Αρτοποιείο
Αν δείτε στον ύπνο σας αρτοποιείο, απαιτείται προσοχή σ’ ό,τι αφορά τις αλλαγές στην καριέρα σας. Παγίδες μπορεί να αποκαλυφθούν σε κάθε κατεύθυνση.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι σε αρτοποιείο, σημαίνει ότι θα γίνουν επιθέσεις εναντίον της υπόληψης της. θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτική στις κοινωνικές της υποθέσεις.

Αρτοποιείο

6 σχόλια στο Αρτοποιείο

 • Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 στο 09:44
  Σύνδεσμος

  Βρισκόμουν στην πόλη που ζούσα πριν λίγα χρόνια. Ανέβαινα ένα δρόμο ο οποίος στα αριστερά του είχε πολλά αρτοποιεία – φούρνους. Θυμάμαι να βλέπω τα ψωμιά και διάφορα σκευάσματα από ψωμί πάνω σε δίσκους στις βιτρίνες αλλά και μέσα στα μαγαζιά. Μου έκανε εντύπωση που ήταν στη σειρά ο ένας φούρνος μετά τον άλλο και πως δεν τους είχα δει παλιότερα. Εγώ θα πήγαινα να αγοράσω ψωμί σε ένα άλλο φούρνο σε ένα δρόμο παραπάνω. Σκεφτόμουν όμως κάποια άλλη στιγμή να περάσω ξανά από δω να πάρω ένα ρολό που είδα. Εκεί που θα πήγαινα υπήρχε κάποια αναταραχή θυμάμαι στους δρόμους, με κόσμο να τρέχει δεξιά αριστερά αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς. Έπειτα βρέθηκα στο σπίτι που ζούσα και προσπαθούσα να ολοκληρώσω μία δουλειά που είχα για να παραδώσω, σαν επιχείρηση. Έβλεπα ένα σαν κουτί ασανσέρ, το έβλεπα στο πάτωμα και προς τα κάτω και προσπαθούσα ή να το φτιάξω ή να χωρέσω κάτι μέσα σ αυτό. Προσπαθώντας να βρω ένα τρόπο άνοιξα την πόρτα του παλιού μου μπάνιου, που δεν ήταν μπάνιο όμως αλλά δωμάτιο και ήταν γεμάτο χρυσό και φλουριά! Μέσα στο δωμάτιο θυμάμαι ότι υπήρχε και ένας άνθρωπος. Έτσι σκέφτηκα ότι τώρα κάπως λύθηκε το πρόβλημα μου.
  Σημείωση: Οι δρόμοι και το σπίτι υπάρχουν και είναι στην πόλη που ζούσα λίγα χρόνια πριν. Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 στο 12:10
   Σύνδεσμος

   Δεν υπάρχουν φαντάζομαι οι φούρνοι, αλλά υπάρχει αυτός που ήθελες να αγοράσεις ψωμί. Κατάλαβα καλά; Εδώ έχω μπερδευτεί λιγάκι.

   Απάντηση
   • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 στο 12:19
    Σύνδεσμος

    Ο δρόμος υπάρχει αλλά οι φούρνοι δεν υπάρχουν όχι. Αλλά και αυτός που θα πήγαινα να αγοράσω ψωμί δεν τον ξέρω στην πραγματικότητα.

    Απάντηση
    • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 στο 12:27
     Σύνδεσμος

     Άρα, το όνειρο είναι αλληγορικό και χαίρομαι που πραγματικά αυτός ο δρόμος υπάρχει. Εσύ έχεις κάποιο σκοπό στη ζωή σου, δεν ξέρεις τι θέλεις, βαδίζεις στα τυφλά, αλλά προσπαθείς να βρεις κάτι μπροστά σου μελλοντικό που θα σε κάνει να χαρείς. Όμως, όσο γίνεται αυτή η αναζήτηση, στο δρόμο σου θα εμφανιστούν ευκαιρίες για να πετύχεις, όλες είναι δελεαστικές, αλλά κάποια απ’ αυτή θα την πιάσεις. Όμως, εσύ πας για τον άγνωστο σκοπό σου, για κάτι καλό, χωρίς να παραλείψεις να εκμεταλλευτείς κάτι απ’ όσα σου παρουσιάζονται τώρα στο δρόμο σου. Αν γνώριζες αυτό το φούρνο το όνειρο θα βραβευόταν. Όμως δεν παύει να είναι ένα ευχάριστο ή ελπιδοφόρο όνειρο. Υπάρχει όμως ο φόβος να μην βρεις ανοικτό ή υπαρκτό το φούρνο που αποφάσισες να πάρεις το ψωμί. Όμως, φρόντισες να καλυφθείς με το ρολό που πήρες ή θα πάρεις.

     Απάντηση
     • Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 στο 12:52
      Σύνδεσμος

      Xαίρομαι! Και με τη συνέχεια του ονείρου στο σπίτι, ποια είναι η ερμηνεία Νεκταρία?

      Απάντηση
      • Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 στο 19:32
       Σύνδεσμος

       Η αναταραχή δείχνει την ανασφάλεια που έχεις γι’ αυτό το φούρνο που δεν ξέρεις αν υπάρχει. Το άλλο κομμάτι αναφέρεται στο παρελθόν.

       Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.