Βιβλία
Ευχάριστες επιδιώξεις, τιμές και πλούτη σας περιμένουν αν ονειρευτείτε πως μελετάτε βιβλία. Για ένα συγγραφέα που θα δει στον ύπνο του έργα του να πηγαίνουν στο τυπογραφείο, είναι ένα όνειρο που τον ειδοποιεί πως πρέπει να είναι προσεχτικός θα έχει μεγάλους μπελάδες φέροντας τα στη δημοσιότητα.
Αν ονειρευτείτε πως ξοδεύετε πολλή μελέτη και χρόνο στο ξεδιάλυμα κάποιων μπερδεμένων θεμάτων, ή στην κατανόηση της κρυφής σημασίας των βιβλίων που διαβάσατε, είναι σημάδι τιμών που θα τις κερδίσετε με το σπαθί σας.
Αν δείτε παιδιά σκυμμένα στα βιβλία τους, σημαίνει επιμέλεια και καλή διαγωγή των νέων.
Αν δείτε παλιά βιβλία, είναι μια προειδοποίηση ν’ αποφύγετε το κακό σε οποιαδήποτε μορφή του.

Βιβλία

68 σχόλια στο Βιβλία

 • Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 στο 14:01
  Σύνδεσμος

  Ειδα οτι ηταν βραδυ, στο σπιτι μιας αγαπημενης γνωστης μου, το κλιμα ηταν ομορφο, ωραια διακοσμηση, αρχοντικη, παλια, βαρια, κερια αναμενα παντου, και ειχε κατι σαν εκθεση-παρουσιαση βιβλιων, συζητουαμε με διαφορους συγγραφεις, υπο το φως των κεριων και μελετουσαμε διαφορα βιβλια..

  Απάντηση
  • Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 στο 09:45
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο που αφορά τα ακασικά αρχεία. Διάβασε το όνειρο αυτό στα είδη ονείρων. Επίσης είναι ανώτερο πνευματικό. Σου μεταδίδονται γνώσεις, εμπλουτίζεται το υποσυνείδητο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 στο 14:09
  Σύνδεσμος

  Πριν λίγες μέρες είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο σπίτι της προγιαγιάς μου (που ζει ακόμα) και κοίταζα στα συρτάρια. Εκεί βρήκα ένα μικρό σκονισμένο βιβλίο που μιλαγε για τη ζωή κάποιας προπρογιαγιάς. Το όνομά της άρχιζε από Γ (νομίζω Γεωργία), παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία κι έκανε 7 παιδιά, ένα από τα οποία πέθανε όταν ήταν παιδί.
  Δεν θυμάμαι πολλά για τα παιδιά, παρά μόνο ότι το πρώτο ήταν γιος και στη συνέχεια ακολούθησαν δίδυμα κορίτσια. Το ένα νομίζω το έλεγαν Ρόζα. Είχε επίσης και μια πολύ ομορφη ζωγραφιά, που εδειχνε την κοπέλα εκείνη να κρατά το ένα από τα επτά παιδιά της.
  Θα μπορούσατε να μου πείτε την ερμηνεία;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 στο 18:56
   Σύνδεσμος

   Είναι τίποτα από τα παραπάνω αληθινό; Αν ναι, θέλει ή προσπαθεί να σε διδάξει για την συγκεκριμένη πρόγονο. Ρώτα την αν υπάρχει αυτό το άτομο κι αν πράγματι ισχύουν όσα είδες, αν δεν γνωρίζεις. Αλλιώς, υπάρχει ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 στο 14:47
    Σύνδεσμος

    Γειά σας!
    Ρώτησα τη γιαγιά μου (η προγιαγιά μου μένει μακριά και δεν ακούει καλά από το τηλέφωνο). Κάποια στοιχεία του ονειρου είναι αληθινά.
    Τη μια της γιαγιά την έλεγαν Γιαννούλα. Γέννησε 3 παιδιά, από τα οποία 2 πέθαναν οταν ηταν μωρά.
    Η άλλη γεννησε μόνο ένα παιδί, τον προπαππού μου (που επίσης ζει ακόμα). Η ίδια ήταν δίδυμη και είχε αλλά 8 αδέρφια.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 στο 18:26
     Σύνδεσμος

     Φαντάστηκα ότι είναι σαν την περίπτωση στο λήμμα νεκρός. Μια αλήθεια. Ότι αυτό το άτομο υπήρξε. Είπες ότι το όνομά της άρχιζε από Γ. Μάλιστα, όπως θα είδες και η Γιαγιά που αναφέρεις αρχίζει από Γ. Σου είπε όλη την αλήθεια, όπως μου την λες τώρα. Όμως ο εγκέφαλος συγκράτησε λίγα. Αυτό έκανε τα αδέρφια παιδιά. Ίσως το ένα να μην πρόλαβε να γίνει ψυχή ή δεν αναφέρεται. Μπόρεί να μην θυμάσαι καλά τον αριθμό. Για κάποιο λόγο ήθελε να μάθεις την ιστορία της. Πες μου ειλικρινά, αν δεν έβλεπες το όνειρο, θα ρωτούσες την γιαγιά σχετικά; Ούτε καν θα το σκεφτόσουν. Να η ερμηνεία λοιπόν.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 στο 18:53
      Σύνδεσμος

      Καλησπέρα!
      Η αλήθεια είναι ότι για τις προπρογιαγιαδες μου δεν ήξερα πολλά, μόνο το ότι η προγιαγιά μου δεν εχει επιζώντα αδέρφια και το ότι η μία προπρογιαγιά μου ήταν διδυμη. Αυτά τα έχει αναφέρει σε κουβέντες η γιαγιά μου.
      Νομίζω ότι το ονειρο εχει στοιχεία και από τις δύο προπρογιαγιάδες. Η μία είχε οκτώ αδέρφια και διδυμη αδερφή, η άλλη ειχε όνομα από Γ και δύο παιδιά της πέθαναν μικρά.
      Για ποιο λόγο μπορεί να θελει να μάθω την ιστορία της; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

