ο οποιοΣ ηταν μεγαλοσ Σε ηλικια, γύρω στα 50. Αυτη είχε μουτρα γτ δεν της άρεσε πολυ κ γτ ετσι ειναι κ στην πραγματικότητα, αλλα εγώ σκέφτηκα οτι ειναι καλος ανθρωπος κ αρενωπος. Εκει ξυπνησα. Το ταξιδι ισχυει κ στην πραγματικότητα. Προκειται να παω τις Επόμενες μερες κ είχα κάποιους ενδοιασμούς να σας πω την αλήθεια.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 στο 20:42
   Σύνδεσμος

   Αυτό το όνειρο δείχνει τους ενδυασμούς που είχες. Θα περάσεις καλύτερα από ότι υπολόγιζες.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 στο 11:24
  Σύνδεσμος

  Είδα στο όνειρο μου ότι μου είπαν για μια δουλειά.πηγα να δω που ακριβώς ήταν.οδηγουσα με το αμάξι και έπρεπε να ανέβω σε ένα δρόμο που ήταν σε πολύ ψιλό βουνό και πολυ απότομη ανηφόρα.κσποια στιγμή ήθελα να τα παρατήσω αλλά τελικά αποφάσισα ότι θα φτάσω όπου έπρεπε.ανεβηκα και βρήκα ένα χωριό μηλησα με κάποιους γνωστούς και πριν νυχτώσει ήθελα να γιρισω σπίτι αλλά φοβόμουν ότι δεν θα μπορέσω να κατέβω μόνη μου άρχισε να σούρουπονει και έψαχνα έναν άνδρα (γνωστό μπορεί και συγγενή)να με πει η να με βοηθήσει να κατέβω αλλά δεν τον έβρισκα και ξύπνησα πριν ξυπνήσω νομίζω ότι κάποιος μου είπε ότι υπάρχει άλλος δρόμος ποιο μακρης και με πολλές στροφές ξύπνησα χωρίς να ακολουθησω καποιο δρομο.ξερει κάποιος να μου δώσει ερμηνεία για το όνειρο αυτό.ευχαριστω

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 στο 11:08
   Σύνδεσμος

   Δεν μπορώ να δώσω ερμηνεία σε κυριακάτικο όνειρο. Στα μπλε γράμματα γράφουμε σχετικά. Έπρεπε να διευκρινήσεις πότε το είδες για να πάρει ερμηνεία.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 στο 16:40
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας!!! Εχω στείλει ενα σχόλιο για εξήγηση ονείρου που ειδα, αλλα δεν δημοσιεύθηκε. Μήπως εχει κολλήσει γτ ο εχω ξαναπαθει κ μετα εμφανίστηκε. Μήπως κανω κατι λαθος; Πατάω συνέχεια στις διαφημίσεις. …
  ευχαριστώ κ συγνώμη.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 11:02
   Σύνδεσμος

   Τώρα θα το δεις. Μπες στη σελίδα 37 του επισκεπτηρίου να δεις πως λειτουργεί το σύστημα. Επίσης, να γράφετε σωστά τα ε-μαιλ σας για να έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις. Για να γίνει αυτό πρέπει να γράφετε το κείμενο κάτω από το δικό μου πατώντας το κουμπί απάντηση. Σε ξεχωριστό μήνυμα ειδοποίηση δεν έρχεται.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 στο 15:10
  Σύνδεσμος

