Είναι κάποια όνειρα, που έχουν σχέση με κάποια αντικείμενα, βιώματα, τοποθεσίες κλπ. που έχουν ζήσει οι πρόγονοί μας, αλλά όταν έρθουμε σε επαφή μ” αυτά  ή τα ονειρευτούμε μας καλούν να τα εξερευνήσουμε.  Νομίζουμε ότι τα έχουμε ξαναδεί ή είναι κάτι δικό μας, χωρίς αυτό να ισχύει. Η διαφορά με τα όνειρα dejavu είναι, πως στα όνειρα dejavu μας επηρεάζει όλος  ο υπόλοιπος δρόμος, όχι μόνο το κομμάτι που ονειρευτήκαμε, κάτι μας θυμίζει, μας φαίνεται οικείο όλο το μέρος, ενώ σ” αυτή την κατηγορία απλά μέσα  από  το όνειρο είδαμε ένα αξιοθέατο και υπάρχει πραγματικά, αλλά τίποτα άλλο δεν μας φαίνεται οικείο. Μόνο το σημείο που ονειρευτήκαμε, το συγκεκριμένο σημείο.   Αντιληφθήκαμε ότι κάτι απλά υπάρχει.  Αυτό είναι ένα αληθινό μου όνειρο που θα θέσω σαν παράδειγμα. Μια μέρα, πριν ταξιδέψω στην Αττάλεια της Τουρκίας, ονειρεύτηκα έναν πύργο, που πράγματι υπάρχει και κατόπιν έμαθα ότι  κάποιος πρόγονός μου έζησε σ” αυτό το μέρος.

http://www.capital.gr/Content/ImagesDatabase/bb/bb32881101754012915266d60e489ce5.jpg

Επίσης, είναι τα όνειρα που βλέπουμε  με περιεχόμενο κάποιο βίωμα αυτών των ατόμων, των προγόνων μας,  μια πλημμύρα που έχουν  πάθει, ένα ατύχημα, μια συνάντηση, κ.λ.π. κάτι σημαντικό που εντοπίσαμε και του το λέμε. Μας πληροφορεί,  ότι πράγματι αυτό το όνειρο το βίωσε όπως το είδαμε.

Βιώσεις προγόνων καταγραμμένες στο DNA μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.