      Απάντηση
      • Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 στο 19:12
       Σύνδεσμος

       Κάποιος λόγος υπάρχει. Αυτό το πρόσεξα κι εγώ. Είναι σημαντικό ίσως να γνωρίζεις το γενεαλογικό σου δέντρο. Ίσως βαθιά μέσα σου κάποτε το σκέφτηκες ή έχει κάποιο λόγο να σου το φανερώσει. Ίσως είναι στοιχεία που δεν χρειάζεσαι και τα αποβάλλεις ή τα γνωρίζεις τώρα. Είναι σημαντικό που περιέχει και από τους δύο στοιχεία. Ίσως βαθιά μέσα σου να το θέλεις.

       Απάντηση
       • Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 στο 22:06
        Σύνδεσμος

        Η αληθεια είναι ότι πάντα ήθελα να γνωριζω περισσότερα για το οικογενειακο μου δέντρο.
        Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

        Απάντηση
 • Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 στο 16:04
  Σύνδεσμος

  Χριστός Ανέστη. Χρόνια Πολλά σε όλους και σε εσένα προσωπικά Νεκταρία. Είδα πως έφτιαχνα τυρόπιτα, μόλις τελείωσα βρέθηκα σε ένα λόφο κάτω από πεύκα και είχα τα βιβλία μου ανοιχτά για να διαβάσω γιατί είχα εξετάσεις, συγκεκριμένα θα έδινα για δίπλωμα γαλλικών. Μετά προχώρησα στο λόφο πέρασα κάτω από μια ελιά πήδηξα ένα μικρό ύψωμα και βρέθηκα κάτω από ελιές όπου εκεί είχα τα υπόλοιπα βιβλία μου για να συνεχίσω το διάβασμα. Αυτό το έκανα τρεις φορές και μετά θαύμαζα τη θέα από το λόφο. Στην πραγματικότητα με τις σπουδές μου έχω τελειώσει. Ευχαριστώ πολύ.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 στο 11:00
   Σύνδεσμος

   Τότε που σπούδαζες έκανες και γαλλικά;

   Απάντηση
   • Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 στο 15:10
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία γεια σου. Σου έστειλα απάντηση πως έκανα γαλλικά. Συγγνώμη που στέλνω ξανά την απάντηση αλλά φοβάμαι μήπως για κάποιο λόγο δεν την έλαβες. Σ’ ευχαριστώ.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 στο 10:52
     Σύνδεσμος

     Ίσως κάνεις καριέρα σ’ αυτό το αντικείμενο. Όμως κατά μεγάλο ποσοστό δείχνει την πρόοδό σου στη ζωή.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 1 Μαΐου 2018 στο 13:14
      Σύνδεσμος

      Καλή Πρωτομαγιά! Σ’ ευχαριστώ πολύ Νεκταρία για την απάντησή σου. Μάλλον είναι το δεύτερο γιατί στα γαλλικά έχω ένα απλό πτυχίο καμία άλλη εξειδίκευση. Όπως και να έχει είναι καλό. Σ΄ευχαριστώ πολύ.

      Απάντηση
 • Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:54
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!ειδα όνειρο αυτον που μιλούσαμε αλλα τωρα δεν μιλαμε οτι είμασταν σε μια βιβλιοθηκη νομίζω και αυτος διαβαζε και εγω ήμουν ξαπλωμένη στο πατωμα. Δεν μιλούσαμε νομιζω και σε καποια στιγμη επιασε το κινητο του και έφυγε να παει πανεπιστήμιο.Ηταν και ενας φίλος του μαζί μας

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 στο 12:57
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι οι ψυχές σας επικοινωνούν. Θα μπορούσατε να έχετε μια άλλη επικοινωνία βάσει των ακασικών αρχείων. Αυτό που σας χώρισε δείχνει το όνειρο είναι ότι κάτι σου έκανε ή κάτι του έκανες.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 στο 12:05
  Σύνδεσμος

  Θα ήθελα να γράψω το όνειρο που είδα την προηγουμένη των γενεθλίων μου και με απασχόλησε έντονα. Είδα ότι βγήκε ένα νέο περιοδικό με το όνομά μου, το οποίο είπαν ότι θα βγει σε πολλά τεύχη. Όμως, εγώ έχασα 48 τεύχη. Το πρώτο που αγόρασα είναι το 49 τεύχος. Σκέφτηκα ότι έγινα 48 ετών και του χρόνου θα είμαι 49. Ήθελα να αγοράσω τα χαμένα τεύχη, αλλά μου είπαν ότι έχουν εξαντληθεί και σκέφτηκα να μην χάσω πια από εδώ και πέρα κανένα τεύχος. Σκέφτηκα ότι είναι τα χαμένα μου χρόνια και ότι από τα 49 θα αρχίσω να ζω με ενσαρκωμένα τα όνειρά μου. Άρα, το 2018 που θα είμαι 49 χρονών θα πάρει νόημα η ζωή μου. Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαι τακτοποιημένη. Τα γενέθλια τα πέρασα με τους δύο άνδρες της ζωής μου. Τον Νίκο και το Γιάννη, τα μικρά μου ανιψάκια. Ο μικρούλης κρύφτηκε και μου είπαν ότι δεν θα έρθει. Είχε κάποιες εκκρεμότητες. Δεν πειράζει είπα. Αφού μπόρεσε ο μεγάλος κάτι είναι κι αυτό. Αγκάλιασα τον μεγάλο και ξαφνικά κάτω από το τραπέζι την ώρα του φαγητού, εμφανίζεται ο μικρούλης σε μια ανυποψίαστη στιγμή, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να λείψει ποτέ από τα γενέθλιά μου. Ήταν όμορφα. Πριν εμφανιστεί τριβόταν στα πόδια μου και νόμιζα ότι ήρθε κάποια γατούλα. Που να φανταστώ!!! Έχουν μεγάλη φαντασία.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 στο 13:49
   Σύνδεσμος

