Ψυχολογική Ερμηνεία:

Όλοι οι αριθμοί κρύβουν κάποιο μήνυμα επειδή το σύμπαν είναι μαθηματικά κατασκευασμένο.

Αριθμοί

92 σχόλια στο Αριθμοί

 • Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 στο 17:58
  Σύνδεσμος

  Νεκταρία μου θα ζητήσω ξανά κι εγώ τα φώτα σου για ένα όνειρο που είδα την προηγούμενη εβδομάδα καθημερινή ήταν.
  Είδα τον ίδιο φίλο που είχαμε σχολιάσει και στο λήμμα γάμος και σου έγραψα ότι χώρισε τελικά στην εξέλιξη ονείρου. Αυτός είναι νέος γιατρός ιδιώτης και προς το παρόν δεν έχει δημιουργήσει ακόμα μεγάλη πελατεία. Τον είδα λοιπόν πολύ καταβεβλημένο να φοράει καφέ με μπεζ πουλόβερ κι από μέσα πουκάμισο. Καθόταν στα σκαλιά της εισόδου του ιατρείου του, δεν είναι ακριβώς έτσι το ιατρείο στην πραγματικότητα και είχε βάλει υποτίθεται την επίσκεψη στα 21 ευρώ. Αυτό το είδα να το έχει γραμμένο και σε ένα χαρτί τετραδίου με μπλε γραμμές που είχε κολλήσει στην πόρτα του και θυμάμαι ότι έγραφε “Επίσκεψη: 21 ευρώ”.
  Θα ήθελα την άποψή σου γιατί δεν ξέρω να ερμηνεύσω σωστά τους αριθμούς.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 στο 10:08
   Σύνδεσμος

   ΄Το 21 είναι ο αριθμός της θέλησης και της αποτοξίνωσης από κάτι βλαβερό. Ο αριθμός 21 έχει την ιδιότητα λοιπόν να μας σταματάει από βλαβερές συνήθειες! Είναι ακριβώς το διάστημα των ημερών που χρειάζεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος για να ξεκόψει από ό,τι βλαβερό θέλει να απαλλαγεί. Άρα, δείχνει ότι αυτό το άτομο τώρα ακόμη ξεπερνά τον χωρισμό του. Δεν γνωρίζει το μέλλον του, αλλά θέλει να το ανοικοδομήσει. Δεν μπορεί να το κάνει τώρα, αλλά ξέρει ότι μπορεί και θα τα καταφέρει.

   Απάντηση
   • Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018 στο 14:37
    Σύνδεσμος

    Σ’ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου για την απάντησή σου! Άργησα να σου απαντήσω γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά τελευταία και ξέχασα ότι σου είχα γράψει το όνειρο αυτό. Σήμερα το σκέφτηκα και κοίταξα την απάντηση. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη η ερμηνεία σου! Ελπίζω να γίνει ακριβώς έτσι γιατί πρόκειται για ένα ταλαιπωρημένο άτομο στις σχέσεις του, πολύ δοτικό που δεν παίρνει τίποτα στο τέλος και του αξίζουν τα καλύτερα.
    Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που ερμήνευσες τον αριθμό. Θα ψάξω κι εγώ πληροφορίες για τους αριθμούς στα όνειρα.

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 στο 10:02
     Σύνδεσμος

     Σε κάθε αριθμό θα βάζεις από πίσω την λέξη αριθμολογία. Π.χ. θες να δεις το 21 θα γράψεις στο google 21 Αριθμολογία και θα σου το δείξει. Εσύ θα προσαρμόζεις την απάντηση βάσει αυτού που διάβασες.

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 στο 09:14
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, χθες είδα όνειρο ότι βρισκόμασταν στην αυλή του σπιτιού της θείας μου και καθόμασταν στο τραπέζι απέναντι από την αυλή του σπιτιού της θείας μου είναι ο κήπος του σπιτιού της γιαγιάς μου εκεί ήταν ένα παιδι( δεν το είδα στο πρόσωπο απλά από τ ρούχα εργασίας που φορούσε και το στυλ ήξερα ότι είναι αυτός)που πέρσι το καλοκαίρι είχε εκδηλώσει στο μπαμπά μου το ενδιαφέρον του για μένα αλλά εγώ δεν ήθελα. Αυτό το παιδί λειπον φωνάζει το μπαμπά μου ο οποίος καθόταν δίπλα στην αυλή της θείας μου πάει και ακούω το μπαμπά μου να τ λέει ένα κινητό το τελειώνε μόνο τα τελευταία ψηφία ακουσα σε 512 το δικό μου τελειώνει σε 576 επιστέφει ο πατέρας μου και τ ρωτάω μπαμπά ο Γιώργος σε ρωτησε για μένα όχι μου λέει δε θα ασχολείται μαζί σου ένα κινητό μου ζήτησε να του δώσω. Βγαίνει άκρη κορίτσια?
  Ευχαριστώ πολύ

  Απάντηση
  • Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 στο 10:49
   Σύνδεσμος

   Ίσως μετάνιωσες που δεν τον ήθελες τότε Σε βασανίζει επικίνδυνα αυτή η άρνηση, σαν να έχεις τύψεις για τότε.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 στο 10:17
  Σύνδεσμος

  Τεταρτη αυτο το ονειρο, εβλεπα οτι ειχα παει καποιο πολύ μακρινό ταξιδι με τη μάνα μου, σε εξωτικο μακρινο μερος. Μετά εβλεπα οτι κάπου ανεβαίναμε με αμάξι οδηγούσε η θεία μου (στην πραγματικότητα δεν οδηγει) ηταν ανηφόρα με μεγάλη κλίση και πήγαινε αργά, της λεω πάτα το και γκάζωσε εκεινη. Φτασαμε σε ενα σαν ξενοδοχειο, μπήκαμε αλλά ητάν λεει το spa εκει που πήγαμε, ρωτήσαμε και μας ειπαν πιο πέρα θα πάτε. Μετά σαν να βρεθηκα σε ενα συγκρότημα με σπιτάκια ενοικιαζόμενα, διακοπών, με εβαλαν να μείνω στο σπιτακι με αριθμό 13 μαζι με τη φιλη μου τη Σοφία. (Με αυτη θα παμε το πασχα διακοπες). Το 13 λεει ηταν το καλυτερο δωμάτιο και είχα χαρεί που με εβαλαν εκεί ήταν το πιο κοντινό λεει στην εισοδο στο κεντρο του συγκροτήματος κατι τέτοιο..,

