Απόψε είδες ένα πολυτάραχο όνειρο, αλλά δεν θυμάσαι παρά μονάχα το τέλος. Ναι, το όνειρό σου ανήκει στα βαθιά και παράλληλα λησμονημένα όνειρα.

https://alalum.files.wordpress.com/2012/11/fc7f6-cf87cf87.jpg?w=640&h=448

Είναι η ένωση αυτών των δύο κατηγοριών σε μία. Όταν δεν θυμάσαι όλο το όνειρο και θυμάσαι ένα μικρό απόσπασμα ή το τέλος ή κομμάτια αυτού του ονείρου, τότε 100% βλέπεις ένα βαθύ και λησμονημένο όνειρο. Αυτή η κατηγορία είναι ο συνδυασμός των δύο κατηγοριών. Θα έλεγα ότι είναι μικτό όνειρο, αλλά δεν είναι αποκλειστικό αυτό. Υπάρχουν κι άλλα μικτά όνειρα. Είναι αντίθετο από το ημιτελές όνειρο.  Έτσι αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία ονείρων.

Βαθιά και λησμονημένα όνειρα

2 σχόλια στο Βαθιά και λησμονημένα όνειρα

 • Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 στο 04:44
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Αφού εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο εδώ είπα και εγώ να μιλήσω γ το ποιο τραγικό όνειρο που έχω δει. Είδα πως ημουν με ένα φίλο που είχε μείνει από μια παρέα μαζί μου μπήκαμε σε ένα σοκάκι-προβλητα και εκεί είχε χρώματα σπρέυ που είχαν παρατήσει παιδιά και εγώ μες την χαρά μου άρχισα να ζωγραφίζω στον τοίχο έχοντας πάρει το κολλάει από τους προηγούμενους και γυρισα την πλάτη στον φίλο σα να μη με ενδιαφέρει και ξαφνικά ένα καθημερινό όνειρο με σπρώχνει στο κέντρο της Αθήνας σε λημέρια που πηγαίνω ερχεται ένας Πακιστανός από πίσω μου και μου κόβει το λαιμό με μια καδένα και πέφτω κάτω δεν πονούσαν έδειχνε σοκαριστικό αλλά εγώ την έβρισκα και προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον εαυτό μου να δω αν έχω ελπίδα ο κόσμος γυρω κοιτούσε σοκαρισμένος και εκεί ξύπνησα με τον Θεό την ψυχή στο στόμα δηλαδή και έφυγα από το όνειρο χωρίς να έχω εισπράξει κάτι και από τότε αισθάνομαι την απειλή αυτή του Πακιστανού να με κυνηγάνε να μου κάνουν κακό.ισως να είναι ένα όνειρο που τα τελευταία χρόνια μου πάνε στραβά τα πράγματα όλο θέλω να γυρίζω και μάλλον το όνειρο λέει να καθήσω στ αυγά μου ισως. Αν έχει κάποιος απάντηση αν θέλει μου την δίνει ευχαριστώ για τον χρόνο σας!.

  Απάντηση
 • Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 στο 04:37
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα σας! Αφού εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο εδώ είπα και εγώ να μιλήσω γ το ποιο τραγικό όνειρο που έχω δει. Είδα πως ημουν με ένα φίλο που είχε μείνει από μια παρέα μαζί μου μπήκαμε σε ένα σοκάκι-προβλητα και εκεί είχε χρωματα σπρευ που είχαν παρατήσει παιδιά και εγώ μες την χαρά μου άρχισα να ζωγραφίζω στον τοίχο έχοντας πάρει το κολλάει από τους προηγούμενους και γκρίζα την πλάτη στον φίλο σας να μη με ενδιαφέρει και ξαφνικά ένα καθημερινό όνειρο με σπρώχνει στο κέντρο της Αθήνας σε λημέρια που πηγαίνω ερχεται ένας Πακιστανός από πίσω μου και μου κόβει το λαιμό με μια καδένα και πέφτω κάτω δεν πονούσαν έδειχνε σοκαριστικό αλλά εγώ την έβρισκα και προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον εαυτό μου να δω αν έχω ελπίδα ο κόσμος γυρω κοιτούσε σοκαρισμένος και εκεί ξύπνησα με τον Θεό την ψυχή στο στόμα δηλαδή και έφυγα από το όνειρο χωρίς να έχω εισπράξει κάτι και από τότε αισθάνομαι την απλή αυτή του Πακιστανού να με κυνηγάνε να μου κάνουν καλό.ισως να είναι ένα όνειρο που τα τελευταία χρόνια μου πάνε στραβά τα πράγματα όλο θέλω να γυρίζω και μάλλον το όνειρο λέει να καθήσω στ αυγά μου ισως. Αν έχει κάποιος απάντηση αν θέλει μου την δίνει ευχαριστώ για τον χρόνο σας!.

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.