   Χρόνια πολλά Νεκταρία μου και από ‘δω!! Πολύ μου άρεσε το όνειρό σου!! Σαν να αναγνωρίζεις ότι ο χρόνος πίσω δε γυρνά αλλά από εδώ και πέρα δε θα χάσεις ημέρα!!! Καταπληκτικός συμβολισμός για την ημέρα των γενεθλίων σου να δεις τέτοιο όνειρο!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα από δω και πέρα!!!!

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στο 13:18
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα Νεκταρία! Ειδα απόψε την αδελφη μου Ευτυχια να δινει στο γιο μου ένα βιβλιο, που μου φάνηκε σα να ήταν παιδικό, ίσως επειδη ήταν εικονογραφημένο και διέκρινα ένα σχέδιο, που στο όνειρο κατάλαβα ότι ήταν αερόστατο. Τον γιο μου τον είδα μεγάλο όπως είναι τώρα σε αντίθεση με τα περισσότερα όνειρα που τον βλέπω κυροως μικρο.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 12:58
   Σύνδεσμος

   Ήρθε η στιγμή να πετάξει ψηλά και να χαράξει τη δική του πορεία.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 στο 13:20
  Σύνδεσμος

  Γεια σας!Ονειρευτηκα πως ημουν σε καποιο μαγαζι και εψαχνα να αγορασω κατι το οποιο να σταθεροποιει τις σελιδες των βιβλιων οταν φυσαει για να μη γυριζουν ,τελικα το βρηκα και θα πηγαινα να πληρωσω .Μετα αλλη σκηνη ,ημουν με τη θεια μου που λεγεται Μαρια ,και μου ανοιγει ενα κουτι με τυρια ροζ και κιτρινα ,και ψαρια ,εγω της λεω να τα κρατησει γιατι μου εδωσε την εντυπωση πως δε θελει να μου τα δωσει,και δοκιμαζω λιγο τυρι.Μου λεει οτι θα τα κρατησει,και μου δινει παλι αυτο το αντικειμενο που κραταει τις σελιδες για να μη γυριζουν με τον αερα.Δεν ξερω καν αν υπαρχει αυτο το αντικειμενο στο εμποριο…Ποια ειναι η γνωμη σας ?Ευχαριστω!

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 στο 17:44
   Σύνδεσμος

   Δεν υπάρχει τέτοιο εξάρτημα απ’ όσο γνωρίζω. Το όνειρο δείχνει ότι κάτι βαριέσαι, κάτι σε κουράζει και θέλεις να το σταματήσεις με το δικό σου τρόπο. Όλα σου φταίνε αυτό τον καιρό. Δημιουργούνται λαχτάρες και προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και σε ωθούν σε εκρήξεις χωρίς να το θέλεις.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 στο 10:22
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα στον ύπνο μου ότι ένας παλιός μου καθηγητής έδωσε διάλεξη σε μια αίθουσα. Στο τέλος της διάλεξης πλησίασα στο θρανίο του και είχε βιβλία πολλά αντίτυπα. Παίρνω στην αρχή 2 ( πρώτη και δεύτερη έκδοση) και μετά συνειδητοποιώ ότι από κάτω υπήρχε και η τρίτη έκδοση και το πέρνω κ αυτό. Έτσι πήρα σύνολο 3 βιβλία. Είχε κ άλλο κόσμο που έπερνε βιβλία και συνηδητοποιώ ότι στο τσάκ προλαβα να πάρω την τρίτη έκδοση, ενώ μια αχώνευτη παλια γνωστή μου στεκόταν δίπλα μου – μπροστά στο θρανίο- ψάχνοντας για βιβλία ενώ είχαν σχεδόν τελειώσει και εγώ μιας και δεν την χώνευα και ποτέ μου λέω ωχ τι θελει αυτή εδώ την αγνοώ και φεύγω. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στο 14:25
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει μια επιτυχία στα ακασικά αρχεία. Η στάση σου απέναντί της δεν τιμωρείται, διότι η αιτία ήταν αυτή. Άρα, τιμωρήθηκε και δεν πήρε βιβλίο, ενώ εσύ πέρασες. Κέρδισες μία δίκη ας πούμε στο δικαστήριο του θεού. Εκείνη ήταν η αιτία που την βλέπεις έτσι. Αυτή η απόφαση βγήκε. Παρά τρίχα δεν θα περνούσες. Πέρασε το σώμα, πέρασε το πνεύμα, αλλά για την ψυχή υπήρχε ακόμη εκκρεμότητα. Στο τσακ πέρασε κι αυτή. Όχι όμως αυτό το αχώνευτο άτομο.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 στο 07:59
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας! Ε´ιδα ´οτι ημουν στη δουλεια και μου εδωσαν δυο παλια ιδια βιβλια να βγαλω το ενα φωτοτυπιες και να το μοιρασω στους συναδελφους. Αλλ´α ξεφυλλισα το ενα και ´ηταν πολυ παλιο, υπηρχαν σκισμενες σελιδες και δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια να το φωτοτυπισω. Υπηρχε ενας γνωστος μου εκει και μου ελεγε να το φωτοτυπισω αλλα εγω δεν ηθελα με τιποτα και προπαθουσα να βρω καποιον απο αυτους μου ταο εδωσαν για να τους ξαναρωτησω αν θα τα βγαλω οπωσδηποτε φωτοτυπιες ´η μονο σε οποιον θελει.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 19:01
   Σύνδεσμος