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 στο 10:28
   Σύνδεσμος

   Υπέροχα, καλά να περάσετε, γιατί θα περάσετε. Ενώ στην ζωή μας το 13 είναι γρουσούζικο, είναι ο αριθμός της προδοσίας, στο όνειρο είναι ο αριθμός της αναγέννησης, της ισορροπίας. Άρα, μετά τον θάνατο έπεται η αναγέννηση. Άρα, χωρίς θάνατο δεν υπάρχει αναγέννηση. Ξεπερνά το τέλειο. Άρα, το δώδεκα είναι μια ολοκλήρωση. Κλείνει ένας κύκλος. Από το 13 ανοίγεται ένας νέος κύκλος εντελώς διαφορετικός. Σ’ αυτόν πεθαίνουν τα λάθη μας, βλέπουμε τι κάναμε και δεν το επαναλαμβάνουμε. Άρα, μετά την πραγματοποίηση του ταξιδιού θα γεμίσουν οι μπαταρίες σου και θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις κάτι νέο. Κάτι που ανοίγεται. Ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σου. Επειδή μετά το 12 ακολουθεί ο θάνατος η επίτευξη του στόχου οι περισσότεροι το θεωρούν γρουσούζικο. Όμως, στην πραγματικότητα με το 12 δεν πεθαίνει κάτι, απλά κάτι τελειώνει. Παίρνει την τελική του μορφή. Η εξακολούθηση ή η αλλαγή γεννά το 13.

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 στο 13:48
    Σύνδεσμος

    Ξαναειδα πάλι όνειρο με ξενοδοχείο Νεκταρία μου. Σημερα Παρασκευή. Ημουν με μια άγνωστη αλλα πολυ ομορφη γυναίκα συνομήλική μου η οποία ηταν ξένη λεει (ρωσίδα μου έκανε) αλλά μιλάγαμε λες και ήταν Ελληνίδα. Θα πηγαιναμε λεει εκδρομή-ταξίδι και της περιέγραφα τι ωραια θα περάσουμε, θα πηγαίνουμε οδικώς, θα σταματάμε οπου μας αρέσει, θα βγάζουμε φωτογραφίες, θα περάσουμε καλά. Και εκείνη μου ανέφερε τους Φιλίππους( ή ξενοδοχείο με τετοιο όνομα) και συγκεκριμένα ενα ακριβό ξενοδοχείο που είχε μείνει εκεί με κάποιον στο παρελθόν.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 11:06
     Σύνδεσμος

     Είναι μια περιοχή κοντά στην Καβάλα που έγινε μια ξακουστή μάχη εκεί.

     Η μάχη των Φιλίππων πραγματοποιήθηκε το 42 π.Χ. στους Φιλίππους της Καβάλας. Αντίπαλοι ήταν από τη μια πλευρά ο Οκταβιανός και ο Μάρκος Αντώνιος και από την άλλοι ο Βρούτος και ο Κάσσιος, δηλαδή οι δολοφόνοι του Ιούλιου Καίσαρα.

     Άρα, αυτό το άτομο είσαι εσύ. Ο αληθινός σου εαυτός και ο παλιός, ο οποίος δεν μπορείς να νιώσεις πια. Δεν τον αναγνωρίζεις για δικό σου. Είναι ένας ξένος. Δείχνει λοιπόν που ήσουν και που έφτασες. Σου ζητάει όμως να ξαναπάς στα παλιά. Αγνοώ τον λόγο. Να νιώσεις όπως εκείνη. Να νιώσεις για λίγο όπως παλιά. Ξέρεις ότι είναι παγίδα. Ποιος γυρίζει στα παλιά όταν έχει απελευθερωθεί απ’ αυτά; Όπως ο βρούτος και ο Κάσιος ξεγέλασαν τον Ιούλιο Καίσαρα και τον σκότωσαν, ο παλιός σου εαυτός θέλει να σε ξεγελάσει για να σε καταστρέψει. Εσύ πρέπει να μείνεις εκεί που είσαι τώρα. Μην αφήσεις κανένα να σε πάρει πίσω και να σε παρασύρει.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 11:30
      Σύνδεσμος

      Eχω μια τάση να γυρνάω το τελευταίο εξάμηνο σε παλιούς έρωτες. (2 άντρες συγκεκριμένα). Με τον ένα μάλλον τέλειωσα. Τώρα ασχολούμαι με εναν άλλο που μάλλον τελειώνει ξανά οριστικά πιά και αυτός. Το καλοκαίρι σχεδιάζουμε με μια φίλη να παμε διακοπές στη Χαλκιδική. Ισως επηρεάστηκα.

      Απάντηση
      • Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 στο 11:34
       Σύνδεσμος

       Απ’ ό,τι φαίνεται, για να περάσεις καλά στο ταξίδι σου θα πρέπει να αφήσεις το παρελθόν γιατί σου κάνει κακό.

       Απάντηση
   • Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 στο 23:15
    Σύνδεσμος

    Διαπίστωσα οτι στις 13 του μήνα συνάντησα ξανά κάποιον… και ξαναρχίσαμε να βλεπόμαστε… λες ;;;

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 11:38
     Σύνδεσμος

     Ακριβώς, ανοίξατε ένα νέο κεφάλαιο. Εύχομαι αυτή τη φορά να πετύχεις. Αυτός είναι ο ρόλος του 13, ήταν τότε 13 του μηνός και μάλιστα σήμερα έχουμε 13 του μηνός. Πολλά δεκατριάρια μαζεύτηκαν. Ευτυχώς που καταργήθηκε το προπό θα σου έλεγα να γράψεις ένα. Μπορεί να έπιανες δεκατριάρι.

     Απάντηση
     • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 11:49
      Σύνδεσμος

      Χαχα! Με έκανες και γέλασα! Λες να αφορά αυτόν;; Μακάρι αν και εχω αμφιβολίες…

      Απάντηση
      • Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 στο 11:56
       Σύνδεσμος

       Βλέπεις και κάνεις λέει ο σοφός λαός. Ένα δεκατριάρι δεν είναι πάντα αποτελεσματικό. Είναι απλά η αρχή ενός νέου κύκλου.

       Απάντηση
 • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στο 04:48
  Σύνδεσμος

  Έχω δει εδώ κ πολύ καιρό το εξής όνειρο. Την αδερφή μου του πατέρα μου (Ελένη αν βοηθάει) να κάθεται στο καναπέ του σπιτιού μου κ να μ λέει ότι στα 32 μου θα παντρευτώ. Το έλεγε σαν να το οραματίζεται.ηταν ας πούμε σαν σε νιρβάνα. Μετά βλέπω τον γιο της (Σπύρο) πάλι στον ίδιο καναπέ λίγο πιο φυσιολογικά να μιλάει όχι σαν σε όραμα να λέει εμείς στην Αμερική (όντως ζει Αμερική) όταν το βλέπουμε σε όνειρο αυτό σημαίνει ότι θα πεθάνουμε. Ευχαριστώ

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 στο 09:10
   Σύνδεσμος

   Η εξήγηση ενός ονείρου δεν εξαρτάται ποτέ από τον τόπο. Όπου κι αν βρίσκεσαι, η ίδια ερμηνεία είναι. Το όνειρο δείχνει αντίφαση. Σου δείχνει ότι η ψυχή σου δεν μπορεί να αξιολογήσει ποια είναι η σωστή ερμηνεία. Υπάρχει μπέρδεμα προς το παρόν.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 στο 16:55
  Σύνδεσμος