  Καλημερα Νεκταρια!!! Ειδα όνειρο χθες βραδυ οτι ημουν σε ενα εστιατόριο με ενα αγορι με το οποιο άρχισα τωρα να βγαινω στην πραγματικότητα κ ζητήσαμε να παμε μαζι τουαλέτα. Ο υπάλληλος μας έδειξε προς τα που ειναι αλλα μας ειπε οτι ειναι δύσκολο κ θα κουραστούμε. Εμεις ξεκινήσαμε κ ανεβαίναμε ενα βουνο απο σκουπίδια, ανθρώπους κακούς κ άσχημους περναγαμε απο πανω απο ολα αυτα χωρίς ομως να τους πατάμε. Καποια στιγμή πηγα να πέσω εγώ κ με σήκωσε αλλη στιγμή το έπαθε αυτος κ εκανα το ιδιο. Επίσης σε κάποιο αλλο εμπόδιο αισθάνθηκα οτι συνέχιζε χωρίς εμενα αλλα μετα παλι βρισκόμασταν μετα. Δεν ειδα το τέλος αλλα ξυπνησα με την αίσθηση οτι θα φτάναμε σίγουρα στην τουαλέτα.
  Το αγορι που άρχισα να βγαινω το ξερω χρονια κ παντα κατι συνέβαινε κ δεν προχωρούσε το θέμα μας. Τωρα ειναι πιο ξεκάθαρα τα πραγματα αλλα χθες βγήκαμε κ μετα ειδα αυτο το όνειρο……

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 στο 19:33
   Σύνδεσμος

   Ίσως ήρθε η στιγμή να ανοίξει ο δρόμος ή θα περάσεις μια νέα περιπέτεια, αλλά στο τέλος θα γίνει αυτό μετά κόπων και βασάνων. Στην πρώτη περίπτωση το όνειρο είναι υποσυνείδητο.

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 στο 16:43
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ παρα πολυ. Δεν έρχονται mail να γνωρίζετε. Κατι κολλάει τελευταία στη σελίδα.
    Οπως κ να χει σας ευχαριστώ για ολα.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 10:46
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! χτες βράδυ είδα ότι βρισκόμουν σε ένα μικρό χώρο πάνω στο βουνό και ήθελα να ανέβω στην κορυφή. Είμασταν μια ομάδα μαζεμένοι και οι πιο έμπειροι μου είπαν ότι υπάρχουν δύο τρόποι. Ο ένας ήταν να περάσω μέσα από ένα στενό παράθυρο (ίσα ίσα χωρούσα) και να βγω σε ένα δρόμο που έβγαζε σύντομα στην κορυφή. Ο άλλος τρόπος ήταν να πάω από τον πιο δύσκολο και μακρυνό δρόμο για να φτάσω. Διάλεξα τον δεύτερο και βγήκα σε ένα πέτρινο μισογκρεμισμένο κάστρο όπου μου ήταν δύσκολο να προχωρήσω. Ξαφνικά ήρθε ένας άντρας από το πουθενά (υποτίθεται ότι τον γνώριζα στο όνειρο) και με άρπαξε με ένα σχοινί και με έσωσε. Νομίζω ότι τον φώναζαν Παντελή. Με πήρε αγκαλιά και πετάξαμε πάνω από το δύσκολο δρόμο και ανεβήκαμε μαζί στην κορυφή. Ένοιωθα πολύ όμορφα και όταν επέστρεψα στην υπόλοιπη ομάδα ένοιωθα περήφανη που τα κατάφερα κι ευγνώμων για τον άντρα που με βοήθησε να το κάνω. Συγγνώμη για τη μακροσκελή περιγραφή. Περιμένω την απάντησή σας και την ερμηνεία σας.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 19:36
   Σύνδεσμος

   Ξέρεις την ιστορία του Ηρακλή; Όταν άρχισε το έργο του του ανοίχθηκαν δυο δρόμοι. Ο εύκολος της Κακίας, και ο δύσκολος της Αρετής. Η δόξα του έγινε με έννομα μέσα και κέρδισε αυτό που ξεκίνησε να κάνει. Διάβασε το όνειρο καλά και δες ότι κι εσύ ήσουν ένας Ηρακλής που διάλεξε τον δύσβατο δρόμο της Αρετής και δοξάστηκες για την επιλογή σου.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017 στο 23:19
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.Να είσαι πάντα καλά αγαπητή Νεκταρία.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017 στο 10:28
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα Νεκταρία περαστικά! Είδα οτι ανέβαινα ένα βουνο και ο δρόμος είχε κάπου καπου βράχια. Και το ανέβαινα με μηχανή γιαυτο και έφτασα στην κορυφή σχετικά γρήγορα κάνοντας μια στάση. Τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017 στο 12:45
   Σύνδεσμος