   Ασχολείσαι επαγγελματικά με τις φωτοτυπίες. Έχεις τέτοια ερεθίσματα στη δουλειά;

   Απάντηση
   • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 21:07
    Σύνδεσμος

    οχι ιδιαίτερα. Εργάζομαι σαν κοινωνική λειτουργός και βγάζω φωτοτυπίες μόνο για χρήση πρωτοκόλλου.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 17:34
     Σύνδεσμος

     Τότε αφορά τα ακασικά αρχεία και οι συνάδελφοι είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος. Κάτι σημαντικό θέλησε να κρατήσει και να το κοινοποιήσει στο συναισθηματικό σου κόσμο. Διάβασε για τα ακασικά αρχεία στα είδη ονείρων.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017 στο 13:46
  Σύνδεσμος

  Καλησπερα , κ. Νεκταρια! Ευχομαι να ειστε καλα!Ειδα στον υπνο μου οτι περπατουσα με εναν νεαρο φιλο (αγνωστο στον πραγματικοτητα αντρα) και με μια συναδελφο και ο αντρας αυτος συνεχεια μου μιλουσε και με ρωτουσε καποιους στιχους τραγουδιων στα αγγλικα για να του τα ερμηνευσω. Μιλαγε με παραξενη προφορα κ δεν καταλαβαινα ακριβως, αλλα τον συμπαθουσα γιατι διαπιστωσα οτι ειχαμε ιδια γουστα στη μουσικη. Ξαφνικα βλεπουμε στο πεζοδρομιο πεσμενο ενα βιβλιο με πρασινο εξωφυλλο με τον τιτλο ” Παραφορο”. Και λεω αχ κοιτα , ελληνικο βιβλιο!!! ( ζω στη γερμανια). Ηθελα να το παρω κ να το ξεφυλλισω για να δω περι τινους προκειται, αλλα ντραπηκα να το μαζεψω απο το δρομο. Μετα ξυπνησα. Τι μπορει να σημαινει;; σας ευχαριστω πολυ!

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο 12:24
   Σύνδεσμος

   Έπρεπε να το πιάσεις. Ήταν η απάντηση του λειτουργικού ονείρου που θα με βοηθούσε να σου δώσω ερμηνεία. Το πράσινο σε ωθεί να κάνεις κάτι παράφορο και δεν ξέρουμε αν είναι παράφορο με την καλή έννοια ή αν είναι επικίνδυνο. Πάντα στη λέξη παράφορος υπάρχει μια υπερβολή και δεν ξέρουμε που οδηγεί. Προς το παρόν μην ξεκινήσεις κάτι παράφορο. Π[.χ. ένα παράφορο έρωτα. Περίμενε να δοθεί απάντηση στο όνειρό σου, να καθαρίσει. Μια επιπόλαια κίνηση ίσως σε ζημιώσει. Δεν άνοιξες το βιβλίο, άρα μην το κάνεις και στη ζωή. Περισσότερο θα ωφεληθείς.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στο 21:47
    Σύνδεσμος

    Πιστευω οτι πολυ σωστα το ερμηνευσατε! Το ιδιο σκεφτομαι κι εγω. Θα δειξει. Αν δω κατι καινουργιο, θα επανελθω, μηπως βγαλουμε καποιο συμπερασμα. Σας ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια!

    Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 στο 12:59
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα κορίτσια!
  Γράφω ένα όνειρο που είδε η αδελφή μου χθες βράδυ. Ειδε λοιπόν ότι της δάνεισα ένα βιβλίο και όπως το άνοιξε είδε ότι μέσα είχα ξεχασμένα απο παλιά κάποια χαρτονομίσματα σε ένα παλιό διαφανές σακκουλάκι και κάποιες παλιές φωτογραφίες και σε κάποιες απο αυτές ήταν και ο μπαμπάς μας που έχει πεθάνει απο χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε – καλα, πως τα αφήνεις έτσι τα πραγματά σου? και με συμβούλευε να προσεχω και να μη βάζω πράγματα όπου νάναι. Οση ώρα μου μιλούσε είχε στο μυαλό της την εικόνα απο το ράφι της βιβλιοθήκης μου, απο όπου ήταν σίγουρη ότι έβγαλα το βιβλίο, χωρις να με δει να το βγάζω.
  Στη πραγματικότητα, γενικά ξέρει ότι το κάνω αυτό.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 στο 12:21
   Σύνδεσμος