  Εγώ είδα ότι πήραν 5 καινούρια άτομα στη δουλειά. Και γω τους λέω τι καλά θα κάθεστε μέχρι το ξημέρωμα (όπως και κάθομαι ) και θα σας μάθω τι κάνουμε. Μετά λέω εσείς οι δύο θα περνετε παραγγελίες και εμείς οι τρεις θα κάνουμε τα υπόλοιπα. Ένα ακόμα άτομο λείπει που στο όνειρο εξαφανίστηκε. (Επίσης το είδα απόγευμα γιατί με την δουλεια μου δεν κοιμάμαι συχνά βράδυ )

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 10:37
   Σύνδεσμος

   Είσαι από τα άτομα λοιπόν που αναφέρω στα μεσημβρινά όνειρα ότι τα όνειρά τους είναι βγαλμένα από το ασυνείδητο, λόγω εργασίας. Να η επαλήθευση. Το όνειρο δείχνει ότι είσαι τόσο κουρασμένη που θα ήθελες βοηθούς, κάποιο άνθρωπο να πάρει κάποιες αρμοδιότητες που έχεις, να έχεις κάποιο άνθρωπο δίπλα σου, ώστε να βγάλεις λιγότερη δουλειά. Όνειρο επιθυμίας είναι. Φαίνεται ότι δουλεύεις για έξι άτομα. Άρα, θα σε ανακούφιζε αν έπαιρνες το 1/6 της δουλειάς και την υπόλοιπη να την πάρουν άλλοι.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 στο 12:28
    Σύνδεσμος

    Ναι έτσι είναι. Έχω απελπιστει δεν ξέρω τι να κάνω.

    Απάντηση
    • Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017 στο 13:01
     Σύνδεσμος

     Διάλογο με το αφεντικό. Να σου δώσει αρμοδιότητες των δυνατοτήτων σου. Είσαι οργανισμός που χρειάζεται ξεκούραση. Υπάρχει φόβος να πάθεις υπερκόπωση. Καλύτερα συζήτησε το με το γιατρό σου, ώστε να μεσολαβήσει και να σου γράψει άδεια.

     Απάντηση
 • Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 στο 12:03
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα είδα πολλά στο όνειρο μου και ήτανμεγάλο και μπερεδεμένο ένα κομμάτι μπορώ να πω ότι μου μεινε σαν να συμβολίζει κάτι.ήμουνα με ένα γνωστό μου που είναι δικηγόρος αλλα κανουμε και παρέα είμασταν στο μπαλκόνι μου και γυρισα το κεφάλι και είδα μεσα στο σαλονι κατω ενα ασπρο φανελακι (οχι δικο μου) με αίμα πολύ κόκκινο και πάνω από το αίμα είχε τους αριθμους 7773.μετα πηγα στην απλώστρα στο μπαλκόνι και δήθεν τα μαγιό μου από το καλοκαίρι δεν είχαν στεγνώσει ακόμα και δε μπορουσα να τα μαζεψω.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 στο 18:53
   Σύνδεσμος

   Αυτά τα όνειρα ανήκουν στα βαθιά λησμονημένα. Δεν έχουν μια ερμηνεία συγκεκριμένη να μας δώσουν.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 στο 09:38
  Σύνδεσμος

  Νεκταρια μου ειδα χθες βραδυ ενα ονειρο που δεν ξερω αν εχει ερμηνεια. Στην πραγματικοτητα αυτος που μου αρεσει με προσκαλεσε σε μια δικη του εκδηλωση που θα ειναι μεσα στον μηνα και χθες βραδυ λοιπον ειδα στο ονειρο μου οτι το συζητουσα με την αδελφη μου αν θα παω αν και ελεγα οτι δεν θα παω το πιο πιθανον και η ημερομηνια που θυμαμαι οτι θα ηταν στο ονειρο ειναι 15 ή 16 του ιδιου μηνα ,στην πραγματικοτητα ειναι αλλη ημερομηνια η εκδηλωση του.

  Απάντηση
   • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 στο 18:52
    Σύνδεσμος

    Περιεργο γιατι δεν μου περασε καν απο το μυαλο να παω και η προσκληση στην πραγματικοτητα που με προσκαλεσε ηταν μεσω φαισπουκ, που στελνουν σε ολους τους φιλους και επειδη εχουμε χαθει ειπα οτι δεν θα παω..

    Απάντηση
    • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 στο 18:54
     Σύνδεσμος

     Αν δεν σε ήθελε, θα σε είχε διαγράψει από τους φίλους του. Άρα ισχύει. Άλλωστε, εκείνος σε προσκάλεσε. Δεν του το ζήτησες εσύ. Αν θέλεις, παρ’ τον τηλέφωνο και ρώτησε τον αν ισχύει η πρόσκληση που έλαβες. Έχεις δικαιολογία.

     Απάντηση
     • Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 στο 09:28
      Σύνδεσμος

      Νεκταρια μου τελικα δεν πηγα γιατι δεν ειχε γινει καμια εξελιξη μεταξυ μας, ουτε εγω του εστειλα ουτε αυτος μου εστειλε, δεν ειχαμε επικοινωνια,,,

      Απάντηση
      • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 18:59
       Σύνδεσμος

       Τότε περνάς καλά και χωρίς αυτόν. Άρα, ξέρει καλύτερα η ψυχή σου ποιο είναι το καλύτερο για σένα κι αυτό πράττει. Το όνειρο έδειξε ότι θα περάσεις καλά. Φαντάστηκα ότι θα πήγαινες. Αφού δεν πήγες, ξέρεις τι θέλεις. Καλύτερα έτσι.

       Απάντηση
       • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 19:05
        Σύνδεσμος

        Ηθελα να παω πολυ αλλα ηθελα αυτος να με πλησιασει ξανα

        Απάντηση
        • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 19:08
         Σύνδεσμος

         Όχι, λάθος τακτική. Ήταν η ευκαιρία σου. Αυτά γίνονται σε μεγάλες αγάπες ή γίνονταν κάποτε. Τώρα πια δεν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις. Δεν θα ασχοληθεί άλλο. Αποθαρρύνθηκε που δεν πήγες. Τώρα και να θέλει να κάνει κάτι μαζί σου θα διστάζει μην φάει Χ. Του άναψες κόκκινο φανάρι. Οι άνδρες δεν είναι όπως παλιά. Έχουν ανασφάλειες. Φοβούνται μην φάνε τα μούτρα τους στον τοίχο. Δεν παρακαλάνε. Πάνε εκεί που τους ανάβουν πράσινο. Έλα στη θέση του. Αν τον καλούσες εσύ και δεν ερχόταν θα είχες το θάρρος να τον πλησιάσεις; Είναι κι αυτοί σαν και εμάς, σκέφτονται όπως εμείς οι γυναίκες. Δεν παρακαλάνε πια. Ξεχάστε την παλιά εποχή. Δεν υπάρχει πια.