   Ευχαριστώ lady, να είσαι καλά. Το όνειρο δείχνει ότι έχεις πείσμα να φτάσεις ψηλά και καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσεις γρήγορα και σίγουρα, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που φαίνεται στο δρόμο σου.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 06:55
  Σύνδεσμος

  Γειά σας, είδα λέει ότι μια κοπέλα εν ονόματι Νατάσα περπατούσε σε ένα δρομάκι και ερχοταν να με χαιρετήσει κι όπως κοιτάμε τι υπήρχε πίσω από το δρόμο εντυπωσιαστηκαμε ήταν τεράστια βουνά με πράσινο αλλά κυρίως με μωβ λουλούδια παντού όμορφα και φρέσκα! Ξέρω ότι μάλλον είναι δυσοίωνο όνειρο αλλά ήταν καλο το συναίσθημα που μου άφησε.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:46
   Σύνδεσμος

   Για τον ονειρικό κόσμο το όνομα Νατάσα όταν αναγραμματιστεί είναι ο σατανάς, ειδικά αυτό γινόταν όταν γραφόταν με δύο σίγμα. Άρα είναι σατανικό δεν ξεχωρίζει πια το κακό. Έχει προχωρήσει πολύ. Τα μωβ λουλούδια δεν φέρνουν χαρά. Δεν μπορεί να σου έφερε. Φαίνεται η παγίδα, αλλά δεν την βλέπεις.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 στο 21:30
  Σύνδεσμος

  ειδα πως ημουν καπου σε κληστο χωρο με δροσια κ κρυο κ ελεγα με τους φιλους μ πως ειν ωραια εδω γτ κανει ζεστη εξω και υπηρχε ενα τεχνιτο χιονησμενο βουνο και εγω με κατι φιλους δεν θυμαμαι ποσοι ηταν το αναιβεναμε εγω το ενεβενα με πολυ δυσκολια και δεν μπορουσα να φτασω στην κορυφη αλλα στην τελικη η φιλη μ μ εδειξε κατι κοπλα και τα καταφερα κ εφτασα στην κορυφη ατομα κατω μου φωναζαν κ εβγαζαν βιντεο με ζητοκραυγιες μετα οταν κατεβηκα το βουνο ειμεινα μονη χωρις τους φιλους μου κ εψαχνα να βρω τροπο να γυρησω να παω σπιτι μ μετα ειδα μια κοπελα να χωρευει(αυτη η κοπελα ειναι χωρευτρια πολυ γνωστη μικρη σε ηλικια στην πραγματικοτητα και την λενε Maddie Ziegler) στην μεση καπου που ειναι σαν σε σταθμο του μετρο αλλα οχι στις αποβαθρες ηταν περιεργο μερος μετα πηγα και ρωτησα μια καθαριστρια πως να παω σπιτι κ αυτη μ εξυγησε κ της ειπα για την μαμα μου πως μωλις μαθαμε πως εχει καρκινο του μαστου (οντως στην πραγματικοτητα εχει καρκινο του μαστου κ το μαθαμε πριν κατι μερες δυστηχως) και μου λεει η καθαριστρια πως το κακο ματι και η γλωσοφαγια την αρρωστησε την μαμα μετα μου εδωσε την καρτα λεωφορειου κ μου ειπε να παω πρως τα εκει κ μετα ξυπνησα
  Σας παρακαλω εξηγηστε το ονειρο γιατι ειμαι πολυ ανχωμενη για την μαμα μου ειναι η μονη που εχω και πρεπει να μπει στο χειρουργειο να της αφαιρεσουν τον καρκινο ελπιζω να πανε ολα καλα και να δειτε νωρις το σχολειο μου

  Σιμονα 17χρ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 στο 19:16
   Σύνδεσμος