   Αναφέρεται στα ακασικά αρχεία αυτό το όνειρο. Είναι οι σκόρπιες σκέψεις σου. Η αδερφή σου πιθανόν στην πραγματικότητα ανησυχεί που δίνεις αξία στο παρελθόν. Στο είχα πει τότε με το όνειρο με το μπισκότο. Δίνεις αξία στο παρελθόν και έχεις γεμίσει το βιβλίο της ζωής σου μέσα στα ακασικά αρχεία με άσκοπες σκέψεις που πρέπει να ταξινομήσεις πια σωστά. Μπορεί να μην το έβγαλες η ίδια από το ράφι, αλλά με κάποιο τρόπο βγήκε, ώστε να φτάσει στα χέρια της. Σ’ αυτό το όνειρο σου δείχνει τις ανησυχίες της και όσα ήθελε να σου πει για όσα περνάς. Βγάζεις στην επιφάνεια ξεχασμένες ιστορίες και δεν τις αφήνεις να πάνε στη λήθη. Πρέπει να γίνει ξεκαθάριση μέσα σου, ώστε να μπορείς να δανείσεις το βιβλίο σου καθαρό και να το διαβάσει κάποιος, χωρίς να υπάρχει φόβος κάποιος να σε κρίνει για την ακαταστασία της ψυχής και τις σκόρπιες σκέψεις. Μ’ αυτό τον τρόπο κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει τις σκέψεις ή να τις οικειοποιηθεί. Ευτυχώς, έπεσαν στα χέρια της αδερφής σου. Φαντάσου να ήταν κάποιος ξένος. Καταλαβαίνεις τη γλώσσα που εκφράζομαι φαντάζομαι. Οι σκορπιοί καταλαβαινόμαστε νομίζω μεταξύ μας.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 στο 12:34
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία δε νομίζω ότι ισχύει, δεν έχω δώσει αφορμή στην αδελφή μου να το σκεφτεί αυτό. Μπορει να έχει άλλη ερμηνεία ? Φανταζομαι ο συμβολισμος των ονομάτων εδω δεν παίζει ρόλο, σωστά?

    Απάντηση
    • Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 στο 12:40
     Σύνδεσμος

     Τότε αφορά τον εαυτό της, ίσως ανησυχεί γι’ αυτόν και εσύ είσαι συμβολικά ο εαυτός της. Μπορεί το όμορφο όνομά σου να λειτουργήσει συμβολικά εδώ. Π.χ. για να έχει φωτεινή ζωή θα πρέπει να προσέξει να κάνει την ζωή σου. Όμως, δεν γνωρίζει ότι έχεις αυτόν τον εαυτό. Ίσως να τον ανακάλυψε μέσα από το όνειρο.

     Απάντηση
 • Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 στο 18:51
  Σύνδεσμος

  Την περασμενη παρασκευη ειδα οτι ημουν μαζι με την αγγλικου που μου εκανε μαθηματα αγγλικων πριν πολλα χρονια και τωρα δεν εχουμε επικοινωνια και κοιτουσαμε ενα βιβλιο η τετραδιο.Κατι τετοιο τελοσπαντων.Θυμαμαι οτι αυτα που εγραφε αφορουσαν αυτον που μ’αρεσει.Κυκλωσα καποια στιγμη την λεξη ”dcalls” η οποια μου ειπε η αγγλικου οτι σημαινει: ”καλει την γυναικα της ζωης του”.(δεν ξερω αν ειναι ασχετο αλλα το ”d” ειναι το τεταρτο γραμμα της αγγλικης αλφαβητου).Μετα κατι εγραφε για ενα παρτυ και σκεφτομουν οτι ηθελα να παω και επισης σκεφτομουν οτι ενα ατομο απο τα καλεσμενα τον ξερει και ισως μπορει να μας φερει σε επαφη με καποιον τροπο.Μετα θυμαμαι οτι εκλεισα καποιο ασχετο ραντεβου για μια υπηρεσια την παρασκευη 18.00-19.00.Τι ειδους ονειρο ειναι αυτο;

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 στο 19:32
   Σύνδεσμος

   Είναι σωστό το μήνυμα. Το D είναι το σύμβολο της ντάμας, στα ιταλικά είναι donna, και στο σκάκι το D είναι το μέρος της βασίλισσας. Άρα, το D είναι το αρχικό της γυναίκας και το call είναι το κάλεσμα. Άρα, καλεί τη γυναίκα της ζωής του.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 στο 19:43
    Σύνδεσμος

    Δεν πολυκατάλαβα την ερμηνεία.Δεν του αρέσω λες;

    Απάντηση
    • Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 στο 18:34
     Σύνδεσμος

     Δεν ήταν ερμηνεία του ονείρου. Δεν ήταν η σειρά σου και σου ανάλυσα μόνο το μήνυμα μήπως καταλάβεις κάτι για να σε βγάλω από την αγωνία. Μάλλον σε άγχωσα περισσότερο διότι συνέχεια στέλνεις μηνύματα, ενώ ξέρεις ότι τα απαντώ πάντα με μια σειρά. Το όνειρο προσπαθεί να ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις, αλλά σου δίνει ραντεβού αυτό να γίνει σε άλλο όνειρο. Τώρα είναι λειτουργικό όνειρο. Διάβασε για τα όνειρα αυτά στα είδη ονείρων.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 στο 21:07
      Σύνδεσμος

      Δεν φταις εσύ.Εγώ τσάμπα αγχώθηκα.Είμαι πολύ κοντά στο να το ανακαλύψω όμως, μάλλον εμένα εννοεί το όνειρο!Για καλή μου τύχη.