         Απάντηση
         • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 19:12
          Σύνδεσμος

          Ειναι διαφορετικη η περιπτωση μου, γιατι δεν ηταν πρωσιπικη προσκληση, ισως να μην εχει αλλη ερμηνεια το ονειρο

          Απάντηση
          • Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 στο 19:14
           Σύνδεσμος

           Ναι, αλλά για να σε έχει στη λίστα με τους φίλους του αυτό κάτι σημαίνει. Το όνειρο δείχνει ότι θα περάσεις καλά. Δείχνει μια γενική θετικότητα. Ίσως αφορά άλλο τομέα ή θα αποδειχθεί μελλοντικά ότι έκανες το σωστό.

 • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:28
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα νεκταρια!
  Είδα στον ύπνο μου σήμερα που ξημέρωσε τα γενέθλια μου, έναν κύριο που τον ξέρω ειναι πολυ ευκαταστατος, πολυ συμπαθής βέβαια παντρεμένος. Για να μην παρεξηγηθώ απλα τον θαυμάζω χωρις να θέλω κάτι εννοείται. Νομίζω υπαρχει αμοιβαία εκτίμηση. Τον είδα λοιπόν να με παρατηρεί απο μακρυά και ξαφνικά βρέθηκε κοντά μου και ακουμποντας με το χέρι το κεφάλι του με ρώτησε: τι γινεται με σένα; Και μετα τον είδα να φεύγει με το αυτοκίνητο του του οποίου οι πινακίδες ήταν (αντι για γράμματα ήταν το 818) και μετα 8888. Τ όνομα του ειναι ευτυχιος. Τι μπορεί να σημαινει;
  Ευχαριστω

  Απάντηση
  • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:57
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει πρωτιά σε κάποιον τομέα και άπειρη, πολύ άπειρη ευτυχία. Ήταν φυσικά η ευτυχία προσωποποιημένη.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 στο 14:59
    Σύνδεσμος

    Νεκταρία μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ. Εντωνμεταξύ έτυχε να έπεσαν τα γενέθλια μου Παρασκευή μέρα που έχω γεννηθεί και είμαι σε μία φάση της ζωής μου τόσο μα τόσο δύσκολη…..

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 στο 11:16
     Σύνδεσμος

     Κανένας δεν ξέρει το αύριο τι θα φέρει. Ίσως είδες ένα λαμπρό μέλλον.

     Απάντηση
 • Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:45
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, τι σημαίνουν τα 3 εφτάρια που μου έδειχνε ένα ζωντανό ανθρωπάκι παιχνίδι που είχα κι έπαιζα?

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο 10:53
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι ζεις μια υπερβολική ευτυχία αλλά προς το παρόν είναι μέσα σου. Οδεύεις προς τα εκεί, αλλά έχεις μεγάλο απόθεμα αυτής, πριν ακόμα το βιώσεις.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 στο 22:22
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα…
  Νεκταρία μου ειδα το νουμερο 99
  Δεν εχει συγκρατήσει τιποτα αλλο το μυαλο μου…
  Μονο μια εικονα με τον αριθμό 99….
  Τι σημαίνει?

  Απάντηση
 • Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 στο 17:04
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! χθες είδα πως κάποιος μου είπε να πάρω τηλέφωνο το 81558..
  δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό..
  δεν θυμάμαι να αναγνώρισα ποιος ήταν, αλλά μου φάνηκε οικείο το πρόσωπο.
  απλά θυμάμαι τον αριθμό γιατί μου έκανε εντύπωση..
  υπάρχει άραγε κάποια εξήγηση;
  να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 στο 17:33
   Σύνδεσμος

   Απ’ ό,τι είδα είναι ένα γονίδιο του ανθρώπου αυτό.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 στο 21:08
  Σύνδεσμος

  σας ευχαριστω πολυ κ.νεκταρια…η αληθεια ειναι οτι κανενας απο τους τρεις ανδρες (απ οσο τους γνωριζω δλδ)..ειδικα το συμφοιτητη μου που ξερω ελαχιστα…δεν εχουμε κοινα σημεια..ισχυει οτι ψαχνω κατι αληθινο για σχεση απλα υπαρχει ελπιδα η κοινη καταγωγη του συμφοιτητη μου με το παιδι που αγαπησα;;;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017 στο 12:23
   Σύνδεσμος

   Ναι, σ’ αυτό συμφωνούσε και ο Φρόιντ. Πολλές φορές δείχνει στοιχεία κάποιου άλλου για να παρουσιάσει έναν τωρινό.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 στο 23:21
  Σύνδεσμος

  γεια σας…ειδα ενα πραγματικα περιεργο ονειρο..ημουν σε ενα μερος με πολυ κοσμο ωστοσο θυμαμαι απ τους παρευρισκομενους μονο τον πατερα μου και εναν συμφοιτητη μου με τον οποιο να σημειωσω εχουμε απλα τυπικες σχεσεις και σε καμια περιπτωση δεν αισθανομαι ουτε εγω και λογικα ουτε αυτος… ερωτικη ελξη…στο ονειρο ηξερα πως ηταν ερωτευμενος μαζι μου χωρις να μου δειχνει κατι αρχικα, και μαλιστα καθομασταν απεναντι σε κατι ξυλινα μεγαλα σε μηκος παγκακια..διπλα μου καθοταν ο πατερας μου ο οποιος διηγουνταν ιστοριες σχετικα με εμενα ….ανουσιου περιεχομενου και οι φιλες μου οι οποιες δεν θυμαμαι ποιες ηταν…συμμετειχαν..τοτε ο συμφοιτητης μου μου χαμογελουσε μου εκλεινε το ματι κλπ και γενικα…δεν μπορω να το εξηγησω…εισεπραττα μεγαλη τρυφεροτητα απο εκεινον και ελεγα κοιτα να δεις ποσο με αγαπαει..συγχρονως ακουγα συνεχως τον αριθμο 5 και νομιζω μου εδωσε ενα χαρτι στο οποιο επισης ηταν γραμμενος αυτος ο αριθμος….να σημειωσω πως και ο συμφοιτητης μου και ο μπαμπας μου εχουν το ιδιο ονομα (Γιαννης) αν παιζει ρολο αυτο..και ακομα ο τοπος καταγωγης του συμφοιτητη μου ειναι κοινος με τον τοπο καταγωγης ενος αγοριου που αγαπησα με ολη μου την ψυχη και θα τον ηθελα στη ζωη μου…ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα με την εκταση