   Το δεκαεπτάχρονο παιδί βλέπει πιο εύκολα προγνωστικά όνειρα από τους άλλους, διότι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί ο ψυχικός του κόσμος και τα όνειρα δεν είναι σαν των μεγάλων. Όλα αυτά πιστεύεις ότι είναι γλωσσοφαγιά, και όλα όσα είπες ότι είδες. Δυστυχώς, αυτό είναι μια παρηγοριά. Τα τεχνητά βουνά με χιόνι πρέπει να γκρεμιστούν. Εδώ είναι μια η αλήθεια και πρέπει να συμβιβαστείς μ’ αυτή όποια κι αν είναι.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 στο 13:17
  Σύνδεσμος

  Ονειρέυτικα πως καθόμουν στο μπαλκονι του πατρικού μου και βλέποντας κάτω ειδα ότι η ξύλινη καρέκλα μου καθόμουν ήταν κολλημ’ενη πάνω στο τοιχο και είμουν από τη έξω μερία δηλαδη πρως το κενό. Το μπαλκόνι ειναι χτιστό αντι με καγκελά και έτσι το ονειρεύτηκα. όταν Ειδα κάτω εμοιαζέ το ύψος με ενοσ πολύ ψηλού βουνου μπορουσα να δω διάφορα βουν πιο χαμιλά και χαραδρες σαν να είμουσν σε ελικοπτερο . Εμεινα και εβλεπα κατώ οσπου μου δημιουργηθηκε τρομος. Σκεφτηκα ότι αν φωνάξω ισως πέσω από την καρεκλά και ξύπνησα την ώρα που προσπάθησα να γυρίσω τον κορμό μου να πιαστώ από τον τοιχο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 στο 12:33
   Σύνδεσμος

   Ήσουν κολλημένη πάνω στο κρεβάτι σου. Η στάση του κορμιού σου ήταν αντίστοιχη που σαν εξωτερικό ερέθισμα γέννησε το όνειρο αυτό.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 στο 07:29
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα. Είδα όνειρο ότι εγώ ο αδερφός μου, η μαμά μου κ ο μπαμπάς μου πηγαίναμε κάπου περπατώντας κ ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά σε ένα πανύψηλο βουνό το οποίο είχε πολλά σκαλοπάτια.θυμάμαι ότι όταν ήρθε η σειρά μου να ανεβώ το βουνό άρχισα να τρέχω κ να ανεβαίνω τόσο γρήγορα τα σκαλοπάτια που όταν βρέθηκα στην κορυφή απόρησα πως δεν κουράστηκα..οταν εφτασα ψηλα πάνω σε έναν βράχο υπήρχε η εικόνα ενός Αγίου την προσκύνησα εγώ κ ο αδερφός μου και μετα κατεβήκαμε απο το βουνο.ο πατέρας μου δεν ανέβηκε καθόλου γιατί λόγω του ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του φοβόταν μην κουραστεί…αυτό όμως που με τρόμαξε ήταν οτι ενώ ο πατέρας μου μάς περίμενε μα κατέβουμε είχε μαζί του ένα μικρό λυκακι χνουδωτό θυμάμαι κ ήθελε να το πάρει στην αυλή του σπιτιού μας αλλά τελικά δεν τον άφησε η μαμά μου….Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 στο 12:42
   Σύνδεσμος