      Απάντηση
 • Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 στο 11:05
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κορίτσια!!! Ειδα απόψε ότι ήμουν σε μια Υπηρεσία, στην οποία πηγαίνω πολύ συχνά λόγω της εργασίας μου. Εκει ήταν η υπάλληλος και στο διπλανό γραφείο καθόταν μια συνάδελφός μου, η Ευαγγελία, η οποία είχε πάει εκεί για να βοηθήσει στην εργασία της την υπάλληλο. Ειχε λοιπον η Ευαγγελία μπροστά της ένα μεγαλο βιβλίο, που όμοιό του χρησιμοποιούμε στη δουλειά μας και έλεγχε τις εργασίες μας (δικές μου και των συναδέλφων μου) κι εγώ αισθανόμουν κάποια ικανοποίση γιατί θα έβρισκε τις δικές μου, που ήταν πολύ καλές. Ακομη την είδα να έχει μπροστά της την οθόνη του υπολογιστή και μου έκανε εντύπωση ότι αντι να κανει αναζήτηση με τον κέρσορα, υπήρχαν επάνω στην οθόνη του υπολογιστή 2 μικρά κουμπάκια, το ένα απο αυτά ήταν κόκκινο και πατούσε αυτό, το κόκκινο και τα αποτελέσματα της αναζήτησης έβγαιναν αμέσως χωρίς καθυστέρηση. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι πρώτη φορά έβλεπα επάνω στην οθόνη του υπολογιστή τέτοια κουμπάκια (στη συγκεκριμένη Υπηρεσία, όντως χρησιμοποιούμε υπολογιστές για αναζήτηση δεδομένων στην εργασία μας). Η Ευαγγελία ήταν αρκετά τυπική απέναντι μου και ολιγομίλητη, αλλά και στη πραγματικότητα δεν εχουμε ιδιαίτερη σχέση. Εγώ άρχισα να της μιλάω και της έλεγα διάφορα πράγματα για το γιό μου και σα να καμάρωνα γι΄αυτά που έλεγα. Αυτή ήταν κάπως υπεροπτική, σα να μη της έκαναν εντύπωση και αντίθετα μάλιστα σα να κατέκρινε κάποια απο αυτά, χωρις όμως να μιλάει. Μετά άρχισε να μου λέει ότι στο κάτω όροφο , μάλλον στο υπόγειο υπήρχε κάτι σαν πανσιόν που την είχαν δύο νεοι και τα δωμάτια ήταν πολύ φθηνά και άνετα θα μπορούσε κάποιος νέος να πάει εκεί για ένα βράδυ , αν ήθελε να κάνει κάποια εκδρομή απο γειτονική πόλη. Μου τόνισε ότι αυτοι οι δύο νέοι κυκλοφορούν όλη μέρα με σόρτς!!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 στο 13:47
   Σύνδεσμος

   Άλλα ντ’ άλλων που λενε. Καλά κάνεις και δεν έχεις σχέση με την Ευαγγελία. Εδώ δεν είναι το όνειρο σου συμβολικό για να αναφέρεται στην καλή την είδηση. Άρα, μην ανησυχείς. Είναι από εξωτερικά ερεθίσματα. Το μόνο που θα ήθελε το υποσυνείδητό σου είναι μια άλλη τεχνολογία πιο απλή να σου διευκολύνει τη ζωή. Επίσης, σου λέει το όνειρο να επιλέγεις σοβαρά άτομα να συζητάς τα οικογενειακά σου, διότι με κάποια άτομα πέφτει το επίπεδο και αντί να βρίσκεις βοήθεια, πέφτεις στο επίπεδό τους. Αν το έχεις καταλάβει αυτό, το υποσυνείδητο τώρα το αντιλαμβάνεται και πειραματίζεται με το άτομο αυτό και σε βγάζει σωστή.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 στο 14:01
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ Νεκταρία μου!!! Τυπική σχέση έχουμε με τη συγκεκριμενη, μόνο καλημέρα και άν βρεθούμε σε κοινό χώρο εργασίας, ίσως αλλάξουμε κάποια κουβέντα για τη δουλειά μας. Θέλω να πω ότι σε καμια περίπτωση δεν θα συζητούσα κάτι προσωπικό μου. Υπάρχει ίσως κάποια άλλη ερμηνεία?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 στο 17:51
     Σύνδεσμος

     θα την έλεγα αν υπήρχε και μετά απ’ όσα μου είπες δεν αλλάζει τίποτα.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 09:48
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας
  Σήμερα τα ξημερώματα είδα πως ήμουν σ΄ένα άγωνστο μέρος όπου ήταν μαζεμένος πολύς κόσμος ,ήταν καποια γιορτή αλά δεν θυμάμαι αν έπαιζε μουσική. Εκεί συνάντησα μια θεία μου η οποία στην πραγματικότητα έχει πεθάνει και μου μιλούσε(δεν θυμάμαι τι μου είπε) αλλά με κρατούσε και κατέβηκα μια σκάλα που ήταν σχηματισμένη από παλιά χοντρά βιβλία(πιθανόν εκκλησιαστικά)και έχω την αίσθηση ότι υπήρχε και εκκλησία κάπου εκεί κοντά. Μετά κάθησα δίπλα σ΄ένα ωραίο άντρα(γνωστό στην πραγματικότητα)ενώ συνεχιζόταν η γιορτή και υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ μας ή συμπάθεια, όμως εγώ διαπίστωσα ότι φορούσα το φόρεμα μου ανάποδα και είπα στη θεία μου να με βοηθήσει να βρώ ένα μέρος να αλλάξω και να το φορέσω σωστά. Είδα λοιπόν ένα σκοτεινό μέρος από μακρυά και είπα στη θεία μου να πάμε προς τα εκεί για ν΄αλλάξω χωρίς να με δουν. Εκείνη φορούσε κάτι σε άσπρο και ο άντρας που είδα και γι΄αυτόν ήθελα να είμαι ωραία ηταν ξανθός με πράσινα μάτια, όπως είναι βέβαια και στην πραγματικότητα.Είμαι παντρεμένη, δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο στην εξήγηση του ονείρου μου.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 09:57
   Σύνδεσμος

   .

