Ψυχολογική Ερμηνεία:

Η ανάγκη να προστατευτεί το άτομο φαίνεται, αν δει αυτό το όνειρο.

Ασπίδα

6 σχόλια στο Ασπίδα

 • Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 στο 12:42
  Σύνδεσμος

  είδα ένα πολεμιστή με μια ασπίδα που κράταγε σε μια περιοχή κάτω από ένα δέντρο στην μέση της εικόνας. Ο πολεμιστής μου φάνηκε γνωστός .Δηλαδή όχι τον γνωρίζω απλά ένοιωθα ότι ήταν οικείος μου. Η περιοχή αυτή δεν είχε άλλα δέντρα , αλλά μόνο αυτό. κάτι σαν να προστατεύεται από το δέντρο αυτό , φυλαγόταν. τώρα και που έρχεται σαν λόφος έμοιαζε.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 στο 12:56
   Σύνδεσμος

   Ο πολεμιστής είναι ο ανώτερος εαυτός σου που μάχεται να σε προστατέψει και να σου δώσει άμυνα στον οργανισμό σου, ώστε να αντέξει όσα βρει μπροστά του. Κάτι κάνεις εσύ. Ή πολύ καλή Χριστιανή είσαι, ή ξέρεις να αμύνεσαι με ειδικές ασκήσεις. Φτάνεις σε ανώτερα πνευματικά στρώματα και προστατεύεις ή ελέγχεις τον εαυτό σου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Μπορεί να είναι αλληγορικά ο σύντροφός σου ή κάποιος άγιος που βρίσκεσαι κάτω από την προστασία του. Είναι καλό όνειρο.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 στο 13:19
    Σύνδεσμος

    καταρχήν σε ευχαριστώ που μου απάντησες,
    κοίτα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το χτεσινό που έπαθα. είχα ένα απίστευτο πονοκέφαλο και όταν πήρα παυσίπονο έκανα εμετό και έγινα καλά. μου είπαν ότι είχα μάτι και το έβγαλα.
    και όσο μιλάς για το δεύτερο είχα την εντύπωση αλλά δεν το έγραψα ότι τον πολεμιστή τον θεωρούσα ότι ήταν ένας χαρακτήρας μου ,που διατηρούσα λογαριασμό με διάφορες πολεμιστές με τα ανάλογα χαρίσματα(shaman,paladin,mage,monk,hunter). αλλά δεν ήταν ένας από αυτούς απλά την εντύπωση αυτή που έδινε.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 στο 13:22
     Σύνδεσμος

     Ό,τι κι αν είναι, καλό όνειρο είναι. Ναι, μπορεί να σε έχουν επηρεάσει όλα αυτά.

     Απάντηση
   • Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 στο 13:23
    Σύνδεσμος

    αυτό το είδα τώρα , σαν κάτι να το εξαφάνισε ..
    είμαι καλή χριστιανή δηλαδή μου έδωσαν τροφή από πολύ μικρή , δεν κάνω ασκήσεις ειδικές απλά πιστεύω στην αγάπη και στο φως που αντανακλά το ήθος του Χριστού μας.
    όλοι πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας όταν μπορούμε.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.