   Δεν έπρεπε να κατέβεις κάτω. Έπρεπε να μείνεις πάνω στο βουνό. Αυτό δείχνει μια παροδική άνοδο που θα γίνει γρήγορα με τη βοήθεια του θεού. Καλά έκανε η μητέρα σου και δεν δέχτηκε το λυκάκι, διότι όταν μεγαλώσει θα σε κατασπαράξει. Αυτό δείχνει ότι ο πατέρας σου θα σε μπλέξει άθελά του σε μια περιπέτεια, αλλά θα λύσει η μητέρα σου την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είναι κακό όνειρο που δεν ανέβηκε κι ο πατέρας σου στο βουνό. Δεν τον αφήνει να χαρεί η ασθένεια που έχει. Αν ξαναδοκιμάσεις να ανέβεις στην κορυφή πρέπει μέχρι να ξυπνήσεις να μείνεις εκεί. Καλή είναι κι η παροδική άνοδος, όταν η κάθοδος δεν αφήνει πικρία και πόνο. Ίσως σε κατεβάσει ψυχολογικά από το βουνό μια επιδείνωση της υγείας του πατέρα σου, αλλά θα είναι κάτι που δεν θα έχει διάρκεια. Η μητέρα σου θα σε καθησυχάσει πολύ σ’ αυτό και θα σου δώσει κουράγιο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 στο 22:07
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα.Ονειρευτικα ότι ήμουν φαντάρος σε ένα στρατόπεδο σε ένα βουνό όπου ήταν χαλαρά τα πράγματα και καθόμασταν μαζί τους υπόλοιπους λίγους φαντάρους και μιλήσαμε και ήρθε ο πατέρας μου και ο αδερφός μου να με δει και συζητήσουμε και ήμασταν χαρούμενοι όλοι.ο πατέρας μου είπε ότι είναι πολύ καλό στρατόπεδο το ξέρει και ότι όλοι οι δρόμοι του βουνού είναι χαρτογραφημενοι και ευκολοι ενώ σε άλλα στρατόπεδα σε βουνά δεν είναι πλήρως χαρτογραφημενοι. Μου είπε και την ξέρει την περιοχή για λίγο πιο πέρα είναι μια περιοχή με όνομα μαζί που την έχει επισκεφτεί. Έπειτα είδα ότι τα απόγευματα όταν είχα έξοδο πήγαινα βόλτα με το ποδήλατα και χάζευα την πανέμορφη και ένα σπιτάκι μισογκρεμισμενο, ένα απόγευμα που πήγαινα προς το σπιτάκι το είδα φτιαγμένο πλήρως και μέσα ήταν ένα συγγενής μας με την μητέρα μου και της έδειχνε το καινούργιο σπίτι και μου είπε μα φτιάξω ένα ντουλάπι (είμαι ξυλουργος).

  Απάντηση
 • Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 στο 22:30
  Σύνδεσμος

  καλησπέρα!ειδα οτι ανέβηκα ενα βουνο με το αυτοκινητό μου(λιγο γρήγορα και απότομα)και όταν εφτασα εκεί που ήθελα κάθισα σε ένα πεζούλι μέσα στο σκοτάδι και ακουγα απο μακριά τη θάλασσα.ένιωσα απιστευτη ηρεμία!μπροστά μου ήταν ένα ξωκλήσι αλλα και πάλι δεν είμαι σίγουρη για αυτό.κοντά μου η΄ταν μια αλλη κυρία που γνωρίζω χρόνια και έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 στο 18:19
   Σύνδεσμος

   Το ονειρο σου,δείχνει οτι χρειάζεσαι,εχεις αναγκη απο γαλήνη και ηρεμια στην ζωή σου.χρειάζεσαι να νιωσεις οτι βρίσκεσαι κοντά στον Θεο και οτι εχεις την στήριξη και την βοήθεια του.αν ησουν σιγουρη,οτι υπηρχε η εκκλησια εκει,θα σημαινε οτι νιωθεις την βοηθεια που σου στελνει ο Θεος.η γνωστή σου,που ειδες είναι αλληγορικά ο εαυτός σου που έχει κάποια προβληματα στην ψυχολογία του τώρα.αυτό φαίνεται και απο την νύχτα.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 στο 17:07
  Σύνδεσμος

  Σήμερα ειδα οτι γινόταν μια συναυλία του Lenny Kravitz αλλα εγώ δεν ήμουν εκει ήμουν σε ένα μαγαζί και ψώνιζα και δίπλα μου ήταν ένας άντρας δεν ήταν ο Lenny αλλα έμοιαζε με αυτόν και εκείνη την ώρα ακούγαμε το “Ι want to fly away” και σαν να ειδα τον Lenny να παίζει κιθάρα και η μουσική ήταν πολύ έντονη! Μετα ειδα ένα βουνό και ήμουν σε ένα αμάξι και κάναμε αγώνες και ειδα οτι ήμουν πρώτη αλλα μετα ο Βασίλης με πέρασε και προσπαθούσα να τον περάσω

