Αρνί στην σούβλα

Αν δείτε στον ύπνο σας πως ψήνατε αρνί στη σούβλα χωρίς όμως να κοιμηθήκατε πεινασμένοι ή να μύριζε αρνί σούβλας κατά την διάρκεια του ύπνου σας, σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις και πως θα περάσετε μια περίοδο ευθυμία και χαράς. Αν δείτε άλλους να ψήνουν αρνί στη σούβλα, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε ευχάριστα γεγονότα για άλλους που μάλλον θα στενοχωρηθείτε γιατί θα σας κάνουν να ζηλέψετε. Αν σας προσφέρουν αρνί στη σούβλα, σημαίνει πως θα σας καλέσουν να λάβετε μέρος σε γλέντια και χαρές. Αν δείτε πως εσείς προσφέρετε αρνί στη σούβλα σε άλλους, σημαίνει πως θα καλέσετε εσείς άλλους σε γλέντια και χαρές που θα γίνουν στο σπίτι σας. Αν δείτε πως σας κάηκε το αρνί που ψήνατε, σημαίνει πως θα σας βρουν άσχημες μέρες στα οικονομικά σας και γενικά στις επιχειρήσεις σας. Αν είστε νέος-α και δείτε πως ψήνατε αρνί στη σούβλα κι αυτό κάηκε, αυτό σημαίνει πως ο αισθηματικός σας δεσμός θα διαλυθεί ή κάποιος γάμος που σχεδιάζατε.

Αρνί στην σούβλα

24 σχόλια στο Αρνί στην σούβλα

 • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 23:27
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου δεν μπορώ να δω την ερμηνεία. Δεν το βρίσκω αναρτημένο.

  Απάντηση
 • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 14:10
  Σύνδεσμος

  Ειδα ένα αρνί σουβλισμενο, τοποθετημένο σε ξύλινη ψησταριά. Το είχε ετοιμάσει μια άγνωστη γυναίκα(μαγείρισσα) αλλά μου έλεγε ότι μπορεί να μην το ψήσει. Κάτω απ’το αρνί υπήρχαν χορταρικά που θα μαγειρευοταν μαζί υποτίθεται.Εν τέλει μου πρόσφερε ένα κομμάτι κοτοπιτα. Τι σημαίνει?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο 17:35
   Σύνδεσμος

   Το Πάσχα αργεί αλληγορικά για σένα, που δηλώνει την μεγάλη χαρά μετά από βάσανα. Εσύ δεν θα περάσεις τόσο δύσκολα. Μπορεί να έρθει μια χαρά, αλλά όχι τόσο δύσκολη. Μια μέτρια χαρά που δεν θα διαδεχτεί τον πόνο και το μαρτύριο.

   Απάντηση
 • Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 στο 15:33
  Σύνδεσμος

  Γεια σας είδα όνειρο ότι ήθελε ο ξάδερφος μου και ο θείος μου να σουβλισυν αρνί ενώ βρίσκονται σε πένθος και μου είπαν να τους βοηθησω με το αρνί μπορείτε νς μου πείτε αν έχει κάποια ερμηνεια το όνειρο ?

  Απάντηση
  • Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 στο 17:51
   Σύνδεσμος

   Καλησπέρα! Τα κυριακάτικα όνειρα δεν ερμηνεύονται. Υπάρχει άρθρο γι αυτά να διαβάσεις.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 στο 13:47
    Σύνδεσμος

    Συγνώμη τώρα το είδα σας ευχαριστώ.πσρα πολύ για την ενημέρωση

    Απάντηση
 • Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 στο 10:25
  Σύνδεσμος

  είδα ότι εψηνα εγώ τρεια αρνιά, το ένα έγινε κ ψήθηκε καλά , το άλλο δεν ψήθηκε καλά κ το δοκίμασα από την σούβλα δαγκώνοντας το και ήταν ψιλοωμο, το δε τρίτο ήταν ένα μαύρο κατσίκι που ήταν στην σούβλα με το τρίχωμα κανονικά και ζωντανό, αλλά κάηκε λίγο επιφανειακά άλλα ξύπνησε κ έφυγε από την σούβλα κ πήγε μέσα σε μια μεγάλη σακούλα και κοιμήθηκε.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 στο 10:50
   Σύνδεσμος