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 στο 19:05
   Σύνδεσμος

   Έχεις μπερδέψει όλους τους άνδρες της ζωής σου. Έναν που αγάπησες, ένα που δεν αγάπησες και τον πατέρα σου. Ανήκει στα όνειρα κολάζ που δηλώνει ότι θα ήθελες μια σχέση αληθινή που να περιέχει στοιχεία και των τριών ανδρών, αλλά επιπλέον να σε θέλει ερωτικά. Διάλεξε αυτούς η ψυχή σου. Τα ονόματα των δύο ανδρών είναι σύμπτωση εδώ.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:02
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ότι κάποιοι έπαιζαν στοιχήματα με αριθμούς, ποιος θα βγει. Ήταν ο Φάνης και κρατούσε ένα φλιτζάνι άδειο με σχέδια αυτά που λένε στον καφέ. Του λέω δώσε μου το φλιτζάνι, δεν το έδινε. Του λέω ξανά δώσε μου βρε βλακα το φλιτζάνι, κάτι γράφει από κάτω. Του το πήρα από το χέρι και το γύρισα ανάποδα, και είδα ότι με τον καφέ είχε σχηματιστεί το εξής 544ωω, λέω να με ποιους αριθμούς να στοιχηματισετε, ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 στο 10:02
   Σύνδεσμος

   Το 544 είναι ο κωδικός της Αμερικής. Τα τρία ωμέγα συμβολίζουν στο όνειρο το WWW που βάζουμε στις ιστοσελίδες για να μπούμε στο ίντερνετ. Θέλει να πάει στην Αμερική, έχει τέτοιο σκοπό; Ποντάρει εκεί;

   Απάντηση
 • Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 στο 11:47
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα κορίτσια!!! Απόψε είδα γραμμένο τον αριθμό 11 και τη λέξη ΟΧΙ.
  Στο ίδιο όνειρο έβλεπα ότι ήμουν σε αυτοκίνητο οδηγός και ήθελα να πάω στο Ελληνικό (Αθήνα) , αλλά ενώ υποτίθεται έπρεπε να στρίψω αριστερά εγώ συνέχισα ευθεία και θα έβγαινα κάπου αλλού , απο όπου θα χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο για να φτάσω στο προοροσμό μου. Ενιωθα ότι κάποια φωνή με καθοδηγούσε. Χτύπησε το τηλέφωνό μου ήταν η αδελφή μου και μου είπε τον αριθμό 31182 , ενω απο το χωρο που ήταν ακουγόταν φωνές και διάφοροι ήχοι, σα να επαιρνε απο κάποιο μαγαζί.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 στο 19:06
   Σύνδεσμος

   Το όνειρο δείχνει ότι δεν θα φτάσεις στο 11 που είναι ένα βήμα πριν την ψυχική ολοκλήρωση. Άρα, βρίσκεσαι στο 10 το καλό, όχι το τέλειο βήμα. Το όνειρο δείχνει ότι κάπου πας συγκεκριμένα, αλλά χάνεσαι. Πας ευθεία και όπου σε βγάλει. Η φωνή αυτή είναι το ένστικτό σου. Το 31182 είναι μια μαγνητική κεραία στο λειτουργικό σύστημα που κάνει σωστά τη σύνδεση για να φεύγει το χιονάκι και να υπάρχει καθαρή και σφαιρική εικόνα. Είναι αλληγορικό. Είδες το αντίστοιχο εσύ με ήχους, αλλά αυτό συμβαίνει αντίθετα με την εικόνα. Άρα, μοιάζει σαν να έχει χιονάκι ο δέκτης σου και θα πρέπει να τον καθαρίσεις για να πάρεις τη σωστή διαδρομη και να καθοδηγηθείς σωστά. Η αδερφή σου ή η ψυχή σου θα σε προμηθεύσει με την κεραία αυτή.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 στο 19:12
    Σύνδεσμος

    Ειναι καλο ή κακό όνειρο Νεκταρια? Σημαινει οτι το ποθουμενο ειναι ανακπληρωτο? Ή με σωστη καθοδηγηση εχω ελπιδες να τα καταφερω? Ξεχασα να γραψω ότι το 11 και το οχι ήταν σε σκουρο φοντο.

    Απάντηση
    • Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 στο 19:21
     Σύνδεσμος

     Όταν φύγουν τα χιονάκια και δεις καθαρά, μόνη σου θα βρεις τον δρόμο σου. Στο 10 είσαι. Πόσο απέχει το 12; Αυτό δεν ήταν το σωστό 11 λοιπόν, ήταν μια πλάνη που την κατάλαβες και είπες όχι. Άρα, καποια άλλη φορά που θα ανοίξουν τα μάτια σου θα τα καταφέρεις. Όχι τώρα.

     Απάντηση
     • Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 στο 19:58
      Σύνδεσμος

      Ευχαριστώ πολύ! Απιστευτο ταλέντο, απίστευτες γνώσεις! Μπορεί κάθε φορά να επαναλαμβάνομαι αλλά δε μπορώ να μη πω αυτο που σκέφτομαι.

      Απάντηση
      • Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 στο 20:01
       Σύνδεσμος

       Για ακόμη μια φορά ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

       Απάντηση
 • Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 στο 10:32
  Σύνδεσμος

  Καλημερα κ χρονια πολλα καλη χρονια. Ειδα στο ονειρο μου ταφους αριθμημενους αλλα πιο εντονα εναν με τον αριθμο 30. Ηταν ολοι πετρινοι. Επισης πως ερωτοτροπουσα με εναν πρωην φιλο της αδελφης μ τον οποιο εχω ν δω χρονια. Τι σημαινει?

  Απάντηση
  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 στο 10:36
   Σύνδεσμος

   Διάβασε το άρθρο για τα όνειρα Σαββάτου προς Κυριακή και τα μπλε γράμματα.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 στο 17:37
  Σύνδεσμος

  Γεια σας! Ειδα σημερα στο υπνο μου την ωρα στο κινητο μου και εγραφε “20:20” και με το που γυρισα για λιγο το βλεμμα μου αλλου -για λιγα δευτερα μονο- εγραφε “20:28”. Πρωτη φορα νομιζω βλεπω “τετοιο” ονειρο.

  Απάντηση
  • Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 στο 19:53
   Σύνδεσμος

   Σημαίνει ότι ο χρόνος κυλά πολύ γρήγορα. Είναι η σχετικότητα του χρόνου. Όταν έχεις να κάνεις κάτι τόσο όμορφο ο χρόνος κυλά γρήγορα. Όπως συμβαίνει με τα όμορφα όνειρα, τελειώνουν γρήγορα. Όταν είναι κάτι άσχημο ή βαρετό, ο χρόνος κυλά αργά και βασανιστικά.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 στο 00:20
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας, χθες το βράδυ είδα κάποιον που υποτίθεται ότι ήταν πρώην εργοδότης μου να μου λέει ότι εσύ ήσουν η νο 28 σερβιτόρα μου. Κ του απάντησα 2 + 8= 10. Το 10 το καλό. Πώς ερμηνευεται αυτό; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 στο 14:44
   Σύνδεσμος

   Μπορεί να μην είσαι πρώτη στη λίστα, αλλά είσαι το δέκα το καλό κι αν το αναλύσουμε περισσότερο 1+0=1, άρα, για κάποιον είσαι το νούμερο ένα!!!

