Είναι παρόμοια με τα βαθιά όνειρα, αλλά εδώ δεν μπαίνουν δεδομένα, ούτε νιώθεις περίεργα. Έχουν πολλά κοινά με τα βαθιά όνειρα, απλά δεν γίνεται η επεξεργασία πάνω σου.

http://diakonima.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/09/27-aerial-photography-cape-town.jpg

Εδώ συμμετέχει αποκλειστικά η ψυχή, χωρίς τη συμμετοχή του εγκεφάλου. Όλα όσα υπάρχουν σ’ αυτά τα όνειρα είναι αληθινά. Δείχνει τις βαθιές μας σκέψεις, τις βαθιές μας επιθυμίες. Τι νιώθουν οι άλλοι για μας, τι αισθανόμαστε εμείς γι’ αυτούς. Κρύβεται η αλήθεια που μας φανερώνει η ψυχή μας  με σκοπό να ανακαλύψουμε τι πραγματικά θέλουμε , να παλέψουμε γι’ αυτό και να το αποκτήσουμε. Για να δούμε ένα τέτοιο όνειρο πρέπει να είμαστε απελευθερωμένοι από πάθη, λάθη, φόβους, εμμονές. Να κυριαρχεί η πίστη και φυσικά να έχουμε λαμπερή αύρα. Τέτοια όνειρα δεν βλέπουν όλοι. Έχουν  πολύ μικρές διαφορές με τα ανώτερα πνευματικά όνειρα, γι’ αυτό και αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία ονείρων. Εδώ συμμετέχουν και τα όνειρα που γίνεται αστρικό ταξίδι με την συμμετοχή του πνεύματος και του σώματος.

Απογειωτικά βαθιά όνειρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.