   Το όνειρο αυτό ήταν όνειρο επιστροφής. Αυτός ο άνδρας ήταν το έναυσμα να γλιτώσεις από το θάνατο. Στα όνειρα επιστροφής δεν είναι καλό να μας σώσει ο σύζυγός, αλλά ένας άλλος, διότι θα πάρεις διαζύγιο με τον τρόπο αυτό. Άρα, αυτό το γλίτωσες. Σίγουρα θα είχε μουσική στη γιορτή για να δεις τη νεκρή. Το ανάποδο ρούχο που άλλαξες είναι μια καθυστέρηση για να έχεις λόγους να παλέψεις ώστε να νικήσει η ζωή. Δεν είναι κάτι οικείο για σένα αυτό το άτομο να σε πάρει άμεσα στη ζωή. Βρέθηκε εκεί, αλλά την προσπάθεια να σωθείς έπρεπε να την κάνεις μόνη σου παίρνοντας το σωστό δρόμο αλληγορικά, αλλάζοντας το ρούχο. Τα βιβλία είναι κάποια εμπόδια και το πεπρωμένο σου γιατί έχεις ζωή. Με ένα θαύμα λοιπόν θα καταφέρει η ζωή να κερδίσει.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 στο 01:24
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας
  Σήμερα ξημερώματα είδα πος κρατούσα ένα άσπρο χόντρο βιβλιο κλειστό, το είχα είδη διάβαση.
  Στο εξώφυλλο είχε κοκινα σημάδια καθώς και μέσα στις διάφορες σελίδες.
  Επίσης κρατούσα ένα μπουκαλάκι γυάλινο με κάποια αληφη άσπρη που έβαλα σε κάποιο σημείο στην κοιλιά μου.
  Ευχαριστώ πολύ
  Ουράνια

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 στο 10:09
   Σύνδεσμος

   .

   Είναι το μυθιστόρημα της ζωής σου, το όποιο σίγουρα το έχεις διαβάσει αφού έζησες κάθε του στιγμή. Τα κόκκινα σημάδια είναι αυτά που έχεις αφήσει σε όλη τη ζωή σου και η αλοιφή είναι το γιατρικό της ψυχής. Μόνο που είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις διαβάσει όλο το βιβλίο, αφού το τέλος δεν γράφτηκε. Τα σημάδια στο όνειρο δηλώνουν ότι νιώθουμε κηλιδωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε, δεν μας ικανοποιεί. Έχουμε ανασφάλειες ή ότι υποφέρουμε. Τα σημάδια επίσης συμβολίζουν άσχημα συναισθήματα που δεν έχουν επουλωθεί και ακόμα μας απασχολούν. Το σημάδι αντιπροσωπεύει τις βαθιές μας ανασφάλειες, που δεν μας αφήνουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Μας εμποδίζουν. Επειδή ήταν κόκκινα αφορούν τον συναισθηματικό τομέα ή θα γίνει κάτι γρήγορα που θα μας φέρει στην κατάσταση αυτή. Όμως κρατάς στα χέρια σου το γιατρικό και το βιβλίο σου από εδώ και πέρα θα γραφτεί με πιο φωτεινά γεγονότα που όταν αλλάξεις κεφάλαιο θα αφήσεις τα όσα ξέρεις. Από εδώ και πέρα με το γιατρικό αυτό θα αλλάξει το περιεχόμενο. Εσύ θα συνεχίζεις να το διαβάζεις, αλλά μέσα απ’ αυτό θα έχεις γίνει πιο σοφή, ώστε κάθε φορά που θα αλλάζεις κεφάλαιο θα εμπλουτίζεται με νέα, καλύτερα στοιχεία, αφήνοντας πίσω του κάθε κεφάλαιο μέχρι να γραφτεί το τέλος του.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016 στο 13:15
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα,

  Απόψε είδα στον υπνο μου ότι είχα γράψει κάποιες δικές μου συνταγές μαγειρικής σε ένα βιβλίο. Το έκανα. Αυτές έγιναν δεκτές και ήθελαν να τις δημοσιεύσουν κι αυτό έγινε. Όμως, τα βιβλία που έγιναν δεκτές ήταν μεταφυσικής, όχι μαγειρικής. Ήμουν σίγουρη γι’ αυτό. Ήταν μάλιστα δέκα τόμοι και το έβλεπα καθαρά. Δεν περιείχε μόνο τις δικές μου μαγειρικές. Συμπεριλαμβάνονταν. Άλλωστε, είναι πολύ λίγες. Ήθελαν να με πείσουν ότι ήταν βιβλία μαγειρικής, αλλά εγώ έβλεπα καθαρά ότι ήταν μεταφυσικής και επέμενα στην γνώμη μου. Ήταν μάλιστα χοντροί τόμοι ολόμαυροι. (Συνηθίζω να γράφω δικές μου μαγειρικές συνταγές). Ενώ τελικά η μεταφυσική με δελεάζει, δεν τους αγόρασα, γιατί φώναζα ότι ήταν μεταφυσικά, ενώ στην πραγματικότητα η μεταφυσική με δελεάζει. Όμως, μου λέγανε θα χάσεις την ευκαιρία να δεις τις μαγειρικές συνταγές που δημοσίευσες; Καλύτερα να τις χάσω, παρά να πάθω κακό. Ήμουν σίγουρη ότι θα πάθω κακό. Τελικά, ενώ μου άρεσαν όταν τους έβλεπα κοιμόμενη τους τόμους τοποθετημένους και με δελέαζαν να τους αγοράσω ή να πιάσω να τους διαβάσω, η αντίδρασή μου ήταν διαφορετική και φώναζα ότι δεν ήθελα να τους πάρω γιατί θα πάθω κακό. Τελικά, δεν τους πήρα, αλλά δεν στεναχωρήθηκα γι’ αυτό. Στην πραγματικότητα αυτές τις μαγειρικές συνταγές, δεν μπορώ να τις δημοσιεύσω, υπάρχει λόγος. Τι γνώμη έχετε γι’ αυτό το όνειρο κορίτσια;