   Τα τρία αρνιά είναι η ψυχή, το σώμα και το πνεύμα σου. Δείχνει μια ανισομέρεια όσον αφορά την ενέργεια και τη δύναμη μεταξύ τους. Το καθένα λειτουργεί διαφορετικά. Η ψυχή σου είναι ολοκληρωμένη, το σώμα αδρανεί και ο νους κάνει μαύρες σκέψεις και δεν μπορεί να βοηθήσει το σώμα να ωριμάσει. Ο νους κοιμάται και απομακρύνεται διότι είναι ελεύθερος. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει μια ανισορροπία μέσα σου. Μια δυνατή ψυχή δεν δύναται να βοηθήσει το πνεύμα και το σώμα να ισορροπήσουν. Μπορεί μόνο να τα βοηθήσει να μην καταστραφούν. Το κοιμισμένο πνεύμα αδρανεί, όπως και το σώμα όταν δεν είναι ολοκληρωμένο. Εσύ πρέπει να ψήσεις κι άλλο το αρνί που εκπροσωπεί το σώμα, άρα να προσπαθήσεις αλληγορικά να το ετοιμάσεις σωστά και να βγάλεις από μέσα σου όλες τις κατάμαυρες σκέψεις και το άγχος που κοιμίζουν το πνεύμα σου.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 στο 12:25
    Σύνδεσμος

    Σε ευχαριστω Νεκταρια , τι σε εκανε να ορισεις ως ψυχη το ψημμενο κ ως πνευμα κ σωμα αντιστοιχα τα αλλα;

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 στο 12:37
     Σύνδεσμος

     Η πείρα μου σαν ονειρομάντης. Η δύναμη να διαβάζω και να ερμηνεύω τα όνειρα.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 στο 09:58
  Σύνδεσμος

  είδα ότι έψηνα αρνί στη σούβλα μεγάλο και τρώγαμε τις πέτσες που ήταν πολύ νόστιμες κάποια στιγμή εμφανίστηκαν δυο μοναχοί και κρατούσαν από ένα τεράστιο σπαθί ο καθένας τους και προσπαθούσαν να κόψουν λίγο αρνί από την σούβλα για να φάνε γιατί φαινόντουσαν πολύ πεινασμένοι και ταλαιπωρημένοι , αλά ο φίλος μου που μαζί ψήναμε το αρνί τους αρνήθηκε και τους έδιωχνε από το αρνί , τότε αυτοί οι μοναχοί τον κοίταξαν έντονα και αρνήθηκαν να φύγουν προτάσοντας τα σπαθιά τους , αμέσως εγώ επενέβηκα και τους λέω πάρτε όσο αρνί θέλετε να φάτε και έκανα πίσω τον φίλο μου επιτρέποντάς τους να κόψουν και όντος έκοψαν ένα μεγάλο κομάτι αρνί να φάνε , μετά εγώ τους ζήτησα να μου δώσουν για λίγο το σπαθί τους και όντος μου το έδωσαν και ενώ ήταν τεράστιο ήταν πανάλαφρο και πολύ κοφτερό !! το δοκίμασα σε ένα κορμό δέντρου και τον έκοψε άμεσος σαν βούτυρο οι μοναχοί μου χαμογέλασαν με ευχαρίστησαν και έφυγαν .

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 στο 12:43
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο παγίδα. Δεν ήταν μοναχοί. Οι μοναχοί δεν τρώνε κρέας. Θεωρείται αμάρτημα. Τρώνε ψάρι, λαχανικά, όσπρια, λάδι, κρασί και γλυκά. Άρα, ο φίλος σου σε προστάτεψε και πολύ σωστά σου είπε να μην τους δώσεις. Όμως, εσύ τους λυπήθηκες. Αυτό ήθελαν. Σου έδωσαν τη δύναμή τους. Αυτό το όνειρο σε απομάκρυνε από το θεό. Χρειάζεται να προσέξεις αν ξαναδείς τέτοιο όνειρο.

   Απάντηση
 • Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 στο 11:21
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα! Είδα ότι πήγαμε εκδρομή στην εξοχή στο βουνό. Εκεί κάτσαμε κάπου κι εγώ πήγα τουαλέτα. Μπροστά είχε μια πόρτα που έπρεπε να την κρατάω κλειστή για να μην με βλέπουν. Στη συνέχεια βρίσκομαι στην κουζίνα μαζί με μαγειρες με ασπρα καπέλα και στολές. Στο τραπέζι υπήρχε ενα ταψί μεγάλο με μεγάλα κομμάτια αρνί και πατάτες ψητές. Το αρνί ήταν πολύ καλοψημένο και πεντανόστιμο και οι μάγειρες δίναν σε όλους από ένα κομμάτι αρνί και 1 πατάτα. Θυμάμαι καποιοι αντι για φαγητό πέρνανε κωκ γλυκά. Εγώ πήρα μόνο αρνί. Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 στο 13:40
   Σύνδεσμος

   .