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016 στο 15:17
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Άννα!!Το όνειρο σου σημαίνει ότι ίσως η ψυχή σου θέλει να πετά και να αισθάνεται όμορφα!!Όσον αφορά το βουνό…αυτό σημαίνει ότι προσπαθείς πάντα να νικάς ακόμη κι απο δύσκολους αντιπάλους!!Εδώ ο Βασίλης συμβολίζει τον βασιλιά…κι όπως είναι γνωστό ο βασιλιάς πάντα κυριαρχεί…..εσύ ακόμη κι εκει καταφέρνεις να φθάνεις την νίκη!!!

   Απάντηση
 • Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015 στο 12:03
  Σύνδεσμος

  Θα ηθελα μια εξηγηση στο παρακατω ονειρο πριν ομως να σας πω πως εκεινη την ημερα ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα και ειχα ζητησει απο την μητερα μου να προσευχηθει για μενα.
  Ειδε λοιπον η μητερα μου πως ανεβαιναμε ενα βουνο(οχι με κοπο)και στην κορυφη βλεπουμε κατι σαν φως.κατι ψαχναμε αλλα δε θυμαται τι ακριβως.κοιταμε πισω και ειχαμε ανεβει αρκετα βουναλακια και εμπρος μας βλεπουμε πως εχουμε αλλο ενα Βουνο να ανεβουμε για να φτασουμε στην κορυφη.
  Θα ηθελα τη γνωμη σας.
  Ευχαριστω εκ των προτερων.

  Απάντηση
 • Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015 στο 11:09
  Σύνδεσμος

  Καλημερα.πριν καποιες μερες η μητερα μου ειδε πως ανεβαιναμε ενα βουνο και ξαφνικα στην κορυφη ειδαμε φως.κατι ψαχναμε να βρουμε αλλα δε θυμαται τι ακριβως.κοιταμε πισω μας και ειχαμε ανεβει αρκετα βουναλακια και εμπρος μας ηταν αλλο ενα για να φτασουμε σε αυτο το φως στην κορυφη.
  Σημειωση:δεν ανεβαιναμε με κοπο.
  Εκεινη την ημερα της ειχα ζητησει να προσευχηθει για μενα για ενα προσωπικο μου ζητημα.
  Τι σημαινει αυτο το ονειρο;και σε ποσο καιρο βγαινουν τα ονειρα γιατι εχουν περασει μερες απο τοτε που το ειδε..
  Ευχαριστω εκ των προτερων.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015 στο 21:11
   Σύνδεσμος

   @μαρια,

   Τελικά Μαρία πρόσεξα ότι εσύ και η Ευγενία έχετε πολλά κοινά. Βλέπουν οι μαμάδες σας τα ίδια όνειρα. Τι σύμπτωση ε;

   Απάντηση
 • Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 στο 16:24
  Σύνδεσμος

  είδα ότι ανέβαινα σε βουνό κ με χτυπούσε ο ήλιος στα μάτια.μετά το βουνό είχε πέτρες αλλά εγώ περνούσα πάνω κ από αυτές.Και εκεί τελείωσε το όνειρο

  Απάντηση
  • Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 στο 19:21
   Σύνδεσμος

   @Μαρία,

   Δεν θα αντέξεις την μεγάλη ευτυχία που έρχεται, αλλά θα καταφέρεις να βαδίσεις και να τη ζήσεις. Δεν έχω μάθει ακόμη απόλυτα γιατί μας τρομάζει η μεγάλη ευτυχία. Μια ερμηνεία που μπορώ να δώσω είναι ότι δεν έχουμε ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο και είναι άγνωστη για μας ή δεν την περιέχει ο προγραμματισμός μας. Κάποτε θα συμβιβαστείς και όλα θα τα αντέξεις διότι θα έχεις συνηθίσει αυτή τη νέα κατάσταση.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014 στο 14:34
  Σύνδεσμος