   Απάντηση
 • Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016 στο 08:53
  Σύνδεσμος

  Καλημερα σας!! Πρωτη φορα βλεπω ονειρα με αριθμους και ανυσηχισα λιγο γτ ειδα το βιντεο στη σελιδα που γραφεται (οι αριθμοι στα ονειρα)
  Λοιπν εισα οτι καπου δουλευα με υπολογιστες καθοσουν σε μια καρεκλα εβαζες ακουστικα και εδινες κατι πληροφοριες νομιζω και εγω ημουν βοηθος μια κοπελας (την ηξερα)
  Και παω διπλα της και κατι εγινε και ρωταω για την ωρα και στη οθονη ειχε 3 ωρες μια εδειχνε 9:37 η αλλη. 8:36 και η αλλη 7:30
  Και φρικαρα με εμεις και ειπαμε
  7:30 ειναι η ωρα εχει θεμα ο υπολογιστης και ξυπναω !!
  Τι μπορειιι να σημαινειιι????
  Λες να βαλωω τζοκερ??? (που τετοια τυχη)
  Να διευκρινησω μηπως ειναι και απο το υποσυνηδειτο, γιατι σημερα εβαλα ξυπνητηρι 7:30 κ 7:40 γιατι 9:40 εχει αστικο και το σκεφτομουν λιγο τι βραδυ οτι πρεπει να ξυπνησω 7:30
  Παντως ελπιζω να ειναιι καλο ονειρο γιατι φοβαμαι μη συμβει τιποτα κακο…..:(
  Ευχαριστω πολυ!!!

  Απάντηση
  • Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016 στο 19:25
   Σύνδεσμος

   Είναι όνειρο αφύπνισης στη δική σου περίπτωση. Ρύθμισες το ρολόι του μυαλού σου να σου υπενθυμίσει το πρόγραμμά σου. Αυτό το βιντεάκι είναι άλλη περίπτωση. Το έβλεπε το όνειρο αυτό συνέχεια. Μην τα μπερδεύεις. Δες το βιντεάκι και θα καταλάβεις που διαφέρει.

   Απάντηση
 • Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 στο 13:34
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα, είδα ένα όνειρο κι έχω τρομοκρατηθεί πολύ, ήταν ένας γιατρός, έκανε εξετάσεις στην μητέρα μου, και μας έδωσε ένα χαρτί με αριθμούς, 123 και 5, σε τρεις σειρές, στην μεσαία σειρά το 5 ήταν στην μέση πιο έντονο μαύρο και τεράστιο, και λέω “τι είναι αυτό το 5, τι δείχνει?, ο γιατρός δεν μιλούσε κι έφυγε, και λέει η μάνα μου “θα πάω να μάθω”. Γυρνάει πίσω στεναχωρημένη και λέει “Πρέπει να βγει η καρδιά, να γίνει εγχείρηση”, άρχισα εγώ και η γιαγιά (ζει) να κλαίμε. Της λέω “δεν θα ναι τόσο σοβαρό για να κάνεις εγχείρηση”, και λέει η μαμά μου “όχι εγώ η Μορφούλα πρέπει να κάνει εγχείριση” (εννοούσε την ξαδέρφη της, Μορφούλα, λένε και την μαμά μου), ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 14:28
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα όνειρο που δείχνει ότι η μητέρα σου είναι καλά. Αυτό ήταν όνειρο από το παράλληλο σύμπαν.

   Απάντηση
 • Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 στο 03:02
  Σύνδεσμος

  Καλημερα, θυμαμαι να ειδα τον αριθμο 30.00 με ασπρα γραμματα σε μαυρο φοντο και σχετικα μεγαλα (πχ γραμματοσειρα 30-35)

  Διαβασα πως το 3 συμβολίζει τον τριαδικό θεό.. το 30 ομως?
  Τα δεκαδικα τι ρολο παιζουν?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 στο 14:29
   Σύνδεσμος

   Αναφέρεται στα 30 αργύρια. Πρόσεξε μην σε προδώσει κάποιος που αγαπάς.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο 14:58
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα! Είδα στον ύπνο μου ένα όνειρο σχετικά με αυτόν που μου αρέσει. Τσέκαρα την ηλεκτρονική αλληλογραφία του και διαπίστωσα ότι είχα όλους του προσωπικούς του κωδικούς και μπορούσα να μπω έτσι. Επίσης είχε τα γενέθλια του και ήταν ημερομηνία 11(ημέρα) κάτι (δεν θυμάμαι τον μήνα Σεπτέμβριος ή Οκτώβρης ίσως). Ευχαριστώ!

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:32
   Σύνδεσμος

   .

   Τα γενέθλια του είναι πράγματι στις 11 κάποιου μήνα?Δείχνει υποσυνείδητα ότι θα ήθελες να μάθεις τα προσωπικά του δεδομένα.

   Απάντηση
    • Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 13:49
     Σύνδεσμος

     Τότε δηλώνει ότι αυτό είναι αδύνατον.Δηλαδη θες να μάθεις για εκείνον αλλά δεν μπορείς.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο 12:50
  Σύνδεσμος

  γεια σας προσφατα ειδα ειναι ονειρο στο οποιο θυμαμαι τον αριθμο 461. στα προηγουμενα ονειρα μου περιειχαν στους αριθμους -6 και -46. τι σημαινιυν οι αριθμοι;

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο 14:02
   Σύνδεσμος

   .

   Μήπως είσαι από την Ηγουμενίτσα; Είναι μέρος ταχυδρομικού κώδικα αυτής της περιοχής. 461 00

   Απάντηση
   • Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο 15:16
    Σύνδεσμος

    οχι δεν ειμαι απο ηγουμενιτσα. απο την κυπρο ειμαι. ετσι ταχυδρωμικο κωδικα δεν εχει η κυπρος

    Απάντηση
    • Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 19:01
     Σύνδεσμος

     Αν δεν είναι μέρος από κάποιο τηλέφωνο δηλώνει μια τακτοποίηση στο σώμα που δείχνει τα 4 άκρα, ότι είσαι αρτιμελής, στο πνεύμα που δηλώνει την μισή ολοκλήρωση ότι βρίσκεσαι στη μέση για την επίτευξη του σκοπού σου και στην μια και μοναδική ψυχή σου. Σήμερα έχω έμπνευση.

