Αποβάθρα
Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε αποβάθρα, σημαίνει ότι σχεδιάζετε να κάνετε δυσάρεστα ταξίδια, και υπάρχουν πιθανότητες να έχετε ατυχήματα. Αν ονειρευτείτε πως περιπλανιέστε μόνος στα σκοτεινά, σημαίνει εχθρούς, αλλά αν ο ήλιος λάμπει, είναι ένδειξη ότι θα μπορείτε να αποφύγετε επικίνδυνους εχθρούς.
Το να δείτε ότι στέκεστε σε αποβάθρα σημαίνει πως οι αγώνες σας για αναγνώριση και ευημερία θα σα εξασφαλίσουν τιμές και υψηλές θέσεις.

Αποβάθρα

3 σχόλια στο Αποβάθρα

 • Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο 17:14
  Σύνδεσμος

  Καλησπέρα. Είδα στον ύπνο μου ότι βρισκόμουν σε ένα μέρος, πάνω σε μια μικρή αποβάθρα και μπροστά μου μέσα στο νερό υπήρχε κόσμος. Αριστερά μέσα στο νερό βρισκόταν ένας φίλος μου ντυμένος στα μαύρα και σκεφτικός έστριβε τσιγάρο. Κάπου εκεί βρισκόταν και μια παλιά γνωστή μου- Μαριάννα στο όνομα. Η Μαριάννα σε κάποια φάση χλώμιασε και μπλέδιασε και είμασταν έτοιμοι να καλέσουμε ασθενοφόρο. Μετά επανήλθε μόνη της και την βλέπω να περπατάει/πηδάει πάνω από μια άλλη γνωστή και φίλη της – Σοφία στο όνομα. Με καμμία τους δεν έχς επαφές. Και μετά βλέπω ότι ο φίλος μου βρέθηκε στα δεξιά πιο πέρα μέσα στο νερό. Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016 στο 12:50
   Σύνδεσμος

   Αυτός ο φίλος με δυσκολία, αφού περάσει πίκρες και στεναχώριες, θα δρομολογήθεί. Έχεις να μάθεις πολλά και να γίνεις πιο σοφή. Μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια θα σε επηρεάσουν κι εσένα. Ίσως να περάσεις μια ανάλογη κατάσταση με τον φίλο σου. Όλα θα πανε καλά στο τέλος. Θα γίνεις πιο σοφή. Όσο για τον φίλο σου θα πετύχει πολύ επαγγελματικά, αφού υποστεί μια ταλαιπωρία. Μακάρι το τέλος του ονείρου να είναι ανάλογο και για σένα. Αν αγωνιστείς, ίσως να τα καταφέρεις. Επειδή δεν έχεις επαφές με τα άτομα αυτά θα μπορούσε να είναι μια τακτοποίηση που κάνει το υποσυνείδητο και τους δίνει την ανάλογη θέση που αναλογεί στον καθένα. Αυτή είναι μια άλλη ερμηνεία του ονείρου. Αν είσαι σ’ όλα αυτά θεατής δεν θα επηρεαστείς. Αν όμως έλαβες μέρος ισχύει η πρώτη ερμηνεία που έδωσα.

   Απάντηση
   • Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016 στο 13:34
    Σύνδεσμος

    Ευχαριστώ Νεκταρία. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμουν συνέχεια πάνω στην αποβάθρα και παρακολουθούσα τι γίνεται. Δεν μπήκα στο νερό με τους άλλους. Αλλά παράλληλα το όνειρο αντικατροπτίζει και την πραγματικότητα, στην οποία όλοι είμαστε πολύ αγχωμένοι με τις δουλειές, υπάρχει μεγάλη πίεση και τα πάντα είναι αβέβαια. Όταν το είδα ήμουν πολύ αγχωμένη επίσης.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.