  Γεια σου Νεκταρια μου. . . Ειδα χθεσ το βραδυ στο ονειρο μου οτι ανεβαινα ενα βουνο και ειχε μεγαλη γκρεμιλα κ οταν κοιταγα κατω ζαλιζουμουνα αλλα τελικά το ανέβηκα. . .τι σημαίνει .?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014 στο 20:13
   Σύνδεσμος

   @elena,

   Αυτό το όνειρο είναι πολύ καλό και είναι τυχερός όποιος το δει. Τώρα, εξαρταται αν το ανέβηκες εύκολα ή δυσκολεύτηκες. Έτσι, με τον τρόπο αυτό θα προοδεύσεις στη ζωή σου και θα γνωρίσεις την ευτυχία. Όμως αυτή η σκέψη σε φοβίζει κατά βάθος και σου φέρνει ζάλη. Όμως δεν σε εμποδίζει να το πετύχεις. Ενώ φοβάσαι την ευτυχία, το ύψος- αλληγορικά εδώ- σου φέρνει ίλιγγο, παράλληλα, θες πραγματικά να ευτυχίσεις και θα τα καταφέρεις τελικά.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014 στο 11:32
  Σύνδεσμος

  Ονειρευτικα πως ήμουν στο παλιο μου μαγαζί απεξω και πως η μητέρα από το αγόρι της αδερφής μου μου ελεγε το φλιτζάνι αλλά όχι μέσα στην κούπα !! Στον δρόμο έξω εκεί στην κατηφόρα είδα πως μου ελεγε το φλιτζάνι !!! Μου ελεγε πως εκεί ο δρομος ο κατιφορικος είχε μια λακουβα μου είπε πως κατεβαίνω απ’την ζωή μου σταδια και η λακουβα σημενη κάτι πολύ κακό ! Μετά στο τζαμί απ’το παλιο το μαγαζί μου είχε 3 βουνά ζωγραφισμένα ! Και μου είπε πως πρέπει να διαλέξω που να βάλω το λαγουδακι τον αέρα και την φωτιά ! Και μου είπε πως πρέπει να κάνω σωστή επιλογή Γιατι αν κάνω λάθος θα συμβεί κάτι κακο ! Λοιπόν βάζο στο πρώτο την φωτιά στο δεύτερο το λαγουδακι και στο τρίτο τον αέρα ! Ξαφνικά το τζαμί που είχε πάνω τα βουναλακια μεταμορφονεται σε ένα αμαξι που ήταν μέσα ένας από εδώ απ’το μέρος που μένω ! Ένας ηλίθιος ! Και αρχισε και γελούσε ! Φεύγουμε από εκεί πάμε σε ένα στενό ποιο κατο και μου ζωγραφιζη πάλι τα βουναλακια ! Και πρέπει να τα ξαναβαλω ! Αυτήν την φορά τα έβαλα αλλιώς εβαλα προτα τα λαγουδακια μετά την φωτιά και μετά τον αερα ! Και μου είπε πως έκανα μεγάλο λάθος και στην αρχή τα είχα σωστά !!! Αυτό μου είπε πως συμενη ότι νοιάζομαι για πολλά άτομα ότι τα αγαπάω αλλά αυτά δν νοιαζονται για εμένα και πως δεν με αγαπαει κανένας !! Εκτός την οικογένεια μου !! Και μου είπε η αδερφη σου τα έβαλε σωστά και αν χωριση με Το αγόρι της θα ρωτήσουν πολλοί Γιατι χώρισε ενώ αν έκανες και εσύ μια σχέση δεν θα ρωτούσε κανένας δεν θα νοιαζοτανε ούτε ένας ! Μπορείτε να μου πείτε τι σημάνει αυτό ???

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.