     Απάντηση
 • Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 στο 15:29
  Σύνδεσμος

  Καλημέρα!Είδα ότι η μητέρα μου έφτιαχνε ορθογώνια σχήματα στον υπολογιστή (στην πραγματικότητα δεν ξέρει από τεχνολογία ούτε ασχολείται). Τα ορθογώνια αυτά -τα οποία ήταν τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο- είχαν και άλλα πιο μικρά σχήματα μέσα, θυμάμαι κυρίως κύκλους αλλά και τρίγωνα. Υπήρχε ένα πλαίσιο και αυτή προσπαθούσε να χωρέσει σ’αυτό όσο το δυνατόν περισσότερα ορθογώνια γεμάτα από τέτοια σχήματα. Σε μια στιγμή της λέω ότι έχει ήδη φτιάξει πάρα πολλά και δεν χρειάζεται να φτιάξει άλλα. Την στιγμή που της το είπα αυτό, μέτρησα τα ορθογώνια που είχε φτιάξει και ήταν 11 στον αριθμό. Αυτή όμως συνέχιζε μέχρι που σε κάποια στιγμή που τα ξαναμέτρησα είχε φτιάξει 17 ορθογώνια και δεν ξέρω, νομίζω είχε σκοπό να φτιάξει και άλλα, τί μπορεί να σημαίνει;

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 18:40
   Σύνδεσμος

   Τα ορθογώνια συμβολίζουν τα γήινα αγαθά. Είναι όσα σου προσφέρει η μητέρα σου. Δείχνει ότι σ’ αγαπά τόσο πολύ που σου προσφέρει περισσότερα απ’ όσα χρειάζεσαι.

   Απάντηση
 • Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016 στο 23:21
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα σας. Πριν λίγες μέρες είδα στον ύπνο μου ότι νοσηλευόμουν σε ένα νοσοκομείο και έψαχνα το δωμάτιο μου. Πέρασα έξω από το δωμάτιο 59 και το 60, τα οποία σκέφτηκα ότι είναι καλά αλλά όχι το δικό μου. Τελικά μπήκα στο δωμάτιο 62 με μεγάλη ικανοποίηση. Την ίδια ώρα οι γονείς μου με γύρευαν σε κάποιο άλλο δωμάτιο, χωρίς αυτό να με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί εγώ ήξερα ότι εκεί είναι η θέση μου.
  Να σας πω ότι σκέφτομαι να κάνω μία επέμβαση και η γιατρός που έχω βρει είναι ο τρίτος ειδικός που με βλέπει και μου έχει εμπνεύσει περισσότερη εμπιστοσύνη από τους προηγούμενους. Θα μπορούσαν να συμβολίζουν αυτό τα τρία δωμάτια;;; Και το νούμερο 62 είναι ευνοϊκό;;
  Σας ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυ.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο 18:43
   Σύνδεσμος

   Είναι ένα τυχαίο δωμάτιο. Αυτό επέλεξε το υποσυνείδητο. Είναι αυτό που ανήκει σε σένα. Όμως επειδή ήταν νοσοκομείο , δηλώνει ότι χρειάζεσαι ξεκούραση. Μπορεί να είναι και ο αριθμός δωματίου που θα νοσηλευτείς πολύ σπάνιο αυτό, το δελτίο εισαγωγής στο νοσοκομείο κ.λ.π. Άρα, είναι μια περαστική κατάσταση. Οι μόνοι που θα χαθούν από την αγωνία τους και θα περάσουν πολλά μέχρι να σε βρουν αλληγορικά είναι οι καημένοι οι γονείς σου. Μέσα σου ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά και δεν ανησυχείς. Σου λέω ότι όλα θα πάνε καλά. Να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς. Περαστικά να είναι!!!

   Απάντηση
   • Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 στο 16:45
    Σύνδεσμος

    Κυρια Νεκταρια χειρουργηθηκα εχθες!!!! Πριν μια ωρα επεστρεψα σπιτι μου και βλεπω με εκπληξη την απαντηση σας στο ονειρο μου!!! Το δωματιο μου ηταν το 26!! το αντιστροφο του 62!!!!Δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι ή ειναι τυχαιο!!! Μπορει να σημαινει οτι τελικα δεν θα παω καλα, αφου το νουμερο ηταν αντιστροφο;;; Οντως οι γονεις μου ηταν αντιθετοι με την επεμβαση και πηραν μεγαλη λαχταρα και στεναχωρια γιατι αργησα 2 ωρες να βγω απο το χειρουργειο!!! Το αποτελεσμα της επεμβασης μου θα φανει απο την επομενη εβδομαδα εως ενα μηνα και εχω πολυ αγωνια, οποτε με ανακουφιζει που μου λετε πως θα παω καλα!!! Σας ευχαριστω απο καρδιας!!!!

    Απάντηση
    • Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 στο 13:12
     Σύνδεσμος

     Χρόνια πολλά Ελενίτσα και σιδερένια!!! Το υποσυνείδητο το 26 μπορεί να το δει και σαν 62. Διαβάζει με διάφορους τρόπους τα δεδομένα που έχει. Τα τηλέφωνα και τους αριθμούς ανάποδα. Όπως το όνομα Άννα και Σέρρες που διαβάζονται και ανάποδα. Επίσης τα βλέπει με αναγραμματισμό Καλημέρα- Αρέμηλακ ή Νεκταρία- Κατερίνα, Νατασσα- Σατανάς και φυσικά ένα πολύπλοκο μηχανισμό:
     Τι κναεις, εσαιι κλαα; Κλαα εμιαι! Δηλαδή διαβάζει και μπερδεμένα ένα κείμενο, φτάνει το πρώτο γράμμα και το τελευταίο να είναι κοινά. Άρα, το 26 το είδε 62. Όχι, όλα πήγαν καλά σήμερα, και αυριο θα είναι καλύτερα. Να περάσεις καλά σήμερα που γιορτάζεις. Δεν έχει καμία σχέση με την υγεία σου αυτό λοιπόν. Όλα καλά θα πάνε!!!

     Απάντηση
 • Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015 στο 21:47
  Σύνδεσμος

  Έβλεπα στο όνειρο μου ότι ήμουνα κάπου και εκεί ήταν μια πολύ μεγάλη ταμπέλα πεσμένη στην άμμο με τον αριθμό 65 holiday με πολύ μεγάλα γράμματα και κάτι άλλο έγραφε αλλά δεν θυμάμαι. τι σημαίνει? είναι κάλος αριθμός 65? πιστεύω ότι είναι σωστή η πρώτη ερμηνεία αυτό ήταν το όνειρο θυμάμαι τον αριθμό 65 holiday μαζί έγραφε και κάτι άλλο αλλά δεν θυμάμαι τι! Ευχαριστώ για την απάντηση ίσως κάτι σημαντικό θα γίνει σε 25 μήνες με διακοπές 65 holiday ? για να δούμε! Πάλι ευχαριστώ! 🙂

  Απάντηση
 • Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015 στο 21:06
  Σύνδεσμος

  θυμάμαι ότι περπατούσα και στο δρόμο βρήκα αυτή την ταμπέλα και την κράτησα κρατούσα στα χέρια μου αυτό τον αριθμό 65 ήταν πολύ μεγάλος και ήταν σαν ένα μήνυμα να ήθελε να μου δώσει τα χρώματα του ήταν μπεζ πολύ ανοιχτό χρώμα.