  Απάντηση
  • Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 στο 16:23
   Σύνδεσμος

   Θα σου κάνω μία ερώτηση στο προσωπικό σου μέιλ και έπειτα από την απάντησή σου θα δοσω ερμηνεία.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:59
    Σύνδεσμος

    Βρήκα ερμηνεια. Είναι προγνωστικό και αντίθετο όνειρο. Έχω προαισθανθεί ότι η Καθημερινή (εφημερίδα) θα δίνει απ’ αυτή την Κυριακή βιβλία μαγειρικής και ίσως ήθελε να με ενημερώσει να τα αγοράσω, για να φτιάξω τις μαγειρικές μου ικανότητες. Στο όνειρο ήταν μεταφυσικής χονδροί μαύροι τόμοι, ενώ στην πραγματικότητα μαγειρικής και άσπροι τόμοι. Έκπληκτη είδα ότι είναι πράγματι 10 τόμοι. Αετέ, δεν θα μπορούσες να σκεφτείς κάτι τέτοιο. Βγαίνει άκρη.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 στο 09:27
  Σύνδεσμος

  Καλη σας ημερα. Ειδα στον υπνο μου πως ημουν στο μαθημα (δεν ειμαι μαθητρια πια απλως κανω καποια μαθηματα) και οταν τελειωσε το μαθημα και βγηκα εξω απο την ταξη ειδα πως ημουν σαν σε παρα πολυ ψηλο οροφο οπως του ουρανοξυστη. Ολος ο χωρος ηταν στρωμενος με βιβλια, ηταν σαν βαλμενα ντομινο, καθως και ολοι οι οροφοι απο κατω μου στρωμενοι και αυτοι με βιβλια. Εγω ηθελα να κατεβω να φυγω, αλλα καθως αρχισα να κατεβαινω εριξα τα βιβλια του αρχικου οροφου που βρισκομουν και με κοιταζανε παραξενα οι ανθρωποι που ηταν εκει…
  Εχετε καποια ιδεα τι σημαινει μηπως ειναι αρνητικο για τις εξετασεις που θα δωσω αργοτερα??
  Ευχαριστω πολυ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 στο 12:50
   Σύνδεσμος

   .

   Δείχνει αποτυχία το όνειρο αυτό.Δεν είναι ολοκληρωτική αποτυχία διότι αν ήταν θα έπεφταν τα βιβλία όλων των ορόφων.Παρολα αυτα,το ότι κατέβηκες απο την κορυφή και εριξες τα βιβλία δεν είναι καλό.Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να δηλώνει μονο τον φόβο σου για την αποτυχία.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 7 Μαΐου 2016 στο 15:38
  Σύνδεσμος

  Ειδα χθες βραδυ οτι ξεφυλλιζαμε εγω και ο ανδρας μου απο ενα βιβλιο πολυ γρηγορα ομως, τι να σημαινει?

  Απάντηση
  • Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 στο 12:09
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα Φωτεινή!!Το όνειρο σου σημαίνει είτε ότι προσπαθείτε να περάσετε γρήγορα καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν είτε ότι θέλετε να ξεχάσετε μυστικά!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 στο 09:53
  Σύνδεσμος

  Είδα πως έψαχνα απεγνωσμένα ένα βιβλίο αλλά δεν κατάφερα να το βρω.

  Απάντηση
  • Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 στο 11:02
   Σύνδεσμος

   Το βιβλίο στα όνειρά μας είναι όσα κρυμμένα μυστικά υπάρχουν που αφορούν το ριζικό μας. Νιώθεις ότι η μοίρα σου έχει χαθεί, σε έχει ξεχάσει και ψάχνεις να την βρεις. Όταν το βρεις θα αρχίσει ο δρόμος του πεπρωμένου για σένα.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015 στο 18:04
  Σύνδεσμος

  Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα μαγαζί και μπήκε ένας άντρας μέσα (Γιάννη τον λένε, δεν συμβαίνει τίποτα στην πραγματικότητα μαζί μας, αλλά είναι χωρισμένος και τώρα ξανά παντρεύτηκε) και όταν μπήκε μέσα έκατσε στη καρέκλα και άρχιζε να με φιλάει και φαίνεται ότι τα φτιάξαμε! Μετά ήρθε μια και μου έδωσε ένα βιβλίο, στο εξώφυλλο είχε ένα ωραίο ροζ χρώμα και ένα δέντρο με φύλλα! Μετά βρεθήκαμε εγώ και ο Γιάννης σε ένα τραπέζι με φίλους (που δεν γνωρίζω ) αλλά άνοιξαν ένα βιβλίο και διάβαζανε για το σύμπαν όταν κάτι το θέλεις πολύ το σύμπαν σε βοηθάει και τέτοια

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015 στο 14:49
   Σύνδεσμος

   Με κάποιον άλλο θα κανεις σχέση όχι με αυτον.το ροζ χρωμα και το δέντρο,το υποδεικνύει.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015 στο 14:56
    Σύνδεσμος

    Αφού ξαναπαντρεύτηκε αυτο δεν θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Το άτομο αυτό κάποιον άλλο θα της φέρει. Σαν συμβολικό όνομα λοιπόν ο Γιάννης είναι η χάρη του θεού που της υποδεικνύει ότι θα φροντίσει για εκείνη, ότι την προστατεύει, αλλά δεν ήρθε ακόμη η ώρα να γίνει αύτό που πρέπει να γίνει.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015 στο 15:02
     Σύνδεσμος

     Για άλλη μια φορά ευχαριστώ! Δες και το νυφικό και τα σκυλιά και πες μου!

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.