   Έπρεπε να πάρεις μόνο πατάτες. Το αρνί δηλώνει ότι κάποιος θα σε εξαπατήσει θα πέσεις θύμα του. Το γλυκό ότι θα πικραθείς. Όμως, πρίν γίνει αυτό θα ξεκινήσεις ένα απελευθερωτικό αγώνα να απαλλαγείς από όσα σε βαραίνουν κρατώντας κλειστή την πόρτα της ψυχής σου για να νιώσεις πιο άνετα και να βγάλεις όσα δεν θέλει να μάθει κανείς. Η εκδρομή στο βουνό είναι η ηρεμία που ζητάς για λίγο και ο αγώνας να φτάσεις στην κορυφή. Ο κόσμος που υπήρχε στην κουζίνα είναι τα συναισθήματά σου. Ίσως αυτή η εξαπάτηση να είναι παλιά και δεν μπορείς να απαλλαγείς απ’ αυτή. Κάποια σημεία του εαυτού σου έχουν ηρεμήσει αφού φάγανε την πατάτα και κάποια έχουν πικραθεί σε μεγάλο βαθμό απ΄όσα έχεις περάσει. Πρόσεξε μόνο μην είναι κάτι καινούριο. Πολύ φοβάμαι ότι το αρνί που έφαγες οδηγεί τη σκέψη μου εκεί.

   Απάντηση
   • Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 στο 14:34
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ Νεκταρία. Το αρνί και την πατάτα δεν την έφαγα, την πήρα όμως από τον μάγειρα. Το γλυκό επίσης το πήραν άλλοι όχι εγώ. Πάντως ισχύει ότι στην παρούσα φάση νιώθω ότι κάποιοι δράσανε εις βάρος μου και με αδικήσανε. Γενικότερα δεν είναι καθόλου καλή περίοδος.

    Απάντηση
 • Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 στο 13:11
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα είδε η πεθερά μου εμένα και το πεθερό μου να τρώμε αρνί τι σημαίνει αυτό?
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 στο 13:48
   Σύνδεσμος

   Είναι πολύ ευχάριστο όνειρο για εσάς τους δύο. Σ’ αυτή τη χαρά η πεθερά σου δεν θα συμμετέχει, αλλά σαν θεατής θα σας καμαρώνει. Μπορεί εκείνη να προκαλέσει αυτή τη χαρά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 στο 11:05
  Σύνδεσμος

  γεια σας. Ειδα οτι ειχαμε αρνι στη σουβλα και βγηκε σαν βρασμενο δηλαδη το κρεας του ηταν ασπρο οχι οπως βγενει απο τα καρβουνα. Ειχα παει σε δυο σπιτια και ειχε γινει αυτο και δεν εφαγα πουθενα. Στο πρωτο σε μια που δεν την ξερω και ειχε κακκινους τοιχους και στη αλλη με την οικογενεια μου και μας κοιτουσαν απο ενα παραθυρο παλιες μου φιλες. Να σημειωσω πως το αρνι γενικα σαν φαγητο δεν μου αρεσει.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 στο 11:17
   Σύνδεσμος

   Πρόκειται για δύο καταστάσεις.Η μία αφορά το παρελθόν σου και η άλλη το μέλλον σου.Είναι δύο κοινές καταστάσεις.Το βράσιμο αντί ψησίματος,δείχνει ότι κάτι δεν έχει γίνει σωστά.Ειναι σαν να ολοκληρώνεται αλλά με λάθος τροπο η κατάσταση.Το ότι δεν εφαγες και το ότι δεν σου αρέσει στην πραγματικότητα δείχνουν ότι αντιλαμβανεσαι πως δεν είναι σωστό όλο αυτό και θα το αποφυγεις.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 στο 11:29
    Σύνδεσμος

    Δεν καταλαβα. Τι εννοεις η μια το παρελθον και η αλλη το μελλον?

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 στο 11:41
     Σύνδεσμος

     Είπα ότι αφορά δύο καταστάσεις.Ή μία που αφορά το παρελθόν έχει ήδη συμβεί και η άλλη που αφορά το μέλλον,δεν έχει συμβεί.Όμως θα είναι κάτι παρόμοιο.Κάτι που θα γινει αλλα δεν θα γίνει σωστα.Κάτι που δεν θα σε επηρρεάσει πολύ γιατι δεν το εφαγες.Κάτι που δεν θα σου αρέσει.

     Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.