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015 στο 21:10
   Σύνδεσμος

   Τώρα το εκφράζεις με άλλο τρόπο ή εγώ αλλιώς το είχα καταλάβει. Κάτι που ματαίωσε, παράτησε ή άφησε κάποιος άλλος είσαι έτοιμη να το αναλάβεις εσύ.

   Απάντηση
 • Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015 στο 20:23
  Σύνδεσμος

  Έβλεπα στο όνειρο μου ότι ήμουνα κάπου και εκεί ήταν μια πολύ μεγάλη ταμπέλα πεσμένη στην άμμο με τον αριθμό 65 holiday με πολύ μεγάλα γράμματα και κάτι άλλο έγραφε αλλά δεν θυμάμαι. τι σημαίνει? είναι κάλος αριθμός 65?

  Απάντηση
  • Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015 στο 20:38
   Σύνδεσμος

   …Το μαγικό τετράγωνο με τους πρώτους 25 αριθμούς συνδέεται με τον πλανήτη Άρη και έχει για σύνολο 65.
   Άρα, είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης διαδικασίας. Γι’ αυτό δεν θυμάσαι ολοκληρωμένα τι έγραφε εκεί. Θα σε βοηθήσω να θυμηθείς. Βρήκα όλο το μηχανισμό αυτού του ονείρου.

   Γιατί συμβολίζει την εμπειρία και την τύχη ο αριθμός 25; Ο αριθμός 25 κατά την Μυστική Χαλδαϊκή Αριθμολογία είναι η δύναμη που δηλώνει τον αριθμό που έχει αποκτηθεί μέσω της εμπειρίας, και τα οφέλη που λαμβάνονται μέσω της παρατήρησης των ανθρώπων και των πραγμάτων. Δεν θεωρείται ακριβώς “τυχερός”, καθώς η επιτυχία του δίνεται μέσα από διαμάχες και δοκιμές σε μια προηγούμενη ζωή . Είναι ευνοϊκός όταν εμφανίζεται σε σχέση με το μέλλον .

   Ο αριθμός αυτός είναι το σύμβολο της δύσκολης ζωής γεμάτη από σκληρή δουλειά και τον πόνο κατά την περίοδο της νεότητας. Αργότερα, ωστόσο, η αποκτηθείσα εμπειρία θα φέρει την ευτυχία και την υλική ασφάλεια.

   Οι άνθρωποι που φέρουν τον αριθμό 25 συνήθως είναι ευφυείς και διακρίνονται στις επιστήμες και στην επιστημονική έρευνα .

   Επίσης οι μέρες του μήνα που έχουν αυτόν τον αριθμό είναι οι μέρες της εμπειρίας και της τύχης. Η εμπειρία δικαιώνεται στην ημερομηνία με το 25 και φέρνει τύχη και δώρα. Επίσης σχέδια και αποδώσεις εργασιών σε 25 ημέρες, αν έχουν επεξεργαστεί με συνέπεια, τότε αποδίδουν μεγάλα κέρδη στο διηνεκές.

   Ο αριθμός 25 θεωρείται και αγγελικός αριθμός διότι είναι αριθμός με συναισθηματικό και διανοητικό συμβολισμό.

   Ο αριθμός 25 αντιπροσωπεύει τον Οικουμενικό Λόγο του Θεού, σύμφωνα με την Abellio.

   Σύμφωνα με ιερό Αυγουστίνο, ο αριθμός 25 αντιπροσωπεύει το νόμο.

   Ο αριθμός 25 αντιπροσωπεύει τον πολλαπλασιασμό των πλασμάτων που συμπίπτουν στον διπλό κόσμο του πνεύματος και της ύλης, σύμφωνα με το R. Allendy: «είναι η ζωή η αποφοίτησή του σε όλα τα σχέδια και εξελίσσεται με την αντίθετη πολικότητα στο συμπαντικό παιχνίδι».

   Ο Ευαγγελιστής Λουκάς έγραψε το Ευαγγέλιό του 25 χρόνια μετά την Ανάληψη του Χριστού, σύμφωνα με τα οράματα της Ann-Catherine Emmerick.

   Ο Μωάμεθ ήταν 25 ετών όταν παντρεύτηκε την χήρα, που ονομαζόταν Khadidja.

   Στο Ισλάμ, υπάρχουν είκοσι πέντε προφήτες που αναφέρονται στο Κοράνι.

   Η στοά της βασιλικής του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη, που ονομάζεται επίσης «η χρυσή πύλη», ανοίγει παραδοσιακά από τον Πάπα κάθε 25 χρόνια. Η Εκκλησία δηλώνει πράγματι ότι υπάρχει ένα ιωβηλαίο έτος κάθε 25 χρόνια και το 1975, καθώς το έτος 2000, ήταν Ιερά χρόνια.

   Το μαγικό τετράγωνο με τους πρώτους 25 αριθμούς συνδέεται με τον πλανήτη Άρη και έχει για σύνολο 65.

   Είναι το μήκος του ιερού πήχη σε ίντσες.

   Είναι ο αριθμός των ημερών που χρειάζεται ο ήλιος για να κάνει μια πλήρη περιστροφή στον εαυτό του. Έτσι εξηγείται το Holiday.

   Θυμήθηκς τώρα;

   Με απλά λόγια θα ματαιωθούν οι διακοπές σου ή κάποια όνειρα που έκανες θα πέσουν στην άμμο. Όμως η δύναμη των αριθμών δεν θα σε πτοήσει. Κάτι άλλο θα αντικαταστήσει αυτή την ατυχία. Π.χ. ήθελες να κάνεις αυτό, δεν το έκανες, θα κάνεις κάτι άλλο εξίσου καλό.

   Απάντηση
 • Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 στο 12:45
  Σύνδεσμος

  καλήμερα! ειδα στον υπνο μου οτι ειχα παιξει καποιους αριθμους και ειχα κερδισει πολλα λεφτα αλλα μτ μου ειπανε οτι μ ειπανε ψεματα και εγω προσπαθουσα να μαθω αν τελικα κερδισαν οι αριθμοι μου. τι σημαινει αυτο?

  Απάντηση
  • Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 στο 13:34
   Σύνδεσμος

   Καλησπερα Μιμη!!!!το ονειρο σου σημαινει πως θα υπαρξει καποιο γεγονος που θα σε στεναχωρησει αλλα ο εαυτος σου θα παιξει σημαντικο ρολο γιατι θα ειναι εκεινος που θα σε αποτρεψει απο αυτην την στεναχωρια!!!!

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.